🔴 خشم بحرینیها از حضور زننده هیئت آمریکایی در حسینیه شیعیان!
🔹هیئتی از سفارت امریکا طی هفته گذشته از حسینیه بزرگ عجم و حسینیه زنان بوشهری در منامه بازدید کرده و تصاویر حضور بیحجاب اعضای این هیئت در حسینیهها در صفحه اینستاگرام سفارت منتشر شد که باعث خشم و غضب شیعیان بحرین شده است.
🔸مدیران حسینیه بوشهری با صدور بیانیهای از این اقدام تبری جسته و اعلام کردند این بازدید در وقت تعطیلی حسینیه صورت گرفته و یکی از خادمان مسجد که تصور میکرده افراد خارجی برای آشنایی با حسینیه آمدهاند درب حسینیه را به روی آنها گشوده و با عدم پوشش مناسب آنها غافلگیر شده است.
🔹این حسینیه تأکید کرده این پوشش و حضور در حسینیه خارج از عرف و قطعاً محکوم و مردود است.
🔸فعالان بحرینی در شبکههای اجتماعی و زیر مطلب ارسال سفارت امریکا خشم خود را به طرق مختلف نشان داده و نفس حضور هیئتی امریکایی در حسینیهها را محکوم کرده و علاوه برآن پوشش نامناسب زنان این هیئت را اهانت و جسارتی بزرگ به شعائر دینی، مذهبی و حسینی دانستند.
♦️امروز سالگرد فرار رضا پهلوی است
▫️فراموش نکنیم که دقیقا ۸۰سال پیش رضا پهلوی به دستور انگلیس برکنار شد!
♦️بیماری و قحطی شدید ناشی از جنگ متفقین باعث کشته شدن حدود ۴میلیون ایرانی شد.
اما شاه ایران از ترس جانش، هیچ مقاومتی در مقابل نیروهای متفقین نکرد و توسط انگلیس به آفریقا تبعید شد.
رضا پهلوی به معنای واقعی کلمه فقط یک برده و وطن فروش بود!
منافع ایران از پیوستن به سازمان همکاری شانگهای چیست؟ (به نقل از بیسیمچی)
کل حجم کنونی اقتصادی سازمان همکاری شانگهای نزدیک به ۲۰ تریلیون دلار است که از ابتدای تاسیس آن بیش از ۱۳ برابر افزایش یافته است.
حجم کل تجارت خارجی این نهاد هم به ۶.۶ تریلیون دلار رسیده که نسبت به ۲۰ سال پیش ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.
حجم تجارت خارجی ایران با مجموعه کشورهای عضو پیمان شانگهای بالغ بر ۲۳ میلیارد دلار در سال ۹۹ رسیده است.
میزان صادرات ایران به اعضای پیمان شانگهای در سال ۹۹ بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده است که با پیوستن کامل ایران به این سازمان باعث افزایش صادرات به اعضای شانگهای خواهد شد.
عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، علامتِ روشنی دیگر از شکست جنگ اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و نشانه تثبیت توازن گرایی در سیاست خارجی و موفقیت کشور در نگاه به شرق به حساب می آید. موفقیتی که چشم انداز روشنی از بهبود شرایط اقتصادی برای کشور می تواند به همراه داشته باشد. این حادثه تاریخی و راهبردی که در پی مجاهدت و استقامت همه دلسوزان ایران اسلامی و در نتیجه کارزاری دشوار در مقابل آمریکا و نظام سلطه بدست آمده است حقیقتا جای تبریک دارد.
💢مذاکره برد _برد
هنوز یک فصل از شروع دولت جدید نمیگذرد که اولین پیروزی بزرگی که موجب برون رفت از مشکلات سیاسی،اقتصادی و امنیتی است را آقای رئیسی رقم زد.
دست آوردی که میتوانست قبل از اینها ۶ سال پیش محقق شود ، آن وقتی که پینگ بعد از برجام اومد ایران برای بستن قرارداد راهبردی!
این باید برای مردم برجسته سازی شود ، البته با ثمراتی که به دنبال دارد، چرا که مردم به تنها چیزی که الان نیاز دارند یک آرامش روانی در فضای اقتصادی ، سیاسی و امنیتی است؛
🔺در عرصه اقتصاد با گشایش در صادرات ، خصوصا بازار مصرف چین ، رونق تولید و جهش تولید میتواند محقق شود و هم چنین استفاده از کنسرسیوم انرژی میتوان قدرت چانه زنی و موازنه قدرت اقتصادی را در مواجه با یکجانبه گرایی آمریکا و اروپا مهار کرد، هم چنین است در کنار گذاشتن دلار از معاملات ضربه سنگینی به تحریمها ی یکجانبه آمریکا و تحریمهای بانکی وارد نمود
🔻 در بحث امنیت با برداشتن گامهای موثری در خصوص مدیریت حوادث این منطقه هم چون افغانستان میتوان به ثبات منطقهای رسید
🔺و در عرصه سیاسی ایران که تا دیروز با آرای نامطمئن روسیه و چین به جهت دولت غربگرای ما روبرو بود ، قطعاً میتوان روی حمایتهای این دو کشور عضو دائم شورای امنیت ، حساب نمود.
💢قطعا با این پیمان و ظرفیت های مناسب کشور ما ، میتوانیم به رسد اقتصادی ۸ % که مطلوب کشورهای صنعتی است دست یابیم ، و مردم شاهد دست آوردهای یک انتخاب درست و انقلابی باشند. (البته برای رسیدن به شرایط و بهبود زندگی مردم در شرایط سال ۱۳۹۰ ، با رشد ۸% ، مدت ۶ سال وقت نیاز است)
سلام
چند نکته در مورد سوال برادر عزیز؛
۱.اول آنکه ما میتوانیم تمرکز کنیم بر روی محصولاتی که دارای مزیت برتر هستیم ؛مثل پتروشیمی ، زعفران و ...
۲.با عضویت در این قرارداد ، اینطور نیست که بلافاصله از چند روز یا چند ماه آینده تعرفهها حذف گردد ، قطعاً فرصتی برای آن لحاظ گردیده و کشورها تا مدتی میتوانند در نقاطی که امکان آسیب هست محدودیت هایی را اعمال کنند
۳. ما هم اکنون در خیلی از جهات دارای مزیت های نسبی هستیم مثلاً لوازم خانگی که حتی به امارات و ترکیه هم صادر میکنیم ، که به جهت ارز آوری نرخ تسعیر ارز برای تولید کنندگان با وارد شدن آن آنچنان مشکل ایجاد نمیشود
۴. در این مدت تولید کنندگان ناچار هستند تا خود را به استانداردهای رقابتی نزدیک کنند که برای خودشان و کشور مفید فایده است.
۵.به هر حال آنقدر که ما میتوانیم از این پتانسیل استفاده کنیم به عنوان کریدور شمال_جنوب و شرق به غرب ، بسیار بیشتر از کشورهایی مثل تاجیکستان و پاکستان و ... است.
۶. ما از نظر کیفیت ساخت (Made in Iran) بنابر آمارهای جهانی چیزی کم نداریم
۷. در بعضی از کشورهای حاشیه حتی امارات بعضاً محصولات کشاورزی ایران را به میوههای تراریخته و رنگ و با رنگ سایر کشورها ترجیح میدهند.
۸. و در نهایت احساس رقابت خودش میتواند صنعت کشور را از این بی رقیب بودن و عرضه محصولات بی کیفیت خارج کند (مثل همین صنعت خودرو)
♨️البته حساب شده
تنها پس از ۲۲ روز
از رأی اعتماد به وزراء
۱- مشکل واکسیناسیون که دولت قبل به تصویب FATF توسط مجلس گره زده بود کاملا حل و تعداد فوتیها از ۶۵۰ نفر به ۴۰۰ نفر رسید
۲- سیمان حدود ۵۰ درصد ارزان شد
۳- آهن و فولاد فعلاً ۱۰ درصدی ارزان شد
۴- بورس به حالت عادی باز گشت
۵- مبادلات با سایر کشورها بدون استفاده از دلار و با پول متداول همان کشورها آغاز شد
۶- کره ی جنوبی آمادگی خود را برای باز پرداخت بدهی های ۷ میلیارد دلاری اعلام کرد
۷- رؤسای جمهور چین روسیه امیر امارات وزیر خارجه قطر نخست وزیر عراق ووو همه در خواست گسترش روبط با ایران شدند
۸- حذف روادید بین ایران و عراق و خط آهن شلمچه بصره عملیات اجراییش آغاز شد
۹- سند استعماری ۲۰۳۰ لغو شد
۱۰- مشکل قطعی برق مرتفع شد
۱۱- کالاهای اساسی دپو شده در کمرکات با سرعت ترخیص شد
۱۲- ۵۰۰۰ هزار کامیون و کشنده ی دپو شده در کمرک که به صاحبان آنها با دلایل واهی تحویل نمی گردید آزاد وناوگان حمل وتقل جاده ای نو سازی شد
۱۳- بازدید های استانی آنهم از استانهای محروم که سالها اتفاق نیفتاده بود آغاز و مشکلات بصورت میدانی بررسی ودستور رفع مشکل صادر شد
۱۴- مشکل مدیران پروازی که نوعی توهین به مردم هر استان و شهرستان است حل و به کار گیری مدیران پروازی ممنوع شد
ووو....
باش تا صبح دولتش بدمد
کاین هنوز از نتایج سحر است
نام واکسن برکت در لیست واکسنهایی قرار گرفته که تزریق آن، مجوزی برای ورود به اجلاس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد (موسوم به COP-۲۶) است که نوامبر امسال (آبان ۱۴۰۰) در گلاسکو برگزار خواهد شد. اجلاسی که میزبانی آن بر عهده انگلستان و ایتالیاست.
آمریکا: بازگشت به برجام به نفع منافع ملی ماست
وزارت خارجه آمریکا:
🔹بازگشت متقابل به توافق هستهای با ایران به نفع منافع ملی ماست.
🔹ما همچنان به دنبال بازگشت متقابل به توافق هستهای با ایران هستیم.
🔹تاکنون هیچ احتمالی برای دیدار بین هیاتهای آمریکایی و ایرانی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل وجود ندارد