هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیسجمهور، «فرهاد رهبر» را به عنوان دستیار اقتصادی، «صولت مرتضوی» را به عنوان معاون اجرایی، «میثم لطیفی» را به سمت رئیس سازمان اداری و «عادل آذر» را به عنوان مشاور خود منصوب کرد
@Farsna
فرانسه چه می خواهد؟
▪️فرانسه به جای آمریکا و انگلیس ، محوریت کنفرانس بغداد را برعهده گرفت و این مقدمه ای است برای تسلط شرکتهای فرانسوی بر صنعت نفت و اقتصاد عراق.( در این ایام تحرکات شرکتهای فرانسوی در عراق به شکل محسوسی افزایش یافته است.)
▪️پس از روی کار آمدن دولت رئیسی،تماسها و تلاش فرانسه برای برقراری ارتباط با دولت جدید ایران به شکل خاصی افزایش یافته است.
( با توجه به این که غربیها پیش بینی می کنند در دولت رئیسی فضا برای تحرکات انگلستان و آمریکا در ج. ا. ا نامساعد خواهد شد.)
❇️ در این مقطع تاریخی ، خطر فرانسه کمتر از انگلیس و آمریکا نیست چون فرانسویها با هماهنگی و مجوز واشنگتن و لندن، به دنبال پر کردن جای خالی این دو در منطقه غرب آسیا هستند.
ضرورت برقراری ثبات در افغانستان
✅دو موضوع مهم در بحث تحولات افغانستان وجود دارد که هر دو آن هنوز به نتیجه ملموس نرسیده است؛
👈اول، موضوع پنجشیر
👈دوم، تشکیل دولت در افغانستان.
🔰گزارههای تحلیلی:
1️⃣- بر اساس اعلام سخنگوی طالبان، قبل از شروع درگیریها در پنجشیر، به احمد مسعود پيشنهاد چند وزارت، حفظ مقامات محلي پنجشير و خارج نکردن وسايل نظامي از پنجشير داده شده بود. در مقابل احمد مسعود گفته بود که اين موارد موضوع مذاکرۀ جبهۀ مقاومت نيست. احمد مسعود خواهان تشکيل دولت فراگير بنا به تقسيم صلاحیتهای سياسي از عمودي و تکمحور به افقي، حفظ ارزشهای حقوق بشري زنان (تحصيل، شغل و حضور در مقامات بلند حکومتي) و همچنین خواهان حفظ حقوق بشري و تفاوتهای فرهنگي اقوام در کشور و حفظ حقوق شهروندي افراد جامعه شده بود.
2️⃣- واقعیت آن است که احمد مسعود با طرح خواستههایی که اشاره شد، به دنبال افزایش وزن سیاسی در تحولات آینده افغانستان است؛ به همین منظور پیشنهادهایی که از سمت طالبان برای مصالحه صورت گرفته، با مخالفت وی مواجه شده است.
3️⃣- طالبان نیز در پنجشیر وضعیت مطلوبی ندارد؛ از یکسو این گروه برای تسلط کامل بر افغانستان باید این استان را نیز تصرف کند و از سوی دیگر در صورت کسب عدم موفقیت در تصرف این استان چه از طریق مصالحه و چه درگیری نظامی، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
4️⃣- در بحث تشکیل دولت نیز فعلاً توافق خاصی صورت نگرفته است و آنچه از تحولات کنونی استنباط میشود، دولتی تکمحور (با محوریت طالبان)، با حضور ضعیف برخی جریانهای سیاسی دیگر در افغانستان شکل خواهد گرفت.
✳️گزاره راهبردی:
✅ برونرفت از وضعیت فعلی در افغانستان، نیازمند ثبات داخلی در این کشور است؛ سپس در راستای تحقق حقوق عامه، لازم است سایر احزاب و جریانها و حتی مردم در سرنوشت افغانستان دخیل باشند. مطمئناً ایجاد هرجومرج و درگیری و بهنوعی بیثباتی در این کشور بیش از همه زمینه مداخلات خارجی و حضور گروههای تروریستی را فراهم میکند و از سویی دیگر مخالفان داخلی را برای مقابله با طالبان منسجم میکند و این یعنی تداوم طولانیمدت درگیریهای داخلی و آینده مبهم افغانستان!
در مورد غائله #پنجشیر اینطور برنامه چیدهاند:
۱. اگر ایران دخالت کرد: "پنجشیر رو رها کن فکری به حال ما کن!"
۲. اگر ایران دخالت نکرد؛ "خون پنجشیر تا ابد روی پیراهن جمهوری اسلامی است!"
و اینها برای آن است که کسی یادش نماند آمریکا با وعده امنیت، ۲۰سال در افغانستان جنایت کرد...
موضوع: گاندو یک فیلم یا سناریوی دشمن در مقابله با انقلاب
🔹دشمن در راستاي تحقق راهبرد جنگ نرم یکی از اقدامات را نفوذ در لایه های اصلی و میانی مدیریت های کشور در راستاي تصمیم گیری و تصمیم سازی برای رسیدن به اهداف خود قرار داد و بدین ترتیب گاندوهایی را در عرصه ها و زمینه های مختلف برای مواجهه با انقلاب اسلامی جذب، سازماندهی و آموزش داد و در مسیر نقش آفرینی در راهبرد براندازی نرم انقلاب بکارگیری نمود که مصادیق آن در چهار دهه گذشته در فتنه های مختلف اعم از فتنه ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸ و... قابل اثبات است
🔸 گاندوهایی که با راهبری سرویس های اطلاعاتی خارجی در راستاي تضعیف منافع ملی و تقویت جبهه مقابل یعنی دشمن حرکت کردند و در این مسیر ضمن تحمیل هزینه های زیاد به انقلاب مسیر رشد و پیش برندگی انقلاب را تضعیف نمودند. گاندوهایی که بصورت جریانی، نفوذ را دنبال می کردند؛ نفوذی که بارها توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده و مورد بی توجهی و غفلت مسئولين قرار گرفته بود امروز با فیلم گاندو بصورت تصويري و شفاف به خانه های مردم می آید و برای همگان مباحث مطرح شده توسط رهبر انقلاب در سالهای قبل همچون جنگ نرم، تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، نفوذ، جریان نفوذ را تداعی می نماید.
🔺گاندو یک سریال و فیلم نیست گاندو سناریوی دشمن در مواجهه با انقلاب است. گاندو میزان تلاش دشمن برای براندازی انقلاب است. گاندو نشان دهنده میزان بسیار بالای زخم خوردگی دشمن از انقلاب اسلامی است . گاندو نشان از محمدهایی است که جان خود را به کف گرفته و گمنام در مسیر اعتلای انقلاب و ارتقای عزت مردم تلاش می کنند. گاندو نشان از مسئولینی است که درد مردم نداشته و رویاهای افسانه ای در سر می پرورانند که قرار است بیگانه محقق نماید
وزیر ارتباطات: شخصا فرمانده میدان شبکه ملی اطلاعات خواهم بود
دکتر عیسی زارع پور:
🔹محور و آرایش جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره جدید تحقق شبکه ملی اطلاعات در همه لایههاست. بنده خودم بهعنوان وزیر فرمانده میدان خواهم بود و مسئولیت این کار را به عهده خواهم گرفت.
🔹راهحل مشکلات حوزههای مختلف اعم از اقتصاد، امنیت و فرهنگ در استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات است.
🔹 باید هر چیزی که مردم در این فضا نیاز دارند در اختیارشان قرار دهیم، از کسبوکار، انجام امور دولتی و حاکمیتی و بحثهای فرهنگی که همه اینها باید در دایره شبکه ملی اطلاعات اتفاق بیفتد.
🔹 اینکه فلان پلتفرم ملی را بالا بیاوریم و من هم بهعنوان وزیر آن را افتتاح کنم و فردا هم هیچکسی از آن استفاده نکند و اصلاً زیستبوم و فعالیت اقتصادی شکل نگیرد فایدهای ندارد. این میشود کار نمایشی که بنده بههیچعنوان اهل کار نمایشی نیستم.
رشد جمعیت منفی شد/ بحران کاهش موالید در ۲۷ استان
🔻در سال ۱۳۹۹ درمجموع ۲۷ استان ایران باروری کمتر از سطح جانشینی را تجربه کردند
🔻براساس اطلاعات سازمان ثبتاحوال کشور، تعداد کل موالید ثبتشده با شیب ملایم تا سال ۱۳۹۷و شیب به نسبت تندتر تا سال ۱۳۹۹مواجه شده بهگونهای که از سال ۹۵تا ۹۹، معادل ۲۵درصد از تعداد بچههای به دنیاآمده طی این مدت، یعنی معادل ۳۷۴هزار ولادت، کاهشیافته است.
🔻در سال ۱۳۹۹ در مجموع ۹استان، باروری پایین (کمتر از ۱.۵) و بسیار پایین(کمتر از ۱.۳) را در سال ۱۳۹۹تجربه کردهاند و ۵۸درصد معادل ۱۸استان هم باروری کمتر از سطح جانشینی یعنی ۱.۰۹تا ۱.۵فرزند داشتهاند.
🔻اکثریت قریببهاتفاق استانها در سال ۱۳۹۹باروری کمتر از سطح جانشینی را تجربه کردند و فقط استانهای یزد، خوزستان، خراسانجنوبی و سیستانوبلوچستان باروری بالاتر از سطح جانشینی داشتند./همشهری
نفوذ تا ناکجا آبادها و یک فرصت طلایی پیش روی ایران
انگلیس یک شبکه نفوذی ۱۵۰ ساله در ایران دارد ، عمر مفید دستگاه اطلاعاتی انقلاب اسلامی به ۴۰ سال نمیرسد البته منظور آن بخش از دستگاه امنیتی هست که گرفتار جریان امنیتی های آلوده نشده است .
گاندو نشان دهنده رشد سریع و خیره کننده دستگاه امنیتی انقلابی در مقابل شبکه امنیتی ۱۵۰ ساله انگلیس در ایران است . اما هنوز راه زیادی در پیش دارد تا بتواند این کشور را از لوث عناصر نفوذی بریتانیای کثیف پاکسازی کند . بخشی از شبکه نفوذی انگلیس در فکر و اندیشه برخی ایرانیان لانه کرده است . لازم است به مراکز تولید فکر و اندیشه و هنر و فرهنگ نیم نگاه امنیتی داشته باشیم تا جلوی تولید تفاله های مزدور برای انگلیس و غرب گرفته شود همان تفاله های حقیری که در وزارت خارجه دولت حسن روحانی برای جاسوس انگلیسی کارت تردد به مناطق حساس مرزی با عنوان دبیر سفارت علیا حضرت ملکه بریتانیا صادر میکنند.
سر کار آمدن دولت رئیسی به معنای پایان دوران ۱۵۰ ساله نفوذ شبکه های انگلیسی نیست بلکه آنها تابلوهای خود را مثل گذشته عوض میکنند تا کمتر ایجاد حساسیت کنند و دیده شوند .
گاهی برای شناسایی یک شبکه نفوذی دشمن لازم است به یکصد سال قبل برگردیم و برخی جریانات را بررسی و مطالعه کنیم تا بتوانیم سرشبکه های نفوذی را در حال حاضر شناسایی کنیم . شبکه های نفوذ استعمار با انقلاب از بین نرفتند بلکه فقط تابلوهای خود را عوض کردند.
البته دستگاه امنیتی انقلابی ما یک فرصت طلایی دارد که این شبکه های نفوذی ۱۵۰ ساله را بهتر شناسایی کند. در دولت ۸ ساله روحانی، فعالیت این شبکه ها از لایه های پنهان به لایه های آشکار کشانده شده که گاندو نمونه کوچکی از آن بود . بنظرم برای ضربه زدن به شبکه نفوذی ملکه انگلیس در ایران فرصت مطالعه و بررسی خیانت های انجام گرفته در دولت روحانی اعم از فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و امنیتی را نباید از دست بدهیم . برای شروع کار از همین وزارت خارجه یا وزارت ارشاد یا حتی وزارت ارتباطات خوب است.
این فقط بحث درباره نفوذ شبکه های انگلیسی است . نفوذ شبکه های صهیونیستی و آمریکایی و فرانسوی و....جای خود دارد. ۵۷ سال دوره حکومت پهلوی در واقع ۵۷ سال دوره حکومت شبکه های نفوذ بیگانه بر کشور بود . فرصت مطالعه شبکه های نفوذ در عصر پهلوی را هم از دست ندهیم
انتشار برای اولین بار:
🔻 سه ضربه کاری سازمان اطلاعات سپاه به MI6 با شکار افسران ارشد اطلاعاتی
۱- اجی شارما در پوشش کاردار
۲- جین ماریوت در پوشش معاون سفیر
۳- شارلوت لوپز وارونه والر (لوتی) در پوشش دبیر دوم سفارت
🔸حسین دلیریان خبرنگار و کارشناس مسائل دفاعیامنیتی نوشت: "اجی شارما" که در مقعطی در سفارت انگلیس مسئولیت بالایی هم داشته، وظیفه ایجاد یک شبکه دانشجویی با هدف جاسوسی از مراکز خاص و همچنین دستیابی به اطلاعات هستهای کشور را داشت که در تور سپاه گرفتار شد و ناکام ماند، سپاه، تمام تیم جاسوسی او را زیر ضربه برد.
🔹 بعد از شارما، افسر عالی رتیهای به نام "جین ماریوت" با ماموریت ویژه به ایران اعزام شد اما سازمان اطلاعات سپاه با شناسایی اهداف و انهدام تیماش، بلایی به سرش آورد که به قول انگلیسیها، یکی از بزرگترین شکستهای اطلاعاتی MI6 در ایران توسط ماریوت رقم خورد.
🔸 اما در مورد سوم، افسر ارشد سازمان جاسوسی انگلیس در ایران که برای جبران گندی که جین ماریوت زده بود به ایران اعزام شد و چنان گندی بالا آورد که در تاریخ ماندگار شد.
🔹لوتی یا همان شارلوت را سپاه جذب کرد و مدتی افسر سپاه شد و چقدر شارلوت،افسر منظم و خوبی بود:)
✅و پایانی/ سازمان اطلاعات سپاه بیش از آنچه که فکرش را میکنید، به شما نزدیک است، به MI6 توصیه میکنم تمام کارکنان وزارت خارجه انگلیس و MI6 که در سالیان اخیر در ایران تردد کردند را چک کند!
روزانه ٣٠٠میلیون دلار هزینه
بازسازی خط آمریکا برای ایران !
🔹در چند دهه گذشته، حتی یک نفر از غربگرا ها (و مدعیان اعتدال و اصلاحات) را پیدا نمی کنید که برای دفاع از مرزهای کشور در برابر تهدید های امنیتی و نظامی دشمنان هزینه ای داده باشد، در جنگی حاضر شده باشد، یا خراشی بردارد.
♦️اغلب آنها در دفاع مقدس، اگر کنار آمریکا و انگلیس و فرانسه و صدام نبودند -که بعضا بودند- در کنار رزمندگان جان فشان ما هم نایستادند. پس از آن هم هر جا درگیری نظامی و امنیتی برای کشور پیش آمده، در حاشیه امن ایستاده اند؛ اگر که خود، بخشی از نقشه درگیری علیه ایران نبوده باشند.
🔹 وقتی داعش به پشتوانه غرب و دلار های ارتجاع عربی تا پشت مرزهای ما آمد و رسما برای حمله ایران رجز خوانی کرد، حتی یک غربگرا حاضر نشد به جنگ با داعش برود. باز هم نیروهای از جان گذشته مردمی و انقلابی بودند که از عهده اوباش داعش (با همه هیبت و یال و کوپال و عقبه شان) برآمدند.
♦️یادمان نرود در فتنه سبز (سال 88)، گروه های تروریستی مثل گروهک ریگی و رجوی و الاحوازیه و تندر و... رسما در کنار فتنه گران ایستادند و از آن حمایت کردند. آن روز البته شعار دروغین دست اندرکاران فتنه، "نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران" بود؛ چرا که مطلوب آمریکا و انگلیس و اسرائیل، همین بود.
🔹وقتی هم داعش با هدایت آمریکا و ناتو، تا پشت مرزهای ایران آمد و سردار سلیمانی با آمیزه ای از حکمت و تدبیر و شجاعت، به ساماندهی جبهه مقاومت در برابر جنگ نیابتی آمریکا پرداخت، همین ها که عقربه های خود را با غرب تنظیم می کنند، با شانتاژ، از پشت "به مرد میدان" شلیک کردند.
♦️حالا اما همین جماعت سایه نشین و هوچی علیه دفاع از امنیت ملی، ناگهان "جنگ سالار" شده اند و می گویند چرا ایران به جنگ با طالبان نمی رود؟! اما نه داوطلب می شوند برای جنگیدن، و نه درباره دورنمای درگیری کذایی (ور اه افتادن جنگ شیعه و سنی) که مطلوب آمریکاست توضیح می دهند.
🔹افغانستان تله ای بود که آمریکا برای شوروی چید؛ سپس حماقت کرد و خود هم در آن پا گذاشت و هزینه های گزاف از جمله چند هزار کشته داد. برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر، زمانی که گروهی از جهادیون (طالبان بعدی) را در افغانستان علیه شوروی به خدمت گرفتند، گفت "ما این فرصت را داریم که به روسها، جنگ ویتنامشان را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و به فروپاشی انجامید".
♦️جو بایدن هم چند روز قبل گفت: "ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه میکنیم و نمیتوانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر و تحول است . ما درگیر رقابت جدی با چین و روسیه و حمله سایبری و اشاعه هسته ای (ایران) هستیم... چین و روسیه آرزو دارند که آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود".
🔹عقده ناگشوده آمریکا این است که ایران، خبط شوروی و آمریکا را در افغانستان تکرار کند و مثلا روزانه ٣٠٠ میلیون دلار ( ۹ میلیارد دلار در ماه/ ۱۰۸ میلیارد دلار در سال!) هزینه کند و این البته، غیر از خسارت های مستقیم جنگ است.
♦️رویکرد ایران درباره افغانستان، روشن و حکیمانه است. ما مخالف دخالت بیگانگان یا اداره حکومت بر اساس جا به جایی مبتنی زور قدرت میان دولت غربگرا یا طالبان هستیم. تشکیل دولت ملی بر اساس رای همه اقوام و مذاهب و محترم شمردن همه آنها، مورد حمایت ماست.
🔹جمهوری اسلامی ایران، در عراق هم از همین رویکرد حمایت کرد و اشغالگران را در آفساید گذاشت. وقتی هم که جنگ نیابتی تروریست ها راه افتاد، ما مستقیما درگیر نشدیم، بلکه عمده کمک ما، مستشاری و در جهت بسیج ظرفیت های دفاع مردمی بود؛ همین کار را در لبنان و سوریه و فلسطین هم انجام دادیم.
♦️البته افغانستان از لحاظ ترکیب جمعیتی و قومی و مذهبی، تفاوت های مهمی با عراق دارد. اما در آنجا هم ترجیح ما ، توقف درگیری های نظامی، برگزاری انتخابات و تشکیل دولت ملی است.
اگرنظامبهحرفاصلاحطلبانگوشکردهبود
🔹سال ۶۹ همزمان با حمله آمریکا به عراق، بزرگان اصلاحطلب، به رهبرانقلاب فشار میآورند که ایران در حمایت از #صدام با آمریکا در خلیجفارس وارد جنگ شود!! البته رهبری اجازه ندادند کشور در این دام بیفتد.
🔸سال ۷۷ بعد از شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف، شورای عالی امنیت ملی به ریاست #خاتمی، تصمیم به «حمله نظامی» به افغانستان و جنگ با طالبان گرفت. اما رهبر انقلاب این جنگ را دام آمریکایی دانسته و مانع ورود ایران در باتلاقی شدند که قبلاً شوروی و بعداً آمریکا در آن فرورفتند و با خفت گریختند.
۳- در سال ۸۰، پنج روز قبل از سقوط #طالبان، ناگهان اصلاحطلبان سازمان مجاهدین انقلاب که در آن زمان در مجلس هم قدرت بالایی داشتند، نظام را به مذاکره با طالبان فراخواند!! همان طالبانی که قبلاً حکم جنگ با آن را داده بودند!!
🔹در جریان حمله داعش به سوریه، از هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد گرفته تا سران جریان اصلاحات و ... حمایت ایران از دولت قانونی سوریه در برابر داعش را اشتباه می خواندند و کار اسد را در سوریه تمام شده دانسته و آینده سوریه را از آن داعش می دانستند؛ تا جاییکه در سال ۹۵ #تاجزاده، نظام را به مذاکره با داعش را فراخواند!!
🔻پ ن۱:
واقعا اگر نظام اسلامی زیر بار این پیشنهادات خطرناک و ابلهانه می رفت، چه بلایی بر سر ایران و منطقه آمده بود؟
🔻پ ن۲:
آیا نباید به فشار ناگهانی مخالفان داخلی و خارجی محور مقاومت در منطقه به نظام برای ورود نامعقول به باتلاق افغانستان با شعار دفاع از #پنجشیر مشکوک بود؟ چرا جریان اصلاح طلب همیشه به طرف منافع آمریکا یقهدرانی می کند؟ آیا اینها وطن ندارند؟
🔻پ ن۳:
سابقه عملکرد نظام اسلامی در منطقه از جمله عراق و سوریه و حتی افغانستان نشان می دهد که هیچ جا بدون درخواست رسمی و قانونی کمک از طرف مقابل وارد کمک نشده و هیچ جا شتابزده عمل نکرده و تقریبا بعد از مدتی سر رشته معادلات را به نفع همه مردم منطقه در دست گرفته است. حتی در شرایط زهرآگینی که آمریکا مردم و حرمهای آسمانی نجف و کربلا را مستقیما هدف گرفته بود، جمهوری اسلامی هرگز هیجانی عمل نکرد اما در مدت معینی با کمک به ملت عراق کمر آمریکا را شکست.
🔻پ ن۴:
در جریان پنجشیر و افغانستان هم همه خواهند دید که نظام اسلامی با تدبیر و دلسوزی، نقش موثری در تغییر صحنه به نفع مردم مظلوم افغانستان و دفع تجاوزگران ایفا خواهد کرد. هرچند ظاهراً مزدوران غرب از همین می ترسند و تلاش می کنند یا ایران را وارد باتلاق جنگ کنند و یا تنش و درگیریهای بینالافغانی را به داخل ایران بکشند! به همین دلیل تجمعات و تحرکات اخیر دوقطبی طالبان-احمدمسعود در ایران شدیدا محل تامل و هوشیاری است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر طالبان: از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نمیشود
🔹ملاهبتالله آخوندزاده: مبارزه ۲۰ ساله ما دو هدف بزرگ داشت؛ پایان بخشیدن به اشغال و حاکمیت نظام اسلامی سرتاسری، مستقل، مستحکم و مرکزی در کشور.
🔹ما با همه همسایهها و سایر کشورها خواهان روابط سالم و مستحکم بر مبنای تعامل و احترام متقابل هستیم. پیام ما به کشورهای همسایه، منطقه و جهان این است که خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشوری استفاده نمیشود.
🔹به همه دیپلماتهای خارجی، سفارتخانهها، کنسولگریها، مؤسسات خیریه و سرمایهگذاران اطمینان میدهیم برای آنها هیچ مشکلی پیش نمیآید. از کشورهای جهان میخواهیم به روابط خوب دیپلماتیک با ما ارزش دهند و با ما همکار باشند.
@Farsna