هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: اصلاحطلبی در دوراهی رادیکالیسم یا عقلانیت!
✍️ عزیز غضنفری
🍃🌻🍃
🔻 یک تحلیل نسبتاً قوی پیش از انتخابات وجود داشت که کنشگری برخی از عناصر و گروههای تأثیرگذار جریان اصلاحطلب، معطوف به انتخابات 1400 نیست، بلکه آنها به دنبال به پیش بردن پروژهای هستند که ضرورتاً معطوف به انتخابات- نه انتخابات ریاست جمهوری 28 خرداد و نه هیچ انتخابات دیگری- نیست.
🔸نکات تحلیلی:
🔹منکات تحلیلی: سعید حجاریان در سال 99 در گفتگو با سایت مشق نو مدعی میشود: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است.این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت، پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است؛ زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود». این نگاه حجاریان را اضافه کنید به نظر اخیر وی که مدعی شد، اصلاحات صندوقمحور مرد! معنای آن دیدگاه حجاریان و نظر اخیر وی آن است که هسته سخت جریان اصلاحطلب از مدتها پیش کنشگری خود را برای اعمال تغییرات از دریچه انتخابات پی نمیگیرد، بلکه نافرمانی مدنی و بینظمی اجتماعی و سیاسی از منظر آنها بستری برای ایجاد ترتیبات و علایق مدنظرشان میباشد. آنها معتقدند که انتخابات گدایی قدرت است و رویکردهای اعتراضی و نارضایتیهای اقتصادی جامعه برای آنها مکنت بهحساب میآید. این را باید با برنامه راهبردی حزب اتحاد ملت برای انتخابات 1400 که تفسیر و روایتی از سیاست خارجی و سیاست داخلی ارائه کرده که نسبتی با سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ندارد، در نظر گرفت. این البته دیدگاه همه بخشها و عناصر اصلاحطلبی نیست. بلکه در این کشاکش برخی نیز به دنبال کنشگری در چارچوب نظام هستند. البته نظام جمهوری اسلامی در طول حیات خود همه تفکرات و اندیشههای درون نظام را به رسمیت شناخته است. اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ به وجود بیاورم، گویای آن است که ایشان به سیاست ورزی در چارچوب نظام، اعتقادی جدی دارند. اما در همان سخنرانی، رهبر انقلاب اضافه میکنند، تفکری که امروز در امتداد چپ دیروز، خود را تعریف میکند، به انحراف رفته است.
🔺 نکته پایانی: جمهوری اسلامی در مقطع جدید، بیش از هر زمانی به وفاق ملی نیاز دارد. در پیش گرفتن وفاق ملی یقیناً به معنای یکدستسازی گروهها و افکار سیاسی نیست. بلکه مقصود آن است که همه سلایق با حفظ اصول، فعالیتهای سیاسی خود را پی بگیرند
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
🌺 زبان بدن رهبر حکیم انقلاب در هنگام دریافت واکسن کرونای ایرانی، گویای چهار پیام مهم بود:
🍃🌻🍃
1⃣ صاف نشستن با پاهای استوار: انتقال پیام قدرت و اطمینان
2⃣ زل زدن از روی قدرت: نشان دادن اراده
3⃣ مشت های گره کرده: نشانی از استحکام و صلابت
4⃣ عدم تحرک سر: جدیت از جایگاه قدرت
#واکسن_ایرانی
#افتخار_ملی
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ ادب مرد به ز دولت او‼️
🍃🌻🍃
🔻 ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔹 زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸 اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔺فقط باید مراقب نیروهای احساساتی بود که فضای تفاهم را به سمت فضای تقابل نکشانند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌐 موضوع: تزريق واکسن مقام معظم رهبری ‼️
✍ دکتر مهدي عباسي شاهكوه
🍃🌻🍃
🔻 خبر به ظاهر ساده است؛ «رهبر معظم انقلاب واکسن ایرانی تزریق کرد».
🔸 این خبر ساده اما در نهان خود نکتهای دارد که باید در آن ژرف نگریست! واکسن ایرانی و سن مقام معظم رهبری را با هم در نظر بگیرید!
🔹ايشان میخواهد یک چیز به جامعه بگوید: باید پیشرفت کنیم تا قوی شویم! و این پیشرفت در گرو رشد علم است.
🔸 همانی که معمولا در گفتگوی با اهل دانش میگوید از کلام مولا علی: «العلم سلطان». علم سلطنت دارد. یعنی مایه قدرت میشود. علم، تولید ثروت به ارمغان میآورد. علم، تمدن ساز است.
🔺اما مهمترین مانع این پیشرفت، عدم باور به خود و البته مقهور غرب بودنمان است. در برابر تلاش برای خودباوری ما، اما کار «bbc»، «voa» «ایران اینترنشنال » و... این است که بگوید: ایرانی آفتابه هم نمیتواند بسازد. همان حرفی که در ۱۳۳۰ رزم آرا میگفت.
#روشنگری
#واکسن_برکت
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از آرشیو فعالیتها
✨🌼✨
با نام رضا به سینه ها گل بزنید
با اشک به بارگاه او پل بزنید
فرمود كه هر زمان گرفتار شدید
بر دامن ما دست توسل بزنید
🌸میلاد امام رضا (ع) مبارک🌸
@fatemeazahra
سعید زارع:
✅✅✅اطلاعیه:
با عرض سلام
انشاءالله نشست تخصصی با سخنرانی جناب آقای حمیدرضا موحد رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان مهریز در این کانال به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
زمان: چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
ساعت ۲۱
✅ #موضوع: مصرف بهینه انرژی و راهکارهای درست مصرف کردن.
پیغمبران با هدف یک طبقه کردن و برابر کردن انسانها و برافکندن جهل و فقر و ظلم و استثمار و اختلاف طبقاتی مبعوث شدند و در جامعه قدم نهادند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیستم
.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
به گزارش همشهری آنلاین در آخرین گزارش برجام که وزارت خارجه به مجلس فرستاده است درباره مذاکرات وین آمده است:
بر اساس چهارچوبی که تاکنون در مذاکرات وین به دست آمده است، در صورت حصول توافق و بازگشت آمریکا به ۲ برجام، کلیه تحریمهایی که وفق برجام رفع شده بودند، مجدداً رفع خواهند شد. علاوه بر این، کلیه تحریمهای ترامپ که در صورت استمرار عضویت آمریکا در برجام، نمیتوانستند وضع شوند ولو به بهانههای دیگر نیز رفع خواهند شد. بر این اساس، طرف مقابل عنوان میدارد که در نتیجه بازگشت به برجام، تمامی تحریمهای ذکر شده در برجام ) به شمول بخشی، موضوعی یا شخصی) و نیز کلیه تحریمهای وضع شده بعدی که مانع انتفاع ایران از آثار لغو تحریمهای برجامی میشوند رفع خواهند شد.
تمامی تحریم های موضوعی علیه اقتصاد ایران شامل تحریم های قبل از برجام )مالی و بانکی، بیمه، انرژی و پتروشیمی، کشتی رانی، کشتی سازی و بخش بنادر، طلا و فلزات گرانبها، نرم افزار، صنعت خودرو، فروش هواپیما و خدمات مربوطه، و واردات فرش و مواد غذایی از ایران)؛ و تحریم های بعد از برجام، زمان ترامپ (صنایع فلزات ایران، صنایع معدنی، عمران، صنایع نساجی، تولید) رفع خواهند شد!
۲۳۰ وزیر سابق به «سامانه یاران» معرفی شدند
«سامانه معرفی مدیران» که یکی از وعدههای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب برای معرفی مدیران جهت تصدی مسئولیتها در دولت سیزدهم بود، چندی است راهاندازی شده و آخرین آمارها حکایت از آن دارد که هم نخبگان در معرفی مدیران مشارکت خوبی داشتهاند و هم افراد با سابقه و تجارب مناسب برای ردههای مختلف مدیریتی معرفی شدهاند.
بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده، تاکنون ۲۲۵۰ نفر از معرفیشدگان و به تعبیری گزینههای پیشنهادی به «سامانه معرفی مدیران» را اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و نیز ۲۳۰ نفر را وزرای سابق، معاونان پیشین ریاست جمهوری و معادل آن تشکیل میدهند.
در این میان ۷۸۰ نفر نیز با سابقه معاونت وزیر و معادل آن به «سامانه معرفی مدیران» معرفی شدهاند
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 عفاف و حجاب
🌺 حجاب، نجابت ایرانی و میراث کهن ایران زمین
#نجابت_ایرانی
.
⚠️ حاصل بی تدبیرها؛ به مسلخ بردن نوجوانانمان...
❌ انتشار کلیپی از رفتار ناهنجار چند دختر نوجوان در یک پارک، جنجال زیادی در شبکههای اجتماعی و فضای عمومی جامعه ایجاد کردهاست. فحاشی، گیسوگیسکشی و قمهکشی دختری به نام «هلیا» و رفتارهای ناهنجار دیگر آمیخته شده چرایی بروز رفتارهای ناهنجار را مورد پرسش قرار دادهاست.
🔹یکی از مهمترین نگرانیهای مطرح شده خانوادهها، عیانشدن بخشی از لایههای پنهانی است که در فقدان عملکرد درست خانه، مدرسه و ساختارهای فرهنگی تشکیل شده و به این شیوه آن هم از سوی دخترانی نوجوان نمود لجام گسیخته خود را به نمایش گذاشته است.
🔔 نکته و نظر:
🔸وقوع این پدیدهها یک علتی و تک بعدی نیست. علتهای مختلفی دارد، از جمله خانواده. کارکرد خانواده امروزی با چند سال قبل فرق کرده است. خانوادهها قبلاً گسترده ولی الان تصویری، تعداد افراد کم و روابط عاطفی و الگوی پذیری از خانواده، تغییر پیدا کردهاست.
🔸 در فرایند اجتماعی شدن افراد در جامعه مقولههای جدیدی وارد شده است. قبلاً اجتماعی شدن در جامعه ایرانی ابتدا خانواده بعد مدرسه سپس گروههای مرجع و جامعه بود، ولی در فرایند اجتماعی شدن امروز افراد، تلفن همراه هوشمند، شبکههای اجتماعی، پروسه اجتماعی شدن را تحت تأثیر قرار داده است.
🔻بیتدبیری در فرهنگ
🔸ما در نحوه پذیرش این شبکهها سردرگم هستیم و متأسفانه نتوانستیم یک سازو کار خوب تعریف کنیم. مدیران فرهنگی کشور با فرهنگ آشنا نیستند و از مفهوم فرهنگ بیاطلاع هستند؛ چراکه حتی تئوری فرهنگ را نخواندهاند و نمیتوانند مدیرفرهنگی موفقی باشند.
🔸آنها باید نحوه تعامل با مسائل جدید را بلد باشند. تغییرات فرهنگی آرام آرام جلو میرود و زمانی که اتفاق بیفتد جلوگیری از آن سخت است. وقوع این قبیل صحنههای زشت به خصوص از یک دختر نوجوان که انتظار مادری از او میرود و مانند پسران قمه میکشد و فحاشی میکند نشان میدهد نتوانستهایم برخورد مناسبی داشته باشیم.
🔸قطعاٌ پلیس با این دختر برخورد میکند، ولی کسی به فکر این نیست تا مثل هلیاها بهوجود نیاید. بارها اعلام شده که تلگرام فیلتر است، ولی همه در حال استفاده هستند. ماهوارهها هم با دستگاههای جدید دیده میشوند.اینستاگرامِ رها شده خانواده را به لجن کشیده است... حتی روبیکای ایرانی هم شده است قتلگاه نوجوانان... هیچکس راه کار مناسب برای استفاده از آنها ارائه نمیدهد.
🔻هلیا محصول شرایطی است که دولتها ایجاد کردهاند
🔸یک رفتار مشابه در تمام دولتها حاکم بود و آن نابخردی و بیتدبیری با مقوله فرهنگی و گماردن افراد غیرفرهنگی بر امور فرهنگی که بسیار آسیبپذیر بود. نتیجه هم میشود به سخره گرفتن ارزشها، عرف و آداب و رسوم که در نتیجه دچار دوگانگی و چندگانگی و اینکه نتوانیم برای آن تدبیر درستی داشته باشیم.
🔸خودنمایی در ذات یک دختر یا پسر نوجوان هست و بنابراین نمیتوان فقط هلیا را مقصر دانست. او محصول شرایط ایجاد شدهاست. در سن رشد این گرایش خودنمایی وجود دارد حال گاهی در درگیری و گاهی در کلاس درس.
🔸طبیعتاً برای خانمی که میخواهد در شرایط جامعه ما جذابتر باشد به این گونه بروز میکند. میگویند نگرانیم. مشکل ما همین است که نگرانیم ولی کاری انجام نمیشود. مشکل دیگر اینکه نگرانیم هلیا الگوی دختران دیگر شود. این نگرانی در زمانهای قبل نیز مطرح شد، ولی ما فرصتهای طلایی را به دلیل بعضی بیتدبیریها از دست دادیم. اتفاقات در حوزه فرهنگ را باید مثل کوه یخ شناور دید. ما قسمت جزیی آن را میبینیم ولی قسمت اعظم آن زیر آب است و دیده نمیشود...
.