🔴 آخرین آمار کرونا در منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته (دوشنبه ۹ تیرماه)
▪️بستری جدید: ۱۵ نفر ( ۱۳ نفر از کاشان، دو نفر نطنز)
▪️در حال حاضر بستری: ۶۵ نفر
▪️مجموع ترخیص شدگان: ۲۹۱۶ نفر
▪️مبتلایان: ۱۵۰۶ مورد مثبت
▪️مجموع مراجعات به مراکز درمانی: ۳۶۱۷۸ نفر
▪️فوتی در ۲۴ ساعت گذشته: صفر
▪️مجموع فوت شدگان: نامشخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خطاب بیادبانه و خلاف عرف مدیر منطقه آزاد ارومد به مجری #صداوسیما
📌 ببین بچه جان ...
🔴 آیا فتنهای در راه است؟
🔹انتشار نامه موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب، یادآور نقش مهم وی در وقوع فتنهی ۱۳۷۸ در کوی دانشگاه است. از این رو باید با دقت و تامل در محتوای نامه ایشان، از فراخوانهای ضدانقلاب رمزگشایی کرد.
🔹در سال ۷۸ با تبدیل شدن نشریات زنجیرهای به پایگاه دشمنان انقلاب، اصلاح قانون مطبوعات در دستور کار مجلس قرار گرفت. از این رو شبکه همکار داخلی غرب در ایران سعی نمود با فتنهانگیزی از مصوب شدن آن ممانعت کند. برای این مهم موسوی خوئینیها به عنوان مدیر مسئول روزنامه سلام، نامه محرمانه وزارت اطلاعات را منتشر ساخت و در نقش چاشنی انفجاری فتنهی ۱۳۷۸ عمل کرد. هدف گذاری در فتنه مذکور، معرفی رهبری به عنوان مسئول حمله به کوی دانشگاه بود تا در ادامه با پروژه کشته سازی، به زعم فتنهگران، رهبری مجبور به عذرخواهی و سپس استعفاء شود و یا اینکه از طریق مجلس خبرگان عزل گردد. در همین رابطه با هدایت ستاد براندازی، دو اقدام در دستور کار قرار گرفته بود.
اول) مطالبه از رهبری با شعار فرمانده کل قوا استعفاء
دوم) تهیه نامه به مجلس خبرگان برای عزل رهبری
اگر چه با حضور حماسی مردم در ۲۳ تیر ۷۸ فتنه براندازی عقیم ماند، اما متاسفانه به دلیل تضعیف چتر اطلاعاتی کشور، طراحان و آمران فتنه مذکور محاکمه نگردیدند.
🔹با این تفاسیر به نظر میرسد رابطه معناداری بین محتوای نامه موسوی خوئینیها با طرح آمریکاییها وجود دارد. در فتنه آینده دقیقا میخواهند از یک سو رهبری را مسئول وضع موجود معرفی کنند و از سوی دیگر با ایجاد اغتشاش و کشتهسازی در محیط داخلی ایران، تغییر محاسبات نظام را فراهم و پذیرش مذاکره مجدد با آمریکا را میّسر سازند.
⭕️ زاکانی: شعبه ۱۲ بررسی اعتبارنامه تاجگردون و همچنین کمیسیون تحقیق به هیچ وجه به اسناد ما ورود نکردند/تاجگردون با مظلوم نمایی با عواطف مردم بازی می کند
🔸علیرضا زاکانی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در نشست خبری نمایندگان معترض به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون:
🔹یکی از ویژگی های تاجگردون این است که به هیچ حرفی پایبند نیست و مکرراً و دهها بار خلاف گویی شنیدیم.
🔹سعی کردیم هر حرفی که می زنیم با ارائه سند باشد، اما در شعبه ۱۲ بررسی اعتبارنامه نمایندگان و همچنین کمیسیون تحقیق به هیچ وجه به اسناد ما ورود نکردند و اشکال بزرگی است چرا که ما ساعتها وقت گذاشتیم اما برخی از دوستان به مسئولیت خود به خوبی عمل نکردند.
🔹تاجگردون دهها بار خلاف گویی کرده و سعی میکند که با مظلوم نمایی با عواطف مردم بازی کند.
🔹مادر تاجگردون، مادر شهید و برای ما عزیز است و به هیچ وجه به وی توهین نشده و او دروغ میگوید.
🔹ما مطابق با قانون و مبتنی بر اسناد و مصالح انقلاب، اعتراض خود را دنبال میکنیم و مواردی که از سوی تاجگردون گفته میشود را نادرست میدانیم
♦️استاندار: وضعیت کرونا در البرز قرمز شد
🔹استاندار البرز گفت: گزارشهای امروز دانشگاه علوم پزشکی البرز خبر از ورود این استان به وضعیت قرمز شیوع کرونا را میدهد. وی با بیان اینکه باید از طریق رسانه ها اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتری داشته باشیم، گفت: ورود به وضعیت قرمز خبر بدی است ولی به ناچار باید اعلام کنیم، باید از تردد غیرضروری پرهیز شود و استفاده از ماسک ضرورت دارد و این الزام قانونی در ستاد ملی کرونا اجباری شد
🔴 آخرین آمار کرونا در منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته در روز #بازگشایی_استخرها (سه شنبه ۱۰ تیرماه)
▪️بستری جدید: ۱۵ نفر ( ۱۴ نفر از کاشان، یک نفر ابوزیدآباد)
▪️در حال حاضر بستری: ۷۰ نفر
▪️مجموع ترخیص شدگان: ۲۹۲۶ نفر
▪️مبتلایان: ۱۵۲۷ مورد مثبت
▪️مجموع مراجعات به مراکز درمانی: ۳۶۵۰۰ نفر
▪️فوتی در ۲۴ ساعت گذشته: صفر
▪️مجموع فوت شدگان: نامشخص
✅ حرف روز (سهشنبه 10 تیر)
🔴 اصلاحطلبي در محاق
محمدرضا عارف در ابتداي هفته از جايگاه خود بهعنوان رئيس شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان استعفا داد. اين اتفاق، رخداد مهمي در اردوگاه اصلاحطلبان بهحساب ميآيد که بايد منتظر پسلرزههای آن باشيم. عارف از زمان آغاز به کار اين شورا در سال 1394 و پيش از انتخابات مجلس دهم، رياست اين شورا را در سه دوره متوالي بر عهده داشت. پیشازاین نيز شاهد استعفاي موسوي لاري، قائممقام عارف در شوراي عالي اصلاحطلبان بوديم. وي در بخشي از نامه استعفاي خود ضمن اشاره تلويحي به شکست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس يازدهم، از لزوم بازنگري در ساختارها و سازوکارهاي اجماعي اصلاحطلبان بهمنظور ايفاي نقش بهتر و مناسبتر و روزآمد کردن چگونگي حضور اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ سخن گفته بود.
نکات تحلیلی: در مواجهه با اين خبر، بخشي از اصلاحطلبان از کنارهگیری عارف استقبال کردند و آن را فرصتي براي پوستاندازی در ساختار فرسوده شورای عالی اصلاحطلبان و سپردن امور به تازهنفسها دانستند. برخي اين استعفا را آغاز دور جديد فعالیتهای سياسي عارف، معطوف به انتخابات رياست جمهوري 1400 ارزيابي کردهاند و برخي ديگر از بازنشستگي عارف و کنارهگیری وي از سياست سخن گفتهاند. فارغ ازآنچه براي شخص آقاي عارف رقم خواهد خورد، با شرايط پیشآمده ميتوان از پايان عمر شوراي عالي سیاستگذاری سخن گفت. اولويت فوري اصلاحطلبان براي تداوم حيات خود، راهاندازی تشکيلاتي جديد براي ساماندهي به تفرقهاي ایجادشده و اضلاع متکثر اصلاحطلبي است، کاري دشوار که معلوم نيست بزرگان اين اردوگاه به اين سادگي توان تحقق آن را داشته باشند. هماینک الگوهاي ديگري چون پارلمان اصلاحات توسط طيفي از اين اردوگاه مطرح گرديده که ساختاري کاملاً متفاوت با شورای عالی سیاستگذاری دارد؛ اما پذيرفتن آن براي همه طیفهای فعال کار آساني نيست. از سويي ديگر زمان چنداني براي آمادهسازی اردوگاه اصلاحطلبان براي نقشآفرینی فعال در انتخابات سال آتي وجود ندارد. اين وضعيت ممکن است اصلاحطلبان را به تصميماتي اقتضايي سوق دهد که تنها براي عبور از انتخابات طرحریزی شده باشد، اما بدون شک اين تصميمات نيز با انتقادات جدي روبرو خواهد بود.
نکته راهبردی: درهرصورت اصلاحطلبان در چندماهه مانده تا انتخابات 1400 روزهاي سختي را پيش رو دارند که اگر بخواهند بر اين وضعيت بحراني فائق آيند، بايد بتوانند براي انسجام سازماني خود راهکاري بينديشند. چراکه پايان کار شورای عالی سیاستگذاری بدون شک فصلي نو را پيش روي اصلاحطلبان رقم زده است که اين فصل ميتواند فرصتي براي تحول و يا تهديدي براي واگرايي و انشعاب باشد.
✅ خبر ویژه (سهشنبه 10 تیر)
1️⃣جنگ مخفی آمریکا در لبنان
آمریکا با استفاده ابزاری از اقتصاد و تکیه بر سیاست تشویق و ارعاب در این زمینه٬ یک جنگ مخفی را در لبنان سازماندهی میکند؛ از چند ماه گذشته، با تحمیل فشارهای اقتصادی بر و کاهش ارزش پول ملی لبنان، آشوبها و اعتراضات خیابانی را در این کشور طرحریزی شده است که هدف از آن القای ناکارآمدی مدیریتی و عاملیت حزبالله در این مشکلات به مردم لبنان است. آمریکا درروند تقابل خود با حزبالله لبنان دو فرضیه را مطرح کرده است؛ اول اینکه تشدید تحریمها ضد حزبالله و دولت لبنان بهمرورزمان تأثیرگذار باشد و بتواند حزبالله را از مواضع و سیاستها و نقش نظامی خود باز دارد و دوم؛ فشارها از طریق مردم و جریانهای سیاسی و اقتصادی به حزبالله افزایش پیدا کند تا آنها را به تنش در عرصه داخلی بکشاند و بهاینترتیب آمریکا بتواند فضای داخلی و بینالمللی برای متهم کردن حزبالله فراهم نماید.