آشوب تا حماسه؛ شرحی بر حماسه ۹ دی - استاد مهدی امینی.mp3
21.77M
🎧 صوت #سخنرانی با موضوع:
آشوب تا حماسه
شرحی بر فتنه ۸۸ تا #حماسه_۹دی
(فایل کامل)
🔸سخنران: #استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
🗓 دی ماه ۱۳۹۹
🔶🔸این فایل با موضوع #حماسه_۹دی و در شش بخش در کانال قرار گرفته است.
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیدرضی، شهادتی بیصبرانه(۱)
- موقع بیان جمله آخر، بغضش ترکید و گفت «خدا از زبانت بشنود». کاملاً پیدا بود که غمی سنگین تار و پود وجودش را متأثر کرده است.
یک سال گذشته بود و او هنوز لباس مشکی را از تن در نیاورده بود؛ پرسیدند چرا؟ گفت تا به قولش عمل نکند، از تن بیرون نخواهم کرد. حرفش کمی بوی لجبازی میداد، ولی نه. بیصبریاش، طبیعی بود، نمیخواست زیاد از «دوست قدیمی»اش که خود را مدیون او میدانست دور بیفتد. گاهی هم زیر لب غرغر میکرد؛ خود گفتی «تو دیگر به درد ماندن نمیخوری، باید بروی» پس چه شد؟ چرا کمک نمیکنی؟ اشک جلوی دیدگانش را تار کرده بود، بلند شد رفت سمت پنجره، پرده را کنار زد ولی پنجره را باز نکرد. معلوم بود دنبال هوای تازه نیست، دنبال «جای تازه» است. بیحوصله برگشت در گوشهای نشست و دستهای خود را دور دو طرف صورتش گرفت. چشمانش بسته بود، معلوم بود در درونش غوغایی برپاست و دیگر چیزی او را قانع نمیکند. این حالت در او دقایق طولانی ادامه پیدا کرد. بعد از روی میز سوئیچ ماشین را برداشت و در دست خود فشار داد. مثل اینکه چیزی در ذهنش خطور کرده باشد. نزدیکترین حدس این بود که نخواسته به چیزی که آن را مانع شهادت خود میدید، اهمیتی بدهد. بارها به او گفته شده بود «سیدرضی مواظب خودت باش». هیچ چیز او را به اندازه این عبارتی که مکرر شنیده بود، ناراحت نمیکرد. دوستانی به قاعده «حفاظت» به او توصیه کرده بودند، به هیچ وجه دمشق را امن نداند، حاج رضوان در همین دمشق ترور شده بود و «عبدالله» در نزدیکیهای سفارت ایران ربوده شده بود و معلوم بود که موساد آدرس همه را دارد و این البته کار پیچیدهای هم نبود؛ چرا که اینها آدمهای اطلاعاتی نبودند تا برای هر تماس و یا حضورشان ده جور ملاحظه را ردیف کنند. آدمهای «نهضتی» بدون تماس فراگیر با افراد و رفتوآمد و تحرک، کارشان نمیشود و این همه تماس و رفتوآمد نمیتواند از چشمهای سازمانهای اطلاعاتی ولو این سازمانها خیلی هم قوی نباشند، دور بماند.
فکر میکنم اواسط 1392 بود که به دلیل نگرانیهایی که وجود داشت، به «حاج قاسم» پیغام رسید، اینقدر تردد نکند، چون خطرناک است و بگذارد «کمتر شناختهشدهها» در رفتوآمد باشند، حاج قاسم پاسخ داده بود، من واقعاً نمیتوانم از دور مدیریت کنم، این کار شدنی نیست. در نهایت پیغام مقداری تغییر کرد و قرار شد «حاج قاسم مراقب خود باشد». همان موقع، این جمله مرا یاد مادرم انداخت که وقتی یکی از فرزندانش راهی جبهه میشد بعد از آنکه کاسه آب را سرازیر میکرد میگفت، مراقب خود باش و معلوم بود که این را دیگر از سر ناچاری میگوید و خود هم میداند فایدهای ندارد. خب مادر است دیگر!
آن روز سیدرضی از پلهها پایین آمد، هیچکس همراهش نبود و کسی هم در خانه نبود. سوار ماشین شد و پشت رل قرار گرفت و راهی شد. چند ساعت بعد، در برگشت هم همینطور آمد وارد ساختمان شد. دقایقی نگذشت که تصویری تمامقامت را از حاجقاسم روبهروی خود دید. همان تصویر که یک چفیه
فلسطینی را دور سرش دستار کرده و قیافه پهلوانی به خود گرفته است. کمی که تأمل کرد دید خودش است، تصویر نیست، خواب هم نیست. خشکش زد و حاج قاسم تبسمکنان جلو آمد و گفت سیدرضی دستبردار که نیستی حالا ما یک چیزی گفتیم! سید تازه نگاهی به پشت سرش انداخت متوجه شد با «موشکهایی بدون آنکه متوجه شود، مسیر معراج را از «زینبیه»، خیلی نزدیک به نقطهای که «بارکنا حوله» خوانده شده، سپری کرده است!
- هفت، هشت ماهی از بحران سوریه گذشته و اوضاع بشدت بههم ریخته بود. دوم یا سوم عید نوروز سال نود و دو بود، برای ده، دوازده روزی راهی دمشق شدم. وقتی هواپیما در فرودگاه یا به قول خودشان «مطارالدولی دمشق» نشست، صدای تیراندازی بیوقفه ادامه داشت. ماشین ما با سرعتی که گمان نمیکردم کمتر از 200 کیلومتر باشد و هر رانندهای قدرت آن نداشت، فرودگاه را به سمت محل سفارت ایران ترک کرد. متوجه شدم که اطراف فرودگاه و دو طرف جادهای که به مرکز شهر منتهی میشد، در تصرف تکفیریها قرار دارد. سرعت زیاد ماشین مانع نشانه قرار گرفتن دقیق از جناحین آن میشد. من یک فرد معمولی بودم ولی همه میهمانهایی که از تهران به دمشق میآمدند، معمولی نبودند. ضمن آنکه در آن موقع، شهادت معمولیها هم بیپیامد نبود و حساسیت زیادی ایجاد میکرد؛ از اینرو در شرایطی که حدفاصل فرودگاه تا شهر دمشق در تصرف داعش بود، انتقال میهمانان یا نیروهای رزمی به مرکز شهر دمشق و یا انتقال به مناطق دیگری در شمال و جنوب سوریه که هر روزه صورت میگرفت، کار خیلی پیچیدهای بود. این کار پیچیده بهعهده سیدرضی بود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیدرضی، شهادتی بیصبرانه(۲)
اما برای سید «سختترین» زمان موقعی بود که حاجقاسم بنا داشت وارد سوریه شود و این صحنه بین یک تا دو بار در هفته رخ میداد گاهی هم البته حضور حاجی در سوریه طولانی میشد و در جریان عملیات آزادسازی بوکمال به چهل روز هم رسید که البته این هم جداگانه برای سیدرضی دردسرهای خاص خود را داشت.
سیدرضی کار مدیریت انتقال افراد عادی، نیروهای مستشاری و شخصیتهای سیاسی از فرودگاه تا شهر دمشق و انتقال به خطوط درگیری را با مهارت خاصی انجام داد، به گونهای که در این دوران طولانی، آسیبی به افراد در حین انتقال وارد نشد و این سطح مهارت او را نشان میداد.
سیدرضی البته در 1385 مشابه همین وظیفه را در بیروت هم انجام داده بود. 33 روز جنگ، روزهای حساسی را برای لبنان رقم زد و این در شرایطی بود که «مطارالدولی بیروت» زیر نفوذ و نظر آمریکا و سازمان سیا قرار داشت و این را هر کسی میدانست. در آن زمان سیدحسن نصرالله، فؤاد سینیوره نخستوزیر را قانع و یا به او تحمیل کرده بود که به حزبالله نیز در کنترل فرودگاه بینالمللی بیروت نقش دهد. سیدرضی بدون آنکه روند اداره فرودگاه بیروت را تغییر دهد، عملاً رفتوآمدها را تحت کنترل گرفت و چک نیروهای مرتبط با حزبالله را از کنترل آمریکا خارج کرد. او شش سال بعد با کولهبار سال 85 به سوریه آمد. معلوم بود که اینجا سوریه است، لبنان نیست و چارچوب خود را میخواهد. سید این کار را به خوبی انجام داد. ساختار چابکی که او تدارک دید از عهده کار برآمد. خیلی وقتها گمان میشود موفقیت وابسته به این است که در ساختار جزئیات دیده و برای
هر جزیی، متولی جداگانهای در نظر گرفته شود که بتواند به طور خودکار و بدون نیاز به «عنصر رهبری سازمانی»، کار خود را بکند. سیدرضی و حاجقاسم معتقد بودند چنین ساختاری ساختار زمان صلح است نه ساختار زمان جنگ. یک بار حاج قاسم تحت فشار، زیر بار استفاده از راهبرد «نیروی انبوه» رفته بود ولی نتیجهای دربرنداشت.
سیدرضی در سوریه با تعداد محدودی دست به کار شد. یک نیروی او باید همزمان چندین کار موازی را بلد بود و انجام میداد؛ رزمندگی، مسئول پشتیبانی، مسئول تهیه گزارشها، راننده و... در خیلی از مواقع یک نفر بود. این مدل جنگیدن و حل مسئله شهید سلیمانی بود که در سیدرضی هم اثر عمیقی برجای گذاشته و او را تربیت کرده بود.
- همین چند روز پیش از شهادت سیدرضی؛ مادری سراغ او را میگرفت. شوهر این خانم، پیش از حمله داعش، در سوریه آشپزی میکرده و به همراهی 7 - 8 نفر دیگر از افراد ایرانی به مردم سوریه و نیز به ایرانیان از جمله نیروهای سیدرضی هم غذا میفروختهاند. او در سال 1391 به همراه آن جمع به اسارت داعش درمیآید و دیگر از سرنوشت او و بقیه خبری نمیشود. بعد وضعیت خانواده اینها و رسیدگی به آنها در ایران گره میخورد. مثل خیلی از موضوعات سادهای که در ایران ما گره میخورد و ده تا کمیسیون هم حریف حل آن نمیشوند. این مادر در بین هر ده دوازده کلمه نام سیدرضی هم میآورد و میگفت سیدرضی از همه چیز خبر دارد و چند بار هم پیگیر حل مشکل شده ولی به جایی نرسیده است. کاملاً پیدا بود که چتر حمایت سید فقط نیروهای خود و یا نیروهای رزمی ایرانی را تحت پوشش قرار نداده بود، بلکه هر مظلومی را دربرمیگرفت.
- چهار روز پیش سیدرضی برای آخرین بار به ایران آمد، با مردم دیدار کرد، به دیدار رهبری رفت و در «امامزاده صالح» تهران به خاک سپرده شد. نمیدانم چیزی از او مانده بود تا به خاک رود یا اینکه فقط نشانههایی از او بر دستان دوستان تشییع شد.
سیدرضی آنقدر چشم در چشم سلیمانی شد تا بالاخره با همان شیوهای که حاجقاسم با آن رفت، پر کشید. نزدیکهای حرم با موشک حرامیان اسرائیلی و شهادتی مفقودالاثرانه. سیدرضی حاجقاسمی زندگی کرد، حاجقاسمی فکر کرد و حاجقاسمی شهید شد. نمیخواست ارباب ارباً ارباً شده را با بدن سالم ملاقات کند. این البته آرزوی همه شهیدان بود که فقط بعضی از شهدا به آن رسیدهاند. سال 61 یکی از دوستان بسیار عزیزمان را تشییع کردیم که از او جز سری باقی نمانده بود؛ شهید حمید عارف - دارابی - که روز ولایت حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام آمده و روز شهادتش رفته بود. وقتی وصیتنامهاش باز شد در آن نوشته بود «خدایا من خجالت میکشم که در قیامت، سرور شهیدان بدنش پارهپاره باشد و من سالم باشم. بار پروردگارا از تو میخواهم هر زمان که صلاح دانستی شهید شوم، ضمن اینکه به تمام مقربانت قسمت میدهم که مرگ در رختخواب را نصیبم نکنی. اگر شهادت نصیبم شد، بدنم تکهتکه شود که شرمنده نباشم».
سعدالله زارعی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
آیا حماس جلوی کمکهای انسانی را میگیرد؟.mp3
34.6M
🎙آیا حماس جلوی کمکهای انسانی را میگیرد؟ | تحولات میدانی روز ۸۳ جنگ غزه
👥 با حضور سرباز روحالله رضوی، وحید خضاب و علاء سلامة از غزه
📆 ۷ دیماه ۱۴۰۲
🔻 ویدیوی کامل را در آپارات و یوتیوب میتوانید تماشا کنید.
👈 این برنامه هر شب ساعت ۲۱ از بسترهای یوتیوب، تلگرام، آپارات و اینستاگرام به صورت زنده پخش خواهد شد.
منبع/ همراه شهید
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
494-zokhrof-ar-dabagh.mp3
549.9K
494.mp3
4.8M
#صوت_ترجمه #صفحه_494 سوره مبارکه #زخرف
#سوره_43
#جزء_25
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
منبع/جهاد تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
494-zokhrof-ta.mp3
6.67M
#صوت_تفسیر #صفحه_494 سوره مبارکه #زخرف
#سوره_43
#جزء_25
مفسر: استاد قرائتی
منبع/ جهاد تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
17.Isra.026.mp3
3M
🔹سوره اسراء سوره ۱۷ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیه ۲۶ سوره اسراء⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
636673461303857567.mp3
3.97M
#صوت_ترتیل_سوره_مبارکه_نور
#صوت_استاد_پرهیزگار
منبع/ قرآن مسیری به سوی نور
🌺🍃🌺🍃🌺
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
155 14011023 البقره، ۱۵۲.mp3
9.49M
🔊 صوت جلسه ۱۵۵
🔹 البقره - آیه ۱۵۲ «فاذکرونی اذکرکم ...»
▫️«ذکر» در قرآن به چه معناست؟
▫️اگر گرفتار گناهی هستیم که قدرت ترکش را نداریم ... .
📆 تاریخ: ۲۳/ ۱۰/ ۱۴۰۱
⏱ مدت: ۳۹ دقیقه
منبع/ تفکر در قرآن
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✅ چه کنیم که خدا معلّم ما شود؟
🌺 خدای #متقین فرموده:
اهل #تقوا شوید. در این صورت خدا معلّم شما خواهد شد. خدا نسبت به همه چیز علم دارد.
✍️ #تقوا؛ یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها در امور فردی و اجتماعی.
📖 و اتَّقُوا اللَّهَ وَ يُعَلِّمُكُمُ اللَّهُ وَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَليمٌ (بقره، 282)
آیه شماره 23
📱 آدرس کانال سبک زندگی متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✍عطر قرآن
✔نکات کلیدی و تفسیری سوره "بقره"
✅ تنها افراد پاك وپرهيزكار، از هدايت قرآن بهره مند ميشوند. هركس كه ظرف دلش پاك تر باشد، بهره مندي و نورگيري او بيشتر است (آيه 2)
✅ آثار نيرنگ ، به صاحب نيرنگ برمي گردد . (آيه 9)
✅ زرنگي اگر در مسير حق نباشد ، بي شعوري است . (آيه 12)
✅ در انجام تكاليف الهي، از هيچ قدرتي نترسيم و ملاحظه ي كسي را نكنيم. تبليغات سوء دشمن، ملامتها، تهديدها و توطئهها مهم نيست، قهر خدا از همه مهمتر است (آيه 40)
✅ محروميت هايي كه مؤمن به جهت رعايت حرام و حلال در اين دنيا ميبيند، در آخرت جبران ميشود. (آيه 25)
✅ دشمنان خارجي ، بزرگترين خطر براي مسلمانان نيستند ، بي تقوايي خطر اصلي است . (آيه 150)
✅ از روزی خداوند بخور و بنوش، ولی در زمین سر به گناه و فساد بلند مکن.(بقره 60)
✅ آزمايش و امتحان يك برنامه و سنت حتمي الهي است . (آيه 155)
✅ دعا در هر جا و در هر وقت كه باشد مفيد است . چون خداوند مي فرمايد : من نزديك هستم . (آيه 186)
✅ شيطان ، دشمن صلح و وحدت است و همه نداهاي تفرقه انگيز ، بلندگوهاي شيطاني هستند . (آيه 208 )
✅ به لطف خداوند اميدوار باشيم، نه به كارهاى نيك خود. زيرا خطر سوءعاقبت و حبط عمل و عدم قبول اطاعت، تا پايان عمر در كمين است.(آیه 218)
✅ زن نه كالاست و نه منشاء تاريكي ، بلكه او بنيان گذار آبادي ها و سرمايه گذار تاريخ و فرستنده هداياي اخروي است . (آيه 223)
✅ كساني كه با همسر خود بدرفتاري مي كنند ، متجاوزند . (آيه 231 )
🤲اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
📣دو امانت نفیس و گرانبها
💠هر روز با یک آیه از قرآن کریم:
💢يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
🔷ای مردم، ما همه شما را نخست از مرد و زنی آفریدیم و آن گاه شعبههای بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید، همانا بزرگوار و با افتخارترین شما نزد خدا با تقواترین شمایند، همانا خدا کاملا دانا و آگاه است.
📚سوره مبارکه حجرات آیه ۱۳
✅ اسرارنهجالبلاغه
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
امام علی علیه السلام :
حُسنُ الخُلُقِ في ثَلاثٍ : اِجتِنابُ المَحارِمِ، وطَلَبُ الحَلالِ، والتَّوَسُّعُ عَلَى العِيالِ .
نيكخويى، در سه چيز است : دورى كردن از حرام ها، طلب حلال، و گشاده دستى بر خانواده .
تنبيه الخواطر : ج ۱ ص ۹۰
منبع/ تفسیر نور
🌺🍃🌺🍃
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
امام صادق (علیه السلام):
🔹 إنَّمَا قَدَّرَ اَللَّهُ عَوْنَ اَلْعِبَادِ عَلَى قَدْرِ نِيَّاتِهِمْ فَمَنْ صَحَّتْ نِيَّتُهُ تَمَّ عَوْنُ اَللَّهِ لَهُ وَ مَنْ قَصُرَتْ نِيَّتُهُ قَصُرَ عَنْهُ اَلْعَوْنُ بِقَدْرِ اَلَّذِي قَصَّرَ.
🔸 همانا خداوند یاری رسانی به بندگان را به اندازه نیتهای آنان مقدر کرده. پس هرکس نيّتش سالم باشد يارى خداوند كامل، و هر كس نيّتش ناقص باشد به همان اندازه يارى خداوند نسبت به وى ناقص خواهد بود.
📚 امالی مفید (باب السابع)
جلد ۱ صفحه ۶۵
📚منبع/ حدیث نگار
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔶 امیرالمومنین امام على عليهالسلام :
📜 إذا رَأيتَ مَظلوماً فَأعِنهُ على الظَّالِمِ
🔻هرگاه ستمديدهاى را ديدى، او را در برابر ستمگر يارى رسان.
📚 غرر الحكم حدیث ۴۰۶۸
📚 منبع/ حدیث نگار
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴امام على عليه السلام
فرمودند:
♦️بالاترين خوشبختى، استقامت دين (پايدارى در دين) است.
📚غررالحکم
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🌺 توصیه های پیامبر اکرم (ص) به ابوذر (شماره 18):
✅ ای ابوذر! هر کس دوست دارد محترم ترین مردم باشد، باید اهل #تقوا شود.
✍️ شرح: #تقوا همان انجام #واجبات و ترک #حرامها است.
📖 يا أَبَا ذَرٍّ مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ أَكْرَمَ اَلنَّاسِ فَلْيَتَّقِ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ
📚 مکارم الأخلاق , جلد۱ , صفحه۴۵۸
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴تلاش اخلال گران برای شکست نهضت
♦️امام خمینی (ره):شما هشیار باشید که بسیاری از این اشخاصی که بین مردم افتادند و تبلیغات سوء می کنند، می خواهند این نهضت ما را به شکست برسانند. شما دوستان، شما برادران من آگاه و بیدار باشید و نگذارید اخلالگران بین شما رخنه کنند.
♦️ اینها بنا دارند که باز مسائل را به سال های قبل برگردانند، اینها عمال اجانب هستند اینها به نظر من می آید که عمال آمریکا هستند و می خواهند که همان مسائل را، همان چپاولگری را، همان سلب آزادی و سلب استقلال را دوباره به ایران برگردانند. اگر شما دوستان و همه اقشار ملت بیدار نباشند، من خوف آن دارم که خدای نخواسته به شکست برگردیم.
📚صحیفه نور جلد ۶ صفحه ۱۴
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴امام خامنه ای :
♦️ این کاری که در داخل، ناشیانه از بعضی سر زد، اینها را به طمع انداخت، خیال کردند ایران هم گرجستان است
♦️یک سرمایه دار صهیونیست آمریکائی چند سال قبل از این، طبق ادعای خودش که در رسانه ها و در بعضی از مطبوعات نقل شد، گفت من ده میلیون دلار خرج کردم، در گرجستان انقلاب مخملی راه انداختم؛ حکومتی را بردم، حکومتی را آوردم. احمقها خیال کردند جمهوری اسلامی، ایران و این ملت عظیم هم مثل آنجاست. ایران را با کجا مقایسه میکنید؟! مشکل دشمنان ما این است که هنوز هم ملت ایران را نشناختند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبرمعظم انقلاب: من دارم میبینم صحنه را، میبینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب را...
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
۳ دلیل برای خطرناکتر بودن فتنه ۸۸ نسبت به اغتشاشات ۱۴۰۱/ ۹دی انقلاب اسلامی را نجات داد
حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل استراتژیک، دلایل خطرناکتر بودن فتنه سال ۸۸ نسبت به اغتشاشات سال ۱۴۰۱ را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حمیدرضا مقدمفر مشاور فرمانده کل سپاه و کارشناس مسائل راهبردی در مراسم سالگرد حماسه 9 دی که امروز در آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجام برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی با بیان اینکه همهی ما مدیون حماسهآفرینی بزرگ مردم ایران در 9 دی 88 هستیم، این روز را با 15 خرداد 1342 مقایسه کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی پیشتر تاکید کردهاند که عوامل بقای انقلاب اسلامی همان عوامل مستحدثه و به وجود آورنده آن هستند؛ لذا میتوان گفت که از این جهت 9 دی کاملاً مشابه 15 دی 1342 است که اگر 15 دی، سرآغاز پیروزی انقلاب اسلامی و شکست رژیم ستمشاهی بود، 9 دی نیز از عوامل اصلی بقا و صیانت از انقلاب اسلامی است.
مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه به طرح این پرسش پرداخت که چرا فتنهی سال 88 عظیمترین فتنه پس از انقلاب اسلامی و حتی بالاتر از اغتشاشات و فتنه 1401 بود؟
مقدمفر در پاسخ به این سوال، 3 رکن اصلی فتنه 88 و متمایزکننده آن از دیگر فتنهها در طول تاریخ پس از انقلاب را برشمرد و گفت: نکتهی نخست این است که هر انقلابی با گذشت سه دهه از پیروزیاش، با تغییر نسل طبیعی مواجه میشود؛ بدین معنا که حالا ملتی به دوران جوانی و بالندگی میرسند که در زمان انقلاب حضور نداشتهاند و آن دوران را مستقیماً درک نکردهاند؛ در نتیجه، دشمن پیش خود در سال 88 تصور کرده بود که حالا باید پایان انقلاب اسلامی ایران را اعلام کند.
وی رکن دوم فتنهی 88 را تجربهی انقلابهای مخملین و رنگین در دنیا عنوان کرد و گفت: دشمن در مدل مقابلهاش با شوروی، به انقلابهای رنگین روی آورده و در موارد متعددی نیز موفق شده بود. آنها در گرجستان و اوکراین و برخی نقاط دیگر این مدل را عملیاتی و نتیجهی آن را مشاهده کرده بودند؛ مدلهایی که با تکیه بر فرآیند مردمسالارانه، اما با قلب و معکوس کردن یا موجسواری بر آن شکل میگرفت و نتیجهی مورد نظر غربیها و بخصوص آمریکاییها را فراهم میکرد. لذا دشمن در سال 88 کاملاً امیدوار بود که همان سازوکار را در ایران نیز پیاده کند و به انجام برساند.
این استاد دانشگاه درباره رکن سوم و بسیار مهم فتنه 88 که آن را از فتنههای دیگر برجستهتر میکند، خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از مسئولان عالیرتبه در آن سال با این فتنه همراه شدند که این نقاط بسیار مهم بود. برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی چنین ماجرایی رخ میداد، به نوعی که مسئولانی در تراز آقای کروبی با آن سابقهی چند دور نمایندگی مجلس شورای اسلامی، نمایندگی امام(ره) در حج و بنیاد شهید و ...، آقای موسوی به عنوان نخستوزیر کشور در دوران دفاع مقدس، و برخی دیگر که مسئولیتهای بزرگ داشتند و نامههای بدون سلام و والسلام و بیانیههای کذایی منتشر میکردند، وارد این ماجرا شدند و فضا را بسیار غبارآلود کردند؛ به نحوی که زبان آنها، با زبان دشمن و عمل آنها با خواست دشمن یکی شده بود.
مقدمفر ادامه با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشبیه فتنه 88 به جنگ احزاب، گفت: این تعبیر بسیار دقیقی بود؛ همهی معاندان ارادهی مردم ایران، از بهایی تا منافق و سلطنتطلب و برخی خواص بیبصیرت و قدرتطلب تا آمریکا و اسرائیل و انگلیس و... به صحنه آمده بودند تا از یک سو با رأی و ارادهی مردم و از آن بالاتر با میثاق ملی ایرانیان یعنی انقلاب اسلامی مقابله کنند.
وی با تاکید بر اینکه فتنه 88 قطعاً از جنگ تحمیلی خطرناکتر و مقابله با آن از جهاتی از دفاع مقدس پیچیدهتر بود، یکی دیگر از مشابهتهای اساسی حماسهی 9 دی 88 با 15 خرداد 1342 را مرکزیت رهبری انقلاب عنوان کرد و گفت: در فتنهی 88 نوک پیکان حملات، ستون مردمسالاری دینی در ایران، یعنی رهبر معظم انقلاب بود؛ همچنانکه در سال 1342 نیز هدف اصلی پهلوی و پشتیبانانش در آمریکا، به حاشیهراندن امام(ره) بود.
مشاور فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنانش به این پرسش پاسخ داد که چرا و از چه جهاتی 9 دی یک روز تاریخی است و آن را باطلالسحر فتنه میدانیم؟
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💥ادامه 👆👆
۳ دلیل برای خطرناکتر بودن فتنه ۸۸ نسبت به اغتشاشات ۱۴۰۱/ ۹دی انقلاب اسلامی را نجات داد
مقدمفر سه عامل را در این زمینه موثر دانست و گفت: همچون اصل انقلاب اسلامی که نقش رهبری آن یعنی امام(ره)، کانونی و محوری بود، در خلق حماسه 9 دی نیز کلیدیترین عامل، خودِ رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان در 8 ماه ایستادگی مقدس، بیش از 41 سخنرانی بصیرت بخش و روشنگر و تبیینی داشتند و همواره تلاش میکردند صفوف ملت را از صفوف معاندان جدا کنند.
مقدمفر عامل دوم خلق حماسه 9 دی را «ملت» ایران خواند و گفت که مردم ایران نگذاشتند رهبرشان، همچون برخی امامان معصوم(علیهماسلام)، بدون همراهی کافی مردمی بمانند. لذا به صحنه آمدند و حماسهای ماندگار خلق کردند. حتی بسیاری از آنها که به آقای موسوی رای داده بودند، بویژه بعد از مشاهدهی ماجراهای عاشورای 88 و روشن شدن کامل واقعیت و پشت صحنه این فتنه، در 9 دی به خیابان آمدند و با انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اعلام همبستگی و تجدید پیمان کردند.
وی نکتهی سوم در ایجاد حماسه 9 دی را ایستادگی تاریخی رهبر معظم انقلاب بر اصول و مبانی عنوان کرد و گفت که مقام معظم رهبری بر اصول اسلامی که یکی از لوازم آن، مردمسالاری و حفاظت از رای و اراده ملت است به طور کامل پایبند ماندند؛ حال آنکه اصل حرف فتنهگران زدن بر دهان مردم و انتقام از صندوقهای رای از طریق اردوکشیهای خیابانی بود.
این کارشناس مسائل راهبردی تاکید کرد: 9 دی انقلاب اسلامی را حفظ و تقویت کرد و مهمترین راز این روز، تجلی بصیرت و تحلیل بالای مردم ایران بود؛ در طول تاریخ اسلام، هرجا اسلام با مشکل روبرو شده، ناشی از عدم تحلیل برخی مسلمانان بوده است؛ اما این بار مردم به درستی فهمیدند که فتنهگران میخواهند با شکلدهی به کاریکاتوری از انقلاب اسلامی، از مردم انتقام بگیرند.
💥جنگ ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi