برای تولدها هم خیلی ایده جالبیه👍👍
ژله با طعم و رنگ مختلف چند بسته
هر بسته ژله با طعم های مختلف رو به طور جدا گانه با یک لیوان اب جوش مخلوط کنین خوب هم بزنین تا همه ذراتش حل بشه اگه بخواین داخلش شیر یا بستنی بریزین بزارین اول ژله کامل سرد بشه بعد از نصف تا دو سوم لیوان بهش بستنی اضافه کنین و اگه میخواین ژله ساده باشه بهش دو سوم لیوان اب سرد اضافه کنین بعد به ترتیب و دلخواه خودتون از این ژله ها تو ظرف یک بار مصرف بریزین و هر لایه که ریختین بزارین یخچال سفت شد لایه بعدی رو بریزین .
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دورچین خوشگل با خیار اوردم واستون
خیار رو اگه یکم تو اب و نمک قرار بدین نرم میشن
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزتون تـون عالی🕊♥️
امروزتان شادو زیبـا
لحظه هایتان سرشـار🕊♥️
آرامـش و دل خوشی
امیدوارم امروز خــدا
سرنوشتی دوستداشتنی🕊♥️
زنـدگی پـر از عـشــق
روزی فراوان ، لبی خـنـدان
و دلی مهربون براتون رقم بـزنـه🕊♥️
.
.
.
بـــ👒ــــانــوی آریایـــــی
✾☘☘࿐༅🍃♥️🍃༅࿐☘🍀✾
@banooariyaye
✾࿐༅☘☘🍃♥️🍃༅࿐☘☘✾
#مگنولیا توت فرنگی 🍓
شیر 3 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
موز یا توت فرنگی به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی وانیل و گلاب
کیک یا بیسکوییت پودر شده
گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آرد، نشاسته، شیر، گلاب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم. توی ظرف دیگه زرده تخم مرغ و وانیل رو با چنگال هم زده و بعد به بقیه مواد اضافه کرده و ظرف رو روی حرارت قرار میدیم و شروع به هم زدن میکنیم. توجه داشته باشین تا زمانی که مخلوط به غلظت فرنی برسه روی حرارت مدام هم میزنیم ظرف های مورد نظرو آماده میکنیم یه لایه از بیسکوییت خرد شده یا کیک میریزیم، بعد توت فرنگی های نصف شده رو روی دیواره های ظرف میچینیم، حالا از کرم آماده شده ریخته و لایه لایه میچینیم تا ظرف پر بشه و با گردو خرد شده و توت فرنگی تزئین میکنیم
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#اسموتی_میکس_بری
یک لیوان پوره ی شاتوت یخ زده (اگه میوه ی شاتوت دارین بذارین تو فریزر یخ بزنه) اگه ندارین مثل من آب یا پوره ی شاتوت و بذارین یخ بزنه
یک لیوان هم آلبالو یخ زده یا همون پوره و آب آلبالو یخ زده
چندتا توت فرنگی یخ زده
۱/۴ لیوان شیر
یک دنت توت فرنگی یا ماست میوه ای توت فرنگی
یخ
اول میوه ها و یخ و باهم مخلوط میکنیم و بعد دنت یا ماست میوه ای توت فرنگی رو اضافه میکنیم و بعد بسته به غلظتش شیر اضافه میکنیم
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
سالاد سبزیجات🥗🥗🥗🥗
🥕قسمت هویج
می توانید با توجه به تعداد افراد اندازه را تنظیم کنید. هویج را رنده کنید. مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و هویج را اضافه کنید. نمک را اضافه کنید. وقتی ولرم شدسس مایونز و سیر ماست را روی هویج اضافه کرده و مخلوط کنید
🥬سالاد کلم بنفش
کلم ها را ریز خرد کنید ، کمی روغن درون ماهیتابه اضافه کنید و سرخ کنید. وقتی از داغی افتاد سس مایونز و سیر ماست را روی کلم اضافه کنید و مخلوط کنید.
🥒سالاد کدو سبز
کدو سبز را به همین روش رنده کنید. نمک و روغن را در قابلمه اضافه کنید و سرخ کنید. وقتی ابش کشیده شدخاموش کنید، پس از اینکه سرد شد ، سس مایونز و سیر ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید.شوید و نعنا اختیاری اضافه کنید.
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#معجون_لیمو
لیمو ترش:نیم کیلو
شکر:به میزان لازم
چوب دارچین:به میزان لازم.
یک ظرف انتخاب کنید. لیمو ها را که از قبل شسته اید برش های مناسب بزنید کف ظرف یک لایه لیمو بچینید بعد کمی شکر بپاشید مجدد برش های لیمو بچینید،چند تکه چوب دارچین بریزیدو این کار را تا زمانی که ظرف پر شود ادامه دهید فراموش نکنید لایه آخر حتما شکر باشد در ظرف را محکم ببندید تا هوا نفوذ نکند دارچین را حذف نکنید چرا که ترکیب لیمو و دارچین فوق العاده طعم معجون را خاص و دلچسب می کندحالا ظرف را در محیط آشپزخانه قرار دهید جایی که نور بگیرد در طول روز چند بار ظرف را تکان دهید تا شهد با همه سطح لیمو ها برخورد کند.بعد از بیست روز معجون شما آماده است و می توانید در یخچال نگهداری کنید. می توانید به جای شکر ،عسل یا نبات استفاده کنید
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای زنجبیل
مقدار زنجبیل اول حدود ۶۰۰ گرم بود بعد از پوست کندن و دور ریختن قسمت های اضافه شد ۵۰۰ گرم
پس برای ۵۰۰ گرم رنده زنجبیل تازه
۸۰۰ گرم (۴ پیمانه کاملا پر ) شکر
و دو لیوان آب
جوهر لیمو :نوک ق چ
اگر خواستید می توانید به جای جوهر لیمو از آب لیمو استفاده کنید
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله بستنى
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانيلى ١ ليوان
آب جوش ٢ ليوان
اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم
نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
ایده تزیین
سالاد زیبا
✔️(فوروارد یادتون نره)
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#فینگر فود تولد و مهمونی
ژامبون رو لايه لايه روى نان تست قرار بديد و با كاتر قالب بزنيد وبا گوجه گيلاسى،پنير چدار،نخودفرنگى،هويج سرو كنيد
يك فينگرفود ساده و راحت👌🏻
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.
من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم.
بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال.
کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم)
حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه.
به دلخواه کیک حلوا رو تزیین کنید.
نوش جان
#لاکچری_باشید😘
#فوروارد_یادتون_نره😉
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺