✅ پایان #شایعات خروج ایران از سوریه
🔹 توافق نظامی دمشق-تهران
این معاهده دارای دو بخش نظامی و سیاسی است. ولی مهمترین مسئله، مجهز شدن سوریه به پدافند هوایی ایرانی «باور ۳۷۳» و «سوم خرداد» است.
🔹این مسئله بدین معناست که طرفین سوری و ایرانی تصمیم گرفتند قواعد بازی را در حریم هوایی سوریه تغییر دهند و با حملات هوایی مکرر اسرائیل به خاک سوریه مقابله خواهند کرد.
🔹بعد سیاسی نیز مربوط به تلاش و فشارهای مداوم آمریکا و اسرائیل برای خارج کردن ایران از سوریه است که این توافق پیام محکمی به چنین تلاشهایی است و نشان داد که این ائتلاف، قدرتمند است.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
﷽ / تفاوت قبل انقلاب و بعد انقلاب
❌شبهه
ای کسانی كه انقلاب کردین، لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید.
1- تفاوت "حضرت والا" و "حضرت آقا" را توضیح دهید!
2- دو کلمه "مقام عظمای ولایت" و "شاهنشاه آریا مهر" را تعریف کنید!
3- معنی عبارتهای " جانم فدای رهبر" و " جان نثار" را به طور خلاصه شرح دهید!
4-دو کلمهء "بيت" و "کاخ" چه تفاوتهايی دارند؟!
5- تفاوت دو گروه "عاشق ولايت" و "فدوی" را در چند سطر توضيح دهيد!
6- "بنياد پهلوی" و "بنياد علوی" چه تفاوتی دارند؟
7- جمله "سلطنت عطيهای است الهی" چه رابطه ای با عبارت "مقام عظمای ولايت جانشين امام زمان" دارد ؟
8- تفاوت "رای ملوکانه " با "حکم حکومتی" کدام است؟
9-فرق "شاهرود" با "امامرود" را بيان کنيد.
10- "بندر امام" با "بندر شاه" چه تفاوتی دارد؟
✅پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹تفاوتهای نظام مبتنی بر ولایت فقیه و نظام شاهنشاهی، در دو سطح مبانی نظری و تفاوتهای رفتاری قابل توضیح است.
🔹از نظر تئوری، شیعیان معتقدند کسی حق حکومت بر دیگری ندارد، جز آنکه از نظر شرع مجاز باشد. بنابراین حکومت مختص پیامبران و پس از آنها امامان و پس از آنها فقیه جامع الشرایط است.
🔹برای پرهیز از طولانی شدن مطلب تنها به بیان روایتی اکتفا میشود ولی مخاطبان برای مطالعه بیشتر میتوانند به کتاب «چهل حدیث در اثبات #ولایت_فقیه نوشته #قربانی_مقدم» مراجعه کنند.
شخصی به امام صادق میگوید: شما که حاکمان بنی عباس و دادگاههای آنها را طاغوت میشمارید، پس شیعیان در مشکلاتی که برایشان پیدا میشود، چه کنند؟
امام صادق فرمودند: به کسی از خودتان (شیعه) مراجعه کنید که علوم و احادیث ما و حلال و حرام الهی را میداند. پس وقتی او حکمی کرد، باید پذیرا باشید چراکه من او را #حاکم_برشما قرار دادم.
پس اگر کسی حکم او را که بر اساس آموزه های اهل بیت صادر کرده قبول نکند، حکم خدا را سبک شمرده و حرف ما را رد کرده است. (وسائل، ج۱۸، ص۹۹)
🔹اما در حوزه تفاوت رفتاری نیز به جمله ای از مخالف لندن نشین جمهوری اسلامی و کارشناس بی بی سی در وصف مقام معظم رهبری اکتفا میشود که گفت:
«من آیتالله خامنهای را خوب میشناسم و به عنوان منتقد ایشان اقرار میکنم که در تمام کارنامه اقتصادی خود و اقوامش، نقطه سیاه که هیچ، حتی یک نقطه خاکستری هم نمیتوان یافت.»
(http://yon.ir/dXbEi)
🔹این درحالیست که برای کسانی که کمترین مطالعات در احوال قبل از انقلاب دارند، به انواع فساد در دربار شاه و فرزندانش آگاهی کامل دارند، برخی از این موارد در کتاب «خاطرات ارتشبد فردوست»، همبازی و دوست صمیمی و قدیمی شاه بیان شده است.
🔹به نظر میرسد این دو نکته برای تمام تفاوتها کافی باشد و بدانیم که اظهار ارادت به شاه یا امام خامنه ای هرچند با الفاظ مشابه صورت گیرد، اما در حقیقت بسیار متفاوت است، زیرا یکی شایسته #عشق ورزیدن است و دیگری نه تنها از نظر شرعی شایستگی حکومت ندارد، بلکه در عمل نیز فساد زیادی داشته است.
♦️نکته:
🔹مطالب فوق به هیچ عنوان به معنای نبود نقص در نظام نیست، اما به برکت الهی بودن حکومت ولایت فقیه و سلامت رفتاری شخص ولی فقیه، مردم تاکنون کاستی ها را تحمل کرده اند که باید مسئولان این مسئله را درک کنند و صبر مردم را (نه سوءاستفاده، بلکه) با تلاش بیشر قدردانی کنند.
ــــــــــــــــــــــ
✅ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🆔 @shobhe_shenasi
ـــــــــــــــــــــ
💯در نشر این مطلب، آتش به اختیاااار
#پرسش_کاربران
چرا در شعارها و کارهای فرهنگی هفته حجاب و عفاف، پوشش مردان موضوعیت ندارد و فقط به پوشش زنان توجه می شود؟ در حالیکه پوشش و عفت نگاه و کلام مردان این روزها بسیار تاسف بار است.
✅ پاسخ
اگرچه باید پذیرفت که کوتاهی هایی صورت گرفته اما اصولاً در زمینهی قانون گذاری های اجتماعی میتوان برای رفتار محسوس افراد قانون وضع کرد مثلاً هرچند حسد یا تکبر اخلاق های بسیار ناپسندی هستند اما چون از خلقیات درونی افراد محسوب میشوند، نمیتوان تحت قانون و قانونگذاری قرار گیرند، نگاه نیز اگر چه یک نوع رفتار است اما به دلیل نامحسوس بودن کمتر تاب قانونمند شدن را دارد مثلا اگر مردی به زنی نگاه حرام کند میتواند به راحتی انکار کند که به سمت دیگری نگاه میکرده یا توجیهات دیگر.
اساساً تفاوت علم اخلاق با علم حقوق در همین است، علم حقوق به نحوهی قانونمند کردن رفتارهای انسان میپردازد و از ضمانتهایی مانند مجازات برخوردار است اما در علم اخلاق به توصیه هایی بسنده میشود و ضمانت اجرای آن تنها باورها و عقاید شخصی است.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌شبهه 508
واکنش علما حوزه علمیه به اختلاس های نجومی: سکوت
واکنش علما حوزه علمیه به املاک_نجومی: سکوت
واکنش علما حوزه علمیه به فساد های اداری: سکوت
واکنش علما حوزه علمیه به رشوه خواری ها: سکوت
....
و اما ,,و اما ,,,,
واکنش علما حوزه علمیه به تار موی زنان : وامصیبتا,! اسلام به خطر افتاده,,نیروی انتظامی اقدام کند,,
واکنش علما حوزه علمیه به ورزشگاه رفتن زنان :وامصیبتا,اسلام به خطر می افتد!
به نظر شما اسلام در ایران, دقیقا چه جوری به خطر میفته؟؟؟
[شبهه خلاصه شده است]
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
برای ارزیابی حساسیت های حوزه علمیه، چه ملاک بیانیه های رسمی باشد و چه موضع گیری های ائمه جمعه در خطبه های نماز جمعه باشد، ادعای شبهه افکن کاملاً غلط و مردود است.
با یک آمارگیری ساده از کلید واژه هایی که در خطبه های نماز جمعه یا بیانیه های رسمی حوزه های علمیه به کار رفته می شود، اتفاقاً برعکس ادعای شبهه افکن ثابت می شود.
به طور نمونه می توانید با مراجعه به پیوند
http://yon.ir/7tyO9
محور خطبه های نماز جمعه سراسر کشور، که در هفته گذشته برگزار شده است ( 19 مرداد) مشاهده کنید که در آن نه تنها سخنی از حجاب ذکر نشده است، بلکه اکثرا به توصیه به مسئولان برای رسیدگی به مشکلات مردم و انتقاد از مباحث فساد اداری، بی عدالتی، دزدی، احتکار، تبعیض و ... پرداخته اند.
#حجاب
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به تو از دور سلام...
#شب_جمعه
#محمد_حسين_پويانفر
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
🔴همه تلاش ها برای ترویج «فرزند نیاوری» 1⃣
🆔 @shobhe_shenasi
🔺سیاستهای تحدید جمعیت بیش از 20 سال در کشور ما با قوت اجرا شد؛ بهگونهای که نرخ رشد جمعیت کشورمان از 3.2 در سال 65 به زیر 1 درصد در سال 98 رسید!
🔹این رقم، کشور را در آستانه بحرانی سهمگین یعنی همزمانی سالمندی جمعیت با کاهش شدید زادوولد در آیندهای نزدیک قرار خواهد داد؛ سیاستهای کاهش جمعیت در ظاهر از سالهای ابتدایی دهه 90 تغییر کرد و نقطه اوج آن ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری به سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ماه 93 بود. اما امروز میبینیم در عمل هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.
🔹در کشور ما اظهارنظرهای کارشناسی و باید باید گفتنها نسبتاً با بحران پیشِرو موافق و مطابق است؛ اما در برنامهها و اقدامات دستگاههای اجرایی هیچ نشانهای از کشوری در سراشیبی تند نرخ رشد جمعیت نمیبینیم؛ بماند که هر از چندی اقداماتی خلاف سیاستهای خانوادهمحور و جمعیتمحور هم دیده میشود.
🔹برخی از این اقدامات را که میتوان گفت در راستای «فرزندنیاوری» در دهه اخیر اتفاق افتاده است مرور میکنیم؛
🔹این لیست که البته قابل تکمیل است، میتواند مانیفست پیشِروی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهم که عنوان مجلس انقلابی یدک میکشند، برای برداشتن بارهای سنگین بهزمینمانده حل بحران جمعیت کشور باشد:
1⃣عدماجرای سیاستهای کلی جمعیت:
🔹این سیاستها باید بهعنوان اسناد بالادستی هر طرحی که مربوط به خانواده است، قرار گیرد و قوای سهگانه موظفند این سیاستها را به برنامه تبدیل کنند؛ مانند برنامههای تسهیل ازدواج و رفع موانع فرزندآوری و...،
اما در عمل در اجرای سیاستهای کلی جمعیت هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است؛
🔹توجیه برخی نمایندگان مجلس دهم این بود که عمده چالشها درباره این طرح، به چالشهای مالی معطوف میشود و تا زمانی که دولت بار مالی آن را متقبل نشود، مجال و امکان طرح وجود ندارد؛ در اقدامات دولت نیز نه راهکاری برای کاهش سن ازدواج و جلوگیری از وقوع طلاقهای زودرس میان زوجهای جوان ارائه میشود و نه خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملاً خلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای یارانه بنزین، رسماً یارانه خانوادههای سهفرزندی کاهش هم داشته است!
2⃣تعهدات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به صندوق جمعیت سازمان ملل:
🔹در سال 93 شهیندخت مولاوردی معاون وقت زنان و خانواده رییسجمهور در چارچوب پنجمین برنامه کشور جمهوری اسلامی ایران و صندوق جمعیت ملل متحد، تفاهمنامهای را با این صندوق به امضا رساند که حاوی یک سری تعهدات برای دستگاههای دولتی از جمله وزارت بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، مرکز آمار، دانشگاه تهران، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.
🔹با افشاگری مرحومه "فاطمه رهبر" نماینده وقت مجلس، مشخص شد این تفاهمنامه با 12 تعهدی که تحت عنوان سلامت زنان و خانواده و سلامت باروری داده است، یک قرارداد محسوب میشود و برای کشور بار حقوقی دارد. مثلاً تعهد تحویل گزارشات مورد نیاز بموقع و رضایتبخش برای صندوق و نیز اعطای مجوز به صندوق برای دسترسی به اسناد که بهمعنای دسترسی این صندوق به بانک اطلاعاتی زنان ایرانی است!
🔹این ماجرا وقتی حساسیتبرانگیزتر میشود که بدانیم "صندوق جمعیت سازمان ملل" در هر کشوری مأموریت دارد تعداد زادآوری را محدود کند و مأموریت پنهان خود را در این زمینه پی بگیرد!
🔹سؤال اینجاست: با اینکه اهداف آماری تعیینشده برای ایران در اجلاس جهانی جمعیت موسوم به اجلاس قاهره (1994) سالهاست محقق شده، چرا هنوز برنامههای متعدد صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران در حال اجراست؟!
🔹درحالی که از مهمترین برنامههایی که این صندوق در پوشش «سلامت باروری» پیگیری میکند، افزایش سن باروری و افزایش تمایل به پیشگیری از بارداری و سهولت آن است! دلیل این استمرار فعالیت تعهدات حقوقی الزامآوری است که دولت به این صندوق داده و در صورت سر باز زدن، حق شکایت این صندوق از جمهوری اسلامی به دادگاه لاهه محفوظ است!
رها_عبداللهی
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
تکذیب وقوع انفجار در غرب تهران
فرماندار قدس:
🔹هیچ انفجاری در شهرقدس و حتی گرمدره اتفاق نیفتاده و قطعی برق مربوط به روبروی بیمارستان ۱۲ بهمن در ساعت ۲۲ شب گذشته به مدت ۵ دقیقه بوده است.
🔹هیچ یک از نهادهای امنیتی صدای انفجار را در قدس و گرمدره تایید نمیکنند و خبرهای منتشر شده شایعه بوده است.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 ببینید و بشنوید!
صدای شهیدان حاج قاسم سلیمانی، حسن باقری، احمدکشوری، علی صیادشیرازی، محمدابراهیم همت، احمد کاظمی و ... با ملت ایران سخن میگویند:
🌷نترسید و امیدوار باشید🌷
▫️ بازخوانی بمناسبت عروج سردار عالیقدر اسلام سپهبد سلیمانی در شب جمعه؛ در ساعت ۱.۲۰ در بغداد
📥 دریافت نسخه کیفیت اصلی👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42641
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
1_240513699.mp3
9.27M
🔊 بشنوید | قرائت #دعای_هفتم صحیفه سجادیه (با نوای گرم آیتالله مهدوی)
⏰مدت زمان: ۶دقیقه
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شایعه
انفجار در غرب تهران!!
☑️ این ادعا صحت ندارد و فرمانداری شهر قدس و گرمدره آن را تکذیب کردهاند. تصویری که به عنوان انفجار در غرب تهران در حال انتشار است مربوط به بمباران رژیم صهیونیستی در غزه میباشد
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
▪️هنوز یک بند از قرارداد ۲۵ساله ایران و چین را ندیده اند امااز سلطه،فروش کیش و..سخن میگویند علت ناراحتی بی اثر شدن تحریم دشمنان از مسیر این قرارداد است.این جماعت اصرار بر رابطه گستردة با حهان دارند اما منظور از جهان صرفا غرب و پذیرش شروط آن برای عدول از هویت حقیقی انقلاب اسلامی است
💬 عبدالله گنجی
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
▪️هدف پروپگاندا اپوزوسیون درباره قرادادچین قبل از انتشار آن چیست؟
1. فشار آوردن به حکومت برای انتشار مفاد قرارداد و نقشه آمریکا برای تحریم آن
2. جلوگیری از ایجادامید درجامعه
3. ایجاد آشوب با اتکا به قرارداد
4. جلوگیری از پیشرفت اقتصاد ایران
5. جلوگیری از قدرت گرفتن چین رقیب آمریکا
💬 sarih
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
نقل قول از فردی که یک سال است فوت کرده!
بی بی سی در گاف و شایعه پراکنی، جای آمدنیوز را به خوبی پر میکند
🔺رسانه دولتی انگلیس برای ایجاد تشکیک در خبر تکذیب انفجار بامداد جمعه در غرب تهران خبری از هومن صادقی شهردار فقید گرمدره که سال گذشته دار فانی را وداع گفته بود منتشر و بدان استناد کرد.
🔹بامداد جمعه شایعه انفجار در محدوده شهرقدس و گرمدره در فضای مجازی خبرساز شد این درحالی است که مردم محلی در این دو شهر هیچ صدایی مهیب و غیرمتعارفی را نشنیدهاند.
🔹صبح امروز فرماندار قدس خبر انفجار ساعت اولیه جمعه را نادرست خواند.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خط قرمز رسانه های ضد انقلاب به روایت روح الله زم
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
📚 @dastanak_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش روح الله زم بعد از مشاهده خبر دستگیری اش در کانال آمدنیوز
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت روح الله زم از نحوه دستگیری اش
🔹زم : غربیها برای به آشوب کشیدن کشور و محافظت صد در صدی از من پیشنهاداتی دادند و ماشین ضد گلوله در اختیارم گذاشتند
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سند ۲۵ ساله با پکن سود یا ضرر؟!
🔻 روایتی ببینید از ماجرای قرارداد بلند مدت ایران و چین
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نظر شهید آوینی در مورد دوگانهی #ماسک زدن یا دعا کردن؟!
ما ماسک میزنیم اما مقام امن را از جای دیگری میجوییم!
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
هدایت شده از سخنان دکتر قربانیمقدم
tafsir_jenn.mp3
4.13M
🎙هرشب #تفسیر یک آیه /۶۴
حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹موضوع: جن چیست؟ (سوره جن)
✅ تفسیر روان یک آیه👇
https://eitaa.com/joinchat/2917007367C712c2d4b70
هدایت شده از سخنان دکتر قربانیمقدم
🍃🌹آیه روز (۲۱تیرماه روز عفاف و حجاب)
🔸وقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىَ جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ ...
🔹و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوسآلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا ....
📗 سوره نور قسمتی از آیه ٣١
✨🔸۲۱تیرماه روز عفاف و حجاب گرامی باد.
✅ تفسیر روان یک آیه👇
https://eitaa.com/joinchat/2917007367C712c2d4b70
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خون بهجوش آمده...
🌷۲۱ تیرماه، سالروز قیام خونین مسجد گوهرشاد علیه فرمان کشف حجاب رضاخان در سال ۱۳۱۴
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
بررسی برخی شبهات مربوط به #حجاب
(به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف)👇👇👇
❌ شبهه ۴۷۶
حجاب قانون تبعیض آمیز است و ما زیر بار قوانین نمی رویم تبعیض چه دینی باشد چه اجتماعی چه اقتصادی و ... برای ما فرقی نمی کند.
پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 تبعیض یعنی چه؟ مسلما به معنای تفاوت نیست. تبعیض یعنی ترجیح یک نفر بر دیگری در شرایط مساوی یا در شرایطی که فرد ترجیح داده شده، پایین تر باشد. بنابراین تفاوت قانون را نمی توان تبعیض نامید. اگر اینطور باشد، خدمت سربازی را هم باید تبعیض نامید، لزوم نفقه که بر مردان واجب هم تبعیض است، یا مرخصی زایمان هم تبعیض است، مردان هم باید مرخصی زایمان داشته باشند!!!
🔹 اما در مورد مخالفت عدهای اندک با قانون حجاب هم بارها گفته ایم که صرفنظر از حکم الهی حجاب، طبق قواعد دموکراسی هم احترام حجاب لازم است. چون اکثر مردم با رأی به قانون اساسی خواستار اجرای دستورات اسلام هستند.
اینکه عده قلیلی ( که سعی می کنند با هیاهو و به کمک ماهواره و شبکه های اجتماعی، القاء کنند که زیادند ) به هر دلیلی قانون شکنی کنند، نه عقل سلیم اجازه می دهد ونه در هیچ جای دنیا چنین چیزی مجاز است.
مخصوصا اینکه سردمداران اینگونه حرمت شکنی ها بارها صریح و غیر صریح ابراز کرده اند حجاب بهانه است، بلکه هدف اصلی مبارزه با نظام، اسلام و ارزشهای اسلامی است.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
▫️ ﷽
❌شبهه/۲۹۹
#حجاب_اجباری با آزادی و حق پوشش منافات دارد
✅پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
ترفندی که مخالفان حجاب در این زمینه در پیش گرفته اند، این است که با به کار بردن کلمه «اجبار» مساله را به نحو خاصی طراحی کنند که مخاطب، گرفتار نوعی «بازیِ باخت-باخت» شود. وقتی مساله به این صورت مطرح میشود که «آیا اسلام طرفدار حجاب اجباری است؟» هرپاسخی، باخت موضع شما در قبال حکم اسلام را قطعی کرده است: اگر گفتید «نیست»، یکی از واجبات اسلام را که مورد اتفاق شیعه و سنی است انکار کرده اید؛ و اگر هم گفتید «هست»، بار منفی کلمه «اجبار» در دوره ای که شعار آزادی مهمترین محور ارزش گذاریها شده، چنان بر دوش شما سنگینی میکند که از اسلام چهره ای خشن ارائه میگردد و موجب میشود فضاهای عاطفی بر تحلیل منطقی غلبه کند.
اگر بناست واژه درستی در این مورد استفاده کرد، #حجاب_قانونی مناسبتر به نظر میرسد.
توضیح اینکه در هر جامعه ای بر اساس ارزشهای آن جامعه نسبت به بُروز رفتارهای #اجتماعی شهروندان و از جمله پوشش، قوانینی وضع میشود که رعایت آن بر همگان لازم است.
حتی در لائیک ترین جوامع هیچ کس نمیتواند به بهانه آزادی، کاملاً برهنه در جامعه حاضر شود. یا حتی به کارمندی اجازه نمی دهند، با لباس منزل، به محل کار برود و... زیرا اساسا وضع قانون به همین دلیل است تا اجازه ندهد ارزشهای پذیرفته شدهٔ جامعه هتک شود. البته بدیهی است که هر جامعه بر اساس ارزشهای همان جامعه، قانون وضع میکند.
و می دانیم که حجاب، هم از ارزشهای اصیل اسلام و هم یادگار نیاکان ما در دوران ایران باستان است.
خلاصه اینکه همانطور که واژه هایی مانند #توقف_اجباری پشت #چراغ_قرمز یا دزدی نکردن اجباری و... نمیتواند قوانین مربوط به آن را زیر سوال ببرد، فضاسازی های مربوط به حجاب نیز به همین شکل است.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi