فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج 🥕
.
لوکوم ترکی ، شبیه باسلوق خودمون هستش
فوقالعاده خوشمزه میشه ، تضمینی 🤤😁✋
ذخیره اش کنید تا بعدا درست کنید 👌
.
تقدیم به نگاه ارزشمندتون 😍
@hassani.delish
@hassani.delish
.
مواد لازم ✍
هویج ۱ کیلو
آب ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۵ ق.غ
پودر ژلاتین ۲ ق.غ سر پُر
پودر نارگیل به مقدار لازم
.
نکته 🥕
یک لیوان آب حدودا تو قابلمه بمونه برای پوره کردن هویج ها ، کامل کامل آبش خشک نشه .
اگر نشاسته ذرت گلوله شد ، میتونید مجدد با هر وسیله ای که دارید ترکیب کنید .
.
حسنی هستم 👨🍳
اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید
در توانم باشه پاسخ میدم
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#هویج #حلوا #حلوا_مجلسی #باسلوق #لوکوم #دسر #دسرخانگی #عصرانه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک توت فرنگی
دستور پست بعد
به امید خدا دورره ی راایگان چیزکیک ها رو شروع کردم و امیدوارم این دورره رو هم مثل 3 دورره ی راایگان قبلی دوست داشته باشین 🥰
@behh_food
@behh_food
😍✅
چیزکیک توت فرنگی و شکلات 🍓🍫
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
3 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر دانه ریز
150 م ل روغن مایع
150 م ل شیر یا آب
45 گرم پودرکاکائو
220 گرم آرد قنادی
35 گرم نشاسته ذرت
1 ونیم ق چ بکینگ پودر
1/2 ق چ وانیل
👈 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.آب یا شیر و سپس روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم. مواد رو داخل قالب 22 تا 24 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، حتما با خلال چک کنید کیک پخته باشه. بعد از بیرون آوردن و خنک شدن لایه بالایی کیک رو جدا می کنیم.
دور کیک رو با رینگ فیکس کرده و تعدادی از توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و دورتادور کیک می چینیم. مابقی توت فرنگی ها رو خرد کرده و روی کیک میزاریم و چند دونه هم برای تزئین کنار میزاریم. تمام مواد پنیری رو به هم مخلوط کرده و روی کیک و توت فرنگی ها میریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و داخل یخچال میزاریم. برای گاناش 80 گرم خامه صبحانه رو کمی گرم کرده و 100 گرم شکلات تلخ بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد روی لایه پنیری ریخته و حداقل 4 ساعت چیزکیک رو داخل یخچال میزاریم. رینگ رو به آرومی جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان 😋
@aysegulas.bakery 💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
مواد پنیری
مواد لازم برای کرم پنیری:
250 گرم پنیر ماسکارپونه
400 گرم خامه قنادی
4 تا 5 ق غ پودرقند
2 ق غ پودرکاکائو
200 گرم شکلات تلخ بن ماری شده
5 ق چ پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده در نصف لیوان آب
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😱😱**کسانی که زود عصبی میشن و استرس بالایی دارن مغزشون سرد شده و دچار غلبه ی بلغم هستند.از عوارض غلبه ی بلغم میتوان به پرخاشگری،کم حوصلگی،بیخوابی ، استرس شدید، میگرن و سردرد، خلط پشت حلق، مشکلات معده و یبوست و پرخوری عصبی اشاره کرد
برای درمان غلبه ی سردی مغز و اگر دچار این عوارض هستید فرم مشاوره زیر را پرکنید تا کامل راهنمایی شوید
🔰درمان مشکلات زیر
1️⃣کبد چرب
2️⃣ دیابت (قند خون)
3️⃣ عفونت مجاری ادراری
4️⃣ یبوست و مشکلات روده
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/r48uo
https://formafzar.com/form/r48uo
https://formafzar.com/form/r48uo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍
@behh_food
@behh_food
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅
چیزکیک پسته 💚
برای کراست:
200 گرم بيسکوئيت پودرشده
100 گرم کره ذوب شده
👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم.
180 گرم پسته خرد شده
40 گرم کره ذوب شده
3 ق غ پودرقند
👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم.
برای لایه پنیری:
3 عدد تخم مرغ
190 گرم شکر دانه ریز
45 گرم نشاسته ذرت
200 م ل خامه
700 گرم پنیر خامه ای
زست 1 عدد لیمو ترش
1 بسته وانیل شکری
👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، بهمدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋
@ayseguls.bakery💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
#اطلاعیه | #قرار_جمعه_ها
مراسم سراسری دعا و توسل به امام زمان علیهالسلام (بمنظور تعجیل در امر فرج) واقع در قطعه ۴۰ (فانوس) بهشت زهرا، #فقط جمعه ۶ مهر ماه، به علت مانور هفته دفاع مقدس، با همکاری آستان مقدس امامزادگان پنج تن علیهالسلام در لویزان برگزار می گردد.
• سخنران : استاد محمد شجاعی
• با نوای : حاج حسین خلجی
• پیش منبر : محمود معماری
قاری : محسن امامی
📍 تهران/ لویزان/ خیابان فرشادی / امامزادگان پنج تن علیهمالسلام لویزان
⏳ جمعه ۶ مهر | ساعت ۱۶:۰۰
🌐 esteghase.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط تو دو دقیقه ،بدون قرو فر اضافی یه شیرینی فرانسوی خوشمزه درست کن
اینقدر راحته نگم براتون !
جذب روغنم نداره !
همین الان پاشو با خیال راحت درست کن عصر جمعه کنار خانواده واقعا میچسبه 🙌🏻😋
بچه ها خوشحال میشن خیلی ذوق میکنن 😍💘
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
@zahraadab_bakery
@zahraadab_bakery
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
🔺️به نکاتی که اخر فیلم گفتم توجه کنید خیلی مهمه .
🔻کپشنم تا اخر بخون بقیه نکات رو داخل کپشن نوشتم .
@zahraadab_bakery
مواد لازم :
ارد ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
نمک ۵ گرم
مخمر خشک فوری ۱۰گرم
تخم مرغ ۱۰۰گرم (تقریبا دوتا تخم مرغ مسشه)
شیر ۲۴۰ گرم
کره ۵۰ گرم
@zahraadab_bakery
خمیرگیری تو فیلم اموزش داده شد .
استراحت اول برای من حدود ۱۵۰ دقیقه طول کشید زمان استراحت بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره پس خوب دقت کنید که یک شیرینی خوبی داشته باشید .
استراحت اخر ۲۰ دقیقه
✅️ تو روغن فراووون با شعله ملایم سرخ کنید .جذب روغن نداره اگر خوب مراحل رو انجام بدی تو فیلم ببین داغه داغ برات برش زدم روغ دیدید ؟
✅️ ضخامت خمیر نهایت نیم سانت
اگر فیلم رو دیده باشی میدونی هر طرف چند دقیقه باید سرخ بشه 😉خیالم راحت دیدی ؟
بعد از سرد شدن روش رو با پودر قند الک کن
یا در صورت دلخواه توش رو با شکلات پر کن 😋😋😋نوووش جونتون .
@zahraadab_bakery
🍃الحمدالله کما هو اهله 🍃
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسوره کاری
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفه ای هنرمندانه
منبع
mostafahn1
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت دیدن شیرینی هوس انگیز 😋😋
منبع
yaxiong512
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از مخزن پست خانه شیرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۸۰ تومن😳
۱۳تا رول دارچین درست کن
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
@zahraadab_bakery
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
بفرست برای دوستت که عاشق رول دارچینه تو این فصل عجیب میچسبه 😍
مواد لازم
ارد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۲۵گرم
تخم مرغ ۶۰گرم
شکر ۴۰گرم
نمک ۳گرم
مخمر ۶گرم
کره ۴۰گرم
@zahradab_baker
کره برای مابین رول ۱۰۰شکر قهوه ای ۱۳۰دارچین ۲۵الی۳۰گرم
خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید .
بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه
استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید .
دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه
✅این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید
به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه .
برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه .
@zahraadab_bakery
#نان#کیک#شیرینی#نون#آموزش_رایگان#کافیشاپ
الحمدالله کما هواهله 🍃
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯