🔴 تاکتیک های عملیات روانی اصلاحطلبان برای #انتخابات98
۱. پررنگ گردن احمدی نژاد: اصلاح طلبان بیان می کنند که نیروهای انقلاب ایده های احمدی نژاد را پی می گیرند، هر چند که با توجه به ضعف عملکردی دولت و اصلاح طلبان در مجلس و شورای شهر این حربه دیگر از کار افتاده است. مردم در دولتی که اصلاح طلبان به طور تمام قد از آن حمایت کردند به خوبی مشاهده کردند که چطور قیمت دلار ، سکه و طلا و سایر اجناس مانند مسکن و خودرو سر فلک کشید و به طور سرسام آوری گران شد.
۲. تفرقه افکنی میان گروه های سیاسی نیروهای انقلاب: اصلاح طلبان سعی می کنند که احزاب و گروه های سیاسی اصولگرا را در برابر هم توصیف کنند. این درحالی است که نیروهای انقلاب حتی اگر به لیست واحد هم نرسند، اشتراکات لیستشان بسیار خواهد بود و قطعا از همدیگر در برابر جناح روبرو حمایت خواهند کرد.
۳.حمله به نیروهای شاخص انقلابی از جمله قالیباف: قالیباف با توجه به سابقه 12 ساله مدیریت شهری تهران کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است. به باور بسیاری از کارشناسان وضعیت وی در شهر تهران برای کاندیداتوری بسیار مطلوب است. بعد از 12 سال شهرداری تهران وی حتی مورد تشویق اصلاح طلبان قرار گرفت و برخی از اصلاح طلبان شاخص تخریب وی توسط جریان خودی را تقبیح کردند.
۴. دوگانه سازی میان نیروهای شاخص انقلابی: جریان غربگرا سعی میکند آن دسته از شخصیت های انقلابی را که میان مردم(به ویژه جوانان و فعالان رسانهای) محبوبیت بیشتری دارند، در مقابل هم قرار دهد تا طرفداران آن دو نفر به تخریب یکدیگر بپردازند و از رقیب مشترک غافل شوند. دوگانه قالیباف-جلیلی از همین مورد است.
۵. حمله به شورای نگهبان: این موضوع با توجه به اینکه اصلاحطلبان عملکرد ضعیفی از خود در مجلس و شورای شهر به جای گذاشتند و از لحاظ کارآمدی حرفی برای گفتن ندارند، این روزها با شدت بیشتری پیگیری می کنند
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
آنالیز ۱۰ انتخابات گذشته
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
✍ داود مدرسی یان
🔴آخرین تصمیم اصلاحطلبان درباره انتخابات: در تهران لیست واحد نمیدهیم؛ مجوز برای ارائه لیست جداگانه احزاب
♦️در جلسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تصمیم گرفته شد که شورای عالی اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران لیست واحدی ارائه ندهد.
♦️در این جلسه به احزاب اصلاحطلب اختیار داده شد تا با عنوان حزب خود به دادن لیست و فعالیت انتخاباتی
🔵ماموریت حاج قاسم در بغداد چه بود
🔹شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همراه محافظان و نایب رئیس بسیج مردمی عراق در حمله بزدلانه پهپادهای امریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد، فارغ از تبعاتی که برای امریکایی داشت و باعث شد تا مردم ایران برای همیشه تاریخ دشمنیشان با امریکاییها تداوم داشته باشد و هیچوقت بابت این مساله میان ایران و امریکا صلح و دوستی واقعی برقرار نشود، ا ین سوال را پیش کشید که ماموریت حاج قاسم در بغداد واقعا چه بود؟
🔹عادل عبدالمهدی که به تازگی از سمت نخست وزیری عراق استعفا داد در رابطه با سفر شهید سلیمانی به بغداد گفته بود که شهید سلیمانی حامل پیام ایران در پاسخ به نامه عربستان بود تا به واسطه بغداد در اختیار مقامات عربستان قرار گیرد. ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در گفتوگو با خبرگزاری رسمی عراق(واع) در رابطه با محتوای پیام سپهبد شهید سلیمانی قبل از شهادت گفت: دلیل آمدن شهید سلیمانی به عراق آوردن پیام ایران در رابطه با ابتکار بغداد بود.
🔹به گزارش کانال اخبار سوریه، وی با بیان اینکه این پیام حاوی رویکرد ایران در رابطه با مبارزه با تروریسم، ایجاد صلح و امنیت و محبت و همچنین تحقق ثبات و امنیت در منطقه بود، گفت: تهران از تلاشهای عراق که در راستای حل اختلافات میان ایران و عربستان و مسائل منطقه است، استقبال میکند. دولت بغداد نقش سازندهای در منطقه ایفا کرد و ما از هرگونه تلاش که در راستای کاهش تنش است، استقبال میکنیم. ایران تمایل دارد که در اسرع وقت اختلافات خود با امارات و عربستان را حل کند. دولت ایران از هرگونه تلاش عراق و یا هر کشور دیگر منطقه که در راستای حل این مشکلات است، استقبال میکند.
🔹وی در رابطه با حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عین الاسد گفت: هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در پایگاه عین الاسد، اقدام به مثل بود زیرا آمریکا با به کارگیری پایگاههای خود در منطقه شهید سلیمانی و المهندس را در خاک عراق ترور کرد، بنابراین هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد از سوی ایران نقض حاکمیت عراق نبود. پهپادهایی که شهید سلیمانی و المهندس را هدف قرار دادند از آمریکا پرواز نکرده بودند بلکه از پایگاههای آمریکایی موجود در منطقه پرواز کردند و خاک عراق را برای ارتکاب این جنایت انتخاب کردند.
🔹سفیر کشورمان در عراق در ادامه ضمن هشدار به آمریکا نسبت به تکرار چنین اقداماتی گفت: اگر میخواهند که چنین اتفاقاتی دیگر رخ ندهد، آمریکایی ها باید به دخالتهای خود در امور منطقه پایان دهند و پایگاههای خود را تفکیک کنند زیرا این پایگاهها محل تدبیر و تدارک اقدامات جنایتکارانه است. اگر آمریکاییها مرتکب جنایت دیگری شوند ایران نیز بار دیگر به آنها پاسخ خواهد داد و واشنگتن و پایگاههایش در منطقه مسوول هرگونه تعرضی به ایران هستند.
🔹وی در ادامه از کشورهای منطقه خواست که علیه ایران شکایت نکنند بلکه از آمریکا شکایت کنند و از آن کشور بخواهند که به اقدامات خود پایان دهد. واشنگتن مدعی است که با تروریستها در منطقه میجنگد و امنیت را فراهم میکند، اما در واقع همین واشنگتن بود که شهید سلیمانی و المهندس را به شهادت رساند و این مساله به معنای تروریسم دولتی است زیرا این دو شهید فرماندهان رسمی دو کشور هستند. آمریکا نمیتواند وجود کسی که با سیاستهای آن مخالف است را بپذیرد، به همین دلیل اقدام به ترور آن میکند. اگر کشورهای دیگر نمیخواهند به سیاستهای آمریکا پاسخ دهند، تهران برای دفاع از حقوق خود ساکت نخواهد نشست.
آغاز تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس از ۲۴ بهمن
دبیر ستاد انتخابات کشور:
🔹۲۲بهمن شورای نگهبان لیست نهایی را به وزارت کشور ارسال خواهد کرد.
🔹۲۳بهمن فرمانداران اسامی نامزدهای انتخابات مجلس را منتشر میکنند.
🔹۲۴ بهمن تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شروع خواهد شد.
🔴 قیس الخزعلی : ورود پولهای امارات به عراق/ طرح ترور #مقتدی_صدر اولین پروژه دشمنان است
♦️دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق:اولین پروژه تروری که در عراق برای آن برنامه ریزی شده بود، #ترور مقتدی صدر بود.
♦️پولهای امارات وارد عراق شده است. کسی این موضوع را پیگیری میکند؟
🔴نجاح محمدعلی،تحلیلگر عراقی: خبر ترور شیخ قیس خزعلی صحت ندارد.
♦️ساعتی پیش شبکه سعودی العربیه در خبری فوری مدعی شد: شیخ قیس الخزعلی، فرمانده عصائب اهل الحق عراق در حمله پهپادی آمریکا کشته شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍🎯"جلسه یادبود شهیدان سردار حاج حسین واکبر صنعتکار"
همراه با یاد وخاطره شهیدان انقلاب اسلامی
چهارشنبه 16 بهمن ماه - بعد از نماز عشاء -مسجد آیت ا... رضوی
با نوای حاج حسین ربانی
سخنران: حجت الاسلام اسلامی تبار
🔴رهبر معظم انقلاب: چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است/حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
♦️بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
♦️وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
♦️گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
♦️انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
♦️برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
♦️از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
♦️حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.