🔴چوب حراج شورای شهریها به اموال مردم تهران
♦️درحالیکه فعالیت شورای پنجم شهر تهران یک ماه دیگر به اتمام میرسد، اعضای شورا تازه واگذاری املاک شهرداری را آغاز کردهاند و این موضوع با نقدهای فراوان مواجه شده است.
♦️۸ تیر، لایحه «تعیین تکلیف املاک و اموال غیرمنقول واگذارشده شهرداری در شورا تصویب شد که به گفته «آروین» عضو فعلی شورا این لایحه مجوز فروش و واگذاری ۱۷۰ ملک، بدون اصل و قاعده است. به گفته «نژاد بهرام» عضو دیگر شورا، یک ملک نیز به فدراسیون فوتبال به صورت ۲۵ درصد نقد و مابقی اقساط ۵ساله واگذار شده است.
♦️لایحه احداث و تکمیل پروژههای نمایشگاه شهر آفتاب نیز در جلسه شورا تصویب شد. سخنگوی شورا این لایحه را چوب حراج به اموال شهرداری خواند و «هاشمی» رئیس شورا گفت که درحال واگذاری شهر آفتاب با تخفیفات عجیب و غریب هستیم و آبروی ما با تصویب این لایحه میرود.
♦️سروری، عضو منتخب شورای ششم در واکنش به واگذاریهای دقیقه نودی گفته براساس منطق، واگذاریها نباید در این زمان انجام شود. مصوبات خلاف مصلحت تهران را متوقف میکنیم.
🟣 نشست سیاسی_بصیرتی با موضوع :
🟣 تحلیل انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰
🎤باحضور کارشناس مسائل سیاسی :
استاد دانشگاه دکتر روحالله صنعتکار
✅ همراه با پرسش و پاسخ
🕑زمان :
یکشنبه ۱۳ تیر ساعت ۲۲
🖥️مکان : اپلیکیشن روبیکا، کانال لایو حقیقت
https://rubika.ir/live_haghighat
🛑«لینک دریافت روبیکا» در مایکت :
https://myket.ir/app/ir.resaneh1.iptv
♦️ المیادین: یک کشتی اسرائیلی در اقیانوس هند مورد هدف قرار گرفتده
🔹 المیادین اعلام کرد که این کشتی باری اسرائیلی با سلاحی ناشناخته هدف قرار گرفته است. براساس گزارش این شبکه خبری، این کشتی پیش از آن که به سوی سواحل امارات حرکت کند، در بندر جده عربستان لنگر انداخته بود.المیادین اعلام کرد که این کشتی باری همچنان در آتش می سوزد.
انتخاب مدیران انقلابی چالش فراروی دولت سیزدهم رمضان شعبانی سارویی
🔰 یکی از مسائل اساسی که امروز آقای رئیسی و رئیس جمهور سیزدهم با آن مواجه است انتخاب مدیران در تراز انقلاب اسلامی است.
متاسفانه پس از چهار دهه ی انقلاب یکی از پیامدها و کارکردهای دانشگاهها، حوزه های علمیه، نهادهای انقلابی و صدها موسسه و مراکز گوناگون کشور ، ضعف در تربیت مدیران متدین، انقلابی و کارآمد متناسب با نیازهای حوزها و سطوح مختلف مدیریت بنیادی، راهبردی و عملیاتی کشور است.
🔰 فقر مدیران و کارشناسان متعهد و متخصص از یک منظر و چهره هایی فهیم و خوشفکر ، انقلابی و جهادی ، کارآمد و مدبر از سوی دیگر از چالش های جدی انقلاب در گام دوم است که باید برای آن تدابیر ویژه ای اتخاذ کرد.
🔰 ایجاد مراکز تربیت مدیران انقلابی و جهادی، ارتقای توانمندی معرفتی، انگیزشی و مدیریتی و حرفه ای متناسب با مکتب انقلاب اسلامی با بهره گیری از منظومه فکری امام خامنه ای از روش های حل این چالش در دولت تحول آفرین امروز انقلاب است.
🔰 شاید آموزشهای درازمدت در شرایط فعلی پاسخگوی نیاز موقعیت امروز نباشد اما به نظر می رسد دوره هایی مانند الگوی تربیت فرماندهان و مدیران در مرکز امامت سپاه در کوتاه مدت می تواند تجربه خوبی برای مدیران و کارشناسان دولت سیزدهم در مرکز تربیت و آموزش وزارت کشور باشد.
اگر چه راه اندازی دانشگاه بسیج می توانست طی دهه گذشته بخشی از گره های مدیریتی کشور را حل کند اما متاسفانه به دلایل گوناگون فرصت سوزی شد و بسیج که می توانست صدها مدیر و کارشناس در حوزهای گوناگون کشور معرفی کند در فرصت سازی تحقق دولت اسلامی در موقعیت فعلی کم بهره است.
🔰 بنابراین یکی از رسالت های همه نهادها و چهره های انقلابی، تربیت مدیران در تراز انقلاب و تحول معرفتی، معنوی و تشکیلاتی است که مهم ترین عامل در تحقق دولت اسلامی است.
♦️ طالبان در افغانستان
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده شورای روابط خارجی با اشاره به پیشرویهای اخیر طالبان در افغانستان در مقالهای اشاره میکند که این گروه از سال 2001 تاکنون قویتر از قبل شده، با داشتن 85 هزار جنگجوی تمام وقت، یک پنجم کشور را کنترل میکند و به حملات خود ادامه میدهد. این مقاله به چند پرسش پاسخ داده است.
1️⃣ شکلگیری طالبان
این گروه از قوم پشتون، با حمایت سیا و سازمان اطلاعاتی پاکستان، در مقابله با هجوم شوروی تأسیس شد. از نظر فقهی از آموزههای وهابی در عربستان سعودی تغذیه شده است.
2️⃣ رهبری طالبان
رهبری شورایی این گروه در کویته پاکستان مستقر هستند. شبکه حقانی نیز که ار مؤتلفان این گروه است در رهبری سیاسی و نظامی آن نقش دارد.
3️⃣ منابع مالی
مهمترین منابع مالی این گروه کشت و تجارت خشخاش و همچنین اخذ مالیات از کشاورزی و مشاغل مناطق تحت کنترل در کنار برخی کمکهای خارجی، بهویژه از پاکستان است.
4️⃣ خطر طالبان
طالبان مخالف نهادهای دموکراتیک است. توانسته در برابر قویترین اتحاد نظامی جهان یعنی ناتو مقاومت کند و بیش از 6 هزار سرباز آمریکایی و یک هزار سرباز ناتو را از بین ببرد. همچنان با القاعده در ارتباط است. گرچه ارتباطی با داعش ندارد.
5️⃣ نوع مقابله با طالبان
علاوه بر حمله نظامی ناتو؛ شورای امنیت، آمریکا و اتحادیه اروپا نیز آن را به دلیل ارتباط با القاعده تحریم کردند. در دادگاه لاهه هم پروندههایی برای جنایات طالبان تشکیل شده است.
6️⃣ حمایت افغانستانیها از طالبان
طبق یک نظرسنجی در سال 2009، نیمی از مردم، عمدتاً پشتونها و روستاییان با طالبان همدردی داشتند ولی در 2019 این میزان به 14 درصد سقوط کرد.
✅ سرنوشت مذاکرات صلح و رفتار بعدی طالبان، به چگونگی خروج آمریکا از افغانستان و نوع مدیریت دولت کابل بازمیگردد. چگونگی تقسیم قدرت و مسأله خلع سلاح شبهنظامیان مهمترین مسائلی است که فقدان اشتراکنظر بر سر آنها، زمینههای بروز نبرد داخلی را فراهم میکند.
☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
🔻تیم رئیسی به کمیته تطبیق برجام پیوست
🔹️یک روزنامهنگار امور بینالملل نوشت: شنیده می شود به تازگی دو نماینده از تیم ابراهیم رییسی به کمیته تطبیق متن نهایی توافق احتمالی ایران و گروه ٤+١ اضافه شده اند و تعداد اعضای کمیته به ٧نفر رسیده است.سید علی حسینی تاش معاون راهبردی شورای عالی امنیت ملی و علی باقری معاون سابق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از طرف رییسی در جلسات این کمیته شرکت میکنند
🔹️این کمیته موظف است متن نهایی توافق وین را با قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها و همچنین سیاست حرف قطعی (به لحاظ زمانی ابتدا آمریکا باید اقدام به رفع تحریم ها کند، به لحاظ محتوایی رفع تحریم ها شامل همه تحریم های وضع شده در دوران ترامپ شود و لغو تحریم های آمریکا مورد راستی آزمایی قرار گیرد) تطبیق دهد
🔹️شنیده ها حاکی از این است که این کمیته با حضور علی شمخانی از طرف شورا، عبدالرضا مصری و وحید جلال زاده از مجلس و علی اکبر صالحی و عباس عراقچی به نمایندگی از دولت تا کنون حدود ١٠جلسه تفصیلی در این زمینه برگزار کرده است.
🌹چرا روز 23 ذی القعده روز زیارتی است؟
♦️علامه مجلسی در کتاب« بحارالانوار» در رابطه با اینکه چرا روز 23 ذی القعده روز زیارتی امام رضا(ع) است، عنوان کرد: برخی از افراد معتقدند آن حضرت در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است، اما در جامعه ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ایشان مطرح است.
♦️باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند پی ببرند...
♦️امام رضا(ع) با آمدن به سمت مرو، یک مدینه دوم برای نشر معارف اسلامی ایجاد کردند که به اصطلاح «مدینه رضویه» گفته میشود، برای اینکه مردم این معنا را در نظر بگیرند و نسبت به زحمات ایشان حالت شکر داشته باشند. شاید این عنوان را مطرح کردهاند تا در این روز مخصوص به وجود مبارک امام رضا(ع) بیش از پیش توجه کنیم
🔴هجوم مسافران به ارمنستان برای واکسیناسیون رایگان
♦️ در روزهای گذشته با رونق گرفتن سفرهای زمینی و هوایی به ارمنستان مواجه شدهایم و مردم با اطلاع از واکسیناسیون رایگان در این کشور، بلیت پروازها و اتوبوسهای ایروان را تا چند هفته آینده خریداری کردهاند، به گونهای که دفاتر مسافرتی هم برنامهریزی برای تورهای خود به این مقصد را به اواخر تیر ماه موکول کردهاند.