خب دهه اول #محرم هم تموم شد....
ــــــــــــــــــــــ
✅ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
✅ @shobhe_ir
▫️ ﷽
❌شبهه ۳۵۲
محرم تمام شد.
به خانه هایتان بروید.
مهیا شوید برای همه انچه که بوده اید.
حسین را هم درون پستو هایتان پنهان کنید تا سال دیگر .
چون علم و کتل ونخل و زنجیرهایتان.
اکبر و اصغر و قاسم و عباس را هم!
عباس را نه!
به کارتان می اید .
برای قسم خوردنتان هنگام دروغ.
برای گاه خطر هایتان .
زمانی که می خواهید سر دیگری کلاه بگذارید وشاهدی می خواهید.
فردا صبح هم کرکره مغازه هایتان را بالا بدهید.
دربنگاهایتان را باز کنید و یک لایتان را چهار لا حساب کنید.
کلاه هایتان را آماده کنید برای اینکه دوباره تا خرخره سر مردم بگذارید.
آنچه را این روز ها خرج نذریهایتان کردید .
خرج شربت چای مرغ وبرنجتان
به یک باره جبران کنید .
بروید و حسین و دردهایش را به حال خود بگذارید.
دکتر شریعتی
✅پاسخ
✅ @shobhe_ir
🔹 بهترین دلیل برای غرض و مرض نویسنده متن فوق، نسبت دادن متن هتاکانه فوق به دکتر شریعتی است.
این جملات نه تنها در هیچ یک از آثار دکتر شریعتی وجود ندارد، بلکه ایشان خود سخنران جلسات محرم بود. جهتگیری آثار مکتوب و شفاهی وی نیز بر خلاف آنچه در بالا آمده می باشد.
🔹 اما غیر از #دروغگویی و بهتان که همواره در شبهات اسلام ستیزان دیده میشود، غرور و خودبرتربینی آنهاست که جالب توجه است.
نوشته فوق گویی القاء می کند که هرچه گناه است و فساد، از دوست داران حسین علیهالسلام و اسلام سر میزند و آنها معصوم و بیگناه یک گوشه ای نشسته و مشغول زندگی انسانی هستند!!!
به تعبیر قرآن:
چون به آنان گویند: در زمین فساد نكنید، میگویند: فقط ما اصلاح گریم! آگاه باشید که یقیناً خودشان اهل فسادند اما درک نمی کنند! (بقره:۱۱ و ۱۲)
🔹 بله تجربه هم نشان میدهد همین عاشقان سیدالشهداء بیشترین کمک به فقرا را داشته و سالمترین زندگی را دارند. مصاحبه با زندانیان، گفتوگو با معتادان و حتی پرسش از سالمندانی که مورد بی مهری فرزندان قرار گرفته و در خانه سالمندان زندگی میکنند، به خوبی این مطلب را اثبات می کند.
🔹 واضح است که منکر وجود افراد ناسالم حتی در مقدسترین نهادها مانند روحانیت نیستم، اما اشتباه برخی افراد را به پای جمیع مومنان و سبک زندگی آنها گذاشتن، بیانصافی و بیوجدانی دینستیزان است که همواره اتفاق میافتد.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
✅ @shobhe_ir
پاسخ به شبهات فجازی
شمایی که تا محرم میشه به فکر رفتگرا میفتی، بقیه سال و رعایت کن و آشغالاتو نریز تو خیابون. 🔹در مورد
#رفتگران و دهه محرم
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
✅ @shobhe_ir
▫️ ﷽
❌ شبهه ۳۵۳
یکی از هنرپیشهها گفته:
فقط به ما یاد دادن هر وقت آب خوردیم بگیم یا حسین، اما یاد ندادن هر وقت ظلم دیدیم بگیم یا حسین!
✅ پاسخ
✅ @shobhe_ir
🔹 نکتهای که این هنرپیشه محترم گفته، رمزگشای خیلی مطالب مهم است؛ اینکه چرا سلبریتیهای محترم برای امام حسین علیهالسلام استوری میزارن اما در مقابل ظلمهای آمریکا و اسرائیل و همچنین ظلمهایی که در یمن، سوریه و... اتفاق میافتد سکوت میکنند.
🔹 اما باید دانست که از کودکی به ما آموزش دادهاند که «یاحسین» اسم رمزی است که مواقع مختلف از جمله هنگام نوشیدن آب بر زبان جاری کنیم تا شعارهای امام حسین علیهالسلام همراه با آن جرعه آب، در عمق جانمان بنشیند و اینگونه است که "شمر و یزیدهای زمان" اینقدر اکنون از ما عصبانیاند.
🔹 یک توصیه
به این هنرپیشه عزیز و دیگر همکارانشان توصیهی دوستانه میکنم، اشکالاتی که در تربیت خانوادگیشان وجود دارد در سطح فضای مجازی و عموم جامعه منتشر نکنند
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
▫️ ﷽
🔹وقتی استفاده از واژه «حمله تروریستی» برای رسانههای غربی سخت میشود.
✅ @shobhe_ir
حمله تروریستی صبح امروز به رژه نیروهای مسلح در اهواز بازتاب گستردهای در رسانههای سراسر جهان داشت، اما رسانههای غربی یک بار دیگر با شیطنتهای خاص خود تلاش کردند تا اذهان عمومی را از واقعیت اتفاق افتاده منحرف کنند. این منابع خبری به جای اینکه از عبارت «حمله تروریستی» برای پوشش این رویداد استفاده کنند، صرفا از لفظ «حمله مسلحانه» یا «حمله افراد مسلح» استفاده کردهاند.
وبسایت شبکه «بی بی سی» این خبر را اینگونه در صفحه خود منتشر کرد: «طبق گزارش رسانههای دولتی ایران، افراد مسلح به روی رژه ارتش ایران در شهر اهواز واقع در جنوب غربی این کشور آتش گشوده و چندین نفر را از جمله غیرنظامیان کشته و دستکم 20 نفر دیگر را نیز زخمی کردند».
خبرگزاری «فرانسه» نیز به دنبالهروی از «بی بی سی» نوشت: «رسانههای دولتی ایران گزارش کردند که شبهنظامیان به یک رژه نظامی در جنوب غربی ایران در روز شنبه حمله کرده و دستکم 8 نظامی را کشته و حدود 20 نفر دیگر را نیز زخمی کردند.»
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
بیبیسی مهربون، برای هموطنان دوره مفصل «آموزش مقابله با حملات تروریستی»گذاشته است. چقدر انسان دوستانه؟ چقدر دلسوز؟ چقدر حقوق بشر؟
✅ @shobhe_ir
نتیجه زیرپوستی و عمیق این آموزش در مخاطب اینه: هر ایرانی هر لحظه و در هر جا باید منتظر افرادمسلح یا بمب گذار باشه و جون خودش، خانوادش و دوستانش رو در خطر ببینه. این دقیقا همون چیزیه که در ذهن ما بعد از خواندن این آموزشها نقش میبنده. شبیه آموزشهای پرتکرار مقابله با زلزله در رسانه ها پس از هر زلزله!
✅ @shobhe_ir
این یعنی القای احساس_ناامنی شدید در سطحی گسترده از مردم. یعنی کار گذاشتن یک بمب_ساعتی روحی و فکری در لایههای عمیق روان مخاطبان این شبکه به صورت مستقیم و بخش دیگری از مردم_ایران که با مخاطبان این شبکه ارتباط دارند به صورت غیرمستقیم. یعنی اضطراب دائمی و ترس عمیق در میان زنان، کودکان و حتی مردان بزرگسال.
و شما بهتر از من میدونید که همیشه احساس عدم امنیت از خود ناامنی خطرناکتره. احساس ناامنی بیشتر فلجکننده و ویرانکننده است. حتی احساس ناامنی، با از بین بردن پایهها و ستونهای پایدار کننده ثبات در جامعه، امنیت واقعی و عینی رو هم کاهش میده.
در واقع اگر الاحوازیه با عملیات امروز به زعم خودش توانست چند ده نفر رو بکشه و مجروح کنه، بیبیسی بالاتر از یک حامی رسانهای تروریستها، به عنوان یک گروه تروریستی مدرن، یعنی رسانه تروریستی در حال انجام یک عملیات تروریستی، در یک میدان چند میلیون نفری، با ایجاد وحشت و احساس عدم امنیت در میلیونها ایرانی است.
✅ @shobhe_ir
🔹 راستی! میدونید که ترور یک واژه یونانی به معنای وحشته؟! و تروریست ایجاد کننده وحشت؟
مطهر محمدخانی، کارشناس رسانه
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅✅ @shobhe_ir
▫️ ﷽
❌شبهه ۳۵۴
آلفرد یعقوب زاده(عکاس):
در سال 1359 که 20 سال داشتم خودم را به جبههها رساندم برای عکاسی جنگ. در حال نبرد و پیشروی در میان نیروهای جنگهای نامنظم، از این پسر عکس گرفتم که ترسیده بود و آموزش نظامی هم نداشت و خیلی جوان بود و 13 سال داشت.
دیدم خیلی ترسیده. رفتم به سمتش و او مرا بغل کرد و گریه کرد. گفتم خب جنگ همین است. گفت پدرم مرا آورده اینجا، و من 20 ساله سعی کردم دلداریش بدهم!
چند روز گذشت و مسوولین ستاد تبلیغات جنگ به من گفتند که: راستی آلفرد، این دوستت شهید شد.
لینک عکس:
https://eitaa.com/shobhe_ir/803
#هفته_دفاع_مقدس
✅پاسخ
✅ @shobhe_ir
🔹این ادعای دروغ و بی سند هیچ گاه از سوی یعقوب زاده مطرح نشده و زائیده ذهن های مغرض است.
عکس بالا از شهیدبسیجی حسن جنگجو است ، این رزمنده نوجوان دلاور از اولین روز حضور داوطلبانه در جبهه ( در سال ۵۹ که جنگ شروع شد ) با شهید چمران آشنا شد و به گروه جنگهای نامنظم ملحق شد.این رزمنده تبریزی در عملیات والفجر۴ مجروح شد ولی با اینکه دوران نقاهتش را می گذراند به دلیل غیرت دینی و ملی عاشقانه در عملیات خیبر حضور یافت و به فیض شهادت نائل آمد.
دلاوری های وی و عشق به جبهه اش از زبان مادرش در لینک زیر بخوانید:👇
http://www.kanoonnews.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=240859
عکس فوق در سال ۵۹ و روزهای نخست جنگ ایران و عراق، گرفته شده است. عکاس، آلفرد یعقوبزاده Alfred Yaghobzadeh، در سال ۱۳۳۷ در یک خانواده نسبتا فرهنگی و از پدری ارمنی و مادری آشوری متولد شد، با وقایع انقلاب ایران در سال ۵۷ تحصیل در رشته طراحی داخلی را رها کرد و وارد دنیای عکاسی شد.او عکاسی در دوران دفاع مقدس از افتخاراتش می داند.
مصاحبه های وی در اینترنت خواندنی است.
اثر فوق از بهترین و ماندگارترین عکسهای دفاع مقدس است، که برای هر نسلی تداعی کنندهی دفاعی جانانه، با کمترین امکانات و سختترین وضعیت محیطی است.
محمدصادق سلطان زاده
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
✅ @shobhe_ir
❌شبهه
عکس ماندگار آلفرد یعقوب زاده از سرباز ایرانی 13 ساله که به اجبار به جبهه آمد و شهیدشد!!
#هفته_دفاع_مقدس
✍پاسخ در لینک زیر بخوانید:
https://eitaa.com/shobhe_ir/802