اربعین، حرکتی شتابان بهسوی ظهور(۱)
راهپیمایی اربعین یکی از برجستهترین پدیدههای مذهبی، معنوی، تربیتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است. این راهپیمایی از یکطرف یک مفهوم بلند تاریخی ـ عاشورا ـ را به «مسئله روز» تبدیل میکند و از سوی دیگر یک مفهوم متعالی آرمانی ـ ظهورـ را به جهان یادآور میشود. خط بین عاشورا و ظهور، «حرکت» است و اربعین این حرکت را به کاملترین و زیباترین شکل بروز میدهد. از همینرو برای عاشورا و فقط عاشورا «اربعین» قرار داده شده است و این یک ابداع سیاسی مربوط به این دوران نیست. اولین اربعین تاریخ یعنی بیستم صفر سال 61 هجری، با راهپیمایی دو صحابی گرانقدر پیامبراعظم صلوات الله علیه و آله و با دستورالعملی که اهلبیت پیامبر صلوات الله علیه تنظیم کرده بودند، انجام شده و پس از آن در همواره تاریخ با فراز و نشیبهایی انجام شده و دائماً بر دایره معنایی که اربعین تولید کرده و بر دایره زائرینی که به راه افتادهاند، افزوده گردیده است.
اربعین رودخانه گرم اتصال عاشورا به ظهور است و در متن خود دو مفهوم بعثت و غدیر را هم دارد. حقیقت این است که تقدیر شده تا هستی و حقیقت با «حسین» شناخته شود و میبینیم که هیچ اسمی بهاندازه این اسم دل و دیده انسان را پر نمیکند.
هر کجا مینگرم نور رخش جلوهگر است
من ندانم که چه سری است که در خانه اوست!
حسین سِرّ خلقت است و اربعین کشفالاسرار عاشوراست. اربعین میخواهد بگوید مابین عاشورا و ظهور اسراری فاش میشوند تا انسان به کمالی برسد که شایسته «حضور» شود. کدام فرد و جامعه انسانی شایستگی حضور دارد؟ آنانکه آماده بذل جان باشند، برای چه؟ برای خود؟ نه برای آنکه بندگان خدا را از جهالت و سرگردانی برهانند. در چه شرایطی؟ در شرایطی که «همه» علیه آنها همداستان شدهاند. این همه، چه کسانی هستند؟ آنان که دنیا آنان را فریب داد بهگونهای که بهره خویش که گرانسنگ بود را به فرومایهترین کالا و ارزانترین بها فروختند و آخرت خویش را تباه کردند؛ آنانکه به جای پیروی از امام حق، از «اهل شقاق» و «نفاق» و از آنانکه از ارتکاب هیچ کبیرهای رویگردان نیستند، پیروی کردند. (ترجمه فقره دوم زیارت اربعین)
این خط فارق، اربعین است. اربعین فریاد بلندی است که میگوید «حادثه» تمام نشده است. ای آنان که در روز عاشورا نبودید و این نبودنتان از نخواستنتان برنیامده است، نبودهاید که نبودید، هماینک ماجرا همان است آنان که حسینیاند به راه افتند و خود را به میعادگاه برسانند و نشان دهند که از جان مایه میگذارند و راه افتند تا بندگان خدا در جهلگاه یزیدیان سرگردان نشوند. آیا نمیبینید نیزهداران و تیغبازان و افسونگران و کتمانکنندگان و تهمتپراکنان و طعنهزنندگان در میدان تاخت و تاز میکنند و بر اهل حق میشورند و هر روز فتنهای برمیافروزند؟ آیا نمیبینید در این دنیا، مکرآفرینان چگونه به سوی «اصغرها» تیغ میکشند و «رقیهها» را سیلی میزنند و با هزاران نیرنگ توجیه میکنند؟ اربعین 61 و اربعین 1445 از حیث مواجهه دو صحنه توفیری با یکدیگر ندارند، الا اینکه دنیاداران به وسایل بیشتری مجهز شدهاند و دینداران با جبهه متراکمتری از منافق و مشرک و کافر مواجه هستند.
پس آنکه آن روز در قتلگاه خویش ندا برداشت که «هَلْ مِنْ ذابٍّ یَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللّهِ؟» نگاه به دینفروشان شامی و کوفی جنگ عاشورا نداشت که آنان غارتگران حرم رسول خدا بودند چه جای اینکه مدافعان حرم او باشند؟ پس این ندایی فرازمان و فرامکان بود و از اینرو آنان که نبودند و آرزو میکنند کاش بودند، مخاطب این کلام سرخاند و چه خوب در طول تاریخ، از عاشورا تا اکنون به این ندا پاسخ دادهاند. تاریخ چه سیراب شده از خون کسانی که خود را مخاطب آن ندا دیده و با خون و زخمهای جگرسوز، این ندا را دست به دست و نسل به نسل منتقل کردهاند و هنوز با یک علامت هزار در هزار به راه میافتند و اگر لازم باشد خود را به دل خطر میزنند. مگر نزدند؟ «مدافعان حرم» به افتادن خشتی از حرم امامین هادی و عسکری علیهماالسلام، سراسیمه دویدند و مزدوران اجیر را نابود کردند و همانها به صدای نفیر گلولهای در اطراف زینبیه دمشق، سربند «کُلُّنا عَباسُکِ یا زینب» بستند و جان خود را فدیه خشتی از آستان او کردند. اینها اگر لبیکگوی آن ندای سرخ نبودند، به کدامین ندا از کوههای افغانستان و دشتهای پاکستان و آبادیهای ایران و بادیههای عراق و واحههای لبنان و شهرهای سوریه به سمت حرمهای آلالله شتافتند و آنها را دربرگرفتند و گماشتگان خونریز دربارهای غربی، عربی و ترکی را تار و مار کردند؟
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
اربعین، حرکتی شتابان بهسوی ظهور(۲)
اربعین از این حیث فقط یک یادکرد نیست؛ فقط یک راهپیمایی سوگوارانه نیست؛ یک موج تمدنی است که در آن، هر چند دینداران و دنیاداران در دو سوی معرکه ایستادهاند، دین و دنیا بهم رسیدهاند در اربعین دینداران به شتاب میروند تا دنیایی دیگر بسازند؛ دنیایی که لیاقت حضور داشته باشد. دنیا باید از دست دنیاداران خلاص شود و معنایی سراسر دینی پیدا کند. از اینروست که در راهپیمایی اربعین هر نیاز دنیایی، نشان دینی دارد. خوردن و خوراندن در این دنیا، رنگ تجارت معمول ندارد؛ تجارتی معنوی است که در سوره صف «وَأُخْرَى تُحِبُّونَهَا» خوانده شده است. در این بازار، استراحت و سایهنشینی برای تنآسایی نیست، لختی درنگ برای حرکتی پرشتابتر و بانشاطتر است. در این راه پیمودن، زخم و تاول هم هست؛ اما در هر قدم خدمتگزارانی به انتظار نشستهاند تا به مژگان التیام بخشند.
اربعین آمده، رنگها را به هم زده، زبانها را یکی کرده، لهجهها را درهم آمیخته است. همه به یک رنگ و زبان و لهجه درآمدهاند و آن «حسین» است. در اینجا همه با «حسین» شناخته میشوند. بنابراین اربعین بزرگترین آوردگاه بشری است. درست است در آن صدای چکاچک شمشیرها به گوش نمیرسد. دو صف نیست یک صف است و آن یک صف، صف حسین برای «نجات بشر» است؛ «لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَيْرَةِ الضَّلالَةِ». این خط ظهور است در وقت ظهور جبهه، جبهه حق است آنسان که باطل به چشم نیاید و در صحنه نماند.
راهپیمایی اربعین مگر غیر از این است؟ حرکت و سفر؛ برای بعضی عراقیها زیارت اربعین دو ماه طول میکشد و کمتر زائری است که لااقل یک هفته در راه نباشد. طی طریق میلیونها انسان بدون حادثه! آیا این جامعه اربعین، همان جامعه ظهور نیست؛ فعلاً در قطعهای و فردا در همه قطعهها؟! در زمانی که عراق جولانگاه گرگهای داعش بود، باز هم اربعین آرام بود. این یعنی صف اربعین یک صف است، بلکه همه صف است و همه صحنه پر از اربعین است.
اربعین پس از عاشورا و ادامه آن است، اما ادامه جبهه حق. در عاشورا جبهه باطل هم بود، اما در اربعین دیگر حرف و سخن یکی و آن حرف و سخن جبهه حق است. دیگر از عربدهکشیهای شمر و صحنهآراییهای ابنسعد خبری نیست. همه میدان پر از حسین، زینب، سجاد، حبیب، زهیر، قاسم، عباس و علیاکبر است. این اربعین میخواهد تمدن عاشورا را که حسین به پایش جان داد، به وجود بیاورد؛ محور این تمدن «امام» است، امامی که منتظر است و اربعین میخواهد جهان را پر از حضور امام منتظر بگرداند. این رمز شوق اربعین است. آنکه در اولین اربعین غسل کرد و فریاد «حبیبی حسین» سر داد و خود را بر آن قبر مطهر افکند و با آب دیدگان، آن را شست، مخزنالاسرار رسول خدا بود و آنچه کرد به عنایت کرد نه به ابتکار. کما اینکه در اشعاری که به ابیعبدالله الحسین علیهالسلام منسوب است گفته شده،گریهها را من به چشم شما و سوزها را من به سینه شما میآورم و فرمود «من کشته اشکهایم».
اربعین اتصال عزم حسینی با هدف حسینی است. هدف که در کربلا محقق نشد، اربعین آن هدف را محقق میکند و جالب این است که عزم از امام است و تأمین هدف از امت است. اربعین از این رو اربعین است. هیچگاه در تاریخ ننوشتهاند که امامی جلودار جمعیت راهپیمایی اربعین شده است. اربعین امت را به امام میرساند، مبدأ حرکت اربعین، امام شهید و مقصد آن، امامی که ظهور خواهد کرد. اربعین میدان امت است. در این راه حرکت عمومی لازم است. آنانکه آماده نیستند هم باید حرکت کنند تا در حین حرکت آماده شوند. هیچ پیامبری قبل از ابلاغ رسالت، مأمور تربیت گروهی نشده، تربیت بعد از بعثت است نه پیش از آن و البته آنان که تربیت شدهاند، بعثتپذیرترند. وضع ظهور هم همین است باید حرکت کرد، در فضایی اربعینی که دنیا را به دین رسانده و فاصله را برداشته است.
سعدالله زارعی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شهدا پیشتازان و میداندارانِ راهپیمایی اربعین
کامران پورعباس
تصاویر و کلیپهای متعددی از حضور شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم در پیادهروی اربعین وجود دارد که بسیار در فضای مجازی بازنشر گردیده است.
هر سال نیز شهدا پیشتاز و میداندار در راهپیمایی اربعین هستند و نام و تصاویر بسیار و بیشمارِ شهدا از ملیتهای مختلف در موکبها و مسیر پیادهروی اربعین چشمنواز و روحافزا هستند و به روشنی زنده بودن شهدا و ادامه راه شهیدان را تداعی مینمایند. پیادهروی و زیارت به نیابت از شهدا نیز مکرراً انجام میشود.
یادی مینماییم از چند شهیدی که به فاصله کوتاهی قبل از شهادتشان در راهپیمایی اربعین حضور داشتهاند.
شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس
شهدای پیشتاز احیای راهپیمایی اربعین
بدون شک پیشتاز و علمدار و پرچمدار این شهدا، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس هستند.
ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق در کنگره بینالمللی سرداران شهید مقاومت و اربعین که در سال 1399 برگزار شد، گفت: شهید سلیمانی اهتمام و تأکید بسیاری نسبت به پرپایی مراسم پیادهروی اربعین حسینی داشتند. شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس به مسئولان، مجریان و برگزارکنندگان مراسم اربعین در ایران و عراق تأکیدات بسیاری داشتند مبنی بر اینکه خدمت به زائر وظیفه ما بوده و باید به بهترین وجه انجام شوند.
حجتالاسلام والمسلمین سید حمید الحسینی، نماینده اتحادیه رادیو و تلویزیونهای کشورهای اسلامی در عراق، در کنگره بینالمللی سرداران شهید مقاومت و اربعین در مورد خدمات شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در زمینۀ راهپیمایی اربعین خاطرنشان نمود: ایام نخستین زیارت اربعین در روز 17 صفر سال 2003 میلادی، مردم نجف از این شهر خارج شدند. روز شهادت امام رضا(ع) قصد تسلیت به امیرالمؤمنین و در حال راهپیمایی به سوی کربلا بودند؛ این در زمان اشغال عراق بود. اعتقاد این دو شهید این بود که هرچه تعداد زائران این مسیر زیاد شود، اشغالگران خواهند دید که جایی در عراق نخواهند داشت و این رمز پیروزی عراق است.
وی تصریح کرد: دیدگاههای شهیدان سلیمانی و ابومهدی درباره راهی کردن همه مردم به راهپیمایی اربعین دلیل اساسی شد که آمریکا این ملت را شکستناپذیر دید، چرا که به سرور آزادگان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اعتقاد دارد. به همین جهت راه این بزرگواران این بود که بعد از زیارت اربعین برای زیارت اربعین سال بعد برنامهریزی میکردند
حجتالاسلام والمسلمین الحسینی درباره موکبهای مسیر پیادهروی اربعین، گفت: آن زمان موکب ساخته شده وجود نداشت و همه چادر بود، چادرها از هم فاصله داشت؛ به این جهت ساخت و سازها شروع شد و شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بر این اصرار داشتند که این مسیر ساخته و باز شود و به این جهت اعتقاد داشتند که این راه باید بینالمللی شود؛ تمام کشورها باید بیایند.
وی از پیگیری شدید شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس درباره پیادهروی اربعین حتی در صورت عدم حضور در عراق یا فعالیت در جبهههای جنگ گفت: این شهیدان همواره به این راهپیمایی چشم داشتند و آن را دنبال میکردند. ایشان برنامهریزی کردند تا این زیارت به امنیت کامل رسید تا جایی که در سالهای اخیر به امنیت صد درصد رسید
حجتالاسلام الحسینی افزود: هر چند انفجار در جاهای دیگر بود و داعشیها بودند ولی زیارت در امنیت کامل برقرار بود که این افتخاری است که سهم و درجه اول آن برای شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و دیگر عزیزانی که با این دو بزرگوار جهت امنیت زائران اباعبدالله الحسین تلاش میکردند بود
در گزارشی با عنوان «جان فدا/ این مرد شریک زیارت تمام زائران کربلاست/ وقتی حاج قاسم، غربت حرمها را شکست» که در 14/10/1401 در خبرگزاری فارس منتشر شده، آمده است
«حاج قاسم که آن ایام در عراق بود، جرقه اول بازسازی عتبات عالیات را زد. او بانی شکلگیری این ستاد شد. بیادعا کار کرد که مردم تازه بعد از شهادتش باخبر شدند این ستاد معنوی و بزرگ هم کار و یادگار اوست. تازه بعد از 13 دی 1398 معلوم شد که اگر امروز در امنوامان، زائر عتبات عالیات میشویم، نتیجه خدمتها و درایت شهید سپهبد سلیمانی است.
بعثیها چطور سالها در حق اهلبیت(ع) کوتاهی و جسارت کرده بودند؟ حرمها آنچنانکه باید مفروش نبودند. اگر جایی فرش داشته چنان غبارپوش بوده که گاهی باید برای دیدن نقش فرش، قالی را میتکاندی. گوشه برخی فرشها هم سوخته و پاره بودند. در و دیوارها فرسوده بودند و گاه رد اهانت بعثیها رویشان پیدا بود مانند آنچه در انتفاضه شعبانیه مردم عراق در اعتراض به صدام و عملکردش شکلگرفته بود. زبالههایی که دورتادور حرم رها میشدند و در حرم که بهندرت باز بود، چه برسد به اقامه نماز جماعت و مناسبتهای مذهبی.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
شهدا پیشتازان و میداندارانِ راهپیمایی
حتی یکبار وقتی قرار به زیارت و حضور سردار سلیمانی در حرم میشود، میگردند تا خادم دربان را پیدا کنند، در حرم را باز کند. اگر از توضیحات داناییفر[سفیر سابق ایران در بغداد]، وام بگیریم میتوان عنوان دیگری برای سردار مطرح کرد؛ «معمار مقاومت» که در اولین قدم، امنیت حرمها را به کمک ظرفیتهای بومی و جوانان شیعه تأمین کرد. در گامهای بعدی، اقدامات لازم برای رونق و آبادیشان و پیوند معنوی دو ملت ایران و عراق را انجام داد. سردار عتبات عالیات و پیادهروی اربعین را نقطه سرآغاز و پایگاه تمدن نوین اسلامی میدانست.
سردار سلیمانی، مهرهها و افرادی را برای این کار دور هم جمع کرد و پایکار آورد که میدانستند وقتی چیزی از آنها خواسته میشود بیبهانه و به بهترین شکل باید انجام میشد. همین نیروها خودشان هم میگشتند و بهترین، خوش اراده و پرکارترین افرادی را که میشناختند به کار برای اهلبیت(ع) دعوت میکردند. کار برای بازسازی عتبات عالیات چنان برای سردار سلیمانی مهم و جدی بود که حتی وقتی داعش به عراق حمله کرد یا برای مثال به شمال کربلا رسید، حلقه امنیت دور حرم محفوظ بود و زائران باوجود جنگ و درگیری در عراق، در امنوامان به زیارت اهلبیت(ع) میرفتند و پیادهروی پرشکوه و میلیونی اربعین را هرسال باشکوه و امنتر از سال قبل برگزار میکردند. علویون و نیروهای بسیج مخلص دیروز حالا در قالب «حشدالشعبی» منسجم و متحد شده بودند و در کنار دیگر نیروهای مدافع حرم، جانبرکف از حرم آلالله محافظت میکردند. اوج امنیت زائران در اوج درگیری در منطقه و از سویی دیگر روزبهروز توسعه و پیشرفت کار عمرانی بازسازی عتبات با درایت سردار، سلحشوری مدافعان حرم و همت جمعی اعضای ستاد از مسئول گرفته تا کارگران این ماجرای باشکوه را رقم زده بود.
سردار حسن پلارک نایب رئیس سابق هیئتمدیره ستاد توسعه و بازسازی عتبات به نقش اثرگذار سردار سلیمانی در احیای راهپیمایی اربعین و موکبها اشاره و بیان میکند: سردار سلیمانی بر این باور بود که باید تمام امکانات کشور در این راه به کار گرفته شود. سردار سلیمانی خود به عنوان متولی وارد میدان میشد و میگفت این کار اقدام کوچکی نیست و به تنهایی از عهده یک ارگان، نهاد یا فرد برنمیآید؛ باید کل کشور بسیج شود. او ساختاری پیشنهاد داد و نهادی مانند ستاد اربعین تشکیل شد. در این ستاد ۲۰ سازمان، نهاد و دستگاه مختلف پای کار آمدند.
سردار پلارک با یادکرد نمونههایی از اقدامهای شهید سلیمانی میگوید: سردار برای فرماندهی در میدان حاضر بود؛ به طور نمونه از سامرا زنگ میزد که در این شهر کمبود ماشین وجود دارد و از نهادهای مرتبط درخواست رفع مشکل میکرد. با پیگیریهایی که ایشان داشت، کمتر از ۲۴ ساعت ۳۰۰ دستگاه اتوبوس را به سامرا فرستادیم تا زائران را جابهجا کنند. یا اربعین ۹۷ با پیگیری و دستور ایشان با سرعت هر چه تمام پتوهایی از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه نجف تخلیه کردیم تا زائران سرما نخورند. او مرد میدان بود و میگفت همه مسئول هستیم و باید کمک کنیم؛ پس از پایان مراسم نیز از همه تشکر میکرد. همه فکر میکردند سردار در میدان نبرد حضور دارد اما کسی نمیدانست که او دو ماه پیش از اربعین در عراق است و حشدالشعبی و تمام جریانهای همسو را برای امنیت زائران ساماندهی میکند؛ او حتی امکانات پشتیبانی و لجستیکی را فراهم میکرد.
در ادامه از سایر شهدای در پیادهروی اربعین نیز یاد میکنیم.
شهید محسن حججی
و علمداری در راهپیمایی اربعین
شهید حججی، نماینده و سخنگوی شهدای مظلوم و بیسر، سال قبل از شهادتش در راهپیمایی اربعین پرچمداری و علمداری مینمود.
کلیپی که از شهید حججی در فضای مجازی منتشر شده، نشان میدهد که آقا محسن بعد از عبورش از مرز مهران با شوق وصفناپذیری مسیر را ادامه میدهد.
همچنین نقل شده که در پیادهروی اربعین، با پرچمی که داشت همیشه علمدار بود، از همه صبورتر و با گذشتتر بود و اگر کسی عقب میافتاد وی همراهش میشد.
شهید حججی مانند امام حسین و حضرت علیاکبر و شهدای کربلا بیسر و همچون حضرت عباس بیدست در هفتم محرم سال 1396 به خاک سپرده شد.
خون شهدای کربلا بساط یزید و یزیدیان را برچید و خون شهید حججی بساط داعشیهای خونخوار را.
سردار بزرگ و سرافراز و پرافتخار اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از شهادت محسن وعده نابودی سه ماهه داعش در انتقام خون محسن را داد و قبل از موعد مقرر خبر نابودی داعش را در نامهای به رهبر انقلاب اعلام نمود.
شهادت حججی جهان را به لرزه درآورد و برای جهانیان چهره شناخته شده و محبوبی گردید.
در سال 1396، تصاویر شهید محسن حججی در مسیر راهپیمایی اربعین در مقابل برخی موکبهای بزرگ عراقی نیز نصب شده بود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
شهدا پیشتازان و میداندارانِ راهپیمایی
موکبدار اربعین شهید شاهچراغ شد
22 مرداد 1402، به فاصله کمتر از یک سال، دومین حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ توسط تروریستهای داعشی انجام شد که این حمله با معجزه الهی در زمینگیر شدن و دستگیریِ تروریستِ تا دندان مسلح داعشی توسط یک خادم ساده و غیرمسلحِ حرم شاهچراغ با دستان خالی ناکام ماند.
در این حمله تروریستی دو شهید تقدیم گردید. یک شهید با نام «غلامعباس عباسی» که در همان دقایق اولیه حمله تروریستی در خود حرم شاهچراغ آسمانی گردید و شهید دوم برادر بسیجی محمد جهانگیری از مأموران امنیتی حرم بود که در درگیری با تروریست تکفیری به دلیل اصابت گلوله به شدت مجروح گردید و در 23 مرداد 1402 به شهادت رسید.
شهید غلامعباس عباسی در دی سال ۱۳۶۰ وارد سپاه شد و برای دفاع از میهن اسلامی عازم جبهههای نبرد حق علیه باطل گردید. در پشت جبهه نیز در زمینه جمعآوری کمکهای مردمی برای جنگ در نقاط مختلف فعالیت داشت و کار برای خدا را افتخاری برای خود میدانست.
پس از پایان جنگ تحمیلی در ناحیه مقاومت سپاه خرامه خدمت کرد و در سال ۱۳۸۲ بازنشسته شد.
برادر بزرگوار این شهید گرانقدر نیز آزاده و جانباز ۵۰ درصد دفاع مقدس بود که ۲ فروردین سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح المبین بر اثر موج انفجار و ترکش از نواحی پای راست و چپ، سر، گوش، کمر، چشم و داخلی مجروح شد و به اسارت نیروهای بعثی عراق درآمد و مدت بیش از ۸ سال از عمر خود را در زندانهای رژیم بعث عراق سپری کرد.
محدثه دختر شهید عباسی که خادم شاهچراغ است، ماجرای خادمِ شاهچراغ شدنِ پدر را چنین شرح میدهد:
«بابا پاسدار بود و در شهرستان خرامه شیراز مشغول خدمت. بازنشسته که شد آمدیم شیراز. من خادم شاهچراغ شدم و بابا هم دل توی دلش نبود که لباس خادمی را بپوشد. گفت باباجان دعا کن منم لیاقتش را داشته باشم. فرم درخواست پر کرد. آنقدر رفت و آمد که بالاخره به آرزویش رسید.»
روزی که لباس خادمی صحن و سرای برادر امام رضا(ع) قواره تنش شد، انگار همه دلخوشیهای دنیا و اخری یکجا جمع شده بود در این کت و شلوار سرمهای رنگ. آن روز را محدثه خانم خوب یادش هست:
«بابا از خوشحالی روی زمین بند نبود. شادی و سرور عجیبی که تا حالا توی بابا ندیده بودیم. رفت کلی شیرینی گرفت و پخش کرد. یکی دو جعبه هم گذاشت برای حرم شاهچراغ. گفت میبرم حرم تعارف زائرها میکنم. میخواست خوشحالیاش را با زائران حرم شاه چراغ قسمت کند. آنقدر که بچه دوست بود، گفت یک جعبه شیرینی مخصوص بچههایی که میآیند زیارت آقا.»
همسر شهید نیز خاطرنشان مینماید:
«لباس خادمی آستان شاهچراغ برای غلام عباس خیلی مهم بود. هر روزی که نوبتش بود و میخواست به شاهچراغ بره، خودش لباسش را اتو میکرد. با عشق این کار را انجام میداد. عطر میزد. اصلاً مایه فخرش بود.»
در خانواده عباسی خادمالحسین بودن موروثی است. از همان لحظه تولد، قابله وقتی میخواسته بند ناف بچهها را ببرد یاد سفارش حاجی افتاده که گفته حتماً زیرلب ذکر یا حسین(ع) بگویید. ناف غلام عباس را با ذکر یا حسین بریدند و نامش را هم گذاشتند غلام عباس.
غلام عباس تا آخر عمرش غلامِ عباس(ع) و حسین(ع) و خاندانش بود. خودش را خاک پای هیئتیها میکرد. حاجی غلام عباس پیرغلام هیئت محبان حضرت فاطمه خرامه بود و بزرگ جمع. اما افتخارش کفش جفت کردن و چایی ریختن برای عزادارها بود و هوای نوجوانهای هیئتی را هم طور دیگری داشت. خم میشد جلوی پای عزاداران کوچک. میگفت اینها که از سن پایین پای دم و دستگاه اهل بیتند عاشقترند. باید هواشان را بیشتر داشت.
اول از همه میآمد و آخر همه از هیئت بیرون میرفت. بیشتر شبها آشپزی هیئت پای حاج غلام عباس بود. پای دیگ اشک میریخت و آشپزی میکرد. برایش آب میآوردند نمیخورد. خودش آنجا بود و روحش جای دیگر. دلش نمیآمد آب بخورد. محال بود تا موقعی که خیالش از اطعام آخرین عزادار هیئت راحت شود، لب به غذا بزند.
اگر قرار بود به پیادهروی اربعین برود، ردای خدمت را تنش میکرد و میشد سقای موکب. اگر هم کربلا نمیرفت، موکبدار مسیر پیادهروی جاماندگان اربعین در خرامه شیراز میشد.
خانم معصومه عباسی از آرزوی برآورده شدۀ دایی میگوید:
«یک سال قبل دایی آمده بود خانهمان. گفتم دایی ما به سن و سال شما برسیم آرزو داریم برای خودمان؟ مثلاً همین شما هنوز برای خودت آرزو داری؟ بچههات که عاقبت بخیر شدند. خودت هم همینطور. گفت آرزو بر هیچ کس عیب نیست. دایی جان، حتی به من پیرمرد. من یک آرزوی بزرگ دارم، اینکه با شهادت از این دنیا برم. گفتم دایی آرزویت محال است. گفت کار برای خدا نشد ندارد. آن روز نه من، نه دایی، هیچ کدام فکرش را نمیکردیم یک سال دیگر این آرزو آن هم به این شکل برآورده شود.»۳
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
🔴 امثال شریح قاضی و ابوموسی اشعری ها هم با معیارهای امروز، استاد دانشگاه بودند!
🔻از اسم استاد دانشگاه تعجب نکنید. امثال شریح قاضی، ابوموسی اشعری و به طور کلی بخشی از کسانی که در طول تاریخ در مقابل حق و یا منافع مردم ایستادند، اگر امروز بودند، در حد استاد دانشگاه و یا شاید بالاتر از استاد دانشگاه بودند.
🔻" بلعم باعورا " در عصر موسى (ع) زندگى مىكرد و از دانشمندان و علماى مشهور بنى اسرائيل محسوب مىشد (ر.ک تفسیر نمونه، ج7، ص 14)
⏪ قطعاً در جمهوری اسلامی، جمع کثیری از اساتید دانشگاه داریم که نسبت به دین و کشور خود متعهد و در حال تربیت نسل آینده و خدمت به کشور هستند. اما به صورت موردی، عده قلیلی از اساتید دانشگاه هم هستند که به طور علنی بر خلاف منافع کشور و مردم قدم بر می داند، به مقدسات حمله می کنند و در فتنه ها علیه جمهوری اسلامی شمشیر می کشند.
⚠️ این افراد از روی اشتباه به دانشگاه آمده اند و حقشان، سوت و کف زنی هرزه ها و فواحش و افراد کم عقل است نه مکان مقدس دانشگاه!
⏪ وجود این افراد در دانشگاه ها، خیانت به اعتماد مردم به نظام است. چرا که مردم به نظام اعتماد می کنند و فرزندان خود را برای تربیت و رشد، به دانشگاه جمهوری اسلامی می فرستند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738611T14121988(Web)-mc.mp3
11.83M
🔹 زنان زینبی در معرکه اربعین
#اربعین
🎙 #استاد_رحیم_پور_ازغدی
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
1_845203294.mp3
15.39M
قسمت اول
" با عقل در عاشورا "
استاد رحـیـم پور ازغدی
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
╭┅───────────┅╮
🕌 کانال درکمهندسی خلقت
╰┅───────────┅╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738274T14448865(Web)-mc.mp3
9.3M
🔹 تاریخ و حادثه ماندگار کربلا
نزدیک چهارده قرن واقعه وحادثه کربلا و اربعین عمر دارد ولی اینگونه حیات و زنده بودن خود را حفظ کرده است. اسراری در بقا حوادث هست والا حادثه مانند یک موجود زنده ای است که متولد می شود و روزگار کوتاه بلندی بر آن می گذرد و بالآخره محو می شود.
#اربعین
🎙 #استاد_راشد_یزدی
⏱ #سخنرانی_کوتاه
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738272T12982860(Web)-mc.mp3
13.9M
🔹 پیامهای زیارت اربعین(جلسه اول)
زیارت موجب معرفت و ارتباط قلبی بین زائر با امام می شود. یکی از زیارت های مأثوره که از امام معصوم صادر شده است، زیارت اربعین هست.
#اربعین
🎙 #استاد_اسکندری
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738272T12980930(Web)-mc.mp3
11.47M
🔹 پیامهای زیارت اربعین (جلسه دوم)
در زیارت اربعین امام صادق علیه السلام بعد از اینکه سیمای اباعبدالله و ویژگیهای ایشان را بیان میکنند، فلسفه نهضت و قیام امام حسین علیه السلام را به زیبایی در یک جمله برای ما تبیین می کنند و می فرمایند: حسین علیه السلام در دعوت مردم و خیرخواهی برای مردم کار را تمام کرد و برای هیچکس عذری باقی نگذاشت و آنها را دعوت به سعادت کرد .
#اربعین
🎙 #استاد_اسکندری
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1737936T15738742(Web)-mc.mp3
14.97M
🔹 بذل در راه امام حسین علیه السلام
امام حسین (ع) در کلامی می فرمایند: « مَنْ کانَ باذِلُ فینا مَهْجَتَهُ»، «هرکسی که می خواهد جانش را برای ما هزینه کند با ما بیاید.»
#اربعین
🎙 #استاد_رفیعی
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
♦️ مرور یک روایت رازآلود درباره پیاده روی اربعین
🔸 مگر میشود راه رفتن، بهشت را بر کسی واجب کند؟
🔸 برای جهانی کردن این فرهنگ آماده شوید
#شبنامه
۱۴۰۲/۶/۱۲
🔺 سالها از برگزاری مراسم برای حضرت حسین(ع) گذشت تا رسیدیم به نقطه ای که در غرب، با روزِ "حسین(ع)" کنار بیایند و حضور پر شور یاران حسین(ع) را در خیابان های خود تحمل کنند.
بعد از تمام این سالها حالا در این نقطه از تاریخ، پیاده روی اربعین به عنوان منبع تولید قدرت تفکر مقاومت، میلیون نفر از ده ها میلیت را در یک اردوگاه فرا سرزمینی به نام کربلا جمع کرده است.
این حماسه ی عجیب و غریب و راز آلود از دل روایت هایی در امده که ریشه در 1400 سال پیش دارند.
🔺 یکی از این روایت ها را بخوانید: خداوند متعال فرشتگانى دارد که موکّل قبر حضرت امام حسین علیه السّلام مى باشند هنگامى که شخص قصد زیارت آن حضرت را مینماید حق تعالى گناهان او را در اختیار این فرشتگان قرار میدهد و زمانى که وى قدم برداشت فرشتگان تمام گناهانش را محو میکنند و سپس قدم دوّم را که برداشت حسناتش را مضاعف و دو چندان میکنند و پیوسته با قدمهائى که برمیدارد حسناتش مضاعف میگردد تا به حدّى میرسد که بهشت برایش واجب و ثابت میگردد، سپس اطرافش را گرفته و تقدیسش میکنند و فرشتگان آسمان نداء داده و میگویند: زوّار دوست دوست خدا را تقدیس نمائید؛ و وقتى زوّار غسل کردند حضرت محمّد صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم ایشان را مورد نداء قرار داده و می فرماید:اى مسافران خدا! بشارت باد بر شما که در بهشت با من هستید.سپس امیر المؤمنین علیه السّلام به ایشان نداء داده و میفرماید: من ضامنم که حوائج شما را بر آورده نموده و بلاء را در دنیا و آخرت از شما دفع کنم، سپس پیامبر اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم با ایشان از طرف راست و چپ ملاقات فرموده تا بالأخره به اهل خود بازگردند.
🔺 آنگونه که در روایت فوق ادعا شده، راه رفتن در مسیر کربلا بهشت را برای فرد واجب میکند.
اما یک سوال؟ به چه دلیل با راه رفتن بهشت باید بر کسی واجب شود؟ راه رفتن چه منفعتی دارد که بتواند کسی را مستحق بهشت کند؟ اینکه به سمت خیابانی در تهران حرکت کنیم یا مثلا به سمت ساختمانی در لاس وگاس برویم یا اینکه در کربلا باشیم چه تفاوتی با یکدیگر دارد که حرکت به سمت یکی استحقاق بهشت را به همراه دارد؟
چرا پیاده روی برای حضرت حسین(ع) آنگونه در روایات آمده بهشت را بر فرد واجب میکند؟
🔺 در پاسخ باید توجه شما را به یک نکته جلب کنیم: راه رفتنی که بتواند انسانیت را نسل اندر نسل از سبکِ زندگی بی رحمانه دور کند و بشر را با رفتاری متفاوت آشنا کند ، ارزشمند است و چنین راه رفتنی از آنجا که اثری تمدنی بر جای گذاشته و انسان هایی را زیر و رو کرده است میتواند استحقاق بهشت را داشته باشد.
اما یک سوال؟ آیا آنچه گفته شد در اربعین وجود دارد؟
به فیلم هایی که از شرق و غرب عالم گاه و بی گاه منتشر میشود و همه را شوکه میکند دقت کنید.
🔺 فیلم از چین منتشر میشود که در آن فردی کشته شده و بر زمین افتاده و ده ها عبار بی تفاوت از کنارش عبور میکنند. از آمریکا فیلم منتشر میشود از کسی که کشته شده و فردی دیگر می آید و جیبش را خالی میکند و دیگران بی تفاوت نظاره میکنند. از همین ایران فیلم منتشر میشود که فردی در شیراز قصد افتادن از ارتفاع را دارد و در کامنت ها عده ای میگویند: زود تر این کار را انجام بده تا بخندیم....
🔺 این سبکِ زندگی خوکی، بخواهیم یا نخواهیم در حال ترویج است.
حالا در اربعین یک سبک زندگی کاملا متفاوت که دیگری را بر خود مقدم میداند و به شخص توضیح میدهد که اگر فدای دیگران بشوی محترم هستی در حال ترویج است.
آیا اگر کسی به ترویج این سبک زندگی کمک کند محترم نمی باشد؟
آیا اگر چیزی به نام بهشت وجود داشته باشد، چنین کسی استحقاق آن بهشت را ندارد؟
🔺 پاسخ دقیق این است: اگر بتواند انسان ها را با مدلی جدید از زندگی آشنا کند قطعا چنین است...
اربعین میتواند انسان ها را از این سبک زندگی خوکی نجات دهد. پس انجا که در روایت آمده کسی که در این مسیر گام بردارد بهشتی است، اشاره ی به این بوده: کسی که در مسیری که ترویج آن به احیا انسان ها کمک کند قدم بردارد و بتواند نسل ها را به پذیرش این فرهنگ متفاوت دعوت کند استحقاق بهشت را دارد و اربعین همان چیزی است که این مهم را محقق میکند...
🔺 با این تعریف و به این ترتیب میتوان ادعا کرد که آنها که به دیده شدن اربعین کمک کنند نیز می توانند امید داشته باشند آنچه در روایات آمده شامل حالشان شود.
برای این مسیر سنگ تمام بگذارید که رستگاری بشر در آن خواهد بود...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
49.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 مهم /عراقی ها بعثی های اهانت کننده به زوار ایرانی را جلوی دوربین به غلط کردن انداختند
🎥 عراقی ها بعثی های اهانت کننده به زوار ایرانی را جلوی دوربین ها وادار به عذرخواهی و غلط کردن ، کردند / دوربین مخفی فوق العاده درباره اربعین و تو دهنی کاربرها در دوربین مخفی گزارشگر شبکه ی بحرین فروش منوتو
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
39.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 پهپاد ایرانی گلوبال هاوک آمریکا را فراری داد / شاهکار کرارِ بی ادعا در برابر یانکی پر ادعا
🎥 پهپاد ایرانی هواپیمای گران قیمت آمریکایی را فراری داد / هشدار پهپاد کرار به گلوبال هاوک آمریکایی ها / ارتقا بی سرنشین های ایرانی به پرنده های هشداری
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💬 #سخن_هفته | بـازوی ضدتـروریسـتی انقلاب اسلامی
👈🏼 چرا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگترین سازمان ضدتروریست دنیاست؟
🔻 پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ تنها تغییر یک نظام سیاسی و سلطنتی نبود بلکه تغییر در جهانبینی بود. نوعی جهانبینی که نسبت جدیدی با انسان، هستی، جامعه و نظام سیاسی و حکومت ایجاد میکرد. نسبت جدیدی که مأموریتها و تکالیف جدیدی را متوجه نظام سیاسی کرد. مأموریتها و تکالیفی که بعضاً در گذشته وجود خارجی نداشتند. در چنین بستری بود که نهادسازی در دستور کار بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی قرار گرفت. ضرورت این نهادسازیها بیشتر از این ناحیه بود که مأموریتهایی بر دوش نظام سیاسی قرار گرفته بود که پیش از آن وجود خارجی نداشتند.
طبعاً مأموریتهای جدید، نهادهای جدیدی میطلبید و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از همین نهادها بود. سپاه پاسداران هرچند یک نهاد نظامی و نیروی مسلح است اما در مقایسه با دیگر نیروهای مسلح که مأموریتهای آنها در چارچوب سرزمینی و تمامیت ارضی ایران تعریف شده، تکلیف اصلی و قانونی سپاه حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن است. عبارتی که در قانون اساسی هم به همین شکل ذکر شده است. قانون در زمینه حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن محدودیتی قائل نشده است ازاینجهت هر جا که پای حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن در میان باشد، قانون اساسی، حضور سپاه را الزامی دانسته است.
🔻 از مبارزه با کودتا تا مهار تجزیهطلبی
🔹مروری تاریخی بر عملکرد سپاه پاسداران از ابتدای انقلاب تاکنون هم مؤید همین مطلب است. بهجز دوران دفاع مقدس و حضور پررنگ سپاه در جبهههای نبرد که فهرستی طولانی از مجاهدت، طرح ریزی و انجام عملیاتهای متعدد است، در سایر حوزههایی که منافع انقلاب و مردم به خطر افتاده نیز سپاه پاسداران حضوری جدی داشته است. هنوز چند ماه از انقلاب نگذشته بود که کودتایی برای محو انقلاب و نظام سیاسی آن کلید خورد. کودتایی که توسط یک افسر مؤمن و وطنپرست ارتشی به اطلاع آیتالله خامنهای رسید تا در ادامه نیروهای سپاه پاسداران طرح عملیاتی خنثیسازی آن را به اجرا بگذارند. این اما نقطه پایان ماجرا نبود.
ایجاد بحرانها و زخمهای پیدرپی راهبرد بعدی آمریکا و جبهه استکبار علیه نظام اسلامی بود. در همان روزها بود که براساس برنامههای سازمان سیا و دیگر مراکز جاسوسی غرب، فتنه تجزیهطلبی و ناامنی در مناطق مرزی ایران شعلهور شد.
این ناامنیها قرار بود زخمهای متعددی باشند که رمق را از انقلاب و مردم بگیرند. هدف نخست این طرح ایجاد ناامنی برای نظام اسلامی و هدف بعدی آنهم قدرت بخشیدن به گروههای مخالف جمهوری اسلامی و ضدانقلاب در مناطق مختلف کشور بود تا در ادامه و در یک بازه زمانی میانمدت یک جریان ضد امنیتی علیه حاکمیت مرکزی انقلاب اسلامی در کشور ایجاد شود.
در همین راستا کانونهای توطئه و گروههای مختلف تروریستی و تجزیهطلب در جنوب شرق ایران، شمال، شمال غرب، غرب و جنوب غرب فعال شدند. اوضاع در کردستان به حدی بحرانی شد که حتی امنیت مردم بومی این مناطق هم مورد تهدید قرار گرفت. در زمانی که بهدلیل بعضی سوءنیتها نیروهای مسلح و ارتش امکان حضور مقتدرانه و مبارزه با تجزیهطلبان را نداشت، نیروهای سپاه پاسداران با حضور در صحنه و همراهی با نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای نظامی و مردمی به دفع این شعلههای تجزیهطلبانه پرداختند. با شروع جنگ تحمیلی، نیروهای مسلح حسب وظیفه و مأموریت ذاتی خود مشغول دفاع از تمامیت ارضی کشور شدند و ادامه مبارزه با سرشاخههای تروریستی و تجزیهطلب متوجه سپاه پاسداران شد. مأموریتی که سپاه از آن سربلند بیرون آمد.
🔻 علیه جریان نفاق
🔹با شروع دهه پرآشوب ۶۰ حرکتهای علنی تروریستی و مسلحانه بعضی گروهکها از قبیل منافقین، جبهه دیگری از تهدید را علیه انقلاب و مردم گشود. حذف فیزیکی مسئولان درجه اول جمهوری اسلامی، ازجمله شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر در کنار ترور مردم عادی در کوچه و خیابان با هدایت منافقین، جو سنگینی علیه مردم و کشور ایجاد کرده بود. تروریسم حالا به کوچه و خیابانهای تهران رسیده بود. مبارزه با این شکل از تروریسم مستلزم نوع دیگری از کار ترکیبی امنیتی اطلاعاتی و نظامی بود. تکلیف اساسی مبارزه با جریان نفاق داخلی بهعهده سپاه پاسداران بود. نقطه اوج این مبارزات کشف و منهدم کردن خانه تیمی رأس هرم این جریان در داخل ایران بود که با کشته شدن موسی خیابان پرونده آن بسته شد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔍 ادامه #سخن_هفته
🔹این تجربیات و عملکرد موفق باعث شد که حفاظت از کشور در برابر پدیده شوم هواپیماربایی و اقدامات تروریستی در آسمان هم به عهده سپاه پاسداران قرار بگیرد. سپاه حفاظت هواپیمایی کشور با خنثیسازی اقدامات تروریستی متعدد توانست خدمت ارزندهای به کشور و مردم کند. با اتمام جنگ تحمیلی هرچند خطر تجاوز دشمن خارجی با همکاری و هماهنگی نیروهای مسلح کشور دفع شد اما حفاظت و پاسداری از منافع و دستاوردهای انقلاب اسلامی تمام نشده بود. ناامنیهای گسترده توسط اشرار در جنوب شرق و شمال غرب کشور به حدی رسید که پرونده امنیتی این مناطق هم در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفت. پروندهای که با استقرار قرارگاههای عملیاتی و امنیتی در این مناطق اجرایی شد. سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بخشی از دوران مسئولیت خود را در یکی از همین قرارگاهها در جنوب شرق کشور سپری کرد و با بهکارگیری همزمان رویکردهای امنیتی، اجتماعی و اقتصادی توانست امنیت را به زیستبوم آن منطقه بازگرداند. با همین تجربیات بود که آرامآرام توان ضد تروریستی سپاه بالا رفت.
🔻 مبارزه با فتنههای داخلی و منطقهای
🔹مقابله با اقدامات و ناامنیهای داخلی در دهههای بعدی تا امروز نیز وجه مهم دیگری از اقدامات سپاه پاسداران است. اما مهمترین بخش کارنامه سپاه مقابله با جریان تروریستی و ضد انسانی تکفیریها در سوریه و عراق در دهه ۹۰ شمسی بود. سوءاستفاده از بعضی شکافها ی اجتماعی در درون این کشورها در کنار بعضی اقدامات و از همه مهمتر حمایت تمامقد سرویسهای امنیتی غرب، کار را بهجایی رساند که در اواسط دهه ۹۰ شمسی بخش زیادی از شمال عراق و جنوب سوریه به اشغال یک موجود سرطانی بهنام داعش درآمد. غدهای که نهتنها سرمایههای انسانی و مالی و اجتماعی این دو کشور را ذبح و منابع این کشورها را غارت کرد بلکه همراستا با طرح آمریکاییها برای تغییر نقشه غرب آسیا، قصد داشت کشور جعلیای را بین عراق و سوریه هم بهنام دولت اسلامی عراق و شام ایجاد کند.
کاری که صهیونیستها در جنگ ۳۳ روزه برای آن خیز برداشته و شکست خوردند را حالا داعش و تکفیریها داشتند با موفقیت انجام میدادند. همه اینها در کنار اهمیت جبهه شام بهعنوان پشتیبان اصلی مقاومت ضد صهیونیستی در لبنان و فلسطین باعث شد تا جمهوری اسلامی برای مبارزه با این غده سرطانیِ استعمارساز درنگ نکند. پرونده باز هم در اختیار سپاه پاسداران و بازوی برونمرزی آن یعنی نیروی قدس و فرمانده سرافراز آن قرار گرفت. انگار که همه تجربیات ضدترویستی این نهاد از مبارزه با گروهکهای تجزیهطلب در ابتدای انقلاب و مهار اقدامات تروریستی منافقین در دهه ۶۰ و جنگ تحمیلی تا فتنههای سیاسی بعدی قرار بود مقدماتی باشند برای یک پرونده بزرگتر. پروندهای که حالا با گذشت حدود ۱۳ سال از ورود مستشاری پیروزمندانه سپاه پاسداران و هدایت نیروهای مقاومت مردمی این کشورها نتایج آن نهتنها برای ایران و مردم منطقه بلکه دنیا روشن شده است.
نه نقشه سیاسی منطقه تغییر کرد نه جریانهای تکفیری موفق به تشکیل دولت و حاکمیت سیاسی در منطقه شدند و نه جبهه پشتیبان مقاومت ضد صهیونیستی آسیب دید. هرچند که برای رسیدن به این هدف مجاهدان سرافرازی به شهادت رسیدند، اما حالا مرزهای دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن از جغرافیای سیاسی کشور به چند هزار کیلومتر آنطرفتر و تا سواحل مدیترانه و مرزهای فلسطین اشغالی گسترده شده است. عامل اصلی این موفقیت منطقهای در درجه اول فکر و جهانبینی توحیدیای بود که با نفس قدسی خمینی کبیر احیا شد. نتایج بعدی این اتفاق مبارک، تشکیل یک سازمان بزرگ ضد تروریستی است که در کنار دیگر نیروهای مسلح کشور در دفاع از منافع ملی در هیچ نقطهای از جغرافیای این کره خاکی ابایی ندارد.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
379-naml-ar-dabagh.mp3
607.9K
379-naml-fa-maleki.mp3
3.14M
#صوت_ترجمه #صفحه_379 سوره مبارکه #نمل
#سوره_27
#جزء_19
باصدای استاد مومیوند
منبع/ جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
379-naml-ta.mp3
6.92M
#صوت_تفسیر #صفحه_379 سوره مبارکه #نمل
#سوره_27
#جزء_19
مفسر: استاد قرائتی
منبع/جهادتبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi