eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.5هزار دنبال‌کننده
786 عکس
1.8هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم 💥شیر یک پیمانه 💥پنیر خامه ای نصف بسته 💥پنیر ماسکارپونه نصف بسته 💥پودر قند دو قاشق غذاخوری 💥میوه مورد نظر به میزان لازم 💥شیر عسلی نصف پیمانه 💥شکلات تخته ای بنماری شده (هر رنگی دوست دارید) به میزان لازم 💥پودر پسته نصف پیمانه نکته ها 👇👇 🍁🍁میوه های مورد علاقه توت فرنگی.... موز.... هلو.... کیوی.... گلابی... و.... 🍁🍁بجای مواد پنیری میتونید از خامه قنادی استفاده کنید. 🍁🍁اگه از خامه قنادی استفاده کردید شیر عسلی رو کمتر استفاده کنید. 🍁🍁بجای شکلات تخته ای بنماری شده میتونید از کرم لوتوس... کرم پسته... کرم کنجد یا کرم فندق استفاده کنید. 🍁🍁بجای شیر میتونید از نسکافه، قهوه، کاپو..استفاده کنید. 🍁🍁بجای پودر پسته میتونید از کنجد. پودر بیسکویت... پودر گردو استفاده کنید. نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی دسری کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥خرمای درشت یک کیلو 💥فندق... پسته... گردو... کرم لوتوس.. کرم فندق... کره بادام زمینی... ارده 💥برای روکش کردن👇👇👇 💥شکلات کاکائوی 💥شکلات سفید 💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید (رنگ مورد علاقه رو اضافه کنید) 💥برای دیزاین 👇👇 💥کرم پسته... فندق خورد شده.... گردو خورد شده... پسته خورد شده... پودر نارگيل... شکلات تخته ای بنماری شده.... پودر بیسکویت خورد شده (لوتوس) استفاده کنید. نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨😋👌 🎈برای درست کردن معجون بستنی وانیلی رو به همراه ۳ ق غ خ خامه فرم گرفته یا خامه ی صبحانه و مقداری خرمای بدون هسته و مغزیجات ( من از پسته ، بادوم هندی ، فندق ، گردو و بادوم استفاده کردم ) و کنجد و یه دونه موز مخلوط کنید و معجون آماده اس بعد با مغزیجات و موز تزیین کنید از پودر نارگیل و عسل هم میتونید استفاده کنید Zahraaa_lifestyle منبع پیج ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم‌ و مجالس ها ازش استفاده میشه درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره پیشنهاد میکنم این پست رو لایک‌کنید و‌یه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤ By:@pluss_food حلوای عمانی شکر قهوه ای ۱ لیوان شکر سفید ۱/۵ لیوان نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان اب دو تا ۳ لیوان گلاب ۲/۳ لیوان روغن محلی یا کره دوقاش جامد پودر هل یه قاشق غذاخوری زعفران دم شده نصف لیوان . مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست . طرز تهیه ⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریم‌روی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هم‌میزنیم تا کاملا اب بشه ⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگ‌مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم ⬅️خوب که هم‌زدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم ⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم ⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب هم‌بزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍧🍨🍹 مواد لازم برای دسر مدل اول(پاناکوتای زعفرانی): آب سرد.... نصف لیوان پودر ژلاتین.... دو‌قاشق غذاخوری شیر.... یک و نیم لیوان شکر.... نصف لیوان(بعد از حل شدن در شیر بچشید و اگر دوست دارید شیرین تر بشه بازم شکر اضافه کنید) زعفران..... یک‌سوم لیوان خامه صبحانه..... یک پاکت مواد لازم برای دسر دوم(تیرامیسو فوری): پنیر خامه ای کم نمک یا پنیر ماسکار پونه....صدگرم خامه قنادی فرم گرفته.... دویست گرم بیسکوییت پتی بور.... یک بسته قهوه.... یک‌قاشق چایخوری مواد لازم برای دسر مدل سوم(ژله دو رنگ): نصف بسته پودر ژله انبه+نصف لیوان آب جوش+نصف لیوان شیر نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا+نصف لیوان آب+نصف لیوان شیر Faezeh__foodمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ی شیرینی فوق العاده مخصوص مهمونای عید با تمام نکاتش هیج جا این نکات بهت میگن👌👌👌 که هم آسونه وهم خوشمزه هرکی میخوره عاشقش میشه😊 اینم بگم سفیدش رو نگه دار که تو پست بعد دستور شیرینی که با سفیده درست کنی برات میزارم 👍 @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food دستور رو میتونید نصف کنید نیم کیلو شیرینی میده 👌👌 من چندساله با این دستور درست میکنم ومحشره شیرینی عید پفكی_گردویی زرده تخم‌مرغ 10 عدد پودر قند 580 گرم پودر هل 1/2 ق چایخوری گردوی نگینی شده 160_200 گرم (بسته به سلیقه خودتونه) دستور👇👇👇👇👇 ابتدا پودر قند و زرده تخم مرغ و پودر هل رو با دنده دو همزن 20 دقیقه بزنین تا خوب پودر قند حل بشه،پس از اون همزن رو خاموش کرده و گردوی نگینی شده رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین تا مخلوط بشن،کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با قیف بدون ماسوره قیف زده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 130 درجه قرار دهید،زمانی که شیرینی از کاغذ به راحتی جدا شد یعنی شیرینی شما آماده هست و از فر خارج کنین نکات: 👇👇👇👇👇 1_ حتما 20 دقیقه پودر قند و زرده تخم مرغ رو بزنین، کمتر از 20 دقیقه نشه چون در غیر این صورت پودر قند داخل زرده حل نشده و همین باعث پهن شدن شیرینی زمان قیف زدن میشه 2_میزان گردو سلیقه ای هست 3_زمان پخت داخل فر اصلا سینی رو جابجا نکنین چون باعث خراب شدن شیرینی میشه 4_در صورت تمایل از زعفران دم کرده غلیظ میتونین داخل مواد بزنین حتما غلیظ باشه (من زعفران نزدم) 5_اگه مثل من فر شما هم حرارتش بالاست میزان دما رو کم کنین من خودم 120 درجه گذاشتم 6_با این میزان مواد در نهایت یک کیلو شیرینی دارین 7_حتما کف سینی کاغذ روغنی بذارین نوش جان 8_وزن هر زرده بین 20 تا 22 گرم بود چون خیلی ها سوال کرده بودن 9_زمان قیف زدن روی مواد شیرینی که داخل ظرف اصلی هست حتما یه نایلون بندازین که درست روی مواد قرار بگیره نه ظرف،حتما این کار رو انجام بدین که تو فاصله قیف زدن موادی که داخل ظرف اصلی هست و قراره قیف زده بشه خشک نشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک کافه کوچین گردویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن. 👇 . @cakeyousef_com . یادتون نره پست رو ذخیره و لایک کنید. 🙏🌹 . 🔸مواد لازم برای مغزی گردو، ریز خرد شده 150 گرم (1.5 لیوان) شکر سفید 60 گرم (⅓ لیوان) شکر قهوه ای 60 گرم (⅓ لیوان) دارچین 1 قاشق چایخوری کره آب شده. 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) گردو، شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین، و کره ذوب شده را کاملاً در یک کاسه مخلوط کنید تا مغزی به دست بیاد. . . .🔸مواد لازم برای کیک آرد 250 گرم (2 لیوان) نمک نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری کره گیاهی 100 گرم (نصف لیوان) شکر سفید 200 گرم (1 پیمانه ) 2 عدد تخم مرغ بزرگ خامه صبحانه یا خامه ترش. 200 گرم به همراه 2 قاشق نسکافه حل شده در 2 قاشق آب جوش که بعد خنک شدن به مواد اضافه میشه . سایز قالب 20 تا22 . دمای فر 180 درجه مهلت پخت 45 تا 50 دقیقه . حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال چوبی تست شود در صورت خمیری بودن خلال به پخت کیک ادامه دهید. . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودی توسط این خانم باصفا😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کاتر و مهر شیرینی پزی