✅شیرینی دادلی مناسب برای نوروز 😍😍.
✍مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن ۸۰ گرم
وانیل مقداری
🍜طرز تهیه
روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود.
بعد زرده و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم.
از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم.
با ته خودکار یا سمبه یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه. تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد. زیاد نه.
بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اتاق عمل 😍💉💊
یه دیزاین متفاوت و پرکار🎂
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#کرم_نوتلا
شیر ۱/۲ لیوان
خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی
نوتلا سه ق غذا
شکلات سفید ۲۰ گرم
پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا
و اما روش تهیه👇
پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه.
خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم.
پ.ن:
و اما تغییرات من به جای شکلات سفید از شکلات سیاه استفاده کردم نصف شیری و نصف تلخ و نوتلا رو چهار قاشق غذا زدم.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کامل کیک #مینیون
از برش کیک اسفنجی به شکل مینیون تا دیزاین با خمیر فوندانت😋
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#كيك_ماگما(MAGMA)
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق م
پودر كاكائووو 3 ق غ
آرد 2 ليوان
مواد لازم براي محلبي:
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غ
آرد 2 ق غ سر پر
نشاسته ذرت 3 ق غ
وانيل 2 ق م
كره 2 ق غ
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر رو مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته
آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت۳ساعت در یخچال
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#موس_نسکافه_فندقی😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
شکر نصف پ
شیر داغ داغ نصف پ
خامه ی فرم گرفته ۱ پ
نسکافه 1 ق، غ
وانیل 1/4 ق، چ
پودر زلاتین ۱ق،غ
فندق بلغور شده نصف پ
طرز تهیه : زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن.
پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم.
سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#شیرینی_مربایی(المانی)
.
آرد ۲۵۰گرم
کره نرم شده ۱۱۵گرم
عسل ۱ق غ
پودرشکر ۱۰۰گرم
بکینگ پودر ۱ق چ
تخم مرغ ۱عددکامل به همراه یک زرده
وانیل ۱ق چ
مادمالاد دلخواه به میزان لازم
.
درابتداکره نرم شده رو با پودرشکر به مدت ۳الی۴دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدعسل وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه.. .
.
دراین مرحله مواد خشک الک شدمون رو کم کم اضافه میکنیم(اردبکینگ پودر) تا خمیر به دست نچسبه...خمیر باید کاملا نرم ولطیف باشه.زیاد ارد به خورد خمیرتون ندین چون بی کیفیت میشه...خمیر رو به مدت ۱ساعت داخل یخچال استراحت میدیم..
بعدخمیر رو بیرون میاریم و روی سطح صافی با وردنه به قطر۳یا۴میلیمتر پهن میکنیم و قالب میزنیم و شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی ودر سینی فرمیچینیم، با دمای ۱۵۰درجه به مدت حدودا ۱۵دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه و کمی تغییر رنگ بده .بعد از فر خارج میکنیم کمی که خنک شده بین شیرینی ها رو مارمالات میریزیم و با پودپسته یا نارگیل یاکنجد تزیین میکنیم..
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_دستمال_سفره
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
ببینید چه آموزشی براتون اوردم😍
#شیرینی_گردویی😋😋😋
کیک اسفنجی پودر شده : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۲ ق غ
سرکه سفید : ۱ ق غ
پودر کاکایو : ۱ ق م
وانیل : نوک ق
سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم
ابتدا نصف سفیده تخم مرغ کیک پودر شده ، پودر کاکایو ، پودر قند و گردو را باهم مخلوط و داخل غذا ساز میریزیم و یا از چرخ گوشت ۳ بار رد میکنیم .
تا مایع نرم و چسبناکی بدست بیاد .
حالا بقیه سفیده را اضافه و خوب مخلوط کرده و داخل تابه تفلون روی حرارت ملایم به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه مرتب هم میزنیم ( که مرحله داغ هست و خیلی مهمه این کار باعث میشه شیرینی پس از پخت روش پوسته پوسته و مغز پخت بشه)
فقط مایع نباید خیلی داغ بشه یا بجوشه.
وسط پخت نصف روغن مایع رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم.
و در اواخر پخت بقیه روغن مایع و سرکه را اضافه را اضافه و پس از مخلوط شدن از روی حرارت بر میداریم
و در دمای محیط میزاریم تا کاملا سرد بشه .
پس از سرد شدن اگه دیدین مایع سفت بود مقداری سفیده کم کم به مواد اضافه کنین و اگر مایع شل بود کمی پودر کیک اضافه کنین .
بعد مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته و با فاصله داخل سینی فر میریزیم .ودر دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
قبل از اینکه سینی رو در فر بزارین ۲ عدد شیرینی رو داخل فر به صورت امتحانی قرار بدین .که اگر شل یا سفت بود سفیده یا پودر کیک اضافه کنین .
اگر تمام نکات رو رعایت کنین خیلی عالی میشه. ه😊
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین #کیک🎂🍰
کیک آمبره با سایه های مختلف بنفش💜
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#ایده تولد😍
تزیین دکور ومیز
👆👆👆
🍄
⭐️🍄
@shirinisaraa
╲\╭┓
╭ 🍄⭐️
┗╯\╲
#ایده تولد😍
تزیین دکور ومیز
👆👆👆
🍄
⭐️🍄
@shirinisaraa
╲\╭┓
╭ 🍄⭐️
┗╯\╲
#_چای_ماسالا(چای_لته)
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
هل ۴-٣ حبه
میخک ٣-٢ عدد
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه ۱ ق چ
پودر جوز ۱ ق چ
چوب دارچین ۱ عدد
شکر قهوه ای ٢ ق چ
چای ٢-۱ ق چ
آب مقداری
✍طرزتهیه:
۱. شیر را همراه با ادویه ها درون ظرفی ریخته و جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا با شعله ملایم به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم.
٢. در این بین آب را در کتری به جوش آورده و چای را دم میکنیم.
٣. برای تزئین لبه لیوان آن را با هر نوع شیره به دلخواه کمی آغشته میکنیم و درون ترکیب شکر و ادویه دلخواه (پودر دارچین, جوز, زنجبیل, هل, میخک) میزنیم تا به لبه ها بچسبد.
۴. لیوان را به اندازه ۱/٣ از چای پر کرده و مابقی را با ترکیب شیر آماده شده تکمیل میکنیم.
*در صورت تمایل برای کف کردن شیر میتوانید از همزن ها یا لیوان های مخصوص اینکار استفاده کنید
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#_شیرینی_شیر_عسلی
موادلازم:
شیر عسل۱/۲ قوطی
پودر نارگیل۳۰۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق سوپ خوری
کره ۲۰ گرم
طرزتهیه:
شیر عسل رو در ظرفی رو شعله ملایم می گذاریم .کم کم پودر نارگیل و کره آب شده رو اضافه می کنیم تا حالت خمیری بشه نباید خیلی بپزه در عرض پنج دقیقه و تموم میشه شیرینی اینجا آمادس به هر طرحی دوست دارید در بیارید و میل کنید مراحل بعدی برای عکس ارسالی هست .
دو قسمت می کنیم ، به یک قسمت یک قاشق کاکائو اضافه می کنیم و یه قسمت رو ساده می گذاریم دو کاغذ روغنی می آوریم روی یکی سفید و دیگری کاکائویی رو می زاریم و با وردنه صاف می کنیم حالا کاکائویی رو آروم روی سفید می گذاریم و کاغذ روغنیش رو برمیداریم و باز آروم با وردنه روشون می کشیم تا بهم بچسبن ولی در هم فرو نرن و بعد رول می کنیم در انتها برش میدیم و تزئین می کنیم ..برای سرعت بیشتر می تونید تمام مراحل رو حذف کنید و فقط به صورت توپک گرد دربیاریم و سرو کنیم
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#دسر_لیوانی😍
۱پیمانه شیر رو با ۱۰۰گرم شکر و۲ق غ آرد ذرت ویک عدد زرده تخم مرغ و ۱ق چ وانیل و۱ق م زعفران مخلوط کرده وبا همزن دستی خوب بزنید(توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مدادم هم بزنید با قاشق گلوله میشه) تا مواد مخلوط شوند ورو حرارت بزارید ومدام هم بزنید وقتی به غلظت رسید از رو حرارت برداشته و۵۰گرم کره رو اضافه کرده وهمزده تا کره داخل مواد ذوب شود وبعد داخل لیوان بریزید سریع اینکارو بکنید چون این دسر زود میبنده.
حالا لایه دوم رو هم ۲پیمانه شیر ودو عدد زرده و۱ق چ وانیل و۱۷۰گرم شکر و۴ق غ آرد ذرت رو خوب مخلوط کنید ومقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش بهش اضافه کنید ورو حرارت گذاشته مدام همزده تا غلیظ شود واز رو حرارت بردارید و ۵۰گرم کره بریزید وبعد روی لایه زعفرانی ریخته وتزیین کنید .من مقداری از همون مایه زعفرونی رو با رنگ بنفش تو قیف ریختم وبا ماسوره تزیین کردم .
پ.ن میتونید از هر رنگ دلخواه دیگه ای استفاده کنید
.💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#بیسکوئیت
مواد لازم:
آرد قنادی:350 گرم
کره یا مارگارین:150 گرم
پودر قند:100گرم
تخم مرغ:1عدد60 گرمی باشه
نمک 1 پنس
وانیل :1/2ق چ
طرز تهیه:
بجز تخم مرغ و وانیل باقی مواد رو تو میکسر بریزید و هم بزنید تا بشکل خرده نان دربیاد ؛ سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ؛ همزن رو خاموش کنید کمی بادست ورز بدید تا خمیر نچسب و یکدستی بدست بیاد اگر وقت داشتید یه ربع تو یخچال استراحت بدید اگر نه که پهن کنید به قطر 3 میلی متر و قالب زده توی سینی چرب نشده بچینیدشون ـ با دمای 175 درجه مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید ـ زیرشون کمی طلایی بشه کافیه
برای تهیه بیسکوئیت کاکائویی ، 20 تا 30 گرم از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
نکته مهم:
حتما از آردهای بسته بندی شده که توی فروشگاهها هست استفاده کنید متأسفانه مدتیه آردهای فله قنادی کیفیت سابق رو ندارن. ـ درصورت استفاده کم کم بریزید و احتمال زیاد همه آرد مصرف نمیشه
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#کیک_خیس_کاراملی
مواد لازم:
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف ق چ
آرد يك و نيم پيمانه
بكينگ پودر يك ق غ
طرز تهیه:
شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️