🔴امام خميني:
♦️همه باید قلمها و زبانها را غلاف کنند، و برای دشمن به کار بیندازند. قلمها به ضد دشمن؛ قدمها به ضد دشمن؛ همه چیز به ضد دشمن. وقتی دیدند که ما این طور نیستیم، مملکتمان در معرض خطر است.
📚١٢ اسفند ١٣٥٩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زمان امیرکبیر ایشون داشت برای دفاع از کشور توپ میساخت ولی انگلیسیهای اومدن بین مردم شایعه انداختن که این امیرکبیر میخواد پولهاتونو بگیره باهاش توپ و اسلحه بسازه تا شما گشنه بمونید ،آخرش هم این فتنه باعث شد پروژه امیرکبیر شکست بخوره و انگلیس از جنوب به ایران حمله کنه و ایران هیچی نداشت برای دفاع از خودش
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
▪️#بیست_دی_سالروز_شهادت_امیرکبیر
رهبر معظم انقلاب در بيانات مورخ ۱۹ دي ۱۳۹۹ به تبيين رابطه ميان «جوان گرايي» و «تجربه مداري» پرداختند و در سخنان خود به ۹ نفر اشاره کردند. اين نه نفر کيستند؟
رهبر معظم انقلاب در بيانات مورخ ۱۹ دي ۱۳۹۹ به تبيين رابطه ميان «جوان گرايي» و «تجربه
مداري» پرداختند و در سخنان خود به ۹ نفر اشاره کردند. اين نه نفر کيستند و شناخت صحيح ما از اين افراد و رويدادهاي مورداشاره مقام معظم رهبري،چگونه ارتبابین«جوانگرايي» و «تجربه مداري» را تبيين مي کند.
متن دقيق سخنان رهبر انقلاب چه بود؟
امام خامنه اي در بيانات روز ۱۹ دي ۱۳۹۹ تاکيد کردند: «من معتقد به تکيه به نيروهاي جوان هستم. اعتقاد راسخ دارم. مال امروز هم نيست. از قديم بنده چنين اعتقادي داشتم. معناي اعتماد به نيروهاي جوان اين است که اولاً در برخي مديريتهاي مهم کشور از جوانها استفاده بشود، اعتماد بشود به جوانها، ثانياً از ابتکارها و حرکت جوانها و حوصله و نشاط و کار و ابتکار اينها استقبال بشود…
اينکه ما مي گوييم در مديريتها از جوانها استفاده بشود، معنايش اين نيست که نسل قبل را به کلي بشوريم و بگذاريم کنار. اين معنايش نيست. بر حسب اقتضا، يکجا مديريت يک جوان، يکجا مديريت يک فرد مجرّب و کارکشته. امام (ره) در تهران يک امام جمعه ۴۰ ساله را گذاشتند که اين حقير [سيدعلي خامنه اي] بودم. بله، در کرمانشاه هم يک امام جمعه۸۰ ساله [آقاي اشرفي اصفهاني] را گذاشتند همان موقع. در يزد [آقاي صدوقي]، شيراز [آقاي دستغيب]، مشهد [آقاي مقدسي شيرازي]، تبريز [آقاي قاضي طباطبايي]، علماي بزرگ و در حدود ۷۰ سال را گذاشتند.
امام بزرگوار در رأس سپاه، يک جوان [آقاي محسن رضايي] را گذاشتند که کمتر از ۳۰ سال داشت، در رأس نيروي زميني ارتش يک مردي [آقاي تيمسار ظهيرنژاد] را گذاشتند که حدود ۶۰ سال داشت. يکجا اقتضا دارد جوان بر سر کار بيايد، يکجا اقتضا دارد که مدير مجرّب [و با تجربه]. اينکه تصور شود ما گفتيم از مجرّبين استفاده شود با استفاده از جوانها منافات دارد، نه، هيچ منافاتي ندارد. ان را هم بايد توجه داشت که بعضي افراد ميانسال مثل جوانها هستند. شهيد سليماني [متولد ۱۳۳۵] بيش از ۶۰ سال سنّش بود، مثل جوانها حرکت مي کرد و از هيچ چيز نمي ترسيد».
نه نفر مورداشاره مقام معظم رهبري، چه سني داشتند؟
در اين سخنراني به ۹ نفر و ۹ رويداد اشاره شده که توجه به آنها مي تواند رابطه منطقي و پويا (ديناميسم) و تنظيمات مطلوبميان«جوانگرايي» و «تجربه مداري» در مسير تمدن سازي و گام دوم انقلاب را در منظومه فکري مقام معظم رهبري تبيين کند:
۱- آيت الله خامنه اي متولد۱۳۱۸در سال ۱۳۵۸
(بعدازوفات آيت الله طالقاني که ۶۹ سال داشتند) توسط امام خميني به عنوان امام جمعه تهران منصوب شدند.آيت الله خامنه اي در موقعانتصاب ۴۰ سال داشتند.
۲- شهيد محراب،آيت الله اشرفي اصفهاني (متولد ۱۲۸۱ – شهادت ۱۳۶۱به دست گروهک فرقان)، امام جمعه کرمانشاه بودند و در سنين ۷۶ تا ۸۰ سالگي امامت جمعه آن شهر را برعهده داشتند.
۳- شهيد محراب، آيت الله صدوقي (متولد ۱۲۸۷ – شهادت ۱۳۶۱ به دست گروهک منافقين)، امام جمعه يزد بودند و در سنين ۷۰ تا ۷۴ سالگي امامت جمعه دارالمؤمنين يزد را برعهده داشتند.
۴- شهيد محراب، آيت الله دستغيب (متولد ۱۲۹۲ – شهادت ۱۳۶۰ به دست گروهک منافقين)، امام جمعه شيراز بودندودر سنين ۶۵ تا ۶۸ سالگي در سنگر امامت جمعه شهر تاريخي شيرازخدمت کرد
۵-مرحوم آيت الله سيدابوالحسن مقدّسي شيرازي (متولد ۱۲۹۳ – متوفي ۱۳۷۹)، اولين امام جمعه مشهد بودند و از سن ۶۶ تا ۸۶ سالگي عهده دار منصب امامت جمعه مشهد مقدس امام رضا (ع) بودند.
۶- شهيد محراب، آيت الله قاضي طباطبايي (متولد ۱۲۹۳ – شهادت ۱۳۵۸ به دست گروهک فرقان) امام جمعه تبريز بودند و از سن ۶۵ سالگي بعنوان امام جمعه بعد از انقلاب در «شهر اوّلين ها» به اقامه نمازجمعه پرداختند.
۷- سردار محسن رضايي (متولد ۱۳۳۳)، از سوي امام خميني در شهريور ۱۳۶۰ به عنوان فرمانده کل سپاه منصوب شد. از ۲۷ سالگي، به مدت ۱۶ سال فرماندهي کل سپاه را در دوران دفاع مقدس و بعد از آن برعهده داشت. از سال ۱۳۷۶ تاکنون يعني از ۴۳ سالگي تا ۶۶ سالگي در سنگر دبيري مجمع تشخيص مصلحت به خدمت مي پردازد.
۸- تيمسار قاسمعلي ظهيرنژاد (متولد ۱۳۰۳ – متوفي ۱۳۷۸) در سال ۱۳۵۹ عهده دار فرماندهي نيروي زميني ارتش شد. وي در آن زمان ۵۶ سال داشت. سپس از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳ (يعني تا ۶۰ سالگي) رياست ستاد مشترک ارتش و بعدها تا ۷۵ سالگي رياست گروه مشاوران نظامي فرمانده ستادکل نيروهاي مسلح را برعهده داشت و در همين منصب بدرود حيات گفت.
۹- سردار شهيد حاج قاسم سليماني (متولد ۱۳۳۵ – شهادت ۱۳۹۸ به دست امريکا) که از سال ۱۳۷۶ تا زمان شهادت عهده دار فرماندهي نيروي قدس سپاه بود.وي در۲۴سالگي فرمانده تيپ ۴۱ ثارالله بودوتا۶۴سالگی درمنصب فرماندهی مشغول به خدمت بودودرهمین سنگربه شهادت رسید.
🔴 چرا متخصصان با واكسنهاي غربي مخالفند؟
🔹 كرمي، فوقتخصص مهندسي ژنتيك در گفتو با "عصرهمدان": اين واكسن ها ساختار ژنتيكي دارد و تا به حال اين واكسن ها در جمعيت هاي گسترده استفاده نشده؛ برخي ميخواهند ايران واكسن هايي را استفاده كند كه آر ان اي و دي ان اي وارد بدن مي كنند و بسيار خطرناك هستند.
🔹 صبوري، دكتراي علوم آزمايشگاهي باليني در گفتگو با "ايلام بيدار": مباحثي مطرح است كه از طريق اين واكسنها ميكروتراشه هايي وارد بدن انسان ها مي كنند؛ شايد براي همين انگليس و حتي آلمان هم حاضر نيستند واكسن امريكايي را استفاده كنند
🔴 در سینمای ایران چه خبر است؟!
🔹راضیه جباری نوشت: تصویر سمت راست گریم پژمان جمشیدی (بازیگر طنز ) در فیلم سینمایی #مجوز_خروج است... عینا شبیه چهره آقا در زمان جنگ!
باورم نمیشه این فیلم مجوز ساخت گرفته و حتی قرار است در جشنواره فجر اکران شه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آفریقاییها؛ موش آزمایشگاهی فرانسویها!
🎥دکتر فرانسوی: تست واکسن کرونا باید روی مردم آفریقا صورت بگیرد؛ ما تجربه آزمایش "واکسن سل" در آفریقا را داریم!
🔻 #انتصاباترانتی و رفیق بازی در سازمان تبلیغات قم!
🔹 عزت زمانی که از ریاست تشکل فراگیر تبلیغ بدون پاسخگویی به افکار عمومی و کارنامه قابل دفاع به ریاست سازمان تبلیغات قم منصوب شد
و حالا مجددا به جای #پاسخگویی بابت عملکرد خود در این سازمان مهم، به تهران نقل مکان کرده و به معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات کل کشور منصوب شده است!
🔹 #طنز ماجرا آن جاست که اقای عزت زمانی جای خود را به رفیق گرمابه و گلستان خود شعبان زاده مسئول فعلی تشکل فراگیر تبلیغ می دهد!! که ایشان نیز بدون کارنامه واقعی قابل دفاع و به برکت سایه نشینی اکنون از همان سکوی ارتجاع عزت زمانی به منصب سازمان تبلیغات مینشیند
پیشاپیش تهران نشینی آقای شعبان زاده را نیز خدمت حزبالله تسلیت عرض مینماییم
🔹 تشکل فراگیر تبلیغ، در سالهای اخیر یک تشکل تقریبا #خنثی بوده است و بازنمایی در جامعه ندارد.
منبع:کانال تحلیل تاریخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ثبت نام یک روحانی برای پست ریاست فدراسیون فوتبال!
🔹در حالیکه امروز همه نگاهها و حواشی به حضور علی کریمی برای ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال بود، یک روحانی از کرج هم برای این پست ثبت نام کرد