eitaa logo
کانال هدایت(تبیین)
532 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2هزار ویدیو
145 فایل
🔴کانال نیروهای انقلاب. 🔷 اخبار و تحلیلهای مهم فرهنگی و سیاسی 🔷باما همراه باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
دوچرخه سواری بانوان در قم.amr
3.61M
🔴🔴برنامه ریزی برای راه اندازی تدریجی دوچرخه سورای بانوان در قم!! ♦️مکالمه با مسئول ثبت نام دوچرخه سواری بانوان در قم ♦️ فقط بشنوید تا بدونید بعضی وقت ها ما چه قدر ساده رد میشیم و اون ها چه حساب شده برای عادی شدن دوچرخه سواری بانوان در قم برنامه ریزی کردند❗️❗️❗️❗️❗️ ♦️♦️فقط حتما تا آخر بشنوید اونجا که میگه باید مرحله به مرحله عادی سازی بشه!!!! 👆برسد به دست متدینین
🔴یک فروند کشتی جنگی آمریکا وارد خلیج فارس شد ♦️منابع خبری از عبور یک فروند کشتی آبی خاکی نیروی دریایی آمریکا از تنگه هرمز و استقرار آن در آب‌های بین‌المللی در خلیج فارس خبر دادند. ♦️فرمانده نظامیان آمریکایی مستقر در این کشتی جنگی در این زمینه گفت: عبور ما از این تنگه مهم و تداوم حضور در منطقه نقش حیاتی ادامه آزادی تردد دریایی که برای ثبات و امنیت منطقه مهم است را نشان می‌دهد.
‏عکس از یا زینب (س)
. ♻️ مشورت دادن در انتخابات، حق انحصاری احزاب نیست ‏با افتخار یکی از شاگرد آیت‌الله مصباح هستم و الحمدلله نه در لیست حزب ‎ ام و نه در لیست احزابی که دور آقای ‎ حلقه زده‌اند. دلیل فقط یک چیز بود: چون هر دو حزب، توقع دارند وقتی در مجلسم، نماینده حرف گوش کن و مطیع آنها باشم و این کار، تکلیفم نیست، سیره سیاست ورزی علامه مصباح یزدی هم نبوده و نیست. ‏با اینکه در لیست ‎ نیستم و با برخی افراد این حزب، اختلاف نظر و به تصمیمات و روش انتخاباتی‌شان انتقاد دارم اما از منطق حاکم بر بیانیه آقای حدادعادل متأسفم، خصوصا وقتی می‌بینم ‎ به مردم را حق انحصاری حلقه احزاب دور خود می‌داند و به صراحت از منطق ‎ لیست ائتلاف سخن می‌گوید. ‏چرا این احزاب فکر می‌کنند مردم معطل آنهایند، در حالی که همه نظرسنجی‌ها حکایت از رأی آوری یک لیست خاص نمی‌کند بلکه این بار مردم بر اساس عملکردها گزینش می‌کنند. احزاب به جای حق دانستن خودشان، پاسخ دهند منطق لیستی که به مردم ارائه خواهند داد چیست؟ چرا فلان فرد در لیست‌شان هست و آن دیگری نیست؟
soleimany_vasiatnameh.pdf
485.8K
✍️وصیت‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر شد 🔹سپهبد قاسم سلیمانی: خدایا برای دفاع از دینت، دویدم و افتادم و بلند شدم
گزیده‌ای از وصیت‌نامه شهید سپهبد قاسم سلیمانی (۱) 🔹خدایا برای دفاع از دینت، دویدم و افتادم و بلند شدم. 🔸خدایا ثروت دستانم وقتی است که سلاح برای دینت به دست گرفتم. 🔹خدایا ثروت چشمانم گوهر اشک دفاع از مظلوم است. 🔸خدایا سپاس که مرا از اشک بر فرزندان فاطمه(س) بهره‌مند نمودی. 🔹سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به علما: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را مظلوم و تنها می‌بینم. او نیازمند همراهی شماست. 🔸خدایا سپاس که سرباز خمینی کبیر شدم. 🔹خدایا شکرگزارم که مرا در مسیر حکیم امروز اسلام، خامنه ای عزیز قرار دادی. 🔸امام، اسلام را پشتوانه ایران کرد. 🔹خدایا مرا بپذیر آنچنان که شایسته تو باشم. 🔸به فرزندان شهدا به چشم ادب و احترام بنگرید. 🔹سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به سیاسیون: در رقابت‌ها و مناظرات، دین و انقلاب را تضعیف نکنید. 🔸با فرزندان و پدر و مادر شهدا همیشه مانوس بودم. 🔹در مسائل سیاسی، ولایت فقیه را بر سایر امور ترجیح دهید. 🔸دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند. 🔹امروز به تقدیر الهی از میان شما رفته‌ام. 🔸نیروهای مسلح را برای دفاع از اسلام و کشور احترام کنید. 🔹فرزندانتان را با نام و تصاویر شهدا آشنا کنید.
🔴سید حسن نصرالله: شهید سلیمانی مرد روزهای سخت بود ♦️دبیرکل حزب‌الله لبنان:مکتب حاج قاسم یعنی رفتن به عرصه عملیات و میدان عمل و رفتن به سوی دیگران. ♦️حاج قاسم خسته نمی شود، او ساعت ها کار می کرد، پرکاری از ویژگی های او بود پرکاری یعنی پیگیری دائمی. ♦️به دهان مرگ می رفت به خطوط مقدم می رفت، من با ایشان اختلاف نظر داشتم و تلاش می کردم که پشت خط مقدم بماند، مرد سختی ها و روزهای سخت بود ♦️حاج قاسم در عراق هم همیشه در کنار رزمندگان عراقی بود.
⭕️ حاج قاسم یک انسان جامع بود/ او به دهان مرگ می‌رفت 🔸مصاحبه تلویزیرنی سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌‌الله لبنان به مناسبت چهلم سردار شهید سلیمانی(۲): 🔹حاج قاسم تنها یک فرمانده نظامی صِرف نبود بلکه مسائل امنیتی و سیاسی را نیز به خوبی می‌فهمید. او یک انسان جامع بود. 🔹حاج قاسم و حاج عماد [مغنیه] پیش از انتصاب حاج قاسم به عنوان فرمانده نیروی قدس همدیگر را نمی‌شناختند اما بعدا رابطه بسیار نزدیکی بین آنها شکل گرفت. 🔹سردار سلیمانی فرمانده یک نیرو در سپاه بود. او می‌توانست در تهران بنشیند و از بقیه بخواهد در تهران با او دیدار کنند اما مکتب حاج قاسم یعنی رفتن به میدان عملیات و رفتن به سوی دیگران. 🔹حاج قاسم متکی به گزارشهای میدانی نبود. او خودش به میدان نبرد می‌آمد و از نزدیک واقعیات را می‌دید. او ساعتها کار می‌کرد و هیچگاه خسته نمی‌شد. 🔹یکبار او به شدت دندان‌درد داشت اما پیش از جلسه حاضر نشد پیش دکتر برود. آن جلسه ۶ ساعت طول کشید و حاج قاسم در تمام طول آن جلسه درد را تحمل کرد. 🔹او همیشه به دهان مرگ می‌رفت. ما در این مورد با او اختلاف نظر داشتیم اما او هیچوقت حاضر نمی‌شد به میدان نبرد نیاید. او در جنگ ۳۳ روزه در تمام مدت کنار ما بود.
⭕️ ماجرای انتقال فرماندهان حزب‌الله به عراق برای نبرد با داعش 🔸سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان: 🔹یک شب حاج قاسم سلیمانی پیش من آمد و گفت «الان ساعت دوازده شب است و من تا طلوع آفتاب ۱۲۰ فرمانده عملیاتی لبنانی از شما می‌خواهم!» 🔹من گفتم حاجی، الان ساعت دوازده شب است. من از کجا برای شما صد و بیست تا فرمانده عملیات بیاورم؟ گفت راه حل دیگری نداریم. اگر بخواهیم با داعش مقابله کنیم، از مردم عراق دفاع کنیم، از عتبات مقدسمان و حوزه علمیه دفاع کنیم، چاره‌ دیگری نداریم. 🔹او گفت من از شما نیروی عملیاتی نمی‌خواهم، من از شما فرماندهان میدانی می‌خواهم و می‌خواهم آن‌ها را با همان هواپیمایی که خودم می‌روم بعد از نماز صبح ببرم. عملا هم نماز صبحشان را خواندند و با حدود پنجاه یا شصت نفر از فرماندهان میدانی حزب‌الله رفتند. 🔹حاج قاسم آن فرماندهان را به جبهه‌های عراق برد. او گفت من رزمنده نمی‌خواهم؛ الحمدلله رزمنده در عراق زیاد است. داوطلب خیلی هست. ولی به فرماندهانی برای مدیریت این رزمنده‌ها احتیاج دارم و تا از من تعهد نگرفت که تا دو یا سه روز بعد بقیه‌ فرماندهان را برایش اعزام کنم راه نیفتاد! 🔹من آن شب احساس کردم تمام دنیای حاج قاسم عراق و این نبرد است. یعنی واقعا در این نبرد غرق شده بود و معتقد بود این نبرد سرنوشت‌ساز است و نباید در آن سهل‌‌انگاری کنیم. 🔹حاضر بود برای آن کشته شود. من به او گفتم حاجی! بچه‌ها به من گفته‌اند که در راه بغداد به سامرا شما هم در کاروانی که به سمت سامرا می‌رفته بوده‌ای. این کار خطرناکی است. گفت آخر چاره‌ دیگری نبود. من باید می‌رفتم که دیگران هم بیایند. 🔹واقعا از آنچه در عراق می‌گذشت متأثر بود و حاضر بود هزار بار در عراق کشته شود تا مردم عراق و عتبات مقدسه و حوزه‌های علمیه را نجات بدهد و این خطر را از عراق و جمهوری اسلامی و کل منطقه دور کند.
💢 هشت ویژگی مؤمن ♦️ عَنْ أَبِي عَبْدِاللَّهِ (ع) قَالَ: يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ فِيهِ ثَمَانِي خِصَالٍ وَقُوراً عِنْدَ الْهَزَاهِزِ، صَبُوراً عِنْدَ الْبَلَاءِ، شَكُوراً عِنْدَ الرَّخَاءِ، قَانِعاً بِمَا رَزَقَهُ اللَّهُ، لَا يَظْلِمُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَتَحَامَلُ لِلْأَصْدِقَاءِ، بَدَنُهُ مِنْهُ فِي تَعَبٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ. ♦️ امام صادق(ع) فرمود: شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد: 1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین(باوقار) باشد. 2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد. 3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد. 4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد. 5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند. 6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند. 7⃣ بدنش از او خسته باشد. 8⃣ مردم از دست او آسوده باشند. 📚 کافی، ج۲، ص۴۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا