eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.4هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪کوکی داریم ، این بار بدون شکر اما فوق العاده خوشمزه 🤗❤️ . سلام دوستان گلم 😘 درست کنید و لذت ببرید 👌 🆔 : @hassani.delish . مواد لازم ✏️👇 آرد ..................... ۱۵۰ گرم = حدودا ۱ پیمانه جو دو سر پرک ..... ۴۰ گرم = حدودا ۳ ق.غ شیره خرما ........... ۱۱۰ گرم = حدودا ۸ ق.غ تخم مرغ ............. ۱ عدد شکلات چیپسی ..... ۲۵ گرم = حدودا ۲ ق.غ بیکینگ پودر ......... ۱ ق.چ نمک ................... نوک ق.چ دارچین ................ ۱ ق.غ روغن .................. ۲ ق.غ . 💢 برای فر 💢 دمای ۱۷۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه طبقه وسط فر 💢 برای تستر 💢 دمای ۱۵۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه طبقه وسط تستر . 🆔 : @hassani.delish . نکته 1️⃣ : این کوکی شیرین نیست ، بلکه شیرینیشو از شیره میگیره ، اگر دوست دارید میتونید مقداری به شیره اضافه کنید ، یا میتونید چند ق.غ پودر قند هم بریزید ، فقط یادتون باشه پودر قند رو باید در تخم مرغ و شیره حل کنید بعد به مواد اضافه کنید . . نکته 2️⃣ : این میزان رسپی رو در سایز بزرگ ( مثل من ) اگر بزنید ، بهتون ۵ تا کوکی میده اگر سایز کوچک بزنید که توصیه منم به همین صورته ، به شما ۱۰ الی ۱۵ تا کوکی میده . نکته 3️⃣ : بعد از اتمام فرآیند پخت ، به هیچ عنوان کوکی هارو دست نزنید برای اطمینان از صحت پخت ، چون کوکی ها نرم هستند وقتی گرم هستند 🤣👌 چه ریتمی پیدا کرد 😅 باید بزارید از دما بیوفته بعد از سینی جدا کنید . . نکته 4️⃣ : فوق العاده آسونه ، فوق العاده راحته ، فوق‌العاده خوشمزه هستش ، درست کنید برای مراسم هاتون استفاده کنید 😘 با چای بزنید نوش جان کنید 🌹 راستی من با چای پوست پرتقال خوردم 😉 عجیب چسبید 🤗👌 . حسنی هستم 👨🏻‍🍳 🆔 : @hassani.delish .
ببینید چی براتون آوردم 😇 نکات کپشن رو حتما با دقت بخون ♥️ . سلام عزیزانم 🤗 به نظرتون با چای دارچین بیشتر میچسبه یا چای هل ؟؟؟ یا چسب رازی ؟؟؟😂😂😂 . برای دیدن آموزش های بیشتر 👇 🆔 @hassani.delish 🆔 @hassani.delish . خوش حال میشم اگر دوست داشتید برای حمایت از من لایک و کامنت بزارید و برای عزیزانتون هم بفرستید 🙂 حتما هم ذخیره کنید چون از دستتون میره ♥️ موادی که باید تهیه کنید 👇 کره مارگارین ....................... ۳۰۰ گرم آرد ..................................... ۵۰۰ گرم تخم مرغ ............................. ۴ عدد ( زرده سفیده جدا ) پودر قند .............................. ۲۰۰ گرم وانیل .................................. نصف ق.چ پودر هل .............................. ۱ ق.چ گردو ................................... به مقدار لازم مقداری هم بریلو ، اگر ندارید ، میتونید حذفش کنید به جاش مربای توت ، انار ، آلبالو بزنید . برای فر 👇 ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰ تستر 👈 ۲۰ درجه کمتر . نکته 1️⃣ حس میکنم شاید مقدار کره اذیتتون کرده باشه 😁 کره مارگارین ( گیاهی) سالم تره و البته گرون نیست ، این مقدار کره حدودا ۴۰ تومن میشه ، اگر بازم حس می کنید زیاده ، با نصف همه مواد درست کنید ( نکته ای که آخر میگم رو دقت کنید ) . نکته 2️⃣ کره هم دمای محیط با پودر قند باید قشنگ ترکیب بشه و به اصطلاح پوک بشه ، اگر دنبال زمان هستید ، حدودا ۳ یا ۴ دقیقه . نکته 3️⃣ بعد از ریختن آرد ، با دست ورز ندید با لیسک یا قاشق ترکیب کنید میدونید که چرا ؟! . نکته 4️⃣ بعد از گلوله کردن شیرینی ها ، نیم ساعت باید تو یخچال بمونه بعدش داخل فر یا تستر قرار بدید ضمنا ، به خاطر تخم مرغ شیرینی مقداری حجم میگیره در چیدمانشون در سینی فر دقت کنید . . نکته 5️⃣ بعد از پخت ، به شیرینی دست نزنید ، نرمه ! باید هم نرم باشه قشنگ سرد شد از سینی جدا کنید . . نکته 6️⃣ من با این مقدار مواد با پیمانه ق.غ گلوله کردم بهم ۶۰ تا شیرینی داد اگر با پیمانه ق.چ گلوله کنید ۱۲۰ تا شیرینی بهتون میده که من پیمانه ق.چ رو پیشنهاد میکنم . . نوش جونتون ♥️ . حسنی هستم 🧑‍🍳 ♥️🤗 🆔 @hassani.delish 🆔 @hassani.delish .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب منبع 🆔@hassani.delish کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تاحالا سیب 🍎 رو اینجوری امتحان کردید؟ تارت سیب یکی از بهترین هاست 😇 من که خیلی دوسش داشتم . تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹 اگر شایسته دونستید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . مواد لازم خمیر ✍️ آرد ............ ۳۵۰ گرم ( حدودا ۲ و نیم پیمانه ) شکر ........... ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه ) تخم مرغ ..... ۱ عدد کره ............ ۱۵۰ گرم ( نکته داره✨ پایین ) وانیل ......... نصف ق.چ . فیلینگ 👇 سیب .......... ۵ عدد شکر ........... ۵ ق.غ هل ............ ۱ ق.چ دارچین ...... ۲ ق.چ گلاب ......... ۳ ق.غ کره ........... ۲۰ گرم . فر 👇 ۲۵ دقیقه ، به دمای ۱۷۰ . ❌نکات❌ اول در مورد کره بگم ، اگر کره حیوانی براتون مضره یا گرونه ، کره گیاهی استفاده کنید ، مثل خودم ، کره مارگارین همه جا دارن به خصوص هایپرمارکت ها . سیبتون رو قشنگ تفت بدید آبش خشک بشه وگرنه خمیرتون رو خمیر می‌کنه ( استاد خیابانی 😂) در مورد رنگ تارت ، میتونید با ۱ زرده + مقداری شیر ، رو مال کنید که مقداری رنگ بگیره اما رنگ اصلی تارت به همین شکل هستش . راستی بزارید خنک بشه بعد نوش جان کنید . . حسنی هستم 🧑‍🍳 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب منبع 🆔@hassani.delish کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تاحالا سیب 🍎 رو اینجوری امتحان کردید؟ تارت سیب یکی از بهترین هاست 😇 من که خیلی دوسش داشتم . تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹 اگر شایسته دونستید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . مواد لازم خمیر ✍️ آرد ............ ۳۵۰ گرم ( حدودا ۲ و نیم پیمانه ) شکر ........... ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه ) تخم مرغ ..... ۱ عدد کره ............ ۱۵۰ گرم ( نکته داره✨ پایین ) وانیل ......... نصف ق.چ . فیلینگ 👇 سیب .......... ۵ عدد شکر ........... ۵ ق.غ هل ............ ۱ ق.چ دارچین ...... ۲ ق.چ گلاب ......... ۳ ق.غ کره ........... ۲۰ گرم . فر 👇 ۲۵ دقیقه ، به دمای ۱۷۰ . ❌نکات❌ اول در مورد کره بگم ، اگر کره حیوانی براتون مضره یا گرونه ، کره گیاهی استفاده کنید ، مثل خودم ، کره مارگارین همه جا دارن به خصوص هایپرمارکت ها . سیبتون رو قشنگ تفت بدید آبش خشک بشه وگرنه خمیرتون رو خمیر می‌کنه ( استاد خیابانی 😂) در مورد رنگ تارت ، میتونید با ۱ زرده + مقداری شیر ، رو مال کنید که مقداری رنگ بگیره اما رنگ اصلی تارت به همین شکل هستش . راستی بزارید خنک بشه بعد نوش جان کنید . . حسنی هستم 🧑‍🍳 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی منبع پیج 🆔@hassani.delish کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
یکی از بهترین کوکی 🍪 هایی که درست کردم دوسش دارید ؟ به زودی بازم کوکی داریم ☺️ . تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹 اگر شایسته میدونید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم منبع پیج 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . مواد لازم ✍️ آرد ............... ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان و نیم ) کره .............. ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ ........ ۱ عدد شکر ............. ۱۰۰ گرم ( نصف لیوان) بیکنیگ پودر ... ۱ ق.چ وانیل ............ نصف ق.چ نمک .............. یه نَمه 🤏 پودر کاکائو ..... ۳۰ گرم ( ۲ ث.غ سر پُر ) نشاسته ذرت ... ۳۰ گرم ( ۲ ق.غ سر پُر ) . مواد مغزی 👇 پودر نارگیل ..... ۱۰۰ گرم ( ۱ لیوان ) شیر عسلی ...... ۳ ق.غ . دمای فر 👇 ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه . نکات 🍪 دقت کنید بعد از پخت تا زمانی که کوکی گرم هستش ، بهش دست نزنید ، قرار نیست با سفت شدن متوجه صحت پخت بشیم ، بزارید آروم سرد بشه بعد از رو سینی بردارید . نوش جونتون ☺️❤️ خوش حال میشم درست کنید. . حسنی هستم 👨‍🍳 🆔@hassani.delish 🆔@hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بلک فارسی کافی شاپی 👇
یازدهمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی چیزی نیست بجز بلک فارست دلبر یا همون جنگل سیاه 😍 @behh_food @behh_food یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین و شکلیل ترين کیک های کافی شاپی هستش👌 این رسپی خیلی خاص و کمیاب هستش، از دستش ندین. ✅سییوش کنید و این رسپی رو برای همیشه داشته باشین. 💝این آموزش رو برای دوستاتون و اونایی که دنبال کسب درآمد و کار خونگی هستن هم بفرست. مواد لازم برای کیک: 2 عدد تخم مرغ 180 گرم آرد قنادی 75 گرم پودرکاکائو 4 گرم جوش شیرین 4 گرم بکینگ پودر 180 م ل روغن مایع 150 گرم شکر سفید 150 گرم شکر قهوه ای 180 گرم باترمیلک 10 م ل عصاره ی وانیل 👈برای تهیه ی باترمیلک شیر رو با 1 ونیم ق چ سرکه ی سفید مخلوط کرده و کنار بزارین تا عمل بیاد. داخل کاسه ای آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک می کنیم. داخل یه کاسه ی دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 6 دقیقه زده و حتما حین کار دورگیری انجام میدیم. روغن رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط آرد و باترمیلک رو به تناوب به مایه تخم مرغی مون اضافه می کنیم. کف یه قالب 15 تا 18 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و مایه رو داخلش ریخته و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن روی توری، اونو به 3 لایه برش می زنیم. مواد لازم برای فیلینگ: 2 پ گیلاس بدون هسته 1 پ شکر 2/3 پ آب 2ق غ نشاسته ذرت 👈تمام مواد بجز نشاسته رو داخل قابلمه ای ریخته و سپس روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه.نشاسته رو با چند قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم وهم میزنیم. کف روی مواد رو برداشته. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه رو واسه مرطوب کردن جدا کرده و اجازه میدیم بقیه مواد خیلی کم غلیظ بشه. داخل صافی ریخته تا شیره از گیلاس ها جدا بشه. کیک رو با آب سس مرطوب کرده و طبق کلیپ مونتاژ می کنیم. برای گاناش 50 گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و 50 گرم شکلات تخته ای بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. برای خامه کشی و فیلینگ گذاری هم 550 گرم خامه ی قنادی رو فرم میدیم. @behh_food @behh_food . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽