eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی نون خامه ای خانگی منبع پیج https://t.me/omidkohii ۲۵۰ گرم آب ۲۵ گرم روغن مایع ۱۳۰ گرم آرد ۳ عدد تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری شربت بار وانیل نک قاشق غ برای قارچی شدن ۷۰ گرم خمیر خشک ۳۰ گرم مارسبان رسپی کارگاهی ۲ کیلو آب ۴۰۰ گرم روغن مایع ۱ کیلو آرد ۲۷ عدد تخم مرغ ۱ ملاقه شربت بار وانیل طرزتهیه آب و روغن مایع رو بزارید رو اجاق‌گاز اگه از ظرف مسی استفاده کنید خیلی بهتره خودمم نمیدونم دلیلش چیه ولی استاکارم میگفت خوبه و اصلا دلیلش رو نمیگفت بهم😁😉 بعدش که به جوش اومد آرد رو اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا عدی که کاملا خمیر بپزه نباید خمیر بوی خام بودن بده بزارید سرد سرد باشه و شروع کنید به مجاز کردن اول شربت بار اضافه کنید بعدش هم بزنید و دونه دونه تخم مرغ بریزید البته کارگاهی ها دوتا دوتا اضافه کنن اینجا خیلی مهمه باید خوب خمیر رو مجاز کنید نه خیلی شل نه خیلی سفت مثل داخل ویدئو عالیه بعدش بریزید داخل قیف و شروع کنید به قیف زدن اماده فر شد ندازین داخل فر چون میخوام بهت که تا اینجا بامن همراه هستی نکته بگم قبل فر ۱۰ آلی ۱۵ دقیقه خمیری که قیف زدی بزار داخل یخچال بعد بزار داخل فر نتیجشو خودت میبینی😉😍 و همیشه برای نون خامه ای درجه فر ۲۳۰ یا ۲۰۰ نون خامه ای اومد بالا و رنگ گرفت یکم مشهل فرت رو خاموش کن این جوری کاملا داخل نون خامه ای تون میپزه و اصلا بعد فر نمیخوابه ارادتمند شما امید شیرینی https://t.me/omidkohii کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر حرفه ای کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این طرزتهیه دیگه ساده تر نداریم 😍 رز نارگیل شکلاتی @omid_shirinii رسپی خانگی ۳ عدد تخم مرغ ۱۸۰ نارگیل چرب ۵۰ گرم روغن صاف ۷۰ گرم شکر ۶۰ گرم آرد و نک قاشق وانیل ۱۵ گرم کاکائو رنگ قهوه ای سیر دلخواه هل دلخواه رسپی کارگاهی ۴۵ عدد تخم مرغ ۳ کیلو نارگیل ۸۰۰ گرم روغن صاف ۱ کیلو شکر ۱ کیلو ۱۰۰ گرم آرو ۱ قاشق وانیل هل دلخواه رسپی خانگی شربت بار ۵۰ گرم آب ۱۰۰ گرم شکر جوهر لیمو نک قاشق چایخوری زعفران دلخواه طرزتهیه همه رو باهم میکس کنید بریزید داخل ظرف وقتی جوشید زمان بگیرین ۱۰ دقیقه جوشید کافه آماده هست @lavazemqannadi_omid کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی چیپسی 😋 طعمش خیلی متفاوت بود🤌 رسپی ۱۸۰ آرد ۱ عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم کره نک قاشق چ وانیل نک قاشق چ بیکینگ نک قاشق چ نمک شکلات چیپسی دلخواه طرزتهیه کره و شکر قهوه ای رو هم بزنید ۱ دقیقه کافیه بعد تخم مرغ اضافه کنید ۲۰ آلی ۳۰ ثانیه هم بزنید نکته تخم مرغ سرد باشه کوکی بافت بهتری داره بعدش داخل آرد نمک وانیل بیکینگ بریزید ۱ بار الک کنید و مخلوط کنید ۲۰ آلی ۳۰ دقیقه بزارید تو یخچال تا کاملا سرد بشه بعد گلوله گلوله ۲۰ گرمی سر شکلاتی کنید با درجه ۱۸۰‌مدت زمان ۱۵ دقیقه تو فر باشه نوش جان راستی دیس مستطيل رو میتونید از اینجا تهیه کنید @lavazemqannadi_omid کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی چیپسی 😋 طعمش خیلی متفاوت بود🤌 رسپی ۱۸۰ آرد ۱ عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم کره نک قاشق چ وانیل نک قاشق چ بیکینگ نک قاشق چ نمک شکلات چیپسی دلخواه طرزتهیه کره و شکر قهوه ای رو هم بزنید ۱ دقیقه کافیه بعد تخم مرغ اضافه کنید ۲۰ آلی ۳۰ ثانیه هم بزنید نکته تخم مرغ سرد باشه کوکی بافت بهتری داره بعدش داخل آرد نمک وانیل بیکینگ بریزید ۱ بار الک کنید و مخلوط کنید ۲۰ آلی ۳۰ دقیقه بزارید تو یخچال تا کاملا سرد بشه بعد گلوله گلوله ۲۰ گرمی سر شکلاتی کنید با درجه ۱۸۰‌مدت زمان ۱۵ دقیقه تو فر باشه نوش جان راستی دیس مستطيل رو میتونید از اینجا تهیه کنید @lavazemqannadi_omid کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کلوچه متفاوت 🤌😋 @omid_shirinii @omid_shirinii رسپی خانگی ۱۰۰ گرم سفیده ۱۶۰ گرم نارگیل چرب ۱۰۰ گرم پودر شکر نوک قاشق وانیل شکلات به اندازه دلخواه طرزتهیه سفیده تخم مرغ و خاک قند یا پودر شکر رو ۲ دقیقه هم بزنید و بعدش نارگیل وانیل اضافه کنید یه کوچولو هم بزنید بعدش اندازه دلخواه گرد کنید و شکلات یا گردو داخل قرار بدین با درجه ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدین🌱🙏 ارادتمند شما امید شیرینی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات شکلاتی متفاوت 🤌😋 این بهترین رسپی دوناته👌 @omid_shirinii ۳۰۰ گرم آرد ۲۰ گرم شکر ۱ عدد تخم مرغ ۱۲ گرم کره حیوانی یا صبحانه ۱۲ گرم مخمر نان تر یا خمیر مایع فوری ۹۰ گرم آب سرد ۱ قاشق چ بهبود دهند اس ۵۰۰ ۱ قاشق چ نمک ۱ قاشق چ وانیل نکته با دست ۱۵ دقیقه ورز بدین با دستگاه ۷ دقیقه کافیه و سعی کنید از مخمر تر استفاده کنید خیلی بهتره https://t.me/omidkohii کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو حتما بخون👇 کیک یوسفی ها حالتون چطوره؟ 😍 @cakeyousef مواد لازم گلیز براق: شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ) نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ) آب 300 گرم (1.5 لیوان) گلوکز 130 گرم چند نکته در مورد این سس بهتون بگم برای براق بودن و جلوگیری از لخته شدن حتما باید از گوشتکوب استفاده کنید. ما در این آموزش از یک رنگ ژله ای به تنهایی استفاده کردیم ولی برای پوشش دهی بیشتر ابتدا میتوانید با رنگ ژله ای سفید سس رو به رنگ سفید در آورده و بعد از اون رنگ دلخواه رو به سس اضافه کنید. کیک خامه کشی شده را یک ساعت داخل فریزر استراحت داده و سپس با سس کاور کنید. دمای استفاده از سس 35 الی 40 درجه سانتی گراد هست. باقی مونده سس رو میتونید مجدد بن ماری کرده و به روش گفته شده استفاده کنید. ماندگاری سس داخل یخچال و ظرف در بسته تا دو ماه هست. این گلیز راحت و کم هزینه رو میتونید به رنگ دلخواه خودتون در بیارید و برای کاور کیک ازش استفاده کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن👇 @cakeyousef کیک یوسفی‌ها حالتون چطوره؟ برای اینکه کیک روز مادر متفاوتی اجرا کنید میتونید از این تکنیک استفاده کنید. ابتدا خطوط کار رو با خلال چوبی روی خامه ایجاد کنید و بعپا استفاده از خامه رنگ دلخواه طرح رو اجرا کنید. گل‌ها با استفاده از باترکریم اجرا شدند. قسمت مو و بدنه هم با خامه قنادی. برای اینکه خامه قنادی صاف داشته باشم، من مقدار کمی ژله بریلو مخلوط کردم. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی کتابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 👇🏻 🔴خبر مهم : دوره شیرینی های تر آماده شد و تا چند روز آینده میتونید این دوره فوق العاده جذاب و کاربردی رو ثبت نام کنید تو این دوره تمام شیرینی های تر رو به سبک و اصول قنادی با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه میتونید داخل منزل درست کنید هم برای خودتون و هم برای سفارشاتتون 😍 مواد لازم شیرینی کتابی👇🏻 زرده تخم مرغ ۴ عدد شکر ۶۰ گرم آب ۳۰ گرم آرد ۸۵ گرم نشاسته ذرت ۱۵ گرم روغن مایع ۳۰ گرم وانیل نصف قاشق چای بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای نمک ۱ پنس 🔸سفیده تخم مرغ ۴ عدد 🔸شکر ۴۰ گرم نحوه آماده سازی👇🏻 🟤 سفیده تخم مرغ را با شکر ۴۰ گرمی فرم میدیم تا مرنگ به دست بیاد 🟤 زرده تخم مرغ +شکر ۶۰ گرمی+وانیل،نمک به مدت ۲.۳ دقیقه فرم می‌دهیم و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا شکر حل شود (جمعا ۵ دقیقه زرده فرم داده میشه) 🟤بعد فرم دهی زرده ترکیب آرد،بکینگ پودر ،نشاسته را در چند مرحله روی زرده الک کرده و هم میزنیم و بعد ترکیب شدن آرد روغن مایع را اضافه میکنیم در حد ترکیب شدن هم زده میشه 🟤مرنگ را به خمیر اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم میزنیم 🟤 خمیر آماده است روی ورق نسوز یا سیلیپد در اندازه های مساوی پایپ کرده و به مدت ۱۲ دقیقه با فر ۱۸۰ درجه پخت میکنیم 🟤بعد خنک شدن کامل میتونید با خامه و مواد دلخواه فیلینگ کنید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پکیج آموزشی گل های زفیر توضیحات رو کامل بخون 👇 مواد تهیه گل های زفیر از مارشمالوهای روسی بوده و قابل اجرا با انواع طعم های میوه میباشد این مارشمالو به خاطر داشتن بافت خاص قابل طراحی با انواع ماسوره ها در شکل های مختلف می باشد و شما میتونید مارشمالو را به طرح های زیبا و جذاب گل تبدیل کنید. ماندگاری مارشمالوها بین ۳ تا ۱۰ روز بوده و هزینه اجرایی دستورالعمل بسیار پایین به نسبت حاشیه سود بالای آنها میباشد. بخاطر خوراکی بودن این گل‌ها به تازگی در ایران ترند شده و طرفداران خاصی پیدا کرده، در مناسبتهای خاص مثل ولنتاین سفارش زیادی از طرف مردم داده میشه. اجرای این گل ها علاوه بر رسپی دقیق و نکات ریزی که داره نیازمند مهارت ماسوره کاری هست. 🔴ترکیب پک ماسوره کاری و آموزش گلهای زفیر باعث میشه مهارتی رو بدست بیارید که میتونید نمونه کارهای زیبا و خاصی رو اجرا کنید و تغییر اساسی در کسب و کارتون به وجود بیارید آموزش کامل گلهای زفیر هدیه پک ماسوره کاری هست و با قیمت یکی از این آیتم ها میتونید هر دوی این محصولات رو خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما بهمون دایرکت بدید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشفیل کنار دوغ 😋🤌 کی امتحان کرده اینجا؟ @omid_shirinii @omid_shirinii رسپی گوشفیل اصفهانی 😍🤌 ۷۰۰ گرم آرد ۸۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰۰ گرم ماست ۴ عدد تخم مرغ نصف قاشق نمک غ رنگ زرد دلخواه کنجد دلخواه خمیرش خیلی راحته و نکته خاصی نداره فقط نازک پهن کنید با وردنه و وقتی خمیر رو باز کردید روش سخاری بکشید مثل ناپلئونی خانگی ها چنگال بزنن همین🙏☘️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی لوتوس 🤌😋 @omid_shirinii @omid_shirinii رسپی کوکی لوتوس ۲۱۰ گرم پنیر لبنه ۲۱۰ گرم کره نیوزلندی ۱۴۰ گرم شکر سفید ۱۴۰ گرم شکر قهوه ای اینارو باهم میکس کنید ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ بشه بعد ۱۸۰ گرم کره لوتوس ۱۲ عدد بيسکوئيت بيسکوئيت رو خورد کنید با کره به مواد اضافه کنید ۳۰ ثانیه هم بزنید در آخر ۳۰۰ گرم آرد اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید مواد صاف یک دست‌ بشه روش نایلون بکشید ۱ آلی ۱ نیم ساعت استراحت کنه بعد استراحت گلوله گلوله ۲۰ آلی ۲۵ گرمی کنید با درجه فر ۱۸۰ به مدت ۱۰ آلی ۱۲ دقیقه تو فر باشه بعد فر سریع روش بيسکوئيت بزارید خوشت اومد بفرست برای دوستات نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن. 👇😍 . @cakeyousef_com . ❌ توضیحات رو کامل بخون چون خیلی مهمه و حتما پست رو ذخیره کن که همیشه داشته باشی لایک یادتون نره 🙏😊 . مواد مورد نیاز :👇 🔸آرد 240 گرم (2پیمانه) 🔸شکر 100 گرم (نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸ماست 100 گرم (نصف پیمانه) 🔸شیر 100گرم (نصف پیمانه) 🔸کره 100 گرم 🔸شکلات ذوب شده 100 گرم 🔸بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری 🔸نمک نصف قاشق چای خوری 🔸دمای فر 180 درجه مدت پخت 20 تا 25 دقیقه . نکات مهم :👇 این حجم از مواد برای 9 تا 10 عدد کاپ کیک کافیه. . میتونید نصف قاشق چای خوری از وانیل استفاده کنید (اختیاری ) . برای طعم و رنگ بهتر میتونید 1 قاشق پودر کاکائو را جایگزین آرد کنید. . برای مافین وانیلی از شکلات سفید و نصف قاشق چای خوری وانیل استفاده کنید . بعد خنک شدن کاپ کیک میتونید با انواع کرم شکلاتی، گاناش و خامه سرو کنید . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
47.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای دریافت این تکنیک به کانال زیر مراجعه کنید 🌹 من اینجا منتظرتم 👈👈👈 https://eitaa.com/joinchat/552534303Cddfbcfa71c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چیزکیک پیشنهاد خوب برای کافی شاپ ها 😋🤌 @omid_shirinii @omid_shirinii این رسپی مناسب قالب سایز ۲۰ هست🙌🌱 رسپی ۶۲۵ گرم پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم شکر ۴ عدد تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۳۲۵ گرم خامه صبحانه ۳۰ گرم آرد ۱۰ گرم نشاسته ذرت ۱ قاشق نمک غ طرزتهیه داخل ظرف شیشه ای پنیر خامه ای ریختم کمی با همزن دستی هم زدم صاف شد تو ۳ مرحله شکر اضافه کردم شکر مجاز شد دونه دونه تخم مرغ اضافه کردم و آروم آروم هم زدم بعدش زرده تخم مرغ اضافه کردم داخل یه ظرف جدا خامه صبحانه نشاسته نمک و وانیل ریختم کمی هم زدم بعدش باهم میکس کردم کمی هم زدم و همین جوری که داخل ویدئو دیدین موقع ریختن داخل قالب کمربندی از صافی رد کردم 🙌🌱 با درجه ۲۲۰ به مدت ۳۵ آلی ۴۵ داخل داخل فر قرار بدین https://t.me/omidkohii کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کارامل سلام حالتون چطوره 😊خیلی درخواست شده بود که آموزش کارامل رو در قالب پست آموزشی توی پیج بذاریم، ماهم انجام وظیفه کردیم. @cakeyousef_com مواد لازم:👇👇 شکر 200 گرم کره 120 گرم شیر 55 گرم خامه صبحانه 160 گرم 🔴روش آماده سازی: . ابتدا خامه و شیر را داخل مایکروفر داغ میکنیم. شکر را روی شعله ملایم با تکان دادن ظرف ذوب میکنیم. خامه و شیر داغ را در دو مرحله به شکر ذوب شده اضافه میکنیم. زیر گاز را خاموش کرده و کره اضافه میکنیم. این آموزش قسمت کوچکی از دوره کیک های مدرن ویترینی بود، اگر شما هم دوست دارید کلی آموزش در زمینه فیلینگ و روکش‌های جدید ببینید حتما استوری‌های امروز رو ببینید. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 برای دیدن تصویر استفاده شده استوری رو همین حالا ببین . @cakeyousef کیک استفاده شده در سایز ۱۵*۱۵ میباشد . برای خامه قرمز از رنگ فو استفاده شده . حتما بعد خامه کشی اولیه کیک رو ۲.۳ساعت فریز کنید تا سطح کار سفت شود و سپس خامه قرمز رو کاور کنید . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا