به دوستان توصیه میکنم حتما سروش رو نصب کنن خیلی بهتر از سایر پیام رسان های داخلی هست و داره روز به روز هم بهتر میشه الان هم کاربرانش داره به مرز 9 میلیون نفر میرسه برخی از هموطنان متاسفانه براشون مرغ همسایه غازه تازه کمک که نمیکنن به فراگیری یک پیام رسان داخلی علیه ش جبهه هم میگیرن بعضی افشاء اسرار رو علتش میدونن میخوام بدونم من و شما چی داریم که پیام رسان داخلی بخواد افشاء کنه تازه مگه همین فیسبوک و یا گوگل و سایر پیام رسان ها
و رسانه های دیجیتال نبودن که به علت افشا ء اسرار کلی فضاحت به بار آوردند یکم فکر کنیم بعد اراجیفی که برخی میگن قبول کنیم دوستان
@shirmard80
[Forwarded from سروش]:
🔺سخنگوی دولت ایران: آمریکا به احتمال قوی از برجام خارج میشود
🔹به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهوری و سخنگوی دولت ایران گفته است "که ۲۲ اردیبهشت ماه، به احتمال قوی آمریکا از برجام خارج می شود و ما باید منتظر متفاوت شدن اوضاع کشور باشیم".
🔹آقای نوبخت افزوده است که "آماده متفاوت شدن فضا هستیم و تدابیر و بودجههای لازم را برای روزهای متفاوت با امروز، آماده کرده ایم".
🔹سخنگوی دولت گفته است که محاصره اقتصادی همچنان وجود دارد و وظیفه ما این است که آن را بشکنیم. وی افزوده است که از تصمیماتی که از ابتدای دولت کنونی تا کنون تحت عنوان برجام اتخاذ شده " تا آخرین روز، با مستندات دفاع می کنم".
🔸قرار است رئیس جمهوری آمریکا تا چند روز دیگر نظر خود در مورد ادامه عضویت ایالات متحده در برجام یا خروج از این توافق را اعلام کند. وی برجام را توافقی بد خوانده که مانع از اقدامات جمهوری اسلامی در زمینه برنامه موشکی، سیاست منطقهای و نقض حقوق بشر در داخل ایران نشده و نسبت به تلاش جمهوری اسلامی برای دستیابی به اسلحه اتمی پس از پایان دوره برجام ابراز نگرانی کرده است.
🔹او پیشتر تمدید عضویت آمریکا در برجام را به رفع نواقص این توافق مشروط کرده بود.
@shirmard80
[Forwarded from سروش]:
🔸 عربستان، رتبه سوم جهان از نظر هزینه های نظامی
🔹مرکز بین المللی پژوهش های صلح استکهلم در سوئد اعلام کرد با افزایش هزینه های نظامی جهان در سال گذشته از زمان جنگ سرد، عربستان پس از آمریکا وچین، مقام سوم هزینه های نظامی در جهان را داراست.
🔹مرکز پژوهش های صلح استکهلم اعلام کرد که عربستان سال گذشته ۶٩.۴ میلیارد دلار برای ارتش خود هزینه کرده است.
این مرکز، هزینه های نظامی جهان را ١.٧٣ تریلیون دلار در سال ٢٠١٧ با افزایشی بالغ بر ١.١ درصد در مقایسه با سال گذشته ارزیابی کرد.
🔹آمریکا بدون تغییر سالانه همچنان در صدر فهرست بالاترین هزینه نظامی به ارزش ۶١٠میلیارد دلار قرار دارد که این میزان بیش از یک سوم هزینه های نظامی جهان است.
✅ @shirmard80
[Forwarded from سروش]:
#سمگا
گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران در دوره 12 ماهه منتهی به 96/09/30(حسابرسی شده) به ازای هر سهم 435 ریال سود محقق کرده است که نسبت به گزارش 12 ماهه حسابرسی نشده 24% افزایش داشته است
این شرکت بر اساس عملکرد واقعی 12 ماهه آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 1396/09/30 را 138% پوشش داده است
@shirmard80
[Forwarded from سروش]:
🔸 کسری بودجه ۵۲ میلیارد دلاری عربستان در سال ۲۰۱۸
🔹صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرد کسری بودجه امسال عربستان به ۵۲ میلیارد دلار برسد که برای جبران آن نیاز به نفت ۸۷ دلاری دارد.
✅@shirmard80
🔸بروز بزرگترین شکاف فقیر وغنی تاریخ تا یک دهه دیگر
⭕️کتابخانه مجلس عوام انگلستان با انجام پژوهشی نشان داد اگر روندهایی که از زمان بحران اقتصادی ۲۰۰۸ پدپد آمدهاند ادامه پیدا کنند، یک درصد ثروتمندترین مردم جهان تا سال ۲۰۳۰ کنترل ۶۴ درصد از ثروت جهان را در اختیار خواهند گرفت.
⭕️از سال ۲۰۰۸ تا کنون ثروت این یک درصد متمول، با نرخ متوسط سالانه ۶ درصد رشد کرده است در حالیکه ثروت مابقی ۹۹ درصد جمعیت کره زمین به طور متوسط سالانه ۳ درصد افزایش یافته است.
⭕️اگر این رویه ادامه بیابد مجموع ثروت یک درصد توانگر از ۱۴۰ تریلیون دلار کنونی تا سال ۲۰۳۰ به ۳۰۵ تریلیون دلار خواهد رسید.
#اجتماعی
سایت مرجع اقتصاد ایران
✅@shirmard80
🔸️ کره شمالی ۳ زندانی آمریکایی را از اردوگاه کار اجباری به هتل منتقل کرد
◽️براساس گزارش مسئول رسیدگی به امور ربوده شدگان در کره شمالی، این سه تبعه آمریکایی به نامهای کیم هاک سونگ، کیم سانگ دوک و کیم دونگ چول از اردوگاههای کار اجباری در حومه پیونگ یانگ به یک هتل منتقل شدهاند.
◽️این فعال کره جنوبی همچنین اعلام کرد که این انتقال پیش از نشست میان کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا در اواسط سال جاری میلادی صورت گرفته است.
◽️براساس گزارشهای موجود این سه تبعه آمریکایی به اتهام انجام اقدامات خصمانه علیه دولت پیونگ یانگ و مردم کره شمالی به حبس محکوم شده بودند و به خاطر نشان دادن حسن نیت از سوی کره شمالی و پیش از مذاکرات آزاد شدهاند/ ایسنا
✅@shirmard80
🔺سفر وزیر خارجه چین به کره شمالی
🔹پس از دیدار اخیر رهبران دو کره، وانگ یی، وزیرخارجه چین برای یک دیدار دوروزه وارد پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی شده است.
🔹آقای وانگ یی به دعوت ری یانگ هو، همتای خود در کره شمالی به این کشور رفته است.
🔸این دیدارها پس از گشایشی بزرگ در روابط دیپلماتیک دو کره صورت می گیرد؛ که بعد از به قدرت رسیدن کیم یانگ اوون، رهبرکره شمالی با تنش فزاینده ای روبرو بوده است.
🔹گفته میشود که کره شمالی مهمترین موضوع گفتگوی سران چین، کره جنوبی و ژاپن است که نهم ماه مه در ژاپن دیدار خواهند کرد.
🔸چین تنها شریک اقتصادی باقیمانده برای کره شمالی است ولی این اولین بار طی ده سال گذشته است که یک وزیر خارجه چین از کره شمالی دیدار می کند.
@shirmard80
☑️ رکورد زنی صادرات نفت ایران به رغم تهدید آمریکا به اجرای دوباره تحریم نفتی
🔹میزان صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران در ماه آوریل به رغم تهدیدهای آمریکا برای اعمال تحریمهای جدید رکورد زد و به ۲.۸۷ میلیون بشکه در روز رسید.
میزان نفت خام ایران به رغم تهدیدهای آمریکا برای تحریم در ماه آوریل، رکورد زد و بیشترین صادرات خود را تجربه کر.
میزان صادرات نفت خام ایران در ماه آوریل ۲.۶۱ میلیون بشکه در روز بوده، این در حالی است که میزان صادرات در ماه اکتبر ۲۰۱۶ رقم ۲.۴۴ میلیون بشکه در روز بود.
رئیسجمهور آمریکا ۱۲ می را برای ماندن یا نماندن در برجام تعیین کرده و به رغم تهدیدها برای پیمان تحریم بر ایران افزایش صادرات نفت صورت گرفته است.
میزان صادرات نفت خام ایران از ژانویه 2016 تا کنون دو برابر شده است و تنها هند و چین روزانه 1.4 میلیون بشکه در روز در ماه آوریل از ایران نفت خریداری کردند. البته برخی معاملهگران نفتی هنوز درباره عقد قرارداد با ایران مردد هستند.
صادرات نفت خام و میعانات ایران در ماه آوریل در مجموع 2.87 میلیون بشکه در روز بوده است.
@shirmard80
خب دوستان تلگرام هم به صورت کامل فیلتر شده و متاسفانه عزیزانی رو که قبلا برای عضویت در سروش و ایتا اقدام نکرده بودن دیگه نداریم و بنده با همین جمع کوچیک ادامه میدم جمعیت گروه زیاد برام مهم نیست بلکه سعی خواهیم کرد مطلوبیت در کانال افزایش پیدا کنه
@shirmard80
♦️تولیدکننده پوشاک: دلار ۴۲۰۰ تومانی نیست، ۶۲۰۰ از دلال میخریم
🔹یک تولیدکننده پوشاک با تأکید براینکه امروز تولید به دلیل نوسانات نرخ ارز فلج شده است، گفت: متأسفانه دسترسی تولیدکنندگان به ارز ۴۲۰۰ هزار تومانی مشکل شده و آنها مجبورند مواد اولیه خود را با قیمت های بالا خریداری کنند.
🔹وی با بیان اینکه افزایش قیمت سکه در بازار عاملی شده تا دلار توسط دلالان با قیمت ۶ هزار و ۲۰۰ تومان معامله شود افزود: دولت اعلام کرده این معاملات غیرقانونی است اما متأسفانه همچنان این خرید و فروش ها انجام شده و واحدهای تولیدی مجبورند برای خرید مواد اولیه هزینه زیادی پرداخت کنند./تسنیم
@shirmard80
یادداشتی قابل تامل از دکترمحسن رنانی
🔹 مسئولین باید برای حل مشکلات کشور فکری برای کاهش دوپامین و سروتونین بکنند.
🔸نود درصد مقامات اصلی کشورمان تکراری اند.
🔹فروردین ۸۹ بود که ترجمه فارسی کتاب «جباریت» نوشته «مانس اشپربر» روانشناس شهیر آلمانی را خواندم.
🔸 این کتاب تحلیل روانشناختی تحولاتی است که ماندن طولانی در قدرت، در شخصیت و ساختار روانی صاحبان قدرت پدید میآورد و حتی آنان را به برخی بیماریهای نهفته روانی گرفتار میکند.
🔹 بهگونهای که از نقطه ای به بعد، دیگر نه خودشان میتوانند تغییری در خود ایجاد کنند و نه دیگران جرأت میکنند بیماری را به آنان گوشزد کنند .
🔸 از سوی دیگر لذت ناشی از قدرت، موجب افزایش ترشح هورمونّهای دوپامین و سروتونین در مغز میشود که به تدریج تمایل به تکرار این لذت موجب تلاش فرد برای دستیابی به قدرت بیشتر میشود.
🔹 از سوی دیگر نیز افزایش مداوم ترشح این هورمونها منجر به اعتیاد مغز به آنها میشود و آنگاه همین اعتیاد فرد را وا میدارد که با شدت بیشتری بکوشد تا روزبهروز قدرت خود را بسط دهد تا لذت حاصل از قدرتش کاهش نیابد (دقیقاً مانند وقتی معتادان مجبورند دوز مصرفی خود را بالا ببرند تا میزان رضایتشان کاهش نیابد)
و چنین میشود که کمکم یک انسان سالم معمولی، وقتی در بلندمدت در قدرت میماند به یک دیکتاتور بیمار بدل میشود.
🔸 فرقی نمیکند، این روحیه دیکتاتوری میتواند در خانه باشد، در اداره باشد، در وزارتخانه باشد یا حتی در نانوایی باشد.
هر موضعی که به ما احساس قدرت بدهد، میتواند ما را معتاد کند و به همین علت در برابر تغییر آن وضعیت مقاومت میکنیم.
🔹همین اشپربر به خوبی توضیح میدهد که چرا امکان ندارد در جامعه ای که مردمان عادیاش در خانه و کارخانه، دیکتاتور نیستند، حاکمان دیکتاتور به وجود آید
🔸 تقریباً بیست سال گذشته و بیشتر نوشته ها و سخنرانی ها و تلاشهای اجتماعی و علمی من معطوف به تغییر ذهنیت سیاستمداران یا کنشگران سیاسی و مدنی بوده است؛
🔹اما امروز احساس میکنم، این همه تلاش، اثری که انتظار داشتم را نداشته است.
🔸 من اکنون پس از بیست سال تلاش در حوزه اقتصاد سیاسی، تقریباً از این که «از بالا» بشود کاری برای این کشور کرد ناامید شده ام.
🔹در واقع مشکلاتی که اشاره کردم نمیگذارد گوش شنوایی در آن بالاها پیدا شود.
در آن بالاها، این «سروتونین» و «دوپامین» هستند که مقامات را هدایت میکنند؛ نه نخبگان دلسوز و مشاوران عاقل و متخصصان توسعه خواه.
🔸... چپ یا راست، فرقی نمیکند، تقریباً ۹۰ درصد مقامات اصلی در کشور ما تکراری اند؛ یعنی پستها و موقعیتها بین تعداد مشخصی آدم میچرخد.
🔹 مدیرانی که هر چهار سال را یک جا سر میکنند و سپس به جای دیگری منتقل میشوند؛ نه حکومت میتواند اینان را تغییر دهد و نه خودشان اجازه میدهند چنین شود.
🔸چندی پیش دوستی که به معاونت وزیری رسیده بود میگفت کسی که قبلا جایی مدیرکل بوده آمده بود و تقریبا التماس میکرد که مرا جایی به مدیریت بگمار.
حقوقش مهم نیست، محلش مهم نیست، نوع کارش مهم نیست، فقط مدیریت باشد.
🔹این همان اعتیادی است که نمیگذارد چیزی تغییر کند.
🔸چقدر این جمله منتسب به مارک تواین، نویسنده و طنزپرداز آمریکایی، دقیق است که گفته است:
🔹سیاستمداران و پوشک بچه ها باید زود به زود عوض شوند؛ هر دو به یک دلیل!
با ما همراه باشید @shirmard80