🔴مرغ کشورهای خارجی غازه
غاز کشور خودمون مرغه
درحالیکه بخشهای زیادی از جنگلهای استرالیا در آتش میسوزد، طوفان شدید بهمراه بارش و رگبار عجیب باران و تگرگ این کشور رو درنوردیده، شدت آتش سوزی به حدی بود که حدودا یک میلیارد حیوان در آتش سوختن
داشتم به این فکر میکردم اگر این اتفاقات تو ایران میفتاد مردممون چه حرفایی میزدن؟ احتمال زیاد این حرفارو میزدن:
_این همه مرگ به کشورهای دیگه فرستادیم، همش به خودمون داره برمیگیرده
_چرا هرچی بلا و بدبختیه برای کشورهای مسلمونه، هرچی خوبی و خوشی برای کشورهای خارجکی
_چرا تو ایران به دنیا اومدیم
_یکی میگفت تقصیر روحانیه، یکی میگفت تقصیر رهبره، یکیم میگفت تقصیر سپاهه
_کار خودشونه
_قبل انقلاب کجا اینجوری بود؟ این بلاها نبود
_ انقدر که فکر جنگیدن با دنیا هستید یکم کشور خودمون رو مدیریت کنیم تو آتیش نسوزیم و زیر رگبار نمیریم
_کاشکی گاو بودیم تو سوئیس ولی آدم نبودیم تو ایران
_دیگه چیا میگفتیم؟ بنظرتون
الان درمرحلهای هستیم که مرغ همسایه برامون غازه، نواقص کشورهای غربی و متمدن رو نمیبینیم، همچنین پیشرفتها و خوبیهای کشور خودمون رو، همه چیز رو تو کشورمون سیاه میبینیم، همه سیاهیهای کشورهای غربی رو سفید و زیبا
بدترین چیز برای یک کشور خودباختگی و خودکمبینی و عدم اعتماد بنفس هستش. تا وقتی این حس رو داشته باشیم نمیتونیم پیشرفت کنیم. پیشرفتهایی هم که داشتیم تو سالهای اخیر در برخی قسمتها، بخاطر این بوده که خودمون رو باور کردیم
وقتی دیدمون به داخل اینطوری شد و همه چی رو سیاه دیدیم، همین میشه که تو یک عملیات نظامی عظیم که پایگاه آمریکا تو عراق رو زدیم و کل دنیا بهتزده شده بودن از این قضیه، ما خودمون اصلا برامون مهم نبود
از اون طرف سپاه هواپیمارو در شرایط بسیار سخت، به اشتباه زد، چنان جو سیاه و خرابی توکشور راه افتاد که انگار 80میلیون نفر کشته شدن. درحالیکه عکسالعمل کشورهای پیشرفته رو میدیدی، این رو یه چیز خیلی عادی دیده بودن که تو شرایط جنگی طبیعیه
ماها ایرادهای خودمون رو هزار برابر میکنیم و دربارهش صحبت میکنیم و موفقیت هامون رو هزار برابر کوچیک میکنیم و ازش میگذریم
حسین_دارابی
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۵۹۰
آیت الله منتظری میگفت :
اوایل سال ۱۳۵۶ بود که با
آسید محمود [ آیت الله طالقانی ]
هم سلولی بودیم
یک شب بیوقفه سیگار می کشید
و داخل سلول راه میرفت
نیمه شب گفتم :
سید خفه شدیم از دود چرا نمیخوابی ؟ ایشان گفت :
مگر نمیشنوی صدای مردمرو
صدای انقلابرو پیروز میشن
من گفتم پیروز بشن چه بهتر
ایشان گفت :
چرا متوجه نیستی
شاه از مملکت برود مردم
به ما مراجعه میکنند
ما هم هیچکدام مملکت داری
بلد نیستیم
همین یک ذره دین هم که دارند
از کف خواهند داد این مردم بینوا.
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
🔹 مهمترین شاهد بر جعلی بودن نوشتهی فوق این است که اوایل سال ۱۳۵۶ (که در متن ادعا شده ایت الله طالقانی از صدای مردم و پیروزی انقلاب هراسان شده است) در خیابان ها چندان خبری از تظاهرات و راهپیمایی نبوده و هیچ نشانه ای دال بر پیروزی انقلاب وجود نداشت.
انقلاب اسلامی، پس از آنکه در ۱۵ خرداد سال ۴۲ سرکوب شد، آتش زیر خاکستر بود تا پائیز ۵۶ و پس از شهادت آقا مصطفی خمینی که دوباره جرقه هایی از آن آشکار شد و در سال ۵۷ دامنه آن گسترش پیدا کرد.
اما از این گذشته، شبیه جمله فوق از برخی دیگر نقل شده که به شخص امام خمینی گفته شد که اگر انقلاب پیروز شود، شخص لایقی برای حکومت داری وجود دارد؟ امام با اشاره به امام موسی صدر، گفته بودند، بله، مثلاً همین آقا موسی.
تجربه ۴۰ ساله هم نشان داده افراد لایقی مانند شهید بهشتی، مقام معظم رهبری، آقای رفسنجانی و.... توان مدیریتی خوب و بالایی داشته اند. اصولاً آنچه در سیاست مهم است، توان مدیریتی به اضافه مشورت با متخصصان و به کارگیری افراد لایق است وگرنه هیچ رئیس جمهوری پیدا نمیشود که در تمام عرصههای اجتماعی مانند اقتصاد، سیاست خارجی، شهرسازی، ورزش، پزشکی و... متخصص و صاحب نظر باشد.
با این توضیح معلوم میشود که اگر
۱) در جامعه ولی فقیه اصول کلی اسلامی چهارچوب الهی را تعیین کند
۲) مردم هم با انتخاب صحیح و نه احساسی و تحت تاثیر القائات رسانه ای شایستگان را انتخاب کنند،
بهترین مدل حکومتی شکل میگیرد که نتیجهی آن خدمت دین به انسان، گسترش دین و اثر بخشی آن خواهد بود.
اما اینکه دین نتواند گره از مشکلات مردم حل کند و فقط به درد مسجد و قبرستان بخورد، چه فایده ای دارد که نگران بدبینی مردم به آن باشیم؟
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تظاهرات حیرتانگیز هواداران سردار #قاسم_سلیمانی در #سریلانکا !
🔸ما همه منتظر #انتقام_سخت
هستیم.
🔹ما بیشمار و همه جای دنیا هستیم.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
دستگیری عامل بیحرمتی به تصویر سردار سلیمانی
فرمانده انتظامی پایتخت:
🔹فردی که نسبت به تصویر سردار سلیمانی بیحرمتی کرده بود کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد و بعد از انجام مراحل مقدماتی تحویل دستگاه قضایی شد که با قرار وثیقه آزاد شد.
🔹این فرد زیر ۱۸ سال سن داشت و در اعترافاتش گفت مورد تهاجم تبلیغاتی فضای مجازی قرار گرفته و به اشتباه این کار را انجام داده است./ فارس
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۵۹۱
شاید باورتون نشه،یه کشوری هست که
تورهای خارجیش بدلیل نداشتن امنیت لغو شده
فوتبالش به خاطر نداشتن امنیت باید در کشور دیگه میزبانی بشه
شرکتهای هواپیمایی دنیا به خاطر نداشتن امنیت آسمانش رو برای عبور انتخاب نمیکنن
اما یه عده فکر میکنن که اگه هیچی ندارن عوضش امنیت دارن
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
امنیت کشور را همه دارند با تمام وجود احساس میکنند هرچند که قدر آن را وقتی واقعاً میدانند که آن را از دست بدهند.
اما قضیه لغو تور و فوتبال، یک اقدام سیاسی آشکاری است که ادامه پروژه تحریم هاست. وگرنه فرودگاه های امارات و عربستان بارها توسط انصار الله یمن مورد تهاجم قرار گرفته اما از این گونه تصمیمات گرفته نشده. حتی عراق که درگیر داعش بود، مسابقات فوتبال آن طبق روال برگزار میشد.
کاملا واضح است که ملت ما چون تصمیم گرفته است به جنایتکاران باج ندهد، به هر طریقی تحت فشار قرار گیرد. اما همانطور که تاکنون تیر دشمنان به هدف نخورده، از این توطئهها هم طرفی برنخواهند بست.
اینچنین هم نیست که ملت ملت ما هیچ چیزی جز امنیت نداشته باشد، اساسا امنیت مقولهای است که از عناصر متعددی مانند عزت ملی، علم و فناوری، و... تشکیل یافته است. هرچند عدهای به دنبال سیاهنمایی هستند اما اکثر مردم شکرگزار نعمتهای کشورشان هستند زیرا میدانند:
🌺شکر نعمت، نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کَفَت، بیرون کند.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شایعه
عکس نیمه عریان دختر حداد عادل در آمریکا
✅ پاسخ
با نزدیک شدن به انتخابات، تخریب چهرههای سالم شدت گرفته است که نمونه آن انتشار عکس دختری نیمه عریان به جای دختر آقای حداد عادل است. این عکس ها جعلی است و البته برای باور پذیری عکس امام و رهبری هم در این عکس ضمیمه شده.
به کسی که این عکس را ساخته باید گفت لااقل زحمت میکشید ید و عکس یه دختری پیدا میکردید که کمی لااقل با حداد عادل شباهت داشته باشد تا بهتر بشه باور کرد.
دختر آقای حداد عادل زمانی در آمریکا درس میخواند اما هماکنون در ایران زندگی می کنند
عکس واقعی دختر آقای حداد و ماجرای ازدواج با شوهر آمریکایی را از زبان خودش در پیوند زیر ببینید👇
https://b2n.ir/805216
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرمانده عینالاسد:
🔹توان تعقیب و انهدام موشکهای شلیکشده از سمت ایران را نداشتیم
🔹خیلی ترسناک بود!
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 عجب شعری میخونه این پیرمرد در وصف حاج قاسم
واقعا ای ول داره
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🔻کدخدایی: اگر ادعای رد صلاحیت یکی از نمایندگان به دلیل حمایت از دولت یا برجام درست بود، او در همان دور قبل که برجام به تصویب مجلس رسید، ردصلاحیت میشد
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🔶 جهان در آستانه سال ۲۰۲۰: شبکههای اجتماعی چگونه اینترنت را تغییر دادند؟
دهه گذشته که به روزهای پایانی آن نزدیک میشویم، مصادف با انقلابی عمیق در عرصه فرهنگ جهانی بود و چهره اینترنت به گونهای که شاید کسی نمیتوانست آن را تصور کند تغییر کرد.
سلبریتیهای اینستاگرامی ظاهر شدند، ستارههای یوتیوبی پا به عرصه گذاشتند، صورتک های اینترنتی محبوبیتی فراگیر یافتند و همه فضای دیجیتالی را ایجاد کردند که امروزه شاهدش هستیم.
🔻اما شاخص ترین این پدیده ها چه بودند و چه تاثیری بر اینترنت گذاشتند؟
◾️یوتیوبرها؛ پدیده دهه
به گزارش ان بی سی، سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ سالهای رشد پدیدهای به نام یوتیوبرها بود. افرادی عادی که با ضبط ویدئوهایی خانگی در زمینههای مختلف، مخاطبینی از سراسر جهان جذب کردند.
◾️فرهنگ حمله دستهجمعی
از جمله موارد فرهنگی که با رواج شبکههای اجتماعی به وجود آمده است نوعی آزار دستهجمعی است که اصطلاحا Cancel Culture خوانده میشود.
این عبارت به حالتی اطلاق میشود که در آن شخص پس از اظهارنظری بحثبرانگیز، مورد هجوم هزاران مخاطب قرار میگیرد که وی را محکوم میکنند یا مورد سرزنش قرار میدهند.
بنا بر یافتهها، در بیشتر موارد بعدتر مشخص میشود که از اظهارات فرد برداشت اشتباه صورت گرفته یا منظور شخص اظهارنظرکننده غیر از آن چیزی بوده که به اذهان متبادر شده است. با این حال حملات گاه به قدری شدید هستند که تاثیری ویرانگر بر فرد میگذارند.
◾️رواج «میم»ها
شبکههای اجتماعی اعم از توییتر، فیسبوک یا یوتیوب در سالهای اخیر تبدیل به پلتفرمی برای انتشار انواع و اقسام تصویرهای فکاهی شده است که به نام «میم» شهرت دارند.
دولان دارک، که از اولین سازندگان این تصاویر به شمار میرود، میگوید: «در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ شما هرسال شاید ده میم بزرگ میدیدید که در سطح وب همهگیر شده باشند. الآن در سال ۲۰۱۹ هر ماه ۱۰ میم بزرگ را میبینید.»
دکتر گراندی که او نیز از سازندگان اولیه این تصاویر به شمار میرود با اشاره به اینکه همهگیر شدن سریع میمها طول عمر آنها را کاهش داده میگوید: «میمها خندهدار هستند، به سادگی میتوان آنها را ساخت و به راحتی هم میتوان به اشتراکشان گذاشت.»
#سواد_رسانه_ای
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi