هدایت شده از روشنا
🔰 اولین توصیه رهبر انقلاب به دولت سیزدهم:
زمان شتابان میگذرد، از هر لحظه این چهارسال استفاده کنید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: من یک توصیهای به همهی مسئولین در دورههای مختلف داشتم، به شما هم عرض میکنم این توصیه را، زمان شتابان میگذرد. این چهار سال زود تمام میشود و لذا از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و متعلق به اسلام هست، وقت تضییع بشود و از همهی امکانات، از همهی امکانات زمانی و وقتی استفاده کنید. ۱۴۰۰/۶/۶
#بسته_خبری | #دیدار_هیئت_دولت
هدایت شده از زمانه
📌 فلسفه رای اعتماد و وظیفه نظارتی مجلس در برابر دولت
📍رای اعتماد به وزیران مطابق اصل یکصد و سی و سوم قانون اساسی است این اصل بیان می دارد : " وزراء توسط رئیس جمهور تعیین و برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی می شوند.
🔹با تغییر مجلس، گرفتن رای اعتماد جدید برای وزراء لازم نیست. تعداد وزیران و حدود اختیارات هر یک از آنان را قانون معین می کند." بنابراین عملا تا مجلس نسبت به وزیر پبشنهادی رئیس جمهور اعتماد خود را بیان نکند، کسب کرسی وزارت امکان پذیر نیست،
🔻اما سوال اصلی اینجاست که منشا این رای اعتماد کجاست و چرا باید مجلس در تعیین وزرای کابینه دخالت داشته باشد.
🔹 مطابق اصل ۱۲۲ قانون اساسی رئیس جمهور در برابر وظایف خود نسبت به رهبری، ملت و مجلس مسئول است و همچنین اصل ۱۳۴ قانون اساسی رئیس جمهور را مسئول عملکرد و تصمیمات هیات وزیران می داند، از این رو مطرح می شود که رئیس جمهور در قبال این مسئولیت باید اسباب و اختیارات لازم را در چیدمان ترکیب کابنیه خود داشته باشد، در نتیجه اخذ رای اعتماد از مجلس می تواند ورود به صلاحیت ها و اختیارات رئیس جمهوری باشد و زمینه عدم پاسخگویی او را فراهم آورد.
🔹برخی هم برای رفع این شبه رای اعتماد به وزرا را یک فرآیند تشریفاتی الزامی در قانون دانسته اند و معتقدند رای اعتماد به وزرا همچون مراسم تحلیف از الزامات تشریفاتی قانون است، که مسلماً حرف کم مایه و بی اساسی است چرا که عملا نمایندگان با عدم رای اعتماد به وزرا می توانند ترکیب وکابینه و حتی سمت و سوی برنامه های اجرایی دولت را تحت تاثیر قرار دهند.
🔹اما چرایی رای اعتماد به وزرا در مجلس را باید در نظام سیاسی ایران و نسبت قوه مقننه و قوه مجریه با هم دانست، نظام سیاسی ایران با توجه به وجود رکن ولایت فقیه یک نظام سیاسی منحصر به فرد محسوب می شود، لیکن در تنظیم روابط قوای مجریه و مقننه به نظر می رسد باید این نظام را نظامی نیمه ریاستی – نیمه پارلمانی دانست.
🔹 در نظام نیمه ریاستی- نیمه پارلمانی نظیر آنچه در فرانسه هم وجود دارد، از طرفی رئیس جمهور برآمده از آرای مستقیم مردم است و برخلاف نظام های پارلمانی منتخب پارلمان نیست و از سوی دیگر او و هیئت وزیرانش همچون نظام های ریاستی از تیررس نظارت پارلمان خارج نیستند.
🔹 اصل ۱۲۲ رئیس جمهور را در قبال وظایف خود و اصل ۱۳۴ در قبال عملکرد هیات وزیران به مجلس مسئول دانسته است اما کار به همینجا ختم نمی¬شود، اصل ۱۳۷ قانون اساسی تاکید دارد علاوه بر رئیس جمهور، تک تک وزرا نیز در قبال وظایف خود و همچنین تصمیماتشان در قالب اقدامات هیات دولت به مجلس به صورت مستقیم پاسخگو هستند.
🔹 لذا شاهد آن هستیم در نظام سیاسی ایران، وزرا برخلاف نظام ریاستی در قبال پارلمان هم پاسخگو هستند، وجوه نظارتی مجلس مثل سوال و استیضاح از وزرا هم ریشه در هیمن مسئولیت وزرا در قبال مجلس دارد.
🔹فلسفه رای اعتماد به وزرا را نیز باید در همین موضوع جستجو کرد، وزرا را زمانی می توان به صورت مستقیم به مجلس پاسخگو کرد که در فرآیند انتخاب آنها مجلس تائیدی بر برنامه ها و صلاحیت های عمومی و تخصصی آنها داده باشد،
🔹مجلس همچون رئیس جمهور باید مسوولیت وزیر انتخابی را بر عهده بگیرد و فقط در این حالت است که پاسخگویی وزرا به مجلس و نظارت مجلس بر عملکرد آنها و هیات دولت مفهوم و معنی پیدا میکند، فلذا رای اعتماد در نظام سیاسی ایران نه یک الزام تشریفاتی قانونی و نه یک تعارض در عملکرد و استقلال دو قوه است، بلکه اسباب و زمینه نظارت مجلس به قوه مجریه و پاسخگو¬سازی وزرا به نمایندگان مردم و پایبند نمودن آنها به اجرای قوانین و برنامه های مصوب کشور است.
#سید_مهدی_جوادی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
⚠️ اعتماد به غرب و بلایی که بر سر امنیت و ثبات کشور می رود
⁉️ اعتماد سیاستمداران یک کشور به آمریکا و غرب، دقیقاً چه بلایی بر سر امنیت و ثبات و پیشرفت و اقتدار آن کشور میآورد؟
افغانستان و عراق، تصاویر مجسمی از سرانجام اعتماد به آمریکا و باز شدن پای این رژیم مستکبر به کشورها هستند.
1⃣ عراق در همین چند دهه بهویژه سالهای پس از اشغال، موجی از تروریسم، فقر و بیکاری و فساد اقتصادی را تجربه کرده است.
🔹آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد، اما هنگامیکه او شکست خورد و تاریخ مصرفش تمام شد، کنار زدن وی تبدیل به بهانهای شد تا آمریکا زیرساختهای عراق را نابود و دانشمندانش را ترور کند. نتیجه چهار دهه سیاست آمریکا نسبت به عراق، درگیری این کشور در چند جنگ، ویرانی زیرساختها و نابودی درآمدهای عظیم ملی بود. همین حالا هم گروهکهای تروریستی تحتالحمایه آمریکا، زیرساختهای برق و آب و انرژی عراق را هدف قرار میدهند.
🔹خیانت دیگر آمریکا، غارت بخشی از درآمدهای نفتی عراق بوده و گفته میشود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را بهعنوان هزینههای جنگ و سرنگونی صدام، برای خود برمیدارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ میکنند.
خیانت بعدی آمریکا و متحدانش، آشوبافکنی مبتنی بر فقر فساد مزمن در این کشور بوده که ظرف چند سال اخیر موجب شده با حاکمیتی نامنسجم و کم کارآمد مواجه باشیم. آمریکا دو سال قبل دست به تحریک آشوبهای خیابانی زد و مرتکب کودتا علیه دولت قانونی مستقر شد؛ هر چند که پارلمان این کشور رسما حکم به اخراج اشغالگران داده است.
2⃣ افغانستان، نمونه تازهتری از نقش نابودگر «اعتماد به آمریکا» است. آنها به اعتراف خود، در پا گرفتن طالبان نقشآفرین بودند و سپس تروریسم و فعالیت طالبان و القاعده را بهانه اشغال افغانستان قرار دادند.
🔹حالا هم بعد از بیست سال اشغالگری و جنایت و غارت منابع این کشور، پشت دولت غربگرا را خالی کرده و در حال واگذاری افغانستان به همان گروهی هستند که به بهانه فعالیت آنها، خاک افغانستان را اشغال کرده و مردم این کشور را به خاک و خون کشیده بودند.
🔹 وقتی دولتی تماما غربگرا و دستنشانده اما فاقد حداقل ریشههای مردمی در کابل
سر کار آمد، ادعا میشد این کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و ارتش آن مدرن شده است، اما همین ارتش و دولت بیریشه، ظرف چند هفته تسلیم نیروهای پیاده طالبان شدند و تمام خیالپردازیهای رسانهای درباره پیشرفت و توسعه افغانستان فرو ریخت.
🔔نکته و نظر:
🔻این دو عبرت بزرگ در همسایگی ما، بیش از هر چیز عناصر مزدور یا خوشخیال نسبت به آمریکا و غرب را شرمنده میکند. اما برخی از این افراد، چنان طلبکارانه نسبت به منطق مستحکم جمهوری اسلامی موضع میگیرند که گویا تصور میکنند کسی متوجه زمین خوردن و سینهخیز رفتن آنها نشده و لگدمال شدن بافتههای تئوریکشان زیر پای واقعیتها را نمیبیند.
🔻غربگرایان در ایران مرتکب روایت وارونه میشوند. جمهوری اسلامی را متهم میکنند که چرا دوباره سراغ مذاکره و تعامل با آمریکا نمیرود تا تحریمها برطرف شود، یا چرا از آمریکا واکسن نمیخرد و...! انگار از مریخ آمدهاند! میگویند چرا مذاکره نمیکنید تا تحریمها لغو شود و اقتصاد رونق بگیرد! برخی سفیهان بیپروا یا مأموران معذور، حتی در گذشته مدعی بودند نفی مذاکره، ایدئولوژی بقای جمهوری اسلامی است و به همین دلیل حاکمیت حاضر نیست مذاکره را بپذیرد.
🔺 دو عبرت عراق و افغانستان به علاوه عبرتهای برجام، به ما و هر ملت دیگری میگوید که تنها مسیر پیشرفت و مانعزدایی از آن، بیاعتمادی مطلق به آمریکا و غرب (بیاعتمادی به تطمیعها و تهدیدها) است.
#محمد_ایمانی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
❌ کور شدن چشم سیا در تهران
🔻نیویورکتایمز گزارش داد «شبکه جاسوسی آمریکا در ایران» که توسط سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای ایجاد شبکه مخبران تشکیل شده است، در نتیجه «عملیات ضد اطلاعاتی بسیار کارآمد» از سوی تهران ناکام ماند.
🔹این روزنامه آمریکایی نوشته است: «مقامهای آمریکایی میگویند پیام مکتوب و محرمانه ارسال شده از سوی یک افسر سیا که مسؤولیت تشکیل شبکههای جاسوسی در ایران را به عهده داشت در سراسر بخشهای مقر مرکزی این سازمان اطلاعاتی در لانگلی طنینانداز شد: شبکه مخبران آمریکا تا حد زیادی مغلوب عملیاتهای ضد اطلاعاتی بسیار کارآمد تهران شده بود و تهران، مانع تلاشها برای بازسازی این شبکه شده است».
🔸 نیویورکتایمز همچنین به نقل از مقامهای آمریکایی مدعی شده رژیم اسرائیل با فراهم کردن «اطلاعات موثق» درباره فعالیتهای هستهای، برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای ایران به آمریکا برای پر کردن این شکاف کمک کرده است.
🔸به نوشته این روزنامه آمریکایی، سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل سوابق طولانی همکاری با یکدیگر را دارند و این همکاریها بویژه در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا بشدت افزایش یافت.
🔹نیویورکتایمز در عین حال مدعی شده این وضعیت بعد از روی کار آمدن «جو بایدن»، رئیسجمهور فعلی آمریکا که خواستار احیای توافق هستهای برجام بود تغییر کرد تا جایی که در بهار سال جاری، «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی حتی تبادل اطلاعاتی با آمریکا را به دلیل «عدم اعتماد به دولت بایدن» متوقف کرد.
🔸طبق گزارش نیویورکتایمز، چالش کنونی پیش روی تلآویو و واشنگتن، در حالی که «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای دیدار با «جو بایدن» به واشنگتن سفر کرده، بازسازی اعتماد، آن هم با وجود پیگیری اهداف متناقض در قبال ایران است. مقامهای ارشد صهیونیستی به روزنامه نیویورکتایمز گفتهاند یکی از اهداف کلیدی نفتالی بنت مشخص کردن این خواهد بود که آیا دولت بایدن از عملیاتهای مخفیانه اسرائیل علیه برنامه هستهای ایران حمایت خواهد کرد یا خیر.
🔹نخستوزیر رژیم صهیونیستی طی سفر خود به واشنگتن در مصاحبه با نیویورکتایمز مدعی شد همچنان به حملات مخفیانه این رژیم علیه برنامه هستهای ایران ادامه خواهد داد.
🔸بر این اساس مقامهای صهیونیستی امیدوارند هر گونه توافق جدید با ایران، محدودیتی برای چنین عملیاتهایی که در گذشته به ترور دانشمندان هستهای ایران و عملیات خرابکارانه در تأسیسات هستهای این کشور منجر شد پدید نیاورد. نیویورکتایمز ادعا کرده در دیدار نفتالی بنت با بایدن، نخستوزیر اسرائیل از آن جهت دست بالاتر را خواهد داشت که ایالاتمتحده برای اطلاعات درباره ایران بیشتر به اسرائیل وابسته شده است.
🔹به نظر می رسد ادعای نیویورکتایمز در بزرگنمایی اشراف اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بر ایران و وابستگی واشنگتن به تلآویو در این باره، تلاشی برای سرپوش گذاشتن روی شکست اطلاعاتی سیا و موساد از ایران است. گفتنی است مقامات آمریکایی تا این لحظه در مورد «شکست شبکهسازی اطلاعاتی خود در ایران» حاضر به ارائه توضیحی نشدهاند.
🔸تلاش نیویورکتایمز برای القای ضربه خوردن همکاری اطلاعاتیهای آمریکا و اسراییل در حالی است که این روزنامه پنجشنبه به نقل از منابع آمریکایی و صهیونیستی گزارش داد رژیم صهیونیستی ۲ ساعت قبل از عملیات خرابکارانه در تأسیسات هستهای نطنز در ماه آوریل- زمان نخستوزیری نتانیاهو- دولت بایدن را از این عملیات مطلع کرده بود.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
📌از سندروم سایگون تا سندروم کابل
🔹این روزها بازار همسانسازی «سایگون» و «کابل» در رسانههای غرب بسیار داغ است. تحلیلگران آمریکایی و اروپایی معتقدند آنچه در جریان فرار نیروهای آمریکایی از افغاستان روی داد، تا حد زیادی مشابه شکست واشنگتن در ویتنام بود. این مقایسه تا حدودی درست به نظر میرسد اما تفاوتهایی نیز در این باره وجود دارد که نمیتوان بسادگی از کنار آنها گذشت!
🔸جنگ ویتنام نبردی بود بین دولت کمونیستی ویتنام شمالی و ویتنام جنوبی و متحد اصلی آن، ایالاتمتحده آمریکا. جنگ ویتنام، جنگی طولانی و پرهزینه برای آمریکا بود که ۲۰ سال طول کشید.
🔹عبارت «سقوط سایگون»، به تصرف سایگون، پایتخت ویتنام جنوبی توسط نیروهای کمونیستی ارتش خلق ویتنام موسوم به «ویتکنگ» اشاره دارد. آمریکا سال ۱۹۷۳، نیروهای خود را از ویتنام جنوبی خارج کرد. جنگ ویتنام منجر به هلاکت 58 هزار نیروی آمریکایی و تحمیل میلیاردها دلار هزینه نظامی به رؤسایجمهور دموکرات و جمهوریخواه شد.
🔸حضور 20 ساله آمریکا در افغانستان، فرار هزاران آمریکایی از پایگاه بگرام و فرودگاه کابل و رها شدن مزدوران و همکاران نیروهای اشغالگر آمریکایی در افغانستان، جملگی شبیهسازی سایگون و کابل را به یکدیگر ممکن میسازد اما باید توجه داشت دامنه و عمق شکست واشنگتن در کابل، بهمراتب بیشتر از سایگون است؛ فراموش نکنیم شکست مطلق کاخ سفید در افغانستان، نخستین شکست سنگین ایالاتمتحده در قرن بیستویکم و هزاره سوم محسوب میشود.
🔹بدونشک در آینده نزدیک، اصطلاحی به نام «سندروم کابل» نیز در بین افکار عمومی آمریکا رایج خواهد شد. اما سندروم کابل چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
🔸پس از خروج ارتش ایالاتمتحده از ویتنام و شکست آن در سایگون، اصطلاح «سندروم سایگون» در آمریکا رایج شد که بیانکننده عدم تمایل شهروندان آمریکایی به مداخله نظامی این کشور در خارج از مرزهایش است.
اکنون ما با شکلگیری پدیدهای به نام «سندروم کابل» در بین آمریکاییها مواجه هستیم که به مراتب نسبت به «سندروم سایگون» شایعتر است. خمیرمایه این سندروم فراگیر را این گزاره مهم تشکیل میدهد: «محصول جنگافروزی، تحمیل دموکراسی آمریکایی و مداخله نظامی ایالاتمتحده در کشورهای دیگر در نهایت چیزی جز شکست و تباهی نخواهد بود؛ شکستی که شهروندان و سیاستمداران آمریکایی و متحدان این کشور، ناچارند هزینههای آن را سالیان دراز تحمل کنند.»
🔹در این میان، سیاستمداران آمریکایی بهرغم میل ذاتی خود به توحش و مداخلهگرایی، در نهایت ناچار خواهند شد میان ۲ گزینه «احیای دکترینهای بازدارنده» یا «خلق دکترینهای جدید بر مبنای عدم مداخلهگرایی» دست به انتخاب بزنند.
🔸یکی از چارچوبهای مفهومی و عملیاتیای که ممکن است استراتژیستهای آمریکایی جهت نجات جان نظام سرمایهداری سراغ آن بروند، دکترین «مونروئه» است. این دکترین توسط «جیمز مونروئه» رئیسجمهور وقت آمریکا در دوم دسامبر ۱۸۲۳ اعلام شد. بر اساس این دکترین، آمریکا از دخالت در امور خارج از نیمکره غربی منع میشود و همزمان اجازه نمیدهد قدرتهای اروپایی در امور این قاره دخالت کنند.
🔸جریانهای ملیگرا، انزواطلب و جنبشهای ضد جهانی شدن و ضد بینالمللگرایی در زمره طرفداران این دکترین هستند.
🔹 این افراد بر کاهش سریع حضور بینالمللی آمریکا و تخصیص بودجههای نظامی- امنیتی به بازسازی زیرساختهای فرسوده آمریکا و تقویت قدرت ملی در عرصههای اقتصادی تأکید دارند.
🔸البته در این میان نکتهای وجود دارد که نمیتوان در شناخت و تحلیل انگارههای استراتژیک سیاست خارجی آمریکا آنها را نادیده انگاشت؛ بازگشت آمریکا به دکترین مونروئه یا احیای آن (با استناد به شرایط داخلی و بینالمللی امروز آمریکا)، محصول یک انتخاب آگاهانه نیست، بلکه منبعث از نوعی استیصال و سردرگمی استراتژیک و راهبردی در نظام بینالملل است. تمرکز ناخواسته سیاستمداران آمریکایی بر داخل این کشور و بسته شدن دست و پای این کشور در حوزه روابط بینالملل، یکی از خروجیهای طبیعی شکست ایالاتمتحده در افغانستان محسوب میشود.
قطعا شیوع سندروم کابل در بین شهروندان آمریکایی و افکار عمومی دنیا، جایی برای تحقق رویاپردازیهای خام و متوهمانه صاحبان ستم و تزویر در کاخ سفید باقی نخواهد گذاشت.
#حنیف_غفاری
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از روشنا
🔰 در افغانستان ما طرفدار "مردم" هستیم/ نوع رابطه ما با دولتها بستگی دارد به نوع رابطه آنها با ما
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: افغانستان برادر همزبان همدین و هم فرهنگ ماست مصیبتهای افغانستان انسان را به شدت متأثر میکند. اینها کار آمریکاست این سختیهایی هم که میکشند، این حوادثی که دارد پیش میآید پیدرپی، پیدرپی این حادثهی روز پنجشنبه، این کشتارها، همهاش کار آمریکاست.
🔹 ۲۰ سال این کشور را اشغال کردند و انواع و اقسام ظلمها را به اینها کردند. مجلس عروسی و عزا را بمباران کردند. عناصری را زندانی کردند. تولید مواد مخدر را دهها برابر افزایش دادند. یک قدم هم برای پیشرفت مدنی و اقتصادی افغانستان برنداشتند. افغانستان از آن زمان عقب تر نباشد جلوتر نیست. به هرحال ما طرفدار ملت افغانستان هستیم. دولتها می آیند و میروند. آنکه باقی میماند، ملت افغانستان هستند. و نوع رابطه ما با دولتها بستگی دارد به نوع رابطه آنها با ما. انشاءالله خداوند وضع ملت افغانستان را به بهترین وجه قرار دهد. ۱۴۰۰/۶/۶
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
🔰 اعتماد و امید مردم به دولت آسیب دیده و باید ترمیم شود/ برای وعدهها روزشمار معین کنید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهم است. چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند با شما راه میآیند، کمکتان میکنند. این بزرگترین سرمایه است برای یک دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، این بایست ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.
🔹 برای وعدهها روز شمار معین کنید. یک کاری که میگویید این کار را خواهم کرد، تخمین بزنید که این چه مدتی طول خواهد کشید، و روزشمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید. ۱۴۰۰/۶/۶
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
🔰 در زمینه عدالت عقبیم/ بخشنامهها و مصوبات دولت باید پیوست عدالت داشته باشد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامهی عدل است. کما اینکه اساس همهی ادیان بر اقامهی عدل است. خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند، جامعه، جامعهی عدالتآمیز باشد. خب در این زمینهها ما خیلی باید کار کنیم. عقبیم. خیلی باید تلاش کنیم. به نظر من هر مصوبهای که شما تصویب میکنید، هر لایحهای که در دولت تنظیم میکنید، هر بخشنامهای که خود شما در دستگاه خودتان صادر میکنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد. باید مراقب باشید این روش، این کار، این دستور ضربهِی به عدالت نزند. طبقات مظلوم را پایمال نکند. ۱۴۰۰/۶/۶
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از زمانه
دردناکترین نتیجه ناکارآمدی و غربگدایی دولت روحانی، کاهش تاب آوری سرمایه اجتماعی کشور بود.
بی ثبات سازی در تمام امور، بحران سازی، مایوس سازی و ایجاد حس درماندگی برای مردم از اثرات وجود شخص روحانی و کابینه فشلش بود.
امیدآفرینی و مقابله با #اخبار_جعلی 2 ماموریت مهم آقای #رئیسی است.
#سواد_رسانه
#سید_علیرضا_آل_داود (کارشناس زمانه)
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
📌 نتیجه گیری با خودتان
1⃣ آمریکا به متحد خود ژاپن، واکسن آلوده صادر کرده است.
2⃣ روابط آمریکا و ژاپن به قدری نزدیک بود که ترامپ، نخست وزیر ژاپن را به عنوان نماینده خود به ایران فرستاد.
3⃣آمریکا سال هاست با مردم ایران دشمنی داشته و ورود هرگونه دارو را تحریم کرده است.
4⃣ویروس ایدز برای اولین بار در آفریقا توسط واکسن آبله ی شرکت فایزر وارد شد.
5⃣شرکت فایزر در پرونده خود آزمایش غیر قانونی دارو بر روی کودکان کشورهای دیگر را داشته است.
نتیحه با خودتان...
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از روشنا
🔰 تحرک و جنبه اقتصادی در دیپلماسی را تقویت کنید/ دیپلماسی را به مسئله هستهای متصل نکنید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: باید تحرک ما در عرصهی دیپلماسی افزایش پیدا کند و مضاعف بشود. بایستی در دیپلماسی جنبهی اقتصادی تقویت بشود. یعنی دیپلماسی اقتصادی یک چیز بسیار مهمی است.
🔹 دیپلماسی را تحت تأثیر مسئلهی هستهای هم نباید قرار داد. یعنی این جور نباشد که دیپلماسی کشور متصل به قضیهی هستهای است، نه. قضیهی هستهای یک قضیهی جداگانهای است که آن را بایستی حل کنند به یک شکل مناسب و شایستهی کشور، اما دیپلماسی خیلی دایرهاش وسیعتر است.
🔹 در قضیهی هستهای آمریکاییها انصافاً وقاحت را از حد گذراندند. واقعاً از حد گذراندند واقعاً. جلوی چشم همه از برجام خارج شدند حالا جوری حرف میزنند انگاری که ایران از برجام خارج شده. ۱۴۰۰/۶/۶
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از روشنا
⭕️ دستور فرهنگی رهبر انقلاب به دولت: با فساد اخلاقی و فساد در زمینهی فرهنگ بیرودربایستی مقابله کنید
🔹خیلی از این خطاهایی که ما در بخشهای مختلف انجام میدهیم، ناشی از فرهنگ حاکم بر ذهن ماست. اگر ما اسراف داریم، اگر ما تقلید کورکورانه داریم، اگر ما سبک زندگی غلط داریم، اینها ناشی از مشکلات فرهنگی است. زندگی های تقلیدی، زندگهای تجملاتی و اشرافیگری، غالباً منشأ و ریشهی فرهنگی دارد
🔹امروز بحمدالله یک لشکر عظیمی از جوانهای علاقمند به مسائل فرهنگی مشغول به کارند، وجود دارند و تلاش میکنند و کار میکنند. اگر دولتها و بخشهای فرهنگی دولت به این مجموعههای جوان و علاقمند کمک بکنند قطعاً کارهای بزرگی انجام خواهد گرفت و قدمهای خلاقانهای برمیدارند
🔹با فساد اخلاقی و فساد در زمینهی فرهنگ هم بیرودربایستی مقابله کنید و مبارزه کنید. راه اصلی مواجهه و مقابلهی با جنگ نرم دشمن هم همین است که ما از حرکت صحیح در زمینهی فرهنگ حمایت کنیم و آن را تشویق کنیم، تقدیر کنیم و در مقابل حرکتهای غلط بایستیم و عرصهی رسانه و فرهنگ، هم از یک طرف یک دانشگاه بزرگی میتواند باشد و هست و از یک طرف یک آوردگاه صلاح و فساد است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir