💬 #نظرسنجی | تحقیق جدید موسسه ایرانپل و دانشگاه مریلند نشان داد؛ حمایت ایرانیها از برنامه موشکی و هستهای در نظرسنجی جدید
▪️نظرسنجی جدید دو موسسه آمریکایی
🔹نزدیک به ۹۰ درصد از ایرانیها خواستار تداوم پیشرفت برنامه هستهای کشورشان بوده و آن را امری مهم و ضروری عنوان کردند.
🔹۸۱.۲ درصد از شرکتکنندگان میگویند که برخلاف وعده سیاسیون و برخی شعارها، وضعیت زندگی مردم ایران با حصول توافق هستهای و در دوران پسا-برجام، هیچ بهبودی پیدا نکرده است.
🔹حدود ۴۲ درصد از ایرانیها در این تحقیق گفتند که اعتمادی به کشورهای اروپایی درخصوص پایبندی به تعهدات حفظ برجام، بهرهمندسازی ایران از عواید اقتصادی و مقابله با تحریمهای آمریکا، ندارند. در مقابل اما ۴۴ درصد ابراز امیدواری کردند که اروپا به وعدههایش عمل کند.
🔹۸۱.۲ درصد از شرکتکنندگان نیز معتقدند که اروپاییها عامدانه اجرای تعهداتشان را به تعویق انداخته و با سرعتی که میتوانند برای ایجاد کانال ویژه مالی (ساحات – INSTEX) پیش نمیروند. اکثر این افراد (۸۵.۲ درصد) فشارهای آمریکا و ترس اروپا از کاخ سفید را عامل این مسئله اعلام کردند.
🔹بیشتر ایرانیها (۷۲.۴ درصد) تجربه تلخ برجام و خلفوعده آمریکاییها را اثباتی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکاییها در مذاکرات بعدی و اینکه دادن امتیاز بیشتر موجب بهبود اوضاع نمیشود، دانستند.
🔹۴۲.۹ درصد از شرکتکنندگان معتقدند اقتصاد کلی ایران در وضعیت «بسیار بدی» قرار دارد.
🔹نزدیک به ۳۰ درصد از نظردهندگان اما وضعیت اقتصادی ایران را خوب اعلام کردهاند.
🔹۳۶.۲ درصد از مردم، تحریمها و فشارهای خارجی را باعث مشکلات کنونی در اقتصاد این کشور میدانند.
🔹نزدیک به ۹۶ درصد از نظردهندگان تاکید کردند که ارتقای توان موشکی ایران برای آنها و البته امنیت و بازدارندگی کشور حائز اهمیت است.
🔹در موضوع مبارزه با تروریسم نیز بخش از اعظمی از مردم ایران (۸۶.۶ درصد) خواستار حفظ و افزایش حمایتهای این کشور از گروههای مقاومت منطقه در مبارزه با سازمانهای تروریستی مانند داعش شدند.
▪️این نظرسنجی در ادامه از ایرانیها خواست که با شنیدن نام کشورهای خاص، میزان محبوبیت آن را بیان کنند که نتایج آن به شرح زیر است:
🔹چین: ۵۶.۲ درصد مطلوب – ۴۰.۸ درصد نامطلوب
🔹روسیه: ۶۳.۸ درصد مطلوب – ۲۴.۵ درصد نامطلوب
🔹آلمان: ۵۶.۱ درصد مطلوب – ۴۰.۶ درصد نامطلوب
🔹فرانسه: ۴۶.۵ درصد مطلوب – ۴۷.۸ درصد نامطلوب
🔹بریتانیا: ۲۵ درصد مطلوب – ۷۳.۹ درصد نامطلوب
🔹آمریکا: ۱۵.۲ درصد مطلوب – ۸۱.۴ درصد نامطلوب
🔹سازمان ملل: ۴۱ درصد مطلوب – ۵۴.۸ درصد نامطلوب
🔹بهعنوان سوال پایانی نیز ۶۹ درصد از ایرانیها تاکید کردند که برای رفع مشکلات اقتصادی، باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» بهطور کامل اجرا شده تا به خودکفایی برسند. ۲۷.۹ درصد نیز گفتند که باید حجم مبادلات تجاری با دیگر کشورها افزایش پیدا کند./ فارس
🌐 #امور_خارجه | #اقتصادی
@shirmard80
📌حداقل دستمزد در کشورهای مختلف اروپایی چه قدر است؟
🔶کمترین سطح دستمزد
🔹تا ماه ژانویه ۲۰۱۹، کمترین سطح دستمزد در بین اعضای اتحادیه اروپا متعلق به بلغارستان با ۲۸۶ یورو بوده است.
🔹️همچنین در ۹ کشور که همگی آنها در شرق و مرکز اتحادیه اروپا هستند، حداقل سطح دستمزد کمتر از ۶۰۰ یورو است که عبارت ند از لتونیبا ۴۳۰ یورو، رومانی با ۴۴۶ یورو، مجارستان با ۴۶۴ یورو، کرواسی با ۵۰۶ یورو، جمهوری چک با ۵۱۹ یورو، اسلواکی با ۵۲۰ یورو، لهستان با ۵۲۳ یورو، استونی با ۵۴۰ یورو و لیتوانی با ۵۵۵ یورو.
🔶دستمزد در سطح میانگین
🔹در ۵ کشور از ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا، حداقل دستمزد ماهانه حدود ۶۵۰ تا ۱۰۰۰ یورو در ماه بوده است.
🔹️حداقل سطح دستمزد در یونان برابر با ۶۸۴ یورو، پرتغال ۷۰۰ یورو، مالت ۷۶۲ یورو، اسلوونی ۸۸۷ یورو و اسپانیا ۱۰۵۰ یورو بوده است.
🔶بیشترین سطح دستمزدها
🔹در ۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، حداقل سطح دستمزد بالای ۱۴۰۰ یورو در ماه بوده است که عبارتند از انگلیس با ۱۴۵۳ یورو، فرانسه با ۱۵۲۱ یورو، آلمان با ۱۵۵۷ یورو، بلژیک با ۱۵۹۴ یورو، هلند با ۱۶۱۶ یورو، ایرلند با ۱۶۵۶ یورو و لوکزامبورگ با ۲۰۷۱ یورو.
🔹لازم به ذکر است حداقل دستمزدها در آمریکا در ماه ژانویه ۲۰۱۹ معادل ۱۰۹۸ یورو بوده است.
🔹️ در اتحادیه اروپا حداقل سطح دستمزد در لوکزامبورگ ۷ برابر دستمزد در بلغارستان بوده است./ایسنا
@shirmard80
مدیرعامل مپنا با اشاره به وضعیت ساخت نیروگاه ۳۵۰۰ مگاواتی برق در عراق گفت: آماده همکاری با کشورهای اروپایی و سایر کشورها به غیر از اسرائیل هستیم و با همه آنها قراردادهایی امضا شده است.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، عباس علیآبادی در جریان بازدید وزیر برق عراق از کارخانجات مپنا با اشاره به قرارداد ساخت نیروگاه 3500 مگاواتی در عراق گفت: 1500 مگاوات از این نیروگاه نصب و در حال تولید برق و 2000 مگاوات باقیمانده نیز در حال نصب است. قصد این بوده که در بازار عراق خود را معرفی کنیم و اکنون این معرفی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه گستردهای برای انتقال فناوری و پشتیبانی از واحدها و احداث نیروگاههای جدید در دست مذاکره است،افزود: اگر بخواهیم درباره تأثیر تحریمها در ساخت نیروگاه و صنعت برق صحبت کنیم باید بگویم اگر مشکل ایجاد نکنند هیچ مشکلی نداریم چراکه ایران خوداتکا است و اگر این چنین نبود خاموشی برق رخ داده و چراغها را خاموش کرده بودند.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه ایران روی پا ایستاده و نگرانی وجود ندارد، گفت: در حال حاضر آماده همکاری با کشورهای اروپایی و سایر کشورها به غیر از اسرائیل هستیم و با همه آنها قراردادهایی امضا شده است.اگر چه اخیراً برخی به دلیل تحریمها از همکاری با ایران محروم شدهاند، این کشور هیچ مشکلی بابت ادامه فعالیت در صنعت برق ندارد.
علیآبادی گفت: سالانه 8000 مگاوات ظرفیت تولید برق داریم که مازاد بر نیاز است. بنابراین 3 تا 4 هزار مگاوات در داخل استفاده و مابقی صادر میشود. اکنون به کشورهای اندونزی، عمان، پاکستان، عراق، سوریه، کشورهای آفریقایی، اروپایی و روسیه صادرات تجهیزات داریم.ساخت نیروگاه در لاذقیه سوریه هم آغاز شده است.
⭕️ایران برای غنی سازی ۱۹۰ هزار سو آماده است
🔸کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، برای افزایش غنی سازی اورانیوم به ۱۹۰ هزار سو در کشور آمادگی لازم وجود دارد.
🔹جدیدترین دستاوردهای هستهای کشور در ۲۰ فروردین ۹۸ رونمایی میشود که یکی از مهمترین آنها تولید انبوه اکسیژن ۱۸ است.
🆔 @shirmard80
🌀شاپور محمدی :
ما در حال بررسی ساز و کار جدیدی برای بازار پایه هستیم و مذاکره و بررسی در این زمینه تا حدودی پیش رفته و امیدواریم که به زودی به نتایج قابل قبولی برسیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به این که آیا این شایعه که قرار است هفته ای یک بار در بازار پایه معامله انجام شود؟درست است ، گفت: خیر! اصلا مشخص نیست ؛ این موضوع شامل جزئیاتی است که به موقع اطلاع رسانی می شود.در نهایت هر تغییری در این بازار انجام شود به نفع سهامداران خواهد بود.
بهتره فعلا از نمادهای بازار پایه دوری کنید تا تکلیف مشخص بشه
@shirmard80
محدودیتی برای مقاصد صادراتی نفت خریداری شده از بورس وجود ندارد
تبیانیان، نماینده شرکت ملی نفت:
🔹هیچ محدودیتی برای مقاصد صادراتی نفت خام ایران به جز رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
🔹عدم استقبال خریداران در عرضههای اخیر طبیعی است چون فرایندی که برای فروش نفت انتخاب شده مکانیزمی جدید بود.
🔹در صورت انتشار اطلاعیه عرضه در ساعات آینده، یک میلیون بشکه میعانات گازی به صورت تحویل در عسلویه و یا حمل کشتی به کشتی در جزیره خارک طی هفته جاری روانه میز فروش رینگ بینالملل بورس انرژی خواهد شد.
@shirmard80
چگونگی اثرگذاری تعرفههای ترامپ تاکنون
📌تعرفههایی که ترامپ بر واردات کالاهای چینی وضع کرده، حداقل یکی از اهداف دولت ترامپ از جنگتجاری را برآورده ساخته است: کاهش واردات کالاهای هدفگذاریشده از چین.
📌تعرفه ۲۵ درصدی دولت آمریکا بر ۵۰ میلیارد دلار از واردات چینی موجب کاهش حجم و ارزش واردات این کالاها شده است.
📌به دنبال اعمال تعرفهها، واردکنندگان آمریکایی کالاهای چینی کمتری استفاده کردهاند؛ اما صادرکنندگان چینی به منظور خنثیسازی تعرفهها، قیمت کالاهای خود را کاهش دادهاند.
@shirmard80
سیانان: ایران قصد تسلیم در برابر آمریکا را ندارد
سی.ان.ان در گزارشی ویژه:
🔹۴۰ سال از انقلاب اسلامی که در آن شاه سرنگون شد میگذرد و این امر منجر به چند دهه خصومت با آمریکا شد.
🔹ایران نشان داده که قصد سر تسلیم فرود آوردن در برابر آمریکا و فشارهای بینالمللی را ندارد.
🔹ایران می گوید به برنامه ساخت موشکهای بالستیک خود که تنها برای مقاصد دفاعی است ادامه می دهد، ایران برای نخستین بار ویدیویی که در آن تاسیسات زیر زمینی ساخت موشک است را منتشر کرد.
@shirmard80