فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از لیدرهای آشوب و پولدادن لیدرهای زن به برخی افراد در خیابان
🆔 @Shobhe_Shenasi
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محتوای دروغ چطور ساخته میشوند؟
🎥 برشی از فیلم سینمایی «سگ را بجنبان» محصول سال ۱۹۹۷ آمریکا که در آن به ساخت روایتهای جعلی علیه کشورها توسط آمریکا اشاره میشود
🆔 @Shobhe_Shenasi
#سوال_کاربران
با توجه به اینکه #ایتا محل حضور نیروهای انقلابی است، و اکثر مخالفین در این بستر حضور ندارند، فعالیت شما در ایتا چه فایده ای دارد؟
✅ پاسخ
اولاً کانال ما در تمام پیام رسان ها از جمله تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و ... با همین شناسه (@Shobhe_Shenasi) حضور دارد. حتی در واتساپ هم حدود ۲۰ گروه فعال داریم.
ثانیاً افراد مومن و انقلابی هم در معرض #شبهات هستند و باید در این خصوص آگاه باشند. فراموش نکنیم که اولین وظیفه ما حفظ خود و خانواده خود از گزند شبهات است.
🔻 از همه مهمتر اینکه همراهان ما در کانال خود افسران #جهاد_تبیین هستند. به همین دلیل پس از اینکه از طریق کانال با مهمترین شبهات و شایعات آشنا میشوند، در پیرامون خود (اعم از فضای حقیقی و مجازی) به روشنگری میپردازند.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
بیشرفا، لااقل داستان تخیلیتون را طوری بنویسید توهین به مخاطب نباشد 😡
#فرشته_احمدی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
▪️پول رباتهای سعودی ته کشید!
بعد از گذشت ۲۰ ساعت تنها ۱۶۸ لایک!!
قبلاً پستاشون ۵۰ هزار و صد هزار لایک میخورد!! قشنگ پیداست پول نرسیده 😏
🆔 @Shobhe_Shenasi
﷽؛ سلام
اگه اهل #روبیکا هستید، ناراحت نمیشیم اونجا هم با ما باشید 😊
روبینو 👇
https://rubika.ir/ghorbanimoghadam_ir
روبیکا 👇
https://rubika.ir/shobhe_shenasi
⭕️ چرا دروغ ها را باور می کنند؟
حتما شما هم تعجب کردید؛ اینکه چطور برخی هر دروغ شاخداری را باور می کنند. داعش برای اثبات کشتار شاهچراغ هرچه در توان داشت بکار بست اما باز هم گفتند "کار خودشونه."چرا؟
پروژه کشته سازی هم همین اندازه عجیب است؛ پدر و مادر متوفیان ادعای کذاب ها را تکذیب می کنند اما باز هم عده ای باور نمی کنند. چرا؟
👈اول ببینیم دروغ چطور وارد ذهن ما می شود.
هر پیامی که به ما میرسد طی یک فرآیند چند مرحله ای در ذهن تثبیت می شود. مرحله اول تصویر دروغ در ذهن است. این مرحله کاملا خودبه خودی صورت می گیرد. هرچه وارد ذهن می شود یکجا ثبت و ضبط می شود. مرحله دوم تصدیق دروغ است. ذهن بررسی می کند که این دروغ راست است یا خیر. مرحله سوم برانگیختگی است؛ دروغ منشا هیجان و احساسات میشود و مرحله چهارم ایجاد کنش است.
🔹حالا چطور دروغ باور و تکذیبیه رد می شود؟
🔸دو متغیر در تثبیت ذهنی دروغ موثر است. متغیر اول زمینه است. خبری که دارای هماهنگی شناختی با مخاطب است به سرعت پذیرفته می شود. به همین دلیل است که پیش از انتشار خبر دروغ، رسانه های آشوب، ذهن مخاطب را با اخبار منفی مشابه، بمباران می کنند تا پذیرش دروغ نرمالیزه شود.
متغیر دوم تکرار دروغ است؛ آنهم توسط کسانی که نادانسته آنرا توزیع می کنند. سهم این گروه چیست؟ سهم این گروه تصدیق خبر پس از فرآیند تصور است.
این فرآیند را توهم جمعی می گویند. حالا چرا توهم جمعی در تصدیق دروغ موثر است؟ چون ذهن در شرایطی که حجم اخبار بالاست توان و انگیزه ارزیابی سریع اخبار را ندارد و در نتیجه به نظر دیگران رجوع می کند.
اما ماجرا به اینجا هم ختم نمی شود. دروغی که با زمینه قبلی و توهم جمعی تصدیق شد، احساس برانگیز است و این برانگیختگی منجر به کنش می شود؛ مثلا متنی می نویسد یا کامنتی می گذارد و یا در خیابان فریادی می کشد.
👈همین باعث می شود دروغ از داده ذهنی فراتر رفته و تبدیل به هویت فرد شود. اینجاست که تکذیبیه ها تنها تکذیب خبر نیست و تکذیب هویت افراد می شود و طبیعی است که نسبت به پذیرش آن مقاومت جدی صورت می گیرد.
✅اما چه باید کرد؟
اولا باید ابرروایت رسانه کذاب شکل بگیرد. یعنی اعتبارزدایی از رسانه های دروغگو تا ذهن اخبار این رسانه ها را با عینک و ابرروایت بی اعتباری تحلیل کند و خودکار پس بزند.
دوم تکرار تکذیبیه ها به زبان های مختلف توسط شهروندرسانه ها.
خلاصه برای اینکه حقیقت پشت ابر نماند همه باید نور شوند.
💬 محسن مهدیان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شایعه
شب گذشته صدای بلندگویی از شهرک اکباتان تهران در شبکههای اجتماعی پخش و نوشته شد که پلیس مردم را تهدید کرده و گفته پاش برسد سر ناموسمان را هم میبریم!!
✅ واقعیت
باتوجه به اینکه معمولاً افراد تنها به زیرنویس فیلمها توجه میکنند و یا حتی اگر فیلم را باز کنند زیرنویس آن در قضاوتشان تأثیر دارد، شایعه پردازان به خود جرأت داده و با تقطیع سخنان گوینده اصل مطلب را تحریف میکنند.
با گوشکردن به این صدا متوجه میشویم که گوینده در دفاع از مردم و کشور چنین میگوید:
۴۰ تا کشور آمدند به سوریه و هیچ غلطی نتوانستند بکنند. گفتند ایران جلویمان ایستاده. برای مملکت خودمان که جان و خونمان را هم میدهیم. والله قسم اگر پایش برسد سر ناموس و زن و بچه خودمان را میبُریم، اما نمیگذاریم به این مملکت آسیبی برسد.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیخی که به نام آزادی عمامه اش را پرت کردند چکاره است؟
🆔 @Shobhe_Shenasi
خواب عجیب رهبر معظم انقلاب + تایید روایی آن!!
👇👇👇
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا پولهای مردم را خرج لبنان و سوریه میکنید ؟
🆔 @Shobhe_Shenasi
.
♻️ نیروهای پلیس از آهن نیستند!
🔰 حمید رسایی: فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان میدهد نیروهای پلیس به شدت عصبانی و در حال ضرب و شتم یکی از اغتشاشگران هستند! چنین صحنههایی از نیروهای پلیس انتظار نمیرود اما واقعیت این است که نیروهای پلیس از آهن ساخته نشدهاند، طبعا ممکن است به دلایلی از قوانین و ضوابط تخطی کنند.
مثلا در فیلم دوم میبینید که ناگهان موتور نیروهای پلیس به دلیل اینکه اغتشاشگران در مسیر پلیس روغن ریختهاند، روی زمین سُر میخورد و تصادف وحشتناکی رخ میدهد. خب اگر عامل این اتفاق به دست پلیسی بیفتد که بسیاری از همکارانشان در آن به شدت مجروح شدهاند یا عامل شهادت چند پلیس به دست این مأموران بیفتد، احتمال اینکه برخی از شدت عصبانیت، وظایف خود را فراموش کنند، بعید نیست. جنس اینها از آهن نیست.
با این وجود چون عمل آنها تخلف از ضوابط است، طبعا باید با آن برخورد شود (همانطور که اعلام شده) هر چند عمل وحشیانه اغتشاشگران قابل گذشت نیست و در جای خود باید مجازات شوند. نیروهای پلیس نباید فراموش کنند که در چه جایگاهی هستند.
🆔 @Shobhe_Shenasi