۲ میلیون خارجی با سفر به ایران در یک سال گذشته ناخواسته به جنگ اقتصادی با آمریکا پرداخته اند
تک تک این جمعیت که ۲۰۲ هزار میلیارد تومان کسب درآمد برای ایران داشته اند را نمیتوان تحریم کرد
پس باید آنها را از ایران ترساند
سیاه نمایی وطن فروش ها در راستای کمک به جنگ اقتصادی آمریکاست
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۲۵)
🔻خبر: موقعیت مناسب ترانزیتی ایران و قرار گرفتن در مسیر اتصالی این کریدور و دسترسی به سواحل خلیجفارس، عمان و خزر موجب شده تا در سال ۲۰۰۰ توافقنامه کریدور شمال ـ جنوب موسوم به نوستراک بین هندوستان، ایران و روسیه امضا شده و در سال ۲۰۰۲ توسط این سه عضو مؤسس تصویب شود.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1️⃣ انتقال کالاهای روسی از طریق ایران به هند، مهمترین محور فعالیت کریدور شمال- جنوب است و با شروع جنگ روسیه و اوکراین و مشکل تحریم روسیه، اهمیت این کریدور برای حمل کالاهای روسیه دوچندان شده است. بر این اساس اولین محموله تجاری از روسیه به هند از خاک ایران در روزهای اخیر منتقل شد. این اتفاق بعد از گذشت ۲۲ سال به وقوع پیوست و محموله تجاری روسیه بهصورت آزمایشی از مبدأ سنپترزبورگ به بندر آستاراخان منتقل شده و از طریق دریای خزر وارد ایران و از آنجا از طریق جاده و ریل به بندرعباس و سپس از آنجا توسط کشتیهای کانتینر بر به بندر ناواشیوای هند انتقال پیدا میکند.
2️⃣ کریدور شمال - جنوب مهمترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپاست که در مقایسه با مسیرهای سنتی، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزانتر است.
🔹گزارههای تحلیلی:
1️⃣ یکی از عناصر مهم در روابط هند و ایران، جایگاه هند بهعنوان بازار بزرگ محصولات ایرانی است. انتخاب ایران از سوی هند بهعنوان دروازه آسیای مرکزی و افغانستان نیز پیامدهای مثبتی بر آرزوهای ایران برای تبدیلشدن به هاب منطقهای تجارت و ترانزیت دارد.
2️⃣ در زمان حاضر روسیه بیش از هر زمان دیگری برای مبادله کالا و تجارت ٨ میلیارد دلاری با هندوستان و کشورهای جنوب و شرق آسیا به مسیر کریدور شمال- جنوب نیاز پیدا کرده است و هیچکدام از کریدورهای شمالی و شرق به غرب پاسخگوی تبادلات کالایی با شرکای اقتصادی قبلی و آینده این کشور نخواهد بود و مطمئناً تقاضا و شبکه تأمین کشور روسیه نیاز به مسیرهای جدید خواهد داشت و ایران گزینه مهم روسیه برای توسعه تجارت و انجام مبادلات کالایی است.
🔺 نکته پایانی: افزایش سرعتِ تجارت، افزایش حجم مبادلات کالایی، فعالسازی بنادر ایرانی در ارتباط با بنادر کشورهای مرتبط با این کریدور، کاهش تنش بین کشورهای حاشیه خزر و آسیای مرکزی با توجه به منطق انتفاع اقتصادی، کاهش وابستگی تجارت و ترانزیت کشورهای جنوبی آسیا به کانال سوئز و درنهایت ایجاد قطب جدید تولیدی، اقتصادی و تجاری در منطقه از نتایج و فواید راهاندازی کامل کریدور شمال- جنوب است که پیگیری جدی مسئولین دولتی در تکمیل این کریدور را میطلبد.
✍️ جواد خسروی
اگر امروز مسیح در میان ما بود در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم بود
🔻 گفتگوی KHAMENEI.IR با مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا:
🔹علت توطئه غرب علیه ما این است که انقلاب ونزوئلا، آلترناتیوی واقعی برای دیگر حکومتهای منطقه ماست.
🔹توطئههای موساد علیه ونزوئلا به این دلیل است که ما موضع محکمی در حمایت از فلسطین داریم.
🔹در سال ۲۰۱۹ که ما از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برقی رنج میبردیم، سردار سلیمانی به ونزوئلا آمد و برای تعمیر تأسیسات برق کمکهایی به ما رسانید.
🔹ما مسیحیانِ معتقدی هستیم. اگر مسیح هم امروز در بین ما بود، در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم و استعمار و تمام اشکال ستم قرار میگرفت.
🔹واقعاً گفتگو با آیتالله خامنهای سرشار از معنویت و حکمت است. ایشان همیشه ایدههای بسیار خوبی دارند.
🔺 همه ما که با استعمار مبارزه میکنیم، بخشی از محور مقاومت هستیم. قرن۲۱، قرن ماست. قرن اتحاد مردم و رهایی خلق و قرن عدالت و حقیقت است.
مهار شوک ارزی به روش روسی
🔹پس از آغاز درگیری نظامی روسیه با اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه، ارزش پول این کشور با شوک منفی روبه رو و تقریباً نصف شد به طوری که هر دلار آمریکا در این کشور از حدود 70 تا 75 روبل به نزدیک 140 روبل رسید.
🔹با این حال، بانک مرکزی این کشور که پیشتر توانمندی خود را در مهار تورم در این کشور نشان داده بود، با اعمال سیاست هایی از قبیل پرداخت روبل به جای دلار برای خریداران گاز، کنترل موفق خروج سرمایه از راه هایی نظیر محدودیت خروج ارز برای افراد، موظف کردن صادرکنندگان به فروش ارزهای صادراتی و همچنین استفاده از هدف گذاری تورمی به جای سیاست های ناظر به تثبیت نرخ ارز، توانست این کاهش ارزش پول ملی را کنترل کند.
🔹در این میان دور زدن تحریم نفت توسط این کشور و همزمان قیمت های بالای نفت نیز به یاری این کشور در مهار تبعات تحریمی آمد.
✅هم اینک ارزش دلار در این کشور حتی از پیش از جنگ نیز کمتر شده و به حدود 55 روبل رسیده است که طبق گزارش دیروز خبرگزاری فارس کمترین میزان خود در هفت سال گذشته به شمار می رود!
دبیرکل سازمان ملل:
قانون افزایش جمعیت در ایران،نگران کننده است.😡
❗️وقتی هنوز قانون اجرا نشده فریاد(جیغ) آنها بلند شده است،یقینا به محض اجرا قانون جوانی جمعیت،سازمان های بین المللی به صورت یکپارچه وارد عملیات های ایذایی خواهند شد!!
♻️ جبهه مردمی جمعیت آمادگی و توان رزم خود را در مواجهه هجمه های خارجی و داخلی تقویت کند.
👤محمدمسلم وافی
قیس قریشی، تحلیلگر سیاسی ساکن لندن: چه خوشمان بیاید چه نیاید اکنون ایران، قدرت منطقهای است که به هیچ وجه نمی توان آن را نادیده گرفت!
🔹حکام عرب، سیاستمداران صد متری هستند برخلاف ایرانیها که در سیاست، نَفَس بلندی دارند و دارای برنامه ریزی و چشم انداز هستند؛ به همین دلیل کشورهای عربی معمولا بازندهاند!
🔴خبری که نباید لابلای اخبار حاشیهای گم شود
◾️ حرکت اولین قطار باری بین المللی از چین (منطقه هوی نینگ شیا) به مقصد ایران (بندر انزلی)، از مسیر قزاقستان و دریای خزر (بصورت یک کانال حمل و نقل بینالمللی ریلی و دریایی)، با کاهش مدت زمان ۲۰ روزه و صرفه جویی مالی حدود ۹۰۰ دلاری برای هر کانتینر (نسبت به مسیر قبلی)، میتواند باعث توسعه تبادلات تجاری ایران و چین و همچنین افزایش نقش ترانزیتی کشورمان در منطقه (با ایجاد زمینه اتصال ارزانتر چین به کشورهای غرب آسیا) شود!
جهاد تبیین بر محور اخبار خوب
🍃🌹🍃
🔻با توجه به حجم و گستره مشکلات اقتصادی-معیشتی از یکسو و تمرکز دشمنان بر جنگ شناختی در مقابل دولت و مردم ایران و همچنین، ضعف در نظام اطلاعرسانی و قدرت رسانهای-اقناعی ازسوی دیگر، سبب شده تا پژواک اخبار و رویدادهای منفی و نشانگر ضعف در حوزه عمومی کشور بیش از اخبار و رویدادهای مثبت باشد.
🔹از جمله اخبار خوبی که در این زمینه میتوان به آنها اشاره کرد که با وجود اهمیت، اتفاقا چندان مورد توجه افکارعمومی قرار نگرفت، پرتاب ماهواره به فضا، ساخت نفتکش در داخل کشور و فروش آن به ونزوئلا و تکمیل کریدور شمال- جنوب و آغاز ترانزیت تمام ریلی قطار کانتینری قزاقستان از مسیر ایران و... است.
🔸با وجود اهمیت این اخبار و اقدامها و امیدبخشبودن آنها، اما با رسانهایشدن، این اقدامها آنگونه که باید و شاید از جانب افکارعمومی مورد توجه قرار نگرفته و در یک کلام، جایگاه متناسب با اهمیتشان را در حوزه عمومی پیدا نکردهاند.
🔺 بنابراین افکارعمومی نمیتواند میان اقدامات تحولی دولت با حل مشکلات و مسائل زندگی روزمره خود ارتباط برقرار کند. به همین دلیل است که نهتنها از اقدامات تحولی دولت به وجد نمیآید، بلکه بهراحتی آنها را به فراموشی میسپرند. برای رهایی از این وضعیت، از یک سو جهاد تبیین نسخهای است که دواست. و از سویی دیگر دستگاه اطلاعرسانی دولت و مسئولان دولتی قرار دارند که بایستی با استفاده مناسب از ابزار رسانه و تبیین، بتوانند پیامآور امید و آینده روشن برای جامعه باشند.
✍️مصطفی قربانی
بر خلاف دیدارهای اخیر رئیسی،از جمله دیدار با امام علی رحمان و قاسم توقایف روسای جمهور قزاقستان و تاجیکستان که بدون پروتکل های کرونایی برگزار شد،با لاوروف معنا دار و با ماسک و بدون مصافحه دیدار کرد.در عین دوستی و منافع مشترک با روسیه،از نمایش عزت و اقتدار ایران نیز غافل نشد
👤عبدالله گنجی