هدایت شده از محمود معلمی
🔴«نالهٔ امیرالمومنین(ع) از مخلوط شدن حق و باطل»
♦️امام خامنهای(حفظه الله):«دوران دشوار هر انقلابی، آن دورانی است که حق و باطل در آن ممزوج شود.
♦️ببینید امیرالمؤمنین علی(ع) از این مینالد:«وٙ لکِن یُؤخٙذُ مِن هٙذٙا ضِغثٌ وٙ مِن هٙذٙا ضِغثٌ فٙیُمزٙجانِ فٙهُنالِکٙ یٙستٙولِی الشّٙیطانُ عٙلیٰ اٙولِیائِه»[نهجالبلاغه/خطبه ۵۰]
♦️البته بحمدالله ما هنوز در چنین دورانی نیستیم. هنوز خیلی از اصول و حقایق واضح و نمایان است، اما مطمئن نباشید که همیشه اینگونه خواهد بود. شما باید آگاه باشید.
♦️شما باید چشم بصیرت داشته باشید. شما بدانید بازویتان در اختیار خداست یا نه. این بصیرت میخواهد؛ این را دست کم نگیرید.»
هدایت شده از محمود معلمی
خیلی زیبا حتما بخوانید 👌
آیت الله العظمی سید شهاب الدین مرعشی نجفی (ره) نقل می کنند :
شب اول قبر آيتالله شيخ مرتضی حائری برايش نماز ليلة الدّفن خواندم، همان نمازی که در بين مردم به نماز وحشت معروف است.
بعدش هم يک سوره ياسين قرائت کردم و ثوابش را به روح آن عالم هديه کردم .
چند شب بعد او را در عالم خواب ديدم. حواسم بود که از دنيا رفته است. کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنيايي چه خبر است؟!
پرسيدم: آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟
آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر می آمد، رفت توی فکر و پس از چند لحظه، انگار که از گذشتهای دور صحبت کند شروع کرد به تعريف کردن...
وقتي از خيلي مراحل گذشتيم، همين که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگي و سبکي از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت. درست مثل اينکه لباسي را از تنت درآوري. کم کم ديگر بدن خودم را از بيرون و به طور کامل ميديدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، اين بود که رفتم و يک گوشهاي نشستم و زانوي غم و تنهايي در بغل گرفتم.
ناگهان متوجه شدم که از پايين پاهايم، صداهايي ميآيد. صداهايي رعبآور و وحشتافزا! صداهايی نامأنوس که موهايم را بر بدنم راست ميکرد. به زير پاهايم نگاهي انداختم. از مردمي که مرا تشيع و تدفين کرده بودند خبري نبود. بياباني بود برهوت با افقي بيانتها و فضايي سرد و سنگين و دو نفر داشتند از دور دست به من نزديک ميشدند. تمام وجودشان از آتش بود. آتشي که زبانه ميکشيد و مانع از آن ميشد که بتوانم چشمانشان را تشخيص دهم. انگار داشتند با هم حرف ميزدند و مرا به يکديگر نشان ميدادند. ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزيدن. خواستم جيغ بزنم ولي صدايم در نميآمد. تنها دهانم باز و بسته ميشد و داشت نفسم بند ميآمد. بدجوري احساس بی کسی و غربت کردم
گفتم خدايا به فريادم برس! خدايا نجاتم بده، در اينجا جز تو کسی را ندارم....
همين که اين افکار را از ذهنم گذرانيدم متوجه صدايی از پشت سرم شدم.
صدايی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زيباتر از هر موسيقی دلنشين!
سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگريستم، نوری را ديدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من ميآمد.
هر چقدر آن نور به من نزديکتر ميشد آن دو نفر آتشين عقبتر و عقبتر ميرفتند تا اينکه بالاخره ناپديد گشتند.
نفس راحتي کشيدم و نگاه ديگري به بالاي سرم انداختم. آقايي را ديدم از جنس نور !
نوری چشم نواز و آرامش بخش.
ابهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نميتوانستم حرفي بزنم و تشکري کنم، اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زيبايش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسيد: آقای حائری! ترسيدی ؟
من هم به حرف آمدم که: بله آقا ترسيدم، آن هم چه ترسي! هرگز در تمام عمرم تا به اين حد نترسيده بودم. اگر يک لحظه ديرتر تشريف آورده بوديد حتماً زهره ترک ميشدم و خدا ميداند چه بلايي بر سر من ميآوردند.
بعد به خودم جرأت بيشتر دادم و پرسيدم: راستي، نفرموديد که شما چه کسي هستيد.
و آقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من می نگريستند فرمودند:
من علی بن موسی الرّضا هستم. آقای حائری! شما ۷۰ مرتبه به زيارت من آمديد من هم ۷۰ مرتبه به بازديدت خواهم آمد، اين اولين مرتبهاش بود ۶۹ بار ديگر هم خواهم آمد.
منبع :کرامات امام رضا (ع) از زبان بزرگان نویسنده حسین صبوری
با توجه به نزدیک بودن ایام ولادت امام رضا علیه السلام
ختم ۴۰۰۰۰۰۰ صلوات تقدیم حضرت علی بن موسی الرضا (ع)
سهم شما ۴ صلوات و ارسال برای ۴ نفر
لطفا قطع كننده زنجیر نباشید
با ارسال مطالب برای دیگران در اجر معنوی سهیم باشیم
هدایت شده از محمود معلمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 هر که هستید، مسوولیتی دارید یا ندارید، چپید، راستید، میانه اید یا اگر اصلا هیچ نیستید این سه دقیقه صحبت های آقای خوش چشم درباره عواقب #اینستکس را گوش کنید. با دست خودمان داریم چه کار می کنیم:
💭 اگر اینستكس تنها راه ورود غذا و دارو به کشور باشد، یعنی به دست خودمان یک اهرم فشار جدی دیگر برای خودمان طراحی کردیم. با همین اهرم فشار، با همین امتیاز خیلی ساده که ما قبل از برجام هم داشتیم، برای اینکه مردممان به دارو و مواد غذایی محتاج نشوند، مجبورمان می کنند که درباره موشکی هم مذاکره کنیم..
💭 بی بی سی فارسی از مارک فیتس پتریک Marc Fitzpatrick آمریکایی پرسید اگر اینستکس راه بیفتد آیا اروپا از این به عنوان اهرم فشار برای مذاکرات موشکی استفاده نمی کند؟
🔹گفت: «خیال» نمی کنم اروپا «فعلا» چنین قصدی داشته باشد. یعنی امکان فراهم است. ممکن است فردا صبح بلند شود چنین قصدی داشته باشد!
🔸اگر همه اقتصاد ما، دارایی ها ما، کانالیزه بشود بیفتد دست غرب، هرکاری بخواهند می توانند با ما بکنند.
🔴آیا پاسخ دولت ما به خباثت جدید انگلیس غیرتمندانه خواهد بود؟
رسانههای انگلیسی گزارش دادهاند که نیروی دریایی این کشور کشتی ایرانی حامل نفت ایران به سوریه را به دلیل اینکه سوریه توسط اتحادیه اروپا تحریم شده، توقیف کرده است.
حداقل پاسخی که باید به این رفتار بیشرمانه دولت انگلیس داده شود این است که جمهوری اسلامی ایران، انگلیس را تحریم کند و هر نفتکشی را که مقصدش انگلیس باشد، به جرم نقض تحریمهای ایران توقیف نماید.
ما آغازکننده هیچ تنشی نیستیم، اما اینکه به حقوق ما تجاوز شود و کسانی بگویند پاسخ ندهیم تا تنش ایجاد نشود، عین بیغیرتی است.
شش نکته #مهم در مورد اقدام انگلستان در توقیف کشتی نفتی
🔸 توقیف محموله نفتی ایران در آبهای ناحیه جبل الطارق توسط انگلستان حاوی نکات قابل تاملی است:
🔻۱. انگلیس میخواهد #اروپا را در تقابل با ایران به آمریکا نزدیک کند و با اجماعسازی، فضای موجود را که به نفع ایران است، تغییر دهد.
🔻۲. اقدام انگلستان نوعی پاسخ مثبت به کشورهایی هم چون #سعودی است. انگلستان تلاش میکند اقتدار نظامی ایران را بشکند یا لااقل وانمود کند تمام قد در خدمت محور ارتجاعی منطقه هست.
🔻۳. مداخله کمتر در خاورمیانه، سیاست مورد قبول همه طیفهای آمریکا است و به هیچ وجه مطلوب انگلستان نیست. بدون آمریکا، انگلستان ابزار و توان لازم برای مواجهه با ایران را ندارد. از این جهت گرچه گفته میشود با هماهنگی آمریکا، انگلستان این اقدام را انجام داده است اما میتواند موضوع این باشد که انگلستان #آمریکا را تهییج و تشجیع میکند.
🔻۴. این اقدام ایجاد فشار برای اکتفا کردن ایران به #اینستکس و پیگیری نکردن خروج مرحلهای ایران از برجام است.
🔻۵. به طور تلویحی این اقدام نشان میدهد فشار آمریکا و اروپا برای #تحمیل_مذاکره به ایران جواب نداده است.
🔻۶. از لحاظ #عملیاتی این کار نشان دهنده ضعف محور خبیث آمریکا_ انگلستان است. چرا که جرات ندارند در مجاورت آبهای ایران، اقدامی انجام دهند.
📢 بهزاد نبوى: مهمترین چالش کشور پس از تحریم ها مساله معیشت مردم است / شکوری راد: مشکل ما اصلاح طلبان این است که مردم به عنوان پشتوانه و سرمایه اجتماعی ما دچار سرخوردگی هستند
🗣" بهزاد نبوی" در نشست "راههای برون رفت از وضعیت موجود" در دفتر حزب اتحاد ملت ایران اسلامی :
◀️ ما باید به جای اینکه بگوییم انتخابات به بن رسیده است با تمام قوا تلاش کنیم انتخابات پرشور در کشور برگزار شود.
◀️ با درآمدهای افسانه ای در دولت نهم و دهم می شد اقتصاد کشور را زیر و رو کرد. شعار آوردن درآمد نفت بر سفره مردم، پرداخت یارانه نقدی و مسکن مهر و… موجب کاهش ارزش ریال شد. در این وضعیت بجای اینکه به یاد دادن ماهی گیری، به مردم ماهی داده شد اگر چه این وضعیت بهبودی در زندگی مردم بوجود نیاورد.
◀️ این سیاست در دولت دهم و تا آغاز تحریم های بین المللی که نتیجه سیاست خارجی غلطی چون کاغذ پاره دانستن قطعنامه ها… بود ادامه پیدا کرد و از سال ۹۰ با شروع تحریم ها و حتی قبل تر یعنی از سال ۸۴ سرمایه گذاری بزرگ و زیربنایی در کشور متوقف شد.
◀️ با امضای برجام تصور میرفت با عادی شدن روابط با جهان این وضعیت تغییر کند تا بتوانیم کمبود سرمایه داخلی را با سرمایه خارجی جبران کنیم اما اقدامها و مخالفتهای داخلی، امکان سرمایه گذاری را تا یکسال پس از برجام از ما گرفت و شرایطی ایجاد شد که دولتهای خارجی که در روزهای اول امضای برجام مرتب به ایران میآمدند عملاً به نتیجه نرسیدند تا اینکه یکسال بعد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شد و تحریم های بدتر و گستردهتر علیه کشور اعمال شد.
◀️ معتقدم مهمترین چالش کشور پس از تحریم ها مساله معیشت مردم است این حرفها را الان نمی زنم وقتی در سال ۹۲ حسن روحانی به رئیس جمهوری انتخاب شد پس از تبریک، برای او نوشتم، به اقتصاد و سیاست خارجی بپرداز. این پیام از دفتر روحانی درز کرد بطوریکه یکی از روزنامههای جناح رقیب به نقل از من تیتر زد، نبوی خطاب به روحانی "ما را ول کن و آمریکا را بچسب"
🗣 على شكورى راد دبيركل حزب اتحاد ملت:
◀️ مشکل ما اصلاح طلبان این است که مردم به عنوان پشتوانه و سرمایه اجتماعی ما دچار سرخوردگی و انفعال هستند آنها دستشان بر گوششان است و پیامهای ما را نمیشنوند.
◀️ باید پیامی متفاوت و نه تکراری و بی حاصل به مردم بدهیم و برای جلب اعتماد مردم و تکمین طرف مقابل به مطالبات مردم باید رویکرد تهاجمی داشته باشیم و نه انفعالی.
◀️ باید با مردم ارتباط قرار کنیم و اعتماد آنها را جلب کنیم برای اعتمادسازی باید ادبیات، نوع رابطه و کارهای اعتمادآفرین برای مردم انجام دهیم. بازسازی اعتماد مردم کار بسیار مشکلی است
ـ
@siasi97
🔴بازخوانی مجدد بیانات مقام معظم رهبری/حافظه تاریخی ملت
وقتی که دولت اصرار بر مذاکره حول برجام داشت و رسانههای زنجیره ای افکار عمومی رو تحت تاثیر قرار داده بودند، فرمودند: من به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستم/تجریه ای گران بها برای ملت است. 👇
رهبر انقلاب آبان 92: «همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد، بداند چه اتّفاقی دارد می افتد تا بعضی از تبلیغات چی های مواجببگیر دشمن و بعضی از تبلیغات چی های بی مزد و مواجب از روی سادهلوحی نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند»
سپس فرمودند: «یک مسئله این است که دشمنى آمریکا با ملّت ایران و با جمهورى اسلامى اصلاً حول محور هستهاى نیست.قضیّهى هستهاى بهانه است.اگر یک روزى هم مسئلهى هستهاى حل شد، فرض کنید جمهورى اسلامى عقبنشینى کرد؛ همانکه آنها می خواهند خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه، ده بهانهى دیگر را بهتدریج پیش می کشند.چرا شما موشک دارید؟ چرا هواپیماى بدون سرنشین دارید؟ چرا با رژیم صهیونیستى بدید؟ چرا رژیم صهیونیستى را به رسمیّت نمىشناسید؟ چرا از مقاومت در منطقهى به قول خودشان خاورمیانه حمایت میکنید؟ و چرا؟ و چرا؟ و چرا؟ مسئله این نیست که اینها سرِ قضیّهى هستهاى با جمهورى اسلامى اختلاف پیدا کرده باشند؛ نه، تحریم آمریکا از اوّل انقلاب شروع شد، روزبهروز هم بیشتر شده است، تا امروز که خب به نقطهى بالایى رسیده»
✅ همگان دیدیم که وقتی به بیانات این حکیم فرزانه گوش ندهند، آخرش میشود گمراهی و هدر رفتن 6سال از عمر این ملت شریف و مهمتر از همه از دستدادن فرصت های ویژه پیشرفت و عزت آفرین برای ملت بزرگ ایران.
همونطور که در قسمت دوم بیانات بالا میبینیم، تاکید میفرمایند که برخی بوقچی های مواجب بگیر و ساده لوح بر این طبل میکوبند و...، آیا این بوقچی ها غیر از روزنامه ها و رسانه های زنجیره ایست؟! رسانه هایی که تیتر میکردند که «امضای جان کری تضمین است» و «صبح بدون تحریم» و...
آیا ما مردم نباید این تجربه گرانبها رو برای همیشه در ذهن خود ثبت کنیم و در همه دوران ها برای فرزندان و. نوادگانمان یادآوری کنیم؟!
بیاییم حافظه تاریخیمان را قوی کنیم، قوی که کردیم، قطعا #اینستکس را فقط #آروغ_برجام خواهیم دید. آروغی که نه تنها سودی برای ملت ایران ندارد، بلکه صدای گوش خراش و بوی گندش از همین رسانه های زنجیره ای دوباره به گوش میرسد.
Siasi97
🔴مقابله به مثل اقدام خبیثانه دولت انگلیس؛ تنش آفرینی یا پایان دادن به تجاوز؟
🔺پس از اینکه نیروی دریایی انگلیس کشتی ایرانی حامل نفت به سوریه را متوقف کرد، مطالبه ای دررسانه ها شکل گرفت که خواهان مقابله به مثل و توقیف نفتکش های انگلیسی در خلیج فارس بود.
🔹اما در مقابل عده ای این مطالبه را اقدامی تنش آفرین توصیف کرده و استدلال کردند که مثلا در شرایط فعلی چنین اقداماتی می تواند بهانه بدست آمریکا و هم پیمانانش بدهد و عواقب خطرناکی داشته باشد.
🔻آیا مقابله به مثل موجب تنش آفرینی ست؟
پاسخ:
1⃣ما آغاز کننده تنش نیستیم و سکوت در برابر ظلم و تجاوز، متجاوز را بر آسیب زدن به منافع ما جری تر می کند.
2⃣ماجرای اسقاط پهپاد متجاوز گلوبال هاوک بخوبی اثبات کرد که قضیه برعکس است و برخورد محکم و مقتدرانه موجب کنترل رفتارهای متجاوزین و کارشکنان می شود.
3⃣انگلیس کوچکتر از آن است که توان ایجاد درگیری در صورت مقابله به مثل جمهوری اسلامی را داشته باشد. آشفتگی وضعیت سیاسی این کشور تحمل کوچکترین فشار را ندارد.
4⃣دیپلماسی به معنای بده بستان فرصتی برای باج خواهی روباه پیر و مطرح کردن گزینه های بی ربط به موضوع همچون نازنین زاغری فراهم کند. ضمن اینکه اقدامات دیپلماتیک به این راهزنی دریایی اعتبار می بخشد.
5⃣مقابله به مثل می تواند امنیت نفتکش های ما ازین پس را تضمین کند. گفتنی ست عربستان نیز یک نفتکش ما را که برای تعمیر در جده پهلو گرفته بود، متوقف کرده است. در شرایط تحریم، توقف هر نفتکش به چرخه فروش نفت ما آسیب می زند. این روند باید متوقف شود.
6⃣سیاست مقابله به مثل همانطور که در جنگ نفت کش ها در سال ۶۶ امنیت نفتکش های ما را تامین کرد، امروز نیز ابتکار عمل را در دست جمهوری اسلامی حفظ خواهد کرد.
#رها_عبداللهی
@siasi97
▪️۱۶ سال معطل شدیم
۶۰ سال دیگر معطل بمانیم؟!
محمد ایمانی نوشت:
🔹ما در طول چند سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. عجیب این که آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟!
@siasi97
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام جمعه ساوجبلاغ: به دستفروشها گفتیم، #مصلی از شنبه تا پنجشنبه مال شما، جمعه صبح تا غروب مال ما
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینستکس بدون روتوش
یک اهرم فشار جدید برای تصویب FATF ، بی اثر در رفع یا خنثی سازی تحریم ها
⬅️وقتی نفتکش های مارو تو روز روشن توقیف میکنن چجوری میتونیم به اینستکس ارائه شده اطمینان کنیم؟! فاجعه ی برجام کم بود میخوای پروژه از پیش شکست خورده ی اینستکس رو هم قبول کنند
@siasi97