۶ استان با کمبود تعرفه مواجه شدند
🔹با شروع موج جدید مشارکت مردم در پای صندوقهای رای از ساعاتی قبل، بنابر گزارشهای ارسالی خبرنگاران تسنیم از استانهای مختلف، برخی شعب اخذ رای در تعدادی از استانها با کمبود تعرفه روبرو شدهاند.
🔹ازجمله این استانها میتوان به خراسان رضوی، ایلام، سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان و غرب تهران اشاره کرد.
🔹صبح امروز نیز در پی حضور گسترده و غافلگیرکننده مردم در اولین ساعات رای گیری در شعب، روند اخذ آرا با اختلال روبرو بود بطوری که برخی از شعب کار خود را با تاخیر یک ساعته آغاز کردند و در فرایند رای گیری نیز دچار اختلال شدند.
⚠️ تکرار توطئه
با وجود تجربه مدیریت عمدی تعرفه انتخابات پیشین ریاستجمهوری و کمبود آن در مناطق با پیشتازی رئیسی، و با وجود تذکر چهارشنبه رهبر انقلاب، باز همان کارشکنیها تکرار شده!
این توطئه، اتفاق و تخلف نیست، کثافتکاری سیاسی و تقلب آشکار جریان دولتی نفاق است.
روحانی و رحمانی باید محاکمه شوند.
#احمد_قدیری
💢مشارکت در انتخابات به مرز 50% رسید.
🔹🔸طبق اخبار واصله، تا این لحظه 29/5 میلیون تعرفه رای استفاده شده است.
♦️تعداد کل واجدین شرایط شرکت در انتخابات 59،310،307 نفر میباشد که تعداد تعرفه فوق به معنی مشارکت حدودا 49/8 درصدی تا این لحظه
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شکست سنگین «دار و دسته تحریمیها» در انتخابات/ مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🔹انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است. در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔹از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند. همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔹به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔹همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
@Farsna
#غیررسمی | ۲۲ میلیون رای شمارش شده؛
۱۴ میلیون ۳۳۰ هزار رئیسی
۲ میلیون ۸۰۰ هزار باطله
۲ میلیون ۷۰۰ هزار رای رضایی
۱ میلیون ۸۰۰ هزار رای همتی
۷۵۰هزار رای قاضیزاده
✅ مشارکت در انتخابات حدود 52 درصد است و تقریبا 32 میلیون نفر در انتخابات شرکت کرده اند. آقای رئیسی هم با حدود 22 میلیون رأی رئیس جمهور آینده خواهد بود. اعداد تقریبی و غیر رسمی است و با پایان شمارش آرا اندکی تغییر خواهد کرد.
عطاءالله مهاجرانی به همتی: اولین نفری باشید که به رئیسی تبریک می گوید
وزیر دولت اصلاحات از همتی خواست اولین نفری باشد که به رئیسی تبریک می گوید.
🔹آمارهای غیررسمی حکایت از پیروز شدن ابراهیم رئیسی در این دور از انتخابات دارد. در همین راستا عطاءالله مهاجرانی در توئیتی نوشت:
فصل رقابت تمام شد!
امیدوارم به تبعیت از سنت حسنه جناب آقای ناطق نوری در سوم خرداد ١٣٧٦، دکتر همتی نخستین کسی باشد که پیروزی جناب آقای سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب را تبریک بگوید. بعد از فصل رقابت، کشور و ملت به فضای متعادل و با طمانینه نیاز دارد، تا مشکلات بسیار حل شود.
محسن رضایی به رئیسی تبریک گفت
🔹 محسن رضایی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در نامه ای پیروزی آیت الله رئیسی را تبریک گفت.
🔹 به گزارش rezaee.ir، متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، در مقابل چشم ناظران و تحلیلگران جهانی، یکبار دیگر ثابت کرد که ملت سرافراز ایران، در پاسداشتِ نظام اسلامی و تقویت اقتدار و امنیت آن، از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزند و بی تردید این آزمون بزرگ، برگ زرین دیگری بر تاریخ مجاهدات ملت تاریخ ساز ما افزود.
این حماسه شکوهمند را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف و فداکار ایران و به منتخب ملت، برادر ارجمندم آیت الله جناب آقای حاج سیدابراهیم رئیسی تبریک عرض نموده، از محضر الهی، دوام توفیقات ایشان را در این مسئولیت خطیر، طلب میکنم.
محسن رضایی
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بیداری ملت
🔴روحانی به دیدار رئیس جمهور منتخب رفت
🔸 حسن روحانی برای تبریک پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری در محل حوزه ریاست قوه قضاییه حضور یافت.
🔸 در این دیدار دو طرف درباره مسایلی از جمله مشارکت پرشور مردم در انتخابات و تاثیر آن بر اقتدار هر چه بیشتر نظام جمهوری اسلامی گفتگو کردند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 جایگزین آیت الله #رئیسی در قوه قضاییه چه کسی است!
گزینه های احتمالی
1. آیت الله عاملی
2. آیت الله کعبی
3. آیت الله اعرافی
4. آیت الله اراکی
5. آیت الله مرتضوی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پوتین به رئیسی تبریک گفت
🔹جناب آقای سید ابراهیم رئیسی گرامی، رئیسجمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران؛ مراتب تبریکات صمیمی را به مناسبت انتخاب جنابعالی به عنوان رئیسجمهور ایران پذیرا باشید. روابط میان کشورهایمان به طور سنتی از خصلت دوستانه و حسن همجواری برخوردار می باشد.
🔹امیدوارم که فعالیت جنابعالی در این سمت عالی به توسعه روز افزون همکاری دو جانبه سازنده در زمینه های مختلف و همچنین تعامل مشارکتی در امور بینالملل مساعدت خواهد نمود. این موضوع کاملاً پاسخگوی منافع ملتهای روسیه و ایران می باشد و در مسیر تحکیم امنیت و ثبات منطقه ای پیش میرود.
🔹برای جنابعالی موفقیت و نیز سلامت و بهزیستی را آرزو می نمایم. با عرض احترام، ولادیمیر پوتین
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
اصلاحات مُرد!
این انتخابات تیر خلاصی بود بر اصلاحطلبانی که فکر میکردن مردم تابع و عاشق چشم و ابروی اونها هستن و با یک تَکرار و عملیات رسانهای میتونن آراء مردم رو برای خودشون جمع کنن!
خاتمی قبل و حین انتخابات سه بار تَکرار کرد که به همتی رای بدید، اما مردم زدن زیر میز اصلاحات😅
.:
🔴 وزیرکشور نتایج نهایی انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام کرد
🔹میزان مشارکت 48.8 دهم درصد بود.
🔹سید ابراهیم رئیسی 17میلیون و 900هزار رای
🔹محسن رضایی 3میلیون و 400 هزار رای
🔹عبدالناصر همتی 2میلیون و ۴۰۰ هزار رای
🔹قاضیزاده هاشمی نهصد و نود دو هزار رای
#پیام_جدید
متن پیام:حسین دارابی:
دوستان بنظرم خیلی درگیر اعداد و ارقام نشید، اگر مشکلی باشد خود نامزدها و شورای نگهبان بررسی خواهد کرد، کار من و شما نیست این مسائل. من به سلامت انتخابات و نظارت شورای نگهبان اعتقاد دارم
ضدانقلاب سالهای سال است که میخواهد به همین برسد که انتخابات در ایران سالم نیست و تقلب صورت میگیرد، و بگوید سال 88 همین اتفاق افتاد. نباید در پازل دشمن بازی کرد. انتخابات و شمارش آراء در نظام جمهوری اسلامی اتفاق میافتد نه جای دیگر.
مراقب باشیم✋
#حسین_دارابی
تقدیر ویژه وحید حقانیان معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب از قاضی زاده و رضایی
🔹🔸آقایان قاضی زاده و رضایی با ماندنشان در صحنه خود را خرج انقلاب کردند و مشارکت را بالا بردند
♦️نامه وحید حقانیان؛ معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات و تقدیر از کاندیداها:
♦️آقایان رضایی و قاضی زاده با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده/ حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند/ مشارکت را بالاتر بردند
بخشی از نامه بدین شرح است:
♦️نکته ای را میخواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم و آن اینکه لازم است، توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس، لازم است از تلاشهای صبورانه ، جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی ، کمال تشکر را داشته باشیم . این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی ، با انرژی ، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند ، تا انتخابات 1400 ، علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان ، رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت ، از پیش بینی های حضرات بالاتر برود .
♦️ این حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها ، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود می آمد.
♦️در اینجا لازم است این نکته را اضافه کنم که آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضد انقلاب ، و دشمنان کشور ، انتخابات را تحریم و عده ای هم متاسفانه در داخل، نا آگاهانه ، و یا از سر غفلت ، شعار ، رای ، بی رای را سر میدادند.
کدام موسسه دقیق ترین پیش بینی از نتایج انتخابات را داشته است؟
🔹در حوزه مشارکت
۱- مرکز افکارسنجی کیو ۴۹
۲- دانشگاه تهران: ۵۳
۳- ایسپا: ۴۴
۴- صداو سیما: ۴۳.۷
نرخ مشارکت رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور: ۴۸.۸
➖➖➖➖➖➖➖
🔹در حوزه میزان رای آقای رییسی
۱- ایسپا: ۶۳.۷
۲- مرکز افکارسنجی کیو: ۶۸
۳-صدا وسیما: ۶۸.۹
۵-دانشگاه تهران: ۷۵
میزان رای اقای رییسی، اعلام شده توسط وزارت کشور: ۶۱.۹
پیروزی بر تحریم، تورم و تهدید!
این انتخابات برای همه مردم ایران و همه نامزدها یک پیروزی شیرین است؛ زیرا مردم ایران با حضور پرشور در پای صندوقهای رأی، «نه» بزرگی به تحریم انتخابات گفتند، در اینجا به چند نکته اشاره می شود:
1️⃣ جریان نفاق، سلطنتطلبان و افراد فراری که در ۶ ماه گذشته پویشهای مختلفی برای عدم مشارکت مردم برگزار کردند، پس از مشاهده حضور طوفانی مردم در پای صندوقهای رأی، عصبانی و آشفته شدند و با تجمعات محقرانه و حمله به رأیدهندگان در خارج از کشور، هم ظرفیت اندک چند نفره خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی نشان دادند و هم کارنامه خود را در حمله به رأیدهندگان بار دیگر به نسل جوان ایران نمایاندند.
2️⃣ یکی از جریانهای تحریمی در این انتخابات نیز جریان انحراف با مسئولیت محمود احمدینژاد بود که با حضور در امامزادههای تهران سعی میکرد از یک طرف مظلومیت خود را نشان دهد و از طرف دیگر در مصاحبه با شبکههای استکباری و سلطنتطلب به زیر سؤال بردن انتخابات به دلیل عدم حضور خودش در میان نامزدها پرداخت.
3️⃣ جریانهای استکباری با افزایش تحریمها و محاصره اقتصادی ایران درصدد بودند که با افزایش مشکلات باعث عصبانیت مردم از انقلاب اسلامی و سرانجام ناامیدی آنها از انتخابات شوند که آنها نیز در این انتخابات شکست سنگینی متحمل شدند.
👈 نکته پایانی
مقام معظم رهبری در بیانات متعددی، محاصره و تحریم علیه کشورمان را به نبرد احزاب تشبیه کردهاند و در یک سخنرانی میفرمایند: «همهی دنیاپرستان و قدرتطلبان و جنایتکاران و ... در سرتاسر عالم، در ردههای مختلف اقتدار، در مقابل جمهوری اسلامی صف کشیدهاند و حمله هم کردهاند و دارند از همهی جوانب حمله هم میکنند؛ عین همین قضیّه در جنگ احزاب اتّفاق افتاد».
اکنون ملت عزیز ایران در نبرد احزاب پیروز شده است. انشاءالله این پیروزی جریان انقلابی بتواند سایه غولهای تحریم، تورم و تهدید را از کشور دور کند و طعم شیرین این پیروزی برای همه مردم کشور جانفزا شود. خداوند در آیه ۲۲ سوره احزاب میفرمایند: مؤمنان وقتی لشکر احزاب را دیدند گفتند: این همان است که خدا و رسولش به ما وعده داده و خدا و رسولش راست گفتهاند! و این موضوع جز بر ایمان و تسلیم آنان نیفزود». این جنگ اگرچه سخت و دشوار بود، اما قدرت ملت را به رخ دشمنان کشید.
صادق زیباکلام: 2.5میلیون رای همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاحطلبان بود
رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دوونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم 10 میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
ناگفته هایی که نتایج انتخابات فریاد می زند
🔺انتخابات ۱۴۰۰ طبق اعلام وزارت کشور با مشارکت ۴۹ درصدی برگزار شد. اگر این رقم دقیق باشد و توسط شورای نگهبان تأیید شود، پایین ترین مشارکت رقم خورده در طول تاریخ انقلاب است. حالا این عدد کلی حرف برای ما دارد.
حرف اول. این مردم را باید طلا گرفت
🔹تا توانستند برای رای ندادن دلیل ساختند. عده ای با به وجود آوردن شرایط نارضایتی، عده ای با سیاه نمایی، عده ای با فریب یا تهدید. کارشکنی سر راه مشارکت تا روز رای گیری ادامه داشت. از بی نظمی دولت که ناکارآمدی تا دقیقه نود را اثبات کرد، تا زامبی های برانداز که جلوی سفارت خانه های ایران در کشورهای غربی برای رای دهندگان مزاحمت ایجاد می کردند تا کرونا و دیگر عوامل دلسردکننده. بالاخره نزدیک نیمی از مردم آمدند و به تغییر وضع موجود رای دادند. برای ما که مشارکت ۸۵ درصدی در انتخابات را دیده ایم، این رقم خیلی پایین و ناراحت کننده است؛ البته اگر فراموش کنیم این مردم «جنگ زده جنگ تحمیلی ناامیدی» بودند. ناامیدی هم از سوی ائتلاف خصم خارجی، برخی مسئولان بی غیرت داخلی، رسانههای مزدور خارجی و زردنویس های داخلی به آنان تحمیل شده بود و سیاهی را پمپاژ می کرد. نیمی ازمردم غول ناامیدی را شکست دادند و به فتح امید رسیدند. #معترضان_امیدوار شاید بهترین واژه ایست که وصف واقعی جامعه رأی دهنده امروز را روایت میکند. رای دادن در چنین شرایطی ارزشش از همیشه بیشتر است. لَقَدْ تَابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَریقٍ منهم (سوره توبه/۱۱۷)
رای دادن درشرایط فعلی مصداق «بیعت در ساعت عسرت» است و حتما اجر بیشتری دارد.
حرف دوم. تحریم انتخابات شکست خورد
🔹جبهه تحریم انتخابات هم پوشانی عجیبی با جبهه #فشار_حداکثری داشت. دو سال پیش راهبرد فشار حداکثری ترامپ به خاطر مقاومت ایرانی ها و موفقیت نظام در دفع تهدیدات منطقه ای در حال سقوط آزاد به سمت شکست بود. تمام اندیشکده های آمریکایی به ترامپ فشار می آوردند که تا قبل از شکستن فنرها فشار را تمام کند. اما یک تصمیم در پاستور، کاخ سفید را نجات داد! #شوک_بنزینی و آشوب های بعد از آن، با احیای امید براندازی، حکم تنفس مصنوعی به فشار حداکثری را پیدا کرد. حالا ترامپ تمام شده و بایدن که وسط دعواهای زرگری با او، ادامه مأموریتش را اطمینان میداد، در بازی فرسایشی «وین» چشمش را به خروجی صندوق های رأی ایران دوخته بود تا تکلیفش را با میراث ترامپ بداند. گرچه آن ها با تمام عِده و عُده شان تحریم انتخابات را کلید زدند تا اتفاق دیگری بیافتد، امروز با اعلام نتایج نتوانستند هدف مدنظرشان یعنی عدم حمایت قاطبه ایرانی ها از جمهوری اسلامی را محقق کنند. به ویژه با پیروزی قاطع شخصیتی که به مقاومت شهرت دارد!
حرف سوم. به وقت آواربرداری
🔹جنگ که تمام می شود، سازندگی شروع می شود. رک و روراست که به واقعیت های امروز کشور نگاه کنیم، نیمی از مردم کشور معترض امیدوارند و نیمی دیگر کاملا ناامید! نیم اول با وجود نارضایتی اعتماد کردند و برای تغییر وضعیت به میدان آمدند. اما این اعتماد، چک سفید امضا نیست. دیر بجنبیم همین هم از دست می رود. سرعت عمل در اقدام به بازسازی آن هم با هجوم به ساختارهای فسادزا و ناکارآمد با برنامه ریزی دقیق و بی اشکال و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد و مخلص بدور از ملاحظات سیاسی و حزبی همان چیزی ست که از شخصی چون سیدابراهیم رئیسی توقع می رود.
حرف چهارم. رئیس جمهوری برای همه
🔹 #رئیس_جمهور_هشتم حتما می داند در چه شرایطی به میدان آمده. او باید در محاسباتش تمام مردم را درنظر بگیرد و آن نیمه مشارکت نکرده را ویژه تر. این ها کسانی بودند که اغلب تا چهار سال پیش رأی می دادند و امروز عطای مشارکت را به لقایش بخشیده اند. شروع تغییرات، دل هایشان را برمی گرداند. زخم ها و شکاف های جامعه مستعد عفونتند و باید به طور اورژانسی آنان را دریافت. #تبعیض، بی اعتمادی، احساس بی پناهی ...
حرف پنجم. دوقطبی های بی طرفدار
🔹نتایج انتخابات نشان داد دمیدن در آتش دوقطبی در موضوعاتی چون #سیاست_خارجی و آزادی های اجتماعی دیگر قادر نیست مثل سابق در انتخابات توفیقی ایجاد کند و جریان دوقطبی ساز حتی نتوانست دو و نیم میلیون رای به دست آورد.
برخی معتقدند علت شکست دوقطبیها ناامیدی و بی تفاوتی جامعه است. اما من تصور می کنم همین جامعه ناامید به یک رشدی رسیده که دیگر شخص یا جریانی نتواند ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی خود را پشت دوقطبی سازی پنهان کند.
حرف ششم. آرای باطله، رقیبی قدر برای کاندیداها
🔹آرای باطله 4 میلیونی پدیده ای بی نظیر است که باید مانند موضوع کاهش مشارکت ریشه یابی شود.