.
مبارز انقلابی و یار امام، شهید 🌷 حاج
#مهدی_عراقی
🌷شهیدی که امام در تشییع او شرکت نمود.
🔹 ولادت
سال ۱۳۰۹
🔹شهادت
۴ شهریور ۱۳۵۸
🔹ترور توسط گروهک فرقان در خیابان زمرد تهران
همراه پسرش شهید🌷
#محمدحسام_عراقی
🔹مزار
قم، حرم حضرت معصومه (س)
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. مبارز انقلابی و یار امام، شهید 🌷 حاج #مهدی_عراقی 🌷شهیدی که امام در تشییع او شرکت نمود. 🔹 ولادت س
.
مروری کوتاه بر
#زندگینامه
مبارز انقلابی، یار و یاور دیرینه حضرت امام خمینی، شهید🌷
#مهدی_عراقی
🔹 محمدمهدی حاج ابراهیم عراقی معروف به مهدی عراقی در سال ۱۳۰۹ در تهران به دنیا آمد.
🔹 ایشان از مسلمانان مبارز و متعهدی بود که در شهریور ۱۳۲۰ در کنار فداییان اسلام قرار گرفت و در همان سال ها به زندان افتاد و دو بار تبعید شد.
🔹 شهید مهدی عراقی همچنین در جریان نهضت ملی شدن نفت به رهبری آیت الله کاشانی حضوری فعال داشت.
🔹 او در اول بهمن سال ۱۳۴۴ به اتفاق فداییان اسلام در طرح اعدام انقلابی حسنعلی منصور نخست وزیر پهلوی، شرکت جست و ابتدا محکوم به اعدام و سپس محکوم به حبس ابد شد.
🔹 شهید عراقی، در ماه های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، پس از ۱۳ سال از زندان آزاد شد و در تداوم خط انقلاب اسلامی قرار گرفت.
🔹 ایشان سپس راهی فرانسه شد و پس از دیدار با حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه)، به همراه پرواز آن حضرت، به تهران آمد.
🔹 بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ریاست زندان قصر منصوب شد ولی پس از سه ماه به فرمان حضرت امام به بنیاد مستضعفان و مؤسسه کیهان منتقل شد.
🔹 سرانجام او که همچون سربازی فداکار در خدمت امام بود از کینه منافقان در امان نماند و در ۴۹ سالگی به همراه فرزندش حسام توسط گروهک فرقان به شهادت رسید و در جوار حضرت معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.
🔹 حضرت امام خمینی(ره) در مراسم تشییع بسیار باشکوه شهیدان مهدی و حسام عراقی در قم شرکت نمودند که بیانگر علاقه وافر به ایشان بود.
🔹 همچنین حضرت امام بعدازظهر روز چهارم شهریور ۱۳۵۸ در جمع خانواده این شهید عزیز فرمودند:
«بسم اللَّه الرحمن الرحیم
من ایشان را حدود بیست سال است که مىشناسم. مهدى عراقى یک نفر نبود، او به تنهایى بیست نفر بود. حاج مهدى عراقى براى من برادر و فرزند خوب و عزیز من بود. شهادت ایشان براى من بسیار سنگین بود اما آنچه مطلب را آسان مىکند آن است که در راه خدا بود. شهادت او بر همه مسلمین مبارک باشد. او مىبایست شهید مىشد؛ براى او مردن در رختخواب کوچک بود.»
📚 منابع و اطلاعات تکمیلی 👇
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/3750973/
http://www.habilian.ir/fa/vije/vijenameha/Vijenameha/v018_forghan/page06_07.html
http://www.imam-khomeini.ir/fa/c13_31012/
🔹صحیفه امام، جلد ۹، ص ۳۵۰
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۴ شهریور) 🔹 ترور ناجوانمردانه و شهادت م
.
📝 مروری کوتاه بر
#قطعنامه
۶۲۰ شورای امنیت سازمان ملل علیه کاربرد
#سلاح_شیمیایی
توسط عراق
🔹 با بمباران مداوم شیمیایی مناطق عملیاتی و حتی مناطق مسکونی و غیرنظامی توسط رژیم بعثی عراق و شکایت های مکرر جمهوری اسلامی ایران، هیئت کارشناسی سازمان ملل به منطقه اعزام شد و کاربرد این سلاح ها توسط کارشناسان سازمان ملل مورد تأیید قرار گرفت.
🔹 از این رو، شورای امنیت سازمان ملل متحد، بر اساس گزارش های هیئت های کارشناسی اعزامی، در تاریخ چهارم شهریور ۱۳۶۷ هجری شمسی (۲۶ اوت ۱۹۸۸ میلادی)، قطعنامه ۶۲۰ را صادر نمود.
🔹 صدور قطعنامه ۶۲۰ شورای امنیت سازمان ملل همزمان با هفتمین روز برقراری آتش بس در جبهه ها و همچنین دومین روز مذاکرات صلح در ژنو صورت گرفته که نوشدارو بعد از مرگ سهراب بوده است.
🔹 قطعنامه ۶۲۰ جدای از نقایص اساسی، مهم ترین سندی است که شورای امنیت در طی هشت سال استفاده مکرر عراق از سلاح های شیمیایی علیه افراد غیرنظامی و نظامی ایران صادر کرده است.
🔹 در این قطعنامه، شورا برای اولین بار، کاربرد سلاح های شیمیایی را به طور تلویحی، نتیجه عدم پیشرفت مذاکرات درباره خلع سلاح شیمیایی دانست و مذاکرات جاری در کنفرانس خلع سلاح در مورد ممنوعیت کامل و موثر توسعه، تولید و انبارکردن سلاح شیمیایی و نیز نابودی آنها را مد نظر قرار داد.
🔹 همچنین در این قطعنامه تأکید شده است که وصول خبر در زمینه کاربرد سلاح شیمیایی منجر به تحقیقات کارشناسی خواهد شد و اقدام موثر صورت خواهد گرفت.
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
روحانی مبارز و سید آزادگان 🌷
#سید_علی_اکبر_ابوترابی
فرد
🔹ولادت
سال ۱۳۱۸
🔹اسارت
۲۶ آذر ۱۳۵۹
🔹آزادی
شهریور ۱۳۶۹
🔹نماینده ولی فقیه در امور آزادگان
🔹نماینده دوره چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی
🔹رحلت
۱۲ خرداد ۱۳۷۹
🔹سانحه رانندگی در جاده مشهد همراه پدرش آیت الله
#سید_عباس_ابوترابی
🔹مزار
مشهد، حرم امام رضا (ع)، صحن آزادی، غرفه ۲۴
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
یادواره شهدا
روحانی مبارز و سید آزادگان 🌷 #سید_علی_اکبر_ابوترابی فرد 🔹ولادت سال ۱۳۱۸ 🔹اسارت ۲۶ آذر ۱۳۵۹ 🔹آزاد
.
📝 مروری بر
#زندگینامه
سید آزادگان، اسطوره صبر و تقوی، حجت الاسلام والمسلمین🌷
#سید_على_اکبر_ابوترابی
فرد
(قسمت اول)
👈 از ولادت تا اسارت
سید على اکبر ابوترابی، در سال ۱۳۱۸ در شهر مقدس قم متولد شد.
پدر بزرگوارش آیت الله سید عباس ابوترابی، فرزند آیت الله سید ابوتراب و مادرش دختر آیت الله سید محمد باقر علوى قزوینى است.
ایشان تحصیلات ابتدایى تا پایان دوره دبیرستان را با موفقیت سپرى کرد و در سال ۱۳۳۶، موفق به اخذ دیپلم ریاضى شد.
پس از اخذ دیپلم با توصیه پدر بزرگوارش به تحصیل دروس دینى علاقمند شد و در سال ۱۳۳۷ به مشهد مقدس عزیمت نمود و در مدرسه نواب اقامت گزید.
دروس مقدماتى و دوره سطح را با جدیت و تلاش شبانه روزى و استعدادى شگرف در حوزه علمیه مشهد گذراند و از اساتید بزرگى چون ادیب نیشابورى و مرحوم آیت الله شیخ مجتبى قزوینى بهرههاى فراوانى برد.
با آغاز نهضت حضرت امام خمینى (ره) در سال ۱۳۴۲، همراه با حاج آقا مصطفى وارد جریانات سیاسى شد و در تظاهرات مردم قم در ۱۵ خرداد سال ۴۲، حضورى فعال داشت. در هجوم عوامل رژیم ستمشاهى به مدرسه فیضیه، مورد ضرب و شتم مأمورین شاه قرار گرفت.
در پى تبعید حضرت امام (ره) به نجف اشرف، ایشان نیز به نجف مشرف و مشغول تحصیل شد و در محضر امام راحل (ره) از درس خارج فقه و اصول معظم له بهره مند شد.
پس از حدود شش سال تحصیل در نجف، هنگامى که اعلامیه هاى امام خمینى (ره) را در کیف خود جاسازى کرده بود تا به ایران بیاورد، در مرز خسروى بازداشت شد و ساواک ایشان را به زندان قصرشیرین، سپس به زندان کرمانشاه و زندان کمیته مشترک و پس از آن به زندان اوین منتقل کرد و او را مورد شکنجه و بازجویى قرار داد.
پس از آزادى از زندان، فصل جدیدى در فعالیتهاى سیاسى ایشان آغاز شد و همراه با شهید مجاهد، سید على اندرزگو علاوه برمبارزات سیاسی، به سازماندهى جهاد مسلحانه همت گماشتند و در این دوره بارها مورد تعقیب ساواک قرار گرفتند.
مرحوم ابوترابى به واسطه حشر و نشر فراوان با شهید اندرزگو، عمیقاً با خصوصیات اخلاقى و صفات حسنه آن مجاهد فى سبیل الله آشنا شده بود و خاطرات بسیارى از او به یاد داشت.
در توصیف شهید اندرزگو فرموده است که: "شهید سید على اندرزگو، از یک اخلاق اسلامى در سطح بسیار بالا برخوردار بود و آن گونه بود که قرآن مى فرماید: "اشداء على الکفار و رحماء بینهم".
مرحوم ابوترابی، با افرادى چون شهید رجایى ارتباط نزدیک و همکارى تنگاتنگى داشت و در جلسات ماهانه شهید آیت الله بهشتى شرکت مى کرد و از نزدیک با آن شهید عزیز در زمینه جذب نیروهاى فعال و تحصیلکرده همکارى داشت.
وى همچنین با سایر مبارزان و علماى مجاهد دوران ستمشاهی، از جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی همکارى و ارتباط داشت.
با آغاز مبارزات انقلابى مردم ایران، او سر از پا نمى شناخت و خواب را بر خویش حرام کرده بود به طورى که خود ایشان مى گفت: "در آن روزهاى پرالتهاب، کار ما سنگین بود و بسیار اتفاق مى افتاد که در طول شبانه روز کمتر از یک ساعت مى خوابیدیم".
در جریان پیروزى انقلاب، فرماندهى گروهى از مردم که کاخ سعدآباد را به تصرف در آوردند به عهده داشت و امکانات و وسایل موجود در کاخ را مورد حفاظت قرار داده و تحویل مقامات ذى صلاح داد.
ایشان همچنین با همکارى برادرشان حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد، در تصرف پادگان لشکر قزوین نقش کلیدى داشتند و از خروج اسلحه و ادوات و تجهیزات جنگى ممانعت کردند.
پس از پیروزى انقلاب اسلامی، به عنوان رئیس کمیته انقلاب اسلامى قزوین به خدمت محرومان و مستضعفان پرداخت و پس از آن با رأى مردم، به عضویت شوراى شهر قزوین انتخاب و رئیس شورا شد.
همزمان با آغاز جنگ تحمیلی، با لباس رزم به سوى جبهه رفت و در کنار شهید دکتر مصطفى چمران در ستاد جنگهاى نامنظم به سازماندهى نیروهاى مردمى پرداخت و شخصاً به مأموریتهاى شناسایى رزمى و دشوار مىرفت.
آزادى منطقه پرحادثه و خطرناک «دب حردان» به فرماندهى وى و در رأس یک گروه متشکل از یکصد رزمنده فداکار، یکى از اقدامات ایشان است.
مرحوم ابوترابى سرانجام در روز ۲۶ آذر ماه سال ۵۹ در جریان یکى از مأموریت هاى شناسایى که براى تکمیل شناسایى قبلى خویش انجام داد تا نیروهاى ستاد جنگهاى نامنظم آماده یک عملیات گسترده شوند، بر اثر اشتباه یکى از همراهان خود، در حالى که هفت کیلومتر از نیروهاى خودى دور شده و تا ۲۰۰ مترى دشمن پیشروى کرده بود، هنگام بازگشت مورد شناسایى دشمن بعثى قرار گرفت و گرچه مى توانست خود را از دام دشمن برهاند، اما چون قصد داشت همراهان خود را نجات دهد، با تانک و نفربر به تعقیب وى پرداختند و نهایتاً به اسارت دشمن در آمد.
📝 مطلب ادامه دارد. 👇
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
روحانی مبارز و سید آزادگان 🌷 #سید_علی_اکبر_ابوترابی فرد 🔹ولادت سال ۱۳۱۸ 🔹اسارت ۲۶ آذر ۱۳۵۹ 🔹آزاد
.📝 مروری بر
#زندگینامه
سید آزادگان، اسطوره صبر و تقوی، حجت الاسلام والمسلمین🌷
#سید_على_اکبر_ابوترابی
فرد
(قسمت دوم)
👈 از اسارت تا رحلت
مرحوم حجت الاسلام ابوترابى پانزده ماه اول اسارت را در سلول هاى انفرادی زندان بغداد و تحت شدیدترین شکنجهها گذراند ولی در اراده پولادین این مرد خدا خللى ایجاد نشد.
پس از سپرى کردن سختىهاى فراوان و دو بار تا پاى چوبهدار رفتن با لطف و رحمت الهى و امدادهاى غیبی، ایشان به اردوگاه و جمع اسیران ایرانى منتقل شد.
حجت الاسلام ابوترابى پس از حضور در جمع سایر اسیران، با رهبرى حکیمانه خود و با تمسک به ائمه معصومین (ع) و با معنویت و سعه صدر و حلم و بردبارى فوق العاده، مکر و حیله دشمنان بعثى را بى تأثیر نمود و شمع محفل اسرای ایرانی شد و در جهت تقویت روحیه مقاومت و ایمان آنان از هیچ اقدام و ایثارى دریغ نورزید.
هدف و راه را به آنان نشان مى داد و چون ابرى فیاض، امید و ایمان را بر آنان مى بارید.
اردوگاههاى عنبر، موصل۱، ۳، ۴، رمادیه، تکریت ۵، ۱۷، ۱۸ و نیز سلول هاى زندان بغداد شاهد خوبی ها و مجاهدت هاى خستگى ناپذیر آن عارف حکیم است.
این عارف مجاهد، پس از ده سال اسارت سرانجام در شهریور سال ۱۳۶۹، همراه با خیل آزادگان سرافراز به میهن اسلامى بازگشت و به جاى آنکه پس از سى سال مبارزه و تلاش طاقت فرسا به استراحت بپردازد، راهى دشوارتر را در پیش گرفت و همراهى آزادگان و پیگیرى مشکلات آنان را وظیفه خود مى دانست و در این راه تمام تلاش و توان خود را صرف کرد.
حدود یک ماه پس از آزادى، در تاریخ ۷ مهر ۱۳۶۹ با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی در جایگاه نماینده ولى فقیه در امور آزادگان قرار گرفت و تمام سعى خویش را به کار بست تا آزادگان، مایه عزت و تقویت نظام جمهورى اسلامى باشند.
در دوره هاى چهارم و پنجم مجلس شوراى اسلامی، با رأى بالاى مردم قدرشناس تهران به عنوان نفر دوم و سوم به مجلس راه یافت و در خانه ملت، با نطق هاى خود، مسئولان و کارگزاران نظام را به رعایت عدالت، توجه به توده مردم و حفظ ارزش هاى دینى توصیه می نمود.
مرحوم ابوترابی، تقویت و دفاع از نظام اسلامى و ولایت فقیه را واجب مى دانست و نسبت به شخص امام خامنه ای ارادت و اعتقاد ویژه اى داشت و اطاعت از ایشان و تقویت معظم له را در هر مجلس و محفلى متذکر مى شد.
آن مجاهد خستگى ناپذیر، سرانجام در تاریخ دوازدهم خرداد ۱۳۷۹ در حالى که همراه پدر بزرگوارشان عازم مشهد مقدس و زیارت حضرت ثامن الحجج (ع) بودند، در جاده بین سبزوار و نیشابور، براثر تصادف جان به جان آفرین تسلیم کرد و ارواح آن عالمان وارسته از خاک به افلاک پر کشید و به لقاء الله پیوستند.
این بزرگوار در صحن آزادی حرم مطهر امام رضا (ع) غرفه ۲۴ به خاک سپرده شد.
📚 منابع و اطلاعات تکمیلی 👇
http://hamshahrionline.ir/details/206053
http://navideshahed.com/fa/news/352126/
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
.
امام خامنه ای🌺:
🔹️ انسان #کارمند -چه خواهران و چه برادران- یعنی آن کسی که همهی زندگیش را در همان حدّی که در وسعت تواناییهای اوست، برای ادارهی امور کشور صرف میکند. این، خیلی ارزش دارد.
#روز_کارمند گرامی باد.
📝 متن کامل بیانات در دیدار کارمندان و کارکنان دولت
⏲ ۷ شهریور ۷۵ 👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2808
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
هدایت شده از یادواره شهدا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔹 ذکر روز دوشنبه
«یا قاضیَ الحاجات»
«ای برآورنده حاجتها»
🔹 روز دوشنبه متعلق است به امام حسن مجتبی و امام حسین علیهم السلام.
«یا سیدی شباب اهل الجنه»
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۴ شهریور) 🔹 ترور ناجوانمردانه و شهادت م
.
#روزشمار_دفاع_مقدس
برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۵ شهریور)
🔹 شهادت سردار شهید🌷
#هاشم_ساجدی
فرمانده قرارگاه پشتیبانی و مهندسی جنگ نجف اشرف جهاد سازندگی (۱۳۶۳ ه.ش.).
🔹 شهادت هنرمند و سردار شهید🌷
#علی_برز_نریمانی
جانشین فرماندهی سپاه عشایری منطقه جنوب (۱۳۶۵ ه.ش.).
🔹 بازگشت جمع زیادی از رزمندگان اسلام از جبهه ها پس از اطمینان از تثبیت شرایط در هشتمین روز برقراری آتش بس (۱۳۶۷ ه.ش.).
🔹 شهادت سردار شهید 🌷
#اکبر_آقابابایی
فرمانده شجاع تیپ ۱۸ الغدیر (۱۳۷۵ ه.ش.).
🔹 چهارمین روز از هفته دولت
🔹روز بزرگداشت محمد ابن زکریای رازی و روز داروسازی
🔹 زادروز جهان پهلوان غلامرضا تختی و روز ورزش کشتی
🍃🌺🍃
برخی از رویدادهای مهم در تقویم هجری قمری (۱۵ ذیحجه)
🔹 ۳ روز مانده تا عید سعید غدیر، بزرگ ترین عید شیعه
🔹 ولادت با سعادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام علی ابن محمد النقی الهادی علیه السلام (۲۱۲ ه.ق.).
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. 🍃 السَّلامُ عَلَیکَ یا مَولانا یا ابَا الحَسَن یا عَلیِ ابنِ مُحَمَدٍ الهادی النَّقی 🌺 🍃🌷🍃🌷🍃 #
.
💠 توسل به
امام هادی علیه السلام 🌺
ُّ
یا اَبا الحَسَنِ
یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ 🌺
اَیُّهَا الهادیِ النِّقِیُّ
یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ
یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ
یا سَیِدَنا وَ مَولانا
اِنّا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا
وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ
وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا
یا وَجیهاً عِندَاللّهِ
اِشفَع لَنا عِندَاللّه
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
💠 صلوات خاصه
امام هادی علیه السلام 🌺
🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى
عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ 🌺
وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ
وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ
وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ
وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ
اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ
فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ
وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ
وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ
وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ
وَ أَحَلَّ حَلالَكَ
وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ
وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ
وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ
وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ
وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ
فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ
يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
.
🍃 حضرت امام هادی علیه السلام: 🌺
خودپسندی آدمی را از دانش جویی باز می دارد و به ناسپاسی و انکار حق می خواند.
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. 🍃 السَّلامُ عَلَیکَ یا مَولانا یا ابَا الحَسَن یا عَلیِ ابنِ مُحَمَدٍ الهادی النَّقی 🌺 🍃🌷🍃🌷🍃 #
.
📝 مروری بر
#زندگینامه
دهمین اختر تابناک
آسمان امامت و ولایت
حضرت
#امام_هادی 🌺
علیه السلام
امام علی بن محمد الهادی علیه السلام 🌺 در نیمه ذی الحجه سال ۲۱۲ ه ق در روستای صریا نزدیک شهر مدینه، چشم به دنیا گشود و در ماه رجب سال ۲۵۴ ه.ق. در سرّ من رأی (سامرا) توسط معتز عباسی به شهادت رسید.
ایشان پس از پدر بزرگوارشان، ۳۳ سال امامت شیعیان را بر عهده داشتند.[1]
نام مادر آن حضرت سمانه مغربیه بود[2]؛ البته مدنب، حدیث و غزال هم گفته اند.[3]
لقب های آن حضرت را نقی، هادی، امین، طیب، ناصح و مرتضی ذکر کرده اند.
کنیه اشان ابوالحسن است و به ایشان ابوالحسن ثالث می گویند.[4]
امام هادی علیه السلام از آغاز امامت در مدینه حضور داشتند و در مدت اقامت در این شهر نقش بسیار مهمی در رهبری شیعیان ایفا کردند؛ به طوری که حکومت عباسی از موقعیت ممتاز امام احساس خطر کرد و حضور ایشان در مدینه را به صلاح ندانست.
متوکل برای کنترل بیشتر امام علیه السلام تصمیم گرفت ایشان را از مدینه به سامرا منتقل کند.
در سال ۲۳۳ ه ق بنابه گزارش هایی که جاسوسان از فعالیت های امام علیه السلام داده بودند، متوکل به یحیی بن هرثمه مأموریت داد تا این انتقال را انجام دهد.
با ورود یحیی بن هرثمه به مدینه، مردم که سخت مشتاق و شیفتة امام خود بودند، اعتراض خود را علنی کردند؛ به طوری که یحیی بن هرثمه اعلام کرد که کاری به امام علیه السلام ندارد و هیچ خطری امام علیه السلام را تهدید نمی کند.
پس از مدتی به بهانه این که در منزل امام بر علیه حاکم عباسی سلاح جمع آوری می شود به خانه امام علیه السلام حمله بردند، ولی چیزی جز قرآن و ادعیه نیافتند. جالب اینکه خود یحیی بن هرثمه پس از بازگشت می گوید: «چیزی جز بزرگواری، ورع، زهد و شجاعت در او نیافتم».[5]
متوکل در ساعات اولیه ورود امام به سامرا به شکلی اهانت آمیز با امام برخورد کرد و نه تنها به استقبال حضرت نیامد، بلکه دستور داد ایشان را در محلی وارد کنند که مخصوص گداها بود و به «خان الصعالیک» شهرت داشت.
بعد از استقرار امام هادی علیه السلام در سامرا تمامی رفت و آمدها و ارتباطات امام تحت کنترل بود و به محض شنیدن اینکه امام علیه السلام از اموال و سلاح شیعیان نگهداری می کند، نظامیان شبانه به خانة امام علیه السلام هجوم می بردند؛ ولی چیزی به دست نمی آوردند.
در طول مدت حضور امام علیه السلام در سامرا، هر روز بر عظمت و محبوبیت آن حضرت افزوده می گشت و همه ناخواسته در برابر امام علیه السلام متواضع و خاشع بودند و سخت محترمش می داشتند.[6] البته نفوذ امام منحصر به شیعیان نبود و شامل درباریان عباسی و اهل سنت هم می شد. حتی اهل کتاب هم به امام علیه السلام احترام می گذاشتند.
متوکل وقتی در اقدامات خود علیه امام علیه السلام ناکام ماند، به نزدیکان خود اعلام کرد که در کار امام هادی علیه السلام درمانده شده است؛ از این رو به محدودیت و فشار اکتفا نکرد و تصمیم به کشتن امام علیه السلام گرفت و حتی اقداماتی هم انجام داد؛ اما پیش از آنکه موفق شود، خود به هلاکت رسید.[7]
🍃🌺🍃🌺
🔷برخی از اقدامات
امام هادی علیه السلام
۱.ایجاد آمادگی فکری شیعیان جهت ورود به عصر غیبت
۲.مبارزه با انحرافات
۳.تربیت افراد شایسته، نظیر:
🔹عبدالعظیم حسنی (ره)، که مرقد وی در شهر ری می باشد و از یاران امام عسکری علیه السلام بوده است.
🔹حسن بن راشد، مشهور به ابوعلی و وکیل امام هادی علیه السلام بوده است.
🔹عثمان بن سعید ثمری، که از یازده سالگی در محضر امام هادی علیه السلام بود و بعدها یکی از نایبان خاص امام زمان (ع) شده است.
۴.تقویت سازمان وکالت
۵.تبیین مقام شامخ امامت از طریق زیارت غدیریه و زیارت جامعه.
🍃🌺🍂🌷🍃
حضرت امام هادی علیه السلام 🌺 در سال دویست و پنجاه و چهار هجری قمری به شهادت رسیده اند ولی در ماه و روز شهادتشان میان مورخین اختلاف است؛ برخی آن را روز دوشنبه سوم ماه رجب و برخی بیست و ششم جمادی الثانی دانستهاند.
🔹امام هادی علیه السلام 🌺 در دوران عمر با برکت خویش با این حاکمان معاصر بوده اند: مأمون و معتصم، واثق، متوکل، منتصر، مستعین و معتز و در ایام حکومت معتّز، مسموم و شهید شدند.
🔹برای جمع بندی اختلافات تاریخی در زمینه قاتل امام هادی علیه السلام باید گفت معتمد قاتل مستقیم امام بوده و برادر بزرگترش، معتّز، فرمان این کار را صادر کرده است. برخی نیز متوکل را قاتل امام می دانند، اما باید گفت او زمینهساز این قتل بوده و نه قاتل امام.
📚 تهیه، تخلیص، تکمیل و تدوین با استفاده از منبع:
www.hawzah.net/fa/Magazine/View/6024/6029/63104/
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۵ شهریور) 🔹 شهادت سردار شهید🌷 #هاشم_ساج
.
📝 مروری بر زندگینامه سردار شهید🌷
#هاشم_ساجدی
فرمانده قرارگاه پشتیبانی و مهندسی جنگ نجف اشرف جهاد سازندگی
🔹 شهید هاشم ساجدی در سال 1326 در یکی از روستاهای دامغان در خانوادهای مومن و متعهد دیده به جهان گشود و هنوز طعم شیرین حیات را نچشیده بود که پدر را از دست داد. کودکی او در سختی و گمنامی گذشت و نوجوانیاش به کار روزانه و درس شبانه.
🔹 در اوج سختی و تنگدستی دیپلم گرفت و به کارگری در کارخانهای در گرگان مشغول شد.
🔹 دست تقدیر او را به گنبد تبعیدگاه شهید آیت الله مدنی کشاند و جرعه نوش باده مستانه آن پیر دلیرشد. اندکی بعد در آن دیار پیمان زناشویی با روحانی زادهای مکرمه را استوار کرد و همزمان به گسترده سیاسی علیه رژیم طاغوت پرداخت.
🔹 این زمینهها، باعث شد تا به محض پیروزی انقلاب به جمع یاران امام در کمیته انقلاب اسلامی بپیوندد و پس از آن در اوج فعالیت ضدانقلاب در گنبد، برای رفع محرومیت از چهره روستاهای منطقه به برادران خود در جهاد سازندگی ملحق شود.
🔹 دیری نپایید که به مشهد هجرت کرد و در اولین ماههای شروع جنگ تحمیلی عازم جبهههای جنوب شد و برای پرکردن خلأهای جبههها تلاش فراوانی کرد.
🔹 در ابتدای دفاع مقدس، «فرهنگ کار مهندسی به وسیله ستاد پشتیبانی جنگ»، نه در ساختار ارتش جمهوری اسلامی تعریف شده بود و نه در سازمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. هیچ تصمیمی در این مورد اتخاذ نشده بود و از خلأهای بزرگ دفاع مقدس محسوب میشد. در این شرایط فکر خلاق جهاد، اندیشه این تشکل کارآمد مبارک را استوار ساخت.
🔹 ایشان در این زمینه اطالاعات قوی داشت. او و هم رزمانش با جان و دل طرحی نو درافکندند و این امر را در بین ارتش و سپاه بسترسازی کردند و به سامان رساندند.
🔹 او در مصاف با دشمن در عملیات والفجر۳ مجروح شد و پس از بهبودی نسبی به عنوان فرمانده قرارگاه پشتیبانی و مهندسی جنگ «نجف اشرف» جهاد، راهی مناطق جنگی غرب کشور شد.
🔹 شهید ساجدی، این سجاد شب و شیر میادین در روز نبرد، سرانجام بعد از سالها تلاش شبانه روزی در تاریخ 1363/6/5 در حالی که برای نظارت بر فعالیت های گردانهای مهندسی جهاد سازندگی در مناطق جنگی عازم مأموریت بود، به دست منافقین کوردل به فیض عظمای شهادت نائل آمد.
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۵ شهریور) 🔹 شهادت سردار شهید🌷 #هاشم_ساج
.
📝 مروری بر زندگینامه سردار شهید🌷
#اکبر_آقابابایی
فرمانده شجاع تیپ ۱۸ الغدیر
🔹 اکبر آقابابایی فرزند حسینعلی، در سال 1340 در نزدیکی شهر اصفهان به دنیا آمد. وی در خانوادهای مذهبی و متوسط رشد کرد، همزمان با ورود به مدرسه، به آموزش قرائت قرآن کریم را آغاز کرد. در دوره نوجوانی اوقات فراغت خود را در کارخانه «سنگ بری» میگذراند، تا به نوبه خود سهمی در تأمین معاش خانواده داشته باشد. وی در بهمن ماه سال 1357 در کمیته دفاع شهری اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد. چندی بعد به عنوان مربی تاکتیک و سلاح در سپاه پاسداران اصفهان مشغول به کار شد و با آغاز غائله کردستان، مسئولیت عملیات سپاه سنندج را بر عهده گرفت.
🔹 آقابابایی در سال 1362 به سمت فرماندهی عملیات ناحیه شمال غرب و کردستان منصوب شد و بعد از مدتی به علت توانائی و کاردانیاش فرماندهی تیپ 18 الغدیر را پذیرفت. در طول سالهای دفاع مقدس در عملیاتهای متعددی شرکت کرد و چندین مرتبه مجروح شد، اما عملیات کربلای5، برگ زرینی از رشادتهای او در دوران دفاع مقدس بود.
بمباران شیمیایی دشمن بعثی در این عملیات، برای همیشه آن سردار رشید سپاه اسلام را به بستر بیماری انداخت.
🔹 جانباز سرافراز اکبر آقابابایی، سرانجام پس از سالها صبوری در تحمل درد و رنج حاصل از مجروحیت شیمیاییاش در سحرگاه پنجم شهریور ماه 1375 در حالی که فرازهایی از زیارت عاشورا را زمزمه میکرد، هنگام دمیدن سپیده سحر همراه قافله صبح به آسمان پر کشید و به فیض شهادت رسید.
🔹 برخی از مسئولیتهای شهید اکبر آقابابایی:
1.مربی تاکتیک و سلاح در سپاه پاسداران اصفهان
2.فرمانده عملیات سپاه سنندج
3.فرمانده عملیات ناحیه شمال غرب و کردستان
4.فرمانده تیپ 18 الغدیر
🔹 حاج اکبر آقابابایی در زمان شهادت، فرمانده عملیات یکی از یگانهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که به سپاه قدس شهرت دارد.
🔹 فرازی از وصیتنامه شهید🌷
اینجانب اکبر آقابابائی فرزند حسینعلی به خانواده و دوستان عزیزم سفارش میکنم دست از اسلام عزیز برنداشته و اسلام عزیز را که سالها در غربت بوده یاری کنند و از ولایت تا پای جان دفاع نمایند و بدانند که اسلام بدون ولایت یعنی اسلام بدون علی در هر زمان، عزیزانم بدانید که دفــاع از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای دفاع از علی (ع) و فرزندان اوست و این محقق نمیشود جز با تلاشی صادقانه در اجرای اوامر بر حق ایشان، عزیزانـم بدانید که دشمنان قسم خورده انقلاب وقتی مأیوس می شوند که بدانند شما مردانه در پشت سر رهبر و قائد خود ایستاده اید و از او پیروی میکنید.
عزیزانم بدانید دشمنان اسلام با بهرهگیری از زر و زور در پی آنند که شما را از گذشته درخشان خود مأیوس سازند و شما را به سمت دنیای پر از نیرنگ خود کشانده و از مسیر حق جدا سازند و برده خود نمایند به همین جهت است که شما باید کاملا هوشیار باشید و فریب دنیای آنها را نخورید و بدانید که همه دنیا فانی است و آنچه باقی می ماند اعمال نیک و کارهای ثواب شماست.
والسلام
اکبرآقابابایی
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
.
هنرمند و سردار شهید🌷
#علی_برز_نریمانی
🔹 ولادت
۲ شهریور ۱۳۴۰
🔹متأهل و دارای ۲ فرزند
🔹جانشین فرماندهی سپاه عشایری منطقه جنوب
🔹شهادت
۵ شهریور ۱۳۶۵
🔹درگیری با
#ضدانقلاب
🔹منطقه
کوهمره سرخی استهبان
🔹مزار
شیراز، دارالرحمه
🔹سکونت خانواده
شهرستان بروجن، شهر نقنه
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
هدایت شده از یادواره شهدا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔹 ذکر روز سه شنبه
«یا ارحم الراحمین»
«ای بخشنده ترین بخشندگان»
🔹روز سهشنبه متعلق به سه امام،
امام زین العابدین، امام محمد باقر و امام جعفر صادق علیهم السلام.
«یا سجاد (ع)، یا باقر (ع) و یا صادق (ع)»
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۵ شهریور) 🔹 شهادت سردار شهید🌷 #هاشم_ساج
.
#روزشمار_دفاع_مقدس
برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۶ شهریور)
🔹 شهادت سردار شهید🌷
#ناصر_کاظمی
فرماندار مردمی پاوه و فرمانده شجاع سپاه کردستان (۱۳۶۱ ه.ش.).
🔹 شهادت دریادار دوم شهید 🌷
#فرشاد_پاسدار
مسئول ترابریی و اردنانس یگان هوادریا و فرمانده جزیره فارسی
در بمباران جزیره فارسی توسط متجاوزان بعثی (۱۳۶۵ ه.ش.).
🔹 شهادت افسر شهید🌷، ستوان یکم
#محمد_مولایی
در ارتفاعات کله قندی مهران (۱۳۶۵ ه.ش.).
🔹شهادت مظلومانه جمع زیادی از زائران خانه خدا در مکه مکرمه به دست مأموران وهابی آل سعود (۱۳۶۶ ه.ش.).
🔹 پنجمین روز هفته دولت
🍃🌺🍃
برخی از رویدادهای مهم در تقویم هجری قمری (۱۶ ذیحجه)
🔹 ۲ روز مانده تا عید سعید غدیر، بزرگ ترین عید شیعه
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. ورزشکار، معلم، مدیر و سردار شهید🌷 #ناصر_کاظمی 🔹 ولادت ۱۲ خرداد ۱۳۳۵ 🔹متأهل 🔹معلم ورزش، فرماندار
.
مروری بر
#زندگینامه
ورزشکار متواضع، معلم دلسوز، مدیر مردمی و سردار شهید🌷
#ناصر_کاظمی
ناصر کاظمی در ۱۲ خرداد ۱۳۳۵ در خانوادهای معتقد و اهل تقوا در تهران دیده به جهان گشود و از همان ابتدای زندگی، با قشر محروم جامعه ،آشنا و همراه شد.
ناصر دوره ابتدایی را با نمرههای خوب پشت سر گذاشت تا وارد دبیرستان شد او در این سنین ، با شور و علاقه به مطالعه کتابهای دینی پرداخت تا بنیادهای اعتقادی و اخلاقی خود را با معارف اسلامی استوار سازد.
ایشان پس از پایان دوره متوسطه، با شرکت در کنکور، در رشته ها «پیراپزشکی و تربیت بدنی» پذیرفته شد و بنا به علاقهای که داشت تحصیلاتش را در تربیت بدنی ادامه داد ناصر همزمان با تحصیل، به کار معلمی و تدریس در مدارس جنوب شهر تهران همت گماشت و بخش مهمی از حقوق معلمی خود را صرف خریدن کتابهای دینی برای شاگردانش کرد.
کاظمی در این کلاسها با طرح مباحث دینی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزانش را نسبت به مشکلات روز و نیازهای قشر جوان آْگاه کرد.
او در روند همین مطالعات و فعالیتهای اجتماعی خود، به ماهیت وابسته و فاسد رژیم شاه پی برد و از سال ۱۳۵۶ به مبارزات سیاسی خود شدت و وسعت بخشید. در همین سال با شکنجه در ژاندارمری، به دادگستری منتقل و از آن پس، در «زندان قصر» محبوس شد.
ناصر کاظمی با اوج گیری مبارزات مردم مسلمان ایران علیه رژیم ستمشاهی، همراه جمعی از زندانیان سیاسی، از زندان آزاد شد و جدیتر از گذشته به مبارزه پرداخت و تا پیروزی انقلاب اسلامی، لحظه ای آرام نگرفت.
ناصر کاظمی، در خردادماه ۱۳۵۸ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد تا تجربیات خود را در این نهاد مقدس به کار بندد.
پس از گذرانیدن دوره کوتاه آموزش نظامی، برای خدمت در استان «سیستان و بلوچستان» راهی آن منطقه شد و حدود چهار ماه در شهرستان «زابل» به مردم محروم و مستضعف ناحیه خدمت کرد.
به دنبال غائله «خلق عرب در خوزستان» به این استان رفته و به مقابله با توطئه گران برخاست و تا آخر غائله در خرمشهر ماند.
کاظمی هنوز از این توطئه نیاسوده بود که برای مبارزه با گروهکهای ضدانقلاب کردستان، راهی این خطه از میهن اسلامی شد و به پیشنهاد شهید🌷
#محمد_بروجردی،
فرمانده وقت سپاه کردستان،
همراه چند نفر، در ۱۰ دی ماه ۱۳۵۸ به «پاوه» رفت.
ناصر فعالیت خود را در پاوه، با سمت «فرماندار» آغاز کرد. ایشان که در این مسوولیت شایستگی لیاقت و کاردانی خود را نشان داده بود بزودی علاوه بر مسوولیت فرمانداری، به فرماندهی سپاه پاوه نیز منصوب شد. او بیشتر جلسات خود را با مسوولان شهر، پس از فعالیت طاقت فرسای روزانه و در نیمه های شب میگذاشت و در تمام مدت مسوولیت خود برای حل مشکلات مردم شهر، از هیچ کوششن دریغ نمیکرد.
ناصر کاظمی از راه ایجاد وحدت بین سپاه و ارتش و به کارگیری نیروهای مردمی و طراحی چند عملیات، موفق میشود تمام مناطق تحت اشغال ضد انقلاب را از چنگ آنها خارج کند و آْرامش را به منطقه برگرداند. او معتقد بود که مناطق کردنشین، های پاکسازی، از مردم بومی استفاده می کرد که این اعتقاد او سبب برقراری ارتباط عاطفی میان او و مردم شد و موجبات آزادی و پاکسازی منطقه «نوربان» و قشلاق» در راه پاوه را فراهم کرد. خبر این پیروزیها در منطقه میپیچید و رعب و وحشت زیادی در دل ضدانقلاب میافکند.
آزادسازی و پاکسازی «باینگان»، «نودشه»، «نیسانه»، «نروی»، «نوسود»، «کله چناره» و «شمشی»، از دیگر فعالیتهای این شهید بزرگوار است. ایشان همچنین برای مقابله با گروههای مسلح ضدانقلاب در کردستان تیپ ویژه شهدا را تشکیل داد و فرماندهی آن را به عهده گرفت.
ناصر پس از یک سال و نیم خدمات ارزشمند در پاوه، به سنندج رفت و به عنوان «مسوول سپاه پاسداران کردستان» منصوب شد. پاکسازی مناطق حساسی همچون جاده «بانه- سردشت»، کامیاران، «مریوان»، «تکاب»، «صائین دژ»، «بوکان»، «سد بوکان»، از جمله اقدامات متهورانه او به شمار میرود.
شهید کاظمی با تمام عشق، در خدمت مردم محروم بود. در کردستان، درخشید و چنان شخصیت والایی از خود بروز داد که مردم ، دل در گرو محبت او سپردند و حتی نام «ناصر» را بر کودکانشان برگزیدند و بر این نام مباهات کردند.
هوشمندی ، بصیرت، شجاعت و قاطعیت، از ویژگیهای بارز شهید ناصر کاظمی بود. کردستان به وجود او مباهات میکرد و در کنار او احساس تنهایی و غربت نداشت.
🌷 این میداندار بزرگ جهاد سرانجام در تاریخ ۶ شهریور ۱۳۶۱، در حین پاکسازی محور پیرانشهر-سردشت، در یکی از روستاها، بر براق شهادت نشست و کردستان را در سوگ خود نشاند.
🍃روحش شاد و راهش پررهرو باد🍃
📚 مشروح زندگینامه، وصیتنامه کامل، عکس و اطلاعات تکمیلی در 👇
http://hamshahrionline.ir/details/216626
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۶ شهریور) 🔹 شهادت سردار شهید🌷 #ناصر_کاظ
.
📝 مروری بر
#زندگینامه
دریادار دوم شهید 🌷
#فرشاد_پاسدار
فرمانده جزیره فارسی
شهید دریادار دوم فرشاد پاسدار در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۷ در مسجد سلیمان به دنیا آمد.
پس از گذراندن دوران تحصیل و اخذ دیپلم در تاریخ نوزدهم شهریور ماه ۱۳۵۴ به استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد.
ایمان، انضباط و علاقه وی به کارش زبانزد هم رزمانش در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلام ایران بود. به ماموریت های سخت و طولانی در دریا عادت کرده بود. بنا به گفته فرمانده یگان خدمتی اش، داوطلبانه آماده هرگونه خدمتی می شد.
علم و آگاهی او از کارش و دقت در انجام امور محوله از خصوصیات بارز این فرمانده شهید بود.
تصمیم گیری به موقع و انضباط کاری وی باعث شده در بین دیگر فرماندهان برجسته و شاخص باشد.
آخرین مسئولیت های ایشان در دوران عمر پربرکتش مسئول ترابریی و اردنانس یگان هوادریا و فرمانده جزیره فارسی بود.
ایشان در تاریخ ششم شهریور ماه سال ۱۳۶۵ درحمله هوایی مزدوران بعثی در جزیره فارسی به شهادت رسید.
🍃روحش شاد و راهش مستدام🍃
📚 منبع و اطلاعات تکمیلی 👇
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas11/?l=fa
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
.
#اطلاعیه
«شهدا صادق ترین پیروان غدیرند.»
مراسم سی و هفتمین سالگرد شهادت رئیس جمهور مردمی🌷
#محمدعلی_رجایی
و
نخست وزیر محبوب🌷
#محمدجواد_باهنر
در هفته دولت و در آستانه عید سعید غدیر
⏲ چهارشنبه
۷ شهریور ۹۷
ساعت ۳۰ : ۱۲
🔹 بروجن، میدان آزادی، مسجد حاج کرامت
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
هدایت شده از یادواره شهدا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔹 ذکر روز چهارشنبه
«یا حَیُّ یا قَیّوم»
«ای زنده، ا ی پاینده»
🔹 روز چهارشنبه متعلق به چهار امام،
امام موسی کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی علیهم السلام.
«یا کاظم (ع)، یا رضا (ع)، یا جواد (ع)، یا هادی (ع)»
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
. #روزشمار_دفاع_مقدس برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۶ شهریور) 🔹 شهادت سردار شهید🌷 #ناصر_کاظ
.
#روزشمار_دفاع_مقدس
برخی از رویدادهای مهم در تقویم شمسی (۷ شهریور)
🔹 مفقودشدن روحانی مبارز امام موسی صدر (رهبر شیعیان لبنان) در لیبی (۲۵ رمضان ۱۳۹۸ ه.ق. مقارن با ۷ شهریور ۱۳۵۷ ه.ش. و ۲۹ آگوست ۱۹۷۸ م.).
🔹 شهادت سرباز شهید🌷
#رحمت_الله_لطفی
پلکی
در محور بانه-سردشت (۱۳۶۲ ه.ش.).
🔹 ششمین روز هفته دولت
🍃🌺🍃
برخی از رویدادهای مهم در تقویم هجری قمری (۱۷ ذیحجه)
🔹 یک روز مانده تا عید سعید غدیر، بزرگ ترین عید شیعه
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📽 فیلم کوتاهی از ذکر زیبای
«علـے علـے مـولا»
توسط شیعیان بعد از رمی جمرات در عربستان❣،
🔹مکه مکرمه، منطقه منا
⏲ ذیحجه ۱۴۳۹
آخر مرداد ۱۳۹۷
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.