عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
قسمت۱
پيشينه تاريخي تهاجم فرهنگي
تهاجم فرهنگي، پديده اي نو و تازه نيست كه در قرن بيستم و با پيروزي انقلاب اسلامي به وجود آمده باشد، بلكه پيشينه اي به درازاي تاريخ دارد. برخلاف پندار ماده گرايان و برخي روشن فكران مادّي؛ جنگ تاريخ، جنگ اقتصادي و تضاد طبقاتي نيست، بلكه همه جنگ هاي تاريخ، جنگ فرهنگي و جنگ اقتصادي و ارزش ها بوده است.1 مبارزه پيامبران الهي با مظاهر استكبار و طاغوت ها در طول تاريخ، نبرد دو فرهنگ بوده است: فرهنگ متعالي حق مدار و فرهنگ باطل.
فرهنگ حق، بينش توحيدي، اعتقاد به آزادي و آزادگي انسان ها از زنجير معبودها و طاغوت هاي بيروني و خواهش ها و هوس هاي دروني و برپايي قسط و عدل در جهان را ترويج مي كند. در مقابل، فرهنگ باطل دربردارنده دوگانه پرستي، بردگي و بندگي انسان ها، اسارت در دام بت هاي گوناگون، پيروي از هواهاي نفساني و حاكميت جور و ستم است.2 سرنوشت پيامبراني چون نوح، ابراهيم، موسي، عيسي، لوط، هود، شعيب و صالح كه در قرآن كريم بدان ها اشاره شده است، اين حقيقت را تأييد مي كند. بنابراين، تهاجم فرهنگي چيزي نيست كه امروزه به عنوان شيوه اي جديد به كار رود، بلكه در طول تاريخ بشر به شكل هاي گوناگون عليه انبياي الهي و حركت هاي انقلابي به كار گرفته شده است.3 در تاريخ پر فراز و نشيب اسلام، دشمن بارها از اين ابزار استفاده كرده كه داستان غم انگيز و عبرت آموز مسلمانان در اندلس، نمونه اي از اين تهاجم است.
تجديد حيات فرهنگي (رنسانس) در غرب و ظهور انديشه و فرهنگ جديد، ملاك ها و ارزش هايي را عرضه كرد كه با فرهنگ و ارزش هاي جامعه هاي ديگر، تفاوت اساسي داشت. پيشرفت فن آوري و ايجاد تمدن صنعتي در غرب، به گسترش ارزش هاي نوين كمك كرد و اين فرهنگ جديد، زمينه را براي ظهور قدرت هاي سرمايه داري و نظام كاپيتاليستي فراهم آورد.
قدرت هاي جديد غربي كه براي استحكام و گسترش نظام سرمايه اي خود به منابع دست نخورده نياز داشتند، به استعمار سرزمين هاي جهان دست زدند و كشورهاي آفريقايي و آسيايي را زيرسلطه خويش گرفتند. پيدايش استعمار، دگرگوني هاي اجتماعي و فرهنگي گسترده اي را در سرزمين هاي زيرسلطه پديد آورد. استعمارگران غربي براي تثبيت سلطه خود بر سرزمين هاي جديد، به زدودن موانع فرهنگي در كشورهاي زيرسلطه خود پرداختند. ساختن مدرسه ها به سبك غربي، وارد كردن كالاهاي ساخت فرنگ و راه انداختن جريان هاي سياسي و مذهبي از جمله اقدام هاي آنان براي مقابله با فرهنگ بومي است. آشنايي جوامع گوناگون شرقي از جمله سرزمين هاي اسلامي با تحولات غرب و نيز نفوذ عناصر آموزش ديده در مراكز تصميم گيري حكومت ها و بي خبري رهبران اين كشورها، زمينه را براي نفوذ فرهنگ غرب آماده ساخته. انديشمندان و نويسندگان سرزمين هاي اسلامي نيز كه پيشرفت هاي علمي و اجتماعي غرب بر آنان سخت تأثير گذاشته بود، مبلّغ فرهنگ جديد غربي شدند. جور و ستم حاكمان، فساد درباريان و طبقات بالا، ورشكستي اوضاع اقتصادي و اجتماعي از يك سو، زمينه را براي تحول فراهم و از سوي ديگر، راه را براي نفوذ سازمان هاي غربي مانند: فراماسونري باز مي كرد.4
پس از تجزيه امپراتوري عثماني، بسياري از سرزمين هاي اسلامي به صورت كشورهاي جديد و بر اساس ناسيوناليسم شكل گرفتند و استعمار غرب به طور غير مستقيم، به گسترش فرهنگ خود در اين كشورها پرداخت. در اين شرايط، جريان هاي اصلاح طلب كه خواهان دگرگوني هاي اجتماعي و سياسي بودند، زمينه رشد پيدا كردند. برخي از اين جريان ها وابسته بودند و برخي ديگر به صورت خودجوش و تنها تحت تأثير دگرگوني هاي جهان غرب، به اصلاح طلبي گراييده بودند. گفتني است در بيشتر كشورها به ويژه كشورهاي اسلامي، اين مسأله با مبارزه ضد استعماري همراه بود. توده مردم اين كشورها بيشتر به مبارزه با استعمار و استقرار عدالت تكيه داشتند، ولي رهبران و روشن فكران آن به دمكراسي و آزادي مي انديشيدند. تمامي روشن فكراني كه درس خوانده غرب بودند يا با آن فرهنگ آشنايي داشتند، به تقليد از رنسانس، خواستار تحول فرهنگي و مذهبي در جامعه اسلامي خود بودند. غرب نيز به چنين جريان هايي دامن مي زد يا خود، چنين جنبش هايي را به راه مي انداخت.
بايد دانست مهم ترين مانع بر سر راه غرب براي نفوذ در سرزمين هاي اسلامي فكر ديني و فرهنگ اسلامي بود كه هيچ گونه نفوذ فرهنگي، اقتصادي و سياسي غرب را تحمل نمي كرد.
به طور كلي، اصلاح طلبان را مي توان در سه گروه دسته بندي كرد:
1. اصلاح طلباني كه دين جديدي را عرضه مي كردند. فرقه هايي مانند: قاديانيه در هند، وهابيت در عربستان و بهايي گري در ايران كه مي توان تمامي آنان را «وابسته» دانست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
قسمت۲
پيشينه تاريخي تهاجم فرهنگي
2. روشن فكراني كه اساسا رنگ مذهبي نداشتند و اصلاح طلبي آنان بدين معني بود كه دين را مانع هرگونه تحول و پيشرفتي مي دانستند و خواستار حذف دين از همه شؤون اجتماعي ـ سياسي بودند. در ايران، افرادي مانند آخوندزاده و ميرزا مَلْكُم خان از اين گروه بودند.
3. كساني كه به تلفيق ارزش هاي جديد غربي و فرهنگ اسلامي معتقد بودند و ستيز با مذهب را روا نمي دانستند.
به طور كلي، هر سه گروه معتقد بودند كه براي رسيدن به قافله تمدن و پيشرفت مي بايست تحولي فرهنگي، در جامعه صورت گيرد. آنان چاره اين كار را در دين پيرايي مي دانستند و از شعار سه گانه فراماسونري؛ يعني آزادي، برادري و برابري هواداري مي كردند.5
فرهنگ و تمدن غرب پس از رنسانس، با اصالت دادن به انسان و ترويج اومانيسم، در صدد نفي مذهب ها و فرهنگ هاي غير غربي برآمد.
نظريّه پردازان و انديشمندان غربي به ويژه صاحب نظران علوم اجتماعي و تربيتي با طرد دين باوري و آموزه هاي آسماني كوشيدند انسان را جاي گزين خدا و دانش را به جاي دين و مذهب معرفي كنند. آنان حتي دين را زاييده ترس و جهل بشري و افيون جامعه معرفي و دوران مكتب هاي آسماني را پايان يافته قلمداد كردند.
غربيان براي گسترش حاكميت اقتصادي شان بر ديگر كشورها و به دست آوردن منابع و منافع بيشتر كوشيدند با تحريف و مسخ فرهنگِ ديگران، آنان را از خود بيگانه و بي هدف كنند و فرهنگ غربي را در ميانشان حاكم گردانند. آنان براي رسيدن به اين هدف، با به كارگيري ابزارها و روش هاي آشكار و پنهان و با ترس و وحشت افكني ، زمينه گسترش فرهنگ غرب را در سطح جهان فراهم آوردند.
با اين حال، بايد گفت فرهنگ غرب با وجود دست آوردهاي شگرف و حيرت انگيز فني و تكنولوژي اش نتوانسته است نابساماني هاي فكري و رواني بشر را پاسخ گويد. انسان سرگشته و نگران معاصر، بيش از هر زمان ديگر از ابتذال فرهنگي و سقوط مباني اخلاقي، خودكامگي ها، قدرت پرستي ها و ستمگري هاي هم نوعانش رنج مي برد، به گونه اي كه صاحب نظران آزاده غربي نيز فروپاشي تمدن غرب را پيش بيني مي كنند و در پي ترسيم آينده اي متفاوت با وضع موجود هستند. آنان معتقدند فروپاشي اخلاقي غرب در نتيجه ترويج مكتب هاي منحرف فكري مانند: اومانيسم (انسان مداري)، ليبراليسم (آزادي بي حد و مرز) و در پي آن نهيليسم (پوچ گرايي) است كه پس از جنبش رنسانس در راستاي مذهب ستيزي، پايه گذاري شدند. بدين سان بشر امروز با اصالت دادن به فن آوري و اقتصاد، در چنگال زندگي ماشيني گرفتار آمده و سيطره فن آوري، شأن او را نيز در حديك ماشين كاهش داده است، به گونه اي كه زندگي اش بدون معنا و فضيلت و هدف شده و به پوچي روي آورده است.
سلطه گران در سراسر نيم قرن اخير با همه توان كوشيدند جهان بيني اومانيسم را در همه جهان به ويژه كشورهاي اسلامي گسترش دهند وبا ايجاد سرسپردگي مطلق و وابستگي همه جانبه سياسي، فرهنگي و اقتصادي، به غارت فرهنگ و منابع اين كشورها بپردازند. آنان در اين راستا، با برانگيختن عناصر خود باخته آن كشورها، فرستادن ميسيونرهاي مسيحي به عنوان سپاهيان صلح و با به كارگيري توان فن آوري فرا مدرن در صنعت ارتباطات برنامه هايشان را پيش بردند. غربيان با به كارگيري تمام شيوه ها و ابزارهاي ويران كننده، بر آن هستند تا فرهنگ الهي كشور را كه بر محور بينش توحيدي پايه گذاري شده است و مانند سد مستحكمي عمل مي كند، از ميان بردارند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
عوامل گرايش نوجوان و جوان به فرهنگ بيگانه
قسمت۳
پيشينه تاريخي تهاجم فرهنگي
آن چه امروزه سلطه گران را بيش از هر چيز ديگري به وحشت انداخته است، قدرت اسلام و حضور فعال آن در عرصه هاي گوناگون سياسي، اقتصادي و فرهنگي است. از اين رو، طبيعي است كه استكبار جهاني، جهان اسلام را كه همواره در برابر تجاوزهاي فرهنگ غرب ايستاده است، به شدت آماج يورش شديد فرهنگي خود قرار دهد. غرب با ترويج فرهنگ و انديشه مادي و نشان دادن مظاهر فريبنده دنياي صنعتي بر آن است تا در فرهنگ اصيل اسلامي رخنه كند، ارزش ها و باورهاي ديني را سست سازد و كم كم ريشه باورهاي امت اسلامي را بخشكاند. سپس دست آورد تمدن غرب؛ يعني فن آوري جديد (البته سراب گونه و رنگ آميزي شده آن) را به مردم نشان دهد و سرانجام آنان را در منجلاب فساد ـ كه زاييده فرهنگ جديد غرب است ـ غرق سازد!
انگيزه اين تهاجم در نخستين گام، ايجاد فضاي خودباختگي و روح بي تفاوتي در جامعه نسبت به ارزش هاي اصيل خودي و ويراني هويت مذهبي و ملي آن جامعه و در گام بعد، ايجاد جامعه اي تازه است كه انديشه ها و باورهاي جهان غرب را بپذيرد و عقايد و ارزش هاي ديني و فكري خود را دور بريزد. در اين صورت، با نابود شدن فرهنگ ملّي يك كشور، زمينه براي سلطه همه جانبه استكبار جهاني هموار خواهد شد. آن چه امروز سلطه گران با بهره گيري از فن آوري ارتباطات و برنامه هاي ماهواره اي و با شعار تحقق دهكده جهاني و همسان سازي فرهنگي براي جهاني كردن فرهنگ خود تبليغ مي كنند، در راستاي همين اهداف شيطاني طرح ريزي شده است.
بايد دانست در دوران معاصر به ويژه در نيم قرن اخير، با جريان سازمان يافته اي عليه فرهنگ اسلامي و انساني در كشورمان روبه رو هستيم كه برخي موارد آن بدين شرح است:
1. شكستن جامعه سنتي ايراني و نفي ارزش هاي حاكم بر آن.
2. گسستن رابطه نسل جديد ايران با تاريخ و فرهنگ پر بار اين كشور.
3. گسترش فساد و فحشا.
4. گسترش دنياگرايي و زندگي مصرفي.
5. سرگرم كردن مردم به مسايل بي ارزش و بازداشتن آنان از انديشيدن.
6. تفرقه افكني ميان گروه هاي گوناگون مردم.
7. ايجاد بدبيني به معارف اسلامي.
8. كمك به گسترش بي سوادي.
9. تبليغ جدايي دين از سياست.
10. سست كردن مردم در تقليد از مراجع ديني.
1. تهاجم فرهنگي، ستار هدايت خواه، اداره كل آموزش و پرورش استان خراسان، ص 14.2. جنگ فرهنگي عليه انقلاب اسلامي، جواد منصوري، صص 40 ـ 41.3. جنگ فرهنگي عليه انقلاب اسلامي، جواد منصوري، صص 40 ـ 41.4. تهاجم فرهنگي، صص 16 ـ 20.5. ستيز با تهاجم فرهنگي غرب، ص 32.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نقش رسانه در تبيين دفاع و هجوم فرهنگي
به روز بودن زبان رسانه
جامعه که مجموعه اى از انسان هاى زنده آن را شکل داده اند، آهنگى از رشد و حرکت را در درون خود دارد؛ زیرا حرکت، رشد و پویایى از ویژگى هاى موجود زنده است. انسان که با اراده و اختیار خود حرکت مى کند، همواره درصدد بهبود بخشیدن به شرایط خود است. ازاین رو، این حرکت خواه ناخواه نیازها، خواست ها، هنجارها و طبیعت هاى متفاوت و متحرکى در جامعه پدید مى آورد. تعامل هاى فرهنگى میان جامعه ها به طور طبیعى خواسته هاى آنها را به یکدیگر پیوند مى دهد. مهم تر اینکه رقیب هایى براى رسانه در زمینه تأثیرگذارى بر فرهنگ، خواست ها و نیازهاى جامعه پدید مى آورد که این امر سبب مى شود، شرایط و زبان آن همواره در حال تغییر قرار گیرد. اینکه این تغییرات تا چه اندازه مثبت و مفیدند و با هنجارهاى دینى و نیازهاى فطرى بشر هم خوانى و تناسب دارند، موضوع بحث ما در این جا نیست، سخن این است که، داشتن زبانى مناسب و به روز براى انتقال مفاهیم و اطلاعات، در تاثیرگذارى بر جامعه نقش اساسى دارد.
ترکیب نظام هاى کابلى و ماهواره اى نمایانگر تحول هیئت جدیدى از انتقال فرهنگى است، هیئتى که به شکلى بارز با نظام هاى سنتى پخش تلویزیونى تفاوت دارد. تا آن جا که به آینده قابل پیش بینى مربوط مى شود، محتمل است که این هیئت جدید با نظام هاى سنتى سخن، تصویر پراکنى هم زیستى کرده و گستره پیوسته رو به افزایشى از کانال ها را براى افرادى که همچنان به دریافت بخش مهمى از مواد مورد تماشاى خود از طریق شبکه هاى سنتى ادامه مى دهند، فراهم سازد. در دراز مدت، ترکیب نوظهور نظام هاى کابلى و ماهواره اى مى تواند، تأثیر مخربى بر سازمان صنایع رسانه داشته باشد.1
چنان چه رسانه نتواند خود را با شرایط روز سازوار کند، از چند زاویه اشکال هاى اساسى براى آن پیش خواهد آورد. نخست اینکه جایگاه خود را به عنوان رسانه برتر از دست خواهد داد و هرگز نخواهد توانست آن را بازیابد. دیگر آنکه میان نسل ها، شکاف فرهنگى ایجاد خواهد کرد؛ یعنى در حوزه فرهنگ نسلى که با زبان رسانه انطباق و هم سازى دارد، از نسلى که به زبان دیگرى سخن مى گوید، جدا خواهد شد. سوم آنکه رسانه هاى جانبى هم چون مطبوعات و کتاب ها که بتوانند خود را به زبان روز نزدیک تر کنند، از او پیشى خواهند گرفت. چهارم آنکه در عرصه فن آورى دچار عقب افتادگى خواهد گردید.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
نقش رسانه در تبيين دفاع و هجوم فرهنگي
استفاده از حقیقت در کنار واقعیت
تقابل حقیقت با واقعیت، از دیرباز اندیشه بشر را به خود سرگرم کرده است و درگیرى ها و گفت وگوهاى بسیارى را در میان اندیشمندان و صاحبان فکر و عمل پدید آورده است. این کشمکش اثرهاى بسیارى نیز بر جامعه هاى بشرى بر جاى گذاشته است. آرمان گرایى و عمل گرایى، نظام بایدها و هست ها، استقرا در برابر قیاس و به طور کلى مجموعه بسیار مفصل از دو سویه بودن این نوع نگرش به جهان، همواره موضوع پرسش و اشکال بوده است.
نقل شده هنگامى که ابن سینا و ابوسعید ابوالخیر که یکى فیلسوف و دیگرى عارفى بزرگ بود، با هم رو در رو شدند، سه روز با هم گفت وگو کردند و سرانجام ابوسعید گفت: «ما هر کجا رفته ایم، این کور با عصاى خود بدان جا آمده است» و ابن سینا گفت: «هر چه ما پیدا کرده ایم، این شخص پیش تر دیده است». این داستان، نمونه اى نمادین از این مسئله است. این امر در نگرش دینى به گونه اى دیگر است. در این حوزه، حقیقت فراتر از این تعریف هاست و فرض بر آن است که انسان ها در واقعیت زندگى خویش، باید چنان رفتار کنند که سرانجام به حقیقت و حق مطلق، یعنى ذات پاک الهى، تقرب پیدا کنند. این امر با آرمان گرایى و عمل گرایى که مربوط به چپ مغزى و راست مغزى است1، متفاوت است.آرمان گرایى و عمل گرایى نتیجه دو گونه نگاه به یک حقیقت است که هر کدام مى تواند در جایگاه خود کارآمد و پذیرفتنى باشد. رسانه باید میان این دو نوع نگرش، تعادلى لطیف و ظریف برقرار کند تا بتواند همه مخاطبان با بینش هاى گوناگون جذب کند، ولى باید حقیقت اصلى را نیز در سر لوحه و برابر دیدگان خویش قرار دهد.
حقیقت دین، مى تواند هر دو طیف را سیراب کند و رویکردهاى متفاوت فرهنگى و تمدنى آنها را پاسخ دهد. جدا کردن حقیقت ناب از پیرایه هاى آن کارى دشوار است که به غیر از توان کارشناسى بالا، تقوایى را مى طلبد که با آن بتوان نور را از ظلمت، حق را از باطل و خیر را از شر باز شناخت.2 این همان تفاوت آدمى با دیگر آفریده ها است.
رسانه بى گمان باید در این زمینه پیشگام باشد و تفاوت خود را با رسانه هاى دیگر که درحوزه اى میان این ویژگى در رفت و آمدند، آشکار و برجسته کند. این مزیت رقابتى رسانه دینى است.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا یمن دیروز به قطعنامه ضد ایرانی سازمان ملل رای مثبت داد مگه یمن کشور دوست ما نیست؟
بعد از اعتراضات مردمی یمن و خروج علی عبدالله صالح به آمریکا به بهانه درمان در سال ۲۰۱۲ منصور هادی با حمایت ریاض و توافق احزاب یمن به عنوان دومین رییس جمهور یمن معرفی شد!
حوثی ها که ناراضی بودن ۲ سال بعد وارد صنعا میشن و کاخ ریاست جمهوری رو تصرف میکنن و منصور هادی هم استعفا میده و از طرف حوثی ها در حصر خانگی قرار میگیره اما شبانه به عدن فرار میکنه!
حوثی ها مجدد حمله میکنن و منصور هادی رو شکست میدن و اونم مجبور میشه به عربستان فرار کنه و همونجا بمونه!
همین موضوع باعث میشه عربستان به بهانه برگردوندن منصور هادی به قدرت ۸ سال با یمن و بخصوص حوثی ها درگیر جنگ بشه!
بعد از اتفاق آرامکو و تمایل عربستان به آتش بس منصورهادی با فشار عربستان مجبور به عزل نماینده دائم یمن در سازمان ملل و جایگزینی عبدالله السعدی که شدیدا با حوثی ها و ایرانیها دشمن هست و مهره عربستان و آمریکاست به این سِمَت میشه!
نهایتا منصور هادی خودش هم با فشار عربستان مجبور به استعفا میشه و اعلام میکنه تمام قدرت و اختیاراتش رو به یکگروه ۷ نفره به ریاست رشاد علیمی واگذار کرده و بر همین اساس هم این گروه ۷ نفره تحت عنوان "دولت انتقالی" که تحت حمایت عربستان و امارات و آمریکا قرار دارن تمام مسئولیت اداره یمن رو برعهده میگیرن!
حوثی ها زیر بار نمیرن و بعد از ائتلاف با کنگره ملی خلق یمن، دولتی رو با اسم "دولت نجات ملی" تحت حمایت ایران تشکیل میدن!
حالا دیگه موضوع روشن شد...
دولتی که پدر اسراییل رو درآورده و کشتی ها رو توقیف میکنه، دولت نجات ملی هست که یحیی سریع سخنگوی این دولته!
دولتی هم که در سازمان ملل علیه ایران رای داده دولت انتقالی هست که تحت حمایت عربستان و آمریکا و امارات هست!
سازمان ملل دولت انتقالی رو قبول داره چون اختیاراتش رو از رییس جمهور مثلا قانونی خودش یعنی منصور هادی گرفته!
اما دولت نجات ملی(حوثی ها) مورد تایید سازمان ملل نیست و به رسمیت نمیشناسنش!
بنابراین دولت نجات ملی یمن اصلا کرسی در سازمان ملل نداره که بخواد علیه ایران رای بده که اگه کرسی داشت حتما به نفع ایران رای میداد و این رای مثبت علیه ایران مربوط به دولت انتقالی هست که دشمن حوثی هاست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حاشیه نیوز
اخطار نهایی ایران و انصارالله به آمریکا! حمله به یمن چه عواقبی برای آمریکا دارد؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
40.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 پیش بینی عجیب فارن افرز از آینده: به زودی از 7 اکتبر بدتر برای رژیم رخ خواهد داد / اسرائیل ذات خودش را تغییر نخواهد داد
🎥 پیش بینی فارن افرز از آینده رژیم صهیونیستی: نظرسنجی های ما از فلسطین اشغالی نشان میدهد آنها به زودی نتانیاهو را کنار خواهند زد اما بعید به نظر میرسد کلیت این جمعیت از افراطی گری دست بکشد و بتواند مسائل را متفاوت بفهمد و این یعنی به زودی فضا رادیکال تر و شرایط برای تکرار بدتر از هفت اکتبر فراهم خواهد شد. ما نمیتوانیم صهیونیست ها را تغییر دهیم.
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
به زودی از 7 اکتبر بدتر برای رخ خواهد داد - @mrtahlilgar.mp3
10.5M
🔗 پیش بینی عجیب فارن افرز از آینده: به زودی از 7 اکتبر بدتر برای رژیم رخ خواهد داد / اسرائیل ذات خودش را تغییر نخواهد داد
🎙 پیش بینی فارن افرز از آینده رژیم صهیونیستی: نظرسنجی های ما از فلسطین اشغالی نشان میدهد آنها به زودی نتانیاهو را کنار خواهند زد اما بعید به نظر میرسد کلیت این جمعیت از افراطی گری دست بکشد و بتواند مسائل را متفاوت بفهمد و این یعنی به زودی فضا رادیکال تر و شرایط برای تکرار بدتر از هفت اکتبر فراهم خواهد شد. ما نمیتوانیم صهیونیست ها را تغییر دهیم.
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
39.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 ۷۲۰ خوردی زرهی اسرائیل نابود شد / تک تیراندازها دست به کار شدند / حذف ۱۱ صهیون در غزه
شبنامه / تحولات فلسطین / لیبرمن: اسرائیل تایتانیکی بود که نتانیاهو غرقش کرد / سخنگوی مقاومت فلسطین: ۷۲۰ خودروی زرهی رژیم توسط رزمندهها منهدم شدند / عملیات دردناک مقاومت لبنان در مرز با رژیم صهیونیستی / تک تیراندازهای فلسطین دست به کار شدند / ۱۱ صهیون هلاک شدند / قسمت ۱۴۲۶
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
شبنامه 1426 - @mrtahlilgar.mp3
12.06M
🚨 ۷۲۰ خوردی زرهی اسرائیل نابود شد / تک تیراندازها دست به کار شدند / حذف ۱۱ صهیون در غزه
شبنامه / تحولات فلسطین / لیبرمن: اسرائیل تایتانیکی بود که نتانیاهو غرقش کرد / سخنگوی مقاومت فلسطین: ۷۲۰ خودروی زرهی رژیم توسط رزمندهها منهدم شدند / عملیات دردناک مقاومت لبنان در مرز با رژیم صهیونیستی / تک تیراندازهای فلسطین دست به کار شدند / ۱۱ صهیون هلاک شدند / قسمت ۱۴۲۶
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜انصار الله یمن: آماده جنگ با آمریکا هستیم
#محمد_ندیمی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
@tahlilgar_siasi ..mp3
11.4M
⚜انصارالله یمن: آماده جنگ با آمریکا هستیم
#محمد_ندیمی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜خطر کم بودن بودجه نظامی ایران
#محمد_ندیمی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
@tahlilgar_siasi _.mp3
7.89M
⚜خطر کم بودن بودجه نظامی ایران
#محمد_ندیمی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
80.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜ چرا حماس پیشنهاد اسرائیل را رد کرد
🔹️تحولات میدانی روز ۷۶ جنگ غزه در گفتگو با رضوی و خضاب
#اسکرین_شات
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
y2mate.com - چرا حماس پیشنهاد اسرائیل را رد کرد تحولات میدانی روز ۷۶ جنگ غزه_v144P.mp3
21.16M
⚜ چرا حماس پیشنهاد اسرائیل را رد کرد
🔹️تحولات میدانی روز ۷۶ جنگ غزه در گفتگو با رضوی و خضاب
#اسکرین_شات
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
38.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜روایت اکونومیست از معامله پنهان ایران و آمریکا بر سر فلسطین
#عطا_بهرامی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
videoplayback (24).mp3
9.49M
⚜روایت اکونومیست از معامله پنهان ایران و آمریکا بر سر فلسطین
#عطا_بهرامی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
28.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜ایا ایران از ایجاد و کمک به محور مقاومت ضرر کرده؟
🔺️این ایده از کجا امد؟
#علی_اقائی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
InShot_۲۰۲۳۱۲۲۱_۲۰۳۶۱۵۵۹۰.mp3
6.35M
⚜ایا ایران از ایجاد و کمک به محور مقاومت ضرر کرده؟
🔺️این ایده از کجا امد؟
#علی_اقائی
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عملیات دیلمان در آبهای خروشان خزر
🔻 ناو دیلمان بهعنوان جدیدترین محصول پروژه کلاس موج، روزهای گذشته به ناوگان نیروی دریایی ارتش در دریای خزر ملحق شد. این ناو با برخورداری از انواع توپها و موشکهای سطحبهسطح، توانایی درگیری با شناورهای دشمن را تا برد حدود ۲۰ کیلومتر با توپ ۷۶ میلیمتری خود دارد.
🔻 فرآیند اعزام به ماموریت دیلمان یک روند پیچیده و در عین حال جالب است که در این ویدئو، شاهد آن هستیم و عملیات و اجرای آتش ناو دیلمان بر علیه اهداف سطحی را شاهد هستیم.
منبع/ اخبار استراتژیک
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بررسی ائتلاف دریایی علیه یمن!
🔹آیا آمریکا قادر به شکست یمن هست؟
🔹آیا ائتلاف میتواند اسرائیل را نجات دهد؟
🔹نقاط قوت و ضعف طرفین این درگیریِ احتمالی کدامند؟!
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜چرا تنها ایران میتواند به نبرد غزه پایان دهد؟ آیا اسرائیل میتواند به پیروزی برسد؟
#حاشیه_نیوز
⚜ کانال تحلیل سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
37.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 لبیک براندازها به فرمان خامنه ای؛ دست کشیدن از اسب بازنده / نوری زاده: نتانیاهو قطعا بازنده خواهد بود!
🎥 لبیک براندازها به فرمان رهبر ایران در مسئله دست کشیدن از شرط بندی بر اسب بازنده / نوری زاده: قطعا در این نبرد نتانیاهو بازنده ی اصلی خواهد بود. براندازها بطور قطعی از نتانیاهو و رژیم صهیونیستی نا امید شدند.
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi