*🔻سخنگوی دستگاه قضا: حسن رعیت جمعا به 35 سال حبس محکوم شد*
🔸ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در مورد پرونده حسن میرکاظمی معروف به رعیت، اظهار داشت:
🔹بخشی از این پرونده پیش تر در دادگاه رسیدگی و منجر به صدور حکم شده بود و بخشی از آن مفتوح بود که اخیرا منجر به صدور حکم بدوی شد.
🔹در این پرونده 20 نفر محکومیت یافتند که اتهامات آنها مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و پولشویی، کلاهبرداری، جعل، استفاده از سند مجعول و اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات است.
🔹همچنین اتهام برخی محکومان دیگر این پرونده ناظر بر معاونت در جرایم فوق الذکر است.
*🔹در این پرونده مجرم اصلی به یک فقره حبس 25 سال، 3 فقره حبس سه سال و یک فقره حبس یکسال، جمعا به 35 سال حبس محکوم شد.* همچنین در این پرونده یک نفر به 16 سال حبس، دو نفر به 10 سال حبس، یک نفر به 9 سال حبس، شش نفر به 7 سال حبس و بقیه نیز به شش سال و پنج سال حبس محکوم شدهاند.
🔹این افراد با اقدامات خود، در نظام ارزی کشور اخلال ایجاد کرده بودند و وام های کلانی را از برخی بانک ها گرفته بودند. در یک مورد 60 میلیون یورو از یکی از بانک ها وام گرفته بودند تا کالا وارد نمایند؛ اما با جعل مدارک، وانمود کردند که کالا وارد شده حال آنکه کالایی وارد نشده بود.
🔹حکم صادره در مورد پرونده فوق الذکر بدوی است لذا از ذکر اسامی محکومان خودداری می کنیم و این حکم قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است و در صورت قطعیت به اطلاع مردم شریف میرسانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سربازان آمریکایی در تظاهراتی مدالهای افتخار جنگ را دور ریختند و از مردم عراق و افغان عذر خواهی کردند.
🔰راه حل پرونده هسته ای
✍علی محمدی
🔶 هجده سال از عمر پرونده هسته ای ایران می گذرد به طوری که تقریبا نیمی از عمر جمهوری اسلامی را در حوزه های مختلف متاثر ساخته است. در تمام این سالها، نه تنها ایران نتوانسته امتیازی قابل ملاحظه از غرب دریافت کند، بلکه غربی ها با اخذ امتیازات گسترده و نقد، ضمن اینکه توافقات قبلی را زیر پا گذاشتند، فشارهای اقتصادی و سیاسی را نیز افزایش دادند.
تحریم، ترور دانشمندان،قطعنامه شورای امنیت، حمله سایبری و نظامی به تاسیسات هسته ای... تنها بخش کوچکی از اقداماتی بوده که به عنوان مزد همکاری و اعتماد تهران در مذاکرات هسته ای پرداخت شده است.
به راستی این پرونده تا کی ادامه خواهد داشت؟ ایران تا کی باید بابت این موضوع هزینه های اقتصادی و امنیتی پرداخت کند؟ و سوال مهمتر اینکه راه حل واقعی حل و فصل تنش هسته ای با غرب و گرفتن این بهانه از آنها چیست؟:
1⃣برخی از کارشناسان نسخه کره شمالی را تجویز می کنند و معتقد راه برون رفت از پرونده هسته ای ، در درون همین پرونده است. یعنی ایران با خروج از تعهدات بین المللی، به سمت ساخت بمب هسته ای حرکت کند و بعد از آن با قدرت پای میز مذاکره آید تا غرب مجبور به نرمش شود. اما واقعیت این است که این راه حل هم با هویت نظام اسلامی در تعهد به معاهدات بین المللی منافات دارد و هم با دکترین نظام که سلاح های کشتار جمعی را حرام و غیر انسانی می پندارد، در تضاد است.
2⃣به نظر می رسد راه حل پرونده هسته ای ایران و گرفتن این بهانه از غرب، در جایی غیر از این پرونده باشد. با روانشناسی در رفتار غرب متوجه می شویم که آنها فقط زمانی حق کشورهای دیگر را در حوزه ای به رسمیت می شناسند که آن کشور در آن حوزه آسیب پذیری خود را رفع کرده باشد. ساخت دستگاه اکسیژن و واکسن برکت نمونه هایی از این روانشناسی است که دیدیم ساخت این دو محصول،چگونه تحریم ها را در این بخش خنثی کرد.
برهمین اساس به نظر می رسد باید در حوزه هسته ای نیز شمشیر داموکلسی( تحریم ها) که همیشه بالای سر ایران قرار دارد، شکسته شود. چرا که آسیب پذیری ما در پرونده هسته ای، همین تحریم ها و بخش اقتصاد باشد. لذا اگر جمهوری اسلامی بتواند موتور اقتصاد خود را بدون وابستگی فزاینده به غرب، روشن کند، در آن صورت کشورهای ۵+۱ در قبال ایران خلع سلاح خواهد شد و ناچار به توافق خواهند بود.
🔚نکته راهبردی:
براوردها نشان داده که غرب برای کنترل کشورهای مستقل دو ابزار اساسی دارد. جنگ و تحریم. از آنجا که اقدام نظامی در قبال ایران برای کشورهای غربی تقریبا غیر ممکن است، بنابراین برای حل و فصل پرونده هسته ای باید شمشیر تحریم ها را که در دست غرب است، شکست. و این امر میسر نمی شود مگر با بهبود اقتصاد از طریق تمرکز بر توانایی های درونی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییس جمهور تاجیکستان برای شاد کردن مردمش زحمت می کشد
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱😱اشتباه خطرناک مجلس در تصویب یک قانون درباره ساخت و ساز در زمینهای کشاورزی با حمایت کمیسیون کشاورزی و وزارت
#فیلمنوشت
🔴 هشدارِ انحراف!
آیت الله سیستانی در جواب استفتائی درباره ی واکسن فایزر و استرازنکا فرموده اند: اگر ضرر ابتلا به کرونا از ضرر واکسن، فزونی داشته باشد، استفاده از واکسن لازم است (مضمون استفتاء).
مقام معظم رهبری علاوه بر اقدام عملی در برابر انظار عمومی، در جواب استفتائی درباره ی تکلیف در برابر واکسن زدن، فرموده اند: اگر حکومت اسلامی با ملاحظه ی مصالح عمومی کشور، مقرراتی [مقررات زدن واکسن] را اعلام کند، همه باید عمل کنند.
🔴 در مسیر انحراف
در این بین اما، گروهی راه دیگری می روند و سخن دیگری می گویند.
با وجود عمل و دستور رهبر، عمل مراجع، توصیه ی متخصصان، حکم عقل و ... گروهی هستند که به دلایلی نامعلومی، علاوه بر این که خود واکسن نمی زنند، با واکسنِ عمومی نیز مخالفند. این مخالفت با وجودی است که می دانند و می بینند مردم از این بیماریِ مُهلک، در امان نیستند و مرگ و میرها در کشور ما تا بیش از هفتصد نفر در روز هم رسید.
🔴 موازی با منحرفان
موازی با طرفداران طبِّ به اصطلاح اسلامی در ایران، در آمریکا نیز دو گروه، مخالفِ واکسن و عمومی شدنِ آن هستند: جمهوری خواهان و اوانجلیک ها (مسیحیان انجیلی). این گروه دوم، به اصطلاح مذهبی های آمریکا هستند.
🔴🔴 تفاوت مذهبی های آمریکا با بعضی طرفدارانِ طبِ نامعلومِ اسلامی، این است که آنها گفته اند اگر واکسن زدن در کلیسا انجام شود یا رهبر مذهبی به آنها توصیه به واکسن کند، واکسن خواهند زد، اما این ها می گویند رهبر هم نباید واکسن می زد و نباید حکم به واکسنِ عمومی کند؛ یعنی علاوه بر این که خود را در مقام حق می پندارند، فعل و قول مقام معظم رهبری، مراجع و متخصّصان را نیز تخطئه می کنند.
از نظر پیشینه ی تاریخی، فقط منحرفان مذهبی مانند خوارج و غالیان (تاحدّی) این اعتقاد را داشته اند.
🔴 آنها از شما بهترند!
روایتی از محمد بن عُبیده در کافی نقل شده است که می گوید: امام رضا علیه السلام از من پرسید: شما بیشتر پیروِ امامتان هستید یا فلان گروه [مثلاً اوانجلیک های آمریکا]؟
محمد بن عُبیده می گوید: هر کس از امام خودش پیروی می کند.
امام علیه السلام فرمود: من از اصلِ پیروی سؤال نکردم. (محمد بن عبیده با خود می گوید من جوابی بیش از این نداشتم).
امام رضا علیه السلام فرمودند: آنها از کسی پیروی و اطاعت می کنند که خدا او را تعیین نکرده است، اما شما از کسی که خدا او را تعیین کرده و خودتان هم قبول دارید که از طرف خدا تعیین شده، اطاعت و پیروی نمی کنید. بنابراین آنها از شما مطیع ترند (کافی، ج 1، ص 53، ح 2).
🔴 به نظر شما، این مسیر انحرافی به کجا می رسد؟
محمد ذکاوت صفت
@روانبخش
کانال طلاب وفضلای استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 چه چیز باعث شده است #حجاب در میان بقیه احکام دینی بی اهمیت شود!؟
❗️چرا بعضی ها به همه احکام دینی پایبند هستند، اما درمورد حجاب اینطور نیستند!؟
جواب کارشناس👆
😱علیه هیچ واجب و مستحبی در دین اینقدر تبلیغ و فشار نیست
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️وضعیت افغانستان از نظر جمعیتی، زبانی، قومی و مذهبی
#افغانستان
#تحولات_افغانستان
🔴اصول ۱۲ گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی
🔹۱- شفافسازی: تولید و ارایه ی اطلاعات؛ صحیح، دقیق، به موقع و مرتبط به مراجع ذی صلاح و مردم به ویژه در حوزه ی فعالیتهای اقتصادی و تامین اشراف دولت
🔹۲- مدیریت تعارض منافع: تفکیک بخش عمومی و خصوصی، بستن دربهای گردان و اتخاذ تدابیر موثر در پیشگیری از شکل گیری تعارض منافع اشخاص حقیقی و حقوقی (شرکتها و یا تعاونیهای تاسیسی توسط دستگاههای اجرایی که ارایه بخشی از خدمات به آنها واگذار شده است)
🔹۳- فرهنگسازی و نظارت همگانی: نهادینه کردن فسادستیزی، رشد فرهنگ پاسخ گویی و مسئولیتپذیری، بهره گیری از ظرفیت رسانهها در مبارزه با فساد و جلوگیری از عملیات روانی مخرب در جامعه و تقویت حساسیت عمومی با به مشارکت طلبیدن مردم و توسعه زیرساختهای حمایتی از افشا کنندگان فساد و فراهم کردن زمینههای نظارت همگانی
🔹۴- متناسب سازی ساختار و تشکیلات دولت: جلوگیری از رشد نامتوازن اندازهی دولت و کاهش پیچیدگی ساختارها و فرایندهای اداری، افزایش کار آمدی و اثر بخشی نظام اداری و تقویت نقش هدایتی، حمایتی و نظارتی دولت
🔹۵- شایسته گزینی: استقرار نظام شایسته گزینی و انتصاب مدیران کار آمد، فسادستیز و انقلابی در لایهها و سطوح مختلف نظام اداری و توانمند سازی نیروی انسانی و رفع کمبود نیروی انسانی صاحب صلاحیت در تصدی مناصب دولتی همراه با تقویت فرهنگ فسادستیزی در آنها
🔹۶- سهولت فرایندها: بازنگری در نظام مجوزها و استعلامهای دولتی با رویکرد حداقلسازی لزوم صدور مجوزها، شفاف سازی فرایندها، به روز رسانی صدور استعلامها؛ تصدیق و اصالت سنجی اسناد از مراجع صدور و برقراری پیوند ارتباطی بین دستگاههای ذیربط
🔹۷- دولت الکترونیک: بهره گیری از فناوری اطلاعات به ویژه تکمیل و استقرار دولت الکترونیک و به حداقل رساندن مواجهه حضوری خدمت دهنده و خدمت گیرنده و ایجاد پنجرهی واحد خدمات دولتی و شکل دهی دولت هوشمند با لحاظ کردن تعاملات آن با سایر بخشها
🔹۸- توسعه رویکرد زنجیرهی ارزش و زنجیرههای تامین با هدف کوتاه کردن فاصلهی بین تولید کننده و مصرف کنندهی واقعی و اصلاح نظام قیمت گذاری کالاها و خدمات عمومی و اصلاح و بهبود هدفمند سازی یارانهها و رفع امتیازات ویژه (رانت) ساختاری
🔹۹- حمایت از فعالیت سالم: احترام گذاشتن به ثروت آفرینان و فعالان اقتصادی سالم و فراهم کردن زمینه فعالیتهای حداکثری آنها در بخش واقعی اقتصاد و صیانت ازمدیران و کارکنان پاک دست و فسادستیز
🔹۱۰- تقویت اشراف: یکپارچه سازی اطلاعات در نظام مالی و اقتصادی کشور و بهره گیری از روشهای نوین تحلیل داده برای افزایش توان پیش بینی و پیش گیری
🔹۱۱– نظارت موثر و کارآمد: بهره گیری از فناوریهای یکپارچه، برخط و هوشمند برای افزایش اثر بخشی نظارتها و حذف بسترهای فساد زا و طراحی سازوکار حساس و هوشمند در برابر عدم فعلهای مقامات و کارکنان دولت که زمینه ساز بروز فساد است
🔹۱۲- برخورد قاطع، دقیق و موثر: بازدارندگی و جلوگیری از تمایل افراد به فساد و بازنگری در فرایندهای رسیدگی و مجازات با رویکرد سرعت، دقت، قاطعیت در مقابله با فساد
قطع شیوع کرونا در کربلا پس از عاشورا
مدیر درمانگاههای کربلا:
🔹آمار کرونا قبلاً خیلی زیاد بود، اما پس از زیارت امام حسین (ع) در روز عاشورا، به یکباره آمار بیماران کرونایی کاهش یافت و این از نظر علم پزشکی قابل تفسیر نیست، مگر به لطف خدا و برکت امام حسین (ع).
🔹در سال گذشته ما واقعاً نگران افزایش آمار مبتلایان به کرونا بودیم.
🔹در دسته عزاداری طویریج که میلیونی است، احتمال میدادیم که بیمارستانها جوابگوی تعداد زیاد بیماران کرونایی نباشد، اما شکر خدا نه تنها این اتفاق اصلاً رخ نداد بلکه آمار کرونا به طور عجیبی کاهش یافت.
#کرونا
خبرگزاری تسنیم
🔴بصیرت عامل نجات و پیروزی
♦️در جنگ صفین دو شخصیت مطرح در سپاه امیرالمومنین(ع) وجود داشت
۱- مالک
۲-عمار
مالک رزمنده ای دلیر
و عمار روشنگری بود که مسائل را شفاف میکرد.
ولی بودند موجوداتی به نام اشعث که به دلیل وجود عمار جرات عرض اندام نداشتند
♦️زمانیکه مالک به پشت خیمه معاویه رسید و عمر و عاص نقشه قرآن بر سر نیزه رو اجرایی کرد، اشعث برخاست و گفت ما با قرآن جنگ نداریم و شمشیر بر گلوی امیر المؤمنین گذاشتند تا مالک برگردد!!
♦️این کار اشعث در نبود عمار صورت گرفت چرا که عمار به شهات رسیده بود
و به خاطر نبود عمار و وجود اشعث جنگ برده شده واگذار شد
به خاطر نبود عمار و وجود ابوموسی اشعری امیرالمومنین از خلافت کنار و معاویه خلیفه شد
♦️به خاطر نبود عمار در صفین، امام حسن دوباره با معاویه وارد جنگ شد و عاقبت به خاطر نبود عمار در صفین سر امام حسین در کربلا به روی نیزه رفت
♦️به خاطر نبود عمار در صفین، دیگر امامان در خفقان امویان و عباسیان خانه نشین شدندوبه خاطر نبود عمار صاحب الامر ما ۱۳۰۰ سال است که غایب شده
جوان عزیز به یاد داشته باش
♦️رهبر و امام همیشه باید مالک داشته باشد و آن هم به وفور
مالک بودن خیلی خوب است
ولی هرجا امام یا پیامبری عمار نداشته کارش به سرانجام نرسیده
♦️به همین خاطر فرمود "این عمار"
♦️زبیر ها به گذشته خود ننازندما برای ادامه انقلاب به عمار نیاز داریم
چراکه بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.
🌹سالروز شهادت عمار یاسر سلام الله علیه