12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ #شبهه
⁉️ اگر حضرت زهرا سلام الله علیها بیمار بودند چطور با آن پهلوی شکسته در خانه مهاجرین و انصار میرفته و تقاضای یاری می کردن؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 پیامبر(ص) میخواهد نگرانیهای فاطمه زهرا(س) را بکاهد. چه بشارتی میتواند درد و غم ما را کم کند؟
🏴 ارتباط فاطمیه و مهدویت
▫️حجتالاسلام فوادیان
#ایام_فاطمیه #فاطمیه
#حضرت_زهرا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️بانوی سالهای تمدن (بخش اول)
🔹«فاطمهی زهرا (س) را قبول و دوستش دارم؛ اما هرچه با خود فکر میکنم، او برای سالها و قرنها پیش است و من، بانوی سالهای تمدن، تکنولوژی، علم و صنعتم؛ چطور میتوانم او را الگو قرار دهم؟ چطور میشود الگویم را از میان قرنها پیش انتخاب کنم؟ پس فقط دوستش دارم؛ اما الگوبودنش را نمیپذیرم!». این حرفها شاید زبانحال برخی دختران و زنان امروزی باشد و آنان ترجیح بدهند که الگویشان را بهروز انتخاب کنند؛ لذا دنبال الگو میگردند و در نهایت، به الگوی کامل و دلپسندی نمیرسند. این افراد در مشکلات و پیشآمدهای زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی، دنبال روانشناس میروند و بر این باورند که چون او شناخت از روان انسانها دارد، پس بهترین راهکارها را ارائه میدهد.
🔹اما آیا کسی بیش از خدا که خالق همگان است، به وجود و روان انسانها آگاه است؟ او که در قرآن، نبی و اهل بیتش را #الگو معرفی کرده و بر این اساس، #حضرت_فاطمه_زهرا (س)، #الگوی_زنان شناخته میشود. این بانو اگرچه قرنها پیش میزیسته، الگوییست در محدودهی زمان و مکان نمیگنجد؛ بلکه مدلیست برای سبک زندگی ایدهآل و قابل انطباق با زمانها و مکانهای مختلف. از سویی الگوبودن ایشان، به این معنا نیست که تمام رفتارهایشان مستقیم الگوبرداری و اجرا شود که اگر این کار ممکن شود، همه معصوم میشویم؛ لکن برخی رفتارهای بانو، عیناً قابل پیرویاند.
💠رفتارهای عبادی
🔹برخی #رفتارهای_عبادی آن حضرت که قابل الگوبرداریست، عبارتاند از: عشق به قرآن و اینکه همپای اکثر فعالیتهایشان در منزل، قرآن میخواندند؛ گندم آسیاب میکردند و قرآن میخواندند؛ کودکشان را در آغوش میگرفتند و قرآن میخواندند و میفرمودند که از دنیای شما، به سه چیز عشق میورزم: تلاوت قرآن، نگاه به چهرهی پیامبر و انفاق در راه خدا. تسبیحات خاص حضرت (شامل ۳۴ مرتبه اللهاکبر، ۳۳ مرتبه الحمدلله، ۳۳ مرتبه سبحان الله) که دستور آن را برای هدیهای عظیم، از پدر بزرگوارشان دریافت کرده بودند، بر آن مداومت داشتند و به شیعیان توصیه میفرمودند هم، میتواند #الگویی برای همهی زمانها باشد؛ چنانکه بسیاری از ما شیعیان ـ این ذکر را با همان ترتیب ـ بعد از هر نماز واجب برای تعقیبات میگوییم.
💠رفتارهای اجتماعی
🔹حضرت همواره قبل از دعا برای خودشان، در حق دیگران دعا میکردند و میفرمودند: «الجار ثم الدار؛ اول همسایه، سپس اهل خانه»؛ لذا در #ارتباطات_اجتماعی، دیگران را بر خود مقدم میداشتند و #خیرخواه_مردم بودند. در خدمت به همنوعان فروگذاری نمیکردند و این امر، در داستان اطعام فقیر، مسکین و یتیم بهخوبی آشکار است. بانو ساعتها برای پاسخگویی به سؤالات و شبهات مردم، وقت میگذاشتند و صبورانه پاسخ میدادند. این صبر و همت، علاوه بر دلسوزی و همدردی با دیگران، نشاندهندهی اهتمام ایشان بر حفظ ارزشهای دینی و هدایت و ارشاد مردم نیز بوده است؛ پس میتوان از بانو در حمایت از ارزشهای دینی و همدردی و دلسوزی برای مردم الگو گرفت و در ارائهی اندوختههای علمی به دیگران اهتمام ورزید.
💠رفتار با فرزندان (۱)
🔹برخلاف برخی مادران که فرزند را سدی در مسیر پیشرفتها یا راحتیهای زندگی میدانند و پرورش کودک را به مربیان مهدهای کودک میسپارند، بانو خود را به نگهداری و #تربیت_فرزندانش سزاوارتر میدید. او با دستی گندم آسیاب میکرد و با دستی کودکش را آرام مینمود؛ حتی وقتی سلمان خواست به ایشان کمک کند، فرمود: «گندم را برایم آسیاب کن! من به نگهداشتن و پرستاری کودکم سزاوارترم!» برای فرزندانشان شعرهایی میسرودند، برای لالایی یا هنگام بازی زمزمه میکردند و از این طریق، پایههای شخصیتشان را شکل میدادند. در بازی با امام حسن (ع) برایش میخواندند: «اشبه اباک یا حسن؟/ واخلع عن الحق الرسن/ واعبد إلهاً ذالمنن/ و لاتوال ذالاهن؛ شبیه پدرت باش پسرم! ریسمان از گردن حق باز کن! خدایی را بپرست که صاحب نعمتهای فراوان است و با صاحبان ظلم، دوستی نکن!» برای حسینش زمزمه میکرد: «أنت شبیه بأبی/ لست شبیها بعلی؛ تو شبیه پدرم هستی و شبیه پدرت نیستی!» مولا علی (ع) نیز، این اشعار را میشنیدند و تبسم مینمودند. این مادر مهربان، گاه برای کودکانش مسابقاتی برگزار میکرد و جوایزی در نظر میگرفت. #ادامه_دارد...
نویسنده؛ محبوبه ابراهیمی
منبع؛ وبسایت پیام زن
#حضرت_فاطمه #فاطمه_زهرا #فاطمه
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
Ostad Raefipour_Teyf Shenasi Jamee Saghife_Jalase 05_97.11.11_Tehran_80kb.mp3
15.87M
💡طیف شناسی جامعه سقیفه
✨جلسه ی پنجم
🎙استاد رائفی پور
📅 ۱۱بهمن ۱۳۹۷_تهران
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 داده ها و اراده ها
🔺 جهت دهی افکار عمومی
🔺 #دشمن چگونه با بمباران اطلاعاتی، ذهنیت ملتها را #جهت_دهی میکند؟
🎤استاد عابدینی
#جان_فدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی ترکی و معروف شهدای غواص
🌹🌼🌺🌹🌺🌹🌹🌹🌹🌹
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💗شفاعت حضرت فاطمه(س) در روز قیامت:
💢1. امام باقر(ع): به خدا قسم ای جابر درروز قیامت فاطمه (س) جدا می کند و نجات می دهد شیعیان ومحبین و دوست دارانش را همچنان که مرغ دانه ی خوب از دانه ی بد را جدا می کند. زمانی که شیعیان او با آن حضرت نزدیک در بهشت می رسند، خداوند در دل های آن ها می اندازد که برگردید و نگاه کنید، بر می گردند و نگاه می کنند. خداوند می فرماید:👈 چرا برگشتید؟ در حالی که فاطمه(س) دختر حبیبم در بین شماست! و هر آینه شفاعت، او را درباره ی شما خواهم پذیرفت...می گویند: خدایا دوست داریم قدر و منزلت ما شیعیان فاطمه (س) در این روز شناخته شود... پس از جانب خداوند خطاب می شود، ای دوستان من برگردید و نگاه کنید و ببینید هر کسی شما را به خاطر دوستی فاطمه (س) دوست داشته است، هر کسی شما را اطعام کرده است؟ هرکس را که به خاطر زهرا(س) شما دوستداران فاطمه را اطعام کرده، نیکی نموده وباجرعه ی آبی سیراب تان کرده است و یا غیبت افرد را از شما به خاطر دوستی فاطمه(س) برگردانده، دست او را بگیرید و به بهشت واردش کنید. سپس امام باقر(ع) فرمود: به خدا قسم باقی نمی ماند در بین مردم جزشک کننده، یا منافق ویا کافر. بحارالانوار، ج 43، ص65
💢2. روزی رسول خدا(ص) با حضرت علی(ع) و امام حسن و امام حسین و حضرت فاطمه: نشسته بودند، در این حال حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند: پروردگارا تو می دانی که این جماعت اهل بیت: من هستند و گرامی ترین مردم در نزد من می باشند، پس دوست بدار کسی که آن ها را دوست می دارد و دشمن بدار کسی را که آن ها را دشمن بدارد و ... و آن ها را از هر پلیدی پاکیزه دار و از هر گناهی حفظ فرما و از جانب خودت به روح القدس تأیید گردان. سپس فرمودند: ای علی پس از من تو جانشین من بر آن ها هستی و ... و گویا می بینم دخترم فاطمه که در روز رستاخیز مرکبی از نور سوار است و به پیش می آید و از طرف راست او هفتاد هزار فرشته و از چپ او هفتاد هزار فرشته،در مقابل هفتاد هزار فرشته و در پشت سرش هفتاد هزار فرشته حرکت می کند. سپس فرمودند: هر زنی که در شبانه روز پنج نماز واجب را به جا آورد، در ماه رمضان روزه بدارد و حج خانه ی خدا را انجام دهد، و زکوة مال خویش را بپردازد و از شوهر خود اطاعت نماید و ولایت علی(ع) را بعد از من بپذیرد؛ چنین زنی به شفاعت دخترم فاطمه(س) داخل بهشت می شود...شیخ صدوق، امالی، ص 291، به نقل از کتاب شفاعة، ص 66
💢3. در روایت دیگری وارد شده که حضرت فاطمه(س) مهریه ی خود را شفاعت گنهکاران امت پیامبر اکرم(ص) قرار داد، چنان که در هنگام عقد ازدواج فرمود: پدرجان چه فرقی بین من و زنان دیگر است؟...من می خواهم مهریه ام با آنان فرق داشته باشد و آن را شفاعت گنه کاران امت شما قرار دهم. این درخواست مورد قبول خداوند سبحان واقع شد و جبرئیل فرود آمد و ورقه ای از حریر آورد که این مهریه در آن نوشته شده بود، چون هنگام مرگش فرا رسید وصیت کرد آن ورقه را در کفنش و بر روی سینه اش بگذارند و فرمود: در هنگام حشر این ورقه را به دست گیرم و از گنه کاران امت پدرم شفاعت کنم...احمدبن یوسف، اخبارالاول والاثار،ص 88،به نقل از چشمه در بستر ص 278 سید مسعود پور سید آقایی وشفاعت
💢4. جابربن عبدالله از رسول خدا(ص) روایت می کند که حضرت فرمودند: هنگامی که روز قیامت فرا می رسد، دخترم فاطمه سوار برناقه ای از ناقه های بهشتی وارد عرصه محشر می شود که مهار آن ناقه از مروارید درخشان و ... چشمانش از یاقوت سرخ است و برفراز آن قبّه ای (خیمه ای) از نور که بیرون آن از درونش و درون آن از بیرونش نمایان است، فضای داخل آن قبه انوار عفو الهی و خارج آن حتمیه پرتو رحمت خدایی است و ... از جانب راست آن مرکب هفتاد هزار ملک، و از طرف چپ آن هفتاد هزار ملک و فرشته است و جبرئیل در حالی که مهار ناقه را گرفته است با همان صدای بلند ندا می کند: "نظرها به پایین افکنید این فاطمه(س) دختر محمد(ص) است که عبور می کند." در آن هنگام حتی انبیا و صدیقین و شهدا، همگی از ادب دیده فرو می گیرند تا این که فاطمه عبور می کند و در مقابل عرش پروردگارش قرار می گیرد، آن گاه از جانب خداوند عزوجل ندا می شود ای محبوبه من،ای دختر حبیب من، بخواه از من، آن چه می خواهی تا عطایت کنم، شفاعت کن هر که را مایلی تا قبول کنم.در جواب حضرت می فرماید: ای خدای من، ای مولای من، دریاب ذریه ی مرا، شیعیان مرا، پیروان مرا، دوستان مرا، دوستان ذریه ی مرا،بار دیگر از جانب حق خطاب می رسد، کجا هستند ذریه فاطمه و پیروان او، کجایند دوست دارانش و دوستداران ذریه ی او؟ در آن هنگام جماعتی به پیش می آیند (جلو می آیند) فرشتگان رحمت آنان را از هرسوی در میان می گیرند و فاطمه (س) در حالی که پیش گام آن هاست؛ همگی را همراه خود به بهشت وارد می کند... بحارالانوار، ج 43، ص 219 و 220 و شیخ صدوق، امالی، ص 25.
کتاب_راهنمای_سفر_اخرت, ناصر_کاوه
@shohadayevarjovi
حجت الاسلام استاد مسعود عال - هیئت محبان الرضا(ع)-ایام فاطمیه 1444.mp3
50.55M
#فایل صوتی - سخنرانی
استاد #مسعود_عالی
شب اول عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س)
#فاطمیه_دوم
📆 پنجشنبه | 1 دیماه
هیأتمحبانالرضا(ع)
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سخنرانی-حجت الاسلام استاد مسعود عالی - هیئت محبان الرضا(ع)-ایام فاطمیه 1444.mp3
38.27M
#فایل صوتی - سخنرانی
استاد #مسعود_عالی
شب دوم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س)
#فاطمیه_دوم
📆 جمعه | 2 دیماه
هیأتمحبانالرضا(ع)
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
radio-maaref-99_01_17-18_00.mp3
12.76M
#خانه_های_هیأتی
(قسمت هجدهم، بخش اول)
🎙استاد #محسن_عباسی_ولدی
✅ موضوعات این برنامه:
🔸مهارتهای عفّت ورزی در دوران مجردی (بخش سوم)
🔹چرا در دوران اقتصادی سخت در بارۀ فرزند آوری حرف میزنید؟
🔸تبعات سالمندی برای جامعه چیست؟
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi