🔴 خط ریلیِ رشت-آستارا نیامده آمریکا را نگران کرد
🔹سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا در پاسخ به سوالی در خصوص توافقنامه احداث خط ریلی رشت-آستارا گفت: «هرگونه تلاش برای دورزدنِ تحریمها واشنگتن را نگران میکند.»
#سال_پرواز_ایران
#اقتدار_ایران
#افساد_طلبان_احمق
➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 تبدیل ایران به قطب ترانزیتی منطقه
🔹️ ۲۰میلیارد دلار درآمد برای ایران
🔹️ کاهش ۳۰٪ هزینه حمل کالا
🔹️ کاهش زمان حمل
🔹️ حمل ۴٫۵میلیون تن در شروع پروژه و افزایش تا ۱۱میلیون تن
🔹️ جابجایی ۲۵۰هزار مسافر در شروع پروژه و افزایش تا ۵۰۰هزار
🔹️ پوتین و افتتاح کریدور شمال به جنوب
📌امروز نخست وزیر پاکستان و تبادل انرژی
📌و به زودی هم مصر و انواع قراردادهای تجاری!
👈از دوران زخم بستری و چشم گدایی داشتن به اروپا و برجام،
رسیدیم به ترافیک دیپلماسی در منطقه!
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 سعید یعقوبی یکی از اعدامی های اصفهان
😔 در ملاء عام زنا می کرد فیلم می گرفت...
#جنبش_حرام_زاده_ها
➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا واکسن برای بعضی از افراد عارضه دارد اما برای بعضی از افراد این طور نیست؟
‼️ اگر شما مخترع واکسن بودید، برای فروش بیشتر واکسن چه کار میکردید؟
#تجارت
#عوارض_واکسن
#محاکمه_وزیران_بهداشت
#نه_به_واکسن
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
🔴 فرمانده طالبانی که ایران را تهدید کرده بود برکنار شد 🔹️ عبدالحمید خراسانی، یکی از فرماندهان طالبا
🔴 طالبان: متعهد به همکاریهای بیشتر با ایران هستیم
🔹بدنبال پیگیری های اخیر مقامات ارشد ایران در خصوص حقابه رودخانه هیرمند، سایت رسمی وزارت دفاع حکومت طالبان افغانستان از ملاقات مالی خان صدیق معاون ستاد ارتش حکومت طالبان با بهرام حسینی مطلق معاون ستادکل نیروهای مسلح ایران در کابل خبر داد.
🔹مالی خان صدیق ضمن خوش آمدید گویی به هیأت ایرانی، به همکاری ها و روابط حسنه دو کشور همسایه اشاره کرده و گفت حکومت افغانستان همواره خواهان روابط نیک با جمهوری اسلامی ایران بوده و متعهد به همکاری های بیشتر در زمینه های مختلف می باشد./ایرنا
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار دیروز رهبری عزیز
🔸رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
🔹در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
🔹حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجاعی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
🔹مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 نماینده زابل در مجلس :
برای وادار کردن طالبان به تامین حقابه ایران، ۷ میلیون تبعه افغانستانی که در ایران زندگی میکنند را به کشورشان بازگردانیم
➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 🇷🇺 این عکس در تاریخ خواهد ماند
روسیه یک تنه اتحادیه اروپا و امریکا رو در این شهر به زانو در اوورد
✍ باخموت کاملا در کنترل روسیه قرار گرفت
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 #وزارت_کشتار_جمعی و فشار به شیعیان...
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⏰ @shomareshmakooszohor
🔴 پیشبینی امام علی از توسعه و بازسازی «عتبات عالیات» قبل ظهور توسط برگزیدگان امت
✍️مصطفی امیری
▪️اصبغ بن نُباته به نقل از اميرمؤمنان امام علی در ضمن حديثى که اخبار آخرالزمان را بيان مى فرمودند، نقل میکند که وقتی سخن به مسجد کوفه رسید، امام فرمودند: واى بر كسانى كه این مسجد را خراب كنند...و خوشا به حال كسانى كه همراه قائم، شاهد تخريب آن باشند، آنها برگزيدگان اين امّتاند كه همراه نيكوكاران عترت هستند:
▪️«عَنِ اَلْأَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ: قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْه فِي حَدِيثٍ لَهُ حَتَّى اِنْتَهَى إِلَى مَسْجِدِ اَلْكُوفَةِ...وَيْلٌ لِمَنْ هَدَمَكَ...وَيْلٌ لِبَانِيكَ...اَلْمُغَيِّرِ قِبْلَةَ...طُوبَى لِمَنْ شَهِدَ هَدْمَكَ مَعَ قَائِمِ أَهْلِ بَيْتِي أُولَئِكَ خِيَارُ اَلْأُمَّةِ مَعَ أَبْرَارِ اَلْعِتْرَةِ»[1]
▪️در بدو امر، حدیث تا حدودی متناقض جلوه میکند. مگر میشود نفرین بر تخریبکنندگان باشد و از سوی دیگر مجددا تخریبگران، مورد ستایش نیز قرار گیرند؟
▪️تناقضی وجود ندارد. بلکه آن دسته که بعد از ظهور به همراه امام عصر، مسجد کوفه را به منظور توسعه و بازسازی، تخریب میکنند، مورد ستایش و تمجید قرار گرفتهاند.
▪️آیا بعد از ظهور، ویران کردن، صرفا به منظور تخریب است؟ یا معلوم است که قصد بازسازی و توسعه مشاهد مشرفه را دارند که اینچنین مورد ستایش امام معصوم قرار میگیرند.
▪️شاهد بر این امر، مسجد کوفه، پس از ظهور، توسعه خواهد یافت و مسجدی با هزار درب، ساخته خواهد شد و خانههای کوفه و نجف به کربلا، متصل خواهد شد:
▪️«يُبْنَى فِي ظَهْرِ الْكُوفَةِ مَسْجِدٌ لَهُ أَلْفُ بَابٍ وَ تَتَّصِلُ بُيُوتُ الْكُوفَةِ بِنَهَرِ كَرْبَلَاء»[2]؛ «لِأَنَّ مَسْجِدَ الْكُوفَةِ لَيَضِيقُ عَلَيْهِم»[3]
▪️البته تخریب علاوه بر نیّت توسعه مسجد، به منظور بازگشت به آموزههای اصیل اسلام در بنیان نخستین مسجد و از جمله تغییر قبله نیز خواهد بود:
▪️«لَیَهْدِمَنَّ مَسْجِدَ الْکُوفَةِ وَ لَیَبْنِیَنَّهُ عَلَی بُنْیَانِهِ الْأَوَّل»[4]؛ «مَسْجِدِ الْکُوفَة...أَمَا إِنَّ قَائِمَنَا إِذَا قَامَ کَسَرَهُ وَ سَوَّی قِبْلَتَهُ»[5]
▪️البته بازسازی مسجد کوفه، صرفا بیان «نمونه» ای از تلاش شیعیان در جهت احترام به مراکز مقدسه است. در احادیث، از توسعه سایر اماکن مقدسه نیز سخن به میان آمده است.
▪️از امام رضا منقول است: میبینم آن روزی که بناهاى استوار را گرداگرد قبر حسين ساخته میشود و میبینیم كاروانهايى را كه از كوفه به سوی حرم امام حسين، در حرکت هستند شب و روزهایی سپری نمیشود جز اینکه از همهسو و از سراسر جهان به سوی زیارت قبر حسین، روانه میشوند. نمونه بارز آن، موکبهای مسیر اربعین و حرکت کاورانها از نجف به سمت کربلا در سالهای اخیر است:
▪️«كَأَنّي بِالقُصورِ قَد شُيِّدَت حَولَ قَبرِ الحُسَينِ عليه السلام، وكَأَنِّي بِالمَحامِلِ تَخرُجُ مِنَ الكُوفَةِ إلى قَبرِ الحُسَين وَ لَا تَذْهَبُ اللَّيَالِي وَ الْأَيَّامُ حَتَّى يُسَارَ إِلَيْهِ مِنَ الْآفَاق»[6]
▪️در طول تاریخ، بسیاری بودند که مشاهد مشرفه را احیاء و مرمت کردند. اما آنچه معیار است، کدام قوم و کشور، مسئولیت اصلی بازسازی مقدسات دینی عراق در «آستانه ظهور» را بر عهده خواهند گرفت؟
▪️اگر عصر، عصر ظهور باشد، خود بفرمائید، اکنون توسعه عتبات عالیات و مشاهد مشرفه عراق، بیشتر بر عهده کدام کشور است؟
▪️ایرانیها در قالب «ستاد بازسازی عتبات»، فعالیت دارند و امیدواریم این مسیر تا ظهور ادامه پیدا کند و البته در کنار «سایر شیعیان از سراسر جهان» در توسعه مشاهد مشرفه، پیشگام باشند که به حق چنین توصیف شدهاند:
▪️برگزیدگان امت: «أُولَئِكَ خِيَارُ اَلْأُمَّةِ مَعَ أَبْرَارِ اَلْعِتْرَةِ».
✅ پینوشت:
1. طوسی، الغیبة، ص۴۷۳.
2. طوسی، الغیبة، ص۴۶۸.
3. طوسی، تهذیب الأحکام، ج۳، ص۲۵۴.
4. مجلسی، بحارالانوار، ج۵۳، ص۱۱.
5. نعمانی، الغیبة، ص۳۱۸.
6. صدوق، عیون اخبار الرضا، ج۲، ص۴۸.