🔴 #تا_انتخابات| احتمال تغییر در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰
🔻 #زمانـــه| جمال عرف، معاون سیاسی وزیر کشور:
🔹 با توجه به وضعیت کرونا، پیشنهادها و سناریوهای مختلفی درباره برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا به دو گزینه محتملتر رسیدیم.
🔹 پیشنهاد ما درباره زمان و مکان انتخابات این است که زمان اخذ رای را از یک روز به ۲ روز افزایش دهیم و شعب اخذ رای هم افزایش پیدا کند.
🔹 اجرایی شدن این پیشنهاد منوط به موافقت شورای نگهبان و تصویب ستاد ملی مبارزه با کروناست که مصوبات آن در حکم مصوبات شورای عالی امنیت ملی است.
🔹 انتخابات ریاست جمهوری و شوراها روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار میشود و یک روز هم عقب نمیافتد.
🔹 برگزاری تبلیغات، حضور میدانی طرفداران کاندیداها و میتینگها ممنوع خواهد بود.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت
🔴 #تا_انتخابات| لیست ۲۰ نفری کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی برای انتخابات۱۴۰۰
🔻محسن هاشمی: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیتالله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علیاکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
👆 پیشنهاد #عضویت
🌀یادداشت ثامن(۴)
❇بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
🌐مقدمه
🔻حضور و نقشآفرینی مردم در نظامهای مختلف به نسبتهای مختلف وجود دارد و همه نظامهای سیاسی علاقهمند به بهرهگیری از نیروهای مردمی در امور مختلف اجتماعی، فرهنگی و تا حدی سیاسی هستند. نسبتِ این علاقهمندی و حضور مردمی وابسته به نوع و نگرش آن نظام سیاسی متفاوت است، به این معنا که به هر میزان که حکومت بقا و تداوم خود را وابسته به تأیید مردم ببیند، میزان و گستره حضور مردمی و نقش آفرینی آنها متفاوت خواهد بود.
🔸«بسیج» که از ابتدا برای حضور آحاد مردم در صحنههای گوناگون اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، خدمت رسانی، جهاد و دفاع مقدس و... تأسیس شد، به تدریج سامان و سازمان یافت، چارچوب و ساختار آن تدوین شد و رسالت و مأموریتهایی برای آن تعیین شد. امروز هیچ مکانی در اقصی نقاط این کشور یافت نمیشود مگر آنکه پایگاه این نیروی مردمی در آنجا فعال است.
🔹امروز که در سالهای نخستین دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم، تاثیر حضور بسیج در عرصههای گوناگون به یک میزان نیست و شناخت جامعه و مسئولان حکومتی از قابلیتهای بسیج و اراده بهرهگیری از این ظرفیت عظیم در یک سطح قرار ندارد. این در حالی است که تجارب بسیج در بیش از چهار دهه گذشته بیانگر آن است که این مجموعه توانسته کشور را از هر بحرانی برهاند و به عنوان پشتوانه محکمی برای کشور در حوزههای مختلف اعم از دفاع مقدس، تهاجم فرهنگی، عملیات ملی بهداشت و درمان (واکسنیاسیون ملی و کمک به مقابله با کرونا)، جهاد محرومیت زدایی، خودباوری علمی و... باشد.
🔸چنین مجموعه بزرگ و موثری درابتدای دهه پنجم از عمر سراسر افتخار آمیز خود باید راهبردهای کلان خویش را برای اعضای خود تا آخرین رده که سرپنجههای میدانی آن است، به خوبی تشریح کند. اگر این قاعده را که بسیج نمیتواند ساختاری از بالا به پایین داشته باشد را بپذیریم، لازمه وحدت رویه و وحدت گفتمانی آن است که امر آموزش، توجیه و توانمندسازی در این مجموعه عظیم، باید امری مستمر و دائمی باشد و از آنجا که برای تحقق این هدف نمیتوان دائما کل اعضاء را در جمعهای فراگیر، فراخوان زد و دورههای چند روزه برای همه آنان برگزار کرد، راه معقول آن است که از طرق مختلف از جمله بهره گیری از فضای مجازی، زمینههای همگراییها و وحدت نظر و رویهها را ایجاد نمود.
🔺نگاه مجدد به موضوعاتی که خواهد آمد و شناخت و کاربست آنها و همچنین روزآمد کردن نقش آفرینیها متناسب با تغییرات و تحولات اجتماعی در جامعه و تصویرسازی مطلوب از بسیج در اذهان و افکار عمومی، میطلبد مسئولان و فرماندهان بسیج در ردهها و سطوح مختلف، اهمیت آنها را درک کرده و برای منزلت افزایی بسیج، با نگاه تحولی اهتمام ویژهای مبذول نمایند. در این خصوص ملاحظات و اولویتهایی که در 20 قسمت تقدیم هادیان سیاسی، روشنگران فرهنگی و اساتید و مربیان میگردد.
❌ادامه دارد...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #تحلیل_راهبردے| اقتصاد شرطی یا شرط اقتصادی؟‼️
🔻 #زمانـــه| با اعلام رسانهای پیروزی «جو بایدن» در انتخابات آمریکا برخی در داخل کشور گفتار و رفتاری را پیگیری میکنند که میتواند باعث انتقال سیگنال اشتباه به طرف مقابل و تداعیکننده ذوقزدگی در ایران باشد.
🔻در این خصوص نکات زیر قابل توجه است:
1⃣ بایدن برای نشان دادن تفاوت خود با ترامپ و کسب جایگاه جهانی نیازمند برخی تغییرات رفتاری از جمله در قبال جمهوری اسلامی ایران است. هر چند که او بر اجرای سیاست «فشار هوشمندانه» برای برچیدن توان هستهای، تغییر در عملکرد منطقهای و تضعیف توان موشکی ایران تاکید دارد اما تمام این اهداف را ذیل عنوان «مذاکره» پیگیری خواهد کرد، زیرا بیش از آنکه ایران نیازمند مذاکره و بازگشت آمریکا به برجام باشد این بایدن است که به آن نیاز دارد.
🔹این سناریو نباید ایران را منفعل کند بلکه باید از آن به عنوان فرصتی برای اجرای پیششرطهای خود یعنی لغو یکباره تحریمها، پرداخت خسارات ناشی از خروج ترامپ از برجام و مسئولیتپذیری در قبال ترور سردار سلیمانی استفاده کند. به عبارت دیگر؛ شرایط جدید نه نیازمند مذاکره که نیازمند بازگشت آمریکا بر تعهدات خویش است.
2⃣ طی سالهای اخیر به دلیل راهبرد دولت برای بهرهگیری از ظرفیتهای سیاست خارجی در بهبود شرایط اقتصادی کشور عملا بخش اعظم تحولات اقتصادی مشروط به مراودات خارجی شد و بدلیل بدعهدی آمریکا و اروپا نه تنها هیچ بهرهای از برجام نصیب ایران نشد بلکه کشور به عارضه «شرطی شدن اقتصاد» دچار شد.
🔹البته سیاستهای ضدایرانی دوره ترامپ این فرصت را ایجاد کرد که با اتکاء به ظرفیتهای فراوان داخلی و حمایت واقعی از تولید ملی امکان مقابله حداکثری با تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه فراهم شود و تولید ملی نفس تازه کند. نوسانات شدید نرخ ارز و ایجاد تلاطم در بازار سرمایه در دوره منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از آن اما، بار دیگر صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی را با شرایط ناپایدار ناشی از شرطی شدن اقتصاد روبرو ساخته است.
🔹 متاسفانه طی ماههای اخیر برخی کمبودهای سوال برانگیز مواد اولیه و گرانیهای افسار گسیخته در حالی که کالا در کشور وجود دارد نیز موجب شد که فضای روانی ناشی از نتایج انتخابات آمریکا بر اقتصاد کشور تشدید شده و تاثیرگذاری مناسبات خارجی بر اقتصاد داخلی را به شکلی غیرواقعی به اذهان عمومی تحمیل کند.
3⃣ در حوزه سیاست خارجی نیز رفتارهای ترامپ موجب فعالتر شدن دیپلماسی کشور در توسعه مناسبات با کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان شد. نقشه راه همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین و لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ نیز فرصتهای مهمی بود که برای مقابله با تحریمها ایجاد شد تا ایران بتواند با کشورهای خارج از دایره آمریکا ائتلاف تشکیل دهد، در حالی که گرای اشتباه مذاکره با آمریکا میتواند این فرصت را گرفته و مانع از تحقق اجماع تحریم شوندگان در برابر تحریمهای آمریکا شود.
4⃣ بعضا گفته شده که بایدن با چند فرمان اجرایی میتواند تحریمها را لغو نماید. این سخن از دو زاویه دچار اشکال است.
🔹 اولاً بخشی از تحریمها بر اساس مصوبات کنگره است و اصلا در اختیار رئیس جمهور نیست که بایدن بتواند لغو نماید.
🔹 ثانیاً میان توانستن و خواستن تفاوت بسیار وجود دارد، چه، تاکیدات او بر فشار هوشمندانه و سابقه او در دوران اوباما نشان میدهد که او نمیخواهد تحریمها را بردارد.
🖌 #سرخط_تحلیلے| در یک جمعبندی کلی میتوان گفت که ذوقزدگی از تغییرات احتمالی در آمریکا تکرار اشتباه شرطی کردن اقتصاد کشور و دادن سیگنال اشتباه نیاز ایران به مذاکره است که موجب میشود در عرصه داخلی اقتصاد همچنان شرطی و چشم به راه آینده تعطیل بماند و حتی نوعی سرخوردگی در میان تولید کنندگان ایجاد نماید
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
با سلام و احترام
برگزاری نشست سیاسی کوتاه به تاریخ ۲ ابانماه ۹۹ تا دقایق دیگر برگزار میگردد.....
✅بسيج يعني نيروي كارآمد كشور براي همه ميدانها. مقام معظم رهبري 77/9/2
🔹-🔸🌹🔹-🔸
💢#عکس_نوشت
🌀بسیج، پیشرو خدمت و امید آفرین
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#امید_آفرین
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
6.mp3
1.77M
✅#صوتی
💠قسمت ششم
🌀روش تحلیل با الگوی رهبری
✍️#نویسنده: دکتر #عبدالله_گنجی
┄┅┅┅┅❀🌺❀┅┅┅┅┄
💢اصول و مبانی تحلیل رهبری
✔️ جهان بینی توحیدی
✔️انسان شناسی
✔️جامعه شناسی
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔵مقتدای بسیجیان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای:
بسیج نگاه می کند ببیند که این حرکت عمومی انقلاب و نظام از مسیرِ درست منحرف نشود؛ مراقب است که انحراف به وجود نیاید؛ هر جا انحرافی مشاهده شد، بسیج در مقابل آن می ایستد. این از جملهی خصوصیاتی است که مربوط به بسیج است.
@basijnewsir
BASIJNEWS.IR