🔻پیشرفت ۱۲.۵ درصدی پروژه شیرینکن و نمکزدایی آب دریای عمان؛
🚨سیستان و بلوچستان سیراب میشود/ وقتی حسن روحانی از تامین «آب خوردن» مردم هم عاجز بود!
🔹پروژه آب شیرینکن و نمکزدایی آب دریای عمان یکی از ابرپروژههاییست که میتوان آب بسیاری از استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور را تامین کند. این ابرپروژه که از مهر سال ۱۴۰۰ با هدف محرومیتزدایی و آبرسانی به مناطق محروم از آب آغاز شده بود، حالا پس از گذشت ۲ سال به پیشرفت ۱۲.۵ درصد رسیده است.
🔹مشکلات آب سیستان و بلوچستان و بسیاری دیگر از استانها، شهرها و روستاهای جنوبی کشور، همواره برای مردم این مناطق آزاردهنده بوده اما هیچگاه مورد توجه مسئولان دولت پیشین قرار نگرفت. در واقع موضوعی که حق مسلم مردم این استانها بوده، پس از گذشت زمان برای آنها به آرزو تبدیل شده است.
🔹با این وجود پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم این موضوع مورد توجه مسئولان دولتی قرار گرفت. دولت مردمی که از ابتدا با شعار محرومیتزدایی بر سر کار آمد، با طرح پروژههای عظیم آبی سعی بر آبرسانی به این مناطق محروم از آب کرد.
📌سیستان و بلوچستان چطور سیراب شد؟
🔹ابرپروژه شیرینکن و نمکزدایی آب دریای عمان از اصلیترین پروژههای دولت برای آبرسانی است. این طرح شامل سامانه آبگیر و تاسیسات شیرینسازی و نمکزدایی برای ظرفیت نهایی ۴.۲ میلیون متر مکعب در روز است. سامانه انتقال آب به طول خط ۷۱۸ کیلومتر در استان سیستان و بلوچستان برای ظرفیت ۲۸۰ میلیون متر مکعب در سال، تعبیه مسیر برای احداث سه خط لوله برای ظرفیت انتقال ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب در سال و همچنین احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۱۰۰۰ مگاواتی برای تامین انرژی، است.
🔹به گفته وزیر صمت، حالا این پروژه مغفول مانده، به پیشرفت ۱۲.۵ درصدی رسیده است. چند روز پیش اخباری مبنی بر ورود شرکت اینواسکو در راستای آغاز عملیات اجرایی لولهگذاری از چابهار به زاهدان جهت تکمیل طرح انتقال آب دریای عمان به شمال استان سیستان و بلوچستان منتشر شد. همراه با این شرکت وزیر صمت نیز وارد این استان شد.
🔹نگاهی به اهداف سفر عباس علیآبادی به این استان حاکی از آن است که وزارت صمت در نظر داشته تا زیرساختهای آبی را به عنوان پیشنیاز توسعه، تامین نیاز آبی صنایع و معادن بوده است که نه تنها میتوانند آب این استانها را تامین کند، بلکه میتواند موجب اشتغالزایی در این استانها شود. در ادامه روند این سفر، علیآبادی از پیشرفت ۱۲.۵ درصدی این ابرپروژه آبی خبر داد و ارزش آن را بیش از ۱۶۰ همت اعلام کرد.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
چرایی توانایی تبرئه داعش توسط داعشی های مجازی!
🔷غول های رسانه ای مثل صدای آمریکا، بی بی سی، اینترنشنال و... در این سالها با هزینه های هنگفت توانسته اند به روش های مختلف و با ترفند مخلوط کردن اخبار دروغ و راست هدایت افکار عمومی کشورمان را در دست بگیرند که خط " کارخودشونه" از شب گذشته نیز توسط این معاندین درباره حادثه #شاهچراغ دنبال شده است.
🔷در سالهای اخیر صدا و سیما و رسانه ها دیگر به علت عدم توانایی در بیان #روایت_اول تا حدودی مرجعیت خبری خود را از دست داده اند به همین خاطر ، مردم به جاهای دیگر مراجعه کرده اند. ضمن آنکه در حوادثی که صدا و سیما توانسته #روایت_اول را انجام دهد در خنثی سازی این خط موفق بوده است.
🔸اضافه کنیم که عده ای خودفروخته ی داخلی ،همان بیانِ این رسانه های معاند را #نشخوار می کنند و باید با این داعشی های مجازی برخورد شود.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
رهبری جبهه اصلاحات برعهده کیست؟ خاتمی یا لاریجانی؟
برخی از اصلاح طلبان با اشاره به برجسته شدن دوکلیدواژه «خالص سازی» (تعبیر علی لاریجانی) و «خودبراندازی» (تعبیر سیدمحمدخاتمی) در سپهر سیاسی کشور و در تحلیل آنچه راهبرد جریان حاکم می خوانند، تاکید دارند که توصیف لاریجانی از شرایط دقیق تر و گویاتر از تعبیر خاتمی می باشد.
در این رابطه اصلاح طلبان با بیان اینکه عبارت «خالصسازی» با واقعیت سیاسی تطابق بیشتری دارد، تاکید می کنند، نهفقط تحلیلگران و منتقدان رفتارها و راهبردهای جریان حاکم، بهنوعی در بهکارگیری این تعبیر، تفاهم دارند، بلکه خود جریان حاکم (و بهویژه طیفهای رادیکالتر و ایدئولوژیکتر آن)، نیز بهنوعی این تعبیر را میپسندد و هر روز به شکل و بهانهای میکوشند وجهی از خالصسازی را درون نهادهای مختلف قدرت عملیاتی کنند و حتی در جهت تعمیم و تحمیل آن به نهادها، مؤسسات و تشکلهای خصوصی و غیردولتی گام بردارند.
اصلاح طلبان هچنین با بیان اینکه خالص با گذشت دو سال از یکدستسازی نهادهای قدرت، بهسرعت و شدت درحال پیشروی و تعمیم است، تصریح می کنند این پیشروی و تعمیم، ازیکسو به شکلی عمودی و در سطح نهاد دولت و با حذف، اخراج، تعدیل و بازنشستگی نیروهای کارشناس و باتجربه پیشین و جایگزینی نیروهای تازهکار از بدنه حامیان در دست انجام است؛ بهگونهای که پس از «یکدستسازی در رأس»، روند یکدستسازی و خالصسازی به بدنه تخصصی و بروکراتیک دولت رسیده و شکلی بیسابقه و در ابعاد تحولی انقلابی پیدا کرده است.
از سوی دیگر، پیشروی و تعمیم فرآیند خالصسازی ابعادی افقی هم پیدا کرده است و متوجه نهادها، تشکلها و حتی شرکتها و مؤسسات خصوصی و غیردولتی هم شده است که از قدیمیترین نهادهای مدنی کشور همچون کانون وکلا و اتاق بازرگانی تا تشکلهای دانشجویی و کسبوکارهای کوچک و بزرگ استارتاپی را در برمیگیرد.
اصلاح طلبان همچنین در ادامه دقت لاریجانی در توصیف شرایط را دقیق تر ارزیابی کرده و انتقادات وی در عرصه سیاسی و مدیریتی را اثربخش توصیف می کنند.
https://eitaa.com/shnakhtzamaneh
Scan ۱۶ اوت ۲۳ · ۰۶·۱۲·۳۲.pdf
861.5K