⛔️پروژه مشترک سعودی، امارات و آمریکا موسوم به «نابودی ایران از داخل»
🔰بخش اول
🔹روزنامه الاخبار با انتشار اسنادی از نقشه مخفیانه سعودی و امارات برای تضعیف ایران و کشیدن جنگ به داخل این کشور پرده برداشت، براساس این اسناد اتاق فکر سعودی-اماراتی 5 سال قبل، پس از اعدام شیخ باقرالنمر تشکیل شده و یکی از برنامههای آن تاسیس شبکه تلوزیونی فارسی زبان برای تحریک جوانان بوده است.
🔹زمانی که محمد بن سلمان در مصاحبه ای درباره ایران گفت: «ما منتظر نمیمانیم که عربستان میدان جنگ شود، بلکه تلاش میکنیم نبرد را به درون ایران بکشانیم»، بسیاری در تحلیل گفتههای بنسلمان استدلال میکردند که ریاض طبق عادت در صدد به کارگیری و اعزام گروههای تروریستی مشابه داعش به ایران و انجام عملیاتهای خرابکرانه است.
🔹اما در اسنادی که الاخبار به دست آورده، مشخص شد که منظور بن سلمان، هدف قرار دادن داخل ایران، با طرح نفوذ بر جوانان ایرانی است.
🔹بر اساس این اسناد، چهار روز پس از انتشار خبر اعدام شیخ نمر باقر النمر و جمعی از جوانان قطیف؛ شورای ملی اطلاع رسانی امارات طرحی پیشنهادی را به نمایندگان عربستان و بحرین ارائه کرد که آن را «استراتژی رسانهای برای برخورد با موضوع ایران» نامید که در سالهای بعد با هماهنگی آمریکاییها شکل گرفت و به «طرحی برای تضعیف ایران از درون» تبدیل شد.
🔹براساس اسناد منتشر شده دو ابزار برجستهای که در این استراتژی مطرح شده است، «ایجاد مرکز مطالعات و تحقیقات مسائل ایران» و «تاسیس شبکه خبری فارسی زبان 24 ساعته» است که اخباری برای هدف قرار دادن جوانان ایرانی پخش کند.
🔹مرکز مطالعات در مارس 2016 تأسیس شده و نام «مرکز ایرانشناسی خلیج عربی» برای آن انتخاب شده است اما اسم این مرکز بعدا به «مرکز بینالمللی مطالعات ایران شناسی – رصانه» تغییر یافت و از زمان تاسیس، توسط «محمد السلمی سعودی» اداره می شود.
🔹درمتن این استراتژی آمده است که بودجه شبکه خبری ایران اینترنشنال که اواسط سال 2017 در لندن تاسیس شد و همچنان به دنبال جذب روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای معارض ایرانی است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⛔️پروژه مشترک سعودی، امارت و آمریکا موسوم به «نابودی ایران از داخل»
🔰بخش دوم
🔷 در دیگر سندی که توسط الاخبار منتشر شد است آمده است که شورای ملی رسانه امارات، تیمی ده نفره را از کارشناسان و متخصصان مسائل ایران تشکیل داده تا اجرای این استراتژی را پیگیری کنند و گفته می شود که سیف الزعابی، سفیر امارات در تهران نیز در نشستهای این کمیته حضور پیدا می کند.
🔹دو سند دیگر، عبارت از دوپیام از سوی سلطان الجابر، رئیس شورای عالی رسانه ای امارات به «عبد بن زاید آل نهیان»، وزیر امور خارجه امارات است که پیام اول، درباره این استراتژی و بخشهای مختلف و اهداف آن به وی اطلاع رسانی می کند و پیام دوم، آخرین تحولات مربوط به اجرای این طرح از سوی امارات را به اطلاع وی می رساند.
🔹 سند دیگری که مهم ترین سند است، با اشاره به ارائه این استراتژی به طرف امریکایی، تصریح میکند که کمیته سه جانبه آمریکایی، سعودی و اماراتی، این استراتژی را پذیرفته و درچارچوب آنچه "نتایج گفتگوی راهبردی آمریکا و خلیج" نامیده شده، تلاش می کند.
🔷بر اساس اسناد درز یافته از امارات، این طرح تفصیلی، نشان دهنده مجموعهای از طرحها با هدف نفوذ و ایجاد شکاف هایی در داخل جامعه ایران به ویژه در میان جوانان از طریق ابزارهایی برای استفاده از برنامههای اجتماعی و فرهنگی و نیز شبکه های ارتباط اجتماعی است.
🔹نخست؛ جوانان ایرانی میل زیادی به آگاهی و فراگیری تکنولوژی دارند. لذا باید سایتهای فارسی زبانی ایجاد شود که کاربر ایرانی بتواند سایتهای مورد توجه خود را پیدا کند. این یک فرصت برای رخنه در فرهنگ ایران و گردآوری اطلاعات درباره ملت ایران است.
🔹دوم؛ ایجاد کمپین «فکر کن، اگر ایران این گونه باشد». در این بخش به هنرمندان و فعالان میدان داده میشود تا ابراز عقیده کنند و زندگی بهتری را برای ایران ترسیم کنند و نشان دهند که جامعه آماده تغییر است.
🔹سوم؛ دیدگاه: نزدیک شدن به نوع تفکر جوان ایرانی، از بین بردن اعتقادات مذهبی و تاریخی. لذا باید نشان داده شود که فقط صدای دولت در ایران شنیده میشود، و به همین دلیل باید صداهای دیگر هم به خوبی شنیده شود.
🔹چهارم: فکر کن، بپذیر و تغییر بده. به چالش کشیدن تفکرات رایج در ایران، تشویق جوانان به تغییر اعتقادات، سوق دادن آنان به سمت مبارزه برای حقوق مردم ایران یا مهاجرت از آن، برجسته کردن زندگی ایرانیان مقیم خارج و پخش ویدئوهای افراد معروفی که ایران را ترک کردهاند و تصوری که از ایران مد نظر خود دارند.
🔹پنجم؛ کاریکاتور و سرگرمی: آمیخته شدن با جوانان از طریق کاریکاتور و شیکههای اجتماعی و تمرکز بر ارائه اطلاعات واقعی بر خلاف آن چیزی که دولت مرکزی آن را روایت میکند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjoviش
⭕️اقدامات آمریکا علیه ملت ایران
🔹شما [آمریکاییها] میلیاردها دلار از اموال این ملّت را در کشورهای مختلف حبس کردید که اگر این پولها در اختیار دولت خدومی مثل دولت کنونی قرار داشت، خیلی کارهای خوب می توانست با آنها انجام بدهد؛ [امّا] اینها را حبس کردند، نگه داشتند، غیر از آن مقداری که از اوّل انقلاب در خود آمریکا حبس شد. [۱] در بیشتر حوادث ضدّ ایرانی جای پای #آمریکا را میشود دید؛ آن وقت اینها ادّعا میکنند که ما دلسوز ملّت ایرانیم! باز دیروز مجدّداً همین را گفتند که بله ما دلسوز ملّت ایرانیم؛ #دروغ_محض [میگویند] با وقاحت تمام. البتّه اینها خیلی #دشمنی کردند، امّا به کوری چشم آنها ملّت ایران بسیاری از این دشمنیها را خنثی کرد. بعضی از این حوادث هم هنوز بین ما باقی است، و فراموش نکردهایم. ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. [۲] در وقت خودش، سر جای خودش انشاءالله انجام خواهد گرفت.
پی نوشتها؛
[۱] پس از تسخیر لانهی جاسوسی، دولت آمریکا برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی، محاصرهی اقتصادی ایران را آغاز کرد و جیمی کارتر (رئیسجمهوری وقت آمریکا) در بخشنامهای ضمن قطع خرید نفت از ایران، حساب وجوه نقدی و طلاهای ایران را نزد بانکهای آمریکایی مسدود کرد.
[۲] رهبر انقلاب در پیام به مناسبت شهادت شهید سلیمانی و شهدای همراه ایشان فرمودند: «انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند».
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای #آمریکا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
پایگاه بصیرت / گروه بین الملل/ زینب اصغریان
اهمیت مسئله ایران برای بسیاری از اندیشکدههای غربی تا آنجا بود که حجم اعظم مطالب اندیشکده را از آن خود کرد. چنان چه برخی مسئولین ایران اعلام کردند سرویسهای جاسوسی آمریکا در قالبهای مختلف حضور فعال داشتند و یکی از این قالبها، اندیشکدهها و اتاق فکرهای غربی بود که عمدتا مملو از تحلیلها و تخیلها و اظهارنظرهای فراوان و امید برای براندازی جمهوری اسلامی ایران سخن به میان آوردند. البته در این میان صرفا اندیشکدهها این نقش را بر عهده نداشتند بلکه شرکتهای تولید و توزیع خدمات مهندسی نیز مانند اپل تلاش کردند از قافله تخریب و حمایت از اغتشاشات عقب نمانند.
در این گزارش تلاش میشود به تحلیل شورای روابط خارجی آمریکا بسنده شود.
شورای روابط خارجی آمریکا
شاید بتوان گفت مهمترین اندیشکده غربی که مهمترین فعالیت را علیه جمهوری اسلامی داشته است اندیشکده «شورای روابط خارجی آمریکا» است که متشکل از دوازده وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا، ادارهکنندگان سیا، بانکداران وکلا و چهرههای شاخص و بزرگان رسانه گروهی است.
دکتر ریچارد هاس ریاست شورای روابط خارجی آمریکا را برعهده دارد. وی که دیپلمات کهنهکار آمریکایی است که سالها در وزارت خارجه آمریکا مشغول بوده است وی اصالتا در یک خانواده یهودی متولد شده است و ریاست این اندیشکده را از سال 2003 بر عهده داشته است. و علی رغم گرایشات جمهوریخواهانه از سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که مستقل است.
هرچند بهتر بود به جای این ادعای استقلال، تلاش جامعی برای درک واقعیت ایران به عمل میآورد و از این ادعای خود صرفنظر میکرد.
در فاصله درگذشت مرحوم مهسا امینی تا آبان ماه 1401 تعداد 9 مطلب درباره ایران به قلم اندیشمندان شورای روابط خارجی آمریکا سخن به میان آورده شد.
مطلبی با عنوان «اعتراضات گسترده در سراسر ایران ادامه دارد» تلاش میکند جمهوری اسلامی را یک رژیم سرکوبگر و شکست خورده جلوه دهد و اذعان می کند: «این اعتراضات حتی در محلههایی که از لحاظ تاریخی به رژیم حاکم ایران وفادار بودهاند نیز کشیده شده است. در طول یک پخش سراسری شنبه شب، فعالان برای مدت کوتاهی کنترل تلویزیون دولتی را در دست گرفتند و پلاکاردی با تصاویر زنان جوان کشته شده در بازداشت پلیس و عباراتی از جمله فراخوان «به ما بپیوندید و برخیزید» را در دست داشتند.
این یادداشت در انتها می نویسد «حجاب فقط یک جرقه بود. اعتراضات درباره حقوق اولیه بشر بوده است.»
این اندیشکده مطلب دیگری با عنوان "زنان، زندگی، آزادی" چنین مینویسد:
معترضان به گسترش در سراسر ایران ادامه میدهند و خواستار تغییر هستند. ایران همچنان درگیر ناآرامی است زیرا اعتراضات تودهای - که با مرگ مهسا امینی در حین بازداشت پلیس اخلاقی آغاز شد - در سراسر کشور ادامه دارد. فرناز فصیحی، روزنامهنگار ایرانی-آمریکایی گفت: «هر زن در ایران خود یا کسی را که میشناسد را در مهسا میبیند.»
وی در ادامه می نویسد: «ابراهیم رئیسی» رئیسجمهور ایران روز پنجشنبه آمریکا را به «تلاش برای قرار دادن مردم در برابر یکدیگر» متهم کرد و گفت که در حالی که از درگذشت امینی ناراحت است، دولت او «نمیتواند اجازه دهد مردم از طریق اغتشاشات آرامش جامعه را برهم بزنند».
در مطلب دیگری با محوریت روایت تصویری مینویسد: «اعتراضات به مرگ زن ایرانی بازتاب گستردهی دارد. پس از مرگ مهسا امینی، زن جوان کرد ایرانی که پس از بازداشت توسط پلیس اخلاق کشور به طور ناگهانی جان باخت، اعتراضات گستردهای در سراسر ایران تکامل یافته است که نارضایتیهای گسترده ضد دولتی را در بر میگیرد و حامیانی را در سراسر جهان به دست آورده است. اما کارشناسان میگویند که درخواستهای اصلاحات میتواند باعث خشونت بیشتر رژیم شود.»
در تحلیل دیگری شورای روابط خارجی آمریکا با عنوان «اعتراضات ایران، سخنرانی رئیسی در سازمان ملل و مذاکرات توافق هستهای: چه باید دانست؟» رسما با زیر سوال بردن ریاست جمهور ایران مینویسد: «سخنرانی رئیسجمهور رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل نشان میدهد که رژیم احتمالاً مواضع خود را در قبال مردم ایران و غرب ملایمتر نخواهد کرد.» و ادامه میدهد: دولت ایران مدتهاست که گفته است به دنبال سلاح هستهای نیست. اما اگر برنامه هستهای ایران از نظر اندازه و پیچیدگی به رشد خود ادامه دهد، در صورت تمایل به زودی قادر به ساخت بمب خواهد بود.
ضمنا این اندیشکده با ادعای تندروی رئیسی در قبال غرب اذعان میکند.
رئیسی و دیگر رهبران تندرو جمهوری اسلامی هیچ احترامی به حساسیتهای غربی نشان نمیدهند. رئیسی در سخنرانی خود، برای مثال، رفتار کانادا با مردم بومی را محکوم کرد و کشورهای غربی را به اعمال استانداردهای دوگانه در مورد حقوق بشر متهم کرد. همانطور که دیپلماتهای آمریکایی در سخنرانیهای قبلی رهبران ایران در سازمان ملل متحد انجام دا
👇👇
دهاند، هیچ یک از اعضای هیأت ایالات متحده در سازمان ملل در طول سخنرانی خود خارج نشد. با این حال، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده و دیگر رهبران غربی اقدامات پلیس اخلاق ایران را محکوم کردند و وزارت خزانهداری ایالات متحده تحریمهای جدیدی را علیه اعضای این نیرو اعلام کرد.
سپس تلاش میکند دولت ابراهیم رئیسی را بدلیل تلاش برای تسلیحات هستهای محکوم کند:
«زیرساختهای مورد نیاز برای انرژی هستهای و تسلیحات اتمی سازگار هستند و میتوانند برای این منظور مورد بهرهبرداری قرار گیرند. آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشان میدهد که ایران همچنان به اضافه کردن سانتریفیوژهای پیشرفته به موجودی خود و انباشت اورانیوم غنیشده بیشتر ادامه میدهد. توافق هستهای میتواند برای کند کردن روند تولید اورانیوم بسیار غنیشده که میتواند در سلاحهای هستهای استفاده میشود، محدود کند.»
در مطلب دیگری از این اندیشکده میخوانیم «اعتراضات در ایران خواهان پایان دهها ستم در حق زنان است. مقامات دولتی مرگ امینی را به سکته قلبی نسبت داده اند. منتقدان، از جمله خانواده او، او را در بازداشت کتک زدند. تعداد بیشماری از معترضان بازداشت، مجروح و کشته شدهاند. روز پنجشنبه، ایالات متحده تحریمهایی را علیه پلیس اخلاق و هفت تن دیگر از رهبران ارشد ایرانی «به دلیل آزار و خشونت علیه زنان ایرانی و نقض حقوق تظاهرکنندگان مسالمت آمیز ایرانی اعمال کرد.»
سپس به مطلب مهمی تحت عنوان «در انتظار ترمیدور: سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران » می پردازد.
و با اعتراف به این که دولت بایدن توسط ایران سرگردان شده است میافزاید : «در یکی از پیچهای طعنهآمیز تاریخ، آنها توسط سلف خود، دونالد ترامپ، فریب داده میشوند. این دولت ترامپ بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستون فقرات حکومت دینی را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرد. اکثر ناظران ایران در غرب، به ویژه در دانشگاه، از زمان درگذشت آیتالله روحالله خمینی در سال 1989، اوج ترمیدور را مشاهده کردهاند.
امر به معروف، نهی از منکر - یک اصل محوری فقه اسلامی، رادیکال شده و به تمام وجوه جامعه ایران تزریق شده است. آمریکا ستیزی و یهودستیزی انترناسیونالیسم حکومت دینی را تعریف میکند و شاگردان (آقای) خمینی اصلاحطلبانی را که به دنبال هماهنگ کردن ایمان و آزادی هستند، کنار زدهاند.
از نظر بسیاری، ترمیدور با خاتمی آمده بود - اقدامات قهری آمریکا ممکن بود او را از مسیر خارج کند اما چنین نمیشد .
سپس شورای روابط خارجی آمریکا در مطلبی مجزا به «مسابقه کوهنورد ایرانی بدون روسری» ، اشاره میکند و داستان الناز رکابی، صخرهنورد بیحجاب ایرانی را در مسابقات قهرمانی آسیا در سئول نقل میکند و میافزاید این نقض قوانین سختگیرانه پوشش جمهوری اسلامی است که ورزشکاران زن نماینده کشور در خارج از کشور را ملزم به رعایت حجاب میکند.
مطلب دیگری نیز از این اندیشکده به چشم میخورد که با ادعای واهی بیان میشود معترضان ایران میخواهند رهبری ایران کنار برود. و میافزاید با توجه به اینکه رژیم قادر نیست به وعدههای اقتصادی خود عمل کند، به نظر میرسد حمایت عمومی قابل توجهی را از دست داده است. اما سپس تلاش میکند جایگاه رهبری را در جمهوری اسلامی تبیین کند و ادامه میدهد: «این سمت زاییده افکار رهبر انقلاب 1979 آیتالله روحالله خمینی بود. زمانی که در دهه 1970 در عراق تبعید بود، نظریه ولایت فقیه یا «ولایت فقیه» را بیان کرد.»
در مطلب مهم دیگری در همین راستا از «مراکز قدرت جمهوری اسلامی » سخن میگوید:
سیستم حکومتی ایران نه به طور کامل یک دموکراسی و نه یک تئوکراسی است. روحالله خمینی، رهبر سابق، دکترین خود را که به عنوان ولایت فقیه شناخته میشود، در سالهای قبل از تأسیس جمهوری اسلامی توسعه داد. خمینی معتقد بود که حکومت عادل در صورتی امکانپذیر است که علمای دین در بالای آن بنشینند تا از انطباق با قوانین اسلام اطمینان حاصل کنند. این نظام با همهپرسی قانون اساسی پس از انقلاب اسلامی 1357 راهاندازی شد. یکی از عواملی که در چهار دهه گذشته ثابت مانده است، ولایت مطلقه ولی فقیه، است.»
و در ادامه به تشریح ساختار مراکز مهم جمهوری اسلامی میپردازد
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | تشنگان وصل
🌷 رهبر انقلاب: اینکه شما میبینید و میشنوید بعضی از این شهدای ما عاشقانه #آرزوی_شهادت میکردند، خدای متعال یک نوری به دل آنها انداخته بود؛ با این نور یک حقیقتی را میدیدند، این بود که عاشق شهادت بودند.
👈 شهید سلیمانی میگفت... تهدیدش کردند که تو را میکشیم، گفت من دارم در بیابانها دنبالش میگردم، بلندی و پستیها را طی میکنم دنبال همین. ۱۴۰۱/۰۸/۰۸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjoviش
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
ادامه در 👇👇
http://fna.ir/1sg6wf
#محمد_عبدالهی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
#محمد_عبدالهی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
آقای رئیسی گفته: خیلی از خواص در قضایای اخیر مردود شدند. اینها وظیفه قانونی، اخلاقی و انقلابی خود را در تنویر افکار عمومی انجام ندادند و گفتند از جوسازیها در فضای مجازی میترسیم. اگر اینطور باشد که مجاهدان راه خدا نباید به میدان میرفتند.
🔹 چقدر محترمانه گفتند : #مردود!!
مردودی برای دقایق اولیه اغتشاشات بود نه ده ، بیست ، چهل و ... شصتمین روز آن.
🔹 گوشههایی از مظلومیتهای ائمه بزرگوارمان و اهل بیت و اسلام ناب و جبهه حق در صدر اسلام را در این روزها تجربه و مشاهده کردیم. گویی اصلا خواصی نیستند که بخواهند دفاع کنند. این روزها صدای مردگان، از صدای خواص بلندتر است. چگونه جواب سکوتشان در یاری نکردن جبهه حق را خواهند داد؟!!
🔹 مثل همیشه؛ بگذاریم و بگذریم این قصه پرخون را ... فتنه ۸۸ هم اینگونه نبود.
🔹 خدایا ما از رها کنندگان جبهه حق قرار مده
#حسین_دارابی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔻(دقـیقا سنـاریوی سـوریه) 🔻
آمریکا برای ایران جـنگ داخلی خواب دیده
گمان کنید اینها آنقدر احمق هستند
که حـتی تغییر نقشه ندادند
البته این نقشه جنگ داخلی
یک بار برای صهیونیست جواب داده
و هـدف بعد از سوریه ایران بوده..
رأس کلام اینکه ایرانی مراقب باش
در این فتنه چـه بسیجی بمیرد
چه غیر بسیجی برای دشمن عیار است
آنها به مذهبی و غیر مذهبی ما کار ندارند
اصـل نقشه جنگ داخلـی است؛ تمام.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐ما را به دوستانتون معرفی کنید
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔎عملیات ترور با توسل به رمزگشایی تقابلی و کلیدواژه "کار خودشونه"
🔻اکانت رژیم کودک کش اسرائیل با وقاحت تمام، عامل ترور و شهادت کیان پیرفلک را جمهوری اسلامی معرفی میکند. اینکه #تروریسم را توجیه کنی و تروریست را تجهیز نمایی و سپس انگشت اتهام بسمت نظام نشانه بگیری، چیزی جز انکار بدیهیات نیست. اما چگونه؟
▫️استوارت هال می گوید فهم پیام رسانه با الگوی رمزگذاری_رمزگشایی صورت میگیرد و مخاطب بصورت فعال در جریان انتقال پیام عمل میکند. در این فرایند از #سه_نوع_رمزگشایی نام می برد؛ رمز مسلط(محوریت فهم حاکمیت)رمز توافقی(فهم مساوی حاکمیت و مردم) رمز تقابلی(فهم متضاد از فهم حاکمیت).
▫️رمزگشایی به دو صورت نخست، وضعیت مطلوب هر نظامی است و نشانه سلامت در ارتباط فرستنده و گیرنده است. اما اگر رمزگشایی بصورت تقابلی باشد، حتی بدیهیات(ترور شاهچراغ و ایذه) هم بصورت #معکوس فهم میشود و عبارت "کارخودشونه" در چنین فضایی، صورت فراگیر پیدا میکند.
▫️با این وضعیت رمزگشایی، جریان خبری و ارتباطی دچار اختلال شده و #دروغبزرگ هم در جامعه پذیرفته میشود. دیگر نیاز به روایت سازی هم نیست و با #انگاره_سازی_ساده اکانت اسرائیلی هم میشود ذهنیت جامعه را مسموم ساخت. الگوی "تکرار خشن" دشمن را با الگوی "یده واحده" چهارضلعی مردم آگاه، رسانه روای، روشنفکر بصیر و مسئول انقلابی بایستی شکست داد.
▫️وضعیت رسانه ای امروز ما صورت رمزگشایی تقابلی فراگیر ندارد ولی در عصر حادواقعیت و #تسلط_ناواقعیتها در میدان مین فضای مجازی، از صفرها و عدم ها #واقعیتهای_مسخ_شده و سحرآمیز خلق میشود.
✍علیرضامحمدلو
@shohadayevarjovi