eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.5هزار دنبال‌کننده
788 عکس
1.8هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی منبع پیج Samar.chef اگه تو خونتون فر ندارید و دوست دارین کیک درست کنید براتون اموزش فر های دست ساز و ۳سوته اوردیم😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید فقط با ۳ قلم مواد 😍 منبع پیج @keyfo.cook مواد لازم : خمیر هزارلا عسل ۱ ق غ🍯 گلاب ۱ ق غ مغزیجات پودر قند🍚 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیر مگنولیا منبع پیج @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل ساخت کیک شبیه سازی سیب زمینی @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آشپز کوچولوی با نمک😍👏 منبع elif.foods @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙 @didanii🧇🥓🥩🥯🍖🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن گل شیپوری 🌹 @cake baman نکته : برای اینکه گل ها حالتشون حفظ بشه من از خمیر شکلات درست کردم. 🎂🥮🍰🧁 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
بستنی کیم نوستالژی 👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیم یار قدیمیه ما دهه شصت و هفتادیی ها😋 حتی بدون قالب هم میتونی راحت درستش کنی 😍 @ideal.ashpazi @ideal.ashpazi By👇👇👇 @maede_mamane_amiron 🍦مواد لازم برای ۶تا بستنی کیم: ۲لیوان شیر ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ نشاسته گندم نصف لیوان شکر ۱ ق چ وانیل شکلات تخته ای کمی روغن مایع شیر ، نشاسته ها و خامه و شکر رو باهم مخلوط میکنیم ، میزاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا نشاسته ها باز بشن و مواد غلظت پیدا کنه، ۳۰ دقیقه با حرارت کم باید هم بزنیم ، در اخر زیر گاز و خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم . مواد که کمی از حرارت افتاد میریزیم داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی یا لیوان یک بار مصرف و ۸ ساعت میزاریم تو فریزر. برای رویه شکلاتی شکلات تخته ای رو به همراه کمی روغن مایع میزاریم روی حرارت کتری تا بنماری بشه و اب بشه بعد بستنی سرد و داخلش فرو میبریم شکلات زود میبنده . ❌میتونید داخل مواد پودر کاکائو هم بزنید که دبل چاکلت بشه ❌میتونید تو مواد شکلاتی کمی بادام زمینی خرد شده یا مغزیجات بریزید که مگنوم بشه🤤 اگر این آموزش و دوست داشتی قلب و قرمز کن و بفرست برای اونایی ‌که عاشق بستنی هستن😍 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک آسون تر از همیشه😉فقط کافیه خلال دندان داشته باشید تا این ترفند جالب رو اجرا کنید😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳 @omid_shirinii رسپی سس فرانسوی ۷۵ گرم آب ۱۵۰ گرم گلوکز ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات ۵۰‌ گرم مس ژلاتین ۱۲۵ گرم خامه صبحانه 🔴 مس ژلاتین ۸۰ گرم آب ولرم ۲۰ گرم ژلاتین طرزتهیه آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست 🔴 طرزتهیه پوس ماری ۱۰۰ گرم گلوکز رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه نکته سوس نباید داغ باشه وقتی می‌ریزی رو کیک نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁