eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.5هزار دنبال‌کننده
786 عکس
1.8هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ ونصف قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته شود.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن مایع را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را و خوب مخلوط کنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا شود بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید. -اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شلتر باشه و بتونید ماسوره بزنید. -حلوای خوش طعمی هست.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید. -نیازی نیست از قبل شربت درست کرده و مصرف کنید در نهایت دونه های شکر با حرارت آرد و روغن ذوب میشه ولی میتونید شکر و گلاب رو روی حرارت بزارین تا فقط شکر حل بشه بعد به آرد و روغن اضافه کنید خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از 
. 📌 آسان و مطمئن خرید کن !!! برگه زردآلو تازه و امساله ، نوبرانه / محصول خانگی / صد در صد طبیعی و ارگانیک / کیفیت تضمینی / محصول روستای جوزان ملایر هر کیلو فقط 160.000 تومان فروشگاه خشکبار مصطفی / مطمئن ترین مرکز خرید آجیل و خشکبار و سوغات طبیعی 🔸 خرده فروش به قیمت تناژ 👮 احراز هویت شده در ایتا 👮دارای نماد اعتماد از وزارت صمت 🚚 ارسال سریع محصولات در یک روز کاری 🔸 تضمین کیفیت و ضمانت مرجوع بدون قید و شرط 👥 شما هم عضو خانواده بزرگ خشکبار مصطفی شوید https://eitaa.com/joinchat/3047162061C4526dc4fe5 .
دسر مهمونی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه 💥شکر یک پیمانه 💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری 💥 شکلات تخته ای 100گرم 💥بیسکویت پتی بور 1بسته 💥شکلات تخته ای بنماری شده برای روی کیک 200گرم این دسر خوشمزه رو حتما درست کنید که فوق العاده اس 😍😍 نوش جان ❤️❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بیسکویت شیر عسلی @_.ideamarket._ -,✎مواد لازم: - ۳۰۰ گرم آرد - ۱۰۰ گرم کره هم دمای محیط - ۱۵۰ گرم شیرعسلی - نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر - یک پنس نمک -,✎طرزتهیه: 1. آرد، بیکینگ پودر و نمکُ در ظرف بریز و مخلوط کن. 2. کره هم دمای محیط و شیرعسلی رو اضافه کرده و سریعاً با هم مخلوط کن، مهم اینه که زیاد ورز ندی، فقط یکدست بشه کافیه. 3. خمیرُ در سلفون بپیچ و حداقل نیم ساعت در یخچال بذار. 4. بعد از استراحت، خمیرُ روی سطح آردپاشی شده بذار و با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر باز کن. 5. با یه کاتر دالبر شکل‌ موردنظرتو به خمیر بده. 6. خمیرها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و مانند فیلم بهشون شکل بده، سوده خانم با نقطه‌های کوچیکی که دورتادور خمیر ایجاد کردن بهش شکل دادن، شما می‌تونی شکل دلخواه خودتُ بهش بدی. 7. در فر 160 درجه از قبل گرم شده (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) بپز. -,✎برای تهیه شیرعسلی: - ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر - ۲۰۰ گرم شکر - ۵۰ گرم کره -,✎طرزتهیه: 1. شیر، کره و شکرُ در یک قابلمه یا تابه نسوز بریز و روی حرارت متوسط قرار بده. 2. نکته مهم در این مرحله اینه که قبل از به جوش امدن شیر باید موادُ هم بزنی تا شکر بطور کامل حل بشه و گوله گوله نشه. 3. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کنه، سریعا حرارتُ تا حد ممکن کم کن و هر چند دقیقه یک بار موادُ هم بزن تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر برسه (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه). 4. هنگامی که حجممواد کم شد و رنگش تیره‌تر شد، آمادست، یه کم که بمونه غلیظ‌ترم میشه. 5. حالا اجازه بده شیرعسلی در دمای محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای بریز. (میتونی از شیرعسلی آماده استفاده کنی😉) ❗نکته: *برای تهیه شیرعسلی بسیار مهمه که حرارتُ کم نگه داری و مدام هم بزنی، در غیر این صورت ممکنه ته شیر بسوزه و بو و طعم سوخته بگیره. *برای بیسکوئیت کاکائویی همین میزان مواد تکرار بشه فقط از آرد ۲قاشق غ بردار و بجاش پودرکاکائو بریز. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن👇🏻 خب این یکی از بهترین میان وعده های رژیمی و سالمه ک میترکونه انقد ک خوشمزه و لاکچری بهت لذت میده🤤 ترکیبات خفن 💖 سیس رایس ۵ عدد کره بادوم زمینی ۲ ۳ قاشق غذا خوری شیره انگور یا خرما ۲ ق .غ شکلات تلخ ب میزان دلخواه کمی نمک پودر کاکائو ۱ ق. چ سیس رایس هارو طبق ویدیو خورد کنین و با کره بادوم زمینی و شیره دلخواهتون ب همراه یک قاشق چایی خوری پودر کاکائو ترکیب کنین برای تاپینگ روش هم از شکلات تلخ بن ماری شده استفاده کنین و اگ دوس داشتین یکم نمک دریایی روش بریزین💫😌 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس شکلاتی رژیمی ۲ عدد موز ۴۰ گرم شکلات تلخ که من از شکلات تلخ ۸۳ درصد گالاردو استفاده کردم که طعم واقعی شکلات رو داره. @gallardo.chocolate شکلات تلخ حاوی انتی اکسیدان هست و باعث کمک به کنترل اشتها و حس گرسنگی میشه. پس اگه رژیم دارید یه انتخاب خیلی خوب برای میانوعده هاتون هست . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید اینو کسی بهت نگفته باشه ولی بعضی فراستینگ ها عجیب خوشمزه تر از هر خامه ای هست😍🤗 @vaa.nil @vaa.nil و خب یه کم بیخیال خامه شیم دیگه😊 نظرتون چیه؟ :) بریم یه فراستینگ شکلاتی جذاااااااب بسازیم 📌مواد لازم کره هم دمای محیط 55گرم 1/4پیمانه پودر کاکائو نچرال 25گرم 1/3پیمانه پودر قند 170 گرم 1پیمانه شیر 3تا 4قاشق غذاخوری و اگه دوست داشتید یک قاشق چایخوری وانیل . 📌طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید کنید و در آخر شیر رو قاشق شقایق به مواد اضافه کنید تا به اون بافتی که دوست دارید برسه میتونید با همزن دستی هم بزنید یا برقی خیلی تفاوتی نداره ولی اگه با برقهم ميزنيد همه مراحل تو یک دقیقه انجام بشه نه بیشتر برای هم زدن با ویسک هم سریع هم بزنید که کاملا پودر قند با مواد قاطی و یکدست بشه . از فراستینگ روی کیک های شکلاتیتون بزنید و یک راست برید فضا نوش جون 🤍🌱 نکته اگه وانیل مایع ميزنيد،وانیل رو قبل از شیر به مواد اضافه کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 پنکیک پروتئینی 🏋️‍♀️ protein pancakes بهترین صبحانه برای قبل ورزش . . پودر پروتئینی که توی پنکیک استفاده کردم از جو دوسر ک ارد شده ، برای خرید ب عطاری ها مراجعه کنین یا جو دوسر پرک رو تو مخلوط کن خرد کنین ب شکل ارد بشه💫 . مواد لازم: 🥞پنکیک جو دوسر🥞 - 1 عدد موز - 200 میلی لیتر شیر سویا شیر معمولی هم میشه (3/4 فنجان) - 100 گرم جو دو سر ارد شده ( 1 فنجان) - بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری یادم رفت تو ویدیو بگم😿🤦🏻‍♀️ - 1 قاشق چایخوری دارچین یا پودر شکلات (یا وانیل). - نوک قاشق نمک . ‌ 🌟روش 🌟 1. همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. ‌ 2. پنکیک ها رو مانند پنکیک های دیگ در تابه با کمی روغن بپزید! می تونید مستقیماً از مخلوط کن روی تابه بریزید تا ظرف اضافی برای تمیز کردن نداشته باشی. ‌ ‌ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
36.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنتی آذربایجان فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت از وقتی دارم غذاهامو به نیت نذری میپزم همسایه ها سوال میکنن ادویه غذاتو چی میزنی همه ساختمون فقط بوی غذای شماست؟گفتم ادویه هام معمولیه نیتم عوض شده کنار ظرف غذام ایه و ذکر میخونم حتی سعی میکنم روضه ای چند خطی بخونم تا اشک تو چشمم حلقه بزنه واقعا موثره در طعم و عطر غذا😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی اگه یک سیب زمینی تو قابلمه بندازی بپزه😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچوقت نزار حرکت بعدیتو بفهمن☺️ کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
هدایت شده از 
❇️هر ۲۵۰/۰۰۰ تومان خرید=یک شانس در قرعه کشی ✅حضوری و مجازی ⭕️فرصت فقط تا ۳۰ شهریور ماه 🔶فروشگاه 315👇 @Shop315 @Shop315 @Shop315 🔘کلی محصول اربعینی تو فروشگاه موجوده😍
بهترین رسپی رول کیک گل گلی سیو کن بعدا درستش کنی 😍 لایک کن انرژی بگیرم و بریم سراغ بهترین دستور @recepi_khas @recepi_khas مواد لازم: 6 تخم مرغ بزرگ (که زرده و سفیده انهارا جدا می کنیم)   6 قاشق غذاخوری شیر(هم دمای اتاق) 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3/4 فنجان شکر دانه ریز 1 فنجان آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 4-5 فنجان خامه قنادی فرم گرفته شده 🌸مواد لازم الگوی گل مات🌸   1 تخم مرغ بزرگ 2 قاشق غذاخوری شکر دانه‌ریز 1/3 فنجان آرد 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی رنگ‌های خوراکی صورتی، بنفش، سبزی، زرد و هلویی الگوی گل یک ظرف فر 9×13 را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد لازم برای الگوی گل را با هم مخلوط کرده و به طور مساوی در 5 کاسه جداگانه تقسیم کنید.  @recepi_khas هر کاسه را با رنگ متفاوتی رنگ آمیزی کنید، سپس خمیر را به قیف جداگانه منتقل کنید. با خمیر زرد، نقاط کوچکی را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا کاملا پوشانده شود.  5 نقطه اطراف  را با استفاده از یکی دیگر از رنگ های دیگر در اطراف هر نقطه زرد بکشیدتا یک شکل گل ایجاد کنید.  برای همه ی گلها همین کار را انجام دهید . قالب را به همراه گلها را در فریزر یا یخچال قرار دهید تا خنک شود. (حدودا 15 دقیقه)  فر را با دمای 375 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم کنید، سپس سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید دقت کنید ظرف سفیده ها کاملا خشک و تمییز باشد . شیر، روغن ونصف وانیل را داخل کاسه  به  زرده تخم مرغ  اضافه کنید و کاملا هم بزنید (ابتدا زرده ها را کاملا با وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شود حین کار چند بار دورگیری کنید سپس به آن شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند خیلی نیاز به هم زدن نیست @recepi_khas سپس آرد و بکینگ پودر را الک کنیدو اضافه کنید طی دو مرحله و هم بزنید تا ترکیب شوند و مخلوط را کنار بگذارید.  سفیده ها را با سرعت زیاد بزنید تا کف کند سپس به آن 3 قطره ابلیمو اضافه کنید کمی که کف کرد به آن نصف باقی مانده وانیل ،و شکر را نیز به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آنقدر بزنید تا قله های سفت تشکیل شود حتما حین کار چندین بار ظرف را دورگیری کنید. سفیده های فرم گرفته را را به آرامی در مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید طی چند مرحله و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد، حدود . مواظب باشید در حین مخلوط کردن، یک دفعه همه ی سفیده را مخلوط نکنید. خمیر را روی الگوی گل ها که داخل یخچال سردشده اند بریزید کاملا صاف کنید  داخل فر گذاشته و به مدت 12-15 دقیقه بپزید. پس از پخت، روی یک کاغذ روغنی دیگه برگردانید و کاغذ روغنی رااز کف کیک جدا کنید و ان را تا داغ است رول کنید و بگذارید در حالت رول بگذارید 5 تا 10 دقیقه خنک شود. سپس رول را باز کنید  در صورت نیاز لبه های کیک را برش بزنید تا صاف تر باشد . یک لایه خامه قنادی فرم گرفته شده را به طور مساوی روی کیک بمالید. کیک را با احتیاط رول کنید و در پلاستیک محکم بپیچید. قبل از سرو، حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای درست کردن تاپر گل ها، با استفاده از شکلات ذوب شده، و اسمارتیزگلها را درست کنید نوش جان این دستور زیبا را برای دوستانتونم بفرستین تا اونها هم درستش کنن و ازش لذت ببرن ❤ @recepi_khas کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯