eitaa logo
خواهران ثامن دهاقان
41 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
4.6هزار ویدیو
302 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«عطریانفر»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، گفت «درباره آقای لاریجانی تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او به‌عنوان یکی از نامزد‌های اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود». او همچنین گفته بود که «درباره هم‌نشینی احتمالی لاریجانی با اصلاح‌طلبان می‌توان گفت اگر جریان اصلاح‌طلب نتواند به ‌دلایل معلوم چهره‌های شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند». ❇️نقوی‌حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیش‌تر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است. 🔻روزنامه صبح نو در شماره روز سه‌شنبه خود نوشته بود که شرط اصلی علی لاریجانی، علاوه بر حمایت اصلاح‌طلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است؛ به‌نحوی‌که فقط نامزد اصلاح‌طلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راست‌گرایان هم برخوردار باشد. 🔺لاریجانی معتقد است اجماع بر او به‌عنوان گزینه ائتلافی شامل میانه‌روهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست. علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهره‌های سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس، با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت کرد.
جزئیات حضور مهدی کروبی در منزل روحانی اصلاح طلب ؛ کدام اعضای مجمع روحانیون با کروبی دیدار کردند؟ 🔻 شیخ مهدی کروبی شب گذشته دوشنبه در منزل حجت الاسلام شیخ قدرت الله علیخانی با برخی چهره ها دیدار و گفتگو کرد. در این جلسه که آیت الله موسوی بجنوردی و آقایان امام جمارانی ، آشتیانی ، رحمانی و عباسی فر و همچنین اسماعیل دوستی ، سید عباس موسوی و حسین کروبی حضور داشتند ، زهیر سازگار از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت نیز به مناسبت ایام شهادت حضرت زین العابدین علیه السلام مرثیه سرایی کرد. 🔻 محمدحسین کروبی، فرزند شیخ مهدی کروبی در این خصوص اظهار داشت: خانواده هر زمان که بخواهد می‌تواند به منزل ایشان برود رفت و آمد داشته باشد، همچنین چند جلسه است که اشخاصی که خود آقای کروبی موافق دیدار با آنها هستند با هماهنگی نهادهای امنیتی هر ۱۵ روز یکبار در منزل یکی از دوستان با ایشان ملاقات انجام می‌شود. 🔻 حسین کروبی ادامه داد: از جمله این دیدارها شب گذشته در منزل آقای علیخانی انجام شد که در آن آقایان جمارانی، موسوی بجنوردی، آشتیانی، رحمانی از مجمع روحانیون مبارز و همچنین سید عباس موسوی، اسماعیل دوستی و آقای عباسی‌فر حضور داشتند
نقد ادعای امارات 🔻 | اماراتی ها ادعا می کنند با ترغیب اسرائیل به ترک برنامه خود برای الحاق رسمی بخش های بزرگی از کرانه باختری، به نفع فلسطینیان عمل کرده اند. 🔻به چند دلیل این ادعا واقعیت ندارد: 1️⃣ اماراتی ها برای این کار با فلسطینی ها مشورت نکردند. آنها بدون اطلاع فلسطینی ها با دشمن شان وارد گفت وگو شدند. 2️⃣ الحاق خزنده بخش هایی از کرانه باختری رود اردن به خاک اسراییل که روند آن از ۵۳ سال پیش تاکنون ادامه دارد، هنوز در جریان است و این توافق برای پایان دادن به آن توانایی ندارد. 3️⃣ نتانیاهو فقط موافقت کرده است که برنامه خود برای الحاق رسمی را به تعویق بیندازد، نه آن را به طور کامل و برای همیشه کنار بگذارید. بلافاصله پس از اعلام خبر عادی سازی روابط امارات عربی متحده و اسراییل در کاخ سفید، نتانیاهو در تلویزیون این رژیم علام کرد که برنامه الحاق جز هدف بلند مدت او باقی می ماند.
توصیه‌های جدید لابی «FDD» به دولت آمریکا برای تحریم ایران 🔸لابی «اف‌دی‌دی» و اعضای آن جزو مشاوران غیررسمی دولت ترامپ محسوب می‌شوند و نقش فعالی در تروریسم اقتصادی علیه ایران بازی می‎کنند. ▪️اما این پیشنهاد جدید FDD چیست 🔹باید کل بخش مالی ایران را در فهرست سیاه قرار داده و ۱۳ بانک باقی‌مانده در «سوئیفت» را از این سامانه پیام‌رسان بانکی خارج کنید. 🔹این اقدام، اکسیژن مالی تهران را قطع کرده، باعث دامن زدن به تظاهرات‌ها و اعتصاب‌های کارگری علیه نظام شده و برای مذاکرات آتی، اهرم فشار ایجاد خواهد کرد. 🔹قانونگذاران جمهوری‌خواه باید با تصویب قطعنامه‌ای روشن کنند که هرگونه اقدام از سوی دولت احتمالی بایدن برای رفع تحریم‌ها موقت خواهد بود و در صورتی که جمهوری‌خواهان قدرت را پس بگیرند، همه تحریم‌ها بازمی‌گردد. 🔹چنانچه مکانیسم ماشه موفق شود، دولت بعدی آمریکا باید از اهرم فشار ایجاد شده برای مذاکره بر سر «یک قطعنامه بهتر» استفاده کند. چنین قطعنامه‌ای بایستی خواستار برچیده شدن توانمندی‌های ایران در زمینه غنی‌سازی اورانیوم و بازفرآوری پلوتونیوم شود.
جلوی اجرای سند۲۰۳۰ را بگیرید 🔻 رهبر انقلاب: به این فکر کنیم چرا انقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰، نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تاثیر آموزش و پرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الان هم شنیده‌ام ۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید. ۹۹/۶/۱۱
سرنوشتی مشابه شوروی 🔹یادداشت: غرب‌گرایان سال‌هاست که سبک زندگی و کشورداری در غرب و آمریکا را به عنوان نماد حکومت‌داری مدرن به مردم ایران معرفی می‌کنند. درحالی‌که رخدادها و حوادث اخیر، بحران‌های موجود در این کشورها را برای همگان آشکار ساخته و دیگر کمتر کسی می‌تواند مدینه فاضله ملت‌ها را جهان غرب و آمریکا معرفی کند. 🔹گزاره خبری: 1- «برنی سندرز»، سناتور دموکرات آمریکایی در روزهای گذشته دو پیام توئیتری انتشار دارد و در آن به بحران‌های موجود در آمریکا اشاره نمود. او نوشت: «درحالی‌که 40 میلیون آمریکایی با بی‌خانمان شدن مواجه هستند، وال‌استریت (بازار بورس آمریکا) از لحاظ سود در حال ثبت رکورد است. درحالی‌که 30 میلیون کارگر شغل‌های خود را از دست داده‌اند،‌ دارایی 12 میلیاردر دارایی‌شان رکورد 1 تریلیون دلاری را رد کرد. ما نیازی به ریاضت برای خانواده‌های کارگری نداریم. ما نیازمند ریاضت برای 1 درصد و شرکت‌های چندملیتی هستیم.» برنی سندرز در پیام دیگری نوشت: «واقعیت‌های اقتصادی دولت ترامپ این است که 29 میلیون آمریکایی غذای کافی ندارد و 30 میلیون بیکار در آمریکا دریافت 600 دلار در ماه را از دست دادند. 40 میلیون آمریکایی نیز با (خطر) بی‌خانمان شدن مواجه هستند حال آنکه 467 میلیاردر آمریکایی طی 5 ماه گذشته 800 میلیارد دلار درآمد داشته‌اند. 🔹نکته راهبردی: تروریست‌های آمریکایی برای رسیدن به اهداف سیاسی خود، سال‌هاست که مردم ایران اسلامی را تحت شدیدترین تحریم‌های ظالمانه قرار داده‌اند. آن‌ها با کمک خط تحریف، چهره‌ای زیبا از خود به مردم ایران نشان می‌دادند تا از این طریق حکومت لیبرال دموکراسی را مدل جایگزین جمهوری اسلامی به ایرانیان معرفی کنند. ایده‌ای که حوادث و رویدادهای اخیر آن را نخ‌نما کرد؛ زیرا سیاست‌های ظالمانه حاکمان امریکا باعث شده است که حتی مردم این کشور نیز در شرایط مناسب اقتصادی قرار نداشته باشند و امروزه 553 هزار نفر از شهروندان آمریکایی در خیابان‌ها زندگی کنند و چالش جدی بازسازی زیرساخت‌های فرسوده، همچنان گریبان‌گیر این کشور باشد، از هر 100 هزار نفر، 724 نفر در زندان به سر ببرد و آمریکا در صدر فهرست گران‌ترین هزینه‌های درمانی جهان قرار گیرد. این شرایط بحرانی صدای مردم آمریکا را هم درآورده است. اعتراضات مردمی در آمریکا و چنددستگی ایجادشده بین مقامات و نخبه‌های سیاسی سندی بر این ادعا است که آمریکا در حال دچار شدن به سرنوشت اتحاد جماهیر شوروی است. (فرهاد کوچک زاده)
🛑نقطه‌زنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد 🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری روز گذشته با رؤسا و مدیران آموزش‌وپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آن‌قدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش‌وپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آن‌ها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزش‌وپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که به‌وسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملت‌ها فراهم شود. الآن هم شنیده‌ام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار به‌وسیله آدم‌های ناباب یا غافل دارد اجرا می‌شود؛ این را باید به‌طورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودک‌ها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودک‌ها به‌هیچ‌وجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانه‌های معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانه‌ها و اکانت‌های اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی به‌صورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
بیانیه سه‌شنبه رئیس کمیسیون مشترک برجام 🔹اعضای حاضر در نشست کمیسیون مشترک برجام با اشاره به خروج یکجانبه و اعلام توقف مشارکت آمریکا در برجام و اینکه این کشور بعد از آن در هیچ یک از فعالیت‌های مرتبط با برجام مشارکت نداشته، مجددا تاکید کردند که آمریکا را نمی‌توان یک دولت عضو این توافق محسوب کرد. 🔹تمامی اعضا با یادآوری اینکه برجام یک عنصر کلیدی از ساختار عدم اشاعه جهانی است که توسط قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت نیز تایید شده، بر اهمیت صیانت از این توافق تاکید کردند. 🔹اعضا از بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مورخ ۲۶ اوت ۲۰۲۰، که اجرای آن آغاز شده است، استقبال کردند.
خط تحریف‌ 🔴 با آمریکا مذاکره کنیم، وضع بهتر می‌شود! 🔻روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم «ولی نصر»، آورده است: «اگر امریکا درک خود از منافع ایران در خاورمیانه را بالا ببرد، می‌تواند ایران را تشویق کند قدرت خود در منطقه را به شکلی سازنده‌تر به کار گیرد. ایران می‌خواهد امریکا به سیاست مقابله با جمهوری اسلامی پایان دهد، اکثر نیروهای خود را از منطقه خارج کند و بپذیرد که ایران یکی از قدرت‌های منطقه است که منافع مشروع خود را دنبال می‌کند. طی ۴۰ سال اخیر ایران برای تحقق این اهداف مجبور شده گزینه تقابل را انتخاب کند. البته این رویکرد تهاجمی نتوانسته به اهداف خود دست یابد. ترور سردار قاسم سلیمانی، فرماندهی که مسئول اجرای راهبرد تقابل بود، باعث شد ایران و امریکا در ماه ژانویه سال جاری در آستانه جنگ قرار بگیرند. از سوی دیگر مشکلات اقتصادی و اعتراضات داخلی نیز در ایران تشدید شده است. در چنین شرایطی اگر امریکا مسیر بهتری را به سران جمهوری اسلامی پیشنهاد کند، شاید اتفاقات بهتری بیفتد. البته مقامات ایران به‌صورت غریزی نسبت به وعده‌های امریکا و چراغ سبز این کشور به صلح با جمهوری اسلامی بدبین و مشکوک‌اند اما همان‌طور که ایران توانست با دولت اوباما به توافق برسد، اگر رهبران این کشور ببینند امریکا در تلاش‌های دیپلماتیک خود جدی است و مذاکره می‌تواند ایران را به اهداف خود برساند، بعید است از آن صرف‌نظر کنند». مهم‌ترین تحریف صورت گرفته در این نوشته که متأسفانه به‌آسانی از سوی رسانه مکتوب داخلی به مخاطب خورانده می‌شود، متهم کردن ایران به اتخاذ گزینه تقابلی در مقابل امریکا است. سؤال این است، زبان گفتگو با دولتی که هیچ نقطه سفیدی در کارنامه‌اش با ایران ندارد و علاوه بر تحریم‌های اقتصادی چهار دهه علیه یک ملت، هزاران نیروی نظامی خود را در مرزهای ایران مستقر کرده چگونه باید باشد؟ آیا با دولتی که هرروز یک مشکل امنیتی علیه کشور ایجاد می‌کند؛ یک روز با بهره‌گیری از مزدورانی مثل داعش و النصره به دنبال ناامن کردن منطقه است، روز دیگر به‌قصد جاسوسی به حریم هوایی ایران وارد می‌شود و نهایتاً به ترور علنی فرمانده سرشناس کشورمان که پرچم‌دار مبارزه با تروریست‌ها در منطقه بود، دست می‌زند، می‌توان مذاکره کرد؟ و آیا سوابق مذاکراتی که با آن شده مثبت و سازنده بوده است که همچنان امید به اتخاذ مسیر دیپلماتیک از سوی آمریکا را دارید؟!
شگرد اصلاح طلبان به پیروزی در دقیقه 90 ⭕️صادق زیباکلام در گفت‌وگو با «نامه‌نیوز» درباره امید اصلاح‌طلبان به انتخابات 1400 ریاست‌جمهوری گفته است: «کم نیستند اصلاح‌طلبانی که به دقیقه نود انتخابات امیدوارند؛ زیرا در انتخابات ریاست‌جمهوری این تجربه جامعه‌شناختی را داریم که معمولاً در هفته آخر یا یکی دو روز پایانی یا حتی ساعات آخر موجی اجتماعی شکل می‌گیرد که نتیجه پیش‌بینی شده را تغییر می‌دهد؛ آخرین این موج را در سال 96 دیدیم که اصلاح‌طلبان هنوز امید دارند که موج سال 76، 92 و 96 دوباره شکل بگیرد. او در ادامه تصریح کرد: «اما من واقعاً خوش‌بین نیستم که چنین موجی ایجاد شود. آقای روحانی با عملکردش بلایی سر صندوق انتخابات آورد که بسیاری از مردم از رأی دادن سرخورده شده‌اند؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن 24 میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد خط قرمز بکشیم.» اصلاح‌طلبان با اذعان به جلب آرای عمومی از طریق موج‌سواری در انتخابات‌ها، همچنان با براعت جویی از دولتی که خود بر سر کار آورده‌اند و عدم مسئولیت‌پذیری در قبال آن، امیدوارند در انتخابات 1400، مجدداً با سر دادن شعار مجذوب‌کننده دیگر، آرای مردم را به سمت خود جلب کنند.
فتنه های داخلی و تاثیرات عمیق در معادلات استکبار دکترسمیرا دهقانی رییس واحد دانشگاه آزاد اسلامی قروه امروز در یادداشت جدید خود به بررسی تاثیرات فتنه های داخلی در معادلات استکبار پرداخته است . وی در این یادداشت می نویسد: در نگاه اول هر اغتشاش یا فتنه در ڪشور به همان زمان خیزش فتنه خلاصه می شود، غافل از آنڪه هر فتنه ای تاثیرات چندساله عمیق در ڪشور بنا می نماید و متاسفانه هیچگاه به عمق فاجعه فتنه توجه نشده است. با تحلیل میدانی فتنه ها، حقایقی آشڪار می شود ڪه اگر مورد توجه قرار می گرفت، هیچگاه ڪشور در معرض خطر آشوب قرار داده نمی شد. حقایق آشڪاری همواره وجود داشته است ڪه استڪبار در برابر انقلاب اسلامی استیصال داشته اما با یڪ فتنه مثل فتنه ۸۸ این استیصال متوقف و به رویارویی مجدد استڪبار و صرف هزینه گزاف علیه براندازی تغییر رویڪرد داده شده است . هر اتفاقی ڪه منجر به آشوب در ڪشور شود حتی اگر بیشتر از چند روز دوام نیاورد شڪاف بین اتحاد ملی را گوشزد می نماید و استڪبار را به سمت معادلات جدید تشویق می نماید و لذا نباید به این سادگی از رخ دادن فتنه های آتی بی تفاوت بود. رهبر معظم انقلاب با دور اندیشی خود همواره به سمت خنثی سازی فتنه ها حرڪت نموده اند و لذا با اشراف ڪامل به پیامدهای فتنه ها هموار سعی نموده اند، طوفان های فتنه را ڪنترل و ناڪارآمد نمایند ڪه برای درڪ این اشراف و دوراندیشی در نگاه عمومی شاید هیچگاه روشنگری نشده است و این همان نقص در سیرحرڪتی انقلاب است. وجود جریان روشنگری نیاز ذاتی انقلاب ها در طول تاریخ بوده است و زمانی ڪه این جریان هدایتگر ڪم سو شده است وقایع سخت همچون حادثه ڪربلا رخ داده است و بنابراین یڪ حرڪت انقلابی تا زمانی استمرار پیدا می نماید ڪه لایه های تفڪری اجتماع، دارای تعاریف ساختارمند و قوی از یڪ انقلاب باشد. تصور اینڪه در بحث گرانی بنزین و ایجاد اغتشاش داخلی یڪ حرڪت با تاثیرات محدود است و تاثیرات منفی فلج ڪننده آشوب تنها در زمان یڪ اغتشاش وجود دارد یڪ تفڪر سطحی و عامیانه است. هرگونه شڪاف در اتحاد ملی باعث بسیج شدن امڪانات غرب علیه انقلاب است و لذا پیشگیری مدبرانه از سوی نهادهای نظارتی همچون مجلس یڪ امر حیاتی است . استڪبار در رویڪرد جدید خود قبل از انتخابات آمریڪا به دنبال شناسایی سرمنشاء های آشوب در ایران است و هوشیاری مسئولان یڪ امر الزامی است. سرمنشاءهای آشوب همچون گرانی و وعده وعیدهای این روزهای برخی مسئولین بدون آنڪه عملا قابل لمس باشد، می تواند بستر مناسب برای آشوبی دیگر در ڪشور باشد و بنابراین در موضوع نارضایتی از وضعیت موجود در جامعه باید سریعا چاره اندیشی نمود. چه لزومی دارد از گشایش صحبت شود وقتی بسترمناسب آن وجود ندارد؟ چه لزومی دارد سرمایه های مردمی با وضعیت فعلی در بورس حبس شود ڪه با شڪنندگی آن ڪه محتمل است شدت نارضایتی ها بسترساز آشوب باشد؟ چه لزومی دارد سازش با جریانی اتفاق بیفتد ڪه نشانه ای از رغبت برای بهبود شرایط در آن نیست؟ فتنه و ویرانی های آن را نباید ساده انگاشت علی الخصوص در شرایطی ڪه جهان به سمت چندقطبی شدن حرڪت می نماید و ایران اسلامی باید جایگاه واقعی خود را در جهان چندقطبی بدست بیاورد ڪه این امر جز با تمرڪز هوشمندانه بر ظرفیت های داخلی قابل دست یابی نیست. در جهان چندقطبی، حرص و طمع نه تنها ڪمتر از جهان تڪ قطبی نیست بلڪه به مراتب بیشتر است و لذا تنش های پیچیده تری حڪمفرما خواهد شد ڪه بدون قدرت علمی،اقتصادی و نظامی، ڪشورها محڪوم باج دهی خواهند شد و هرگونه فرصت سوزی در عرصه سیاسی، اقتصادی و علمی ڪشور خیانتی غیرقابل اغماض در حق نسل فعلی و نسل های آتی است.
مقاومت.pdf
1.34M
🌀نسخه pdf 🛑 یادداشت ✅مقاومت لبنان؛ پیروزی بزرگ دیگر ✍️به قلم: سعدالله زارعی-کارشناس مسایل سیاسی #نشستهای_بصیرتی #شهیدکمالی #ثامن 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb