هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
کیک براونیز🤎
توضیح کامل در کپشن😍👇🏻
کیک براونی ،علاقمندان زیادی داره ولی اغلب فکر میکنن درست کردنش خیلی سخته پیشنهاد میکنم این رسپی رو امتحان کنی چون هم راحته و هم نتیجه عالیه . یه براونی خوش بافت با پوسته شکری جذاب🥹
مواد لازم:
کره : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۴۵ گرم
شکر سفید: ۱۶۰ گرم
شکر قهوه ای : ۷۵ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: نصف قاشق چ خوری
نمک: یک پینچ
بکینگ پودر : ۴ گرم
پودر کاکائو: ۵۰ گرم
آرد : ۷۰گرم
شکلات خرد شده : ۱۰۰ گرم
#کیک
طرز تهیه :
کره رو ذوب کن، بعد بزار به دمای محیط برسه،روغن مایع رو اضافه کن و هم بزن
شکر سفید و شکر قهوه ای رو اضافه کن و هم بزن. از همزن برقی هم میتونی استفاده کنی . خوب که مخلوط شدن، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کن و انقدر هم بزن تا رنگش روشن بشه و کش بیاد.
حالا آرد پ نمک و پودر کاکائو رو و بکینگ پودر رو روی مواد الک کن و به آرومی هم بزن.
مخلوط که شد شکلات خرد شده رو اضافه کن و مخلوط کن .
کف قالب رو چرب کن و حتما کاغذ روغنی بنداز.
مواد رو داخل قالب بریز و توی فری که از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم
شده ، به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه بزار .
مطمئن باش اگه تام مراحل رو درست پیش بری و فرهم خوب گرم شده باشه،
براونی پوسته شکری میبنده و بافتش هم عالی میشه
نوش جان❤️🌱
✅کره رو بعد از ذوب شدن حتما بزار به دمای محیط برسه .
✅فررو حتما از بیست دقیقه قبل روشن کن.
✅به جای شکلات خرد شده از چیپس شکلات هم میتونی استفاده کنی .
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب
منبع
🆔@hassani.delish
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
تاحالا سیب 🍎 رو اینجوری امتحان کردید؟
تارت سیب یکی از بهترین هاست 😇
من که خیلی دوسش داشتم
.
تقدیم نگاه ارزشمندتون 🌹
اگر شایسته دونستید ، خوش حال میشم همراهی گرمتون رو داشته باشم
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
مواد لازم خمیر ✍️
آرد ............ ۳۵۰ گرم ( حدودا ۲ و نیم پیمانه )
شکر ........... ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
تخم مرغ ..... ۱ عدد
کره ............ ۱۵۰ گرم ( نکته داره✨ پایین )
وانیل ......... نصف ق.چ
.
فیلینگ 👇
سیب .......... ۵ عدد
شکر ........... ۵ ق.غ
هل ............ ۱ ق.چ
دارچین ...... ۲ ق.چ
گلاب ......... ۳ ق.غ
کره ........... ۲۰ گرم
.
فر 👇
۲۵ دقیقه ، به دمای ۱۷۰
.
❌نکات❌
اول در مورد کره بگم ، اگر کره حیوانی براتون مضره یا گرونه ، کره گیاهی استفاده کنید ، مثل خودم ، کره مارگارین همه جا دارن به خصوص هایپرمارکت ها .
سیبتون رو قشنگ تفت بدید آبش خشک بشه وگرنه خمیرتون رو خمیر میکنه ( استاد خیابانی 😂)
در مورد رنگ تارت ، میتونید با ۱ زرده + مقداری شیر ، رو مال کنید که مقداری رنگ بگیره اما رنگ اصلی تارت به همین شکل هستش .
راستی بزارید خنک بشه بعد نوش جان کنید .
.
حسنی هستم 🧑🍳
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
#تارت #تارت_سیب #کیک #سیب #شیرینی #دسر #عصرانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی اسکار
منبع پیج
🆔@hassani.delish
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
ببینید چی براتون آوردم 😇 نکات کپشن رو حتما با دقت بخون ♥️
.
سلام عزیزانم 🤗
به نظرتون با چای دارچین بیشتر میچسبه یا چای هل ؟؟؟
یا چسب رازی ؟؟؟😂😂😂
.
برای دیدن آموزش های بیشتر 👇
🆔 @hassani.delish
🆔 @hassani.delish
.
خوش حال میشم اگر دوست داشتید برای حمایت از من
لایک و کامنت بزارید و برای عزیزانتون هم بفرستید 🙂
حتما هم ذخیره کنید چون از دستتون میره ♥️
موادی که باید تهیه کنید 👇
کره مارگارین ....................... ۳۰۰ گرم
آرد ..................................... ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ............................. ۴ عدد ( زرده سفیده جدا )
پودر قند .............................. ۲۰۰ گرم
وانیل .................................. نصف ق.چ
پودر هل .............................. ۱ ق.چ
گردو ................................... به مقدار لازم
مقداری هم بریلو ، اگر ندارید ، میتونید حذفش کنید
به جاش مربای توت ، انار ، آلبالو بزنید
.
برای فر 👇
۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰
تستر 👈 ۲۰ درجه کمتر
.
نکته 1️⃣
حس میکنم شاید مقدار کره اذیتتون کرده باشه 😁
کره مارگارین ( گیاهی) سالم تره و البته گرون نیست ، این مقدار کره حدودا ۴۰ تومن میشه ، اگر بازم حس می کنید زیاده ، با نصف همه مواد درست کنید ( نکته ای که آخر میگم رو دقت کنید )
.
نکته 2️⃣
کره هم دمای محیط با پودر قند باید قشنگ ترکیب بشه
و به اصطلاح پوک بشه ، اگر دنبال زمان هستید ، حدودا ۳ یا ۴ دقیقه
.
نکته 3️⃣
بعد از ریختن آرد ، با دست ورز ندید
با لیسک یا قاشق ترکیب کنید
میدونید که چرا ؟!
.
نکته 4️⃣
بعد از گلوله کردن شیرینی ها ، نیم ساعت باید تو یخچال بمونه
بعدش داخل فر یا تستر قرار بدید
ضمنا ، به خاطر تخم مرغ شیرینی مقداری حجم میگیره
در چیدمانشون در سینی فر دقت کنید .
.
نکته 5️⃣
بعد از پخت ، به شیرینی دست نزنید ، نرمه ! باید هم نرم باشه
قشنگ سرد شد از سینی جدا کنید .
.
نکته 6️⃣
من با این مقدار مواد با پیمانه ق.غ گلوله کردم بهم ۶۰ تا شیرینی داد
اگر با پیمانه ق.چ گلوله کنید ۱۲۰ تا شیرینی بهتون میده
که من پیمانه ق.چ رو پیشنهاد میکنم .
.
نوش جونتون ♥️
.
حسنی هستم 🧑🍳
♥️🤗
🆔 @hassani.delish
🆔 @hassani.delish
.
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بدون شکر
بخش اول
منبع پیج
🆔@hassani.delish
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بخش دوم
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
🍪کوکی داریم ، این بار بدون شکر اما فوق العاده خوشمزه 🤗❤️
.
سلام دوستان گلم 😘
درست کنید و لذت ببرید 👌
🆔 : @hassani.delish
.
مواد لازم ✏️👇
آرد ..................... ۱۵۰ گرم = حدودا ۱ پیمانه
جو دو سر پرک ..... ۴۰ گرم = حدودا ۳ ق.غ
شیره خرما ........... ۱۱۰ گرم = حدودا ۸ ق.غ
تخم مرغ ............. ۱ عدد
شکلات چیپسی ..... ۲۵ گرم = حدودا ۲ ق.غ
بیکینگ پودر ......... ۱ ق.چ
نمک ................... نوک ق.چ
دارچین ................ ۱ ق.غ
روغن .................. ۲ ق.غ
.
💢 برای فر 💢
دمای ۱۷۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط فر
💢 برای تستر 💢
دمای ۱۵۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط تستر
.
🆔 : @hassani.delish
.
نکته 1️⃣ :
این کوکی شیرین نیست ، بلکه شیرینیشو از شیره میگیره ، اگر دوست دارید میتونید مقداری به شیره اضافه کنید ، یا میتونید چند ق.غ پودر قند هم بریزید ، فقط یادتون باشه پودر قند رو باید در تخم مرغ و شیره حل کنید بعد به مواد اضافه کنید .
.
نکته 2️⃣ :
این میزان رسپی رو در سایز بزرگ
( مثل من ) اگر بزنید ، بهتون ۵ تا کوکی میده
اگر سایز کوچک بزنید که توصیه منم به همین صورته ، به شما ۱۰ الی ۱۵ تا کوکی میده
.
نکته 3️⃣ :
بعد از اتمام فرآیند پخت ، به هیچ عنوان کوکی هارو دست نزنید برای اطمینان از صحت پخت ، چون کوکی ها نرم هستند وقتی گرم هستند
🤣👌
چه ریتمی پیدا کرد 😅
باید بزارید از دما بیوفته بعد از سینی جدا کنید .
.
نکته 4️⃣ :
فوق العاده آسونه ، فوق العاده راحته ، فوقالعاده خوشمزه هستش ، درست کنید
برای مراسم هاتون استفاده کنید 😘
با چای بزنید نوش جان کنید 🌹
راستی من با چای پوست پرتقال خوردم 😉
عجیب چسبید 🤗👌
.
حسنی هستم 👨🏻🍳
🆔 : @hassani.delish
.
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لطیفه 😋
Mitnicakeمنبع پیج
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
آموزش #شیرینی_لطیفه_بازاری 😍🍰🍪
رولت یا لطیفه؟😍تو کدومو بیشتر دوس داری؟😋
تمام نکات شیرینی لطیفه تو این ویدئو گفته شده 😎👌 که خیلی راححتتتت تو خونه درستش کنی😍
پس این ویدئو رو تا انتها ببین☺️😘
.
زمان ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه کافیه و دمای فر باید ۲۲۰ درجه باشه😎
مواد لازم:
آرد ۱۰۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰گرم
پودرقند ۱۰۰گرم
تخم مرغ خنک ۴ عدد
بکینگپودر ۱/۲ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو باهم الک کنین❤️
مراحل انجام کار به طور کامل در ویدئو هست😊
فقط بعد از اضافه کردن زرده ها به سفیده، مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو که سه بار از قبل الک کردین بریزید روش آروم، دورانی و در یک جهت با لیسه هم بزنید ☺️. بعد از اون انتقال بدین به قیف😘
Mitnicakeمنبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی گردویی
مواد لازم:
گردو ۱۵۰ گرم
زرده ی تخم مرغ 🥚 ۳ عدد
پودر قند 🍚 ½ لیوان
وانیل🌸 ½ ق چ
آرد قنادی🥡 ½ ق چ
آب لیموترش🍋 ¼ ق چ
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
💢✍ کامل با تمام نکات
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان😍😋
Ashpazi.saharمنبع پیج
نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل
خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه
اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه
شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی
Ashpazi.saharمنبع پیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این دسر خوشگل و زیبا :
🏵️لایه های 1... 3...5
🍓ژله آلوئه ورا یک بسته
🍓پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری
🍓آب 3لیوان
🍓شکر 100گرم
🍓رنگ ژله ای قرمز به میزان لازم
🏵️لایه های 2... 4
🍓شیر 3لیوان
🍓ژله آلوئه ورا یک بسته
🍓شکر 100گرم
🍓پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری
🍓توت فرنگی به میزان
🍓خامه قنادی به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇👇
❤️ژله آلوئه ورا رو به همراه شکر و ژلاتین و آب بذارید روی حرارت ملایم. وقتی همه ی مواد حل شد رنگ ژله ای قرمز رو اضافه کنید. (جایگزین دوبسته ژله توت فرنگی به همراه رنگ ژله ای قرمز).
❤️لایه های 1... 3...5با همین مواد پربشه.
❤️برای لایه های2... 4 ژله آلوئه ورا رو به همراه شکر و ژلاتین وشیر بذارید روی حرارت ملایم تا همه ی مواد حل بشن کمی از دما بیوفته بعد یکی در میان توی قالب بریزید و بذارید یخچال تا ببنده.
❤️سایز قالب 18در18هست.
❤️لایه ها حتما کامل ببنده به لایه ی بعدی اضافه بشه.
❤️ترجیحا چند ساعت بعد از اتمام کار توی یخچال بمونه.
❤️با خامه قنادی و توت فرنگی دیزاین کنید.
نوش جان ❤️❤️❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این دسر خوشمزه :
🫐شیر400میلی لیتر
🫐نشاسته ذرت 50گرم
🫐وانیل 8گرم
🫐شکر گرانول 125گرم
🫐شکلات سفید 200گرم
🫐بیسکویت 260گرم
🫐خامه صبحانه 50گرم
🫐شکلات سفید 100گرم
نکته ها 👇👇👇
🍒وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍒قالب کمربندی 22سانتی متری هست.
🍒شیر به همراه شکر.. وانیل و نشاسته ذرت رو بذارید روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه مرتب هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی شکلات حل شد اونو به بیسکویت های خورد شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
🍒مواد دسر رو توی قالب کمربندی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید خوب صاف کنید سلفون بذارید و از دست برای صاف کردن کمک بگیرید.
🍒بذارید داخل یخچال یا فریزر تا کامل خودشو بگیره. حالا خامه رو بذارید روی حرارت ملایم. آب که شد شکلات سفید رو بهش اضافه کنید هم بزنید تا شکلات حل بشه و کامل روان بشه. مواد دسر رو از یخچال در بیارید سلفون رو بردارید و گاناش رو بریزید روش به تمام اطراف دسر پخش کنید مجدد بذارید یخچال تا شکلات ببنده.
🍒وقتی شکلات بست اول برش بزنید بعدش هرمدل که دوست دارید دیزاین کنید.
🍒برای دیزاین میتوانید از خامه قنادی.. میوه.. شکلات. ترافل. مغزیجات استفاده کنید.
نوش جان 😍😍😍
#عروسی #عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه :
🍬خامه صبحانه 100گرم
🍬شکلات سفید 200گرم
🍬بیسکویت لوتوس 200گرم
🍬مغز مورد نظر 175گرم
تاپینگ
🍬کرم لوتوس 100گرم
🍬شکلات سفید 200گرم
🍬مغز مورد نظر برای دیزاین به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇
🏵️شکلات سفید رو با هر رنگی که دوست دارید جایگزین کنید.
🏵️خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب بشه بعد شکلات سفید رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا شکلات روان بشه.
🏵️مغز مورد نظر رو توی دستگاه غذاساز بریزید و خورد کنید.
🏵️بیسکویت لوتوس رو توی دستگاه بریزید خورد کنید ولی پودر نکنید.
🏵️مغز مورد نظر به همراه بیسکویت لوتوس و گاناش شکلات سفید توی ظرفی خوب باهم مخلوط کنید.
🏵️توی قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید پهن کنید و روش رو صاف کنید.
🏵️سایر قالب 18در28است
🏵️کرم لوتوس رو بنماری کنید توی قیف بریزید بعدش روی ترافل رو حفره بزنید و داخلش رو کرم لوتوس پر کنید. حالا قالب رو بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🏵️شکلات سفید رو روی بخار کتری بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته بعدش روی ترافل بریزید با کرم لوتوس خط بندازید و با خلال چوبی دیزاین کنید. مغز مورد نظر اضافه کن بذار داخل یخچال تا خودشو بگیره. حالا برش بزنید و نوش جان کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این کیک اسفنجی ژاپنی :
🥮پنیر خامه ای 200گرم
🥮کره بدون نمک 30گرم
🥮شیر 50 میلی لیتر
🥮تخممرغ 3عدد
🥮آبلیمو 2گرم
🥮آرد 100گرم
🥮نشاسته ذرت 20گرم
🥮شکر60گرم
🥮کشمش10تا20گرم
نکته ها 👇👇👇
🏵️داخل قالب رو حتما کاغذ روغنی پهن کنید.
🏵️فر رو با دمای 230درجه گرم کنید.
🏵️پنیر خامه ای و کره و شیر را روی حرارت ملایم ذوب کنید ولی جوش نخوره. یکدست که شد از روی حرارت بردارید.
🏵️وقتی خنک شد تخممرغ و آبلیمو رو اضافه کنید. مخلوط کنید.
🏵️آرد و نشاسته ذرت رو روش الک کنید خوب مواد رو یکدست کنید.
🏵️شکر رو به سفیده تخم مرغ اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا فرم بگیره. کمی از سفیده رو به زرده اضافه کنید مخلوط کنید بعدش کل مواد رو به سفیده اضافه کنید و یکدست کنید.(آرد 100گرم هست اشتباه 10نوشته شده)
🏵️ته قالب کشمش بریزید مواد کیک را روش پهن کنید بذارید داخل ظرف یا سینی یا قالب فر. آب داغ اضافه کنید قالب حداقل2سانتی متر توی آب داغ باشه.
🏵️به مدت 15دقیقه در فر با دمای 230درجه بعدش به مدت 50دقیقه دمای 120درجه بمونه. بعد از پخت به مدت 10دقیقه در فر رو باز کنید تا حرارت کامل خارج بشه و کیک خنک بشه.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیزاین لاکچری😍
منبع
omranicake
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب کیکی
تهیه این کیک بزرگ عروسی توسط هموطنان هنرمندمونه
👇👇👇👇
منبع
cakehouse.bnd
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزشرایسپیپر😍👌
مواد مورد نیاز:
ورق رایس پیپر
رنگ دلخواه ژله ای
آب
یه تزئین خوشگل واسه کیکاتون 😍👌
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁