🗳 تحلیل کلاندادههای نامزدهای احتمالی انتخابات ریاستجمهوری، در چهار بستر توییتر، تلگرام، اینستاگرام و اخبار آنلاین - فروردین ۱۴۰۰
🔸در کانالهای تلگرام مانند اسفند ماه، #محمود_احمدینژاد بیشترین محتوا را داشته، البته حواشی پیش آمده بین او و فائزه هاشمی بیتأثیر نبوده است.
▪️#ابراهیم_رییسی و #محمدجواد_ظریف دارای رتبههای بعدی محتوا در کانالهای تلگرام هستند.
🔹کمپینهای حمایتی از #سعید_جلیلی، #محسن_رضایی و #سعید_محمد در توییتر، علت افزایش محتواهای این سه نامزد نسبت به سایر افراد در این بستر است.
🔸زمزمههای حضور #سید_حسن_خمینی در انتخابات و سپس اعلام عدم حضورش، موجب قرار گرفتن وی در بین ده نفر برتر شد.
🔹#حسین_دهقان، به عنوان اولین اعلام کننده رسمی کاندیداتوری، که در بهمن و اسفند از نظر میزان محتوا در بین ده کاربر برتر قرار نداشت، در فروردین ماه توانست جایگاه دهم لیست را به خود اختصاص دهد.
⚠️ این دادهکاوی با بررسی نزدیک به ۳۰ نامزد محتمل انتخابات ریاست جمهوری صورت پذیرفته است که در نمودار فوق، ده شخصیت دارای بیشترین محتوا نمایش داده شده است.
#داده_کاوی
#انتخابات_۱۴۰۰
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
4_5780689117541043504.pdf
370.3K
📝 ارزیابی مرکز پژوهشهای مجلس درباره مذاکرات وین
🔸یکی از آسیبهای اصلی در مسیر رفع تحریمها، تحریف در بیان حقایق مذاکرات وین است. ایجاد خوشبینی کاذب درباره دستاوردهای احتمالی وین نهتنها مردم را مأیوس خواهد ساخت، بلکه به لحاظ مذاکراتی نیز تیم مذاکرهکننده ایران را در موضع ضعف قرار خواهد داد. آمریکا در آستانه انتخابات ریاستجمهوری ایران در تلاش است تا بهگونهای فضای روانی را مدیریت کند که در عین مداخله و اثرگذاری بر نتایج انتخابات بتواند یک توافق بد را به ایران تحمیل کند. این هدفگذاری آمریکا ناشی از آن است که این کشور احتمال میدهد برخی در ایران به دلیل نیاز کوتاهمدت و در پیش بودن انتخابات بار دیگر برمبنای قاعده خطرناک «هر توافقی بهتر از توافق نکردن است» تصمیمگیری کنند. چنین نگاهی به مذاکره و تعجیل در به سرانجام رساندن آن به دلیل غفلتی که نسبت به ابعاد و جزئیات مهم رفع تحریمها ایجاد میکند، دریچه انتفاع اقتصادی ایران از هرگونه نتیجهای را تنگتر خواهد کرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ واکنش دختر شهید سلیمانی به سخنان ظریف
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از معیار
سردار جوانی هدف از انتشار مصاحبه ظریف چیست20210429_065819.m4a
7.23M
🇮🇷🌸
🍀
✅#صوتی
💠 موضوع: واکنش معاون سیاسی سپاه به فایل صوتی ظریف
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ظریف
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴قدرت منطقهای ایران، بن سلمان را در موضع ضعف قرار داد/ عربستان از باتلاق خود ساخته به ایران پناه آورد
🔹 در حالیکه رژیم عربستان سعودی سالهاست با یک سفاکی و خودخواهی خاص وارد جنگ همه جانبه با مردم مظلوم یمن و ایجاد برخی ناآرامی ها و ناامنی ها در منطقه شده است بعد از روند توفیقات و تجلی اقتدار منطقهای جمهوری اسلامی ایران با تغییر موضع روشن و شفاف، کرنش دیپلماتیک در مقابل ایران را علنی کرد.
🔹بر اساس این گزارش بعد از اینکه ایران با اتحاد های راهبردی و نشان دادن اقتدار های امنیتی و نظامی در خلیج فارس و منطقه نشان داد که امنیت جمهوری اسلامی برایش خط قرمز است، تغییر مواضع منفعلانه عربستان جالب توجه است.بن سلمان در سال 2017 در پاسخ به این سوال که آیا در آینده گفتگو و همکاری مستقیم با ایران خواهید داشت؟ گفت:
🔻چطور میتوانیم با رژیمی کنار بیاییم که ایدئولوژی افراطی دارد؛ هیچ نقطه مشترکی برای تفاهم و مذاکره وجود ندارد و ما منتظر نخواهیم ماند تا نبرد به درون سعودی کشیده شود بلکه به گونه ای اقدام خواهیم کرد که نبرد به درون ایران کشیده شود
🔹اما بن سلمان چندی پیش و در سال 2021 می گوید:
🔻 ایران همسایه ماست، همه تلاش ما این است که روابطی در سطح خوب و بالایی با ایران داشته باشیم؛ آرزو داریم که مشکلات حل شود و روابطمان با ایران خوب و مثبت شود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
💥 مذاکرۀ تمدنی، دانش و قدرتِ روحیِ خاصِ خودش را میطلبد و کسانی که تفکر و دانش و شجاعت و جسارتِ این نوع مذاکره را ندارند، نمیتوانند پرچمدار این کار بشوند و اگر پرچمدار بشوند، نتیجه چندانی عائد نخواهد شد.
🔰 استاد آیتالله میرباقری:
🔹 مذاکره دو گونه است: مذاکره انفعالی و مذاکره تمدنی.
مذاکره انفعالی یعنی مذاکره کنیم که شاید یک امتیازاتی به ما بدهند و ما را نیز در جامعه جهانی بپذیرند و گشایشهایی برای ما ایجاد کنند.
اما مذاکره تمدنی، مذاکره از موضع ملتی است که آغازگر #عصر_جدید و پرچمدار یک حرکت تمدنی در برابرِ تمدن رقیب است. ما گفتوگو را قبول داریم، اما گفتوگو از موضع قدرت تمدنی، نه از موضع ضعف و انفعال.
🔹 مذاکرۀ تمدنی، تفکر و دانش و قدرتِ روحیِ خاصِ خودش را میطلبد و کسانی که تفکر و دانش و شجاعت و جسارتِ این نوع مذاکره را ندارند، نمیتوانند پرچمدار این کار بشوند و اگر پرچمدار بشوند، نتیجهای عائد نخواهد شد و به نظر میرسد علت شکست مذاکرات اخیر #برای_رفع_تحریمها، علاوه بر خباثت و بدعهدی دشمن، همین فقدان قدرت روحی و دانشی در جبهۀ خودی برای مذاکرۀ تمدنی بود. البته بنده نمیخواهم زحمات را نادیده بگیرم و بگویم هیچ دستاورد مثبتی نداشتهایم، بلکه ریشۀ نتیجهبخش نبودنِ این نوع مذاکرات را دارم عرض میکنم. حتی وقتی گفتوگوی تمدنها را طرح میکردند، ظرفیتشان ظرفیت گفتوگوی تمدنی نبود. این که با ادبیات تمدن غرب و در چارچوب جهانیسازی غربی با خودِ غرب مذاکره کنیم، گفتوگوی تمدنی نیست؛ گفتوگفت است نه گفتوگو.
🔹 ما باید سرمایهگذاری کنیم و گفتمان مذاکرۀ تمدنی و انقلابی را به گفتمان عمومی و مطالبه عمومی تبدیل کنیم. به طور کلی، یکی از زمینههای تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی این است که گفتمان انقلاب اسلامی را به شعارهای پرجاذبه و فراگیر تبدیل کنیم، بهطوری که آرامآرام به گفتمان عمومی و مطالبه عمومی و مردمی تبدیل شود.
🔹 شعارهای انقلاب و ادبیات امام هنوز زنده است. میشود این شعارها را به یک گفتمان عمومی تبدیل کرد، بهطوری که از کف جامعه هم همین مطالبات دنبال شود و آنوقت، #جریان_قدرت، در مسیر صحیح خودش قرار میگیرد. ما باید گفتمانی براساس شعارهای امام و رهبری شکل بدهیم و از جمله مطالب مهم این است که حتماً نگذاریم شعارهای مثبت را کسانی که نسبتی با آن شعارها ندارند تملّک کنند و معنا کنند! برای مثال، نباید دفاع از آزادی را کسانی که حقیقتاً طرفدار آزادی نیستند مصادره کنند و آن را معادل لیبرالیسم جا بیندازند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰انتخاب مدیر جوان یا باتجربه برحسب اقتضای کار باشد
🔻یک بار گفتهام که دولت جوان حزباللهی باید سرِ کار بیاید، یک بار هم گفتهام که صلاح نیست از مجرّبین استفاده نشود. بعضیها گفتند چطور؟ اینها با هم نمیسازد. من عرض میکنم نه، اینها با هم میسازد، اینها با همدیگر هیچ منافاتی ندارد. من معتقدم که کشور بایستی از ابتکارات جوانها، از نشاط جوانها، از روحیهی کار و پُرانگیزهی جوانها حدّاکثر استفاده را بکند. منتها اینکه ما میگوییم در مدیریّتها از اینها استفاده بشود، معنایش این نیست که نسل قبلی را بکلّی بشوریم بگذاریم کنار! نـه، بر حسب اقتضا، یک جا مدیریّت یک جوان، یک جا مدیریّت یک فرد مجرّب و کارکشته. یک جا اقتضا دارد که یک مدیر جوان بر سر کار بیاید، یک جا اقتضا دارد که یک مدیر مجرّب بر سر کار بیاید.۹۹/۱۰/۱۹
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#پوستر شب قدر
📌 شب قدر آن شبی است که در طول سال، شبی به خوبی و فضلیت آن یافت نمیشود، و عمل در این شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است و تقدیر امور سال در این شب صورت میگیرد و فرشتگان و روح که اعظم فرشتگان الهی است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🚨 اینستاگرام سایت رهبر انقلاب، از سخنرانی #مهم آیت الله خامنهای در عصر یکشنبه خبر داد
🔻 در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام، رهبر انقلاب اسلامی در یک سخنرانی تلویزیونی با مردم سخنان مهمی ایراد خواهند کرد.
🔺این سخنرانی ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکههای سیما و سایت و حسابهای Khamenei.ir در شبکه های اجتماعی پخش خواهد شد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 به وقت دلتنگی...
#حاج_قاسم
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ آنچه جریان انقلابی باید در انتخابات پیش رو بداند!
👤 سیدمحسن موتورچی
1⃣ رقابت اصلی در سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری بر سر ایدۀ کلان ادارۀ دولت، و در مرتبۀ بعد خصوصیات کارگزار شکل خواهد گرفت. درک صحیح این مسئله جهتگیری راهبردی رقابت در انتخابات را تعیین خواهد کرد.
2⃣ جریان غیرانقلابی برای ایدۀ قدیمی خود که همان حل مشکلات کشور از طریق مذاکره است، ادبیاتی جدید خلق کرده است و آن «هماهنگی دو رئیسجمهور در ایران و آمریکا» است. ممکن است بیانهای دیگری نیز برای آن خلق شود؛ ولی همواره اصل سخن ثابت است.
3⃣ به دلیل ناکارآمدیهای مفرط در دورۀ هشتساله، بعید است جریان غیرانقلابی سخنی اثباتی جز درزمینۀ سیاست خارجی در خصوصیات کارگزار داشته باشد. لذا در این زمینه رقیبهراسی محور کار ایشان خواهد بود.
4⃣ متأسفانه سه ابرتصویر در ذهن جامعه از جریان انقلابی ساختهشده است: الف) فقدان کار کارشناسی و روحیۀ دیکتاتورمآب؛ ب) ترجیح دستیابی به اهداف ایدئولوژیک بر منافع ملی؛ ج) تحجر و تمایل به انسداد فرهنگی. پایههای رقیبهراسی جریان غیرانقلابی به کمک دشمن بر این ستونها بنا خواهد شد.
5⃣. جریان انقلاب از فعالیتهایی که این سه تصویر را در اذهان زنده یا تشدید میکند، باید بپرهیزد. تا قبل از موسم تبلیغات انتخابات، مهمترین نقش در این زمینه را مجلس شورای اسلامی بر عهده دارد.
6⃣. در بُعد ایجابی، جریان انقلاب باید گفتمان خود را بهگونهای سامان دهد که این سه تصویر را پوشش دهد.
7⃣. جریان انقلاب دو گونه مواجهه با گفتمان رقیب دارد: الف) رویکردی که صرفاً تقابل مستقیم با ایدۀ رقیب را برگزیده و ترجمۀ اجتماعی آن عدم مذاکره است؛ ب) رویکردی که تکیه به خصوصیات کارگزار دارد، با تکیهبر مفهوم کارآمدی.
8⃣. رویکرد نخست بازی در زمین ازپیشطراحیشدۀ دشمن است؛ همچنین بهشدت سه ابرتصویر پیشگفته را در اذهان تشدید میکند. لذا باعث ایجاد نگرانی در جامعه از جریان انقلابی و به وجود آمدن دوقطبی کاذب حول محور مذاکره است.
9⃣. رویکرد دوم درک صحیحی از محور رقابت در انتخابات 1400 ندارد و نمیداند که رقابت در درجۀ نخست بر سر ایدۀ کلان دولت شکل خواهد گرفت. لذا گفتمانی ناقص دارد. این نقیصه میتواند باعث شود بهطور خودکار از صحنۀ رقابت حذف شود. در انتقادی دیگر میتوان گفت تصمیم این جریان مبنی بر گذار مسالمتآمیز از مذاکره با روشی که برگزیده و بهنوعی تأیید ضمنی مذاکره است، امکان ندارد. داشتن سخنی صریح در این زمینه لازمۀ حضور در عرصۀ رقابت است.
0⃣1⃣. طرح رهبری معظم انقلاب، با هوشمندی ویژه، نخست بازی در زمین ازپیشطراحیشدۀ دشمن نیست. لذا از به وجود آمدن دوقطبیهای کاذب جلوگیری میکند؛ دوم، به دلیل تطابق با مسائل اصلی جامعه و گرههای ذهنی آن قابلیت جامعهپذیری ویژهای دارد؛ سوم، به دلیل وجود ابعاد ایجابی خاص میتواند میدانهای وسیع گفتمانی پیش روی جبهۀ انقلاب بگشاید.
1⃣1⃣. از حجم بیانات و تأکیدات ویژۀ مقام معظم رهبری چنین برمیآید که ایشان رقابت اصلی در انتخابات آینده را بر سر ایدۀ کلان دولت تشخیص دادهاند و در مرتبۀ بعد خصوصیات کارگزار را نیز بیان کردهاند.
2⃣1⃣. مقام معظم رهبری میکوشند در مواجهه با ایدۀ حل مشکل از طریق مذاکره این پیام را به ملت مخابره کنند که این موضوع از اساس مسئلۀ درجه دوم کشور است و مسئلۀ اصلی چیز دیگری است. این نوع مواجهه از به وجود آمدن دوقطبی کاذب پیشگیری خواهد کرد و درواقع نوعی مواجهۀ هوشمند و ابتکاری است.
3⃣1⃣. در مرتبۀ بعدی و بهاندازۀ لازم، مذاکرۀ قبلی نیز نقد میشود. البته تکیۀ اصلی بر بدعهدی و نابکاری دشمن باید باشد و بیشتر آنان مورد تاختوتاز باشند تا عنصر داخلی مذاکرهکننده. سپس باید این پیام به جامعه مخابره شود که فیالجمله مصلحتی در مذاکره بود؛ اما عناصر عزت، حکمت و درایت در مذاکرات وجود نداشت. لذا پس از گذشت پنج سال کشور نصیبی از مذاکرات ندارد. پسازاین نیز مذاکره از موضع ضعف همینگونه خواهد بود.
4⃣1⃣. پایۀ ایجابی گفتمانی «تحول برای پیشرفت و ساخت ایران قوی» با راهبرد «تکیه به توان داخلی» است.
5⃣1⃣. در مرتبۀ بعدی، خصوصیات کارگزار نیز مطرح است. دوگانۀ مدیر جهادی و کارآمد در مقابل مدیر دیوانسالار خسته، پیر و ناکارآمد قابلیت طرح دارد.
6⃣1⃣. تناسب در وزن دهی و تنظیم اضلاع گفتمانی که همان هدایت راهبردی است، لازمۀ کار است.
7⃣1⃣. جبهۀ انقلاب باید بداند پس از درک صحیح راهبردی از طرح رهبر معظم انقلاب اسلامی، نوبت بهکارگیری اصحاب هنر و رسانه برای ترجمه به زبان تودۀ مردم است که اگر بهدرستی صورت بگیرد، به مدد الهی قابلیت تفوق بر سایر گفتمانها را دارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir