فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین کیک با قیف و ماسوره
میتونید طرح های ساده رو به این روش و با ماسوره روی کیک پیاده کنید
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#تزیین_پشمک_قالبی😍😍
یک ایده راحت و قشنگ
پشمک را درون هر قالبی که دوست دارید بریزید و محکم فشار دهید تا کاملا کیپ هم شود بعد برگردانید کاملا شکل قالبو میگیره😍😋
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#ماچالاته👩🍳
۳ قاشق چایخوری ( ۱۵ گرم )ماچا ..
۱ تا ۲ قاشق غذا خوری ( ۵۰ گرم ) اب
۱لیوان شیر بهتره گیاهی باشه مثل شیر نارگیل ،بادام يا فندق
ویخ
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷
#میلک_شیک_بادام_زمینی
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یکلیوان
کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ
موز یخ زده سه عدد بزرگ
سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین
همه ی مواد رو تو میکسر بریزید ومیکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک روتو لیوان بریزید با بادام زمینی و خامه تزیین کنید.
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل برای دَم دادن زعفران وجود داره
روش اول:
دَم دادن با آب جوش، ک با این کار وقتی ب صورت مستقیم آب جوش روی زعفران ریخته بشه بوی اصلیش میپره درسته زود رنگ باز میکنه ولی اون بوی زعفران حفظ نمیشه.
روش دوم:
دم دادن با یخ، ک ب این روش زمان زیادی لازم تا زعفران رنگ باز کنه و شاید اونطور ک باید هم رنگ باز نکنه.
و اما روش سوم و آخر ک خودم انجام میدم و ب شدت توصیه میکنم:
اول از همه زعفران رو میسابم (الزامیه، ب رنگ دهی زعفران کمک میکنه و زعفران حیف و میل نمیشه) بعد نصف قاشق چایخوری زعفران سابیده شده به همراه دو یا سه تیکه یخ کوچیک توی ظرف میزارم و مقداری آب جوش روی زعفران ریخته و زمان میدم تا کاملا رنگ باز کنه. 🔴 اگر روی بخار غیرمستقیم (روش بنماری و یا بخار کتری و یا سماور و یا بخاری و یا شوفاژ و ... هم بزارید ک چ بهتر) بهتر هم رنگ باز میکنه. اون بخار باعث میشه ک یخ آب بشه و شک ب زعفران میده و ب مرور یخ آب میشه. حتما تست کنید و کلی لذت ببرید. من هر موقع زعفران زیاد آماده کنم تو ظرف در دار تو فریزر نگه میدارم😊
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ایده دیزاین😍
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
34.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
#طرز_تهيه _شله زرد
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#حلوا_با_نان_بستنی
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#میوه_آرایی
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#دسرگلکسی👩🍳
بیسکوییت پتی بور یا ...
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل فیلادلفیا، ویلی، ماسکارپونه یا ترکیبی از آنها
نیم پیمانه شیرعسلی
نیم پیمانه خامه صبحانه
یک بسته پودر کرم شانتی
۴ عدد دسر کرم کارامل یا دسر فرانسوی حاضری
برای رویه:
نیم پیمانه خامه صبحانه
۱۴۴ گرم شکلات گلکسی(۴ عدد)
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیک_بیسکوییت
مواد لازم
شیر سرد ۲ لیوان
موز یخ زده ۲ عدد
شکر ۲ تا ۳ قاشق غ
بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
بیسکوییت کرمدار ۱۲ عدد
شکلات برا تزیین ۵۰ گرم
دو عدد موز حلقه کنید نیم ساعت بذارید فریزر تا یخ بزنه
شکلات ذوب کنید (روغن اضافه نکنید) بریزین داخل قیف بریزین کنار لیوان های سرو
بعد تمام مواد رو داخل مخلوط کن بریزین هم بزنین و بریزین داخل لیوان و با هر چی دوست دارین تزیین کنید
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_اموزشي
#طرز_تهيه_جداکردن_پاناکوتا از قالب
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#آموزش_دسر_پرتقالي_سمولينا
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#چیزکیک_لیوانی 🧑🏻🍳
بیسکویت پتی بور : دو بسته
کره آب شده : ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری
آب جوش : نصف لیوان
پنیر خامه ای کم نمک: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
کرم کنجد شکلاتی با تکه های فندق رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی تکه ای پسته رامونا : دو قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای، پودر پسته، بیسکویت، سس شکلاتی برای تزئین : به مقدار لازم
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷
🍃🌷صبحی دیگر آغاز شد.
🍃🌷
🍃🌷هنوز نقشی بر آن نرفته است
🍃🌷
🍃🌷وتو نقاش منتخب خدائی
🍃🌷
🍃🌷این تو و این اعتماد خالق به تو
🍃🌷
🍃🌷بسم الله شروع کن
🍃🌷
🍃🌷سلام صبحتون خدایی
💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸
ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ
.
.
.
.
✌️♥️
🍁🍁
🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍
❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
کیک موز هرمی😍😍
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش میدیم
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک_زبرا
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک
۱. خامه ترش نصف لیوان
۲. شیر ۱ لیوان
۳. شیر غلیظ شده ۳/۴ لیوان
۴. عصاره وانیل ۲ قاشق چ خ
۵. ژلاتین ۴۰ گرم
۶. ژله قرمز (هر طعمی که دوست دارین) ۱ عدد
۷. رنگ پودری ۲ قاشق چ خ
۱. ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب کنید... ۲. خامه ترش و شیر و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل و ژلاتین ذوب شده را رو در مخلوط کن بریزین و یک دقیقه مخلوطشون کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین.
۳. بعد از دوساعت ژله قرمز رو طبق دستوری که روی پاکتش داره درست کنید و دوقاشق رنگ پودری رو بهش اضاف کنید و مخلوط کنید سپس ژله رو از یخچال بیرون بیارین و ژله قرمز رو مطابق با فیلم دور ژله بریزین به طوری که ژله سفید روی ژله قرمز معلق بشه دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار بدین
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاناکوتا _انبه
#پارت_اول
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاناکوتا_ انبه
#پارت_دوم
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی
مواد لازم برای دو نفر:
👈هندوانه بدون هسته: 2 لیوان
👈لیمو ترش تازه با پوست: 1عدد
◀پوست لیمو برای غالب شدن عطر لیمو استفاده میشه اگه دوست ندارین میتونین پوستشو بگیرین.
👈برگ نعنا:چند عدد (قابل حذف)
👈شکر: یک قاشق غذاخوری
◀در صورت شیرین نبودن هندوانه 1 الی 2 ق غ شکر اضافه کنید
👈عرق هل یا گلاب: نصف قاشق غ
👈یخ : به میزان لازم ◀میتونید کیوی ، موز و پرتقال رو هم جایگزین لیمو کنید. ترکیب هرکدوم اینا با هندوانه عالیه.
طرز تهیه:
برای تهیه اسموتی باید دانه های هندوانه را از آن جدا کرده خرد کرده و در مخلوط کن بریزید. بقیه مواد را هم به آن اضافه کرده و با درجه تند مخلوط کن حسابی آنها را بزنید تا نرم و یکدست شوند.❤
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#رنگینک_رطب👩🍳
۱/۲ پیمـانه آرد جو
*جایگزین : آردنخـوچی،آرد گندم.
۱/۳ پیمانه ارده
۴ ق شیر
۴ ق زعفران
۴ ق گلاب
پودر گل،هل،دارچین
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره انگور هم غذاست و هم دوا.👌💖
فکر نمیکنم هیچ ماده غذایی اینقدر خاصیت داشته باشه، فقط کافیه یه سرچی تو گوگل داشته باشید، فقط من چندتا از خواص را بهتون میگم؛ بهترین دارو برای کم خونی، پاکسازی کبد، برطرف
✅بهترین انگور برای شیره انگور عسگری هست که البته ممکنه تو شهرهای مختلف ایران انواع دیگه ای هم باشه.
✅خاک هم که خاک رس سفید هست، که در همه جای ایران پیدا میشه و شما اگر بهش دسترسی ندارید، میتونید از عطاری تهیه کنید، حتما دارن.
✅از هر ۱۰۰کیلو انگور ۲۰کیلو شیره به دست میاد. که البته بازم به نوع انگور ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.
✅برای هر ۲۰ کیلو انگور ما نیاز داریم به ۱/۵کیلو خاک سفید الک شده .
✅انگورها را حتما بشورید آبش که رفت داخل گونی تمیز بریزید و بهش خاک اضافه کنید، در گونی را ببندید و کسی که چکمه تمیز پوشیده انگورها را له میکنه تمام مراحل تو فیلم واضح هست.👌
1
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅البته دستگاه آب انگور گیری هم هست که میتونید بدید براتون آب بگیرن.
✅بعد اب انگور را داخل ظرف که ریختید، خاک را اضافه میکنید و میزارید با شعله متوسط به جوش بیاد، از زمان به جوش اومدن ۲۰دقیقه زمان بگیرید کامل باید قل بزنه و بعد گاز را خاموش کنید.
✅حدود ۱۲ساعت نباید دست بزنید تا خاک کاملا ته نشین بشه.
✅بعد از این زمان آب انگورها صاف و زلال شده اند، به آرامی از روی خاک بر میداریم و داخل ظرف دیگه میریزیم.
✅میزاریم تا جوش بخوره و به غلظت برسه.
👈عمل بادکش کردن یا هوادهی به پر کردن شیره با
ملاقه بزرگ و ریختن از ارتفاع را میگن، این کار باعث میشه که شیره انگور بیشتر در معرض اکسیژن هوا قرار بگیره و در نتیجه رنگ ان روشنتر شبیه رنگ عسل بشه.
👈برای اینکه بدونیم شیره به غلظت مورد نظر رسیده یا نه کمی از شیره را داخل کاسه میریزیم خنک که شد غلظتش معلوم میشه، پس شیره را کمی شل تر بردارید که اگر خنک شد غلیظ تر خواهد شد.
2
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 یه علامت دیگه اماده شدن شیره اینه که در اواخر پخت شیره شروع به، کف کردن کرده و بالا میاد به خاطر همینه که میگم زود سر میره.
👈در این زمان شعله را خاموش کنید روی دیگ پارچه بندازید، چند ساعتی صبر کنید تا خنک بشه.
✅روش نگهداری شیره داخل شیشه خشک و تمیز جای خنک تا دو سال سالم میمونه.
اگه از اکسپلور این پست را میبینی پیج منو فالو کن و پستهای قبلی رو هم ببین👇
3
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦