﷽، جواز چند همسری
✍ نویسنده: حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
❌ شبهه ۵۲۴
یکی از موضوعاتی که #اسلام_ستیزان به خصوص فمینیستها به اسم دفاع از جنس #زن به آن و به دین مبین اسلام، حمله میکنند، جواز چند همسری برای مردان است.
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
به این آمار توجه کنید:
🔹گزارش نتایج سرشماری مرکز ملی آمار در سال ۹۵ در مورد زنانی که سابقه ازدواج دارند اما فعلاً مجرد هستند. (تحلیل دادههای مربوط به زنان و مردانی که مجرد هستند و سابقه ازدواج هم ندارند را به زمان دیگری موکول میکنیم)
🙍آمار زنان مجرد باسابقه ازدواج
۱- #زن فوت همسری 2,398,987نفر
۲- #زن مطلقه 712,782نفر
🙎♂آمار مردان مجرد باسابقه ازدواج
۱- #مرد فوت همسری329,031
۲- #مرد مطلقه 399,084
مجموعا 3,111,769 زن مجرد و 728,168 مرد مجرد با سابقه ازدواج وجود دارد.
🔹اگر فرض کنیم که این مردان برای ازدواج سراغ همین زنان بروند، باز هم 2,383,601 زن مجرد اضافه باقی می مانند. (البته واقعیت اینگونه نیست و مردان حتی با سابقه ازدواج معمولا برای ازدواج سراغ این گونه زنان نمی روند بلکه ازدواج با دخترانی که تا به حال ازدواج نکرده اند، را ترجیح می دهند)
بر اساس اعلام مرکز آمار درسال ۹۵، یک میلیون و ۲۹۵ هزار و سیصد دختر ۳۰ تا ۵۰ ساله هرگز ازدواج نکردهاند. این جمعیت هم مورد اقبال پسران بدون سابقه ازدواج نیستند، بلکه گاهی مورد اقبال مردان باسابقه ازدواج هم نیستند.
🔹با این حساب مجموع پیردختران مجرد و زنان مطلقه وزنان بیوه درجامعه ایران به حدود چهارمیلیون وچهارصد هزار نفر میرسد که معمولا کسی به عنوان همسراول به آنها نگاه نمی کند.
حال سوال این است که این جمعیت چهار میلیونی، آیا حق و حقوقی ندارند؟ آیا آنها زن نیستند و مدافع ندارند؟ جمعیت هایی که به اسم حقوق زنان شکل میگیرد، تنها مدافع حقوق زنان متأهل و زنان دارای شانس ازدواج هستند و کسی از آنها حمایت و حق و حقوق آنها را مطالبه نمیکند؟
🔹این قوانین مترقی اسلام عزیز است که حق همه زنان را لحاظ کرده و تامین حقوق آنها را در نظر گرفته است.
❗️پینوشت
نقطه خطر اینجاست که اگر این گروه از زنان حق غریزی، فطری و عاطفی و روانی خود را از جامعه، به صورت طبیعی و منطقی دریافت نکند، باید منتظر عواقب سوء زیادی باشیم.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
🔺 #شایعه:
تصاویری از وضعیت حضور زنان در ورزشگاه آزادی به شکل زندان!!
🔻 #حقیقت
1⃣ تصویر جعلی و فتوشاپ فوق توسط یک کاربر ضدانقلاب طراحی شده که به خیال خام خود توهم براندازی نظام دارد.
2⃣ دوستان عزیز دقت فرموده و ببینند که پادوهای زبون دشمن، چگونه روی جهل یا ساده لوحی برخی کاربران حساب ویژه باز کرده اند. (اوج خفت یک برانداز و نهایت توهین به شعور مخاطب!)
3⃣ و اما ماجرا آنگاه تاسف بارتر میشود که متوجه شوید در کمتر از ۸ ساعت این پست کذب ۲۲۰۰ لایک خورده است!!
عمار ۱۱۰
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
بانوان پرشور، ملیپوشان قدردان و تلاش ناکام برای فتنهگری
🔹در روزی که حضور بانوان در ورزشگاه آزادی توجهات را به خود جلب کرده بود، اقداماتی برای فتنهگری صورت گرفت که با بیتوجهی سکوها مواجه شد.
📝گزارش فارس را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/dckoq3
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
رفتن خانوما به ورزشگاه مثل نتیجه بازی ایران کامبوج هست
۱۴تا گل زده شده، همه واکنش هیجانی دارن، نتیجه شیرینه، همه خوشحالن، تو صدر اخبار گفته میشه، همه دنیا دربارش حرف میزنن، برای همیشه خاطره میشه، ولی هنوز مشکلات فوتبال ما سرجای خودش باقیه
فامیل دور
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
❌ شبهه ۵۲۶
کسانیکه نمیخواهند به عقایدشان شک کنند "متعصب" اند !
کسانیکه نمیتوانند به عقایدشان شک کنند "احمق" اند !!
و کسانیکه میترسند به عقایدشان شک کنند "برده" هستند...
💥برتراند_راسل
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔹شک به خودی خود امر ناپسند و مذمومی نیست، بلکه به تعبیر شهید مطهری، شک مقدمه علم و پلی است که ما را از سرزمین جهل به سرزمین آگاهی رهنمون میکند.
آنچه خطرناک است و باید از آن اجتناب کرد، باقی ماندن بر روی پل شک و تردید است چرا که پلی بسیار لرزان است و هر آینه خطر سقوط در پی آن است.
این نیز گفتنی است که پس از اعتقاد ناشی از علم و معرفت، تردید دیگری ناشی از وساوس شیطانی شکل میگیرد که آن نیز باید دفع شود.
بنابراین اگر منظور برتراندراسل - یا هرکس جمله فوق واقعاً از اوست - شک اول است، حرف پر بیراهی نیست. اما استمرار شک به هیچ وجه توصیه نمیشود.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
🎙 #تبیین_و_تحلیل | زیارت اربعین؛ محور امتسازی
👈 گفتاری از حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری
🔻 «امتسازی» در تقسیم کلان آن به دو گونه است که هر کدام الزامات و امکانات خود را میطلبد. یکی امتسازی در جبههی باطل است که بر محور حیات دنیاست. متقابلاً یک تمدن دیگری هم داریم؛ تمدن الهی که بر مبنای اقدامات انبیاء است.
🔹️ کما این که برج ایفل نماد تمدن مادی است و دور آن طوافی صورت میگیرد، کربلا نماد تمدن ماست و حول آن طواف صورت میگیرد و این تمایل قلوب به کربلاست که امتساز است. زیارت سیدالشهدا علیهالسّلام کثرتهایی را که شیطان برپا میکند، به هم میزند و به جای آن یک تمدن درست میکند.
🔹️ عاشورا هزینهای است که نبیّ اکرم صلواتاللهعلیهوآله برای امتسازی و شفاعت و عبوردادن امتش از فتنهی جبههی کفر و نفاق دادهاند. زیارت و بُکاء و عزاداری بر اباعبدالله علیهالسّلام محور اتصال امت به عاشورا است.
🏷 #الحسین_یجمعنا
🔍 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43733
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
❌شایعه
زنان در قفس!
قفس در آزادی!
✅واقعیت
حفاظ کشی اقدام متداولی در ورزشگاه های کشور است و این نردهها ارتباطی به این بازی و حضور بانوان، ندارد.
همان طور که در تصاویر هم قابل مشاهده است این نردهها در جایگاههای دیگر ورزشگاه که اصلا بانوان حضور نداشتند هم نصب شده است. حتی در بازیهای قبل از این (که خبری از حضور بانوان هم نبود) نرده هایی برای تفکیک جایگاه تماشاگران وجود داشته است.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
❌از شایعه تا واقعیت
دستگیری ٦ کارگر هفت تپه در مسیر عزیمت به تهران
🔹هنوز چند وقتی از صدور قرار منع تعقیب برای همه ۴۱ نفر دستگیرشدگان اعتراضات کارگری خوزستان و دستور رئیس قوه قضائیه برای تسریع در تجدیدنظر منصفانه در احکام صادره برخی دیگر نگذشته بود که ادعایی در برخی رسانهها و فضای مجازی مبنی بر دستگیری تعدادی دیگر از کارگران هفت تپه مطرح شد اما واقعیت چیست؟
✍️در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/dckvws
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فراخوان_نام
به نظر شما، صاحب دوربین، غیر از #خناس ، شایسته چه نام های دیگری است؟
زائر میگوید « ۵۰۰ تومان هم نمیبرند»، صاحب دوربین میگوید: ایرانی نمی برند؟
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌به مردم #توکیو خبر دادند که توفان در راه است😭
❌آنچنان فروشگاه ها را خالی کردند که...😔😔
❌البته اینا هم با فرهنگ هستند و هم اهل قناعت و هم اصولا آنقدر نوع دوست هستند که بقیه را به خودشان ترجیح می دهند ولی حالا این یک دفعه استثنا بود😤🤒
#ژاپن
خارج_بدون_فیلتر
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت اول
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
این حرکت، حج یا کومبهمیلای هندوها نیست. این حرکت با عنوان «اربعین» مشهور بوده و پرجمعیتترین اجتماع جهان است و احتمالا هیچ وقت چیزی دربارهش نشنیدهاید. نه تنها تعداد این افراد از زائران مکه بیشتر است (در واقع 5 برابر آن است)، بلکه از کومبهمیلا نیز مهمتر است؛ زیرا کومبهمیلا تنها هر سه سال یکبار برگزار میشود. جمعیت مراسم اربعین پارسال به 20 میلیون نفر رسید و خلاصه، هر اجتماع بشری دیگری را تحتالشعاع قرار میدهد.
از همه مهمتر، مراسم اربعین، یک مراسم منحصربهفرد است؛ زیرا در موقعیتی برگزار میشود که به لحاظ ژئوپلتیکی متشنج و خطرناک است. داعش، شیعه را دشمن خونی خود میپندارد. از این رو، هیچ چیز بیشتر از این گروههای ترور را به خشم نمیآورد که ببینند زائران شیعه به خاطر بزرگترین تجلی ایمانشان گرد هم میآیند.
مراسم اربعین یک ویژگی خاص دیگر هم دارد. هرچند اربعین مشخصاً یک مراسم شیعی است، سنی ها و حتی مسیحیان، ایزدیها، زرتشتیها و... نیز هم بهعنوان زائر و هم بهعنوان خادم زائران در این مراسم شرکت میکنند.
اگر به ماهیت انحصاری آیینهای دینی توجه کنیم، خواهیم دید که این اتفاق چهقدر مهم است و این تنها یک معنا خواهد داشت: مردم ـ فارغ از رنگ و نژاد ـ حسینبنعلی را نماد فراگیر، بیحد و مرز و فرامذهبی از آزادی و ایثار میدانند.
اما چرا شما هیچگاه درباره این مراسم چیزی نشنیدهاید؟ احتمالاً به این قضیه مربوط است که رسانهها عموماً و خصوصاً وقتی با اسلام مواجه میشوند، بیشتر با تصویری منفی، سیاه و افراطی سر و کار دارند تا روایتی مثبت و امیدبخش.
اگر چندهزار معترض ضدمهاجرت در خیابانهای لندن جمع شوند، در سرخطهای خبری جای خواهند داشت. به راهپیمایی دموکراسیخواهانه در هنگکنگ یا تجمع ضد پوتین در روسیه نیز به همین میزان توجه خواهد شد. اما یک تجمع بیست میلیونی در یک محیط متشنج سرشار از ترور و ناعدالتی حتی در بخشهای خبری تلویزیونی جایی ندارد.
این حرکت باشکوه بهطور نانوشته مسکوت گذاشته میشود؛ حتی اگر تمام مؤلفههای یک پدیده چشمگیر را داشته باشد؛ مؤلفههایی مانند جمعیت چشمگیر، اهمیت سیاسی، پیام انقلابی، محیط متشنج و اصالت. اما اگر این خبر از زیر دست سردبیران بخشهای خبری در برود، شگفتی میآفریند و افرادی زیادی را تحتتأثیر قرار میدهد.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت دوم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
در میان افراد بیشماری که تحت تاثیر این مراسم خاص بودند، جوانی استرالیایی بود که چندین سال پیش با او ملاقات داشتم و بهتازگی اسلام آورده بود. واضح است که کسی بهراحتی دینش را تغییر نمیدهد. بنابراین، وقتی از او جویا شدم، گفت که همه چیز از سال 2003 شروع شد.
جوان گفت: یک شب، همانطور که صحنهای از حرکت میلیونها نفر به سمت شهر کربلا را در خبرها مشاهده میکرد، با اسم فردی مواجه شد که هیچگاه آن را نشنیده بود: «حسین». برای اولین بار در دهههای گذشته و در یک رخدادی که در سرتاسر جهان به تصویر کشیده میشد، جهان توانسته بود شمهای از حرکتی را ببیند که پیشتر در عراق ممنوع شده بود.
وقتی که رژیم بعثی و سنی در عراق سقوط کرد، بینندگان غربی مشتاق بودند که ببینند عراقیهایی که هماکنون از دست کنترل دیکتاتور خلاص شده اند، چه عکسالعملی خواهند داشت. «جمهوری وحشت» سقوط کرده بود. آن جوان استرالیایی میگفت که دائم از خودش میپرسید که کربلا کجاست و چرا همه رو به سوی آن دارند؟ حسین کیست که چنین شوری به پا کرده که مردمان بعد از چهارده قرن برای عزای او میآیند؟
آنچه او در یک گزارش شصت ثانیهای دیده بود تکاندهنده بود؛ زیرا این تصویر بر خلاف آن چیزی بود که قبلا دیده بود. پیوند قویای باعث شده بود که مردمان مانند برادههایی باشند که هرچه به مغناطیس لامَفَرّ حسینی نزدیک میشوند، تجمعشان بیشتر شود.
آن جوان استرالیایی گفت: اگر میخواهید یک دین حی و حیاتبخش را ببینید، به کربلا بیایید. چهطور مردی که 1396 سال پیش کشته شده است اینچنین حی و حاضر است که میلیون ها نفر مصیبت او را مصیبت خود میدانند؟
بعید است که آدمها وارد نزاعی شوند که دغدغه شخصیای نسبت به آن نداشته باشند. از سوی دیگر، اگر احساس کنید که کسی به خاطر آزادی شما، حق برخورد عادلانه با شما و حق زندگی باشرافت شما جنگیده است، احساس میکنید که علاقهی زیادی به او دارید و دلبسته او هستید تا آن جا که بعید نیست که به باورها و عقاید او روی بیاورید و تغییر دین یا مذهب بدهید.
مسلمانان حسین نوه محمد، پیامبر اسلام، را سیدالشهدا مینامند. او از بیعت با خلیفه نابکار، یزید، سرتافت و در کربلا و در روز عاشورا کشته شد. او و خانوادهاش در صحرا با لشگر سیهزار نفره محاصره شدند و از آب و غذا محروم شدند و نهایتاً سر از تنشان جدا کردند و تنشان زیر سم اسبان رفت.
ادوارد گیبون، مورخ انگلیسی، مینویسد: «داستان تراژیک مرگ حسین، احساسات هر خواننده دلسنگی را نیز تحریک میکند».
از آن روز به بعد، شیعیان در روز عاشورا و روز اربعین، در رثای حسین عزاداری می کنند. در بسیاری از سنت های اسلامی، عزاداری چهل روزه مرسوم است.
من به کربلا، شهر اجدادیم، سفر کردم تا بفهمم که چرا این شهر اینقدر همگان را از خود بیخود میکند. مشاهده کردم که حتی بزرگترین لنزهای دوربینها هم برای به تصویر کشیدن روح این اجتماع پرجوش و خروش اما آرام و ایمن کوچک اند.
انبوهی از مردان، زنان (غالباً با حجاب مشکی) و کودکان از این کران تا آن کران را پر کردهاند. جمعیت آنقدر زیاد است که صدها مایل را بند آوردهاند.
فاصلهی 425 مایلی میان شهر بندری بصره تا کربلا مسیری طولانی است که معمولاً با ماشین طی میشود اما بهطور خارقالعادهای در این مراسم، افراد با پای پیاده آن را میگذرانند.
دو هفته کامل طول میکشد تا زائران این مسیر را طی کنند. آدمها با سنهای مختلف زیر آفتاب سوزان روز و سرمای استخوانسوز شب این مسیر را پیاده میروند. آنها از میان مسیرهای ناهموار و از دل نقاط تمرکز تروریستها و از نقاط خطرناک عبور میکنند.
زائران حتی سازوبرگهای اولیه را با خود ندارند و تنها وسایل کمی همراه با عشق آتشینشان به «مولا» حسین را با خود میآورند. پرچمها و بنرها مقصود این سفرشان را به آنها یادآوری میکند:
جان بعد از حسین بیارزش است
مرگ و زندگیم یکسان است
رواست که مرا مجنون بخوانند
این پیام شعری حماسی است که عباس، برادر حسین و فرمانده معتمد او، خوانده است. عباس نیز در نبرد کربلا در سال 680 میلادی آن هنگامی که تلاش میکرد برای برادرزادگان و خواهرزادگانش آب بیاورد، کشته شد. میزان امنیتی که در عراق وجود دارد و آن را سرخط خبرهای جهانی کرده است، جای شکی نمیگذارد که این عبارت یک عبارت اصیل به تمام معناست.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت سوم
🔰 گزارش خبرنگتر روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
صبحانه، نهار و شام رایگان، یکی از بخشهای این حرکت زائرانه که هر بییندهای را به شگفتی وامیدارد مشاهده هزاران موکبی است که همراه با آشپزخانه سیار هستند و توسط روستاییانی ساخته شده است که در محدوده مسیر پیادهروی زائران زندگی میکنند.
موکبها جاهایی هستند که تمام مایحتاج زائران در آنجا تأمین میشود. از غذای تازه گرفته تا جای استراحت؛ از تلفن رایگان بینالمللی گرفته تا گهوارههای کودکان؛ همه چیز رایگان است. درواقع، لازم نیست در این مسیر 400 مایلی، زائران چیزی غیر از لباسهایشان را حمل کنند.
شگفتتر از آن نحوه دعوت از زائران برای خوردن و نوشیدن است. فعالان موکبها به میان راه آمده و به زائران التماس میکنند تا پیشنهاد آنها را قبول کنند. غالبا این پیشنهاد شامل سرویس کاملی است که در شأن پادشاهان است.
ابتدا پاهایتان را ماساژ میدهند؛ سپس یک وعدهی غذای لذیذ به شما میدهند؛ سپس از شما دعوت میکنند تا در فاصلهای که لباسهایتان را میشویند و اتو میکنند، استراحت کنید. البته همهی اینها را با افتخار انجام میدهند.
برای آنکه شمهای از ماجرا را درک کنید، به این نکته توجه کنید: پس از زلزله هائیتی و با حمایت و همدلی جهانی، برنامه غذای جهانی سازمان ملل اعلام کرد که با تلاشهای زیادش، نیممیلیون وعده غذایی تحویل داده است. ارتش ایالات متحده منابع عظیمی از آژانسهای فدرال را فراهم کرد و اعلام کرد که در مدت پنجماه بعد از این فاجعه انسانی، 4.9 میلیون وعده غذایی به اهالی هائیتی تحویل داده شده است.
حالا این را مقایسه کنید با تعداد بیش از 50 میلیون وعده غذایی در روز در طول مراسم اربعین که برابر است با حدود 700 میلیون وعده غذایی برای تمام مدت این مراسم. تمام این غذاها نه با سازمان ملل متحد یا هر خیریه بینالمللی دیگری بلکه توسط کارگران و کشاورزان فقیری تأمین شده است که عاشق این اند که به زائران خدمت کنند و تمام سال پسانداز میکنند.
همه چیز، مانند امنیت این مراسم، غالباً بر عهده رزمندگان داوطلبی است که یک چشم بر داعش دارند و یک چشم بر محافظت از مسیر پیادهروی زائران. یکی از افراد فعال در موکبها میگوید: «برای آنکه ببینید اسلام چه آموزههایی دارد، به رفتار چندصد تروریست وحشی نگاه نکنید. بلکه به از جان گذشتگی بیچشمداشتی نگاه کنید که میلیونها زائر اربعین از خود نشان میدهند.»
درواقع، از چند لحاظ باید مراسم اربعین در کتاب گینس ثبت شود: بزرگترین گردهمآیی سالانه، طولانیترین میز غذای پیوسته، بیشترین افرادی که بهرایگان غذا میخورند، بزرگترین گروه داوطلبانهای که به یک واقعه خاص خدمت میکنند و همه اینها در جایی است که تهدید حملات انتحاری وجود دارد.
فقط به این جمعیت انبوه نفسگیر نگاه کنید. چیزی که باید به این منظره اضافه کنید این است که هرچه شرایط امنیتی، بدتر میشود، افراد بیشتری انگیزه پیدا میکنند که تهدیدهای تروریستها را به چالش بکشند و در این موقعیت خطرناک به پیادهروی میپردازند.
بنابراین، این حرکت زائرانه، صرفاً یک فعالیت مذهبی نیست بلکه مظهری از مقاومت است. ویدئوهایی در فضای آنلاین منتشر شده است که نشان میدهند چهطور مهاجمان انتحاری خود را به میان زائران میاندازند و صرفاً باعث افزایش جمعیت زائران میشوند؛ زائرانی که همصدا میخوانند:
اگر دست و پایمان را قطع کنند
به سرزمینهای مقدس میرویم.
انفجارهای وحشتناکی که در طول سال اتفاق میافتند غالباً علیه شیعیان بوده و جان افراد بیشماری را میگیرد. این انفجارها خطرات و ناامنیهایی که متوجه شیعیان عراق است را نشان میدهد. اما به نظر میرسد که این تهدیدهای مرگآور نمی توانند مردم ـ پیر و جوان، عراقی و غیر عراقی ـ را از این سفر خطرناک به سوی شهر مقدس کربلا بازدارند.
برای فردی که بیرون از این ماجراست راحت نیست که بفهمد چه چیزی به این زائران امید و نیرو میبخشد. شما زنان بچه به بغل، مردان ویلچر نشین، مردمان عصا به دست و نابینایان زیادی را در این مسیر میبینید.
من پدری را دیدم که تمام مسیر بصره تا کربلا را با پسر معلولش سفر کرده بود. پسر دوازده ساله معلولیت ذهنی داشت و نمیتوانست بدون یاری دیگران راه برود. بخشیهایی از مسیر، پدر پسر را روی شانههای خود نشانده بود و راه میرفت. این داستانی است که میتوان از روی آن فیلمهایی ساخت که قابلیت دریافت اسکار دارند اما به نظر میرسد که هالیوود بیشتر با قهرمانان کمیک سروکار دارد.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت چهارم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
زائران حرم حسین و برادرش، عباس، صرفا تحت تاثیر احساسات نیستند. آنها به یاد شهادت جانسوز ایشان گریه میکنند و با این کار، بر دلبستگیشان به آرمانهای او تأکید میکنند.
وقتی زائران به حرم حسینی میرسند، اولین کاری که میکنند خواندن زیارتنامه است؛ متن مقدسی که شمهای از مقام حسین را نشان میدهد. در این زیارت، آنها حسین را وارث آدم، نوح، ابراهیم، موسی و عیسی میخوانند. در این مطلب، نکته عمیقی خوابیده است. نشان میدهد که پیام حسین در باب حقیقت، عدالت و عشق، امتداد جداییناپذیر پیام همه پیامبران راستین است.
مردم به کربلا میروند اما نه برای آنکه از مناظر آن لذت ببرند، از زیباییهای آن به هیجان بیایند، خرید کنند و اماکن تاریخی را ببینند. آنها میروند تا گریه کنند. تا عزاداری کنند و فضای روحانی مرقد حسین را درک کنند. آنها وارد حرم حسینی میشوند تا بر بزرگترین ایثار و ازخودگذشتگیای که تا به حال دیده شده، گریه و عزاداری کنند.
انگار همگان پیوندی شخصی با مردی دارند که هیچگاه او را ندیدهاند. با او سخن میگویند و نامش را میخوانند. به ضریحش چنگ میزنند و زمین حرم را بوسه میزنند. در و دیوار آنجا را آنگونه لمس میکنند که انگار صورت یک دوست صمیمی و قدیمی را لمس میکنند. این تصویری حماسی است. انگیزهشان چیست؟
باید شخصیت و شأن امام حسین را فهمید و درک کرد که اینان چه ارتباط روحانی ای با سرگذشت جاوید او برقرار میکنند.
اگر جهان حسین را، پیاش را و ایثارش را درک میکرد، ریشههای تاریخی داعش و تمایل آنها به خونریزی را میفهمیدند. قرنها پیش در کربلا بود که انسانیت خباثتی را دید که در قتل حسین موج میزد. نور در مقابل تاریکی بود. فضیلت در مقابل رذالت بود. حضور حسین در همهی جنبههای زندگی دوستدارانش موج میزند. سرگذشت حسین رشد و تکامل را تشویق کرده و هیچ نوعی از بایکوت رسانهای نمیتواند نور آن را خاموش کند.
این حسین کیست؟
از نظر صدها میلیون نفر از پیروانش، چنین سوالی که حتی ممکن است کسی را به تغییر دین و مذهبش وادارد، زمانی پاسخ میگیرد که شما با پای پیاده به سوی حرم حسینی راهپیمایی کنید.
independent.co.uk/news/world/middle-east/arbaeen-pilgrimage-kerba
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
رهبرانقلاب: آمریکاییها با رفتار خصمانهای که با سپاه نشان دادند، عزت سپاه را بیشتر کردند
فرمانده کل قوا در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاه امام حسین (ع):
🔹امروز سپاه بحمدالله هم در داخل، هم در خارج از کشور دارای عزت است.
🔹اتفاقاً دشمنان هم به این عزت کمک کردند. آمریکاییها با چهرهی خشن و عبوسشان و با رفتار خصمانهای که با سپاه نشان دادند، عزت سپاه را بیشتر کردند.
🔸دشمنان خدا با بندگان خدا دشمنی میکنند و این دشمنی، چهرهی بندگان خدا را روشنتر میکند و آنان را عزیزتر میکند. ۹۸/۷/۲۱
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
🔰 راهپیمایی اربعین یک رسانهی بیهمتا است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری دانشگاه امام حسین (ع):
🔹️ اهمیت اربعین از روز اول هم که به وجود آمد، به همین اندازهی امروز بود.
🔹️ اربعین اول، رسانهی پُرقدرت عاشورا است. این چهل روز، چهل روز فرمانروایی منطق حق در میان دنیای ظلمانی بنیامیه و سفیانیها بود.
اهلبیت در یک حرکت چهلروزه طوفانی بپا کردند.
🔹️ امروز هم این حرکت راهپیمایی در دنیای پیچیده و پُرتبلیغات، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است. چنین چیزی در دنیا وجود ندارد؛ [اینکه] همه حرکت میکنند به سمت آن مبدأ.
🔺️ بدرستی گفتید که #الحسین_یجمعنا. این حرکت باید روزبهروز گسترش و عمق بیشتری پیدا بکند. ۹۸/۷/۲۱
🏷 #دیدار_دانشگاه_امام_حسین
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
اظهار شرمساری یک دانشآموز بهخاطر خسارت به بیتالمال!
قابل توجه بعضی از مسئولین!
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
✳️ #روحانی : دولت بدون #شورای_نگهبان به سمت دیکتاتوری می رود
#حسن_روحانی با بیان این که در مقابل قوه مجریه اگر نهاد ناظری نباشد به سمت دیکتاتوری پیش می رود گفت : برای اینکه جلوی دیکتاتوری گرفته شود قانون اساسی پیش بینی کرده که شورای نگهبان تفسیر این قانون را برعهده داشته باشد .
✅#دولت همیشه قانون را به نفع خود تفسیر می کند
وی در ادامه با اشاره به این که قوه مجریه در انتخاب اعضای شورای نگهبان نقشی ندارد دلیل آن را اینگونه توضیح داد : قوه مجریه در انقلاب های جهانی و در تاریخ همیشه قانون را به نفع خود تفسیر می کردند و انقلاب را به استبداد می کشاندند بنابراین در قانون اساسی ما برای مقابله با دیکتاتوری شورای نگهبان پیش بینی شد.
✅ معیار و مبنا سخنان رهبر انقلاب است/ مواضع مسئولان را با سخنان رهبر بسنجید
نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فضای سیاسی کشور اظهار داشت : معیار و مبنا سخنان رهبر انقلاب است مردم مصاحبه ها و سخنرانی ها را بخوانند و مواضع مسئولان را با بیانات امام و رهبری مقایسه کنند تا ببینند چه کسانی در خط انقلاب هستند در خط امام هستند در خط این امت هستند و چه کسانی هستند که برخلاف نظر امام که نظر امت خواهد بود قدم برداشتند.
#روزنامه_جمهوری_اسلامی ، ۹ آذر ۱۳۵۹ ، صفحه ۷
منبع: مطبوعات قدیمی
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
❌ شبهه ۵۲۷
روند پيدايش و گسترش اسلام:
تاریخ ها به میلادی
570 – تولد پیامبر در عربستان ....
....
... 622 – پیامبر از مکه به مدینه مهاجرت میکند
623 – جنگ ودان
623 – جنگ صفوان
623 – جنگ ذوالعشير
624 – پیامبر و اطرافیانش آغاز به حملات پی در پی به کاروانهای تجارتی و غارت ثروت آنها
624 – زکات اجباری میشود
624 – جنگ بدر
624 – جنگ بنی سلیم
624 – جنگ بنی قینقاع
624 – جنگ سویق
624 – جنگ بنی قطفان
624 – جنگ بحران
625 – جنگ احد
625 – جنگ حمراء الاسد
625 – جنگ بنی النضیر
625 – جنگ ذات الرقاع
626 – جنگ بدر الاخره
626 – جنگ دومه الجندل
626 – جنگ بنی المصطلق
627 – جنگ خندق
627 – جنگ بنی قریظه
627 – جنگ بنی لحیان
627 – جنگ غیبه
627 – جنگ خیبر
628 – پیامبر معاهده ای را با قریش امضا میکند
630 – نبرد فتح مکه
630 – جنگ حنین.
630 – جنگ تبوک
632 – پیامبر فوت میکند.
632 – ابوبکر، پدرزن پیامبر، و عمر حرکتی نظامی را آغاز میکنند تا اسلام را در عربستان تحمیل کنند
633 – جنگ در عمان
633 – جنگ حضرموت.
633 – جنگ کازیما
633 – جنگ ولاجه
633 – جنگ اولیس
633 – جنگ عنبر
634 – جنگ بصره
634 – جنگ دمشق
634 – جنگ اجنادین.
634 – مرگ ابوبکر و به خلافت رسیدن عمر
634 – جنگ نمارق
634 – جنگ سقطیه.
635 – جنگ جسر.
635 – جنگ بویب.
635 – فتح دمشق.
635 – جنگ فحل
636 – جنگ یرموک
636 – جنگ قادسیه
636 – فتح مدائن
637 – جنگ جلولاء
638 – جنگ یرموک
638 – مسلمانان رومی ها را شکست میدهند و وارد جارالسلام میشوند
638 – فتح جزیره
639 – فتح خوزستان و حرکت به سوی مصر
641 – جنگ نهاوند
642 – جنگ ری در ایران
643 – فتح آذربایجان
644 – فتح فارس
644 – فتح خاران
644 – عمر کشته میشود، عثمان خلیفه میشود
647 – فتح جزایر قبرس
648 – حمله به بیزانسی ها
651 – جنگ دریایی علیه بیزانسی ها
654 – اسلام در شمال افریقا پخش میشود
656 – عثمان کشته میشود، علی خلیفه میگردد
658 – جنگ نهران
659 – فتح مصر
661 – علی کشته میشود
662 – مصر به دست اسلامگرایان می افتد
666 – مسلمانان به سیسیل ایتالیا حمله میکنند
677 – محاصره قسطنطنیه
687 – جنگ کوفه
691 – جنگ دیر الجلیغ
700 – حملات نظامی به شمال افریقا انجام میگیرد
702 – جنگ دیر الجمیرا
711 – مسلمانان به جبل الطارق حمله میکنند
711 – فتح اسپانیا
713 – فتح ملتان (منطقه ای در پاکستان)
716 – حمله به قسطنطنیه
732 – جنگ در فرانسه.
740 – جنگ نوبلز.
741 – جنگ بگدورا در شمال افریقا
744 – جنگ عین الجر
746 – جنگ روپار ثوثا
748 – جنگ ری
749 – جنگ اصفهان
749 – جنگ نهاوند
750 – جنگ زب
772 – جنگ حنبی در شمال افریقا
777 – جنگ ساراگوسا در اسپانیا
و نتیجه:
اسلام دین صلح و دوستی است!!!!!!
همه با آغوش باز اسلام را پذیرفتند!!!!!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
اولا همهی جنگهای صدر اسلام دفاعی بوده است. یعنی آغازگر جنگ دشمنان اسلام بوده اند نه اسلام.
ثانیاً مسئولیت جنگ های غیر زمان پیامبر، برعهده اسلام نیست چون توسط جانشینهای مشروع پیامبر طراحی نشده است. آیا میتوان مسئولیت جنگ جهانی اول، دوم، حمله به افغانستان و عراق توسط آمریکا، حمله اتمی به هیروشیما و.... را برعهده دین مسیحیت دانست؟ خیر چون درست است که مهاجمان همه مسیحی بوده اند اما ربطی به دین مسیحیت ندارد، همینطور که جنایات رژیم صهیونسیتی را نمیتوان به پای دین یهود نوشت و یهودیان بسیاری از این جنایات اعلام بیزاری کرده اند.
خلاصه اینکه یک عده از مسلمانان در گوشهای از دنیا به حکومت رسیده بودند که مانند همه پادشاهان تاریخ در فکر کشورگشایی و کسب ثروت و مال، به کشورهای دیگر حمله کرده اند. درحالیکه نه نماینده رسمی اسلام بوده اند و نه قوانین مکتوب و مدون اسلامی چنین اجازه ای به آنها میداده است.
دست آخر اینکه علیرغم وقوع این جنگها باید بدانیم که اسلام آوردن مردم دنیا به زور نبوده است. وگرنه مردم ایران که چندین نوبت مورد تهاجم بیگانگان (اسکندر مقدونی، مغول، تاتار و....) بوده اند هربار باید تغییر دین میدادهاند، درحالیکه چنین نبوده است.
همچنین در کشورهایی مانند مالزی، اندونزی و.... اساساً جنگی اتفاق نیفتاده است ولی اکثر قاطع آنها مسلمان است.
خلاصه اینکه نتیجه گیری نویسنده از مقدماتی است کاملاً بیربط!
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن بسیار زیبا
عشق یعنی به تو رسیدن...
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شادی پس از گل «مهدی ترابی» بازیکن تیم پرسپولیس
تنها راه نجات کشور....
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای «ترابی» بازیکن تیم پرسپولیس در مورد شادی بعد از گلش
🔹شادی بعد از گلم دلی بود. هدفم فقط گوشزد کردن یک نکته به مسئولان بود.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir