زندگینامه حضرت ام البنین (س):
فاطمه کلابیه معروف به امالبنین (زادهٔ ۵ قمری، کوفه)، پدرآن حضرت حزام بن خالد و مادرشان لیلی دختر شهید بن ابی عامر است. همسر امام اول شیعیان، علی بن ابی طالب است. پس از درگذشت فاطمه زهرا، علی با معرفی برادرش عقیل با فاطمه کلابیه ازدواج کرد.
روزی که عروس تازه ابوطالب، پای در خانه امامت نهاد، حسنین علیهم االسلام هر دو بیمار بودند. ام البنین به محض آن که وارد خانه علی علیه السلام شد، خود را بر بالین آن دو بزرگوار رساند و هم چون مادری مهربان به پرستاری و دل جویی از آنان پرداخت. او تا آخر عمر دو ریحانه و دلبند رسول خدا را بر فرزندان خویش مقدم می شمرد
ام البنین (ع) در همان روزهای نخست که پا به خانه امامت نهاد، فهمید که وقتی مولا علی علیه السلام او را به اسم صدا می زند، فرزندان فاطمه علیهاالسلام یاد و خاطره مادر عزیزشان برایشان زنده می شود و اندوه تمام وجودشان را فرا می گیرد. از همین رو از حضرت علی علیه السلام می خواهد که به جای «فاطمه» که نام اصلی او بود، او را به نام دیگری صدا کند، تا فرزندان رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم از یاد کردِ نام وی بر زبان مولا علی علیه السلام، به یاد مادر خویش حضرت فاطمه نیفتند و خاطرات تلخ گذشته در ذهنشان تداعی نکند و رنج یتیمی و بی مادری را کم تر احساس کنند. علی علیه السلام، اسم او را «ام البنین» یعنی مادر پسران نهاد و از آن پس آن بانو به این نام مشهور شد.
حضرت ام البنین چهار پسر به نامهای: عباس، عبدالله، جعفر و عثمان، امالبنین داشت که هر چهار فرزند او در کربلا کشته شدند.
امّ البنین، پس از شهادت فرزندانش، همه روزه به بقیع می رفت و به یاد فرزندان شهیدش مرثیه های بسیار سوزناکی می خواند و مردم مدینه نیز به ندبه و نوحه او گوش فرا می دادند تا جایی که مروان بن حکم - این دشمن اهل بیت- نیز همواره به نوحه خوانی او حاضر شده و می گریست.
رحلت حضرت ام البنین (ع):
از تاریخ وفات ام البنین اطلاع دقیقی در دست نیست. معروف است که او در ۱۳ جمادی الثانی ۶۴ق از دنیا رحلت فرمودند. شیرزنی که فرزندان خود را در راه دفاع از حریم ولایت به میدان نبرد فرستاد و پس از شهادت آنان، با صبر و بردباری اسوه زنان در طول تاریخ شد.
@shobhe_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆دلیل مماشات در آشوبهای اخیر چه بود ؟
♦️توضیح مهم سردار حاجی زاده
@shobhe_313
1_1415650104.mp3
3.33M
🎙ادب حضرت ام البنین(سلام الله علیها)... حجت الاسلام رفیعی
@shobhe_313
🔴 این دو خط موازی باید یکدیگر را قطع کنند!
🔸 ۱- این یک اصل غیرقابل تردید هندسی است که «دو خط موازی هرگز همدیگر را قطع نمیکنند». گاه در ادامه گفته میشود «مگر در بینهایت». اما، این که دو خط موازی در بینهایت یکدیگر را قطع میکنند یا نه؟ موضوع این نوشته نیست و به قول ظریفی، اصلاً چه کسی در بینهایت حضور دارد که خبر بدهد آیا دو خط موازی در آنجا به هم رسیده و همدیگر را قطع کردهاند یا نه؟! و اما، آنچه در این وجیزه مورد نظر است، وجود دو خط موازی در جامعه امروز ماست که باید یکدیگر را قطع کنند ولی برخلاف آنچه انتظار میرود، هریک از آنها جداگانه و موازی با دیگری به راه خود ادامه میدهند! یکی از این
دو خط، تلاش بیوقفه و خستگیناپذیر آقای رئیسی و دولت ایشان در عرصه اقتصادی کشور و دستاوردهای فراوان بیرون از حد انتظاری است که بهدست آمده است و خط دیگر، گرانی افسار گسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم است که معیشت مردم و مخصوصاً اقشار
کمدرآمد و مستضعف -همانها که به قول امام راحلمان(ره)ولینعمتهای نظام و مسئولان هستند- را با تنگنا و سختی روبهرو کرده است. در این خصوص اشاره به چند نکته ضروری است.
۲- شخصی را در نظر آورید که در یک سانحه رانندگی آسیب جدی و خطرناکی دیده است. حالا او را در دو حالت جداگانه فرض کنید. فرض اول آن که شخص مجروح به حال خود رها شده است و کسی به فکر او نیست و برای معالجه و مداوای شخص آسیبدیده اقدامی صورت نمیپذیرد! بدیهی است که در این حالت، نزدیکان و اقوام شخص مجروح امیدی به بازگشت سلامت او نداشته باشند. در حالت و فرض دوم، شخص مجروح را بلافاصله به بیمارستان منتقل کرده و پزشکان حاذق و کادر درمان با جدیت و بدون فوت وقت به معالجه او مشغولند ولی جراحات و آسیبهای وارده بهاندازهای عمیق و گسترده است که مداوا و بهبود شخص مجروح به زمان بیشتری از مداواهای عادی و رایج نیاز دارد. در این حالت
اگرچه بازهم شخص آسیبدیده از جراحات وارده رنج میبرد ولی شرایط او با فرض اول تفاوت جدی دارد. اکنون فرض دیگری به میان کشیده میشود. بخوانید!
۳- اقوام و آشنایان شخص مجروح از پزشک معالج درباره وضعیت و حال و هوای او سؤال میکنند. پاسخ پزشک آن است که هنوز بستری و در حال معالجه است. چند روز دیگر بازهم همان سؤال را تکرار میکنند و پزشک بازهم از بستری بودن شخص مجروح خبر میدهد. در این حالت،
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/257327
@shobhe_313
سردار قاآنی: آمریکا مفتضحانه منطقه را ترک خواهد کرد
فرمانده نیروی سپاه قدس:
🔹 از فلسطین و یمن و سوریه و هر کجا که علم مقاومت برافراشته شده رزمندگان جبهه مقاومت از شهدای ما مانند «شهید سلیمانی» الگو گرفته و عرصه را بر آمریکا تنگ کردند.
🔹آمریکا مفتضحانه منطقه را ترک خواهد کرد و به سرنوشت شوروی گرفتار میشود و مراکز مطالعاتی آنها این مهم را تایید میکند.
🔹به برکت خون شهید «سپهبد قاسم سلیمانی» مسیر نورانی و با عزت مقاومت همچنان به پیش خواهد رفت.
@shobhe_313
🔴رهبرانقلاب در دیدار بانوان: در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است
غرب متجدد نسبت مسئلهی زن گناهکار و مقصرند و جنایت کردند
با طرح مطالبه و مسائل مربوط به زن، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند
🔺در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست. یک وقتی سالها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم. در قضیهی زن اینجوری است، دنیا مقصر است، دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است، غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کنندهایم اینها نسبت مسئلهی زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند.
🔺بنابراین صحبتهایی که ما میکنیم جنبهی دفاع ندارد، جنبهی بیان نظر و عقیدهی اسلامی است، موضع اسلامی است. حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که دربارهی مسئلهی زن، موضوع زن مطرح میکنیم و شماها بحمدالله میبینم که مسلطید به این مسائل یا خانمهایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند. جامعهی زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
@shobhe_313
◾️متن شبهه:
تا زمانی که چنین آجری در دستان کوچک توست، هیچ قرآنی بر سر بزرگان و مردم این شهر پاسخ العفو نمی دهد...
✳️ پاسخ شبهه:
✅ كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ.(این کمله حق است ولی از آن باطل را اراده کرده اند)
🔹 حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «خداوند سبحان روزى فقرا را در اموال ثروتمندان قرار داده. پس هيچ فقيرى گرسنه نماند، مگر به کامیابی ثروتمندان و خداى تعالى ثروتمندان را، بدين سبب، باز خواست كند.»(نهج البلاغه، حکمت320)
🔹 سرتاسر قرآن، دعاها و احادیث اهل بیت(علیهم السلام) مملوّ از توصیه های مؤکد و حتی دستورات واجب نسبت به رسیدگی به وضع محرومان و مستمندان (از قبیل خمس و زکات و کفاره و ...) است. این مطلب را هر کس که اندکی با معارف دینی آشنا باشد می داند. بنابراین، اصل این مطلبی که در شبهه آمده است، را می توان تایید کرد.
⭕اما، سخن بر سر این است که چرا عده ای تلاش دارند تا با این سخنان، ارزش اعمال دینی و عبادی مؤمنان را زیر سوال ببرند؟
⭕ آیا فقط مؤمنان مسئول رسیدگی به امور نیازمندان جامعه هستند؟
⭕ پس آن جمعیتی که ادعا می کنند «دین من انسانیت است» کجا سرشان را زیر برف کردهاند؟
چرا کسی از آنها مطالبه نمی کند؟
🔶 در حالی که مومنان چه با عنوان زکات و دیگر تکالیف شرعی و چه با عناوین داوطلبانه بیشتر از همه به نیازمندان کمک می کنند
🔹 مؤمنان در این دنیا خیلی مظلومند. هر چه فحش و تهمت و افترا و اذیت و آزار هست، مخصوص مؤمنان است.
👈 فحش و تهمت ها را هم کسانی می زنند که دستشان به هر گناهی آلوده است. ولی ظاهری روشنفکر نما دارند!
@shobhe_313