6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ارزش تعقل و دانشافروزی، در مکتب اسلام
🔸️ علامه محمدتقی جعفری
https://eitaa.com/shukrian1
☠ دُم ِکفتارِ اصلاحطلبان، از آستین مهدی نصیری بیرون زد
⛔️ او «باطن» اصلاحطلبان است که «ظاهر» شده و حالا اصلاحطلبان که سالهاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبهرو شدهاند، از اینکه او قواعد بازی را رعایت نکرده و باطن آنان را آشکار کرده، بهشدت دلخور و هراسان شدهاند و هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد وی را برعهده میگیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شدهاند.
💢 #غلامحسین_کرباسچی گفته: «من اصلاً ایشان را آدم متعادلی نمیدانم که بخواهد طرح و رویکردی بدهد. او یک آدم افراطی است، آدم متعادلی نیست.»
💢 محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر وقت #خاتمی نیز عین همین عبارات را به کار برده است.
اکنون پرسشهای مهمی پیش روی ماست⁉️
👇👇👇
چطور ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ یعنی درست در ابتدای ماجرای مهسا، روزنامه اعتماد با نصیری به عنوان «روزنامهنگار، نواندیش دینی و فعال سیاسی» درباره #حجاب مصاحبه میکند و او را شخصیت و فرصت مناسبی برای ریختن بنزین روی آتش آن ماجرا تشخیص میدهد، اما الان اصلاحطلبان تجمیع شدهاند که بگویند «او خلوچل است و افراطی و نامتعادل»؟!
🔻 چگونه است که روزنامه شرق در ۱۵ دی ۱۴۰۲ گفتوگویی تاریخی با وی به عنوان «روزنامهنگار، نویسنده و فعال سیاسی» انجام میدهد و او را تبلیغ و مانند یک قهرمان معرفی میکند، اما حالا شده افراطی نامتعادل⁉️
💢 چرا شبکه رسانهای «هممیهن» متعلق به آقای کرباسچی تریبون سخنان نصیری با رسانههای مختلف شده بود و حتی هرچیزی را که در کانال تلگرامی خود منتشر میکرد، بازتاب میداد، آنهم در مذمت، اما حالا شده نامتعادل ناسزاگو به خاتمی و هاشمی⁉️
💢 مگر عباس عبدی سرمقالهنویس و مشاور هممیهن و اعتماد، از مواضع مثبت و حمایتی این دو روزنامه نسبت به نصیری بیخبر بوده که حالا تقصیر او را گردن اصولگرایان میاندازد و میگوید: «مشکل نصیری این است که احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزارههای اعلامشده ایشان همدلی کنند»! تا پیش از این که شما تریبون او بودید!
💢 روزنامه سازندگی مهر ۹۹ از قول عطریانفر نوشت: «مطالبی که اخیراً از زبان استاد مهدی نصیری چهره سنتگرای نواندیش مطرح شده، این است که...»؛ ولی همین روزنامه بعد از سخنان کانادا (اپوزیسیون باید فاصله شاهزاده و تاجزاده را بردارد) تیتر و عکس تمامصفحه خود را به نصیری اختصاص داده و «توهم اتحاد» را به او نسبت داد. آیا این دوگانگی عجیب نیست؟!
😱 اگر نصیری از کانادا شعار اتحاد «تاجزاده با شاهزاده» را میدهد آیا به این علت نیست که تاجزاده در مرخصی به اصلاحطلبان گفته بود «باید مواضع نصیری و امثال او را به شکل وسیع بازتاب بدهیم»⁉️
و اگر ندای براندازی میدهد، آیا مانند بهزاد نبوی که چندی پیش در گفتوگویی با اشاره به آشوب پاییزی گفته بود «استنباط من این است که برخی اصلاحطلبان در یک سال گذشته نتیجه گرفتند که کار نظام تمام است و میخواستند سرشان بیکلاه نماند»، براندازی را از باطن اصلاحطلبان نیاموخته است⁉️
اشتباه نصیری آنجاست که نبوی در گفتوگو با نشریه آگاهینو «برخی مجموعههای اصلاحطلب» را متهم به داشتن «مرض بچگانه» و «لوچ بودن» کرد تا ضمیر براندازانه اصلاحطلبان را نشان دهد، اما نصیری بهجای درسگرفتن از این سخن، همان لوچی و مرض بچگانه را سرلوحه قرار داده است!
🔴 ریاکاری و فریب و ظاهرسازی جواب نمیدهد. نصیری عین اصلاحطلبان، بلکه خود آنهاست. چرا که باطن، ظهور یافته است. یعنی همان حرفهای پشت صحنه را که از او میپسندیدند، به تریبون کانادا برده است.
😡 سرنوشت نصیری عبرتی است برای کسانی که به طمعی، از سابقه خود میبُرند و به اردوگاه اصلاحطلبان میزنند.
و نمیدانند که اگر آنجا خبری از عهد و وفا بود، سرنوشتی چنین مغموم پیدا نمیکردند که از پس آن دولت و حمایتهای او، حالا به جایی برسند که اکنون حرف مشترکشان نداشتن پایگاه اجتماعی باشد!
نویسنده: نامعلوم
https://eitaa.com/shukrian1
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شعرخوانی فوق العاده را یکبار که ببینی دوباره و سه باره برمیگردی و نگاهش میکنی
این نماهنگ که خوانده میشود ، چیزی که برداشت از آن است اینکه شعرش ، خواننده اش، مکانش ، حضارش و آقایمان همه سر تا سر غرق در نور هستند.
یک جایی دلها بدجوری آتش میگیرید که شاعر میگويد: "ای صبا دست سلیمانی" و حضرت آقا با بغض می گوید: "چه شد؟"
بعد حضرت آقا بغضش را کنترل میکند و به جمعیت نگاه می اندازد و شاعر در ادامه دوباره غوغا میکند:
●ای ستون خیمهای که گفته او
●ای ستون خیمهای که گفته او
●ای ستون خیمهای که گفته او
روحش شاد
https://eitaa.com/shukrian1
تعطیلی شنبه و ایرادات بی جواب
خبرها از مجلس شورای اسلامی حاکی است که برخی نمایندگان در تلاش هستند تا با تصویب مصوّبه ای، شنبه را به جای پنج شنبه تعطیل کنند! به نظر می رسد تصویب چنین مصوّبه ای، اشکالات عدیده ای به همراه دارد و نمی تواند مفید به حال کشور باشد که در این زمینه نکاتی به عرض می رسد:
نکته۱: این که گفته می شود تعطیلی شنبه به جای تعطیلی پنج شنبه است، حرف نادرستی است و عملاً شنبه، جایگزین جمعه خواهد شد و طرّاحان محترم برای این که مورد هجمه متدیّنین قرار نگیرند، ادعای فوق را مطرح کردند، زیرا در شکل فعلی تعطیلات، پنج شنبه، مقدمه تعطیلی اصلی است و بیش از ۹۰ درصد جامعه به فعالیت مشغول اند، حال مصوّبه فوق می خواهد بار پنج شنبه را به دوش جمعه انداخته و جمعه را مقدمه تعطیلی اصلی و عمومی قرار دهد. در این صورت جمعه از خاصیت معنوی و نگاه دینی و نظائر آن خواهد افتاد که تبعات زیادی به همراه دارد. این که نماد اسلامی هفته به نماد یهودی تبدیل شود، یک حرکت ضد ارزشی و دینی است که به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. ادعای این که جمعه نیز تعطیل رسمی است، نمی تواند از قبح کار بکاهد، زیرا همین الآن نیز پنج شنبه در نگاه عموم مردم تعطیل نیست و بسیاری از دستگاهها نیز مشغول به کار هستند.
نکته۲: طرّاحان محترم در دفاع از این ایده، ناهماهنگی تعطیلات در ایران با سایر ملل را دلیل اصلی ارائه آن می دانند و ادعا می کنند که هماهنگ سازی تعطیلات آخر هفته می تواند در توسعه مراودات اقتصادی و تجاری، مفید باشد و بخشی از مشکلات را مرتفع سازد. در پاسخ باید گفت نوع مراودات بین المللی که امروزه مبتنی بر سازوکارهای بستر مجازی و برخط سامان می گیرد، بسیاری از مسافرت های بین کشورها را منتفی کرده و از ضرورت انداخته است. همان کسانی که بن بست های اقتصادی را به چنین اموری وابسته می دانند، هرگز زیر بار پاسخ به این پرسش منطقی نمی روند که تا کجا باید از ارزش ها و داشته های ملی، دینی و اجتماعی خود عدول کرد، تا شمیم طراوت ادعایی اقتصاد سرمایه داری بر جان جامعه گرفتار در منجلاب اندیشه اقتصادی لیبرالی نشسته و آرامش به ارمغان آورد؟! اگر قرار بر هماهنگی کامل با دنیای بیرونی باشد، با شب ها چکار می کنید که روزهای ما همراه با شب های نیم کره دیگر زمین است؟ پس مصوّبه ای ارائه دهید تا برای هماهنگی با نیم کره دیگر زمین که اتفاقاً کشور آمریکا و کانادا نیز در آن قرار دارند، شب ها را به کار مشغول باشیم و روزها بخوابیم! مگر همین آقایان در دولت سازندگی ادعا نکردند که با تغییر ساعت در ۶ ماه اول سال، مشکلات انرژی کاهش می یاید؟ چرا نیافت و در مقابل با موجی از بحران های روحی و روانی مواجه شدیم و بعد از سال ها، به روال سابق برگشته ایم!
نکته۳: مسئله دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، نگاه به وضعیت اقتصادی کشورهایی نظیر پاکستان است که با شعار هماهنگی با نظام بین الملل، در تعطیلات آخر هفته خود، جابجایی صورت داده اند؛ چه تحوّل خاصی در اقتصاد آنها دیده شده است؟! اگر روزی همین جریان لیبرال و وابستگان اندیشه های لیبرالی اعلام کنند که تاریخ اسلامی مزاحم کار ماست و ذهن ما را خراب می کند و برای آسودگی در انجام کارها، تاریخ اسلامی را به تاریخ میلادی برگردانید، چه جوابی خواهید داشت؟ اشتهای تمدن غرب در حذف و اضمحلال ارزش های ملل دیگر، سیری ناپذیر است و حوزه های علمیه و دانشگاهها و نخبگان متعهد باید به وظیفه خود در مواجهه با رویکردهای فرهنگ سوز، آگاهانه و منسجم برخورد نمایند.
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
حوزه علمیه قم؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1
رأی از فقراء، پاس گُل به ثروتمندان
مجلس یازدهم در روزهای پایانی کار خود، یک سیّئه را از خود به یادگار گذاشت و در حالی که چهار سال قبل با شعار حمایت از ضعفاء و حفظ ارزش های دینی و انقلابی، آراء جریان متدین و انقلابی و جنوب شهری ها را تصاحب کرد، پایان کار خود را با یک خوش خدمتی به مترفین، سرمایه داران و شمال شهر نشینان ختم نمود. افزودن ۵۱ روز تعطیلی در کشوری که مشکلات فراوان اقتصادی را تجربه می کند و در حالی که بسیاری از جوانان این مرز و بوم، از داشتن همسر، خانه و کار مناسب محروم اند، مجلس یازدهم بر همه این نیازها چشم پوشیده و یک روز بر تعطیلات هفته اضافه کرده است! تعطیلی که یک خار راه در مسیر جهش تولید است و عقبگردی در مسیر توسعه و سازندگی تلقی می شود. البته مترفان، زراندوزان و سرمایه داران، بهره مند از این تعطیلی مضاعف، سرازیر در جاده های شمال کشور، ویلاهای لاکچری و مجموعه های حفاظت شده از ورود پابرهنگان در سواحل دریای مازندران خواهند شد و به ریش رأی دهندگان چهارسال قبل خواهند خندید! دروغ بزرگ همراهی با اقتصاد جهانی را چنان بزک می کنند که حتی بعضی از متدیّنین و دلسوزان نیز آن را باور می کنند. اینک این شورای محترم نگهبان است که باید خطر افزودن ۵۱ روز تعطیلی بر تعطیلات سال را جدّی بگیرد و بداند مصوّبه مجلس در تقابل آشکار با شعار سال بوده که از سوی رهبر فرزانه انقلاب در جهت جهش تولید هدف گذاری شده است.
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
حوزه علمیه قم؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی - دام تاییداتهم
با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
تصدیع میدهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.
از لحاظ خارجی:
در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری میکنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟
از نظر داخلی:
1. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست میگویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمیشود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفتهاند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است.
2. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، به حکم شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمیکنند و این سبب میشود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست.
3. سالهاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است.
4. در دراصل 17 قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است».
باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود.
قم ، جعفر سبحانی
28 اردیبهشت1403
https://eitaa.com/shukrian1
◾️ پایان ماموریت مردان خدا شهادت است...
#شهید_جمهور
https://eitaa.com/shukrian1
🟨🕌هشتمین رئیس جمهور ایران در میلاد امام هشتم ، رئیس جمهور شدند و در میلاد آن حضرت نیز، میهمان امام رضا (علیه السلام) شدند.
https://eitaa.com/shukrian1
خداحافظ جمعههایِ بیخواب
خداحافظ ماشینهایِ بدون شیشهدودی
خداحافظ «ماشین رو نگه دارید، مگه نمیبینید مردم وایستادن»
خداحافظ «اتّقواالله»هایِ حین مناظره
خداحافظ مایهٔ غرورِ ایرانی
خداحافظ پروژههایِ افتتاحی
خداحافظ سفرهای پیدرپیِ استانی
خداحافظ دعای کارگرهای کارخانههایِ احیایی
خداحافظ مخاطب پیرمردی که گفت «خدا پدرت رو بیامرزه»
خداحافظ سیبْلِ توهینها، طعنهها و تهمتها
خداحافظ مخاطبِ تخریب و کنایههای خودی و بیخودی
خداحافظ «ما دنبال دوتا رأی حلالایم»
خداحافظ استقبالهایِ چشمگیر مردمی
خداحافظ «من تا تمامِ مشکلات حل نشود، به سفرهای استانی خواهم آمد»
خداحافظ سکوتِ مردانهٔ مقابل تخریبهای رقیب
خداحافظ سیبْلِ تمسخرِ ششکلاسیهایِ نامرد
خداحافظ دکترِ سلیمالنفسها
خداحافظ «من دردِ یتیمی را چشیدهام»
خداحافظ پیشانیِ بوسهٔ حاجقاسم
خداحافظ سربازِ احیاگرِ غیرت لهشدهٔ ما
خداحافظ مظلومِ هلهلهٔ بیوطنها
خداحافظ استخارهٔ خوبِ «به کی رأی بدم»ها
خداحافظ «برای این طلبهٔ خدمتگزار دعا کنید»
خداحافظ عبا و قبایِ خاکی بین سیل و زلزلهها
خداحافظ چشمانتظاریِ هشت ساله و ۱۶ ساعته
خداحافظ مخاطب «تمجید»هایِ اقا
خداحافظ سفرهای عادیشدهٔ روستایی
خداحافظ جشنهای احیایِ کارگاهها
خداحافظ شهادت حینِ خدمت؛ نه پشتِ میز
خداحافظ شجاعتِ قدمهای اقای وزیر و مواضعِ صریحِ شیعهگری
خداحافظ زبانِ بیلکنتِ دفاع از اسلام
بیشتر از آنچه فکر کنی دوستت داشتیم؛ تو و یارانت را، ببخش که زیاد نگفتیم…
باز با از دستدادنها به خود آمدیم!
حالا مخالفینت راحتتر تخریبت میکنند و تو راحتتر سکوت میکنی!
حالا بدخواهانت اعداد و ارقام و آمار را بیشتر پیش میکِشند و تو در آسمانی!
خداحافظ آقاسید ابراهیم!
جدیجدی شهیـد شدی…
حالا کمی استراحت کن؛ خیلی خستهای…
https://eitaa.com/shukrian1
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
https://eitaa.com/shukrian1