12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانی در آغاز دولت: ما باید منزل مسکونی برای مردم آماده کنیم
روحانی در پایان دولت: وظیفه دولت نیست که خانه مردم را بسازد!
✍ آواز پَر جبرئیل:
یک روز قبل از عَرَفه، امام حسین علیه السلام مکّه را به قصد کوفه ترک نمود.
وقتی مورد سؤال قرار گرفت که چرا حجّ را ناتمام گذاشتید؟
ارباب غریب مان این آیه سوره قصص را خواندند: فَخَرَجَ مِنها خائِفاً..یعنی همچون موسای کلیم در حالی که ترسان از قوم خود بود، آنجا را ترک نمود!..
نکته: ترس و خوف در وَلیّ خدا و امام معصوم به معنای عَدم قابلیت و آمادگی اُمّت در پذیرشِ " ولایتِ حقّ " هست. طولانی گشتن غیبت امام عصر ارواحنافداه را، باید در همین کلمه " خائفاً " معنا کرد! نمیدانم چرا این * خوف و ترس * را پایانی نیست؟!..
پس باید " عارفانه " این خوف و ترس را میراند. تا * اِلَی الظُّهُور به فِی الظُّهُور * بیانجامد ان شاءالله، وَگرنَه امام صادق علیه السلام فرمود: وَالاَمر یَنتَهی اِلَی المُنتَهی..! { غیبت مهدی ما به آخرین درجه طولانی بودن خواهد رسید😔 }..
#عرفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نه آب دارید؛ نه کار دارید؛ نه خونه درست حسابی دارید؛ این عکسا رو چرا زدی آخه!؟
#حاج_قاسم
🔴 توصیه گلبدین حکمتیار به طالبان: الگوی نظام ایران را اجرا کنید
🔻یادداشت پایگاه خبری دیلی شهادت وابسته به حزب اسلامی گلبدین حکمتیار:
🔸اکنون که در آستانه پایان اشغالگری و شکست آمریکا در افغانستان قرار داریم، بر همه واجب است که در راه برقراری نظام اسلامی، از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند. ما از طالبان می خواهیم از موضع خود در قبال برقراری نظام اسلامی، یک قدم عقب نشینی نکنند.
🔹طالبان اکنون وارث و کفیل کشور و مسئول درمان دردهای چهل ساله افغانستان هستند.
🔸با توجه به ساختار قومی، ژئوپلتیک و اوضاع بحرانی افغانستان، پیشنهاد ما این است که نظام سیاسی و نظامی افغانستان باید مانند ساختار دولت مذهبی ایران باشد.
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸نگویید: «مستحب است؛ شد، شد؛ نشد، نشد»🔸
هرچه می توانید سنتهای خود را در #عید_غدیر، جدیتر بگیرید. نگویید: «مستحب است؛ شد شد؛ نشد نشد». این سنتها از اوجب واجبات است. چرا؟ چون #شناسنامۀ ما شیعیان است.
پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل #چشمانتظار عید غدیر باشند! حتی اگر لازم شد، #قرض کنید و یک عیدی حسابی -به اندازهای که به علی ارادت دارید- به بچهها بدهید. نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کرده ای، یک بار هم برای حضرت علی مقروض شو.
مسیحیها بابانوئل درست میکنند و به بچه هایشان میگویند: «او برای تو هدیه را آورده؛ مسیح برای تو این هدایا را آورده». بچه از اول ذهنش با عیسی (علیهالسلام) انس میگیرد، رفاقت میکند.
حالا بروید ببینیم چه کار میکنید! این شما و این عید غدیر. سفری، تفریحی، گردشی میخواهی ببری، بگو این مال عید غدیرت است! اگر هم تابستان میبری بگو، قولش را عید غدیر به شما دادم. قولهایی که میخواهید به آنها بدهید، عید غدیر بدهید. هدایایتان و وعدههایتان را بگذارید در این روز تا اینها با عید غدیر جوش بخورند.
@haerishirazi
🔺امروز (چهارشنبه) در قزوین از مرحله نخست شتابگر ملی ایران (چشمه نور) بهعنوان بزرگترین طرح فناورانه تاریخ ایران رونمایی شد؛ چندان خبری در رسانهها دربارهاش ندیدیم، اما سیطره بر ماده چشمانداز تحولی مهم در جهش علمی کشور است که باید آنرا جشن گرفت....
💬فرشاد مهدیپور
➕شتابگر ملی به عنوان یک آزمایشگاه بزرگ علمی با تمرکز بر روی پرتوهای سیکلوترون (پرتوهای نوری بسیار درخشنده) راه را برای اجرای تحقیقات رشته های مختلف هموار می سازد؛ حوزه های مختلف پزشکی، فیزیک، شیمی، الکترونیک، کشاورزی، داروسازی، صنعت و غیره در طرح شتابگر ملی توسعه می یابند...
#ما_میتوانیم
هدایت شده از انسان ۲۵۰ ساله
امام حسین علیهالسلام و آمادگی حداکثری
در شب عاشورا امام حسین شعرى مىخواندند که حکایت از این مىکرد که آخر عمرشان هست ... روایت مىکند که حضرت داشتند شمشیرشان را آنجا تعمیر مىکردند؛ آماده سازى! یعنى امام حسین نمىگفت که حالا ما که فردا بالأخره یک ساعت زودتر یا یک ساعت دیرتر رفتنى هستیم، حالا این شمشیر یک ذره هم کند بود بود، نخیر در راه خدا شمشیر نیروى رزمنده باید کند نباشد، یعنى توانائیهاى او باید در حد اعلاء و حداکثر باشد. ۱۳۶۴/۰۷/۰۲
انسان ۲۵۰ساله
https://eitaa.com/ensan_250
پیگیریها نشان میدهد «محمد» به شهادت نمیرسد و احتمالاً در فصلهای بعدی این سریال گاندو، حضور خواهد داشت. باید منتظرِ اتفاقات دیگری برای پایانبندی این مجموعه تلویزیونی باشیم
https://aparat.com/v/QSBDN
در علوم انسانی صفریم، صفر
🖊 دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی
🔹 ما در علوم انسانی صفرالکفّ هستیم. هیچی نیستیم. پزشک خوب ایرانی [من اسم نمیبرم] از هیچ پزشک فرنگی درجهٔ اول دنیا کم ندارد. اگر کم دارد نِرسینگِ اوست یا داروهایی که در اختیارش میگذارند، یا وسایل جراحی اوست. آن مربوط به او نیست. او وقتی پایش را گذاشت بیرون، رفت به هاروارد از استاد پزشکی آنجا هیچ کم ندارد.
🔹 ما در علوم انسانی صفریم، صفر! مثل کفِ دستِ من. ما باید در این زمینه کار کنیم و این خیلی مهم است. ببینید، آیندهٔ درازمدتِ این مملکت با پزشکی و مهندسی ساخته نمیشود. در آیندهٔ دراز مدت یک مملکت با آن نگاهی که ژاپن به جهان نگاه میکند، آلمان به جهان نگاه میکند، علوم انسانی هیچ کم از علوم تجربی و پزشکی ندارد. ما هیچ کم نداریم. آن دختری که جوانمرگ شد و بهترین ریاضیدان جهان بود عملاً، از همین دانشگاه شریف درآمده بود.
🔹 من به دولت هیچ کاری ندارم. من نمیخواهم نکوهش کنم دولت را. دولت اصلا کیست؟ ماهیتیست که وجودش به وجود افرادش است. در این ماهیت دولت ممکن است آدمهای خیلی بزرگ و شریف و پاکدامن باشند و یا ممکن است مُشتی دزد و قالتاق هم باشند. من هیچ کدامشان را عَلَیالتّعیین نمیشناسم که تحسین کنم یا تقبیح کنم. ما به دولت کاری نداریم.
دولت آمده مثلاً توی کدکن ما شعبهٔ دانشگاه آزاد باز میکند. در آنجا مثلاً آمده دکترای فلسفهٔ کانت میدهد؛ حالا مسخره میکنم من این را، دارم مثال میزنم. ولی عملاً همینطور است. آخر کجا؟ با کدام استادت تو داری کانت درس میدهی؟! تو میدانی اصلاً کانت یعنی چی؟! استادِ کانت ایرانی یعنی کی؟ حالا من کانت گفتم. ویتگنشتاینش، هگل و ...
🔹 ما در علوم انسانی بسیار وضع بدی داریم. خیلی فقیریم.
شما این کنگرهها را نگاه کنید!
هفت هشت ده تا آدم. ابن سینا باشد همانها صحبت میکنند. کانت باشد همانها صحبت میکنند. ویتگنشتاین باشد همانها صحبت میکنند. نمیدانم، تاریخ ابن هیثم و فیزیک و بینایی در ابن هیثم و اینا باشد همانها صحبت میکنند.
این خیلی شرم دارد. خجالت نمیکشند؟
هی مرتب فراخوان، هی فراخوان. میگویند از الان تا ۱۵ روز دیگر برای تَنقیحُالمَناظرِ ابن هیثم مقاله بدهید. مثلاً یک خانمِ خانهداری که آشپزیاش را کرده و بچّهاش را شیر داده است، میگوید چه عیبی دارد من هم در این فراخوان شرکت میکنم. میرود آنجا چایی میخورد، مینشیند و در کنگرهٔ تنقیحُالمناظرِ ابن هیثم هم شرکت میکند. آخر تو اسم ابن هیثم را کِی شنیدی؟! محال است در کمبریج و آکسفورد فراخوان پیدا کنید. فراخوان یعنی چه؟!
خانم آشپز و یک عدّه آدم بیکار و فلان و بهمان یک چیزی مینویسد و چه بسا از بیکاری بگوید بیا بخوان.
🔹 کدام متخصص؟! ما الان یک آدمی که شفا را تدریس کند نداریم؛ بیخود میگویند. یک آدمی که تمام شفا را بتواند درس بدهد نیست؛ بیخود میگویند. یک قسمت خاصّی از الهیات را فقط توی حوزهٔ حرّافی و انشانویسی و اینهاست. کسی که از عهدهٔ تمام شفا بربیاید وجود ندارد. بقیهاش هم همینطور است. هیچ فرقی نمیکند.
دولت باید از این توسعهٔ عناوین علوم انسانی جلوگیری کند. همهٔ دانشگاهها نباید همهٔ رشتهها را داشته باشند. ما برای متخصّص ابن سینا یک دانشگاه برای متخصّص سهروردی یک دانشگاه. برای متخصّص نمیدانم کانت یک دانشگاه. در همهٔ دانشگاهها که نمیشود. در دانشگاه تربت حیدریه یا نیشابور متخصّص کانت کجا هست که تو دکترای کانت میگذاری و دکترای هگل میگذاری.[مثال میزنم] خجالت دارد. این کاغذها را به دست بچّهها میدهید که چی؟! من نمیگویم که نباشد. ولی برای کلّ صاحبنظرانِ میدانِ مطالعات کانت که صد سال دیگر انشاء اللّه ما یک نفر داشته باشیم که کانت را با همهٔ ابعادش بشناسد و بتواند در یک کنگرهٔ بینالمللیِ کانت لِکچر بدهد و برایش دست بزنند، صد سال دیگر، کلاهمان را باید به آسمان بیندازیم. یک دانشگاه شروع کند برای برنامهریزی که ما میخواهیم متخصّص کانت تربیت کنیم، هِگِل تربیت کنیم، اسپینوزا تربیت کنیم، ویتگنشتاین تربیت کنیم، راسِل تربیت کنیم.
میآیند در کوچکترین روستاها دکتری فلسفه میدهند. در همهٔ رشتهها استاد دارند. این یعنی کشک!
🔸منبع: سایت مشرق
1_848636791.mp3
2.54M
🎧 #صوت_مهدوی
🧩 خلاصه ای از داستان فرایند ظهور
پاسخ: #ابراهیم_افشاری
🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃