✋
دیپلماسی فعال
🔸 در جبران کوتاهی دولت قبل
🔹رییس جمهور سوریه دفعه قبل با استعفای وزیر خارجه
🔹سفر رئیسجمهور تاجیکستان به ایران بعد از ۹ سال
🔹رئیسجمهور ترکمنستان به ایران بعد از ۶ سال
🔹رئیس جمهور ونزوئلا به ایران پس از ۶ سال
🔹رئیس جمهور ایران به قطر بعد از ۱۰ سال
🔹رئیس جمهور ایران به عمان پس از ۶ سال
✋
صادرات روزانه ۷۰۰ کانتینر آب به ترکیه!
🔺 حسن محسنی؛عضو هیئت علمی گروه زمینشناسی دانشگاه بوعلیسینا از "صادرات روزانه ۷۰۰ کانتینر هندوانه به ترکیه" ابراز تأسف کرد و گفت:
🔹متأسفانه ما به کشور پرآبی چون ترکیه آب صادر می کنیم و از این موضوع هم خوشحالیم!
نتایج مذاکرات هستهای چه زمانی مشخص میشود؟
🔸 جنگ ارادهها در وین تا اواسط تیر یا مرداد ادامه خواهد داشت
🔸 آمریکاییها میدانند با رسیدن پاییز زمان زیادی برای توافق ندارند
🔺 مصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل بین الملل:
🔹مذاکرات را میتوان به دو بخش تقسیم کرد: بخش اول در اتاق مذاکره و بخش دوم استفاده از انواع ابزارهای تروریستی برای کسب امتیاز از ایران است، در واقع همانطور که رهبری هم قبلاً فرمودند جنتلمنهای پشت میز مذاکره همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند.
🔹ما در ماههای گذشته در یک جنگ اراده با طرف آمریکایی قرارگرفتهایم که طرف ایرانی نیز با توقیف دو نفتکش در مقابل محموله ضبطشده در سواحل یونان نشان داد مصرانه عزم خودش را برای اقدام متقابل جزم کرده است.
🔹از سوی دیگر نیز شرایط داخلی و خارجی برای آمریکا وضعیت ناخوشایندی رقم زده است.
🔹با افزایش قیمت انرژی در جهان و با طولانی شدن جنگ اوکراین پیشبینی میشود با نزدیک شدن به ماههای پاییز و تقاضای بیشتر برای خرید نفت، قیمت حاملهای انرژی در جهان بالاتر برود؛ بنابراین وضعیت بازارهای غربی رو به وخامت بیشتری خواهد گذاشت و دراینبین زمان به نفع ایران است.
🔹طرف آمریکایی از تمامی ابزارهای خود در این جنگ ترکیبی استفاده میکند و پیشازاین نیز بهره برده است اما باید گفت دوران اوج اثرگذاری چنین ابزارهایی گذشته است؛ اما در مقابل طرف ایرانی اهرمهای فشار خود را در حوزه هستهای، منطقهای، موشکی و مهاجرین دارد و میتواند از اینها بهصورت حداکثری در برابر طرف غربی استفاده کند تا در جنگ ارادهها پیروز شود.
🔹احتمالاً از اواسط تیر یا مردادماه بهتر بتوان نتیجه ارادهها را دید؛ اما با توجه به انتخابات میاندورهای در آمریکا از یکسو و از سوی دیگر تداوم جنگ اوکراین و نزدیک شدن به فصل پاییز و افزایش تقاضا برای نفت، آمریکاییها بهخوبی متوجهاند که زمان زیادی برای دستیابی به توافق با ایران ندارند.
🔹آمریکاییها تمام تحریمهایی که میتوانستند در بخشهای مختلف را اعمال کنند به کار گرفتهاند./ یکی از دلایلی که بایدن در حال حاضر تحتفشار قرار دارد، همین واقعیت است که هیچ اسلحه جایگزین و ابزار استفادهنشدهای را باقی نگذاشته است تا با استفاده از آن بتواند در جنگ ارادهها پلن ب برای خود بسازد.
🔹اگر هدفشان اقدام نمایشی نبود، هنگام ارائه قطعنامه به شورای حکام بجای اینکه به سمت مکانیسم ماشه بروند بایستی به سمت مکانیسم ماشه میرفتند. بااینحال، هرگز از مکانیسم صحبت نکردند و تنها به سمت صدور قطعنامه در شورای حکام رفتند، زیرا بهخوبی میدانستند در بدترین شرایط و با ارجاع پرونده به شورای امنیت نیز بلافاصله با وتوی چین و روسیه مواجه خواهند شد.
🔹درواقع مشخص بود آمریکاییها با این اقدام به دنبال نابودی برجام و مسیر توافق نیستند، درحالیکه اگر به دنبال این موضوع بودند مکانیسم ماشه راهحلی کوتاهتر و راحتتر بود. در حقیقت، هدف آمریکاییها از قطعنامه شورای حکام اعمال فشار بر ایران بهمنظور عقبنشینی از مواضع خود در مذاکرات وین بود.
🔹تمام اقدامات طرف آمریکایی باهدف کسب امتیاز در مذاکرات وین صورت میگیرد و اظهارنظر درباره به بنبست رسیدن مذاکرات نیز در راستای اولتیماتوم دادن به ایران است تا با فشار سیاسی بیشتر بگویند فرصت اندک است و درنهایت ایران را مجبور به عقبنشینی کنند.
🔹مقامات کشورمان بهخوبی آگاهاند که بایستی روشی متفاوت از سیاست مماشات دولت قبلی اتخاذ کنند و به همین خاطر تلاش میکنند طرف آمریکایی را با سیاست نمایش قدرت و پاسخ متقابل در جنگ ارادهها به عقب برانند.
✋
منظور کیسینجر از رویدادهای بزرگی در راه خاورمیانه و آسیاست، چیست؟
🔺رایالیوم:
🔹 وقتی هنری کیسینجر، مشاور امنیت ملی و وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده آمریکا در مصاحبه با روزنامه بریتانیایی «ساندی تایمز» پیش بینی می کند که «رویدادهای بزرگی در راه خاورمیانه و آسیاست» این بدان معناست که منطقه خاورمیانه در حال حاضر در آستانه جنگ قرار دارد؛ چرا که این شخصیت شیفته منطقه است و حوادث آن را دنبال میکند و در ورای بزرگترین حادثهای است که به امت عربی ضربه زد هنگامی که زمینه جنگ اکتبر را فراهم کرد.
🔸 احتمال جنگ در خاورمیانه به نظر زیاد است به ویژه بعد از بمباران فرودگاه غیرنظامی دمشق و به تعطیلی کشیده شدن آن که احتمالا برای یک مدت طولانی خواهد بود؛
🔻 اما این جنگی است که اسرائیل از آن بازنده و به حاشیه رانده شده خارج خواهد شد و چه بسا این همان چیزی است که کیسینجر در مصاحبه خود از گفتنش پرهیز کرد.
ترافیک دیپلماتیک در تهران
🔺 تبدیل تهران به چهارراه ترافیک سفرهای دیپلماتیک منطقه و سفرهای رؤسا و مسئولان کشورهای روسیه، پاکستان، ونزوئلا، ترکمنستان، ارمنستان، قزاقستان و ... دارای چند وجه راهبردی است:
🔹 برخلاف ادعای غرب مبنی بر منزوی کردن ایران، تهران به چهارراه ترافیک دیپلماتیک منطقه تبدیل کرده است.
🔹 این سفرهای دیپلماتیک پرده از این حقیقت برداشته که دنیا تنها چند کشور غربی نیست و مبتنی بر نگاهی که «ارض الله» را «واسعه» میبیند، دایره مبادلات و مناسبات با سایر کشورهای دنیا گستردهتر خواهد شد.
🔹شرایط جدید ناشی از روندها و رویدادهای تازهای همانند جنگ روسیه و اوکراین و رفتن دنیا به سمت هندسه و آرایش جدید قدرت جهانی بر ضریب اهمیت و ضرورت سرعتبخشی به این مراودات را بیشتر کرده است.
🔹 در پیش گرفتن دیپلماسی اقتصادی تحریمزدا مبتنی بر سه اصل اساسی «عزت، حکمت و مصلحت»، موجب گرهگشایی از گرههای تحریم ها و دستیابی به رشد اقتصادی 5.7 درصدی در پایان سال 1400، افزایش تجارت غیرنفتی به سقف 47 میلیارد دلار با رشدی حدود 10 میلیارد دلار، مثبت شدن تراز تجاری کشور، رکوردزنی فروش محصولات پتروشیمی و ... شده است.
🔻 ارزش این درآمدها و دستاوردها زمانی بیشتر روشن میشود که درگیری پرشدت دولت و مجموعه حاکمیت و نظام اسلامی را با جنگ ترکیبی جبهه وسیع دشمنان انقلاب را هم در بسته تحلیلی خودمان ببینیم و آنگاه قضاوت کنیم.
✋
رشد صادرات به همسایههای ایران
🔺میزان صادرات ایران به ۱۵ کشور همسایه در ۸ ماهه شهریور ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه یعنی از شهریور ۱۳۹۹ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ رشد ۷۸ درصدی در وزن و رشد ۹۵ درصدی در ارزش داشته است.
🔹طبق این آمارها، در این مدت (۸ ماهه شهریور ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه خود) صادرات ایران به لحاظ وزنی:
به ترکیه رشد ۵۲۳ درصدی
به عراق رشد ۷۴ درصدی
به کویت، عمان، پاکستان و امارات همگی رشد بیش از ۵۰ درصدی داشته است.
🔹در مدت مذکور صادرات ایران
به ارمنستان رشد ۳۷ درصدی
به قزاقستان رشد ۲۶ درصدی
به بحرین و ترکمنستان رشد ۱۵ درصدی
و به روسیه رشد ۴ درصدی داشته است.
۲ میلیون خارجی با سفر به ایران در یک سال گذشته ناخواسته به جنگ اقتصادی با آمریکا پرداخته اند
تک تک این جمعیت که ۲۰۲ هزار میلیارد تومان کسب درآمد برای ایران داشته اند را نمیتوان تحریم کرد
پس باید آنها را از ایران ترساند
سیاه نمایی وطن فروش ها در راستای کمک به جنگ اقتصادی آمریکاست
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۲۵)
🔻خبر: موقعیت مناسب ترانزیتی ایران و قرار گرفتن در مسیر اتصالی این کریدور و دسترسی به سواحل خلیجفارس، عمان و خزر موجب شده تا در سال ۲۰۰۰ توافقنامه کریدور شمال ـ جنوب موسوم به نوستراک بین هندوستان، ایران و روسیه امضا شده و در سال ۲۰۰۲ توسط این سه عضو مؤسس تصویب شود.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1️⃣ انتقال کالاهای روسی از طریق ایران به هند، مهمترین محور فعالیت کریدور شمال- جنوب است و با شروع جنگ روسیه و اوکراین و مشکل تحریم روسیه، اهمیت این کریدور برای حمل کالاهای روسیه دوچندان شده است. بر این اساس اولین محموله تجاری از روسیه به هند از خاک ایران در روزهای اخیر منتقل شد. این اتفاق بعد از گذشت ۲۲ سال به وقوع پیوست و محموله تجاری روسیه بهصورت آزمایشی از مبدأ سنپترزبورگ به بندر آستاراخان منتقل شده و از طریق دریای خزر وارد ایران و از آنجا از طریق جاده و ریل به بندرعباس و سپس از آنجا توسط کشتیهای کانتینر بر به بندر ناواشیوای هند انتقال پیدا میکند.
2️⃣ کریدور شمال - جنوب مهمترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپاست که در مقایسه با مسیرهای سنتی، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزانتر است.
🔹گزارههای تحلیلی:
1️⃣ یکی از عناصر مهم در روابط هند و ایران، جایگاه هند بهعنوان بازار بزرگ محصولات ایرانی است. انتخاب ایران از سوی هند بهعنوان دروازه آسیای مرکزی و افغانستان نیز پیامدهای مثبتی بر آرزوهای ایران برای تبدیلشدن به هاب منطقهای تجارت و ترانزیت دارد.
2️⃣ در زمان حاضر روسیه بیش از هر زمان دیگری برای مبادله کالا و تجارت ٨ میلیارد دلاری با هندوستان و کشورهای جنوب و شرق آسیا به مسیر کریدور شمال- جنوب نیاز پیدا کرده است و هیچکدام از کریدورهای شمالی و شرق به غرب پاسخگوی تبادلات کالایی با شرکای اقتصادی قبلی و آینده این کشور نخواهد بود و مطمئناً تقاضا و شبکه تأمین کشور روسیه نیاز به مسیرهای جدید خواهد داشت و ایران گزینه مهم روسیه برای توسعه تجارت و انجام مبادلات کالایی است.
🔺 نکته پایانی: افزایش سرعتِ تجارت، افزایش حجم مبادلات کالایی، فعالسازی بنادر ایرانی در ارتباط با بنادر کشورهای مرتبط با این کریدور، کاهش تنش بین کشورهای حاشیه خزر و آسیای مرکزی با توجه به منطق انتفاع اقتصادی، کاهش وابستگی تجارت و ترانزیت کشورهای جنوبی آسیا به کانال سوئز و درنهایت ایجاد قطب جدید تولیدی، اقتصادی و تجاری در منطقه از نتایج و فواید راهاندازی کامل کریدور شمال- جنوب است که پیگیری جدی مسئولین دولتی در تکمیل این کریدور را میطلبد.
✍️ جواد خسروی
اگر امروز مسیح در میان ما بود در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم بود
🔻 گفتگوی KHAMENEI.IR با مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا:
🔹علت توطئه غرب علیه ما این است که انقلاب ونزوئلا، آلترناتیوی واقعی برای دیگر حکومتهای منطقه ماست.
🔹توطئههای موساد علیه ونزوئلا به این دلیل است که ما موضع محکمی در حمایت از فلسطین داریم.
🔹در سال ۲۰۱۹ که ما از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برقی رنج میبردیم، سردار سلیمانی به ونزوئلا آمد و برای تعمیر تأسیسات برق کمکهایی به ما رسانید.
🔹ما مسیحیانِ معتقدی هستیم. اگر مسیح هم امروز در بین ما بود، در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم و استعمار و تمام اشکال ستم قرار میگرفت.
🔹واقعاً گفتگو با آیتالله خامنهای سرشار از معنویت و حکمت است. ایشان همیشه ایدههای بسیار خوبی دارند.
🔺 همه ما که با استعمار مبارزه میکنیم، بخشی از محور مقاومت هستیم. قرن۲۱، قرن ماست. قرن اتحاد مردم و رهایی خلق و قرن عدالت و حقیقت است.
مهار شوک ارزی به روش روسی
🔹پس از آغاز درگیری نظامی روسیه با اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه، ارزش پول این کشور با شوک منفی روبه رو و تقریباً نصف شد به طوری که هر دلار آمریکا در این کشور از حدود 70 تا 75 روبل به نزدیک 140 روبل رسید.
🔹با این حال، بانک مرکزی این کشور که پیشتر توانمندی خود را در مهار تورم در این کشور نشان داده بود، با اعمال سیاست هایی از قبیل پرداخت روبل به جای دلار برای خریداران گاز، کنترل موفق خروج سرمایه از راه هایی نظیر محدودیت خروج ارز برای افراد، موظف کردن صادرکنندگان به فروش ارزهای صادراتی و همچنین استفاده از هدف گذاری تورمی به جای سیاست های ناظر به تثبیت نرخ ارز، توانست این کاهش ارزش پول ملی را کنترل کند.
🔹در این میان دور زدن تحریم نفت توسط این کشور و همزمان قیمت های بالای نفت نیز به یاری این کشور در مهار تبعات تحریمی آمد.
✅هم اینک ارزش دلار در این کشور حتی از پیش از جنگ نیز کمتر شده و به حدود 55 روبل رسیده است که طبق گزارش دیروز خبرگزاری فارس کمترین میزان خود در هفت سال گذشته به شمار می رود!
دبیرکل سازمان ملل:
قانون افزایش جمعیت در ایران،نگران کننده است.😡
❗️وقتی هنوز قانون اجرا نشده فریاد(جیغ) آنها بلند شده است،یقینا به محض اجرا قانون جوانی جمعیت،سازمان های بین المللی به صورت یکپارچه وارد عملیات های ایذایی خواهند شد!!
♻️ جبهه مردمی جمعیت آمادگی و توان رزم خود را در مواجهه هجمه های خارجی و داخلی تقویت کند.
👤محمدمسلم وافی
قیس قریشی، تحلیلگر سیاسی ساکن لندن: چه خوشمان بیاید چه نیاید اکنون ایران، قدرت منطقهای است که به هیچ وجه نمی توان آن را نادیده گرفت!
🔹حکام عرب، سیاستمداران صد متری هستند برخلاف ایرانیها که در سیاست، نَفَس بلندی دارند و دارای برنامه ریزی و چشم انداز هستند؛ به همین دلیل کشورهای عربی معمولا بازندهاند!
🔴خبری که نباید لابلای اخبار حاشیهای گم شود
◾️ حرکت اولین قطار باری بین المللی از چین (منطقه هوی نینگ شیا) به مقصد ایران (بندر انزلی)، از مسیر قزاقستان و دریای خزر (بصورت یک کانال حمل و نقل بینالمللی ریلی و دریایی)، با کاهش مدت زمان ۲۰ روزه و صرفه جویی مالی حدود ۹۰۰ دلاری برای هر کانتینر (نسبت به مسیر قبلی)، میتواند باعث توسعه تبادلات تجاری ایران و چین و همچنین افزایش نقش ترانزیتی کشورمان در منطقه (با ایجاد زمینه اتصال ارزانتر چین به کشورهای غرب آسیا) شود!
جهاد تبیین بر محور اخبار خوب
🍃🌹🍃
🔻با توجه به حجم و گستره مشکلات اقتصادی-معیشتی از یکسو و تمرکز دشمنان بر جنگ شناختی در مقابل دولت و مردم ایران و همچنین، ضعف در نظام اطلاعرسانی و قدرت رسانهای-اقناعی ازسوی دیگر، سبب شده تا پژواک اخبار و رویدادهای منفی و نشانگر ضعف در حوزه عمومی کشور بیش از اخبار و رویدادهای مثبت باشد.
🔹از جمله اخبار خوبی که در این زمینه میتوان به آنها اشاره کرد که با وجود اهمیت، اتفاقا چندان مورد توجه افکارعمومی قرار نگرفت، پرتاب ماهواره به فضا، ساخت نفتکش در داخل کشور و فروش آن به ونزوئلا و تکمیل کریدور شمال- جنوب و آغاز ترانزیت تمام ریلی قطار کانتینری قزاقستان از مسیر ایران و... است.
🔸با وجود اهمیت این اخبار و اقدامها و امیدبخشبودن آنها، اما با رسانهایشدن، این اقدامها آنگونه که باید و شاید از جانب افکارعمومی مورد توجه قرار نگرفته و در یک کلام، جایگاه متناسب با اهمیتشان را در حوزه عمومی پیدا نکردهاند.
🔺 بنابراین افکارعمومی نمیتواند میان اقدامات تحولی دولت با حل مشکلات و مسائل زندگی روزمره خود ارتباط برقرار کند. به همین دلیل است که نهتنها از اقدامات تحولی دولت به وجد نمیآید، بلکه بهراحتی آنها را به فراموشی میسپرند. برای رهایی از این وضعیت، از یک سو جهاد تبیین نسخهای است که دواست. و از سویی دیگر دستگاه اطلاعرسانی دولت و مسئولان دولتی قرار دارند که بایستی با استفاده مناسب از ابزار رسانه و تبیین، بتوانند پیامآور امید و آینده روشن برای جامعه باشند.
✍️مصطفی قربانی
بر خلاف دیدارهای اخیر رئیسی،از جمله دیدار با امام علی رحمان و قاسم توقایف روسای جمهور قزاقستان و تاجیکستان که بدون پروتکل های کرونایی برگزار شد،با لاوروف معنا دار و با ماسک و بدون مصافحه دیدار کرد.در عین دوستی و منافع مشترک با روسیه،از نمایش عزت و اقتدار ایران نیز غافل نشد
👤عبدالله گنجی
خط هدایت, [۲۳.۰۶.۲۲ ۰۹:۱۷]
لاف لیرالیسم و نسخه زیستن در قفس!
✍️ محمد ایمانی
♦️دیاکو حسینی (از مدیران مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت سابق) توییت زده: "اگر روزی مجبور باشید با یک گوریل ۲۲۰ کیلویی در یک اتاق دربسته زندگی کنید، برای زنده ماندن، به ذکاوت و ظرافت رفتار بیش از قدرت بدنی و شجاعت نیاز خواهید داشت. همینطور برای زندگی با قدرتهای بزرگ در یک سیستم بینالمللی بسته".
🔹اولین قانونِ زیستن در جنگل جهانی، قوی شدن است، نه خلع قدرت خویش، که استارتش را با برجام زدند و آمریکا را حریص تر کردند. طبیعتا رجال تراز فهم آقای دیاکو حسینی، شاهان قاجاری و پهلوی، و امثال معمر قذافی هستند که برای بقای خود، وطن فروشی و قدرت فروشی کردند و از کشور، مستعمره ساختند.
♦️این نسخه، نسخه حقارت و زبونی است. و سرانجام آن، پایمال شدن. زندگی در قفس دیگری، اسارت است، نه آزادی و آزادگی. اما لیبرال مآب ها در کنار همه تناقضات خود، این را هم به ثبت رسانده اند که مدعی آزادی خواهی باشند و آزادی را برترین ارزش بخوانند، و ضمنا نسخه واگذاری آن به قدرت ها را تجویز کنند!
🔹بله می شود خود را در قفس آمریکا پنداشت و حتی رام و پروار آنها هم شد، چنان که محمد رضا پهلوی و درباریانش و غربگرایان همسو با فروش مملکت کردند. اما ملت ایران، اراده کرده آزاد زندگی کند. برای همین هم هست که بیش از چهار دهه، ایستادگی نشان داده است. بدون این ایستادگی، محال بود انقلاب پایدار بماند.
#کلام_علما
💠 مرحوم حاج اسماعیل دولابی: ما مثل بچهای هستیم که پدرش دست او را گرفته است تا به جایی ببرد و در طول مسیر از بازاری عبور میکنند.
بچه شیفته ویترین مغازهها میشود و دست پدر را رها میکند و در بازار گم میشود. وقتی هم متوجه میشود که دیگر پدر را نمیبیند، گمان میکند پدرش گم شده است؛ در حالی که در واقع خودش گم شده است.
انبیاء و اولیاء، پدران خلقاند و دست خلائق را میگیرند تا آنها را به سلامت از بازار دنیا عبور دهند. غالب خلائق، شیفته متاعهای دنیا شدهاند. امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) هم گم و غائب نشده است؛ ما گم و محجوب گشتهایم.
آیتالله مکارم شیرازی در دیدار دکتر میرکاظمی معاون رئیس جمهور: داد مردم از گرانی ها بلند است/ دولتمردان جواب قانعکنندهای به مردم بدهند
◾️ گرانی های افسارگسیخته با وجود افزایش درآمدهای نفتی دولت به عنوان معمایی برای مردم شده که لازم است دولتمردان جواب قانع کننده ای برای آن داشته باشند.اجارهبهای خانهها غوغا میکند که باید برای آن تدبیری اندیشید.
◾️در صنعت خودروسازی نیز دست های پشت پرده ای وجود دارد که از طرفی جلوی واردات صحیح خودرو را گرفته و از طرف دیگر هر قیمتی خواستند برای خودروها تعیین می کنند و هیچ کس نیز نمی تواند با آنها مقابله کند در حالی که قیمت مشابه خارجی، بسیار پایین تر از خودرو ایرانی است
◾️ ما مکرر تذکر داده و میدهیم که مردم از دولت جدید انتظار دارند که نسبت به بهبود اوضاع تلاش کند و گرانی و تورم را مهار نماید، و می دانیم که دولت در این زمینه تلاش و کوشش میکند و امیدوار است
◾️و ما هم به امید جناب رئیس جمهور امیدواریم، اما اگر آثار و نتایج این برنامه ها در جامعه و زندگی مردم احساس نشود، می تواند سبب بی اعتمادی و ناامیدی از دولت گردد.