♨️ *ترکیب هییت رییسه منتخبین شورای اسلامی شهر اصفهان دوره ششم*
*#علی_صالحی* سخنگوی منتخبین شورای اسلامی شهر اصفهان دوره ششم در گفتگو با خبرنگار *#اصفهان_پرس* ترکیب انتخابی هییت رییسه شورای شهر جدید را اعلام کرد:
🔸 *#محمد_نورصالحی* رییس
🔸 *#ابوالفضل_قربانی* نائب رییس
🔸 سید *#امیر_سامع* خزانه دار
🔸 *#فرزانه_کلاهدوزان* منشی
🔸 *#علی_صالحی* سخنگو
همچنین روسای کمیسیون های تخصصی:
🔹 حجت الاسلام *#منوچهر_مهرویپور* رییس کمیسیون فرهنگی، ورزشی، اجتماعی
🔹 *#غلامحسین_صادقیان* رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری
🔹 *#رسول_میرباقری* رییس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران
🔹 *#محمدرضا_فلاح* رییس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات
🔹 به جهت اهمیت مسائل آب و مناطق کم برخوردار کمیسیون ویژه به ریاست *#مجید_نادرالاصلی* تشکیل شد
🔻 *#مصطفی_نباتی_نژاد* رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر
✅ لازم به ذکر است که روسای ۲ کمیسیون باقی مانده نیز در جلسه آتی انتخاب خواهند گردید
آمریکا، برزیل، انگلیس، هند و اندونزی، بیشترین تعداد مبتلایان جدید به کرونا را در 24 ساعت گذشته گزارش کرده اند.
بیشترین فوتیهای روزانه هم در برزیل، اندونزی، روسیه، آفریقای جنوبی و هند گزارش شده است.
پ؛؛ن؛دقت کنید از هند !روسیه!و واکسنی استرازنکا انگلیسی در پوشش کره جنوبی تا ژاپن برای ما وارد میشه!و مسئولین زمین و زمان را بهم ریختن که سریع تر این واکسن ها را تزریق کنن!!!! اون وقت تو همین کشورا بیشترین فوتی و کرونای مجدد رخ داد!!!
چطور شده که اینا کارشون بجایی رسیده که صادر کننده واکسن هستن!!
اما کرونا تو کشور خودشون جولان میده؟!!!و فوتی بیشتر
این گزارش همون صدا و سیمایی هست که ۲۴ ساعته تریبون داده به وزارت بهداشت ها!
🔺خانم #ابتکار ؛ وقتی به شما میگوییم مسببان وضع موجود وقیقا از چه حرف می زنیم؟
➖۱۷ خرداد ۱۳۹۴ |استفاده از آب شیرین کن ها؛تهدیدی برای خلیج فارس است
➖توضیح : کسی از سرنوشت و وضعیت معدود اب شیرین کن هایی که در خبر سال ۹۴ معصومه ابتکار به آنها اشاره شده است، پس از روی کار آمدن دولت اول روحانی خبری دارد؟!
➖خلیج فارس به آب های آزاد اقیانوس راه دارد و متصل است. اگر به کارشناسان خارجی بگوییم رئیس سازمان محیط زیست ما نگران شور شدن آب اقیانوس هاست، با کش خودشان را دار می زنند!
🔴نمک فرصتطلبان به زخم خوزستان/ حجاریان: اگر دولت متمایل به اصلاحطلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح میشوند!
لیدر جبهه اصلاحات به جای عذرخواهی از ۸ سال مدیریت اشرافی دولت مورد حمایت این جریان، در بیانیهای آتش بیار معرکه شده است! خاتمی از موضع بالا نوشته است که انتقاد و اعتراض مسالمتآمیز حق مسلم شهروندان و مردم است. او ادامه داده است که باید جلوی برخوردهای خشونتآمیز گرفته شود و از گلوله استفاده نشود!
خاتمی پس از پیروزی در انتخابات سال ۷۶ در حالی سفرش را به خاطر دیسک کمر به خوزستان لغو کرده بود که به مردم این استان وعده داد تا مساله آب را حل میکند؛ وی در پیامی گفته بود: برای من دردآور است که خوزستان در کنار پرآبترین رودخانههای کشور و در کنار خلیج فارس هنوز از بیآبی و آب ناسالم رنج میبرد. من در اینجا به شما مردم عزیز قول میدهم که به یاری خداوند در طی یک سال آینده، آب آشامیدنی از گتوند به اهواز منتقل خواهد شد.
بعد از آن وعده پوچ؛ مساله خوزستان در دولت اصلاحات فراموش شد؛ در آن روزها اصلاح طلبان به جای پرداختن به وضعیت معیشتی مردم مشغول دعواهای سیاسی و اقدامات ساختارشکنانه چون جمعآوری امضاء برای رفراندوم قانون اساسی شدند. جالب آنکه خاتمی دوباره در آستانه انتخابات سال ۱۳۸۰ یاد مردم خوزستان افتاده و در سفر به این استان بار دیگر وعدههای قبلی را تکرار کرد!
خاتمی پس از پیروزی در آن انتخابات بار دیگر خلف وعده کرده و پاسخ به مطالبات مردم را فراموش کرد. اصلاح طلبان پس از پیروزی مجدد به جای تلاش برای عمران کشور در مجلس تحصن کرده و نظام را به جنگ علنی فراخواندند. مدتی بعد در انتخابات سال ۸۴ مردم پاسخ این بیمحلی و کمکاریها را به اصلاحطلبان دادند.
وضعیت بحرانی اصلاحطلبان و بیرغبتی جامعه از آنها بهگونهای است که یکی از ژنرالهای جنگ خیابانی این گروه اعتراف کرده است که مردم از دست ما به ستوه آمدهاند. محسن آرمین اخیرا گفته است که گفتمان اصلاحطلبی دیگر راهگشای مردم نیست و در رفع موانع و مشکلات مردم قدمی برنداشته است.
در تمامی مدتی که غربیها پای خودشان را روی گردن مردم ایران گذاشته بودند؛ لیدر اصلاحطلبان حتی یک بیانیه در مخالفت با تحریمها صادر نکرد، اما کافی است اقدامی ضدامنیتی در منطقهای از کشور روی دهد تا سر و کله افراطیها برای انجام اقدامات شیطنتآمیز و دمیدن بر آتش پیدا شود.
ردپای اصلاحطلبان در خوزستان، سیستان و بلوچستان؛ چند اعتراض کارگری و نیز فشار به کانون وکلا و سازمان نظام پزشکی نشان میدهد؛ برخی تمایل دارند، وضعیت کشور در آستانه انتقال قدرت امنیتی شود. مدتی قبل سعید حجاریان گفته بود که اگر دولت متمایل به اصلاحطلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح میشوند؛ تحرکات گروه تروریستی الاحوازیه و بیانیه خاتمی را باید در امتداد آن دستورالعمل دید.
ایجاد نارضایتی در کشور چگونه سازماندهی شده است
🔰 راهبرد سعودیها و منافقین در بحران آب *کمک به مردم نیست!*، آنها به دنبال *نابودی کشور و جایگزین شدن مریم رجوی قاتل* هستند!
🔰 اغلب علائم شیر و خورشید و *نشانهای سلطنت طلبی در فضای مجازی مربوط به منافقین است.*
🔰 *منافقین* به علت فقدان جایگاه در میان مردم *با استفاده از نشان جریان مرده رضا پهلوی*، *سعی در فریب افکار مردم و سوءاستفاده از عدم بصیرت و ناآگاهی مردم* برای پیاده سازی نقشههای شوم اربابان سعودی و صهیونیستی خود دارند.
🔰 لذا لازم است *با تشخیص اخبار و تصاویر فیک و عدم انتشار آن مراقب ارزشها، عقائد، افکار و رفتار خود باشیم* 🙏
🔰 *رفع مشکل آب خوزستان و سیستان مطالبه ملی است و با طرحهای کوتاه مدت و میان مدت آب رسانی و جبران ضرر و زیان کشاورزی و دامداری مردم بایستی مرتفع شود.*
🔰 قرائن و شواهد وضع موجود نشانگر آن است که *یک سازمان ایجاد نارضایتی در کشور ایجاد شده که کارش ایجاد نارضایتی، عصبانیت و خشم است.*
🔰 این سازمان درخصوص *ایجاد موانع* و *از بین بردن امکان پشتیبانی* برای *تولید* در سالی که به این نام هست، به خوبی در حال نقش آفرینی است.
🔰 بخشی از این سازمان به واسطه *استفاده از مدیران کارنابلد* به خاطر دنیا طلبی، رفاقت ها و فامیل بازیها و بخشی دیگر هم *هدایت جریان نفوذ* است.
🔰 فقط ایجاد *اختلال در جریان آب و برق برای خواباندن چرخ تولید و ایجاد نارضایتی و خشم* کفایت میکند.
♦️ الهه هیکس عنوان کرد : متاسفانه، بسیاری از اعضای مسلح سازمان مجاهدین خلق در میان معترضان در خوزستان هستند. و این گروه توسط اسرائیل آموزش دیده و تجهیز شدهاند.
♦️دولبه یک قیچی برای ایجاد بیشترین هزینه با هدف عدم موفقیت دولت انقلابی در آینده
✨١. داخل
الف. تلاش برای تحویل دولت سوخته به آیت الله رئیسی.
ب.عدم تدبیر و کم تدبیری و اقدامات واکنشی و مقطعی مسئولین.
ج. به میدان آوردن رسانه های دگر اندیش و سلبریتی ها برای دادن آدرس اشتباه برای مشکلات آب خوزستان، ریختن بنزین بر احساسات مردم خوزستان و افزایش مطالبات از دولت بعدی.
د. استفاده از تمام پتانسیل گروهک های معاند مانند منافقین خلق، الاهوازیه و... برای ایجاد مشکلات امنیتی و کشته سازی
✨٢.خارج
جنگ روانی سنگین مثلث عبری، عربی، غربی با محوریت آمریکا در آستانه انتقال قدرت در ایران
دکترسید جلال حسینی (کارشناس زمانه)
🔰یادداشت مخاطب:
🔴 ایران وطالبان وسناریوهای محتمل!
✍ دکتر نصرت الله حیدری
▫️ در ایران الان دو نگاه به تحولات افغانستان وجود دارد ولازم است که این دو نگاه در راستای تامین امنیت ملی کشور به همدیگر نزدیک تر شوند:
الف- یک نگاه طالبان را دشمن می داند ،مشی ومرام فکری او را سلفی گری می داند ومعتقد است که مبانی اعتقادی آنان با شیعیه در تضاد است.
ب-نگاه دیگر معتقد است که طالبان امروز، با طالبان گذشته بسیار فرق دارد،ضد آمریکایی هستند، واتفاقا در راستای تامین امنیت ملی و وامنیت جامعه شیعی در افغانستان باید با آن گفتگو و رابطه بر قرار کرد.
🔹 سناربو های محتمل برای تحولات افغانستان وآینده روابط ایران وطالبان:
1⃣ سناریوی اول؛طالبان در افغانستان شکست بخورد ودولت مرکزی بر سراسر افغانستان سیطره یابد.
2⃣ سناریوی دوم؛طالبان بر کل افغانستان مسلط شود ودولت اشرف غنی ساقط گردد.
3⃣ سناریوی سوم؛نظام سیاسی فعلی یعنی دولت افغانستان وطالبان برای اداره ی کشور به یک توافق جامع برسند به عبارتی طالبان به روند سیاسی قدرت ملحق گردد.
4⃣ سناریوی چهارم؛تداوم وضع موجود وتداوم تا امنی وکشتار در افغانستان است.
🔸 در ارزیابی سناریوهای محتمل که براساس مطالعات آینده پژوهی، بهترین سناریو برای ایران ؛سناریوهای اول و سوم است.اما تحلیل میدانی افغانستان نشان می دهد که سناریوی اول کمترین شانس تحقق را دارد.لذا ایران بهتر است که با طالبان رابطه برقرار کند واز گفتگوهای افغان-افغان یعنی دولت مرکزی وطالبان حمایت نماید.
اما بدترین سناریو ها برای ایران سناریوهای دوم و چهارم است یعنی سیطره طالبان با مشی سلفی گری در افغانستان و تداوم نا امنی وکشتار در افغانستان است وانتقال ناامنی به ایران ومرزهای شرقی است. حداقل پیامد این ناامنی آوارگی ملیون ها افغانی خاصه شیعیان به سمت ایران است ،واین برای ایران که خود دچار مشکل اقتصادی است یعنی تشدید فشار و نامنی اقتصادی وعوارض بسیار دیگر.
◽️ شرایط افغانستان در این روزها شرایط دشواری است.در ایران برای مواجهه با این بحران باید تصمیمات حیاتی گرفت و در نهادهای تصمیم ساز برای تامین امنیت ملی اجماع ایجاد کرد.
http://Eitaa.com/tahlilrahbordi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای عکس پرحاشیه زنی که مشغول آب خوردن از کف زمین است
@Farsna
💢سهم خواهی از کابینه رئیسی جدی تر شد
♦️بنا بر اطلاعات واصله، آیت الله رئیسی در جلسه ای با قالیباف نسبت به فشار برخی از نمایندگان برای حضور در بدنه اجرایی دولت و استانداری ها به شدت گلایه کرده و برای حل این معضل خواستار همراهی قالیباف شده است.
همچنین لیستی از نمایندگانی که از آیت الله رئیسی سهم خواهی داشته و توقع حضور در دولت را داشته اند به همراه اطلاعات دقیق آن ها در اختیار نهادهای امنیتی قرار گرفت
سید جلال حسینی:
♨️ *به مردم خوزستان آدرس غلط میدهند و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده میکنند/ فقط ۵۰۰ میلیون از ۱۳میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب خوزستان به اصفهان میآید*
دکتر *#حمیدرضا_فولادگر* نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی:
🔸 خوزستان در حالی که پرآبترین استان کشور است و طبق آمار رسمی وزارت نیرو در حال حاضر *۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب در ۱۰ سد این استان* وجود دارد، دچار مشکل آب شرب و توزیع آبرسانی شده است.
🔸 چرا باید اینگونه تلقی شود که مشکلات آبی استان خوزستان ناشی از انتقال آب است، در حالی که کل آب منتقل شده از طریق *تونل اول و دوم کوهرنگ تقریباً نیم میلیارد متر مکعب* بوده و کافی است که این مقدار را با ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب ذخیره استان خوزستان مقایسه کنید.
🔸 در حال حاضر *ذخیره پشت سد #زاینده_رود ۳۵۰ میلیون متر مکعب* است و ذخیره ۱۰ سد خوزستان به تاریخ امروز ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب (یعنی چیزی *حدود ۴۰ برابر ذخیره فعلی سد زاینده رود*) و با این حساب به مردم خوزستان آدرس غلط میدهند که مشکلات آبی آنها ناشی از انتقال به استان اصفهان است.
🔸استان اصفهان همیشه در شرایط بحرانی و حساس یاریرسان خوزستان بوده است، فرزندان اصفهان در راه دفاع از ایران و اسلام و در خاک این استان شهید و یا جانباز شدند و اکنون نیز خوزستان را از خودشان میدانند، بنابراین این کم لطفی به استان اصفهان است که مردم خوزستان را در برابر مردم اصفهان قرار دهند.
🔸با مقایسه ذخیره فعلی سدها، میزان آب منتقل شده و کل آبهای رها شده در خوزستان و در سیلابها متوجه میشویم که *استفاده غلط از آمار* شده است و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده کردند که در اصل این مشکلات ناشی از *ضعفهای مدیریتی و ناکارآمدی* در در سالهای گذشته است.