اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#چهارشنبه_های_زیارتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ای غمگسار مرگ پسر، مادر شهید
سنگ صبور خوب پدر، مادر شهید
هر چند گفته اند که در خون تپیده است
چشمت هنوز مانده به در، مادر شهید
.
#مادر_شهید
#شهدای_گمنام
#لشکر_31-عاشورا
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT
امام حسن مجتبي عليه السلام فرمود:
مكارم اخلاق ده چيز است:
۱. راستگوئى
۲. نوميدى راستين از غير خدا
۳ . بخشش به نيازمندان
۴ . خوش خلقى
۵ . پاداش در برابر خدمات ديگران
۶. پيوند و رفت و آمد با خويشاوندان
۷. حمايت از همسايه
۸. توجّه به حقوق دوستان
۹. مهمان نوازى
۱۰. و مهمترين اينها شرم و حياء است.
📘تاريخ يعقوبى، ج 2، ص 215.
🟢 پیامدهای فراوان و مصیبتبار فقر چیست؟
🔹 فقر و احتیاج ـ سببش هرچه باشد، خواه بیعدالتی یا چیز دیگر ـ یکی از موجبات گناه است؛ اگر ضمیمه بشود با احساس مغبونیت و محرومیت، دیگر بدتر؛ اگر ضمیمه بشود با حسرت کشیدنهای تجملات عدهای، باز از آن هم بدتر، آنوقت همیشه خواهد گفت:
سخن درست بگویم نمیتوانم دید
که مِی خورند حریفان و من نظاره کنم
همین «نمیتوانم دید» سبب سرقتها میشود، سبب رشوهگیریها میشود، سبب اختلاسها و خیانتها به اموال عمومی میشود، سبب گناهها میشود، سبب غلّ و غشّ و تقلب در کارها میشود؛ سبب میشود که افرادی برای اینکه خود را به دستهای دیگر برسانند، رشوه بخورند، دزدی بکنند، زیر حساب مردم بزنند و همینطور.
🔸 علی(ع) به فرزند عزیزش محمد بن حنفیه درباره فقر میفرماید :
«یا بُنَی اِنّی اَخافُ عَلَیک الْفَقْرَ، فَاسْتَعِذْ بِاللهِ مِنْهُ فَاِنَّهُ مَنْقَصَةٌ لِلدّینِ، مَدْهَشَةٌ لِلْعَقْلِ، داعِیةٌ لِلْمَقْتِ».
🔹فرزند عزیزم! من از دیو مهیب فقر بر تو میترسم، از او به خدا پناه ببر، فقر موجب نقصان دین است؛ یعنی فقر آدمی را که ایمان قوی نداشته باشد زود وادار به گناه میکند. لذا رسول اکرم(ص) فرمود : «کادَ الْفَقْرُ اَنْ یکونَ کفْرآ» فقر نزدیک به سر حدّ کفر است. فقر، روح را عاصی و عزیمت را ضعیف میکند.
🔸اثر دیگر فقر را فرمود: «مَدْهَشَةٌ لِلْعَقْل». فقر فکر را پریشان و دهشتزده میکند. عقل و فکر در اثر احتیاج و فقر تعادل خود را از دست میدهد، انسان دیگر نمیتواند خوب در قضایا فکر کند؛ همان طوری که مصیبتها تولید پریشانی فکر و خیال میکند.
تدبیر صواب از دل خوش باید جست
سرمایه عافیت کفاف است نخست
البته باز افرادی استثنایی هستند که این طور نیستند اما همه که این طور نیستند.
🔹 اثر سوم. فرمود: «داعِیةٌ لِلْمَقْتِ» یعنی فقر سبب ملامت و سرکوبی و تحقیر مردم و در نتیجه سبب پریشانی روح و موجب عقدهای شدن انسان میگردد. یا شاید مقصود این جمله این است که تو با مردم عداوت پیدا خواهی کرد و مردم را مسئول بدبختی خود خواهی خواند.
📗 شهید استاد مطهری، بیست گفتار، ص۸۳-۸۲ (با اندک تلخیص)
💠 مراسم هفتگی هیئت شهدای گمنام تبریز
▪️سخنران: حاج آقا لطفــی
▪️بانی:
شادروان کربلایی علی حسنی فرد
🕰 روز جمعه ۳ شهریور از ساعت ۹ صبح
🕌 مقصودیـه، مسجد بزرگ میدان
✅باحضور خانواده های محترم
#مراسم_هفتگی
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به |#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز| بپیوندید☫🇮🇷
@shohadayeghomnam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.
#حاج_قاسم
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT
❣حضرت امام محمّد باقر عليه السّلام :
اگر مردم مىدانستند در زيارت مزار امام حسين عليه السلام
چه فضيلتى است از شوق آن مىمردند.
📗بحار الانوار، جلد ۹۸، صفحهی ۱۸
قامتی ایستاده به بلندای صلابت
دوران تفحص شهدا خاطراتی ویژه در سینه خود دارد از جمله این تصویر زیبا از شهید کریمی که در لحظه شهادت دوربین عکاسی همراه داشت وقتی پیکر مطهر این شهید کشف شد شهید بزرگوار علی آقا محمودوند از من خواست نگاهی به دوربین زخمی او بیاندازم با ظرافت خاص حلقه نگاتیو را از گل و لای خشکیده داخل دوربین جدا کردم و با عزیمت به شهر در تاریکخانه شستوشو داده و آن را ظهور کردیم و ۲۴ فریم عکسها چاپ شدند و آخرین فریم تصویر خود شهید بود و شماره پلاک یادداشت شده در حین تفحص روی شلوارش ذکر شده بود موجب شناسایی چهره زیبای شهید شد .
ما راست قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند . شهید آيت الله دکتر بهشتی
آری ایستادگی این تصویر نیز همچنان باقیست .
بهزاد پروین قدس
🔰 دنیای مدرن و زیارت اربعین
❇️ چرا در دنیای مدرن، زیارت اربعین برای جوانها جذاب و موثر شده است؟
🔶 در قدم اول به این مورد فکر کنیم که چرا در دنیای مدرن، زیارتی مثل اربعین این قدر برای جوانها جذاب و موثر میشود؟
🔷 دنیای مدرن رابطه انسانها را از رابطهی انسان-انسان یا انسان و اهالی تبدیل کرده است به رابطهی انسان و مؤسسات، از علمآموزی گرفته تا گرفتن خدمات اجتماعی تا همه کارهای اقتصادی و حتی کارهای سیاسی از طریق نهادهایی اجتماعی-سیاسی و موسساتی تعبیه شده است؛ این خصوصیت دنیای مدرن است که هر آدمی جداگانه با بانک، جداگانه با بیمه، جداگانه با دانشگاه در ارتباط است.
🔶 در این دنیا وقتی یک دالانی باز میشود که رابطه انسان-انسان رو ترتیب میدهد، که انسانها با همدیگر، حالت اهالی یک کوچه، اهالی یک دین اهالی یک فرهنگ میشوند و از همدیگر خدمات متقابل میگیرند، از همدیگه یاد میگیرند، بر غنای همدیگر میافزایند، بر ایمان همدیگر میافزایند و حتی خوراکشان و پوشاکشان و محل اسکانشان رو به کمک همدیگر احیا میکنند؛ کأنه واقعا یک دالانی از آن جهنم شهرنشینی و غربت به سمت یک بهشتی که اهلیت و نزدیکی قرابت در آن هست، باز میشود.
🔷 حالا تا اینجا را که همه به اصطلاح ادیان دیگر هم میتونند داشته باشند، همه فرهنگهای دیگر هم میتونند داشته باشند؛ اما وقتی پای تقدسهایی مثل امام حسین(ع) وسط میاد، این رنگ و بوی خیلی بیشتری رو میگیرد و طوری میشه که انسان در آن واحد هم به نیازهای مادی و ظاهری خودش و در کنارش به نیازهای معنوی خودش و در سطح کلانش به نیازهای اجتماعی-سیاسی کلان خودش با یک پیادهروی میرسد؛ یعنی یک عمل واحد است اما مجموعه نیازهای ما رو پاسخ میدهد، هم این حس غربت ما رو تبدیل میکند به قرابت و با همنشینی کردن با دیگران حس الفت به ما دست میدهد.
🔶 انسان برای اولین بار انگار عهد تازهای رو تجربه میکند که رابطهاش، رابطهی انسان-انسان، آدم-آدم شده است؛ در عین حال نیازهای مادیاش رفع میشود، یک سفری رفته است، با یک موؤنه (خرج) کم نیازهای باطنیاش رفع میشود. یعنی مثلا فرض کنید یه گناهی دارد، یه خصوصیت بدی دارد که میخواست با این قدمزنیهای طولانی در واقع سر من خودش پا بگذارد و از اون خصوصیت بد دربیاد. من یادم هست، دیدم از جوانهایی که میگفتند از لحظهای که از خانه درآمدیم سر یه خصلت اخلاقیمان که مانع اصلی رشد ما بود و آن چیزی که توی مناجات ابوحمزه ثمالی میخونیم که فَرِّق بَيني وَبَينَ ذَنْبِي الْمانِعِ لي مِنْ لُزُومِ طاعَتِكَ.
🔷 گناهان همهشان به سویه نیستند، بعضی گناهان خیلی جدیترند، اصلیترند برای ما، مانع چسبندگی ما به طاعت پروردگار میشوند؛ یک جوانی میگفت که من از اربعین از قدم اولی که برداشتم، سر آن گناهی که خودم میشناختم پا گذاشتم. همینطور با یاد اباعبدالله(ع) به حرم که رسیدم، به حائر حسینی که رسیدم، تقریبا دیگر از آن چیزی در درون من نبود.
🔶 پس پاسخ درون و نیازهای معنویمان هم هست، در دیگران وقتی با دیگران شریک میشویم، داخل این مسیر بزرگ، یک نیاز بزرگ اجتماعی و سیاسی رو هم داریم، جواب میدهیم. در واقع لشکر بزرگ مؤمنانه برای مقاصد عالیهی دینشان. پس یک دانه عمل هست، اما با کارآمدی، با اصطلاحاً کاربریهای مختلف و به خاطر همین یک عمل جذاب و مفید هست که خیلی خوب هست جوانها بهش اقبال بکنند، هم به بعد معنوی و درونیاش بپردازند، هم توجه به نظام کل داشته باشند که دارند یک کار بزرگ سیاسی-اجتماعی انجام میدهند و هم به لحاظ این الفتی که شکل میگیرد که همه، همه چیز مضاف الیهاش شده حسین(ع). یعنی ما هم با کسایی که همشهریمان نیستند، حتی هم کشور با ما نیستند، هم زبان با ما نیستند، از حیثی که زوار امام حسین(ع) هستند، یک نسبت خوبی میگیریم. این حسهای خوب را بعدا میتوانیم برگردانیم از داخل خانواده و تا داخل دانشگاهمان و جاهای دیگر طرحی نو دراندازیم و روابط نویی رو بسازیم که روابط بیشتر رابطه انسان-انسان بشوند تا انسان با مؤسسه، انسان با ماشین، انسان با به اصطلاح جایگاهها و بنگاههای مختلفی که بیگانه از آدمی هستند و به شکل خیلی روتین میخواهند کارها رو جلو ببرند.
🗣 حجتالاسلام قنبریان
🔻فقیر وارسته
در روزی روزگاری، جوانی که سر و وضع فقیرانه ای داشت، به خانه پیامبر(ص) رفت...
از قضا مرد ثروتمندی هم آنجا بود مرد فقیر کنار مرد ثروتمند نشست.
ثروتمند وقتی دید جوان فقیر کنارش نشسته، لباسش را جمع کرد
جوان از کار آن مرد ناراحت شد اما به روی خودش نیاورد، سوال خودش را پرسید و از آنجا رفت.
بعد از رفتن جوان، پیامبر اکرم (ص) از مرد ثروتمند پرسیدند: چه چیزی باعث شد تو آن کار را انجام دهی؟ آیا ترسیدی از فقر او چیزی به تو برسد یا از ثروت تو به او؟
مرد ثروتمند کمی فکر کرد و با شرمندگی گفت:قبول دارم رفتارم زشت بود اکنون برای جبران کارم حاضرم نصف اموالم را به او بدهم.
حضرت کسی را فرستادند تا جوان فقیر را پیدا کند و به خانه بیاورد.
جوان آمد و حضرت ماجرا را برایش تعریف کردند و پرسیدند :آیا این مال را از او قبول می کنی؟
جوان پاسخ داد: خیر!
حضرت پرسیدند: چرا؟
جوان گفت: میترسم اگر آن بخشش را قبول کنم روزی به تکبری که او دچار شده دچار شوم، و دل کسی را بشکنم که حتی با بخشش نیمی از اموالم هم نتوانم آن را جبران کنم.
karimi(12).mp3
5.11M
🎧 کربلا یعنی که یار رهبری ...
از حسین عصر خود فرمان بری ...
.
#کربلا
#کریمی
#سینه_زنی
#لشکر_۳۱_عاشورا
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 وقتی عشقِ حسیــن (ع)
در جانـت ریشــه کــرد
دیگر قدرت ماندن نـداری
در قافلــه حسیــن (ع)
کسی قصدِ ماندن نـدارد
همه بار سفــر بستهانــد ...
.
#پیش_بسوی_حرم_حسینی
🌊وداع غواصان لشکر ویژه ۲۵ کربلا قبل از عملیات والفجر هشت و قبل از ورود به آب خروشان اروند....
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT