حجم نقدینگی کشور بسیار بالاست و به حوزههای مختلف صدمه میزند / با تغییر قوانین مالیاتی میتوان کاری کرد که منفعت اصلی مسکن برای سازنده و استفاده کننده باشد
🔹دکتر سعید محمد فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: پولی که باید صرف تولید شود در بازار مسکن حبس میشود، باید قوانین مالیاتی گذاشته شود که جلوی این رویه را بگیرد، شهروندان باید مثلا تا 5 یا 10 خانه را اجازه نگهداری داشته باشند ولی بیش از آن را مالیات قابل توجه بدهند، البته مشکل اصلا خانههای مردم نیست بلکه ارگانها و بانکها هستند که در تعداد بسیار زیاد اقدام به خرید و نگهداری املاک میکنند.
🔹این عضو هیات علمی دانشگاه افزود: گفته میشود 5 و نیم میلیون واحد کسری مسکن داریم، چرا که سالهاست مسکن تولید نشده لذا قیمت بالا رفته است که بخشی از آن را میتوان با خانههای خالی موجود حل کرد.
🔹محمد ادامه داد: با تغییر قوانین مالیاتی میتوان کاری کرد که منفعت اصلی مسکن برای سازنده و استفاده کننده باشد نه فردی که سرمایه در بازار مسکن حبس میکند، اینگونه پول پروژههای مسکن به جای آنکه از طریق بانکها تامین شود و اثرات تورمی داشته باشد از سوی بخش خصوصی فراهم خواهد شد، باید کل نگر باشیم وگرنه برای حل مشکل مسکن کشور را با چند مشکل دیگر روبرو خواهیم کرد.
🔹فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بیان کرد: حجم نقدینگی کشور بسیار بالاست، آزادانه میچرخد و به حوزههای مختلف صدمه میزند، اخیرا هم بخش زیادی از سرمایه کشور وارد بازار ارزهای دیجیتال شده که مخرب است زیرا بدون آنکه تولیدی صورت گرفته باشد نقدینگی را افزایش میدهد. خلق پول سرطانی است که به جان کشور افتاده و اگر درمان نشود اقتصاد کشور را متلاشی خواهد کرد.
🔹این هیات علمی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خویش گفت: در بهترین ساخت و سازهای لاکچری کشور هم هدر رفت انرژی فراوانی داریم، جلوگیری از اسراف انرژی بخشی فرهنگی است ولی بخش عمدهای هم به نحوه ساخت مجموعهها مربوط است و رعایت نمیشود.
🔹وی یادآور شد: ساختوسازهای سریع امروز در دنیا بسیار رونق یافته و چین یا آلمان ثابت کردهاند که میتوان با سرعت بسیار بالا کار کرد، اما آنها که باید دنبال ورود این فناوریها به کشور بروند و کارخانههای سریسازی ایجاد کنند نرفتهاند، دستگاههای مربوطه هم معلوم نیست اجازه ساخت چند طبقه را به سازههای پیشساز بدهند، یک میلیون مسکن سالانه را اینگونه میتوان ساخت نه با روشهای قدیمی و زمانبر که بازدهی لازم را ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تایید واکس داخلی از طرف طب سنتی
تلاش رسانه ای بر شغل جدید روحانی!!
⁉️ هیاهوی تبلیغاتی اصلاحطلبان برای چیست؟
🔰 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔻 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر»* است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔻شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔻 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
دستاورهای قضائی در سال های اخیر خصوصا در امور مرتبط با زندانیان بسیار ارزشمند است
در کجای دنیا داریم که رئیس سازمان زندان ها به خانواده زندانیان سرکشی کند و مشکلات آنان را مرتفع کند
ابوترابی؛ نماینده مردم نجف آباد در مجلس:
🔹در شرایط کرونا مرخصی های خوبی به زندانیان داده شد که نمونه این عمل را در هیچ کجای دنیا شاهد نبودیم.
🔹در برخی کشورها زندانیان از حداقل امکانات زندگی بشری برخوردار نیستند. در عین حال زندان های ایران در مباحث ورزشی، کارگاه های آموزشی، درمانی و رفاهی، تعلیم و تربیت و اشتغالزایی بهترین دنیاست و تعداد زیادی از زندانیان ما با آموزش در زندان توانستند سر کار بروند.
🔹اینکه مأموری به صورت خودسرانه، یا از روی عصبانیت در شرایط خاص رفتار زشتی و خشنی داشته باشد نمی تواند ملاک عملکرد در سازمان زندان ها باشد.
🔹در کجای دنیا داریم که رئیس سازمان زندان ها به خانواده زندانیان سرکشی کند و مشکلات آنان را مرتفع کند و دادستان ها و قضات به صورت سرزده میان زندان ها بروند و پای صحبت آنها بنشینند.
🔹یک تخلف را هم زیاد می دانیم، سازمان زندان ها باید تمام دوربین ها را بازنگری کند و اگر احیانا موارد مشابهی از سوی مأموران اتفاق افتاده برخورد کنند.
دانشمندان ایرانی واکس ضد کرونا را ساختند اما مافیا دارو نمی گذارد عملی شود
تحقق آسان وعدهها در بازار مسکن
🔹 یک کارشناس اقتصاد مسکن در پاسخ به این پرسش که آیا ساخت یک میلیون واحد مسکن در سال امکانپذیر خواهد بود یا خیر؟ گفت: این پرسش را میتوان با یک مثال پاسخ داد، به عنوان نمونه اگر بخواهیم برای صادرات هدفگذاری داشته باشیم و بگویم صادرات را ۱۰ میلیارد دلار به ۲۰ میلیارد دلار برسانیم در این هدفگذاری ما با موانعای مثل مشکلات مراودات ارزی در عرصه بینالملل روبهرو خواهیم بود و برای تحقق اهداف باید این موانع را از سر راه برداریم.
🔹اما در حوزه مسکن ما با چنین موانعی روبهرو نیستیم بنابراین تحقق وعدههایی که درخصوص مسکن داده میشود راحتتر از بخشهای دیگر خواهد بود. مسکن بخشی از است که ارتباطی با خارج از مرزها ندارد مثلا نیاز به ارز ندارد و میتوان در کشور گشایش اعتباری ریالی کرد، میتوان به بانکها تکلیف کرد که چند درصد از منابع خود را به تسهیلات در حوزه مسکن تخصیص دهند، مصالح درون کشور تولید میشود و به اندازه کافی سرمایهگذار در این حوزه وجود دارد، لذا با توجه به این مسائل بازار مسکن ظرفیت جهش تولید را دارد.
🔹تولید یک میلیون واحد در سال کار بسیار دشواری است و میتوان گفت که رقم گفتهشده رقمی بیسابقه است اما با توجه به ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد تولید این حجم از مسکن امکانپذیر خواهد بود.
آسیبهای تلخ تکزیستی در انتظار ۶۰ درصد پسران ایرانی!
🔹این روزها خبر افزایش آمار جوانان مجرد، برای ما شوکه کننده نیست، تلخ هست اما چون شرایط جوانان به دلایل مختلف برای تشکیل زندگیمشترک مناسب نیست، این اتفاق برایمان دور از انتظار نیست.
🔹طبق جدیدترین آمارهای سازمان ثبت احوال کشور، بیش از ۶۰ درصد پسرهای ۲۰ تا ۳۰ ساله در ایران مجرد هستند؛ این یعنی بیش از ۵ میلیون پسر ۲۰ تا ۳۰ ساله زندگی مجردی دارند اما در بهترین سن برای ازدواج و انتخاب همسر هستند.
🔹تک زیستی امروز در جامعه ما به یک پدیده مسری(اپیدمیک) تبدیل شده و در حال سرایت و زیاد شدن است. کاهش انگیزه ازدواج و افزایش شمار دختران و پسران مجرد بیش از هر چیز به دلیل پررنگ شدن ارزش های جهان مدرن یعنی فردگرایی و اجتناب از ارزشهای ریشهدار گذشته همچون تعهد و همراهی است.
🔹افزایش تجرد یکی از نتایجش تک زیستی است.بیشتر افرادی که به صورت تکزیستی زندگی میکنند، از قشرهایی هستند که باورهای سنتی و مذهبی در آن ها ضعیف است. آنها طرفدار جامعه مدرن و پایبند به ارزشها و اصول حاکم بر آن هستند.
🔹علاوه بر مشکلات اقتصادی که قابل کتمان نیست، تمایل نداشتن به تشکیل خانواده و محدود شدن آزادی از جمله دلایلی است که امروزه در فکر برخی جوانان نفوذ کرده است و باعث شده آنها تجرد را به ازدواج ترجیح دهند. جوانان در ابتدای جدایی از خانه و خانواده به استقلال فکر می کنند و خوشحالاند که پس از سالیان سال، طعم شیرین آزادی را چشیده اند ولی باید دید که این روزهای خوش تا چه اندازه میتواند بر احساس تنهایی دختران و پسرانی که زندگی مجردی را انتخاب کرده اند، سرپوش بگذارد؟
🔹به گفته بسیاری از دخترانی که تنها زندگی میکنند، سختیهای زندگی مجردی بیشتر از خوشی هایش است. با این حال و با تمام این حرفها، هنوز هم دختران و پسرانی هستند که به دلیل رهایی از کنترل خانواده به زندگی مجردی روی میآورند و برای رسیدن به استقلال، تمام مشکلات این نوع زندگی را به جان می خرند. استقلال و آزادی که تعریف حقیقی اش با این تصور دختر و پسرها، منافات جدی دارد.