﷽/ تشکیل حکومت در زمان غیبت
❌ شبهه ۴۲۲
تشکیل هرگونه حکومت اسلامی قبل از قیام امام مهدی عج باطل است پس حکومت ایران باطل است
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔹 روایتی به مضمون فوق در برخی کتب حدیثی وجود دارد اما همانطور که بارها گفته ام، در استناد به احادیث (بلکه استناد به هر سخنی) باید منظور و مقصود واقعیِ گوینده را با توجه با شواهد و قرائن (از جمله سایر احادیث و سخنان گوینده)، کشف کرد.
توضیح بیشتر اینکه از اصول مسلم اسلامی و قرآنی قیام به حق، امر به معروف و نهی از منکر، اجرای قانون و حدود الهی و... است و طبق خود احادیث، هر روایتی که با آیات قرآن و اصول مسلم اسلامی در تعارض باشد، باید آن روایت را نادیده گرفت.
این در حالیست که اتفاقا روایاتی در مورد لزوم قیام و انقلاب قبل از ظهور امام زمان از ائمه اطهار ع صادر شده است. مثلاً در روایتی آمده عده ای از مشرق قیام می کنند و زمینه ساز ظهور امام مهدی عجل الله فرجه خواهند شد. یا در روایت دیگری به طور خاص به قیامی که منشأ آن شهر #قم است اشاره شده
(بحارالأنوار ج 51 ص 87 # ؛ بحارالأنوار 57 / 216 )
🆔 @shobhe_ir
از این رو اگر روایت مذکور سند صحیحی داشته باشد، باید گفت منظور از آن قیامهایی مانند قیام بنی عباس یا ابومسلم خراسانی بوده که به اسم اهل بیت علیهم السلام اما با اغراض شخصی صورت میگرفته است. مخصوصاً اینکه در برخی روایات روایت مذکور به این شکل آمده است:
مَن رفعَ رَايَةَ #ضَلَالَةٍ فَصَاحِبُهَا طَاغُوتٌ ؛ هر کس پرچم #ضلالتی را بلند کند، صاحب آن طاغوت است. الکافی ج : 8 ص : 297)
با توجه به قواعد ادبی، لازم است «روایت های مطلق حمل بر مقید شود» و گفت منظور از قیامهایی که صاحب آن طاغوت معرفی شده است، پرچمهایی است که با اغراض شخصی بلند میشود، نه هر پرچم و قیامی
برای مطالعه بیشتر به پیوند زیر مراجعه کنید👇
https://ytre.ir/e0l
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
۲۶ بهمن ۱۳۹۷
❌ شایعه
مرغ ذبح شرعی نشده در بازار!
✅ پاسخ
برای شرعی بودن ذبح، جدا شدن کامل سر از بدن لازم نیست، بلکه چهارتا موضع (دوتا رگ، دوتا نای و حلقوم) کافی است.
این نکته نیز لازم به ذکر است که در همه کشتارگاهها، ناظر شرعی وجود دارد و تشکیک در این مسائل لازم نیست. مخصوصاً اینکه طبق روایات و فتوای همه فقها، آنچه در بازار مسلمانان است، باید حمل بر حلیت کرد و تشکیک در آن لازم نیست.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
۲۶ بهمن ۱۳۹۷
هدایت شده از سلمان عبدالهی
تاحالادنبال کانالی بوده ایدکه در بردارنده مطالبی باموضوعات مهارت های زندگی.خانواده.ازدواج وتربیت فرزندو....باشد؟
کانالی که دربردارنده مسابقه واهدای جایزه برای برگزیدگان بوده؟
کانالی که حتی بواسطه آدرس لینک مشاورکانال، بتوانیدسوالاتتون درزمینه ازدواج.خانواده.تربیت فرزند.مهارت های زندگی واعتقادی را ازمشاورمذهبی، درفضای مجازی بپرسید؟
پس پیشنهادمیکنیم وارد این کانال شویدوآنرا به دوستان ودیگرگروه هائی که عضوآن هستیدمعرفی کنید
پیشاپیش قدومتان مبارک
آدرس کانال مشاوره وخانواده👇
https://eitaa.com/salmaaneabdollahy
۲۷ بهمن ۱۳۹۷
﷽ / عسل
قطره عسلی بر زمین افتاد، مورچه کوچکی آمد و از آن چشید و خواست که برود اما مزه ی عسل برایش اعجاب انگیز بود، پس برگشت و جرعه دیگری نوشید
🆔 @dastanak_ir
🐜باز عزم رفتن کرد، اما احساس کرد که خوردن از لبه عسل کفایت نمی کند و مزه واقعی را نمی دهد، پس بر آن شد تا خود را در عسل بیندازد تا هر جه بیشتر و بیشتر لذت ببرد ..مورچه در عسل غوطه ور شد و لذت می برد ...
اما ( افسوس ) که نتوانست از آن خارج شود، پاهایش خشک و به زمین چسبیده بود و توانایی حرکت نداشت ... 🐜در این حال ماند تا آنکه نهایتا مرد ...
دنیا چیزی نیست جز قطره عسلی بزرگ! پس آنکه به نوشیدن مقدار کمی از آن اکتفا کرد نجات می یابد، و آنکه در شیرینی آن غرق شد هلاک می شود
این است حکایت دنیا ...
ــــــــــــــــ
☑️ هر روز یک داســـتانڪــ در👇
🆔 @dastanak_ir
۲۸ بهمن ۱۳۹۷
﷽/ اشتباهات قرآن!
❌ شبهه
سه دروغی که وارد #قرآن شده و علم آن را رسوا کرد: در آیه آخر سوره لقمان آمده، فقط خدا می داند:
چه زمانی باران می آید، فقط خدا می داند چه تجارتی سود آفرین است.فقط خدا می داند که بچه در شکم دختر است یا پسر. اما علم امروزه راه تشخیص همه موارد را فراهم کرده است. بهرام مشیری
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
♦️ متن آیه ای که شبهه افکن بدان استناد کرده، این آیه است:
إِنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ عِلْمُ السَّاعَةِ وَ يُنَزِّلُ الْغَيْثَ وَ يَعْلَمُ ما فِي الْأَرْحامِ وَ ما تَدْري نَفْسٌ ما ذا تَكْسِبُ غَداً وَ ما تَدْري نَفْسٌ بِأَيِّ أَرْضٍ تَمُوتُ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ خَبير ؛
📖آگاهى از زمان برپایی قيامت مخصوص خداست، و اوست كه باران را نازل میكند، و آنچه را كه در رحمها (ى مادران) است میداند، و هيچ كس نمیداند فردا چه میکند، و هيچ كس نمىیداند در چه سرزمينى مىميرد؟ خداوند عالم و آگاه است! (لقمان/34)
❇️ همانطور که مشاهده میشود آیه قرآن نمیگوید که کسی جز خدا زمان نزول باران را نمیداند، بلکه نزول آن را به خدا نسبت میدهد.
♦️ نه در این آیه و نه در آیه دیگری در مورد سود و زیان تجارت صحبت نکرده است. شاید چیزی که شبهه افکن #بیسواد را به اشتباه انداخته، کلمه «تکسب» است که خیال کرده به معنای «کاسبی» است.😅
❇️ نیز در آیه نفرموده که کسی از هویت جنین در شکم مادر خبر ندارد. بلکه آمده است: خدا از آنچه در رحم مادران است خبر دارد.
🆔 @shobhe_ir
🔵علاوه بر این:
👈 از امیرالمومنین علیه السلام در تفسیر این آیه آمده است:
منظور این است که تنها خدای سبحان میداند، آن فرزندی که در رحم مادر است، چه ویژگیهایی دارد؛ مذکریا مونث، زشت یا زیبا، بخیل یا سخی، شقی یا سعید، بهشتی یا جهنمی. (📚 تفسیر نورالثقلین/ 4/ 219)
اینها ویژگیهایی است که تنها خدا میداند و بس.
♦️ مضافا اینکه علم هم هنوز به صورت صددرصد و قطعی موارد فوق را نمیتواند تعیین کند و بسیاری موارد دچار اشتباه محاسباتی میشود.
پاسخ یابی شبهات بیشتر در👇👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
💯 در نشر این مطلب #آتش_به_اختیار عمل کنید!
┈┈••✾•🌺💛🌺•✾••┈┈
۲۸ بهمن ۱۳۹۷
﷽ / اسم امام علی ع در قرآن
❌ شبهه:
اگر جانشینی حضرت علی از طرف خداست پس چرا اسم ایشان در قرآن نیامده تا ریشه اختلاف کنده بشه؟؟
✅ پاسخ:
🆔 @shobhe_ir
👈 خدای سبحان می فرماید: اگر می خواستیم مردم امت واحدی قرار می دادیم [اما سنت ما بر آن است] تا مردم همواره با یکدیگر اختلاف داشته باشند [تا به معرفت برسند]. (هود/118)
♦️ از این آیه فهمیده می شود: اتحادی که بدون اختیار و بدون #آگاهی باشد ارزشی ندارد. به همین دلیل در جواب شبهه بالا میتوان گفت: اگر جانشینی حضرت علی حق نیست، چرا در قرآن نیامده که ایشان جانشین برحق پیامبر #نیست تا ریشه اختلاف کنده شود؟!
♦️ ثانیا تصریح به اسم برای رفع شک و تردید مناسبت است. این درحالی است که با توجه به سفارشات مکرر پیامبر ص در مورد حضرت علی ع، مسلمانان آن زمان شکی در جانشینی ایشان نداشتند. اما عده ای از روی قدرت طلبی و... تصمیم قطعی به غصب خلافت داشتند.
👈 سرپیچی از دستور پیامبر حتی در زمان خود پیامبر بارها اتفاق افتاده بود که معروف ترین آن جمع آوری غنائم در جنگ احد است.
♦️ با توجه به عزم جدی برای غصب خلافت، اگر در #قرآن تصریح به اسم حضرت علی ع می شد، مخالفان سرسخت #ولایت، یا خود قرآن را تحریف می کردند، یا طرفداران حضرت علی ع را متهم به تحریف قرآن می کردند.
👈 (برای توضیح و نمونه ی تحریف معنوی در قرآن، به کتاب حماسه حسینی مراجعه کنید)
✅بنابراین، تصریح به اسم نه تنها سودی نمی بخشید، بلکه قرآن که محوریت اسلام را برعهده دارد نیز خدشه دار می کرد. بهترین روش برای بیان حق و جلوگیری از سوء استفاده، روش خود قرآن یعنی توصیف کسی است که شایستگی خلافت را دارد که بیان مصداق آن را به پیامبر ص واگذار کرده است.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۲۸ بهمن ۱۳۹۷
❌ شبه
آخوند دربیمارستان، مردم در امامزاده
✅ هرچند مراجعه به #پزشک و #توسل باهم منافاتی ندارند، اما تصویر فوق #دروغ معاندان را برملا میکند.
ــــــــــــــــ
☑ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۱ اسفند ۱۳۹۷
❌شبهه
ای کسانی كه انقلاب کردین، لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید.
1- تفاوت "حضرت والا" و "حضرت آقا" را توضیح دهید!
2- دو کلمه "مقام عظمای ولایت" و "شاهنشاه آریا مهر" را تعریف کنید!
3- معنی عبارتهای " جانم فدای رهبر" و " جان نثار" را به طور خلاصه شرح دهید!
4-دو کلمهء "بيت" و "کاخ" چه تفاوتهايی دارند؟!
5- تفاوت دو گروه "عاشق ولايت" و "فدوی" را در چند سطر توضيح دهيد!
6- "بنياد پهلوی" و "بنياد علوی" چه تفاوتی دارند؟
7- جمله "سلطنت عطيهای است الهی" چه رابطه ای با عبارت "مقام عظمای ولايت جانشين امام زمان" دارد ؟
8- تفاوت "رای ملوکانه " با "حکم حکومتی" کدام است؟
9-فرق "شاهرود" با "امامرود" را بيان کنيد.
10- "بندر امام" با "بندر شاه" چه تفاوتی دارد؟
✅پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔹تفاوتهای نظام مبتنی بر ولایت فقیه و نظام شاهنشاهی، در دو سطح مبانی نظری و تفاوتهای رفتاری قابل توضیح است.
🔹از نظر تئوری، شیعیان معتقدند کسی حق حکومت بر دیگری ندارد، جز آنکه از نظر شرع مجاز باشد. بنابراین حکومت مختص پیامبران و پس از آنها امامان و پس از آنها فقیه جامع الشرایط است.
🔹برای پرهیز از طولانی شدن مطلب تنها به بیان روایتی اکتفا میشود ولی مخاطبان برای مطالعه بیشتر میتوانند به کتاب «چهل حدیث در اثبات #ولایت_فقیه نوشته #قربانی_مقدم» مراجعه کنند.
شخصی به امام صادق میگوید: شما که حاکمان بنی عباس و دادگاههای آنها را طاغوت میشمارید، پس شیعیان در مشکلاتی که برایشان پیدا میشود، چه کنند؟
امام صادق فرمودند: به کسی از خودتان (شیعه) مراجعه کنید که علوم و احادیث ما و حلال و حرام الهی را میداند. پس وقتی او حکمی کرد، باید پذیرا باشید چراکه من او را #حاکم_برشما قرار دادم.
پس اگر کسی حکم او را که بر اساس آموزه های اهل بیت صادر کرده قبول نکند، حکم خدا را سبک شمرده و حرف ما را رد کرده است. (وسائل، ج۱۸، ص۹۹)
🔹اما در حوزه تفاوت رفتاری نیز به جمله ای از مخالف لندن نشین جمهوری اسلامی و کارشناس بی بی سی در وصف مقام معظم رهبری اکتفا میشود که گفت:
«من آیتالله خامنهای را خوب میشناسم و به عنوان منتقد ایشان اقرار میکنم که در تمام کارنامه اقتصادی خود و اقوامش، نقطه سیاه که هیچ، حتی یک نقطه خاکستری هم نمیتوان یافت.»
(http://yon.ir/dXbEi)
🔹این درحالیست که برای کسانی که کمترین مطالعات در احوال قبل از انقلاب دارند، به انواع فساد در دربار شاه و فرزندانش آگاهی کامل دارند، برخی از این موارد در کتاب «خاطرات ارتشبد فردوست»، همبازی و دوست صمیمی و قدیمی شاه بیان شده است.
🆔 @shobhe_ir
🔹به نظر میرسد این دو نکته برای تمام تفاوتها کافی باشد و بدانیم که اظهار ارادت به شاه یا امام خامنه ای هرچند با الفاظ مشابه صورت گیرد، اما در حقیقت بسیار متفاوت است، زیرا یکی شایسته #عشق ورزیدن است و دیگری نه تنها از نظر شرعی شایستگی حکومت ندارد، بلکه در عمل نیز فساد زیادی داشته است.
♦️نکته:
🔹مطالب فوق به هیچ عنوان به معنای نبود نقص در نظام نیست، اما به برکت الهی بودن حکومت ولایت فقیه و سلامت رفتاری شخص ولی فقیه، مردم تاکنون کاستی ها را تحمل کرده اند که باید مسئولان این مسئله را درک کنند و صبر مردم را (نه سوءاستفاده، بلکه) با تلاش بیشر قدردانی کنند.
ــــــــــــــــــــــ
✅ پاسخ شبهات فضای مجازی👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
ـــــــــــــــــــــ
💯در نشر این مطلب، آتش به اختیاااار
۱ اسفند ۱۳۹۷
﷽/ حقوق زن
❌ شبهه ۴۲۳
سیمین بهبهانی چقدر قشنگ گفته : حق حضانت برای تو درد زایمان برای من نام خانوادگی برای تو
نام خانوادگی برای تو
زحمت خانواده برای من سند خانه برای تو
بیگاری خانه برای من چهار عقد برای تو
حسرت عشق برای من هزارصیغه برای تو
حکم سنگسار برای من هوس برای تو
عفاف برای من
این بود ازادی و برابری حقوق برای زن و مرد. . . زنها حق اعتراض ندارند!!!!! ️ ️ ️
ارام بمير بانو كه حتي عكست را پس از مردن
برروي اگهي ترحيمت نميزنند!!!!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔹این متن، (که به احتمال زیاد از دروغ های فضای مجازی است و نه نوشته های سیمین بهبهانی) چیزی بیش از یک مغلطه نیست؛ یعنی غیر از دروغ هایی که در آن هست (مثلاً اختصاص حکم سنگسار به زنان) چیز هایی که هیچ ربطی به هم ندارند را در کنار هم قرار داده و بعد یک نتیجه گیری غلط کرده است.
🔹توضیح اینکه همهی نظام های حقوقی دنیا در مورد حق حضانت سعی می کنند به طور کلی نفع بچه را در نظر بگیرند و فارغ از احساسات و جنجال های پیش آمده در زندگی زن و شوهر ببینند حضانت کدام یک از زن و شوهر بیشتر می تواند مصالح فرزند را تامین کند. نظام حقوقی اسلام هم همین نکته را در نظر گرفته و متناسب با سن بچه و نیاز بیشتر به پدر یا مادر گاهی حق حضانت را به مادر داده و گاهی به پدر.
🆔 @shobhe_ir
🔹مشخصاً طبق ماده 1169 قانون مدنی، حضانت و نگهداری طفلی را که ابوین او جدا از هم زندگی میکنند تا هفت سالگی به مادر و پس از آن به پدر واگذار کرده است. البته باید توجه داشت که حسب تبصره ماده مذکور که در تاریخ 8 آذر 1382 به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است «بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه میباشد.
بنابراین هیاهو در این گونه موارد، از سوی اسلام ستیزانی بلند می شود که از هر امر احساسات برانگیزی برای هجمه به احکام اسلامی استفاده می کنند.
🔹در خصوص سنگسار هم همانطور که اشاره شد، باید دانست که #اسلامسیتزان به دلیل عواطف و احساسات بیشتر زنان سعی دارند تا اینگونه القا کنند که این حکم مختص زنان است و اسلام را یک دین زن ستیز معرفی کنند. در حالی که اولا شرایطی که دین برای اثبات اصل حکم سنگسار در نظر گرفته بسیار سخت است تا حدی که اثبات آن چیزی نزدیک به غیر ممکن است و ثانیاً این حکم مخصوص زنان نیست و شامل هر مرد و زن همسرداری که به کانون مقدس خانواده خیانت کند، می شود.
🆔 @shobhe_ir
🔹در خصوص تعدد زوجات هم بارها گفته شده هر نظام حقوقی، از جمله نظام حقوقی اسلام، برای قانون گذاری بیش از هرچیز عقل و مصالح افراد و جوامع را در نظر می گیرد تا احساسات زودگذر و بدون منطق را. از این رو با توجه به وضعیت اجتماعی هر یک از زن و مرد (که آمار فراوان دختران در خانه مانده، ما را از هرگونه توضیحی بی نیاز می کند) و همچنین وضعیت جسمی و روانی آنها، مرد اجازه دارد تا در صورت وجود شرایطی، بیش از یک همسر اختیار کند و البته اگر به این مسئله به شکل جامع نگاه شود، (نه فردی) این مسئله به نوعی در جهت حمایت از زنان است. بله! آن زنی که موفق به ازدواج شده شاید از اینکه رقیبی پیدا کند ناراحت شود، اما اگر به طور کلی به این مسئله نگاه شود و حق و حقوق جمعیت زنان زیادی که موفق به ازدواج نشده یا دچار شکست در ازدواج شده اند یا همسر خود را در اثر سوانح مختلف از دست داده اند، هم در نظر گرفته شود، معلوم می شود که اجازه تعدد زوجات به نوعی حمایت از این دسته از زنان محسوب می شود.
🔹تکرار و تاکید می شود که طبق آیات قرآن و روایات، هر مردی مجاز به انتخاب بیش از یک همسر نیست و باید شرایط لازمی را دارا باشد.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۱ اسفند ۱۳۹۷
📢 مستند «روایت رهبری» از شبکه اول و مستند سیما پخش خواهد شد
👈 مستند «روایت رهبری»، روایتی از وقایع مربوط به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران است. این مستند در سه قسمت تهیه و تولید شده است و از اول اسفندماه از شبکههای «اول» و «مستند» سیما پخش خواهد شد.
🔻 روزها و ساعات پخش این مستند به شرح ذیل است:
📺 شبکه اول سیما: یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۱۹:۳۰
📺 شبکه مستند سیما: یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۲۲، تکرار روز بعد ساعت ۱۵
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
۱ اسفند ۱۳۹۷
﷽/ برخورد دوگانه
🔹درباره شایعات سفر درمانی آیت الله جزایری به لندن
🆔 @shobhe_ir
آنی فرض کنید آیتالله علمالهدی خواهان باخت تیم ملی شود! همین من، اولین نفر میزنمش ولی شگفتا! همین حرف را صادق زیباکلام علنا گفته و حقیر هیچ کاری با او ندارم!
شهید بهشتی را هم برای حضور مؤثرش در غرب، تحسین میکنیم اما خدا نکند امامجمعهای با همان هدف تبلیغ عازم اروپا شود!
حزباللهیها بعضا حتی جلوتر از غربزدهها طرف را میکوبند! و بدون اندکی علم و تحقیق، سفر آیتالله جزایری را صرفا درمانی میخوانند!
🔹برخوردهای دوگانه اما تنها مختص ما نیست! دختری را میشناسم که حضور حسن روحانی در انگلیس از جمله دلایل رأی او به شیخ بوده؛ «به این میگویند روحانی دنیادیده!» و در عین حال، در توئیتر به آیتالله جزایری دقیقا بهخاطر همین سفر به انگلیس فحش میدهد! عاقبت رفتن به غرب، خوب است یا بد؟!
گاهی از مخاطبان ایرانی ساکن اروپا کامنتهای عجیبی میگرفتم؛ «فلانی! من لندن زندگی میکنم! باور میکنی گاهی در خیابانهای پایتخت انگلیس از بس زن محجبه میبینم، فکر میکنم در یک کشور اسلامی هستم!... فلانی! من هلندم! جایت خالی! مراسم فاطمیه داشتیم و آنقدر گرم که گویی تکیهیمان در خیابان فرهنگ منیریه بود، نه قلب آمستردام!... فلانی! چند سال است آمدهام بن! رشد اسلام و اسلامگرایی عالی است در اینجا!... فلانی! من در بیرمنگام درس میخوانم! تعداد زنان باحجاب در متروهای اینجا خیلی محسوس است! اسم محمد فراوان است! قرآن بسیار خوب فروش میرود! حتی عاشورا ما دسته داریم که سال به سال هم بیشتر میشود!» آن روزها انگار میکردم که دوستان دارند با غلو در تعریف به امثال حقیر انرژی مثبت میدهند لیکن در اینستاگرام مکرر عکس و فیلم میبینم در تأیید تعاریف دوستان خارجنشین! این قدرت نرم فرهنگی ایجاد شده در قلب اروپا، اما محصول چیست؟! آیا جز به برکت حضور امثال شهید بهشتی در آلمان؟
حسین قدیانی (با دخل و تصرف)
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۲ اسفند ۱۳۹۷
۲ اسفند ۱۳۹۷
۲ اسفند ۱۳۹۷
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
﷽/ آيا زمستان سختی در پيش است؟!
🆔 @dastanak_ir
🔰 حکایت این روزهای جامعه ما شبیه داستان قبیله سرخ پوستانی است که در پائیز از رئیس جدید قبیله خود پرسیدند زمستان پیش رو سرد خواهد بود یا نه؟
رئیس جدید قبیله که از جنس مردمش نبود و از اسرار قدیمی سرخپوست ها در این باره چیزی نیاموخته بود، طبعا نمی توانست با نگاه به آسمان تشخیص دهد که زمستان چگونه خواهد بود. بنابراین برای اینکه در برابر افراد قبیله کم نیاورد، از باب احتیاط به آنها گفت که زمستان امسال سرد خواهد بود و آنان باید هیزم جمع کنند...
چند روز بعد به نظرش رسید تا با مراجعه به مرکز تلفن، با اداره هواشناسی تماس بگیرد و بپرسد: «آیا زمستان امسال سرد خواهد بود؟»
کارشناس هواشناسی پاسخ داد: «به نظر می رسد زمستان امسال واقعاً سرد باشد.» رئیس جدید به قبیله برگشت و به افرادش گفت که هیزم بیشتری انبار کنند.
یک هفته بعد دوباره از مرکز هواشناسی پرسید: «آیا هنوز فکر می کنید که زمستان سردی پیش رو داریم؟» کارشناس جواب داد: «بله، زمستان خیلی سردی خواهد بود.»
رئیس دوباره به قبیله برگشت و به افراد قبیله دستور داد که هر تکه هیزمی که می بینند جمع کنند. هفته بعد از آن دوباره از اداره هواشناسی پرسید: «آیا شما کاملاً مطمئن هستید که زمستان امسال خیلی سرد خواهد بود؟»
کارشناس جواب داد: «قطعاً و به نظر می رسد زمستان امسال یکی از سردترین زمستان هایی باشد که این منطقه به خود دیده است.»
رئیس قبیله پرسید: «شما چطور می توانید این قدر مطمئن باشید؟»
کارشناس هواشناسی جواب داد: «چون سرخپوست ها دیوانه وار در حال جمع آوری هیزم هستند.»
🔹 اظهار نظر برخی وزرا و نمایندگان مجلس که #سال_سخت و بحرانی در پیش رو داریم، بخشی از چرخه ای است که بسیار شبیه داستان فوق است. فقط من نمیدانم که رئیس اینها دقیقا به کجا تلفن کرده یا از کجا به تلفن کرده اند؟ حدس من این است که کار، کارِ کاسبان قراردادهایی مانند برجام است؛ شما چی فکر میکنید؟
ــــــــــــــــ
☑️ هر روز یک داســـتانڪــ در👇
🆔 @dastanak_ir
۲ اسفند ۱۳۹۷
🚩آیتالله مومن دار فانی را وداع گفت
🔹 آیتالله مومن که از مدتها پیش به علت بیماری در بیمارستان بستری بود، ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.
🔹این ضایعه را خدمت رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۲ اسفند ۱۳۹۷
🔴 روش پاسخ به شبهات فضای مجازی
(✍🏻:حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم)
💢 با گسترش روز افزون وسایل ارتباط جمعی مخصوصا شبکه های اجتماعی، یکی از نگرانی های همواره ی متولیان فرهنگی، مقابله با شایعات و شبهاتی است که در فضای مجازی دست به دست می چرخد و تا زمانی که شخص آگاهی از آن مطلع شود و فرصت مطالعه و پاسخگویی بدان را پیدا کند، همچون میکروبی، ذهن افراد بی شماری را آلوده و تحت تاثیر قرار داده است.
❇️ از سوی دیگر هم حجم تهاجمات به حدی است که باعث می شود، امر پاسخگویی را نمی توان به افراد یا گروه های خاصی موکول کرد، و هم اساساً معطل کردن جواب تا ورود شخص عالم و صالحی غیر معقول می نماید.
@shobhe_ir
💢 حتی اگر تربیت عده ی خاصی برای امر پاسخگویی امکان پذیر باشد، اما تعداد و تنوع شبهات و تغییر جامه�ی شبهات تکراری، موجب می شود تا نتوان، شبهات را احصاء کرده و جواب آن را بیان کرد. زیرا هرچند ممکن است شبهه تکراری باشد و افراد عادی نیز جواب آن را شنیده باشند، اما به دلیل اینکه شبهه افکنان و شایعه پراکنان همواره از جامه و ادبیات تازه ای استفاده می کنند، از جواب آن عاجز باشند.
❇️ از این رو ضرورت اقتضاء می�کند که نه جواب شبهات بلکه روش کلی پاسخ گویی به شبهات را به کاربران فرهنگی فعال در عرصه ی فضای مجازی آموزش داد تا در مواجهه با شبهات خود توانایی تحلیل و پاسخگویی آن را داشته باشند. به تعبیر ساده و رایج، به جای اینکه ماهی (جواب شبهه) را به دست آنها بسپاریم، ماهیگیری (روش پاسخگویی) را به آنها آموزش دهیم.
به طور نمونه ساده ترین روش برای پاسخ گویی به شایعات و شبهات، بررسی منبع صادر کننده است.
💢 گاهی شبهات و شایعاتی منتشر می شود که اصلاً منبع ندارند. اینگونه شبهات که معلوم الحال ند و فی الفور باید این نقص به اعضای شبکه و گروه اطلاع رسانی شود.
❇️ گاهی به همراه خبر، منبعی ذکر می شود. اما با مراجعه به منبع مذکور معلوم می شود که مطلقا در مورد خبر مذکور در منبع یاد شده ذکری به میان نیامده است.
@shobhe_ir
💢 گاهی منبع مذکور اشاراتی به خبر و شبهه ی ادعایی دارد، اما با مطالعه صدر و ذیل آن روشن می گردد که اصل مطلب چیز دیگری بوده است. به طور نمونه در یکی از شبهات می خواندم که کسی می گفت امام خمینی رحمت الله علیه در کتاب تحریر الوسیله، دست دادن با زن نامحرم را جایز می دانند. منبع هم دقیقا ذکر شده بود. با تعجب به تحریر الوسیله مراجعه کردم و دیدم مسئله از این قرار است:
👈 مسألۀ 20- هر كسى كه نگاه كردن به او حرام است، مسّ او هم حرام مىباشد ... مسّ صورت و دو كف دست او را جايز نمىدانيم. پس مصافحه او براى مرد جايز نيست، البته از پشت لباس اشكالى ندارد؛ ليكن احتياطا نبايد كف دست او را بفشارد. (تحرير الوسيلة - ترجمه، ج3، ص: 435)
@shobhe_ir
❇️ همانطور که ملاحظه می کنید، در این مسئله با صراحت دست دادن با زن نامحرم، شمرده شده، لکن اگر به جهت ضرورتی (مانند معالجه) لازم شود که دست زن نامحرم را بفشارد حتی الامکان باید از پشت لباس یا دستکش یا مانند آن باشد و نیز از فشار داده بدون جهت خودداری شود.
💢 گاهی اوقات منبع یاد شده کاملا خبر و شبهه ی ادعایی را ذکر کرده اما یا منبع نامبرده از اعتبار کافی برخوردار نیست و یا گزاره به اشتراک گزارده شده از سند صحیحی برخوردار نیست. حتی گاهی اوقات خود منبع به ناصحیح بودن آن اعتراف کرده و در صدد پاسخ گویی به آن شبهه بوده است.
❇️ در نهایت اینکه گاهی خبر کاملاً صحیحی از منبع معتبری منتشر و به عنوان شبهه و ایراد اذهان جوانان را هدف قرار می دهد در حالی که به فضای حاکم بر رخداد خبری که اساش شبهه را تشکیل می دهد توجهی داده نمی شود.
@shobhe_ir
💢 به طور نمونه، ازدواج پیامبر با عایشه و اینکه دختر خردسالی بوده است را با ملاک قرار دادن فضای فرهنگی امروزه، به عنوان هتک حرمت زن در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند. در حالی که اولا مطابق با فرهنگ حاکم در آن زمان، این گونه ازدواج ها نه تنها هتک حرمت محسوب نمی شده بلکه چه بسا و حتماً افتخار آن دختر و خانواده ی وی قلمداد می شده است. و ثانیاً به شرایط حاکم بر این ازدواج و اینکه تا مدتها صرف نامزدی بوده است اشاره نمی شود، تا در اذهان جوانان آن را یک عمل قبیح جلوه گر سازند.
✅ نتیجه اینکه اولین وساده ترین روش در برخورد با اخبار جعلی، شایعات و شبهات منتشر شده در فضای مجازی توجه به منبع آن و تحلیل منبع بر اساس پارامترهای مذکور می باشد.
توجه به سطوح و لایه های ارزش ها آرمانها
👈به این شبهه توجه کنید:
دائماً در حال مسخره کردن عربها هستیم و آنان را تنبل خطاب میکنیم، بدون اینکه پیشرفتهای آنها را ببینیم. بهراستی به معماری مدرن و زیبای شهرهایشان دقت کردهایم؟ دائم در مجامع بینالمللی در مقابل لابیهای قدرتمند اعراب شکست میخوریم و از مدیریت جهانی صحبت میکنیم. امارات کوچک بخاطر دا
۲ اسفند ۱۳۹۷
شتن سیستم حمل و نقل مناسب، هتلهای مجهز، ورزشگاههای پیشرفته، در رقابت با ما میزبانی جام ملتها را میگیرد و ما دائم از سازندگی، پیشرفت و بالندگی صحبت میکنیم. قطر را نمیگویم که بزرگترین رویداد جهان را میزبانی خواهد کرد. اعراب بزرگترین شرکتهای هواپیمایی جهان را دارند و ما دائمأ در سوگ از دست دادن هموطنانمان بخاطر استفاده از هواپیماهای ۵۰ سال پیش هستیم. اعراب با سرمایه گذاری خوب در قلب دنیا نفوذ میکنند و با درآمدهای میلیاردی آسایش را به مردمشان هدیه میدهند و ما وعده بهشت به مردممان میدهیم. آیا وقت آن نرسیده که ما هم به این نکته پی ببریم که زمان جنگیدن با شمشیر و کلاشینکف تمام شده است و برای پیروزی بر دشمنان باید در قلبها نفوذ کرد؟
🆔 @shobhe_ir
🔹این قبیل شبهاتی که با به رخ کشیدن مظاهر مادی و چشم پُرکن کشورهای ضعیفی مانند امارات و قطر، سعی در تخطئه آرمان ها و ارزشهای ما دارد را چگونه باید پاسخ گفت؟ آیا واقعا مشکل از آرمان هاست؟ آیا ما اینقدر عقب مانده ایم که باید با قطر و امارات مقایسه شویم؟
این شبهه افکنیها در اثر غفلت از سطوح و لایه های حرکت رو به رشد انقلاب اسلامی است. مطمئناً مسخره کردن هر قوم یا نژادی مطمئنا کار صحیحی نیست. بی شک اشکالاتی نیز در برخی بخشهای کشور ما مانند حمل و نقل هوایی و .... وجود دارد. اما قله هایی که در اثر انقلاب فتح شده قابل مقایسه با زیبایی های ظاهری و جلوه های بادکنکی کشورهای عربی است؟ هرگز چون این جلوه ها نه به برکت قدرت بومی و ملی آنها، بلکه بر پایه دلارهای نفتی بنا شده است.
خلاصه اینکه القاء پیشرفتهتر بودن کشورهای عربی از ایران ما، از بیتوجهی به یک نکته مهم ناشی میشود و آن عدم توجه به همه عناصر توسعه، و لایههای مختلف پیشرفت و تمدن است. به عبارت دیگر عقل انسان خردمند و دوراندیش، در چشم او نیست و برای قضاوت واقع بینانه همه ملاکها و سطوح سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را باید در نظر گرفت. عناصری همچون پیشرفت در فنآوری های پایه مانند: سلول های بنیادین، هسته ای، نانو، دفاعی و موشکی، فضایی، کشتی سازی، و نیز ملاک هایی همچون مشارکت اجتماعی در نظام سیاسی یا همان مردم سالاری؛ همچنین شاخص هایی از جمله استقلال ملی، امنیت ملی و یا حتی همان شاخص ورزشی که گوینده متن شبهه با یادآوری میزبانی قطر در جام جهانی فوتبال، قصد تسخیر احساسات جوانان را نموده نیز در نظر گرفته شود و منصفانه قضاوت شود که کشورهای عربی اصلاً در زمینه ورزش، المپیک و مانند قابل مقایسه با کشور عزیز ایران هستند؟
از سوی دیگر برخی با یادآوری برخی مشکلات و مفاسد درونی جامعه، مانند فسادهای اقتصادی، فسادهای فرهنگی مانند بدحجابی، آسیبهای اجتماعی مانند مواد مخدر و ... مدام این جمله را تکرار میکنند که �این بود انقلاب و اسلامی که هزاران شهید و جانباز در راهش نثار شد؟�. این جملات مخصوصاً برای کسانی که دغدغه های دینی و مذهبی دارند، بسیار تاثیر گذار و تزلزل آفرین است. جواب این دست شبهات نیز از همان مهارت �توجه به لایه ها و سطوح فرهنگ و مذهب� قابل حل است.
توضیح اینکه در جامعه آرمانی مهدوی هیچ کدام از این مسائل و مشکلات وجود ندارد، اما این هدف نه اینکه دست نیافتنی باشد، اما قلهٔ آرمان جامعه اسلامی است. تا رسیدن به آن قله باید منزلگاه های متعددی را طی کرد که البته زمانی در مقایس و خورند جامعه و تاریخ نیاز دارد. با توجه به همین ضرورت سطح بندی آرمانی، مقام معظم رهبری حرکت تمدنی جامعه را به این صورت تقسیم میکنند: �انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، کشور اسلامی و تمدن بین المللی اسلامی.� اگر کسی حرکت تمدنی را یکپارچه و بسیط بپندارد پس از انقلاب یا خود را بازنشسته میداند که کار تمام شد! یا سرخورده که چرا انقلاب تمام مشکلات را حل نکرد؟! اما نگاه صحیح و سطح بندی شده، نه کار را تمام شده میداند (بلکه میگوید: �فَإِذا فَرَغْتَ فَانْصَبْ�) و نه سرخورده میشود زیرا میداند با پیروزی انقلاب تنها قدم اول برداشته شده و برای رسیدن به آرمان نهایی، کماکان نیاز به مجاهدت و کوشش است.
غرض اینکه پاسخ این دست شبهات، که بدون توجه به سطوح مختلف حرکت اصلاحی و انقلابی جامعه، تنها نیمه خالی لیوان را مانند پتک بر سر ارزش مداران فرود می آورند، تنها با یادآوری مراحل، راه رفته شده و مسیر پیش رو، رفع و رجوع میشود.
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇👇
تلگرام
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEMjb6nKiuwYl9xi5Q
سروش
https://sapp.ir/shobhe_shenasi
ایتا
https://eitaa.com/shobhe_ir
آی گپ
@shobhe_shenasi
پاسخ به شبهات فضای مجازی 🖕🖕
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
۲ اسفند ۱۳۹۷
۲ اسفند ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽/
❌ شبهه ۴۲۴
ازدواج ام کلثوم با عمر نشان دهنده عمق! دوستی حضرت علی ع با خلفا بوده است!
✅پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
جواب آیت الله نجم الدین طبسی به این شبهه را ببینید و بشنوید
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۴ اسفند ۱۳۹۷
▪️اگر زن در نازلترین وجه خودش، بعنوان ابزاری تجاری و عنصری چشم نواز با جاذبههای جنسی، برای بنرهای تبلیغاتی فلان شرکت، در و دیوار شهر را پر کند، صدایی در نمیآید در اعتراض.
اما وقتی در والاترین وجه وجودیش یعنی مادری به تصویر کشیده شد، میشود تنزل جایگاه زن ...
قصه پر غصه عصر جدید!
➕ علی نادری
▪️چیه این دیوارنگاره که زن رو فقط مادر نشون میده! زن فقط باید تو نمایشگاه کنار ماشینا بایسته برای تبلیغ. زن باید روغن موتور تبلیغ کنه. زن باید فقط تو مراسما بیاد جایزه رو بده دست مسئول و بره.
چیه این دیوارنگاره های مزخرف که زن رو «مادر» نشون میده.
➕ جنلی
▪️هروقت جمود فکریتون به ذهن های مریضتون اجازه داد تا به انبوه بیلبوردهای این شهر که زن را با انگارههای جنسی در خدمت فروش کالای بیشتر قرار داده معترض شوید تازه مجاز به اعلام نظر در مورد جایگاه #مادر میشوید...
#بر_دامان_بهشت
➕ صادق فرامرزی
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۴ اسفند ۱۳۹۷
بیبیسی خبر گرانی مرغ را با عکس یک روحانی همراه کرده. عکسی که ربطی به موضوع خبر ندارد. اما این تاکتیک شناخته شده پروپاگاندا است: تسخیر ناخودآگاه مخاطب با پیام زیرپوستی. با این عکس BBC بدون اینکه کلمهای گفته باشد در گوش خواننده فریاد میزند: آخوندها مقصر گرانی مرغ و گوشت اند.
💬 علی علیزاده
🔹 شاید از این تیر، نشان دیگری را هم هدف گرفته اند و آن زیر سوال بردن نظارت بر رعایت احکام شرعی در هنگام ذبح است.
#سواد_رسانه_ای
ــــــــــــــــ
☑ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۵ اسفند ۱۳۹۷
عقاب های آمریکا در کنترل ایران
⁉آیا می دانستید
❗روزگاری بزرگترین افتخار ایران در عرصه هوایی خلاصه می شد در پرواز ماهرانه یک خلبان کهنه کار ارتش شاهنشاهی با هواپیمای آمریکایی؟
‼از آن دوران فقط چهل سال گذشته است، اما وقتی به افتخارات امروز نگاه می کنیم خیال می کنیم یک قرن پرشتاب به جلو حرکت کرده ایم
☀امروز جمهوری اسلامی ایران توانسته در عرصه هوافضا به جایگاهی برسد که جوانان متخصص اش، هواپیمای فوق پیشرفته آمریکا را در آسمان به کنترل خود در می آورند و تصاویر فیلم برداری شده توسط آن را دریافت می کنند و هر از چندگاهی هم یکی از این پرنده های جاسوس را شکار می کنند.
👑اما به طرفدارن پهلوی که بنگری می بینی که همه ی افتخار آنها هنوز در همان خلبان دوران پهلوی خلاصه شده و فکرهای زنگ زده شان، در ورق های کهنه و پوسیده تاریخ ایران فرو مانده است
😑گویا طاقت ندارند که ببینند، آمریکا که روزی ارباب و صاحب اختیار پادشاه ایران بود، اینطور در مقابل جمهوری اسلامی ایران کم آورده است...
📚منبع:
▫http://yon.ir/6RgjY
#چهل_سال_افتخار
ــــــــــــــــ
☑ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۶ اسفند ۱۳۹۷
❌ شایعه واردات گوشت خوک گوسفندی
🆔 @shobhe_ir
این روزها برخی با انتشار فیلمی از یک حیوان عجیب، شایعه واردات گوشت این حیوان به ایران را مطرح میکنند؛ درحالیکه قیمت گوشت این نژاد نادر خوکی بیش از 1،700،000 تومان است.
برای توضیح بیشتر اینجا را ببینید👇
http://yon.ir/khookgoosf
ــــــــــــــــ
☑ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۹ اسفند ۱۳۹۷
❌ شبهه 425
یه سلطان (شاه) از کشور بیرون شد، اما ده تا سلطان اضافه شد؛ سلطان سکه، سلطان شکر، سلطان ...
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
سلطان اصطلاحی است که بازاریان و تجار به کسی می دهند که در مورد یک کالای تجاری از قدرت زیادی برخوردار بوده و همیشه هم این اصطلاح بوده است. مثلا مرحوم طیب حاج رضایی که ابتدا در مسیر لات و لوتی بود، و بعدها توسط ساواک به شهادت رسید در بازار میوه اقتدار زیادی داشت و به دلیل اینکه اولین وارد کننده موز از لبنان بود به سلطان موز مشهور بود.
همین طور در خرداد سال 1340 خبری در روزنامه اطلاعات منتشر شده که از بازداشت سلطان خاویار ایران حکایت میکند. به نظر میرسد این خانم با امیرهوشنگ دولو قاجار، از دوستان و نزدیکان شاه، ارتباط فامیلی داشته است.
اطلاعات بیشتر در 👇
https://ghorbanimoghadam.ir/392
ــــــــــــــــ
☑ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۹ اسفند ۱۳۹۷
﷽/ امنیت
❌ شبهه ۴۲۶
🔞 #امنیت به این نیست که نصف شب بمباران نمیشی اینها یعنی جنگ نیست!
#عدمامنیت یعنی پس انداز چندساله برای خرید خانه و هنگام خرید قیمت
خانه 100% افزایش یابد
#عدمامنیت یعنی تا صبح ده بار به ماشین و در خانه سرک میکشی تا
مبادا سرقت کنند
#عدمامنیت یعنی نمیتونی ازدواج کنی مبادا فردا در مخارج زندگی مشکل داشته باشی
#عدمامنیت یعنی به مسافرت راحت
نمیتونی بروی مبادا پس اندازت تمام شود
#عدمامنیت یعنی از غذایی که میخوری میترسی مبادا تقلبی باشد!
#عدمامنیت یعنی میترسی گلی
را بو کنی مبادا بتو بگویند دیوانه
[... شبهه خلاصه شده است]
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
یکی از نقاط قوت جمهوری اسلامی، برخورداری از یک امنیت بی بدیل آن هم در یک منطقه پر آشوب است. مطلبی که هیچ کس نمی تواند منکر آن شود. حتی موسسه نظرسنجی گالوپ ایران را جزو امن ترین کشورهای دنیا معرفی کرد (http://yon.ir/amniat1)
با این حال برخی افراد که حتی چشم دیدن این مهم را ندارند، سعی می کنند با گره زدن موضوعات و مشکلات اقتصادی، احساس ناامنی را به مردم القاء کنند.
این القاء غیر منصفانه در حالیست که اصلاً بسیاری از گزاره های فوق اساساً غلط است. مثلاً اینکه نویسنده تلاش میکند تا القاء کند مردم شبها تا صبح ده مرتبه به ماشین و حیاط خود سر میزنند دروغ واضحی است که معلوم نیست نویسنده از مخاطبان خود چه تصوری دارد که انتظار دارد آن را باور کنند.
بله قابل انکار نیست که کشور ما درگیر مشکلات اقتصادی است (که این روزها به دلیل تصمیمات غلط دولت در حوزهی اقتصادی که ناشی از رویکرد غلط در سیاست خارجی و داخلی است) اما در قضاوت باید منصف بود و اگر هم زبان تقدیر از نقاط قوت نداریم، لااقل تلقین غلط به مردم نکنیم که ایجاد احساس یأس و ناامیدی چیزی است که حرکت رو به پیشرفت کشور را متوقف میکند و البته دود آن به چشم همگان میرود.
از این توضیح روشن میشود که حتی اگر نقطه ضعفی وجود دارد، بیان آن نباید به گونهای باشد که به جای اصلاح، تخریبآلود و یأس آفرین باشد. یک مربی عاقل در هنگام مبارزه یا شب قبل از آن هیچگاه نقاط ضعف شاگرد خود را بر سر او نمیکوبد که اگر چنین کند، شکست وی حتی است. کشور ما هم که یک کشور انقلابی و در حال مبارزه با زورگویان دنیاست در چنین وضعی قرار دارد. یعنی بدون اینکه بخواهم انتقاد یا مطالبهگری را نفی کنم، لازم است نه تنها از اطلاعات غلط به جامعه تزریق کرد، بلکه در بیان حقایق هم طوری باید عمل کرد که نتیجه عکس نشود. اما اتفاقا عده ای مزدور سعی میکنند با برجسته سازی مشکلات اقتصادی یا امنیتی، حس بدبینی و ناامیدی را گسترش دهند، مثلاً مشاهده می شود که گاه یک اسیدپاشی چنان در فضای رسانهای و مجازی مطرح و برجسته میشود که گویا تنها ایران درگیر این مشکل است و گویا همه مردم درگیر آن هستند
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
http://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
۹ اسفند ۱۳۹۷