علت پذیرش قطعنامه توسط امام راحل از دیدگاه امام دوم انقلاب
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
پروژه جدید علیه دستگاه قضا؛ اینبار یک سارق به عنوان دستگیر شده اغتشاشات معرفی شد!
🔸پس از ماجرای نوید افکاری، اینبار رسانههای معاند مدعی شدهاند که «نادر مختاری» از دستگیرشدگان اغتشاشات آبان ۹۸، به دلیل خوردن ضربات باتوم در کما بوده و قبل از نوروز۹۹ به هوش آمده و اخیرا در بازداشتگاه فوت کرده.
▪️ماجرا از چه قرار است؟
🔹مدیرکل زندانهای تهران در این خصوص میگوید نادر مختاری از ۶ بهمن ۹۴ با جرم سرقت در ندامتگاه تهران بزرگ نگهداری میشده و به دلیل نداشتن شرایط در سال ۹۸ حتی یک ساعت نیز از مرخصی استفاده نکرده.
🔹وی از ابتدا که به زندان معرفی شده بیماری تنگی نفس داشته و به علت ابتلا به بیماری و چندین مرحله اعزام به بیمارستانهای مختلف، در روز شنبه ۲۹ شهریور ۹۹ فوت میکند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تذکر شدیداللحن رهبر انقلاب به مسئولین در خصوص عدم استفاده از خودروی دولتی
🔹«حق ندارن آقایون اون وقتی که امکانات شخصی دارن از امکانات دولتی استفاده کنند، ماشین دارید سوار بشید بیایید محل کارتون، ماشین دولتی یعنی چه؟»
#دناپلاس
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
▪️حسین باستانی توی این مستندی که از روی این نوار به اصطلاح محرمانه درست کرده هی اشاره می کنه به حسین طائب و ارجاع میده به مسئول فعلی سازمان اطلاعات سپاه؛ در حالیکه اون حسین طائب در نوار در همان دفاع مقدس شهید شده! همینقدر مستندشون مستنده😂
💬 mikaeeldayani
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
حاشیه توییتی حمید رسایی بر توییت رییس شبکه چهار درباره برنامه زاویه و به چالش کشیدن قانون حجاب
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
روایت آماری یک #فاجعه
ایران با سرعت زیادی تنها در ۲۰ سال، نرخ فرزندآوریاش رو از ۶ فرزند به ازای هر زن به کمتر از ۲ فرزند رسونده
۱۵ ساله که جمعیتاش رو جایگزین نمیکنه!
ایران سریعترین سرعت کاهش نرخ باروری در تاریخ جهان رو هم داره!
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
❌ شبهه ۶۷۷
"خدای مَمَلی"*
"مهاجرانی" وزیر ارشاد دولت خاتمی ، زادهٔ روستای "مهاجران" از توابع اراڪ است و ڪتابی دارد به نام
👈🏼*" زری رقاص"*
ڪه گوشه ای از خاطرات دوران ڪودڪی و نوجوانی زری رقاص قبل انقلاب هست
و اینڪ خاطره ای از ڪتاب "زری رقاص " با عنوان
"خدایِ مملی":
✳"زری رقاص " از لحاظ سواد وفهم چیز دیگری بود!
خوش سخن و با سواد ،
ادیب و نڪته دان
بانویی شاد ڪه
خانقاهی نداشت.
دست هایش بسیار نیرومند بود و
زندگی اش از دسترنج خود و باغِ
انگورش میگذشت.
✳آقای "اخوان"، هم مدیر مدرسهٔ
ما بود و هم معلم ؛ خوب درس میداد.
تا اینڪه "یَرَقان" گرفت
و در خانه ما بستری شد
و از "زری رقاص " خواهش ڪرد طبق شرایط و ضوابط بجایش درس بدهد.
✳"زری رقاص" روز اول حضور
در ڪلاس گفت:
بچه ها! امروز ما میخواهیم درباره "خدا" صحبت ڪنیم.
....
.....
....
....
✳"زری رقاص " برگشت و "مملی"
را بغل ڪرد و گفت:
بارڪ الله پسرم!
با "خدا" باید همین جور حرف زد
✳ڪلاس تمام شد
و " زری رقاص "
به خانه خود رفت و همان شب با خط خودش نامه ای نوشت ڪه
"باغ پدریاش"
را ڪه بهترین باغ انگور در "روستای مارون" بود ،
به خانوادهٔ "مملی" بخشید!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
دروغگویی دشمنان دین و روحانیت حد و اندازه ندارد. آنچه در متن فوق به «زری رقاص» نسبت داده شده در حقیقت بریده ای از کتاب «حاج آخوند» نوشته عطاءالله مهاجرانی است. داستان مذکور هم یک قضیه واقعی در مورد شخصی روحانی به نام حاج شیخ محمود رضا امانی است. اما دشمنان دین و روحانیت نه تنها این شخصیت را سانسور کردند بلکه اساسا شخصیت داستان و حتی نام کتاب را تغییر داده اند. جالب اینکه همین افراد ادعا میکنند دین آنها انسانیت و راستگویی است.
انگیزه آنها از تغییر اسم و عنوان در نوشته فوق این است که چون در پایان این داستان مطالباتی از مسئولان مطرح شده، سعی میکنند با تغییر اسم شخصیت واقعی داستان و نام کتاب، کاربران را از توجه به اینکه روحانیون از جنس مردم اند و مانند همه مردم از وضعیت موجود ناراضی اند را محروم کنند. البته مدیونید اگه فکر کنید ضدانقلاب محترم دانستن را حق مردم نمیداند!!
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
#سوال کاربران
سوالم این بود که درسوره مریم آیه هفتاد و یک، چرا خدا در قرآن در این آیه فرموده که همه رو به دوزخ میبرم همه خوبو بد و بعد خوبان میرن بهشت خیلی سوال شده که این چه وعده ای هست که خدا داده چرا خوبو و بد برن دوزخ اگه اونجوری باشه خوب همه گناه میکنن میگن خوب آخرش میریم جهنم بعدش میبره بهشت.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 پل صراط که باید از آن عبور کرد تا به بهشت رسید، بر روی جهنم قرار دارد، و از این لحاظ است که همه باید وارد جهنم شود (توجه داشته باشید که «وارد» میشویم؛ در زبان عربی ورود و دخول متفاوت هستند، همینکه در آستانه جایی مثلاً جهنم قرار بگیریم به آن ورود گفته میشود اما دخول به جهنم مخصوص گناهکارانی است که توبه نکرده اند.)
این نکته را هم بد نیست بدانید که علت قرار گرفتن پل صراط بر جهنم این است که پل صراط حقیقت و ذات دنیا است و انسان مأمور است تا از دنیا پلی بسازد برای حیات برتر و جاوید، این مفهوم در آخرت به این شکل مجسم میشود.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
☑️ پرسش:
در مورد واقعیت شخصیت تاریخی دختری به نام #رقیه سوال داشتم
✅ پاسخ:
🆔 @shobhe_shenasi
اگرچه در بسیاری از منابع، ميان فرزندان امام حسين (علیه السلام) نامي از حضرت رقيه (سلام الله علیها) برده نشده است. "محدث قمي" نيز در فرزندان حسين بن علي (علیهما السلام) ذكري از حضرت رقيه (سلام الله علیها) به ميان نياورده است.
🔸اما در "منتهي الآمال"(1) از "كامل بهائي" نقل كرده است: كه در "شام" از بچه هاي كوچك شهادت پدرشان را مخفي مي كردند و به آن ها مي گفتند پدرتان به مسافرت رفته. بر همين وضع بود تا يزيد آن ها را به خانه شخصي خود منتقل نمود. امام دختري چهارساله داشت. شبي از خواب بيدار شد. گفت: پدرم كو. اكنون او را در خواب ديدم. ناراحت و پريشان بود. زنان كه نواي اين كودك را شنيدند. همه صدا به گريه بلند كردند. ساير بچه ها نيز گريه مي كردند. "يزيد" از خواب بيدار شد. پرسيد: چه خبر است؟ جريان را به او گفتند. دستور داد سر پدرش را برايش ببرند سر را آوردند در دامن آن كودك گذاردند. پرسيد: چيست؟ گفتند: اين سر پدر توست چنان ناراحت شد كه فريادي زد از همان ناراحتي مريض گرديد و پس از چند روز فوت شد.
🔹اين واقعه بنابر قول "وقايع الشهور و الايام" "آيت ا. . . بيرجندي" در پنجم ماه صفر اتفاق افتاده است. در كتاب "رياض القدس" مينويسد كه روز پنجم صفر بنا به قولي حضرت رقيه (سلام الله علیها) از دنيا رفته و آن طفل كوچك كه مرحوم "آيت الله بيرجندي" در كتاب "وقايع" فرموده. به احتمال قوي حضرت رقيه سلام الل علیها بوده است. (2)
🔻روايت فوق نام اين دختر را بيان نكرده و از او فقط با تعبير دخترك چهارساله ياد كرده است.
☘️براي وجود چنين دختري دو شاهد ميتوان آورد:
📌شاهد اول:هنگامي كه زينب(سلام الله علیها) در كوفه با سر بريده امام حسين(علیه السلام) مواجه شد. اشعاري سرود كه در ضمن آن آمده است:«اي برادرم! با فاطمه كوچك سخن بگو كه نزديك است قلبش تهي گردد». (3) كه نشان از وجود چنين دختر خردسالي كه در فراق پدر بيتاب بوده دارد.
📌شاهد دوم: امام حسين(علیه السلام) در آخرين لحظات حيات خويش. هنگام مواجهه با شمر فرمود: الا يا "زينب" يا "سكينه"! يا ولدي! من ذايكون لكم بعدي؛ الا يا "رقيه"! يا "امكلثوم"! انتم وديعة ربي. اليوم قد قرب الوعد. (4)
🔸اگر چه اين جا نيز تنها يك نقل تاريخي است.
"ابن فندق" (م 565ق)نيز در "لباب الانساب" از حضرت رقيه سلام الله علیها به عنوان دختر امام حسين(علیه السلام) ياد كرده است.(5)
✍️آقاي "محمد باقر مدرس" مي گويد: درباره اين دختر امام حسين (علیه السلام) از مرحوم آيت الله "نجفي" كتباً و شفاهاً سؤالاتي نمودم. فرمود: اگر چه مدارك معتبر از وجود چنين دختري ساكت است. لكن با وجود اين شهرت نمي شود انكار كرد. (6)
▪️"شهید مطهری" در "حماسه حسيني"، وجود حضرت رقیه (سلام الله علیها) را انکار نمیکند، بلکه داستان خرابه "شام" را زیر سوال میبرد که مربوط به يادداشتهاي استاد شهيد مي باشد که در واقع فيشهاي تحقيقاتي ايشان بوده که قصد داشته اند بعدها راجع به آنها تحقيق نمايند تا به نتيجه نهايي و قطعي برسند. چنانکه در ميان اهل پژوهش و تحقيق مرسوم است. ولي متأسفانه ناشر محترم آثار ايشان همانطورکه در مقدمه کتاب نيز تذکر داده است اين يادداشتهاي خام را که هنوز در آنها تحقيق صورت نگرفته است، در کنار سخنرانيهاي استاد که ديدگاههاي نهايي ايشان بوده، به چاپ رسانده است و اين دستاويزي براي برخي اشخاص کم اطلاع و بعضاً معاند قرار گرفته است.
پي نوشت ها :
1. محدث قمى، منتهى الآمال في تواريخ النبي و الآل،ناشر: دليل، مكان نشر قم، سال چاپ: 1379 ش، نوبت چاپ اول، ج2، ص 1002.
2. حضرت رقيه دختر امام حسين، شيخ علي فلسفي خراساني، ص5.
3. « …يا اخي فاطمة الصغيرة كلمّها فقد كاد قلبها ان يذوبا »بحارالانوار، ج 45، ص 115؛ القندوزي، ينابيع المودة، انتشارات الشريف الرضي، چاپ اول 1371 ش، ج 2 ص 421
4. مـوسوعة كلمات الامـام الحسين، معهد تحقيقات بـاقرالعلوم، دارالمعروف، قم، 1415 هـ. چاپ اول؛ ص 511، ينابيع الموده، ج 2، ص 416.
5. ابن فندق، لباب الانساب، تحقيق سيد مهدي رجايي، كتابخانه آيت الله نجفي،قم، ج 1 ص 355
6. شخصيت حسين، محمد باقر مدرس بستان آبادي، ناشر دارالكتب الاسلاميه، ص458
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi